Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies."

Transcriptie

1 VGZ Goede Keuze Met VGZ Goede Keuze kiest u voor goede zorg en een lage premie. Daarnaast stimuleert u vernieuwingen in de zorg, waardoor uw premie lager is. Het kans zijn dat u voor bepaalde zorg verder moet rijden, maar meestal niet verder dan 50 kilometer van uw huis. Kiest u voor een zorgaanbieder zonder contract? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximaal 75% van het gemiddelde gecontracteerde tarief. Voor sommige zorg betaald u wel uw (verplicht) eigen risico en/of een eigen bijdrage. Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies. Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie. VGZ Ruime Keuze Met VGZ Ruime Keuze bent u verzekerd van goede zorg bij u in de buurt en een betaalbare premie. U hebt ruime keuze uit zorgaanbieders. Kiest u voor een zorgaanbieder zonder contract? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximaal 80% van het gemiddeld gecontracteerde tarief. Voor sommige zorg betaald u wel uw (verplicht) eigen risico en/of een eigen bijdrage. Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies. Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie. VGZ Eigen Keuze Met VGZ Eigen Keuze hebt u vrije keuze uit alle zorgaanbieders. U ontvangt altijd een vergoeding van maximaal 100% van het marktconforme tarief. Hiervoor betaald u een hogere premie. Voor sommige zorg betaald u wel uw (verplicht) eigen risico en/of een eigen bijdrage. Voor meer informatie over tarieven kunt u contact opnemen met de afdeling Zorg. Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie.

2 VGZ Aanvullend Goed Wilt u zich verzekeren voor extra zorg tegen een scherpe premie? Dan is de Aanvullend Goed Verzekering de juiste aanvullende verzekering op de VGZ Zorgverzekering. U krijgt onder andere de volgende vergoedingen: Een budget van 300 per kalenderjaar voor alternatieve zorg, maximaal 45 per dag per behandeling/consult. Een budget van 200 per kalenderjaar voor beweegzorg (voor alternatieve beweegzorg maximaal 45 per dag). Een budget van 200 per kalenderjaar voor preventie. Een budget van 70 per kalenderjaar voor steunzolen. Een budget van 100 per kalenderjaar voor podotherapie. Om aanspraak te kunnen maken op de maximale vergoeding conform polisvoorwaarden dient u gebruik te maken van een zorgaanbieder die gecontracteerd is met VGZ. VGZ Aanvullend Beter Aanvullend Beter van VGZ is iets uitgebreider dan Aanvullend Goed. U krijgt dezelfde vergoedingen als in de aanvullend Goed verzekering en meer, zoals: Een budget van 500 per kalenderjaar voor alternatieve zorg (voor behandelingen en consulten maximaal 45 per dag). Een budget van 400 per kalenderjaar voor beweegzorg (voor alternatieve beweegzorg maximaal 45 per dag). Een budget van 400 per kalenderjaar voor preventie. Een vergoeding voor brillen en contactlenzen. Een budget van 125 per kalenderjaar voor steunzolen. Een Budget van 300 per kalenderjaar voor podotherapie. Om aanspraak te kunnen maken op de maximale vergoeding conform polisvoorwaarden dient u gebruik te maken van een zorgaanbieder die gecontracteerd is met VGZ. VGZ Aanvullend Best VGZ Aanvullend Best is de meest uitgebreide verzekering van VGZ. Met deze aanvullende verzekering kiest u voor maximale zekerheid. U krijgt dezelfde vergoedingen als in de Aanvullend Beter Verzekering en meer, zoals: Een budget van 800 per kalenderjaar voor alternatieve zorg, voor behandelingen en consulten maximaal 45 per dag). Een budget van 600 per kalenderjaar voor beweegzorg (voor alternatieve beweegzorg maximaal 45 per dag). Een budget van 500 per kalenderjaar voor preventie. Ooglaserbehandelingen (tot 500 eenmalig). Een budget van 125 per kalenderjaar voor steunzolen.

3 Een budget van 500 per kalenderjaar voor podotherapie. Om aanspraak te kunnen maken op de maximale vergoeding conform polisvoorwaarden dient u gebruik te maken van een zorgaanbieder die gecontracteerd is met VGZ. VGZ Tand Goed Tand Goed is de voordeligste tandartsverzekering van VGZ. De periodieke controle en het probleem gericht consult krijgt u voor 100% vergoed, de overige behandelingen voor 80%. De maximumuitkering op het Tand Goed Pakket is 250 per kalenderjaar voor alle behandelingen samen. Het Tand Goed Pakket is ook aan te vragen voor kinderen onder de 18 jaar als de ouders dezelfde of een hogere dekking hebben afgesloten. VGZ Tand Beter Tand Beter biedt meer financiële zekerheid dan Tand Goed. De periodieke controle en het probleem gericht consult krijgt u voor 100% vergoed, de overige behandelingen voor 80%. De maximumuitkering op het Tand Beter Pakket is 500 per kalenderjaar voor alle behandelingen samen. Het Tand Beter is ook aan te vragen voor kinderen onder de 18 jaar als de ouders dezelfde of een hogere dekking hebben afgesloten. Voor Tand Beter gelden er acceptatievoorwaarden. Bij de aanvraag van Tand Beter vragen wij u daarom een tandheelkundig vragenformulier in te vullen. Aan de hand van het ingevulde formulier kunnen wij bepalen of u voor Tand Beter in aanmerking komt. VGZ Tand Best Tand Best is de meest uitgebreide tandartsverzekering van VGZ. De periodieke controle en het probleem gericht consult krijgt u voor 100% vergoed, de overige behandelingen voor 80%. De maximumuitkering op Tand Best is per kalenderjaar voor alle behandelingen samen. Tand Best is ook aan te vragen voor kinderen onder de 18 jaar als de ouders dezelfde of een hogere dekking hebben afgesloten. Voor Tand Best gelden er acceptatievoorwaarden. Bij de aanvraag van Tand Best vragen wij u daarom een tandheelkundig vragenformulier in te vullen. Aan de hand van het ingevulde formulier kunnen wij bepalen of u voor u Tand Best in aanmerking komt.

4 VGZ Jong Pakket Ben je tussen de 18 en 27 jaar? Dan kun je kiezen voor het VGZ Jong Pakket. Het VGZ Jong Pakket is een compleet pakket met aanvullende verzekering en tandheelkunde in één. Zo krijg je de periodieke controle en het probleem gericht consult voor 100% vergoed de overige behandelingen voor 80% tot een maximum van 500 per kalenderjaar en is er een vergoeding voor condooms tot 20 per kalenderjaar. Daarnaast is er een ruime dekking voor fysiotherapie (tot 600 per kalenderjaar), voor brillen en lenzen, voor spoedeisende hulp op vakantie, steunzolen en podotherapie. Het VGZ Jong Pakket is alleen af te sluiten als je tussen de 18 en 27 jaar oud bent. Heeft één van de volwassen verzekerden op de polis een VGZ Jong Pakket, dan krijgen de kinderen jonger dan 18 jaar de aanvullende verzekering van de andere volwassen verzekerde. Hebben beide volwassen verzekerden op de polis een VGZ Jong Pakket afgesloten dan krijgen de kinderen jonger dan 18 jaar een Uitgebreid Aanvullende Verzekering aangevuld met een Tand Beter Pakket. Er kan naast het VGZ Jong Pakket geen aparte tandartsverzekering afgesloten worden. VGZ Gezin Pakket Het VGZ Gezin Pakket is een compleet pakket met aanvullende verzekering en tandheelkunde in één. Dit pakket is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen of kinderwens. Van kraamzorg tot flapoorcorrectie, van orthodontie tot fysiotherapie. Zo krijgt u orthodontie voor kinderen vergoed voor 80% tot voor de looptijd van de verzekeringen. Ligt één van de ouders in het ziekenhuis? Dan mag u huishoudelijke hulp inschakelen en kinderopvang (t/m 12 jaar) aanvragen. Heeft één van de volwassen verzekerden op de polis een VGZ Gezin Pakket, dan krijgen de kinderen jonger dan 18 jaar de aanvullende verzekering van de andere volwassen verzekerde. Hebben beide volwassen verzekerden op de polis een VGZ Gezin Pakket afgesloten, dan krijgen de kinderen jonger dan 18 jaar een Uitgebreid Aanvullende Verzekering aangevuld met een Tand Beter Pakket. Er kan naast het VGZ Gezin Pakket geen aparte tandartsverzekering afgesloten worden. Premie: Voor verzekerden van 18 jaar en ouder: per maand VGZ Vitaal Pakket Het VGZ Vitaal Pakket is een compleet pakket met aanvullende verzekering en tandheelkunde in 1. Zo heeft het VGZ Vitaal Pakket een zeer ruime dekking voor fysiotherapie (en veel andere bewegingszorg) tot per kalenderjaar. Voor een nieuwe bril of contactlenzen heef u recht op 150 per 3 kalenderjaren. Gaat u op reis? Dan heeft u de

5 zekerheid van een complete buitenlanddekking, inclusief repatriëring binnen Europa. Alle verzekerden van 18 jaar of ouder kunnen een VGZ Vitaal Pakket afsluiten. Heeft één van de volwassen verzekerden op de polis een VGZ Vitaal Pakket dan krijgen de kinderen jonger dan 18 jaar ook een VGZ Vitaal Pakket. Er kan naast het VGZ Vitaal Pakket geen aparte tandarts verzekering gesloten worden. VGZ Fit & Vrij Pakket Wilt u een totaalpakket bovenop de basisverzekering? Dan is het VGZ Fit & Vrij Pakket geschikt voor u. Dit pakket geeft u een budget van per kalenderjaar. Het budget kunt u gebruiken voor alle soorten zorg binnen de aanvullende verzekering. Wel geldt er een maximumvergoeding van 450 per kalenderjaar voor tandheelkunde (100% voor de periodieke controle en het probleemgericht consult en 80% voor overige behandelingen). En een maximumvergoeding van 150 per 3 kalenderjaren voor brillen en/of contactlenzen. Alle verzekerden vanaf 18 tot 50 jaar kunnen een VGZ Fit & Vrij Pakket afsluiten. Het Fit & Vrij Pakket bevat al een tandartsdekking, daarom kan geen aparte tandartsdekking worden gesloten. VGZ Eigen Risico Verplicht eigen risico Iedereen die premie betaalt voor de basisverzekering, krijgt ook in 2016 te maken met een verplicht eigen risico. De hoogte van het verplicht eigen risico bedraagt 385 per kalenderjaar. Het eigen risico (verplicht en vrijwillig) geldt niet voor uw: Huisartsbezoeken (m.u.v. uitbestede laboratoriumonderzoeken). Tandheelkundige zorg die wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor verzekerden tot 18 jaar. Zorg voor kinderen tot 18 jaar. Bruikleenartikelen. Kraamzorg en verloskundige. Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering of de tandartsverzekering. Verpleging en verzorging in de eigen omgeving (wijkverpleging). Reiskosten van een donor als deze vergoed worden onder de basisverzekering van de donor zelf. Afrekening eigen risico; Nedasco verrekent per 1 januari 2015 direct het eigen risico met de ingediende declaraties. U ontvangt een afrekening van uw verplicht en vrijwillig eigen risico (indien er kosten zijn gemaakt). Heeft u een vrijwillig eigen risico en maakt u medische kosten? Dan trekken we de kosten eerst af van het verplichte eigen risico en daarna van het vrijwillige eigen risico. Stuurt

6 uw zorgverlener de rekening naar ons? Dan betalen we de rekening direct aan uw zorgverlener. Als u nog eigen risico open heeft staan, brengen we dat daarna bij u in rekening. Betaalt u uw premie via automatische incasso? Dan incasseren wij ook het eigen risico automatisch tot een bedrag van 200,-. Als u zelf een rekening bij ons indient, houden wij het eigen risico in. Het restbedrag krijgt u vergoed. Meer informatie T E zorg@nedasco.nl

Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016

Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016 Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016 Met de A tot Z Natura Selectief kiest u voor goede zorg én een lage premie. Daarnaast stimuleert u vernieuwingen in de zorg, waardoor uw premie lager is. Het kan zijn

Nadere informatie

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie.

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie. Productinformatie Avero Achmea 2016 Keuze Zorg Plan Met deze restitutiepolis van Avéro Achmea bent u vrij in de keuze van uw zorgverlener. De kosten die uw zorgverleners in rekening brengen, zullen wij

Nadere informatie

Vergelijk nu uw zorgverzekering van Delta Lloyd met de zorgverzekering van CZ. CZ maakt het u makkelijk en voordelig.

Vergelijk nu uw zorgverzekering van Delta Lloyd met de zorgverzekering van CZ. CZ maakt het u makkelijk en voordelig. Premie vanaf 69,80 Kamer van Koophandel heeft voor alle collega s met CZ scherpe afspraken gemaakt: 10% korting op de basisverzekering 15% korting op alle collectieve aanvullende verzekeringen Collectief

Nadere informatie

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft.

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Let op! Niet iedere collectieve zorgverzekering is goed genoeg voor u en uw medewerkers! Check al uw offertes op de volgende

Nadere informatie

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in 2019 Zorg goed voor jezelf Toegang tot de beste zorg Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar

Nadere informatie

De juiste koers als u zorg nodig hebt

De juiste koers als u zorg nodig hebt De juiste koers als u zorg nodig hebt Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering De juiste koers als u zorg nodig hebt 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 3 Wat verzekeren we?

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV OHRA Zorgverzekering 2015 voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan

Nadere informatie

De juiste koers als u zorg nodig hebt

De juiste koers als u zorg nodig hebt De juiste koers als u zorg nodig hebt Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering De juiste koers als u zorg nodig hebt 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 3 Wat verzekeren we?

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Kritisch over uw gezondheid 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 3 Wat verzekeren we? 4 Wat zijjn de voordelen

Nadere informatie

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2015 Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat wordt vergoed? 12 OHRA Vergoedingenwijzer

Nadere informatie

Wijzigingen in de VGZ aanvullende verzekeringen 2012. Wijzigingen in de VGZ Modulair aanvullende verzekeringen

Wijzigingen in de VGZ aanvullende verzekeringen 2012. Wijzigingen in de VGZ Modulair aanvullende verzekeringen Wijzigingen in de VGZ aanvullende verzekeringen 2012 (Dit zijn alleen wijzigingen, raadpleeg www.aevitae.com voor het totale vergoedingenoverzicht) Raadpleeg uw zorgpolis welke van onderstaande pakketten

Nadere informatie

Regie over de beste zorg

Regie over de beste zorg Regie over de beste zorg Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2018 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Regie over de beste zorg 3 Wat verzekeren we? 4 De voordelen van een zorgverzekering bij Delta Lloyd 10 Wat

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Kritisch over uw gezondheid 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 3 Wat verzekeren we? 4 Wat zijjn de voordelen

Nadere informatie

Belangrijke informatie! Uw Heijmans zorgverzekering in 2016

Belangrijke informatie! Uw Heijmans zorgverzekering in 2016 Belangrijke informatie! Uw Heijmans zorgverzekering in 2016 Inhoudsopgave Heijmans zorgverzekering 3 De zorgverzekeringen voor u op een rij 4 Aanvullende verzekeringen 5 (Wettelijke) wijzigingen in de

Nadere informatie

Regie over de beste zorg

Regie over de beste zorg Regie over de beste zorg Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2017 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Regie over de beste zorg 3 Wat verzekeren we? 4 De voordelen van een zorgverzekering bij Delta Lloyd 10 Wat

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013 Pag. 2/8 F 01.1.05 1112 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan ook vanzelfsprekend

Nadere informatie

Uw werkgever zorgt voor u!

Uw werkgever zorgt voor u! Uw werkgever zorgt voor u! Via mijn werk verzekeringen is een aantrekkelijk en compleet verzekeringspakket met collectief voordeel, aangeboden door uw werkgever en Aon. U heeft keuze uit verschillende verzekeringen,

Nadere informatie

Betreft: Collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis en Aevitae (VGZ) via Aedes

Betreft: Collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis en Aevitae (VGZ) via Aedes Aan de leden van Vereniging van Woningcorporaties Aedes Afdeling Behandeld door Rotterdam, Corporate Wellness H. Mulder december 2015 Telefoon rechtstreeks E-mail 06 493 323 28 harm.mulder@aonhewitt.com

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014 CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past,

Nadere informatie

CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering CZ Zorgverzekeringen 2015 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig heeft en aansluit bij uw wensen en

Nadere informatie

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2016 Inhoud Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Aanvullende verzekeringen 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat krijgt u vergoed?

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u niet

Nadere informatie

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Ga naar defriesland.nl/logisch voor de logische redenen Bereken uw premie met korting op defriesland.nl/ collectiefverzekerd

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Fincover 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u

Nadere informatie

Premietabel Collectiviteit : TPC-VV

Premietabel Collectiviteit : TPC-VV Betaaltermijn: Maand Premies Basisdekking Zorgverzekeraar VGZ Vrijwillig eigen risico per verzekerde per jaar 0,00 100,00 200,00 300,00 400,00 500,00 Basisverzekering Inclusief 5% korting 94,95 91,95 88,95

Nadere informatie

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012 Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering voor medewerkers werkzaam in de kinderopvang, jeugdzorg en maatschappelijke dienstverlening BASISPREMIE 2012 97, 42 p/m * * Op basis van wettelijk

Nadere informatie

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2017 Inhoud Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering 2 Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Aanvullende verzekeringen 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat krijgt u

Nadere informatie

CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering

CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering CZ Zorgverzekeringen 2016 NS 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansluit

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2016

CZ Zorgverzekeringen 2016 CZ Zorgverzekeringen 2016 Fincover 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansluit

Nadere informatie

Zorg. Zonder. Gedoe.

Zorg. Zonder. Gedoe. Zorg. Zonder. Gedoe. Inhoud Onze zorgverzekering 2 De OHRA Zorgverzekering 3 Aanvullende verzekeringen 6 Tandartsverzekeringen 7 Wat krijgt u vergoed? 9 Mijn OHRA Zorgverzekering 11 Extra voordelen 13

Nadere informatie

CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering CZ Zorgverzekeringen 2016 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansluit bij uw wensen

Nadere informatie

Belangrijke informatie! Uw zorgverzekering in 2016

Belangrijke informatie! Uw zorgverzekering in 2016 Belangrijke informatie! Uw zorgverzekering in 2016 Inhoudsopgave IAK zorgverzekering 3 De zorgverzekeringen voor u op een rij 4 Aanvullende verzekeringen 5 (Wettelijke) wijzigingen in de basisverzekering

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Collectief via uw tussenpersoon 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u

Nadere informatie

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Speciaal voor Havenbedrijf Rotterdam NV 70457-D/2014-12 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent OHRA Zorgverzekering 2013 Direct weten waar u aan toe bent Inhoud Direct duidelijkheid over uw zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

ik! Zorgverzekeringen 2015 Wijzigingen in jouw zorgverzekering

ik! Zorgverzekeringen 2015 Wijzigingen in jouw zorgverzekering ik! Zorgverzekeringen 2015 Wijzigingen in jouw zorgverzekering ik! de zelf verzekeraar Het is vanzelfsprekend dat je je voor zorg goed wilt verzekeren. Daarom biedt ik! je zorgverzekeringen met een uitstekende

Nadere informatie

Menzis korting BV 8 %, AV 10 %, TV 10 %

Menzis korting BV 8 %, AV 10 %, TV 10 % Marktvergelijk 216 Menzis korting BV 8 %, AV 1 %, TV 1 % ONVZ korting BV 8 %, AV 1 %, TV 1 % Premies Basisverzekering / Type verzekering Natura Restitutie Natura Restitutie Vanaf 18 jaar; Wettelijk Eigen

Nadere informatie

De exclusieve Louwman Zorgpolis.

De exclusieve Louwman Zorgpolis. De exclusieve Louwman Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! Voordelen van de Louwman Zorgpolis bij Agis Zorgverzekeringen Gezinnenpolis met ruime

Nadere informatie

Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013

Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013 Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013 1. Algemeen Iedereen in Nederland moet verzekerd zijn voor zijn/haar ziektekosten. Het afsluiten van een verzekering regelt iedereen zelf. Als medewerker

Nadere informatie

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Eigen risico in de zorg. rkz.nl

Rode Kruis ziekenhuis. Patiënteninformatie. Eigen risico in de zorg. rkz.nl Patiënteninformatie Eigen risico in de zorg rkz.nl Wat is het eigen risico? Elke volwassene in Nederland heeft een verplicht eigen risico voor de basisverzekering zorg. Kinderen onder de 18 jaar betalen

Nadere informatie

Wijzigingen in uw zorgverzekering

Wijzigingen in uw zorgverzekering IAK Zorgverzekeringen 2012 Wijzigingen in uw zorgverzekering Samen voor een perfect verzekerde toekomst Iedereen perfect verzekerd Uw gezondheid is niet iets waarop u wilt bezuinigen. Een verzekering met

Nadere informatie

Aanvraagformulier VGZ

Aanvraagformulier VGZ 1. Gegevens tussenpersoon TP-nummer Naam kantoor Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletters Woonadres Huisnummer Postcode Woonplaats Burgerservicenummer

Nadere informatie

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40 Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Welkom bij Stad Holland 2010 100222-Bijsl SH welkom b40 Wat biedt Stad Holland Zorgverzekeraar? Stad Holland Zorgverzekeraar is een landelijk actieve zorgverzekeraar

Nadere informatie

CZdirect pakketvergelijker 2018

CZdirect pakketvergelijker 2018 pakketvergelijker 2018 welke verzekering past bij jou? als je een nieuwe zorgverzekering gaat kiezen, is het belangrijk dat je een verzekering kiest die past bij jouw situatie. in deze pakketvergelijker

Nadere informatie

De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering!

De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering! De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! De BOVAG Zorgpolis: bijzonder compleet, bijzonder voordelig. De BOVAG Zorgpolis biedt je

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2013

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2013 CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2013 1 Kies de zorgverzekering die bij u past Alles voor betere zorg Bij CZ hebt u grip op uw zorgverzekering. Zo kunt u rekenen op advies over de zorgverzekering

Nadere informatie

Ontvang korting via je werk. Je zorgverzekering goed geregeld met de BOVAG Zorgpolis. Logisch dat jij je bij ons verzekert.

Ontvang korting via je werk. Je zorgverzekering goed geregeld met de BOVAG Zorgpolis. Logisch dat jij je bij ons verzekert. Je zorgverzekering goed geregeld met de BOVAG Zorgpolis. Logisch dat jij je bij ons verzekert. Ga voor meer informatie naar bovagzorgpolis.nl Ontvang korting via je werk Ontvang via BOVAG Zorgpolis een

Nadere informatie

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Ontvang korting via uw werk Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Een collectieve zorgverzekering via uw werk biedt veel voordeel

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2013

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2013 Vergoedingenoverzicht en aanvullende verzekeringen Kiemer 2013 Let op: Dit vergoedingenoverzicht is uitsluitend bedoeld om de verschillende verzekeringen gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Het overzicht

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk OHRA Zorgverzekering 2014 Zelf regelen, wel zo makkelijk Inhoud Zelf regelen, wel zo makkelijk 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 9 Wat

Nadere informatie

De Amersfoortse korting BV 10 %, AV 15 %, TV 4 %

De Amersfoortse korting BV 10 %, AV 15 %, TV 4 % Marktvergelijk 216 De Amersfoortse korting BV 1 %, AV 15 %, TV 4 % VGZ korting BV 8 %, AV 1 %, TV % Premies Basisverzekering / Type verzekering Vanaf 18 jaar; Wettelijk Eigen Risico: 385, 97,15 99,31 14,83

Nadere informatie

De veranderingen in de zorgverzekering 2016. Wij zijn er voor ú

De veranderingen in de zorgverzekering 2016. Wij zijn er voor ú De veranderingen in de zorgverzekering 2016 Wij zijn er voor ú De veranderingen in de basisverzekering Wijzigingen zorgverzekering Nedasco Slimme Keuze 2016 De veranderingen in de vergoedingen en polisvoorwaarden

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 NS SPF 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen. Aanvullende verzekeringen 2015 VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter, VGZ Aanvullend Best Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket Wij vergoeden de kosten tot maximaal de in Nederland

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid!"#$%% *+,-./,01230456+47+8+49:5+:; U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voor de beste zorg kiest. Met een zorgverzekering

Nadere informatie

Aanvraagformulier VGZ

Aanvraagformulier VGZ Aanvraagformulier VGZ 1. Gegevens tussenpersoon DFD De Financiële Dienstverleners Tussenpersoonsnummer: 1170 Collectiviteitsnummer: C9102 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres

Nadere informatie

CZ korting BV 7 %, AV 10 %, TV 10 %

CZ korting BV 7 %, AV 10 %, TV 10 % Marktvergelijk 216 CZ korting BV 7 %, AV 1 %, TV 1 % Menzis korting BV 8 %, AV 1 %, TV 1 % Premies Basisverzekering / Type verzekering Natura Restitutie Natura Restitutie Vanaf 18 jaar; Wettelijk Eigen

Nadere informatie

19.15-19.45 uur : Inloop met koffie en thee 19.45-20.00 uur : Opening door directie 20.00-20.30 uur : Univé zorg in 2015 20.30-21.

19.15-19.45 uur : Inloop met koffie en thee 19.45-20.00 uur : Opening door directie 20.00-20.30 uur : Univé zorg in 2015 20.30-21. 19.15-19.45 uur : Inloop met koffie en thee 19.45-20.00 uur : Opening door directie 20.00-20.30 uur : Univé zorg in 2015 20.30-21.00 uur : Pauze 21.00-21.30 uur : Veranderingen in de AWBZ 21.30-22.30 uur

Nadere informatie

informatie voor verzekerden

informatie voor verzekerden informatie voor verzekerden De Goudse Zorg Polis Productkenmerken voor verzekerden De Goudse Zorg Polis Productkenmerken De Goudse Zorg Polis is een verzekering die uitstekende dekking biedt voor ziektekosten.

Nadere informatie

Zorgverzekering 2016. Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016

Zorgverzekering 2016. Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016 Zorgverzekering 2016 Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016 Einde van het jaar Het einde van het jaar is weer aangebroken en dat betekent dat u weer mag veranderen

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GEMEENTEPOLIS VGZ Bommelerwaard

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GEMEENTEPOLIS VGZ Bommelerwaard VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GEMEENTEPOLIS VGZ Bommelerwaard Algemeen - Wat is de Gemeentepolis? - Wat zit er in de pakketten van de Gemeentepolis? - Wie kan ik bellen met vragen over vergoedingen? Voorwaarden

Nadere informatie

Wijzigingsoverzicht CVELI 2011-2012

Wijzigingsoverzicht CVELI 2011-2012 Wijzigingsoverzicht CVELI 2011-2012 Wijziging in de basisverzekering Dit zijn alle wijziging. Voor de exacte vergoeding de voorwaard waaronder u aanspraak kunt mak dit u de van Alle vergoeding /of eig

Nadere informatie

Dit verandert er voor u in 2018

Dit verandert er voor u in 2018 Dit verandert er voor u in 2018 Ook in 2018 wijzigen er zaken in uw zorgverzekering; er komen vergoedingen bij, vallen vergoedingen af of de inhoud wijzigt. In dit document vindt u alle wijzigingen op

Nadere informatie

Uw vergoedingen voor 2014. Basisverzekering en aanvullende verzekeringen

Uw vergoedingen voor 2014. Basisverzekering en aanvullende verzekeringen Uw vergoedingen voor 2014 Basisverzekering en aanvullende verzekeringen Alternatieve geneeswijzen Anticonceptiva* Antroposofische en homeopathische middelen Astma Centrum Davos* Audiologisch centrum* Beademing*

Nadere informatie

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Nadere informatie

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering Brochure 2016 1 2 De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschik baar is wanneer u het nodig hebt en aansluit bij uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2014

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2014 Vergoedingenoverzicht en aanvullende verzekeringen Kiemer 2014 Let op: Dit vergoedingenoverzicht is uitsluitend bedoeld om de verschillende verzekeringen gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Het overzicht

Nadere informatie

VGZ korting BV 8 %, AV 10 %, TV 0 %

VGZ korting BV 8 %, AV 10 %, TV 0 % Marktvergelijk 216 VGZ korting BV 8 %, AV 1 %, TV % Zilveren Kruis korting BV 5 %, AV 8 %, TV 8 % Premies Basisverzekering / Type verzekering Vanaf 18 jaar; Wettelijk Eigen Risico: 385, 99,31 14,83 13,98

Nadere informatie

Premietabel Collectiviteit : TPC-VT

Premietabel Collectiviteit : TPC-VT Betaaltermijn: Maand Premies Basisdekking Zorgverzekeraar VGZ Vrijwillig eigen risico per verzekerde per jaar 0,00 100,00 200,00 300,00 400,00 500,00 Basisverzekering Inclusief 5% korting 94,95 91,95 88,95

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2017

CZ Zorgverzekeringen 2017 CZ Zorgverzekeringen 2017 De Nederlandsche Bank 1 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt

Nadere informatie

De exclusieve PGA Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering!

De exclusieve PGA Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering! De exclusieve PGA Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! Voordelen van de PGA Zorgpolis bij Agis Zorgverzekeringen Gezinnenpolis met ruime vergoeding

Nadere informatie

AANVULLENDE VERZEKERING FRIESO GEWOON COMPLEET VERZEKERD VOOR EEN SCHERPE PRIJS

AANVULLENDE VERZEKERING FRIESO GEWOON COMPLEET VERZEKERD VOOR EEN SCHERPE PRIJS AANVULLENDE VERZEKERING FRIESO GEWOON COMPLEET VERZEKERD VOOR EEN SCHERPE PRIJS GEEN ZORGEN OVER UW ZORG Wilt u een goede zorgverzekering, maar moet u rondkomen van een beperkt inkomen? Dan kunt u rekenen

Nadere informatie

Hierbij zenden wij u het antwoord op de door u gestelde vragen op grond van artikel 39 reglement van orde van de gemeenteraad.

Hierbij zenden wij u het antwoord op de door u gestelde vragen op grond van artikel 39 reglement van orde van de gemeenteraad. Fractie ChristeUnie t.a.v. de heer G. Stam Uw brief van 12-12-2013 Ceintuurbaan 56 7941 LV MEPPEL Uw kenmerk Ons kenmerk 217083 Behandeld door T. Niemer Telefoon 14 0522 Bijlage(n) 1 Datum Onderwerp Collectieve

Nadere informatie

VGZ Aanvullend Goed. volledig volledig volledig. bijdrage. bijdrage

VGZ Aanvullend Goed. volledig volledig volledig. bijdrage. bijdrage Dekkingsoverzicht 2014 Goed, Beter, Best Jong Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket Tand Goed, Tand Beter, Tand Best Aan de hieronder genoemde vergoedingen kunnen nadere voorwaarden verbonden zijn. Raadpleeg

Nadere informatie

De Doorgaanverzekering voor werkgevers

De Doorgaanverzekering voor werkgevers De Doorgaanverzekering voor werkgevers Zorg dat u en uw doorgaan! De Doorgaanverzekering Doorgaanexpert Goed werkgeverschap De Doorgaanverzekering > De Doorgaanverzekering > Gezondheid telt De Doorgaanverzekering

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2017

CZ Zorgverzekeringen 2017 CZ Zorgverzekeringen 2017 Fincover 1 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansluit

Nadere informatie

Tot zover uw rechten en zekerheid. Wat moet u zelf doen? Ten eerste: hoe zit het nu met de kosten?

Tot zover uw rechten en zekerheid. Wat moet u zelf doen? Ten eerste: hoe zit het nu met de kosten? Uw zorgverzekering Wist u dat de zorgverzekering verplicht is? Wist u dat u altijd geaccepteerd moet worden voor een basisverzekering? Wist u dat een zorgverzekeraar een zorgplicht heeft om u de zorg uit

Nadere informatie

Dit verandert er voor u in 2018

Dit verandert er voor u in 2018 Dit verandert er voor u in 2018 Ook in 2018 wijzigen er zaken in uw zorgverzekering; er komen vergoedingen bij, vallen vergoedingen af of de inhoud wijzigt. In dit document vindt u alle wijzigingen op

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2017

CZ Zorgverzekeringen 2017 CZ Zorgverzekeringen 2017 CNV 1 CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansluit bij uw wensen

Nadere informatie

CZ korting BV 7 %, AV 10 %, TV 10 %

CZ korting BV 7 %, AV 10 %, TV 10 % Marktvergelijk 216 CZ korting BV 7 %, AV 1 %, TV 1 % Menzis korting BV 8 %, AV 1 %, TV 1 % Premies Basisverzekering / Type verzekering Natura Restitutie Natura Restitutie Vanaf 18 jaar; Wettelijk Eigen

Nadere informatie

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering Brochure 2015 1 2 De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschik baar is wanneer u het nodig heeft en aansluit bij uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht 2016 VGZ Jong Pakket, VGZ Fit & Vrij Pakket, VGZ Gezin Pakket en VGZ Vitaal Pakket

Dekkingsoverzicht 2016 VGZ Jong Pakket, VGZ Fit & Vrij Pakket, VGZ Gezin Pakket en VGZ Vitaal Pakket Dekkingsoverzicht 2016 VGZ Jong Pakket, VGZ Fit & Vrij Pakket, VGZ Gezin Pakket en VGZ Vitaal Pakket Wij vergoeden de kosten tot maximaal de in Nederland geldende wettelijke tarieven. Als er geen wettelijke

Nadere informatie

Delta Lloyd Zorg uw gezondheid. Gezond voor het hele bedrijf

Delta Lloyd Zorg uw gezondheid. Gezond voor het hele bedrijf Delta Lloyd Zorg uw gezondheid Gezond voor het hele bedrijf Delta Lloyd Zorg voor werkgevers Een zieke medewerker kan uw bedrijf veel geld kosten. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers goed verzekerd

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering Deze brochure is goedgekeurd

Nadere informatie

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2016

PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2016 PREMIE OVERZICHT COLLECTIEF ZIEKTEKOSTEN 2016 Onderwijs Inkoopgroep heeft na nieuwe onderhandelingen met QBENEFITS BV, Nedasco en Van Kampen Groep het aantal zorgverzekeraars voor 2016 uitgebreid. Er zijn

Nadere informatie

Dit verandert er voor u in 2018

Dit verandert er voor u in 2018 Dit verandert er voor u in 2018 Ook in 2018 wijzigen er zaken in uw zorgverzekering; er komen vergoedingen bij, vallen vergoedingen af of de inhoud wijzigt. In dit document vindt u alle wijzigingen op

Nadere informatie

ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2011

ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2011 ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2011 U staat op het punt een keuze te maken voor onze basisverzekering of een van de aanvullende verzekeringen. U wilt onze tandartsverzekering of het. Wat u ook kiest, u bent

Nadere informatie

IAK Zorgverzekering 2015 Belangrijke informatie. Wijzigingen in uw zorgverzekering

IAK Zorgverzekering 2015 Belangrijke informatie. Wijzigingen in uw zorgverzekering IAK Zorgverzekering 2015 Belangrijke informatie Wijzigingen in uw zorgverzekering Altijd passend verzekerd Het is vanzelfsprekend dat u zich voor zorg goed wilt verzekeren. Daarom bieden wij u passende

Nadere informatie

Specifieke Zorgrapportage VGZ. Uw collectieve zorgverzekering in 2016

Specifieke Zorgrapportage VGZ. Uw collectieve zorgverzekering in 2016 Specifieke Zorgrapportage VGZ Uw collectieve zorgverzekering in 2016 Samenvatting Een belangrijk verschil ten opzichte van 2015 is dat VGZ in haar basisverzekering Goede Keuze het vergoedingspercentage

Nadere informatie

Politie Zorgpolis. Hebt u uw keuze gemaakt? Meld u dan aan via het aanvraagformulier.

Politie Zorgpolis. Hebt u uw keuze gemaakt? Meld u dan aan via het aanvraagformulier. Brochure 2014 1 2 Politie Zorgpolis Politiemensen hebben een speciaal beroep. De Politie Zorgpolis (PZP) is een verzekering op maat voor de politie. Of u nu uitvoerend, administratief, ondersteunend medewerker

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. Alle aandacht voor goede zorg

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ.  Alle aandacht voor goede zorg 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Deze brochure is goedgekeurd door Stichting Makkelijk Lezen Alle aandacht

Nadere informatie

Zoveel mensen, zoveel wensen

Zoveel mensen, zoveel wensen IAK Uniek Zorgverzekering 2015 Belangrijke informatie Zoveel mensen, zoveel wensen IAK Uniek verzekert zorgkosten naar uw wens. U bepaalt zelf voor welke zorg u verzekerd wilt zijn en voor welk bedrag.

Nadere informatie

Digital Classroom Wft Zorgverzekering - Tabellen en informatie

Digital Classroom Wft Zorgverzekering - Tabellen en informatie Digital Classroom Wft Zorgverzekering - Tabellen en informatie Eigen bijdrage gebitsprothese Percentages eigen bijdragen voor implantaatgedragen gebitsprothese: 8% eigen bijdrage voor de bovenkaak; 10%

Nadere informatie

Ziekenhuiszorg in 2015 Wat betaalt u?

Ziekenhuiszorg in 2015 Wat betaalt u? 00 Ziekenhuiszorg in 2015 Wat betaalt u? 1 Het is soms onduidelijk welke zorgkosten wel of niet vergoed worden door zorgverzekeraars. Dit hangt af van de afspraken die u met uw zorgverzekeraar heeft gemaakt.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Eigen risico en eigen bijdrage bij een zorgverzekering

Veelgestelde vragen. Eigen risico en eigen bijdrage bij een zorgverzekering Veelgestelde vragen Eigen risico en eigen bijdrage bij een zorgverzekering Iedereen van 18 jaar en ouder in Nederland is verplicht zich te verzekeren voor de zorgverzekering. De overheid stelt vast welke

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekeringen. Wat verandert er in 2011?

OHRA Zorgverzekeringen. Wat verandert er in 2011? OHRA Zorgverzekeringen Wat verandert er in 2011? Inhoud Wat verandert er in 2011? 3 Wat verandert er in de basisverzekering 4 Wat verandert er in de aanvullende verzekeringen 9 Wat verandert er in de tandartsverzekering

Nadere informatie

ZoRg goed geregeld voor jou

ZoRg goed geregeld voor jou 100% www.takecarenow.nl ZoRg goed geregeld voor jou vergoedingenoverzicht a.013vo75.10.1.indd 3 13-10-09 09:40 Takecarenow! in 2010 Je basisverzekering De TakeCareNow! Internet Basispolis is een naturaverzekering.

Nadere informatie