Aanvullende zorgmogelijkheden om uw huidige zorgverzekering te verrijken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvullende zorgmogelijkheden om uw huidige zorgverzekering te verrijken"

Transcriptie

1 Aanvullende zorgmogelijkheden om uw huidige zorgverzekering te verrijken NnL

2

3 1 Aanvullende zorgmogelijkheden U heeft een zorgverzekering en u wilt die misschien wel aanvullen. Bijvoorbeeld omdat u zuinig bent op uw gebit en daarom een ruimere vergoeding voor tandartskosten wenst. Of omdat u prijs stelt op een vergoeding voor fysiotherapie, andere speciale therapieën en alternatieve geneeswijzen. Of omdat u bij ziekenhuisopname een hogere verpleegklasse wenst. Nationale-Nederlanden biedt u een drietal verschillende aanvullende mogelijkheden: A Aanvullende Verzekering, inclusief Tandartskosten B Individuele Tandartskostenverzekering C Individuele Aanvullende Klasseverzekering A B C Geschikt voor Ziekenfonds x x x Particulier - x - (S) Standaard Pakket Polis x x x

4 2 A Aanvullende Verzekering, inclusief Tandartskosten De aanvullende verzekering is speciaal bedoeld voor ziekenfondsverzekerden en verzekerden met een (Studenten) Standaard Pakket Polis. Deze zorgverzekeringen bieden een zeer beperkte dekking voor tandheelkundige hulp. Voor jongeren t/m 17 jaar wordt geen dekking verleend voor kronen, bruggen en orthodontie. Voor volwassenen, vanaf 18 jaar, worden de kosten van tandheelkundige zorg zelfs helemaal niet vergoed. Deze kosten komen dus volledig voor eigen rekening! Daarom hebben wij deze aanvullende verzekering voor u ontwikkeld. Deze biedt dekking voor alle tandartskosten, dus óók voor techniekkosten. Daarnaast houdt deze verzekering er rekening mee dat u misschien weleens een beroep moet doen op een fysiotherapeut. Vandaar de aanvullende dekking voor fysiotherapie en nog een aantal aantrekkelijke extra s. Kijkt u maar. De Tandartskostenvergoeding vult uw bestaande tandartsdekking aan. En wel met een vergoeding van 75% van alle kosten (ook techniekkosten) voor tandheelkundige hulp door een tandarts. Tot ten hoogste 340,- per verzekerde per kalenderjaar. Daarnaast worden de kosten van orthodontie vergoed tot maximaal 455,- binnen de looptijd van de verzekering. De behandeling dient echter plaats te vinden vóór het bereiken van de 18-jarige leeftijd. Voor tandheelkundige hulp, die direct voortvloeit uit een ongeval, geldt voor iedere verzekerde een vergoeding tot maximaal 685,-. De Fysio- en oefentherapievergoeding geldt voor maximaal 18 behandelingen fysiotherapie en/of oefentherapie Cesar/Mensendieck per verzekerde per kalenderjaar extra.

5 3 De kosten van alternatieve geneeswijzen zijn op uw zorgverzekering niet gedekt. Deze aanvullende verzekering biedt een vergoeding van de meest voorkomende behandelingen. Denkt u daarbij aan onder andere homeopathie, acupunctuur, manuele geneeswijzen en chiropractie. Daarnaast geldt er een vergoeding van de geneesmiddelen die in het kader van deze behandelingen zijn voorgeschreven. De totale vergoeding bedraagt 75% van de gezamenlijke kosten (maximaal 340,- per verzekerde per kalenderjaar). Als u naar het buitenland gaat en u moet hiertoe van te voren worden ingeënt, dan vergoeden wij 50% (tot maximaal 95,- per persoon per jaar). Wordt u onverhoopt in een buitenlands ziekenhuis opgenomen, dan kunnen wij ons voorstellen dat u de opname zo snel mogelijk in Nederland wilt voortzetten. Al was het alleen maar vanwege de vreemde taal. Daarom vergoeden wij alle kosten van ziekenvervoer terug naar Nederland. Bij welke hulpmiddelen u aanspraak kunt maken op vergoeding, is vastgelegd in de Regeling Hulpmiddelen van Zorgverzekeraars Nederland. Voor een groot aantal hulpmiddelen gelden maximumvergoedingen of eigen bijdragen. Als u voor een hulpmiddel een eigen bijdrage moet betalen, dan wordt deze door ons vergoed tot ten hoogste 95,- per persoon per jaar. Een verblijf in een therapeutische kamp voor asmatische jongeren wordt vergoed met 10,- per dag, tot maximaal 42 dagen per kalenderjaar. Voor verzekerden die enige tijd moeten doorbrengen in een somatisch herstellingsoord bedraagt de vergoeding 25,- per dag. Ook voor deze bijdrage in de kosten geldt een maximum van 42 dagen per kalenderjaar.

6 4 De aanvulling voor therapieën vergoedt (tot een bepaalde hoogte) het op medisch voorschrift volgen van de volgende therapieën: - Camouflagetherapie - Elektrisch epileren - Lymfedrainage - Podotherapie - Psoriasisdagbehandeling - Psychologische hulp - Stottertherapie Wie uit het ziekenhuis wordt ontslagen, kan nog enige tijd aanvullende thuisverpleging nodig hebben. Wij bieden in dit geval voor de noodzakelijke verpleegartikelen een vergoeding aan van 75% tot maximaal 340,-. Staat u erbij stil dat uw zorgverzekering alléén de kosten van ambulancevervoer vergoedt. En slechts in bepaalde situaties de kosten van taxi of eigen vervoer? Ongemerkt lopen deze kosten flink op en draagt u daaraan dus zelf bij. Daarom biedt deze aanvullende verzekering een vergoeding voor medisch noodzakelijk ziekenvervoer. Als u gebruik maakt van een taxi, naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, dan worden deze kosten volledig vergoed. De vergoeding voor het gebruik van de eigen auto bedraagt 0,18 per kilometer. Als een van uw meeverzekerde kinderen voor enige tijd in het ziekenhuis wordt opgenomen, kunnen wij ons voorstellen dat u in de buurt wilt zijn. In dat geval betalen wij een tegemoetkoming in de logeerkosten van 15,- per nacht. Mocht het ziekenhuis ver van huis zijn, dan betalen wij een kilometervergoeding van 0,27 voor de afstand boven 40 km. Als u deze aanvullende verzekering wilt sluiten, kunt u volstaan met het beantwoorden van de vragen onder Algemeen en A van het aanvraagformulier.

7 5 B Individuele Tandartskostenverzekering Een nuttige aanvullende dekking voor particulier verzekerden en ziekenfondsverzekerden vanaf 18 jaar. Zoekt u een verzekering die dekking biedt voor alle tandartsbehandelingen? Dan heeft u die nú gevonden. Want deze tandartskostenverzekering vergoedt alle kosten (dus ook techniekkosten) die uw tandarts berekent tot maximaal 455,- per verzekerde per kalenderjaar. Problemen door een ongeval Uw gebit kan door een ongeval ernstig worden beschadigd. Deze verzekering biedt u dan in elk geval een vergoeding. Dus onafhankelijk van uw eerder gemaakte tandartskosten. U ontvangt een vergoeding voor de herstelkosten van uw natuurlijke gebit van ten hoogste 140,- per tand of kies. Als er door een ongeval sprake is van een beschadigde prothetische voorziening, dan bedraagt de vergoeding maximaal 455,-. De genoemde vergoedingen gelden per kalenderjaar per persoon. Als u deze aanvullende verzekering wilt sluiten, kunt u volstaan met het beantwoorden van de vragen onder Algemeen en B van het aanvraagformulier.

8 6

9 7 C Individuele Aanvullende Klasseverzekering Deze dekking is een goede aanvulling voor ziekenfondsverzekerden en verzekerden met een Standaard Pakket Polis. Bent u gesteld op rust en privacy als u enige tijd in het ziekenhuis moet doorbrengen? Voelt u er daarom weinig voor om met meerdere patiënten een zaal te moeten delen? Dan beschouwt u een verzekering voor een hogere verpleegklasse ongetwijfeld als een welkome aanvulling. Deze polis vergoedt de extra kosten van verpleging in klasse 2, met inbegrip van het honorarium van de behandelend specialist en bijkomende zorg. Oók als u onverhoopt wordt opgenomen in een buitenlands ziekenhuis. Als u deze aanvulling wenst, kunt u volstaan met het beantwoorden van de vragen onder Algemeen en C van het aanvraagformulier.

10 8 Kort samengevat Nationale-Nederlanden biedt u drie aanvullende zorgverzekeringen: A Aanvullende Verzekering inclusief Tandartskosten waarbij, naast de kosten voor tandheelkundige hulp en orthodonthie, ook fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en diverse andere therapieën worden vergoed. B Individuele Tandartskostenverzekering waarbij alle tandartsbehandelingen volledig worden vergoed tot een maximum van 455,- per verzekerde per jaar. C Individuele Aanvullende Klasseverpleging waarbij de kosten van verpleging en behandeling in een hogere verpleegklasse volledig worden vergoed. Uw verzekeringsadviseur is de aangewezen partner voor al uw verzekeringen en andere vormen van financiële dienstverlening. Hij of zij kan u hierover uitgebreid en objectief informeren. Voor een persoonlijk advies en deskundige begeleiding bent u daar aan het juiste adres. Deze brochure geeft een beknopt overzicht van de aanvullende zorgmogelijkheden. Voor meer informatie verwijzen wij naar de complete polisvoorwaarden. Aan de tekst van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

11 Meer dan alleen verzekeringen... Nationale-Nederlanden biedt meer dan alleen verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Bent u op zoek naar een flexibele hypotheek, een aantrekkelijke spaarvorm of een doorlopend krediet? Wilt u slim en verantwoord beleggen? Of eerder stoppen met werken, maar dan wél kunnen genieten van een goed pensioen? Dat kan allemaal haarfijn voor u worden uitgestippeld. Vraag het maar aan uw verzekeringsadviseur. Wat er ook gebeurt. NnL

12 Uitgave januari 2004 Nationale-Nederlanden Postbus 93604, 2509 AV Den Haag / Verzekeringsadviseur

Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont

Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont NnL 1 Het Studentenpakket Na een avondje stappen zie je bij thuiskomst de deur van je flat openstaan. Er is ingebroken.

Nadere informatie

Ook in 2011 zijn wij er voor u! Dekkingsoverzicht

Ook in 2011 zijn wij er voor u! Dekkingsoverzicht Ook in 2011 zijn wij er voor u! Dekkingsoverzicht De beste zorgverzekeraar van Nederland PNO Ziektekosten is al meer dan zestig jaar dé zorgverzekeraar voor de mediasector. En voor de vierde keer op rij

Nadere informatie

Het Vrije Keuze Plan. Omdat alleen de beste zorg voor u goed genoeg is. NnL Z O R G V E R Z E K E R I N G

Het Vrije Keuze Plan. Omdat alleen de beste zorg voor u goed genoeg is. NnL Z O R G V E R Z E K E R I N G 1 Het Vrije Keuze Plan Omdat alleen de beste zorg voor u goed genoeg is NnL Z O R G V E R Z E K E R I N G 2 1 Het Vrije Keuze Plan Nationale-Nederlanden Zorgverzekering wil zich ook bij de Basisverzekering

Nadere informatie

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft.

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Let op! Niet iedere collectieve zorgverzekering is goed genoeg voor u en uw medewerkers! Check al uw offertes op de volgende

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht 2014

Vergoedingenoverzicht 2014 Zorg Zeker Polis en aanvullende verzekeringen AZVZ Vergoedingenoverzicht Dit overzicht is een globale weergave van de vergoedingen in de en Aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid/AZVZ. Per zorgvorm

Nadere informatie

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in 2019 Zorg goed voor jezelf Toegang tot de beste zorg Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Vrije Keuze Benfit

Deel B Omvang Dekking ONVZ Vrije Keuze Benfit Deel B Omvang Dekking ONVZ Vrije Keuze Benfit Indien aanspraken bestaan op grond van de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering (of een elders lopende zorgverzekering) en de ONVZ Vrije Keuze Benfit een aanvullende

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht 2015

Vergoedingenoverzicht 2015 Zorg Zeker Polis en aanvullende verzekeringen AZVZ Vergoedingenoverzicht Dit overzicht is een globale weergave van de vergoedingen in de en Aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid/AZVZ. Per zorgvorm

Nadere informatie

Nationale-Nederlanden Zorgverzekering Vrije Keuze Plan Internationaal Aanvullende verzekeringen in combinatie met de Garant Basis Internationaal.

Nationale-Nederlanden Zorgverzekering Vrije Keuze Plan Internationaal Aanvullende verzekeringen in combinatie met de Garant Basis Internationaal. Nationale-en Zorgverzekering Vrije Keuze Plan e verzekeringen in combinatie met de Garant Basis. Verzekerde kosten Garant Basis Garant Start* Garant* Garant Plus* Garant Top* Ziekenhuisopname Revalidatie

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo 2014. Geldend vanaf 1 januari 2014

Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo 2014. Geldend vanaf 1 januari 2014 Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo 2014 Geldend vanaf 1 januari 2014 1. Aanvullende verzekeringen Therapieën ZorgGoed ZorgBeter ZorgBest Fysiotherapie Cesar oefentherapie Mensendieck

Nadere informatie

DEEL 1: VERGOEDINGEN OVERZICHT PER 1 JANUARI 2004

DEEL 1: VERGOEDINGEN OVERZICHT PER 1 JANUARI 2004 DEEL 1: VERGOEDINGEN OVERZICHT PER 1 JANUARI 2004 1. Inleiding In dit overzicht staan de behandelingen die wij geheel of gedeeltelijk vergoeden per verzekering genoemd. Achter de betreffende behandeling

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2015. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2015. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2015. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Beknopt vergoedingsoverzicht 2015 A Alternatieve geneeswijzen Bij arts max. 27 per per dag en max. 20 behandelingen.

Nadere informatie

Overzicht verzekerde kosten ONVZ Vrije Keuze Zorgplan

Overzicht verzekerde kosten ONVZ Vrije Keuze Zorgplan Overzicht verzekerde kosten ONVZ Zorgplan Acnébehandeling 100%, tot 21 jaar, 100%, tot 21 jaar, 100%, tot 21 jaar, 100%, tot 21 jaar, 100% Alternatieve geneeswijzen incl. Acupunctuur Haptonomie *voor behandelaar;

Nadere informatie

AnderZorg Ziekenfonds. goed verzekerd, snel geregeld

AnderZorg Ziekenfonds. goed verzekerd, snel geregeld AnderZorg Ziekenfonds goed verzekerd, snel geregeld bij AnderZorg staan betrokken mensen voor u klaar Goede zorg verdienen we allemaal. Daarom kan iedereen terecht bij AnderZorg. AnderZorg biedt de beste

Nadere informatie

Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies.

Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies. VGZ Goede Keuze Met VGZ Goede Keuze kiest u voor goede zorg en een lage premie. Daarnaast stimuleert u vernieuwingen in de zorg, waardoor uw premie lager is. Het kans zijn dat u voor bepaalde zorg verder

Nadere informatie

D ELTA L LOYD Z ORGG ARANT

D ELTA L LOYD Z ORGG ARANT D ELTA L LOYD Z ORGG ARANT I NDIVIDUEEL Delta Lloyd Zorgverzekering NV Postbus 29677 2502 LR Den Haag Uw assurantie-adviseur: F 01.9.45/1205 Zeker Delta Lloyd, al meer dan 150 jaar Delta Lloyd zorgt voor

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV OHRA Zorgverzekering 2015 voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan

Nadere informatie

Ziektekosten. Dekkingsoverzicht. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

Ziektekosten. Dekkingsoverzicht. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers Ziektekosten Dekkingsoverzicht De Inkomensverzekeraar voor ondernemers Dekkingsoverzicht Ziektekostenen (2008) Preventie: Basis Aanvulling Budget Aanvulling Basis Aanvulling Uitgebreid Aanvulling Optimaal

Nadere informatie

verzeker u van goede en snelle zorg

verzeker u van goede en snelle zorg verzeker u van goede en snelle zorg Kies in 4 stappen de verzekering die bij u past 2 Verzeker u van goede en snelle zorg De gezondheidszorg in Nederland is van een hoog niveau. Toch zijn er lange wachtlijsten

Nadere informatie

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie.

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie. Productinformatie Avero Achmea 2016 Keuze Zorg Plan Met deze restitutiepolis van Avéro Achmea bent u vrij in de keuze van uw zorgverlener. De kosten die uw zorgverleners in rekening brengen, zullen wij

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo 2016. Geldend vanaf 1 januari 2016

Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo 2016. Geldend vanaf 1 januari 2016 Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo 2016 Geldend vanaf 1 januari 2016 1. Aanvullende verzekeringen Therapieën ZorgGoed ZorgBeter ZorgBest Fysiotherapie Cesar oefentherapie Mensendieck

Nadere informatie

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40 Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Welkom bij Stad Holland 2010 100222-Bijsl SH welkom b40 Wat biedt Stad Holland Zorgverzekeraar? Stad Holland Zorgverzekeraar is een landelijk actieve zorgverzekeraar

Nadere informatie

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2015 Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat wordt vergoed? 12 OHRA Vergoedingenwijzer

Nadere informatie

Artikelnummer Compact. 100% max. 25,00 per dag. 100% max. 25,00 per dag. 100% max. 100% max. 100% max. 100% max. 40,00 (vanaf 2.

Artikelnummer Compact. 100% max. 25,00 per dag. 100% max. 25,00 per dag. 100% max. 100% max. 100% max. 100% max. 40,00 (vanaf 2. Vergoedingenoverzicht Dit overzicht is een globale weergave van de en in de en en Aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Per zorgvorm vind u de prestaties waarop u aanspraak kunt maken met het

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Kritisch over uw gezondheid 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 3 Wat verzekeren we? 4 Wat zijjn de voordelen

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Kritisch over uw gezondheid 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 3 Wat verzekeren we? 4 Wat zijjn de voordelen

Nadere informatie

expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT

expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT COLLECTIEVE VERZEKERING 2015 VERGOEDINGENOVERZICHT EXPATRIATE HEALTH INSURANCE 2015 Hieronder ziet u een overzicht van de vergoedingen van onze XHI ziektekostenverzekeringen.

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeringen 2017

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeringen 2017 Vergoedingenoverzicht Zorgen 2017 Dit overzicht is bedoeld om de verschillende en gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Het overzicht geeft een algemene omschrijving van de zorg waarop u recht heeft.

Nadere informatie

Vergoedingen Stichting Sociaal Fonds Attero Per 1 januari 2011. Drempel 250,- kalenderjaar 2011 toepassen

Vergoedingen Stichting Sociaal Fonds Attero Per 1 januari 2011. Drempel 250,- kalenderjaar 2011 toepassen Vergoedingen Stichting Sociaal Fonds Attero Per 1 januari 2011 Soort voorziening Omschrijving Voorwaarden Per 1-1-2011 Te hanteren maximaal behandeling / aanschafbedrag Het moet gaan om voorzieningen die

Nadere informatie

Artikelnummer. - max. 115,00 geneesmiddelen 100% binnen het maximum

Artikelnummer. - max. 115,00 geneesmiddelen 100% binnen het maximum Gemeente Utrecht Dit overzicht is een globale weergave van de vergoedingen in de en Aanvullende verzekeringen gemeente Utrecht van Zorg en Zekerheid. Per zorgvorm vindt u de prestaties waarop u aanspraak

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht 2012

Dekkingsoverzicht 2012 Dekkingsoverzicht 2012 Basis ZO R G I N H E T Z I E K E N H U I S Specialistische en 100% - - - - MammaPrint - 100% 100% 100% 100% Plastische chirurgie (Basis)* 100% - - - - Plastische chirurgie (aanvullende

Nadere informatie

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector Speciaal voor de publieke

Nadere informatie

ZoRg goed geregeld voor jou

ZoRg goed geregeld voor jou 100% www.takecarenow.nl ZoRg goed geregeld voor jou vergoedingenoverzicht a.013vo75.10.1.indd 3 13-10-09 09:40 Takecarenow! in 2010 Je basisverzekering De TakeCareNow! Internet Basispolis is een naturaverzekering.

Nadere informatie

Uw zorgverzekering in 2013. De zorgverzekering voor universitair medische centra

Uw zorgverzekering in 2013. De zorgverzekering voor universitair medische centra EXCLUSIEF VOOR DE UMC S Uw zorgverzekering in 2013 De zorgverzekering voor universitair medische centra De zorgverzekering voor universitair medische centra De zorgverzekering speciaal voor u UMC Zorgverzekering

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht Gemeenten

Vergoedingenoverzicht Gemeenten Vergoedingenoverzicht Gemeenten Dit overzicht is een globale weergave van de vergoedingen in de basisverzekering en aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Per zorgvorm vindt u de prestaties waarop

Nadere informatie

Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016

Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016 Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016 Met de A tot Z Natura Selectief kiest u voor goede zorg én een lage premie. Daarnaast stimuleert u vernieuwingen in de zorg, waardoor uw premie lager is. Het kan zijn

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht ZorgBeter Verzekering

Dekkingsoverzicht ZorgBeter Verzekering Dekkingsoverzicht Verzekering Polis De Polis biedt u dekking voor de meest voorkomende vormen van zorg waaronder huisarts, ziekenhuis en medicijnen. Naast deze zorgverzekering kunt u kiezen uit vier aanvullende

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Benfit Internationaal 2012

Deel B Omvang Dekking ONVZ Benfit Internationaal 2012 Deel B Omvang Dekking ONVZ Benfit Internationaal 2012 Als er volgens de Basisfit Internationaal of andere zorgverzekering aanspraak op (vergoeding van) zorg bestaat en de ONVZ Benfit Internationaal een

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2011

Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2011 Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2011 Als er volgens de Basisfit Internationaal of andere zorgverzekering aanspraak op (vergoeding van) zorg bestaat en de ONVZ Extrafit Internationaal

Nadere informatie

Agis helpt u met zorg

Agis helpt u met zorg Met handig vergoedingenoverzicht inclusief PreventCarePlus Agis helpt u met zorg Bespaar met de naturapolis Zorg dichtbij is wel zo prettig Als u zorg nodig heeft, wilt u het liefst in een vertrouwde omgeving

Nadere informatie

Regie over de beste zorg

Regie over de beste zorg Regie over de beste zorg Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2018 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Regie over de beste zorg 3 Wat verzekeren we? 4 De voordelen van een zorgverzekering bij Delta Lloyd 10 Wat

Nadere informatie

AANVULLENDE VERZEKERING FRIESO GEWOON COMPLEET VERZEKERD VOOR EEN SCHERPE PRIJS

AANVULLENDE VERZEKERING FRIESO GEWOON COMPLEET VERZEKERD VOOR EEN SCHERPE PRIJS AANVULLENDE VERZEKERING FRIESO GEWOON COMPLEET VERZEKERD VOOR EEN SCHERPE PRIJS GEEN ZORGEN OVER UW ZORG Wilt u een goede zorgverzekering, maar moet u rondkomen van een beperkt inkomen? Dan kunt u rekenen

Nadere informatie

expatriate Health Insurance

expatriate Health Insurance expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT INDIVIDUELE VERZEKERING 2014 VERGOEDINGENOVERZICHT EXPATRIATE HEALTH INSURANCE Hieronder ziet u een overzicht van de vergoedingen en aanspraken van onze

Nadere informatie

Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering?

Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering? Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering? Jeugd Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar vergoedt de basisverzekering de meeste tandartsbehandelingen. Hiervoor betaalt men ook geen eigen bijdrage.

Nadere informatie

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Ontvang korting via uw werk Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Een collectieve zorgverzekering via uw werk biedt veel voordeel

Nadere informatie

Uw vergoedingen voor 2014. AV Frieso

Uw vergoedingen voor 2014. AV Frieso Uw vergoedingen voor 2014 AV Frieso Vergoedingenoverzicht Basisverzekering en aanvullende verzekering 2014 Omschrijving Abonnementskosten medische alarmering Alternatieve geneeswijzen Anticonceptiva* Antroposofische

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking Allianz Vrije Keuze Optimaal

Deel B Omvang Dekking Allianz Vrije Keuze Optimaal Deel B Omvang Dekking Allianz Vrije Keuze Optimaal Indien aanspraken bestaan op grond van de Allianz Vrije Keuze Basisverzekering (of een elders lopende zorgverzekering) en de Allianz Vrije Keuze Optimaal

Nadere informatie

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2016 Inhoud Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Aanvullende verzekeringen 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat krijgt u vergoed?

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Vrije Keuze Optifit

Deel B Omvang Dekking ONVZ Vrije Keuze Optifit Deel B Omvang Dekking ONVZ Vrije Keuze Optifit Indien aanspraken bestaan op grond van de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering (of een elders lopende zorgverzekering) en de ONVZ Vrije Keuze Optifit een aanvullende

Nadere informatie

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Ga naar defriesland.nl/logisch voor de logische redenen Bereken uw premie met korting op defriesland.nl/ collectiefverzekerd

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht 2014

Vergoedingenoverzicht 2014 Vergoedingenoverzicht 2014 Preventie Compactpolis Compleetpolis Comfortpolis ComfortPluspolis Gezinnenpolis 50 + Actief Polis Gezondheidscursussen max. 50, per jaar max. 75, per jaar max. 100, per jaar

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. De collectieve OHRA Zorgverzekering voor leden van VOS/ABB

OHRA Zorgverzekering. De collectieve OHRA Zorgverzekering voor leden van VOS/ABB Zorgverzekering De collectieve Zorgverzekering voor leden van VOS/ABB Collectieve Zorgverzekering Bij houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte

Nadere informatie

3 Polissen onderling vergelijken (Alleen verschillen):

3 Polissen onderling vergelijken (Alleen verschillen): 1/3 Fortis ASR Ziektekostenverzekering Flexibel 2/3 Fortis ASR Ziektekostenverzekering Flexibel 3/3 Fortis ASR Ziektekostenverzekering Flexibel + Aanvullend Instap + Aanvullend Basis + Aanvullend Uitgebreid

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht. Vergoedingenoverzicht aanvullende verzekeringen

Vergoedingenoverzicht. Vergoedingenoverzicht aanvullende verzekeringen Vergoedingenoverzicht Vergoedingenoverzicht aanvullende verzekeringen HIER WAAK IK De Vergoedingenoverzicht aanvullende verzekeringen van Lancyr gezondheidsservices beweegadvies 1 x (eerste of intake)

Nadere informatie

Onderwerp Wijziging per 1 januari 2017 Wat betekent dit voor u Welke rubrieken zijn gewijzigd

Onderwerp Wijziging per 1 januari 2017 Wat betekent dit voor u Welke rubrieken zijn gewijzigd Wijzigingsoverzicht Aanvullende verzekering 2017 Wijzigingsoverzicht aanvullende verzekering PNOzorg 2017 In dit overzicht staan de wijzigingen in de aanvullende verzekeringen van PNOzorg per 1 januari

Nadere informatie

Pakketvergelijker 2012

Pakketvergelijker 2012 Pakketvergelijker 2012 Pakketvergelijker Brons, Zilver en Goud Geldig vanaf 1 januari 2012 Zorgverzekering en de Aanvullende Verzekeringen Er is een aantal voorwaarden om voor een vergoeding in aanmerking

Nadere informatie

Aanvullende Verzekering. bijdrage. bijdrage

Aanvullende Verzekering. bijdrage. bijdrage Dekkingsoverzicht 2013 Aanvullende verzekeringen Beperkt, Uitgebreid en Plus Aanvullende verzekeringen Tand Goed, Tand Beter en Tand Best Aanvullende verzekeringen Jong, Gezin en Vitaal Raadpleeg uw zorgpolis

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2014. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2014. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2014. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Internationaal vergoedingsoverzicht 2014 Internationaal vergoedingsoverzicht 2014 Onderstaande overzichten geven

Nadere informatie

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2017 Inhoud Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering 2 Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Aanvullende verzekeringen 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat krijgt u

Nadere informatie

Regie over de beste zorg

Regie over de beste zorg Regie over de beste zorg Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2017 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Regie over de beste zorg 3 Wat verzekeren we? 4 De voordelen van een zorgverzekering bij Delta Lloyd 10 Wat

Nadere informatie

VGZ Aanvullend Goed. volledig volledig volledig. bijdrage. bijdrage

VGZ Aanvullend Goed. volledig volledig volledig. bijdrage. bijdrage Dekkingsoverzicht 2014 Goed, Beter, Best Jong Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket Tand Goed, Tand Beter, Tand Best Aan de hieronder genoemde vergoedingen kunnen nadere voorwaarden verbonden zijn. Raadpleeg

Nadere informatie

Zorg. Zonder. Gedoe.

Zorg. Zonder. Gedoe. Zorg. Zonder. Gedoe. Inhoud Onze zorgverzekering 2 De OHRA Zorgverzekering 3 Aanvullende verzekeringen 6 Tandartsverzekeringen 7 Wat krijgt u vergoed? 9 Mijn OHRA Zorgverzekering 11 Extra voordelen 13

Nadere informatie

Globale vergoedingenwijzer Ahold 2016. Basisverzekeringen, aanvullende en tandartsverzekeringen

Globale vergoedingenwijzer Ahold 2016. Basisverzekeringen, aanvullende en tandartsverzekeringen Globale vergoedingenwijzer 2016 Basisverzekeringen, aanvullende en tandartsverzekeringen Globale Vergoedingenwijzer verzekeringen en aanvullende verzekeringen 2016 Toelichting In deze Globale Vergoedingenwijzer

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeringen 2015

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeringen 2015 Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeringen 2015 Dit is geen voorwaardenoverzicht. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. De volledige polisvoorwaarden en reglementen vindt u op www.beterdichtbij.nl

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid!"#$%% *+,-./,01230456+47+8+49:5+:; U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voor de beste zorg kiest. Met een zorgverzekering

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking AEGON Compleet Internationaal 2010

Deel B Omvang Dekking AEGON Compleet Internationaal 2010 Deel B Omvang Dekking AEGON Compleet Internationaal 2010 De verzekeraar vergoedt - met inachtneming van het volgende - de in het woonland van verzekerde gemaakte medische kosten, vermeld in onderstaande

Nadere informatie

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen. Aanvullende verzekeringen 2016 VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter, VGZ Aanvullend Best Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket Wij vergoeden de kosten tot maximaal de in Nederland

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht OZF. Uw zorgverzekeraar. Expatpolis Zorgverzekeraar OZF 70603/

Vergoedingenoverzicht OZF. Uw zorgverzekeraar. Expatpolis Zorgverzekeraar OZF 70603/ Deze voorwaarden zijn van kracht met ingang van 1 januari 2016. Ze zijn alleen van toepassing als de betreffende dekking op uw polisblad staat. OZF. Uw zorgverzekeraar. Vergoedingenoverzicht 2016 70603/2016-01

Nadere informatie

CZdirect pakketvergelijker 2018

CZdirect pakketvergelijker 2018 pakketvergelijker 2018 welke verzekering past bij jou? als je een nieuwe zorgverzekering gaat kiezen, is het belangrijk dat je een verzekering kiest die past bij jouw situatie. in deze pakketvergelijker

Nadere informatie

Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan

Het ONVZ Vrije Keuze Zorgplan Het ONVZ Zorgplan Omdat alleen de beste zorg voor u goed genoeg is ONVZ wil zich ook bij de Basisverzekering blijven onderscheiden als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor de mensen. Wij gaan

Nadere informatie

Collegepolis. De goedkoopste ziektekostenverzekering voor studenten. Voordelig voor studenten

Collegepolis. De goedkoopste ziektekostenverzekering voor studenten. Voordelig voor studenten Collegepolis De goedkoopste ziektekostenverzekering voor studenten Voordelig voor studenten Geové Collegepolis Ga je studeren? Zorg dan dat je verzekeringen goed geregeld zijn, want voor je het weet zit

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. ONVZ Zorgplan Internationaal Vergoedingsoverzicht Internationaal vergoedingsoverzicht 2016 Onderstaande overzichten

Nadere informatie

DEEL 1: VERGOEDINGEN OVERZICHT PER 1 JANUARI 2007

DEEL 1: VERGOEDINGEN OVERZICHT PER 1 JANUARI 2007 DEEL 1: VERGOEDINGEN OVERZICHT PER 1 JANUARI 2007 1. Inleiding In dit overzicht staan de behandelingen die wij geheel of gedeeltelijk vergoeden per aanvullende verzekering genoemd. Achter de betreffende

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Optifit Internationaal

Deel B Omvang Dekking ONVZ Optifit Internationaal Deel B Omvang Dekking ONVZ Optifit Internationaal De verzekeraar vergoedt - met inachtneming van het volgende - de in het woonland van verzekerde gemaakte medische kosten, vermeld in onderstaande artikelen

Nadere informatie

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen. Aanvullende verzekeringen 2015 VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter, VGZ Aanvullend Best Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket Wij vergoeden de kosten tot maximaal de in Nederland

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht BOVAG Zorgpolis 2013

Vergoedingenoverzicht BOVAG Zorgpolis 2013 Vergoedingenoverzicht BOVAG Zorgpolis 2013 Preventie Compactpolis Compleetpolis Comfortpolis ComfortPluspolis Gezinnenpolis 50 + Actief Polis Gezondheidscursussen max. 75, per jaar max. 100, per jaar max.

Nadere informatie

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht 2013 Aanvulling Jongeren - Budget - Basis - Uitgebreid - Optimaal

Dekkingsoverzicht 2013 Aanvulling Jongeren - Budget - Basis - Uitgebreid - Optimaal Dekkingsoverzicht 2013 - Budget - Basis - - Raadpleeg uw zorgpolis welke van de onderstaande pakketten voor u van toepassing zijn. De genoemde gelden per verzekerde per kalenderjaar, tenzij anders vermeld.

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent OHRA Zorgverzekering 2013 Direct weten waar u aan toe bent Inhoud Direct duidelijkheid over uw zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

Collectieve ziektekostenverzekeringen. Gezonde zorg voor uw medewerkers

Collectieve ziektekostenverzekeringen. Gezonde zorg voor uw medewerkers Collectieve ziektekostenverzekeringen Gezonde zorg voor uw medewerkers 2 Bied iedere medewerker de juiste verzekering Als een van uw medewerkers onverhoopt ziek thuis zit, ziet u hem of haar natuurlijk

Nadere informatie

CZ Pakketoverzicht 2015. Gemeenten Start

CZ Pakketoverzicht 2015. Gemeenten Start CZ Pakketoverzicht 2015 Pakketoverzicht De meeste Nederlanders zijn verplicht een zorgverzekering te hebben. In de basisverzekering zitten de meest noodzakelijke vergoedingen voor zorg. Wilt u een uitgebreidere

Nadere informatie

Beknopt dekkingsoverzicht ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering. Beknopt dekkingsoverzicht (vervolg) ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering

Beknopt dekkingsoverzicht ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering. Beknopt dekkingsoverzicht (vervolg) ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering Beknopt dekkingsoverzicht ONVZ Basisverzekering Beknopt dekkingsoverzicht (vervolg) ONVZ Basisverzekering Arts fleboloog/ Proctoloog 100% Psycholoog 8 behandelingen van een 1e lijnspsycholoog, exclusief

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeringen 2014

Vergoedingenoverzicht Zorgverzekeringen 2014 Vergoedingenoverzicht Zorgen 2014 Dit is geen voorwaardenoverzicht. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. De volledige polisvoorwaarden en reglementen vindt u op www.beterdichtbij.nl en

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo Geldend vanaf 1 januari 2017

Vergoedingenoverzicht Aanvullende verzekeringen Ditzo Geldend vanaf 1 januari 2017 Vergoedingenoverzicht Aanvullende en Ditzo 2017 Geldend vanaf 1 januari 2017 1. Aanvullende en Therapieën ZorgGoed ZorgBeter ZorgBest Fysiotherapie Cesar oefentherapie Mensendieck oefentherapie Bekkentherapie

Nadere informatie

Polisvoorwaarden 2018

Polisvoorwaarden 2018 Polisvoorwaarden 2018 Vergoedingen overzicht Gemeente Haarlem Vergoedingenoverzicht Gemeente Haarlem Dit overzicht is een globale weergave van de vergoedingen in de Basisverzekering en Aanvullende verzekeringen

Nadere informatie

De Doorgaanverzekering voor werkgevers

De Doorgaanverzekering voor werkgevers De Doorgaanverzekering voor werkgevers Zorg dat u en uw doorgaan! De Doorgaanverzekering Doorgaanexpert Goed werkgeverschap De Doorgaanverzekering > De Doorgaanverzekering > Gezondheid telt De Doorgaanverzekering

Nadere informatie

De veranderingen in de zorgverzekering 2016. Wij zijn er voor ú

De veranderingen in de zorgverzekering 2016. Wij zijn er voor ú De veranderingen in de zorgverzekering 2016 Wij zijn er voor ú De veranderingen in de basisverzekering Wijzigingen zorgverzekering Nedasco Slimme Keuze 2016 De veranderingen in de vergoedingen en polisvoorwaarden

Nadere informatie

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.

Daar waar bij vergoedingen staat per jaar bedoelen wij per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen. Aanvullende verzekeringen 2015 VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter, VGZ Aanvullend Best Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket MIX Aanvullende Wij vergoeden de kosten tot maximaal

Nadere informatie

De juiste koers als u zorg nodig hebt

De juiste koers als u zorg nodig hebt De juiste koers als u zorg nodig hebt Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering De juiste koers als u zorg nodig hebt 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 3 Wat verzekeren we?

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht 2014 VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter, VGZ Aanvullend Best Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket

Dekkingsoverzicht 2014 VGZ Aanvullend Goed, VGZ Aanvullend Beter, VGZ Aanvullend Best Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket Dekkingsoverzicht 2014 Goed, Beter, Best Jong Pakket, Fit & Vrij Pakket, Gezin Pakket, Vitaal Pakket Aan de hieronder genoemde en kunnen nadere voorwaarden verbonden zijn. Raadpleeg daarom altijd de polisvoorwaarden

Nadere informatie

Uw vergoedingen voor 2014. Basisverzekering en aanvullende verzekeringen

Uw vergoedingen voor 2014. Basisverzekering en aanvullende verzekeringen Uw vergoedingen voor 2014 Basisverzekering en aanvullende verzekeringen Alternatieve geneeswijzen Anticonceptiva* Antroposofische en homeopathische middelen Astma Centrum Davos* Audiologisch centrum* Beademing*

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2014

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2014 Vergoedingenoverzicht en aanvullende verzekeringen Kiemer 2014 Let op: Dit vergoedingenoverzicht is uitsluitend bedoeld om de verschillende verzekeringen gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Het overzicht

Nadere informatie

Polisvoorwaarden 2018

Polisvoorwaarden 2018 Polisvoorwaarden 2018 Vergoedingen overzicht Gemeenten Vergoedingenoverzicht Gemeente Dit overzicht is een globale weergave van de vergoedingen in de Basisverzekering en Aanvullende verzekeringen van Zorg

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2013

Vergoedingenoverzicht basisverzekering en aanvullende verzekeringen Kiemer 2013 Vergoedingenoverzicht en aanvullende verzekeringen Kiemer 2013 Let op: Dit vergoedingenoverzicht is uitsluitend bedoeld om de verschillende verzekeringen gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Het overzicht

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Zorgverzekering Buitenland 2010

Deel B Omvang Dekking ONVZ Zorgverzekering Buitenland 2010 Deel B Omvang Dekking ONVZ Zorgverzekering Buitenland 2010 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2011. Het nieuw e zorgverzekeren, nu nog m akkelijker

OHRA Zorgverzekering 2011. Het nieuw e zorgverzekeren, nu nog m akkelijker Zorgverzekering 2011 Het nieuw e zorgverzekeren, nu nog m akkelijker Inhoud Het nieuwe zorgverzekeren, nu nog m akkelijker 4 D e O HRA Zorgverzekering 5 W elke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen?

Nadere informatie

Vergoedingen aanvullende verzekering

Vergoedingen aanvullende verzekering 2007 Vergoedingen aanvullende verzekering 2007 Vergoedingen aanvullende verzekering De hieronder genoemde bedragen zijn per verzekerde per kalenderjaar, tenzij anders vermeld. In alle gevallen moeten de

Nadere informatie

3 Polissen onderling vergelijken (Alleen verschillen): 1/3 ASR Ziektekostenverzekering Flexibel

3 Polissen onderling vergelijken (Alleen verschillen): 1/3 ASR Ziektekostenverzekering Flexibel 1/3 ASR Ziektekostenverzekering Flexibel 2/3 ASR Ziektekostenverzekering Flexibel 3/3 ASR Ziektekostenverzekering Flexibel + Aanvullend Basis + Aanvullend Uitgebreid + Aanvullend Optimaal 2010 01-2010

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht 2014 Aanvulling Jongeren - Budget - Basis - Uitgebreid - Optimaal

Dekkingsoverzicht 2014 Aanvulling Jongeren - Budget - Basis - Uitgebreid - Optimaal Dekkingsoverzicht 2014 - Budget - Basis - - Aan de hieronder genoemde kunnen nadere voorwaarden verbonden zijn. Raadpleeg daarom altijd de voor informatie. Raadpleeg uw zorgpolis welke van onderstaande

Nadere informatie