Samen bouwen aan beter wonen. Garantverzekering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen bouwen aan beter wonen. Garantverzekering"

Transcriptie

1 Samen bouwen aan beter wonen Garantverzekering

2 2 Inhoud Een verzekering voor alle klanten van WoonFriesland 3 Het aanvragen van Garantverzekering 6 Na het afsluiten van Garantverzekering 8 Voor de leesbaarheid van de teksten gebruiken we de mannelijke vorm bij aanduidingen van huurders en medewerkers van WoonFriesland: uiteraard kunt u daar ook de vrouwelijke vorm lezen.

3 3 Een verzekering voor alle klanten van WoonFriesland Garantverzekering is een verzamelnaam voor complete verzekeringen voor alle klanten van WoonFriesland. Deze collectieve verzekering is er exclusief voor al onze huurders en kopers. De verzekering bestaat uit verschillende onderdelen (waaronder inboedel) en u kunt zelf bepalen welke onderdelen u wilt. WoonFriesland biedt deze verzekering aan omdat de dekking zeer ruim is en de premie zeer scherp. Vergeleken bij gemiddelde premies van andere verzekeraars is Garantverzekering veel goedkoper. Soms scheelt het zelfs bijna de helft. Garantverzekering van WoonFriesland Exclusief voor klanten van WoonFriesland. Ruime dekking, zeer lage premie. Iedereen wordt in beginsel geaccepteerd, ongeacht het verzekeringsverleden. Als u gaat verhuizen, mag u Garantverzekering gewoon behouden, ook als u geen klant meer bent van WoonFriesland. Vanaf de aanvraag hebt u voorlopige dekking (gratis). Eigen voorzieningen zijn standaard meeverzekerd bij inboedel (denk aan behang, tegelvloer, eigen sanitair, etc.). Via Van Campen & Dijkstra WoonFriesland is een woningcorporatie en kan met u geen verzekering afsluiten. WoonFriesland wil dat haar klanten een goede verzekering kunnen regelen, met een ruime dekking en een scherpe premie. Het gaat ons erom dat uw maandlasten zo laag mogelijk zijn. Daarom hebben we samen met verzekeringsadviseur Van Campen & Dijkstra in Gorredijk Garantverzekering ontwikkeld. Verderop leest u hoe u de verzekering bij Van Campen & Dijkstra kunt aanvragen. Via Van Campen & Dijkstra kunt u direct uw verzekering afsluiten, persoonlijk advies ontvangen, ontvangt u de polis en wordt de administratieve afhandeling verzorgd.

4 4 Als huurder kunt u hierbij kiezen uit twee manieren om uw verzekering af te sluiten 1. Zonder een adviesgesprek. U sluit rechtstreeks uw verzekering af via Van Campen & Dijkstra. De verwerking hiervan heeft Van Campen & Dijkstra uitbesteed bij CDS Verzekeringen. U betaalt uw verzekeringspremie aan CDS Verzekeringen. 2. Met een adviesgesprek. Er vindt een persoonlijk gesprek en een totale inventarisatie van uw verzekeringen plaats door Van Campen & Dijkstra. U betaalt uw verzekeringspremie aan Van Campen & Dijkstra. Lees hierover meer bij: aanvragen Garantverzekering op pagina 6. Garantverzekering, ruime dekking, lage premie Garantverzekering bestaat uit zes onderdelen. U mag zelf bepalen welke u kiest. Op het losse inlegvel in deze brochure vindt u voorbeeldbedragen en premies. 1. Inboedel 2. Aansprakelijkheid 3. Ongevallen 4. Opstal 5. Rechtsbijstand 6. Studentenverzekering (inboedel) 1. Inboedel Schade in huis ontstaat sneller dan je denkt. Een lekkende cv-ketel of een schroeiplek door een sigaret zijn nog maar relatief kleine schades, maar de schade tikt vaak behoorlijk aan. Om nog maar te zwijgen van de ellende die je hebt bij brand of een inbraak. Daarom is een inboedelverzekering voor ieder huurder of koper noodzakelijk. Als u bij WoonFriesland een huurcontract afsluit, wijzen we ook altijd op het belang van een inboedelverzekering. Met Garantverzekering is vrijwel alle inboedel gedekt, van TV tot cd s en van kleding tot bankstel. Bijzonder is dat de voorzieningen die u zelf in huis hebt aangebracht, automatisch zijn meeverzekerd. Dit wordt wel het huurdersbelang genoemd. Denk bijvoor beeld aan behang, vloerbedekking, een mooie houten vloer of eigen sanitair. Alles wat u zelf hebt aangebracht - en daardoor aard- en nagelvast zit aan het huis - is gedekt tot maximaal tien procent van het maximaal totaal verzekerde bedrag. Komt u daarboven (bijvoorbeeld na een verbouwing) dat moet u dat even doorgeven aan Van Campen & Dijkstra.

5 5 2. Aansprakelijkheid Een voetbal door de ruit bij de buren, een aanrijding met de fiets: zonder dat u er iets aan kon doen, bent u soms toch degene die moet betalen voor toegebrachte schade bij anderen. En die schade kan soms aardig oplopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering van Garantverzekering bent u goed verzekerd tegen de financiële gevolgen, tot een bedrag van een miljoen euro. 3. Ongevallen Een ongelukje loopt vaak met een sisser af. Maar als het ongelukje een ongeval wordt, met blijvend lichamelijk letsel, of erger nog: overlijden, dan is het goed dat in ieder geval de financiële klap opgevangen kan worden. Met Garantverzekering bent u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar verzekerd, in binnen- en buitenland. Kinderen tot 18 jaar kunnen worden meeverzekerd. Bij blijvende invaliditeit wordt maximaal ,- uitgekeerd, bij overlijden 2.250,-. 4. Opstal Deze verzekering is belangrijk voor huiseigenaren, dus voor klanten die van WoonFriesland een huis hebben gekocht. De verzekering dekt de schade aan het huis die bijvoorbeeld ontstaat na storm of brand. De premie is gebaseerd op de herbouwwaarde. Op het inlegvel met het premieoverzicht is een voorbeeldbedrag opgenomen. Als u een huis van WoonFriesland huurt, hebt u geen opstalverzekering nodig. Die heeft WoonFriesland als eigenaar afgesloten. 5. Rechtsbijstand Niemand zit te wachten op een conflict. Maar als je je gelijk niet krijgt, is het soms nodig om juridische hulp in te roepen. De kosten daarvan kunnen echter behoorlijk oplopen en daarvoor is er de rechtsbijstand van Garantverzekering. Er zijn vier varianten waaruit u kunt kiezen: Rechtsbijstand: juridische bijstand voor zaken die te maken hebben met arbeidsrecht en personen- en familierecht. Rechtsbijstand inclusief motorrijtuigen: deze verzekering biedt ook rechtsbijstand als u als verkeersdeelnemer betrokken raakt bij een conflict (dus als automobilist, (brom)fietser, motorrijder of voetganger).

6 6 Rechtsbijstand inclusief opstallen: hiermee krijgt u ook juridische bijstand bij conflicten die te maken hebben met wonen, bijvoorbeeld bij aan- of verkoop van uw woning, maar ook bij een conflict met de gemeente of met buren. Uitgebreide rechtsbijstandsverzekering: inclusief motorrijtuigen en opstallen. 6. Studenten Voor studenten is er een voordelige inboedelverzekering. De dekking is iets minder uitgebreid en geldt alleen voor het eigen woongedeelte. Gezamenlijke ruimtes vallen er niet onder. Daardoor is de premie extra laag. Het aanvragen van Garantverzekering Hoe vraagt u Garantverzekering aan? Achterin deze brochure zit een aanvraagformulier. Daarop kunt u aangeven voor welk onderdeel van Garantverzekering u belangstelling heeft. U kunt daarop aangeven dat u direct de verzekering wilt afsluiten of liever eerst een vrijblijvend adviesgesprek wilt aanvragen. Direct afsluiten Als u direct een verzekering wilt afsluiten, zonder persoonlijk adviesgesprek, kunt u dit aangeven op het aanvraagformulier. De verwerking hiervan heeft Van Campen & Dijkstra uitbesteed bij CDS Verzekeringen. Op het aanvraagformulier Garantverzekering vult u in: verzekering met voorlopige dekking vanaf vandaag. Persoonlijk adviesgesprek Als u kiest voor het afsluiten van uw verzekering met een persoonlijk adviesgesprek, komt altijd de adviseur van Van Campen & Dijkstra langs. Van Campen & Dijkstra belt u, na ontvangst van het formulier, om een afspraak te maken. Op het aanvraagformulier vult u in: vrijblijvend adviesgesprek met gratis voorlopige dekking vanaf vandaag. De adviseur bespreekt met u of de gekozen polis de juiste is en of het verzekerde bedrag klopt. Na het gesprek maakt Van Campen & Dijkstra de polis in orde en stuurt deze later naar u toe. Vanuit de wet heeft de verzekeringsadviseur de zorgplicht u te voorzien van een onafhankelijk, volledig en passend advies. Dat betekent dat uw

7 7 gehele risicosituatie wordt doorgenomen. Afhankelijk van uw wensen wordt het daarbij passende verzekeringsadvies besproken. Zo worden overlappingen en hiaten voorkomen. Het adviesgesprek kan bij u thuis plaatsvinden. Als u liever op een vestiging van WoonFriesland afspreekt, dan kan dat ook. Het adviesgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Als u zich na afloop van het adviesgesprek bedenkt en toch geen verzekering wilt afsluiten, dan is dat natuurlijk mogelijk. Er worden geen kosten doorberekend. De voorlopige dekking vervalt dan meteen. Gratis voorlopige dekking Garantverzekering biedt voorlopige dekking. Zodra u uw handtekening op het aanvraagformulier zet, bent u verzekerd. Deze voorlopige dekking geldt voor maximaal veertien dagen en kost u niets. Als er in die twee weken iets gebeurt, bent u dus toch verzekerd voor het onderdeel dat u had aangekruist. De voorlopige dekking geldt niet voor de rechtsbijstandsverzekering. Betalen van de premie De premie voor Garantverzekering betaalt u maandelijks en via automatische incasso aan: CDS Verzekeringen als u direct een verzekering heeft afgesloten (zie pagina 10) Van Campen & Dijkstra als u na een persoonlijk adviesgesprek uw verzekering heeft afgesloten (zie pagina 6) Staat u erop om met een acceptgirokaart te betalen, dan is dat alleen mogelijk als u de premie per jaar betaalt. Als uw betalingen via het GKB lopen, kunt u dat aangeven op het aanvraagformulier. Indexering en verhoging De mogelijkheid bestaat dat de verzekerde bedragen voor inboedel, opstal, ongevallen en aansprakelijkheid jaarlijks geïndexeerd worden. Dat betekent dat ze aangepast worden aan de inflatie. Zo wordt de kans verkleind dat u te laag verzekerd bent. De premie gaat in die gevallen iets omhoog. Tot nu toe is deze indexering nog niet vaak toegepast, zeker niet ieder jaar. Als het wel gebeurt, gaat een verhoging in per 1 juli. U wordt daarvan tijdig per brief op de hoogte gesteld.

8 8 Premie per postcodegebied Voor inwoners van postcodegebied 8900 tot en met 8999 geldt, net als bij andere verzekeraars, een iets hogere premie voor de inboedelverzekering dan in de andere regio s van Friesland. Maar ook hier geldt dat de premies van Garantverzekering nog altijd zeer laag zijn. Iedereen wordt geaccepteerd Uniek aan Garantverzekering is dat iedereen de verzekering kan aanvragen. Van Campen & Dijkstra accepteert iedereen en kijkt niet naar het verzekeringsverleden van de nieuwe klant. De enige voorwaarde is dat u klant bent van WoonFriesland. Na het afsluiten van Garantverzekering Wat te doen bij schade? Als u schade hebt, kunt u gebruik maken van het schadeformulier. Deze kunt downloaden via woonfriesland.nl. U vult het in en stuurt het op. Uw verzekeringsadviseur zorgt voor de verdere afhandeling. Geen klant meer van WoonFriesland? Behoud Garantverzekering Garantverzekering is er in principe alleen voor klanten van WoonFriesland. U kunt de verzekering dus alleen afsluiten als u een huis van WoonFriesland huurt of heeft gekocht. Maar bent u eenmaal verzekerd en gaat u later verhuizen, dan kunt u Garantverzekering gewoon meenemen. Dat kan ook als u een huis van een andere corporatie gaat huren of een huis van iemand anders koopt. Opzeggen Mocht u de verzekering willen opzeggen, om welke reden dan ook, dan kan dat altijd. Dat moet u schriftelijk doen bij CDS Verzekeringen of Van Campen & Dijkstra. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Wijzigingen doorgeven Als er iets verandert (verhuizing, gezinssamenstelling, bankrekening), dan moet u dat zelf even doorgeven aan CDS Verzekeringen of aan Van Campen & Dijkstra.

9 9 Vragen of advies? Voor vragen, advies of meer informatie over Garantverzekering kunt u contact opnemen met uw klantadviseur van WoonFriesland of rechtstreeks met Van Campen & Dijkstra. Van Campen & Dijkstra Brouwerswal CZ Gorredijk tel fax woonfriesland.nl Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd op welke manier dan ook, zonder toestemming van WoonFriesland. De inhoud van deze brochure is informatief en moet worden beschouwd al een aanvullende uitleg op de huurovereenkomst en de toepasselijke algemene voorwaarden van verhuurder. Bij tegenstrijdigheden of onduidelijkheden gaat de inhoud van de huurovereenkomst en de toepasselijke algemene voorwaarden van verhuurder voor de inhoud van deze brochure. Aan kennelijke fouten, verschrijvingen of drukfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

10 Bereikbaarheid WoonFriesland Regel en bekijk 24 uur per dag uw huurderszaken op uw persoonlijke pagina van mijnwoonfriesland.nl Op mijnwoonfriesland.nl kunt u terecht voor al uw vragen en reparatieverzoeken en is het mogelijk een afspraak met ons te maken. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en uur op telefoonnummer Voor spoedreparaties kunt u dit telefoonnummer ook bellen buiten werktijden en in het weekend. woonfriesland.nl Postadres: Postbus 91, 9000 AB GROU Samen bouwen aan beter wonen

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1

18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1 18 worden Help?! Informatie over zaken die geregeld moeten worden voor uw kind 18 wordt 1 Inhoudsopgave: 1. Algemene informatie: Help mijn kind wordt 18! 2. DigiD aanvragen 3. Wajong aanvragen 4. Andere

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15 Allianz Nederland Schadeverzekering Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering voor personenauto s en motoren Verzekeringsvoorwaarden PM 15 2 Leeswijzer Checklist 4 Voorwaarden die voor iedereen gelden

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

alles goed achterlaten

alles goed achterlaten alles goed achterlaten Wat u zelf kunt regelen Informatie voor nabestaanden Juni 2015 Ik merk dat de kinderen er moeite mee hebben als ik over de dood praat. Ze wuiven het onderwerp vaak weg. Nu ik er

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Algemene voorwaarden 03 100 14-09 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast gelden er bijzondere

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Rechtsbijstandverzekering (Verzekeringsoverzicht)

Bijzondere voorwaarden Rechtsbijstandverzekering (Verzekeringsoverzicht) POLISVOORWAARDEN Rechtsbijstandverzekering voor particulieren Delta Lloyd Schadeverzekering NV Arnhem MODEL RE 03.2.13 D INHOUD Algemene voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Pagina Artikel 1 Waar is deze

Nadere informatie

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden en te houden. Is werken niet mogelijk,

Nadere informatie

Ontslag, en nu? werk.nl uwv.nl. Wat u moet weten als u ontslag krijgt. Wilt u meer weten?

Ontslag, en nu? werk.nl uwv.nl. Wat u moet weten als u ontslag krijgt. Wilt u meer weten? werk.nl uwv.nl Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Wilt u meer weten? Deze brochure geeft algemene informatie. Wilt u weten wat voor u in uw situatie geldt? Kijk dan op werk.nl. Als u

Nadere informatie

Personenautoverzekering Comfort COM141

Personenautoverzekering Comfort COM141 Personenautoverzekering Comfort COM141 Leeswijzer Checklist 2 Voorwaarden die voor iedereen gelden Algemene voorwaarden 3 Hier leest u onder andere: Waarvoor bent u verzekerd? Wat moet u doen als u schade

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De keukenkastjes hangen nu wel recht Familie Smit uit Venlo Onze nieuwe keuken was door de keukenleverancier niet goed gemonteerd. Op onze verzoeken

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan?

Arbeidsongeschikt. En dan? Arbeidsongeschikt. En dan? Inhoud Voor wie is deze folder bedoeld? 5 Ik heb een aanvraag tot uitkering ingediend. Wat gebeurt er nu? 5 Beroepsarbeidsongeschiktheid 5 Passende arbeid 5 Gangbare arbeid

Nadere informatie

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW WOONHUIS

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW WOONHUIS VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW WOONHUIS In de voorwaarden van de REAAL Woonhuisverzekering leest u: n Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 2). n Voor welke schade

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV

Delta Lloyd Schadeverzekering NV POLISVOORWAARDEN Autoverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model M 03.2.30 F INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING Waar is deze verzekering voor? 2 Voor wie is deze verzekering?

Nadere informatie

Zelf aan zet in de WMO. Hulp en voorzieningen met een persoonsgebonden budget WMO

Zelf aan zet in de WMO. Hulp en voorzieningen met een persoonsgebonden budget WMO Zelf aan zet in de WMO Hulp en voorzieningen met een persoonsgebonden budget WMO 01 Inleiding Zelf bepalen hoe uw leven er uit ziet, hoe u wilt wonen, wat u wilt doen met andere mensen, hoe u uw tijd wilt

Nadere informatie

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met.

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Autoverzekering versie 2 Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

Nadere informatie

belangrijke informatie

belangrijke informatie VOORWAARDEN REAAL Goed Geregeld Pakket - UW AANSPRAKELIJKHEID In deze voorwaarden van uw REAAL verzekering leest u: n Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 2). n Waarvoor u bent

Nadere informatie

Ik ben ziek. Wat nu? uwv.nl werk.nl. Wilt u meer weten? Heeft u een werkgever? Vraag dan bij hem of uw bedrijfsarts om meer informatie.

Ik ben ziek. Wat nu? uwv.nl werk.nl. Wilt u meer weten? Heeft u een werkgever? Vraag dan bij hem of uw bedrijfsarts om meer informatie. uwv.nl werk.nl Ik ben ziek. Wat nu? Wilt u meer weten? Vraag dan bij hem of uw bedrijfsarts om meer informatie. Kijk dan voor meer informatie op uwv.nl. Wilt u daarna nog meer weten over uw uitkering?

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Klaverblad Verzekeringen Arbeidsongeschiktheidsverzekering Polisvoorwaarden nr. AO 14 sinds 1850 Afrikaweg 2 Postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer Bedankt voor uw keuze voor Klaverblad Verzekeringen. Bij ons

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt, wat nu?

Arbeidsongeschikt, wat nu? Arbeidsongeschikt, wat nu? Inhoud Een goede basis bij arbeidsongeschiktheid. 3 U heeft gevraagd om een uitkering. 4 U krijgt een uitkering. 7 U heeft een klacht over Centraal Beheer Achmea. 10 Goed om

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Kritisch over uw gezondheid 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 3 Wat verzekeren we? 4 Wat zijjn de voordelen

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan? Klantbrochure

Arbeidsongeschikt. En dan? Klantbrochure Arbeidsongeschikt. En dan? Klantbrochure Voor wie is deze folder bedoeld? Deze folder is voor u van belang als u een aanvraag tot uitkering wilt indienen op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als u

Nadere informatie

belangrijke informatie

belangrijke informatie VOORWAARDEN REAAL Goed Geregeld Pakket - UW WOONHUis In de voorwaarden van de REAAL Woonhuisverzekering leest u: n Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 2). n Voor welke schade

Nadere informatie

Servicecentrum PGB voor budgethouders Uw persoonsgebonden budget en de Sociale Verzekeringsbank

Servicecentrum PGB voor budgethouders Uw persoonsgebonden budget en de Sociale Verzekeringsbank Servicecentrum PGB voor budgethouders Uw persoonsgebonden budget en de Sociale Verzekeringsbank Inhoud Waarom deze brochure? 2 Het Servicecentrum PGB? 2 Mijn PGB 4 Belangrijke informatie over uw PGB 4

Nadere informatie