AssurantieGroep Nederland verzekeringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AssurantieGroep Nederland verzekeringen"

Transcriptie

1 AssurantieGroep Nederland BV Kantoren: De Vriesstraat PC Oud Beijerland Henri Dunantweg NP Alphen aan den Rijn Telefoonnummer Assurantiën/Hypotheken Faxnummer Mailadres Assurantiën AssurantieGroep Nederland verzekeringen AGN Meerwaardepakket Particulier compleet én voordelig

2 Nog meer zekerheid Flexibel, compleet en ook nog eens de meest uitgebreide dekking. Bij de ontwikkeling van het AGN Meerwaardepakket hebben wij niets aan het toeval overgelaten. Dit om u die zekerheid te garanderen die u verdient. Toch hebben wij u nóg meer zekerheid te bieden. Door ons lidmaatschap van de NVA onderstrepen wij onze onafhankelijkheid en deskundigheid. U wordt te woord gestaan door medewerkers die hun vak verstaan. Of het nu gaat om het adviestraject of een afwikkeling van een schade. Want een goed verzekeringspakket alleen is wat ons service verzekerd betreft niet genoeg. Als Register Makelaar in Assurantiën (RMIA) weten wij als geen ander hoe wij de klant met raad en daad kunnen bijstaan. Daar kunt u op vertrouwen. Heeft u een bedrijf en vraagt u zich na het lezen van deze brochure af of dezelfde service ook voor uw bedrijfsverzekeringen zou kunnen gelden? Belt u ons dan gerust, want ook daarvoor hebben wij uitstekende mogelijkheden!

3 Kernrubriek Recreatie Caravanverzekering Pleziervaartuigenverzekering Doorlopende reisverzekering Recreatie Even een weekendje ertussen uit. Of een weekje wintersport, of een heerlijk uitgebreide zomervakantie Met een bijpassende verzekering in het AGN Meerwaardepakket in uw bagage kunt u er onbezorgd op uit. verzekerd erop uit Caravanverzekering Sportief op pad met de vouwwagen of de caravan? Vergeet dan niet een complete caravan- en kampeeruitrustingverzekering in te pakken. Zodat u tijdens uw vakantie geen onnodige risico s loopt. Pleziervaartuigenverzekering Heeft u in uw vrije tijd liever de wind in de zeilen? Of kiest u ervoor om rustig over het water te motoren? Denk dan ook even aan een waterdichte verzekering voor u van wal steekt. Doorlopende reisverzekering De doorlopende reisverzekering is een prima keuze als u meerdere malen per jaar op reis bent. Geen omkijken naar, altijd verzekerd onderweg. Als extra optie kunt u deze dekking aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering.

4 Kernrubriek Verkeer Autoverzekering Verkeer Motor- en scooterverzekering Met de auto- en/of motorverzekering van het AGN Meerwaardepakket kunt u met een gerust hart op weg. Wij hebben namelijk aan alles gedacht. Want wij realiseren ons dat uw auto of motor een kostbaar bezit is. Oldtimerverzekering Autoverzekering Wat dacht u bijvoorbeeld van onze nieuwwaarderegeling. Uw auto is standaard gedurende de eerste drie jaar automatisch verzekerd op weg tegen nieuwwaarde verzekerd. Dat noemen wij nu een verzekering met meerwaarde. Motor- en scooterverzekering Ook voor uw motorverzekering kunt u bij ons terecht. Uiteraard kan dit mee in het AGN Meerwaardepakket. Zo heeft u maar één polis nodig voor al uw verzekeringen. En deze verzekering telt mee bij de bepaling van de korting die oploopt tot 10%. Oldtimerverzekering Misschien heeft u in de garage een prachtige oldtimer staan. Wij stellen ons voor dat u daarmee vooral op mooie zonnige dagen met open kap over de boulevard rijdt. En dus is de premie lekker laag gehouden.

5 De enige zekerheid die het bestaan biedt: ons leven komt een keer ten einde. Het afscheid moet uiteraard waardig geregeld zijn, in lijn met de wensen van overledene en nabestaanden. Via het AGN Meerwaardepakket hebt u vele mogelijkheden. Uitvaartverzekering Natura- of kapitaalverzekering Kiest u een naturaverzekering, dan wordt de uitvaart perfect verzorgd. Dat betekent voor nabestaanden dat hen veel geregel en georganiseer uit handen wordt genomen. waardig geregeld Bij een voldoende kapitaalverzekering wordt bij overlijden het bedrag ineens uitgekeerd waarmee de nabestaanden zelf de uitvaart kunnen regelen. Dit bedrag zal mede dankzij periodieke winstbijschrijvingen voldoende zijn om de uitvaart te bekostigen. Ook een combinatieverzekering natura & kapitaal is mogelijk. Monuta samenwerking AGN werkt voor de uitvaartverzekering/verzorging samen met de bekende uitvaartspecialist Monuta. Dat biedt extra mogelijkheden om een optimaal persoonlijke uitvaart te regelen. Monuta werkt landelijk en is dus altijd dichtbij voor een persoonlijk advies en ondersteuning. En zo zijn er meer pluspunten, bijvoorbeeld dat kinderen voor een symbolische bijdrage worden meeverzekerd.

6 perfect gedekt Kernrubriek Gezin Aansprakelijkheidsverzekering Persoonlijke en Gezinsongevallenverzekering Rechtsbijstandverzekering Uitvaartverzekering Gezin Ook voor de risico s in het alledaagse (gezins)leven biedt het AGN Meerwaardepakket u een aantal zinvolle verzekeringen. Aansprakelijkheidsverzekering Een aansprakelijkheidsverzekering is geen overbodige luxe. Want als u per ongeluk schade veroorzaakt, dan kan een schadeclaim snel behoorlijk in de papieren lopen. Met alle gevolgen van dien. Met het AGN Meerwaardepakket bent u verzekerd van goede ondersteuning. Persoonlijke en Gezinsongevallenverzekering Een verkeersongeluk, een huis-, tuin- of keukenongeval, en vult u maar in. Het ongeluk zit vaak in het bekende kleine hoekje en heeft soms grote gevolgen.via het AGN Meerwaardepakket bent u verzekerd van een goede dekking, voor het geval u of één van uw gezinsleden iets ernstigs zou overkomen. Rechtsbijstandverzekering De juridische dekking van het AGN Meerwaardepakket is compleet. U kunt rekenen op juridische adviezen en een adequate ondersteuning. Zonodig worden ook de kosten vergoed van advocaten, getuigen en deskundigen.

7 Kernrubriek Wonen Woonhuisverzekering Inboedelverzekering Kostbaarhedenverzekering Onbezorgd wonen dekking Wonen Uw woning, de inboedel en uw kostbaarheden. Allemaal uitstekend verzekerd in het AGN Meerwaardepakket tegen een gunstige premie. meer dan compleet Woonhuisverzekering Het verzekerde bedrag stelt u eenvoudig vast via onze herbouwwaardemeter. U krijgt dan direct voor de duur van vijf jaar een garantie tegen onderverzekering. Zo weet u zeker dat u niet alleen compleet, maar ook volledig verzekerd bent. Daarbij kunt u o.a. kiezen voor onze Uniekdekking, de meest uitgebreide variant die schade door alle van buiten komende onheilen dekt. Inboedelverzekering Het spreekt voor zich dat deze Uniekdekking ook uw keuze zal zijn voor de inboedelverzekering. De waarde wordt vastgesteld aan de hand van de zogenaamde inboedelwaardemeter. U bent dus altijd optimaal verzekerd. Kostbaarhedenverzekering Soms is het verstandiger om de kostbaarheden zoals sieraden en audiovisuele apparatuur te verzekeren op een speciale kostbaarhedenverzekering. Onze adviseur vertelt u hier graag meer over. Onbezorgd wonen dekking Uw woning, inboedel én aansprakelijkheid verzekeren is een fluitje van een cent in onze unieke combinatieverzekering. Alleen de herbouwwaarde van de woning is van belang, dus is het aanvragen zo gebeurd. Snel, gemakkelijk, compleet en super voordelig.

8 Het AGN Meerwaardepakket kunt u naar keuze samenstellen op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Voor uw gemak hebben we de diverse verzekeringen en dekkingscombinaties ingedeeld in vier kernrubrieken. Bepaal zelf uw eigen AGN Meerwaardepakket! Rubriek Wonen Woonhuisverzekering Inboedelverzekering Kostbaarhedenverzekering Onbezorgd wonen dekking een ruime keuze... Rubriek Gezin Aansprakelijkheidsverzekering Persoonlijke en Gezinsongevallenverzekering Rechtsbijstandverzekering Uitvaartverzekering Rubriek Verkeer Autoverzekering Motor- en scooterverzekering Oldtimerverzekering Rubriek Recreatie Caravanverzekering Pleziervaartuigenverzekering Doorlopende reisverzekering Overzichtelijk Kiezen voor het AGN Meerwaardepakket heeft nog meer voordelen. Zo heeft u geen omkijken naar de premiebetaling, want die verloopt desgewenst geheel automatisch. Daarbij weet u exact waar u aan toe bent, wat betreft het financiële plaatje. Wel zo overzichtelijk.

9 noodzakelijk en goed AGN staat voor goede producten tegen een scherpe premie. Sterker nog: hoe meer verzekeringen u in het AGN Meerwaardepakket opneemt, hoe voordeliger u uit bent. Uw extra korting kan oplopen tot 10%! Genoeg reden om even verder te lezen AGN Meerwaardepakket Voordelig, compleet en overzichtelijk Tot 10% extra korting! U leest het goed: u kunt tot 10% extra korting verdienen als u kiest voor het AGN Meerwaardepakket. Want hoe meer verzekeringen u combineert, hoe hoger uw voordeel. Vanaf vijf of meer verzekeringen krijgt u daadwerkelijk de hoogste extra korting: 10%. En dat is, voor de duidelijkheid, per polis*. Dat betekent dus een flinke besparing op jaarbasis. Besparing op jaarbasis 1 verzekering - 2 verzekeringen 4% 3 verzekeringen 6% 4 verzekeringen 8% 5 verzekeringen of meer 10% *De in dit pakket opgenomen uitvaartverzekeringen tellen wel mee voor het bepalen van de korting. Over de uitvaartverzekering zelf wordt echter geen korting verleend. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om te kiezen voor het AGN Meerwaardepakket. U bent namelijk verzekerd van goede verzekeringen met de meest uitgebreide dekking, inclusief een uitstekende service, zoals u die van AGN mag verwachten.

10 Of het nu gaat om uw gezin, uw woning, uw auto, uw kostbaarheden, uw caravan of boot, en andere zaken Er liggen altijd risico s op de loer. Natuurlijk kunt u niet alles altijd voor zijn. Maar als er iets vervelends gebeurt, kunt u veel profijt hebben van een goede verzekering. Maar welke verzekering is het beste? Waar vindt u de voordeligste premie? De gunstigste voorwaarden? De beste service? Veel vragen, één antwoord: het unieke AGN Meerwaardepakket. In dit pakket kunnen alle door u gewenste verzekeringen worden ondergebracht. Niet meer, niet minder. Ofwel, verzekeren op maat.

Woongarant. Verzekeringen 2012

Woongarant. Verzekeringen 2012 Woongarant Verzekeringen 2012 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker. De opgebouwde expertise stelt

Nadere informatie

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Nog nooit was goed verzekerd zijn zo eenvoudig en voordelig. De Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis bieden

Nadere informatie

In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn.

In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn. HP voor werknemers Het HP TotaalPakket In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn. Bij particulier verzekerden is er steeds meer vraag

Nadere informatie

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN INLEIDING Beste Collega, Misschien wist je het al maar DSM heeft sinds jaar en dag een eigen verzekeringsafdeling. Wij verzekeren niet

Nadere informatie

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd 8,5 ZLM Totaalpakket alles bij ZLM verzekerd Inhoudsopgave Over ZLM Over ZLM Welkom bij ZLM 3 De beste verzekeraar van Nederland 3 Persoonlijk contact & snelle service 3 Profiteer van pakketkorting 4 Geen

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Zorgeloos wonen met het Allianz Verzekerd Wonen

Nadere informatie

Alles in één keer goed verzekerd. Met het ZekerheidsPakket Particulieren

Alles in één keer goed verzekerd. Met het ZekerheidsPakket Particulieren Alles in één keer goed verzekerd Met het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoudsopgave Het ZekerheidsPakket Particulieren 3 Wat wilt u verzekeren? 4 Het gemak van één pakket 5 Financieel voordeel door pakketkorting

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering Deze brochure is goedgekeurd

Nadere informatie

De woonverzekeringen van Univé: Voordelig en Compleet

De woonverzekeringen van Univé: Voordelig en Compleet Univé Woonverzekeringen Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. De woonverzekeringen van Univé: Voordelig en Compleet 1023.02.11 Univé Verzekeringen Postbus 15 9400 AA Assen

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Woonverzekeringen

Klaverblad Verzekeringen. Woonverzekeringen Klaverblad Verzekeringen Woonverzekeringen Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de dekking

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering

Aegon Autoverzekering Of u nu uw auto gebruikt voor uw plezier, om naar uw werk te gaan, met het gezin op stap te gaan, voor uw vakantie of om boodschappen te doen. Met de kunt u goed verzekerd de weg op. Niet alleen betalen

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima

Nadere informatie

Samen bouwen aan beter wonen. Garantverzekering

Samen bouwen aan beter wonen. Garantverzekering Samen bouwen aan beter wonen Garantverzekering 2 Inhoud Een verzekering voor alle klanten van WoonFriesland 3 Het aanvragen van Garantverzekering 6 Na het afsluiten van Garantverzekering 8 Voor de leesbaarheid

Nadere informatie

Financieel Slim In 6 Stappen

Financieel Slim In 6 Stappen Financieel Slim In 6 Stappen 2011/2012 Leer alles over geld en verzekeringen in slechts 60 pagina s Bespaar honderden euro s op je financiële planning Gebruik dit boek bij elk adviesgesprek dat je hebt

Nadere informatie

Univé Zorgverzekering 2010

Univé Zorgverzekering 2010 Univé Zorgverzekering 2010 Meer weten? Onze website www.unive.nl Ons telefoonnummer Klantenservice: (072) 527 75 95 Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur - 21.00 uur Zaterdag van 09.00 uur tot

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Rechtsbijstandverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Rechtsbijstandverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Rechtsbijstandverzekering Hoe zorgt u ervoor dat u uw recht haalt? Een conflict is zo geboren. Met uw werkgever, een winkel of uw buren. U vindt

Nadere informatie

PMA woonverzekering Allianz Nederland

PMA woonverzekering Allianz Nederland PMA woonverzekering Allianz Nederland PMA woonverzekering Of u huurt of eigenaar bent, uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek om te koesteren. En om te verzekeren. Want schade door brand, extreem weer

Nadere informatie

Maatwerk in zekerheid

Maatwerk in zekerheid Maatwerk in zekerheid Amersfoortsestraat 25 Postbus 24, 3770 AA Barneveld Tel. (0342) 40 41 80 Fax (0342) 40 41 81 E-mail info@dba-advies.nl Internet www.dba-advies.nl Assurantie Adviseurs - Financiële

Nadere informatie

Checklist ASR MultiZeker polis

Checklist ASR MultiZeker polis Checklist ASR MultiZeker polis Pag 1/8 Wilt u zeker weten dat uw MultiZeker polis nog steeds voldoende zekerheid biedt? Doe de check! Klik op de polisonderdelen die u verzekerd hebt en beantwoord de vragen.

Nadere informatie

Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel.

Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel. Veelgestelde vragen Ik wil graag mijn verzekeringen onderbrengen bij de Onderlinge. Worden mijn elders lopende verzekeringen automatisch opgezegd? Wij regelen wij dit graag voor u.. Neem even contact met

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen

Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen 2 Gedeelde passie U en de KNAC hebben iets belangrijks gemeen: de passie voor automobielen. Als autoliefhebber

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

alles goed achterlaten

alles goed achterlaten alles goed achterlaten Wat u zelf kunt regelen Informatie voor nabestaanden Juni 2015 Ik merk dat de kinderen er moeite mee hebben als ik over de dood praat. Ze wuiven het onderwerp vaak weg. Nu ik er

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie