Alles wat u wilt weten over Bijzondere- Overnachting.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alles wat u wilt weten over Bijzondere- Overnachting.nl"

Transcriptie

1 Alles wat u wilt weten over Bijzondere- Overnachting.nl

2 Welkom! Leuk dat u onze site heeft gevonden en dat er interesse is om samen te gaan werken, op welke manier dan ook! In dit document proberen we alle vragen te beantwoorden die u logischerwijs zou kunnen hebben. Veel leesplezier! 1. Wat is Bijzondere Overnachting eigenlijk? Bijzondere Overnachting is een concept dat zich middels overnachting.nl richt op bijzondere, speciale, leuke adresjes waar je kunt overnachten. Of dit een B&B, een boot of een vuurtoren is maakt niet uit, als de overnachting maar bijzonder is! 2. Wie zit er achter BijzondereOvernachting.nl? De site wordt gerund door Carla & Maarten. Carla runt in het dagelijks leven een B&B en Maarten is werkzaam in de online wereld. Voor ons beide is dit dan ook een leuke hobby voor naast ons werk! 3. BijzondereOvernachting.nl zag er toch eerst anders uit? Dat klopt helemaal! Er heeft de afgelopen jaren een al een site gestaan op dit domein maar in augustus 2012 hebben we besloten dat deze niet meer aan de eisen voldeed en zijn we gestart met de plannen voor de huidige site. We hopen dan ook dat u het verschil ziet tussen de oude site die hier staat afgebeeld en de nieuwe sitej Eind november (2012) is de nieuwe site live gegaan.

3 4. Kunt u me kort uitleggen hoe de site in elkaar zit? Jazeker! De belangrijkste voorwaarde voor de nieuwe site was dat we goed gevonden wilden worden in Google op (voor ons) belangrijke termen. Daarom hebben we gekozen voor een site die technisch & qua opbouw goed in elkaar zat. Vervolgens hebben we gekozen voor een aantal elementen die we belangrijk vinden om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken. als ze door de site navigeren Tot slot hebben we de layout bepaald zoals deze nu is. De site bestaat daardoor uit een aantal elementen die we even kort zullen toelichten.

4 Hoofdnavigatie Bovenin op elke pagina is er een menubalk met een aantal thema s. Deze menu s klappen uit zodra je er met je muis overheen gaat en dit zorgt ervoor dat mensen meteen kunnen navigeren naar waar ze op zoek zijn. Ook kan dit voor een stukje inspiratie zorgen en doormiddel van Tip! kunnen we zelf nog wat promoten Zoekfunctie De zoekfunctie op de homepage is bedoeld voor de snelle zoekers. Op basis van de ingevoerde velden zullen we de meest inspirerende accommodaties tonen. We combineren hier verschillende variabelen zodat de ideale accommodatie snel naar voren komt. Ook kan er gezocht worden op een bepaalde term naar keuze. Slider Op de homepage vind je ook een slider. In deze slider brengen wij drie accommodaties roulerend naar voren waarvan wij vinden dat ze een plekje verdienen op de homepage voor meer promotie!

5 Populair Rechtsboven op de homepage vindt u een blok met populaire zoektermen welke zijn ingegeven in de zoekfunctie. Deze kan ook ter inspiratie dienen! Footer De footer is de zwarte balk onderaan de site. Deze heeft eigenlijk een dubbele functie: enerzijds geeft het de bezoeker een inzicht in de belangrijke pagina s om zo snel bij de juiste pagina te komen. Anderzijds is dit voor de spiders van Google erg wenselijk zodat je beter vertoond wordt in Google.

6 Thema pagina s Om goed gevonden te worden in Google en om wat meer achtergrond informatie te kunnen geven over een bepaald thema hebben we ongeveer 50 pagina s binnen de site die over een bepaald thema gaan en vervolgens doorlinken naar alle accommodaties die daarop aansluiten. Hieronder zie je een voorbeeld daarvan: een pagina over Valentijn met een link naar alle romantische overnachtingen die we aanbieden. Overnachtingpagina s Dan komen we bij de laatste en tevens de belangrijkste pagina: de pagina waarop uw accommodatie kan komen te staan! Deze hangt dus los in de site en zal gevonden worden op alle zoektermen, thema s, locaties & trefwoorden die betrekking hebben op uw accommodatie. Ook zullen we de tekst zo schrijven dat deze ook nog eens direct goed gevonden kan worden in Google zelf. Vanuit deze pagina linken we door naar uw site of, indien gewenst, naar een andere site waarop uw accommodatie wordt aangeboden. Verderop zullen we hier nog op inzoomen.

7 5. Hoe gaan jullie zorgen voor veel bezoekers naar je site? Om een belangrijke en grote site te worden binnen deze markt is het erg belangrijk dat je een goede strategie bedacht hebt om je bezoekers te trekken. Kortweg halen we onze bezoekers uit drie verschillende kanalen: Google Organische zoekresultaten (gratis gedeelte) Dit is onze voornaamste bron van bezoekers. Het gaat hierbij om de gewone zoekresultaten die Google toont aan zijn gebruikers (zie screenshot). Wij proberen d.m.v. een goede url, unieke teksten, een technisch goede site en andere richtlijnen vanuit Google goed vindbaar te worden op termen als bijzondere overnachting. Op deze term staan we na een aantal weken al in de top 3 maar dit zal de komende tijd nog sterk verbeteren waardoor we nog meer verkeer zullen genereren. Natuurlijk willen we ook op andere termen goed gevonden worden zoals speciale overnachting, boomhut hotel, knusse bed&breakfast etc. Als mensen deze termen dan intikken en ze dus op zoek zijn naar een bijzondere overnachting is de kans groot dat ze bij ons terechtkomen. Door op de juiste manier te schrijven waarbij de juiste relevante woorden worden gebruikt zullen we goed scoren binnen Google en daarmee veel bezoekers trekken. Om je een indruk te geven: deze niche markt binnen de travelmarkt groeit nog steedsn fors en er is tegenwoordig veel vraag naar bijzondere accommodaties om deze te boeken of cadeau te doen. Zo zie je in onderstaand screenshot dat er in Nederland maandelijks al mensen bijzondere overnachting intypen in Google!

8 Google betaald gedeelte (SEA) Binnen Google kun je ook adverteren. Dit gaat via het Google Adwords programma en dan verschijnen de advertenties vaak bovenaan de pagina en aan de rechterkant. We kunnen hierdoor erg gericht adverteren op bepaalde termen waarop we gevonden worden zoals bijzondere overnachting Noord- Holland, bijzonder hotel maastricht etc. Hiermee koop je dus als het ware bezoekers naar je site. Wat je hierbij betaalt hangt af van wat je bereid bent te betalen maar ook van de relevantie van je zoekterm bij je site, de pagina & de advertentie. Omdat wij hier zelf veel ervaring mee hebben kunnen we op een relatief goedkope manier toch veel bezoekers naar onze site halen. Partnernetwerk Omdat we ons al een tijd in deze markt begeven hebben contact met enkele sites in dezelfde markt die bezoek naar ons doorsturen. Dit zijn onder andere startpagina s, individuele accommodaties, verzamelsites van bed&breakfast etc.

9 6. Allemaal leuk en aardig maar wat zijn de mogelijkheden tot adverteren? Zoals we al aangaven is ons voornaamste doel om relevant te zijn voor de doelgroep wat imhoudt dat we graag bijzondere accommodaties op onze site willen hebben. Wij zijn er van overtuigd dat we eerst moeten groeien en investeren voordat we moeten nadenken over echte verdienmodellen. We hebben er daarom voor gezorgd dat elke accommodatie op onze site kan komen te staan, ongeacht de budgetten die er wel of niet zijn en de ongeacht de grootte van de accommodatie. We hebben daarom 2 vormen bedacht waaruit iedereen zelf kan kiezen! Directe overeenkomst U kunt een directe overeenkomst met ons aangaan als dat de voorkeur geniet. We hebben ervoor gekozen om in 2012 een vast tarief te hanteren van 80,- ex BTW en hiervoor zullen wij u een jaar lang promoten middels onze site. Wat u hiervoor krijgt is: Een jaar lang een accommodatiepagina op onze site. In overleg een aantal tags waardoor u goed gevonden wordt in onze site. Dit zijn bijvoorbeeld romantisch, valentijn, huwelijksnacht, goedkoop & Zeeland. Als men dan binnen onze site zoekt op deze termen dan komt u altijd naar voren! De tekst dient u aan te leveren ( woorden) maar zullen wij enigszins herschrijven zodat u ook binnen Google goed gevonden zult worden De mogelijkheid tot het plaatsen van 3-15 foto s Een uitgaande link naar uw website naar keuze. Het is erg belangrijk voor Google dat u links naar uw eigen website heeft die veel linkwaarde overdragen en dat is bij BijzondereOvernachting zeker het geval! Na dit jaar zullen we kijken hoe we er met de site voorstaan en onze samenwerking evalueren. We hebben met opzet voor zo n laag bedrag gekozen omdat wij onszelf eerst willen bewijzen en iedereen de mogelijkheid willen geven om deel te nemen. Als wij in dat jaar 2 of 3 extra boekingen realiseren zal het al rendabel zijn voor u! Barter overeenkomst Ook wij houden weleens van een weekendje weg in een bijzondere accommodatie. Daarom is het ook mogelijk om een barterovereenkomst met ons aan te gaan. De details kunnen we per geval bespreken maar de insteek is dat wij bij u komen overnachten en ontbijten en dat u ons niks in rekening brengt. In ruil hiervoor mag u een jaar gratis op onze site staan met dezelfde voorwaarden als hierboven genoemd bij de directe overeenkomst. Wijzelf zien dit ongeveer als volgt voor ons: Bij aankomst kennismaking en doorspreken op welke woorden u gevonden wilt worden zodat we die in de tekst kunnen verwerken

10 Optie/Mogelijkheid tot het maken van foto s van de accommodatie voor op onze site. Deze zullen professioneel gemaakt worden en bij vertrek zullen we deze laten zien om te bepalen welke u wilt laten plaatsen. De foto s krijgt u ook zelf indien gewenst voor eigen gebruik (op uw website bijvoorbeeld) Bij vertrek nog even kijken of er nog wensen/vragen zijn van beide kanten en de week erna zal de accommodatie live staan en gevonden kunnen worden binnen onze site op de besproken trefwoorden. Wel is het zo dat deze bartermogelijkheid niet altijd mogelijk is aangezien we niet elke week een weekendje weg willen Ik kan niet kiezen, adviseer mij eens... Het is geheel aan u om te bepalen hoeveel vertrouwen u in onze site heeft en hoeveel u wenst te investeren. Hieronder even de voor- en nadelen van elke mogelijkheid zodat u zelf deze afweging kun maken. Directe Overeenkomst + U betaalt slechts 80,- - - ex btw. In deze markt is dat zeker niet veel dus weinig risico + U heeft invloed op tekst, foto s & tags + U betaalt geen extra commissie over de boekingen die u realiseert via ons - Indien er geen extra boekingen worden gerealiseerd, heeft u wel een (kleine) investering gedaan. De juiste keuze als u ook overtuigd bent van ons concept en op deze manier met lage kosten veel boekingen denkt binnen te halen Barter Overeenkomst + U betaalt helemaal niks! Dus er is ook geen risico voor u + U heeft invloed op tekst, foto s & tags + U betaalt geen extra commissie over de boekingen die u realiseert via ons + Indien gewenst, kunnen wij foto s komen maken + Persoonlijk contact kan zeker zijn voordelen hebben - Indien er geen extra boekingen worden gerealiseerd, heeft u wel een (kleine) investering gedaan in de vorm van tijd De juiste keuze als u graag persoonlijk contact wilt, het een leuk idee vindt om ons te ontvangen of omdat u gewoonweg geen geld wilt investeren De keuze is dus aan u, wij hebben geen voorkeur!

11 8. Als ik op jullie aanbod in ga, hoe ziet zo n pagina er dan precies uit? De accommodatie pagina bestaat uit een aantal onderdelen: Een pakkende titel Allereerst om de bezoeker te overtuigen van de accommodatie en ten tweede bevat deze termen zodat de accommodatie op deze termen gevonden kan worden binnen Google maar ook binnen de site. Leuke & Bijzondere foto s Om de bezoeker een juiste indruk te geven van wat ze kunnen verwachten. Deze foto s komen terug in de slider. Aantrekkelijke SEO tekst Het is hierbij natuurlijk belangrijk dat men enthousiast wordt gemaakt voor de accommodatie maar ook dat de accommodatie goed te vinden is in Google op bepaalde belangrijke termen zoals bijvoorbeeld vuurtoren den helder of duurzame overnachting. Een duidelijke Call to Action Het moet voor de bezoeker meteen duidelijk zijn waar hij/zij deze accommodatie kan boeken Meegeven van de juiste tags & categorien De accommodatie moet binnen de site goed naar voren komen dus moet de provincie worden meegegeven, het soort accommodatie, de bijzonderheden etc. Zo wordt binnen de site de juiste accommodatie getoond bij de zoekopdracht.

12 9. Waarom zou ik deelnemen aan deze (beginnende) site? Veel mensen denken: weer zo n site, laat ze zichzelf eerst maar eens bewijzen! Geheel terecht deze gedachte alleen heeft Bijzondere Overnachtingen wel een aantal voordelen ten opzichte van andere sites in deze markt: We hebben al (veel) bezoekers Omdat er al een site stond op het huidige domein hebben we al jarenlang een reputatie binnen Google opgeboeuwd op sommige trefwoorden en daardoor hadden we bij aanvang van deze site al 100 bezoekers per dag. De oude site bestond uit 13 pagina s en met een gering aantal keywords. De nieuwe site bestaat uit meer dan 300 pagina s en is volledig geoptimaliseerd voor Google op technisch als op content vlak. U kunt zich wel voorstellen dat, nu we een factor 500 aan tekst/content meer hebben, we nu ook een stuk beter gevonden zullen worden. We zijn dus qua bezoekersaantallen zeker geen beginnende site en beginnen met een mooie voorsprong! Geen risico & lage kosten Zoals u heeft kunnen lezen zijn alle mogelijkheden om op de site staan erg laagdrempelig en zonder veel risico. Met het gegeven dat we nu al wat bezoek trekken en ook alleen maar meer zal worden is het een mooi moment om in te stappen en ons de kans geven onszelf te bewijzen. Enkel relevante bezoekers met koopintentie Sommige accommodaties zijn al te vinden op andere sites wat natuurlijk slim is om te doen maar mocht u een echt bijzondere accommodatie hebben dan kan onze site daar een belangrijke rol in spelen. Dit omdat bijna al onze bezoekers binnen komen via Google op zoektermen als bijzondere overnachting... waardoor er een grote koopintentie zal zijn. Verder hebben we ook heel veel niche pagina s gemaakt zodat we veel verkeer trekken op uiteenlopende termen. In combinatie met onze domeinnaam zal dit erg krachtig zijn. Gevonden worden op belangrijke termen Doordat we weten hoe je in Google vindbaar moet zijn kunnen we op individueel niveau ervoor zorgen dat dit zal gebeuren. Als je bijvoorbeeld een bijzondere hostel hebt in Nijmegen zullen deze termen terugkomen in de accommodtie tekst zodat wanneer men zoekt op hostel nijmegen dat je dan in de zoekresultaten verschijnt. Men zal dan op onze pagina komen waarnaar we ze meteen doorverwijzen naar de betreffende accommodatie. Wij zijn op de mobiele toekomst voorbereid! Zoals u wellicht wel weet surfen veel meer mensen tegenwoordig op hun mobiel & tablet. Wij hebben onze site dan ook volledig geoptimliseerd voor beide en indien de bezoeker de ipad bijvoorbeeld draait zal de site meedraaien en goed meeschalen i.v.m. de verschillende afmetingen. Test het zelf maar!

13 10. Kunt u mij ook helpen op andere manieren om mijn site promoten? Jazeker! Als u hier interesse in heeft kunt u hiernaar vragen. Zelf hebben we veel online ervaring in de travelbranche bij verschillende A- - - merken. Ook zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO, SEA, Affiliate & Analytics dus vraag heir gerust naar. Enkele mogelijkheden tot meer promotie zijn: Meer promotie op BijzondereOvernachting In overleg kunnen we u plaatsen in de slider & in de menubalk bij Tip! Een eigen Google Adwords campagne met weinig budget Indien gewenst kunnen we een Google Adwords campagne voor u opzetten zodat u kunt adverteren op termen die u zelf bepaalt. Omdat we zelf Google Adwords Professional zijn (gecertificeerd) kunnen we u hierbij goed helpen om alles goed in te stellen. Meer inzicht in mijn uitgaven via adverteren, affiliate, analytics Ook met uw overige vragen m.b.t. de wondere wereld die internet heeft kunt u bij ons terecht. Schroom dan ook niet om te vragen of we eens in uw Analytics kijken, hoe u meer inzicht krijgt in uw marketingbudgetten of welke kansen er nog liggen. En ook dit hoeft zeker niet altijd wat te kosten! Een vermelding op Bed- en- Breakfast.nl? We hebben een nauwe samenwerking met Bed- - - en- - - Breakfast.nl dus heeft u een Bed & Breakfast en staat u nog niet op die site dan is dat zeker een absolute must! U heeft ook hier de mogelijkheid tot een gratis of betaalde variant. Professionele foto s op uw site 1 Foto zegt meer dan 1000 woorden! Heeft u op uw eigen site nog geen mooie foto s maar zou u dat wel graag willen? Wij kunnen deze foto s eventueel voor u maken aangezien fotografie een hobby van ons is. We hebben dit al vaker gedaan dus mocht er interesse zijn kunnen we wat werk laten zien. Wij hopen dat alles wat duidelijker is geworden over wie we zijn, wat we doen en waarom we deze site nieuw leven inblazen! Met vriendelijke groet, Carla & Maarten info@bijzondere- overnachting.nl

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

Verdien model. Affiliate marketing

Verdien model. Affiliate marketing Verdien model Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je site. Als je slim bent gebruik je alle manieren zo kan je op zo veel mogelijk manieren geld uit je site halen. Al deze manieren

Nadere informatie

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf SEARCH Gevonden worden met uw bedrijf Agenda 1. Zoeken op internet 2. Zoekmachine optimalisatie 3. Zoekmachine adverteren 4. Vervolgstappen 2 Zoeken op internet 3 Eén van de meest populaire online activiteiten

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT De zoekmachine van Nederland - Google SEA SEA SEO SEA..??? Google adwords is een biedprincipe Bieden op zoektermen

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina of ecommerce Groothandel> onze dealer pagina

Nadere informatie

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening.

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening. Maak gebruik van actiegerichte rapportages In Google Analytics kun je kiezen uit een veelvoud aan rapporten. Ik zal in deze handleiding 7 praktische rapporten beschrijven, die je direct kunt gaan gebruiken.

Nadere informatie

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies

WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies WEBSITE SCAN Vrijblijvend advies IBAN: NL57ABNA0479025207 Inleiding: Wij hebben uw website op diverse facetten geanalyseerd en hier een bondig rapport voor geschreven. Door het uitvoeren van onderstaande

Nadere informatie

Zoekmachine Optimalisatie Quickscan Rapport www.zeeuwsreisje.nl

Zoekmachine Optimalisatie Quickscan Rapport www.zeeuwsreisje.nl Zoekmachine Optimalisatie Quickscan Rapport www.zeeuwsreisje.nl Keyword lijst Algemeen Alles in combinatie met zeeland Vakantie Bed and Breakfast / Bed en breakfast Hotel Campings / camping Vakantiehuis

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail

HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail Inleiding syllabus Pagina s syllabus: Dit is de syllabus bij de UNIZO retail sessie Hoe trekt u online klanten aan?. In deze syllabus hernemen we enkele

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

SEO webinar Beginnen met SEO

SEO webinar Beginnen met SEO SEO webinar Beginnen met SEO 20 September 2017 Alon Bromet & Robbert Kleijwegt WAT IS DE NUMMER 1 PRIORITEIT VOOR ONDERNEMERS O.G.V. ONLINE MARKETING? Vindbaarheid op het Internet! 0% 5% 10% 15% 20% 25%

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! Marketing voor makelaars: 5 kansen die je niet mag missen Online marketing heeft de laatste jaren zijn waarde wel bewezen. Maar hoe kun je dit nu inzetten

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Whitepaper Alles wat u moet weten over SEO Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Een website die voor uw doelgroep makkelijk vindbaar is en

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Handleiding Website Laatste update: april 2014

Handleiding Website Laatste update: april 2014 Laatste update: april 2014 1. Google Search Tijdens de ontwikkeling van uw website werd er veel aandacht besteed aan optimalisatie voor zoekmachines zoals Google. Dit onder andere door de broncode technisch

Nadere informatie

Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave DOELGROEPSRAPPORT... 2 GEDRAGSRAPPORTEN... 3 MOBIELE RAPPORTEN... 5 INHOUDSRAPPORTEN...7 VERKEERSBRONNEN...

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM SEA Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM Gebruikers doorzoeken het internet naar producten en diensten zoals de uwe. Maar vinden ze u? 92% van de Belgen gebruikt zoekmotoren

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing door: Daisy Leenders Even voorstellen.. E&A BEST Websolutions Daisy Leenders 2 Internet Marketing? - Onderdeel van uw totale marketing plan - Onderdeel van uw communicatie mix

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Bepaal online meetbare doelen in Analytics: Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina Groothandel>

Nadere informatie

SEO: GEVONDEN WORDEN OP HET INTERNET

SEO: GEVONDEN WORDEN OP HET INTERNET SEO: GEVONDEN WORDEN OP HET INTERNET Datum: Juni 2011 I n h o u d s o p g a v e Gevonden worden op het internet... 2 Nationale Search Engine Monitor... 2 Hoe werkt Google?... 2 Een goede positionering...

Nadere informatie

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid?

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Kennissessie zoekmachinemarketing (SEM) Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Sander Lems Online Marketing Consultant Oxfam Novib netwerkbijeenkomst bedrijvenambassadeurs Olympisch stadion, Amsterdam

Nadere informatie

burofoss.nl - focus op search strategie

burofoss.nl - focus op search strategie 5 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN ADWORDS De top 5 fouten én 5 gratis tips Online marketeers weten dat Google AdWords een hele goede manier is om relevant verkeer naar hun site te trekken. Uitdaging is natuurlijk

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

Courbois Software WebDesignEditor. Google AdWords

Courbois Software WebDesignEditor. Google AdWords Courbois Software WebDesignEditor Google AdWords Adverteren op Google De interface van Google 2006-2011 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE Bij het bepalen van nieuwe woorden en teksten voor de zoekmachine moet rekening gehouden worden met de inhoud van de website, en hoe Google websites een rang geeft

Nadere informatie

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Versie: 1.0 Datum: 14-1-2010 Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Wat is Search Engine Advertising?... 3

Nadere informatie

informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011

informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011 informatie architectuur 9 december 2010 IAM V1. 2010-2011 IAM informatie architectuur Herkennen, structureren en vindbaar maken van informatie. IAM informatie architectuur Herkennen, structureren en vindbaar

Nadere informatie

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl Ondernemers-Sociëteit KAN Workshop zoekmachineoptimalisatie www.cowpunks.nl Mark Beuzel Ton Buurman Léon Collaris www.cowpunks.nl De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Let digital work fueld.nl LinkedIn Advertising en Google Adwords zijn beide kanalen die in een content marketing strategie worden ingezet om voor de doelgroep relevante

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

10 tips om uw Adwords

10 tips om uw Adwords 10 tips om uw Adwords campagne te verbeteren Beste relatie, Bedankt voor uw interesse in het e-book: 10 tips om uw Google Adwords campagne te verbeteren Omdat u het druk heeft, hebben wij alle tips kort

Nadere informatie

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN?

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN? Google Adwords INTRODUCTIE Online advertising of online adverteren stijgt de afgelopen jaren absurd snel. Mensen gebruiken nu meer dan ooit het medium internet. Men bereikt meer mensen dan via radio, TV

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw Februari 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van 24 september 2014 en 8 oktober

Nadere informatie

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10 SEO SEO whitepaper 1. Inleiding 3 2. Wat is SEO? 4 3. Onderdelen SEO 5 4. Praktische SEO tips 8 5. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid opgesteld, echter kunnen fouten voorkomen.

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

SEO. Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines

SEO. Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines SEO Verhoog uw zichtbaarheid in zoekmachines Wist je dat? 98% 75% Van de Belgen start zijn zoektocht via een zoekmachine Van de gebruikers kijkt niet verder dan de eerste zoekpagina 200 75% Meer dan 200

Nadere informatie

Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl

Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl STAD.NL Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl Welkom bij de presentatie over Google Adwords en goede alternatieven WELKOM 2 WAT IS HET DOEL VAN GOOGLE ADWORDS

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders

Welkom. Internet Marketing zonder grenzen. door: Daisy Leenders Welkom Internet Marketing zonder grenzen door: Daisy Leenders Even voorstellen.. - E&A BEST Websolutions - Daisy Leenders 2 Onderzoek: Online winkelen (internetgebruikers 16-74 jaar) EU, 2008 3 Internet

Nadere informatie

Whitepaper linkbuilding Het verbeteren van uw positie in de zoekmachines

Whitepaper linkbuilding Het verbeteren van uw positie in de zoekmachines Whitepaper linkbuilding Het verbeteren van uw positie in de zoekmachines Auteur: Ruud Stelder, SEOshop e-commerce Website: http:// Datum: November 12, 2009 Inleiding De experts zijn het er redelijk over

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Veel bedrijven zijn tegenwoordig actief op internet. De website ziet er fantastisch uit, alleen de bezoekers,

Nadere informatie

Hoe bouw ik een goede website?

Hoe bouw ik een goede website? Hoe bouw ik een goede website? Inleiding Stel, u heeft een eigen bedrijf en u wilt een website. U hebt gezien dat u zelf een site kunt bouwen met behulp van gratis tools die sommige providers aanbieden.

Nadere informatie

Uw website gaat internationaal? Denk aan goede SEO-teksten!

Uw website gaat internationaal? Denk aan goede SEO-teksten! Uw website gaat internationaal? Denk aan goede SEO-teksten! Zo zorgt u voor een SEO-vriendelijke vertaling WHITEPAPER Internationale SEO Google heerst over het internet. Ingewikkelde algoritmes bepalen

Nadere informatie

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots ICT-COACH - 11 oktober - Laakdal 2 1 3 http://tools.summitmedia.co.uk/spider/ 4 2 Sector Trefwoord populariteit Reputatie 30 dagen => 3, 4 maanden 5 Analyse 6

Nadere informatie

Google, een korte inleiding Zoektips binnen Google SEO en SEA Verbeter de vindbaarheid van uw site Wat u kunt doen zonder website Tips en trends

Google, een korte inleiding Zoektips binnen Google SEO en SEA Verbeter de vindbaarheid van uw site Wat u kunt doen zonder website Tips en trends Google, een korte inleiding Zoektips binnen Google SEO en SEA Verbeter de vindbaarheid van uw site Wat u kunt doen zonder website Tips en trends Vragenronde Afsluiting Uw zoekopdracht begint lang voordat

Nadere informatie

Google AdWords, hoe werkt dat?

Google AdWords, hoe werkt dat? Google AdWords, hoe werkt dat? mei 2013 11 www.multimove.nl Adverteren is belangrijk Snel en gericht adverteren tegen lage kosten! Deze Paper geeft u basistips voor Google AdWords. 2 introductie Meer verkeer

Nadere informatie

Workshop. SEO & SEA in a nutshell

Workshop. SEO & SEA in a nutshell Workshop SEO & SEA in a nutshell Matthias de Smit Webdesign Interaction design IxD SEO en SEA Doel van deze workshop SEO en SEA begrijpelijker maken Tips en informatie krijgen waar je echt iets aan hebt

Nadere informatie

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten?

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Case Studie: Groothandelsbedrijf Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Voorwoord Welkom bij de case studie. Ik ga je aan de hand van een praktijk voorbeeld en 5 stappen laten zien hoe je als

Nadere informatie

1) Meld je eerst aan met je Google account

1) Meld je eerst aan met je Google account Google Keyword tool: korte handleiding 1) Meld je eerst aan met je Google account Dit doe je door rechtsboven op aanmelden te klikken. Doe je dit voor de eerste keer, dan zal je nog een paar gegevens moeten

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

LinkedIn - hoe meld ik mij aan?

LinkedIn - hoe meld ik mij aan? LinkedIn - hoe meld ik mij aan? Inhoud 1. Wat is LinkedIn?... 2. Aanmelden bij LinkedIn... 2.1 Registreren... 2.2 Uw profiel opbouwen... 3. De eerste handelingen op LinkedIn... 3.1 Navigeren met de menubalk...

Nadere informatie

Workshop. Zoekgedrag anno 2012: Wat is de impact op de Search strategie? Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved.

Workshop. Zoekgedrag anno 2012: Wat is de impact op de Search strategie? Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. Workshop Zoekgedrag anno 2012: Wat is de impact op de Search strategie? EVEN VOORSTELLEN E: Joost.Verest@iProspect.com T: +31 (0) 6 27 02 32 89 AGENDA 1. Toen & Nu 2. Gebruik van de zoekmachine 3. Search

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

Internet Marketing Termen

Internet Marketing Termen Internet Marketing Termen Als beginnend Internet Marketeer ga je veel termen tegen komen, die je in verwarring zullen brengen. Hieronder heb ik een lijst met termen voor je samengesteld om jouw leven als

Nadere informatie

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32 Documentatie WD32 Christine van Woensel M32 Ontwerpkeuzes per device resolutie Desktop (1025 1600px & 769 1024px): Tablet (481 768px): Smartphone (321 480px & tot 320px): Algemeen: Alle ontwerpen voor

Nadere informatie

Vanwege het belang van een goede positionering in de zoekmachines maakt dit standaard onderdeel uit van alle door Webstijl ontwikkelde websites.

Vanwege het belang van een goede positionering in de zoekmachines maakt dit standaard onderdeel uit van alle door Webstijl ontwikkelde websites. In webstijl layout / briefpapier Shortlist vooraf, pagina 1 (webstijl opmaak) Link naar website en nieuwsbrief voor meer tips. 3 product actions op pag 1. met de zaak logo bij webactief. 10 internet marketing

Nadere informatie

Adverteren op Google in de praktijk

Adverteren op Google in de praktijk Adverteren op Google in de praktijk 2 97% van de consumenten gebruikt Google Google AdWords 5 stappen om in te stellen Hoe hoog komt jouw bedrijf Klikprijs en kwaliteit Campagne structuur Doelen 3 Warming-up:

Nadere informatie

Search Engine Optimalization (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO) Opdracht 1 Organische zoekresultaten zijn de resultaten die weergeven worden onder en naast de gesponsorde (betaalde) koppelingen. Deze positie is gratis en wordt bepaald door het algoritme van de zoekmachine

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

Online marketing 3.0. Scheveningen, 13 november 2013

Online marketing 3.0. Scheveningen, 13 november 2013 Online marketing 3.0 Scheveningen, 13 november 2013 Introductie Inhoud Hoe gebruikt NBTC Holland Marketing haar online kanalen om de internationale toerist te bereiken en daadwerkelijk Nederland te laten

Nadere informatie

Hieronder vindt u een aantal tips die kunnen helpen de vindbaarheid te verbeteren:

Hieronder vindt u een aantal tips die kunnen helpen de vindbaarheid te verbeteren: Zoekmachine tips In dit document wordt een aantal tips gegeven om de vindbaarheid van uw website in zoekmachines te verbeteren. Hiermee zou u er voor kunnen zorgen dat u site hoger in de zoekresultaten

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden -

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - - Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - VvE Media B.V. is het bedrijf achter onder meer: Door: VvE Media B.V. Versie: 3.2 Datum: 28 februari 2017 Contactpersoon: Roel van

Nadere informatie

Handleiding aangepaste rapporten

Handleiding aangepaste rapporten Handleiding aangepaste rapporten Inhoudsopgave 1. Wat zijn aangepaste rapporten?... 3 2. Naar welke statistieken kijk je eigenlijk?... 4 3. Hoe stel je aangepaste rapporten in?... 7 4. Gebruik je tabbladen

Nadere informatie

ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING

ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING ADWORDSCADABRA TOVEREN MET ONLINE ADVERTISING MEER KLANTEN EN MINDER KOSTEN, ALS JE WEET WAT JE DOET Door Timm & Pimm Sjoerd van Tilburg 26-04-2017 DOELSTELLING TRAINING Inzicht krijgen in de werking en

Nadere informatie

Te Koop: Dieetforum.nl

Te Koop: Dieetforum.nl Te Koop: Dieetforum.nl (21.435 unieke bezoekers per maand, 5.000 euro PASSIEVE inkomsten per jaar, 5 jaar oude site) Bij deze bieden wij Dieetforum.nl te koop aan. Wij hebben deze site gekocht in November

Nadere informatie

ANALYSE CAMPAGNE HOLIDEA-FEED

ANALYSE CAMPAGNE HOLIDEA-FEED ANALYSE CAMPAGNE HOLIDEA-FEED Valentijnsaanbieding Online reisbureau INHOUD INLEIDING ANALYSE VAN DE CAMPAGNE VIA FACEBOOK: Analyse BE/NL Analyse van de campagne BE/FR ANALYSE VAN DE CAMPAGNE VIA E-MAIL:

Nadere informatie

CS- WebDesign. LinkBuilding

CS- WebDesign. LinkBuilding CS- WebDesign LinkBuilding Zelf doen of uitbesteden Met 25 links om het zelf te doen 2012 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl 024

Nadere informatie

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Even voorstellen Mijnwebwinkel Sinds 2005 kan je een webshop bij ons huren. Op dit moment meer dan 35.000 webwinkels via Mijnwebwinkel. Kasper Hägele

Nadere informatie

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads.

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads. INHOUD INLEIDING... 3 TIP 1: DOELGROEPOVERZICHT... 4 TIP 2: WAAR KOMEN UW BEZOEKERS BINNEN?... 5 TIP 3: HOE KOMEN BEZOEKERS BINNEN?... 8 TIP 4: FILTERS... 9 TIP 5: GOAL TRACKING... 10 TIP 6: INTELLIGENCE

Nadere informatie

Schrijven voor SEO. Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website. SEO Zwolle

Schrijven voor SEO. Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website. SEO Zwolle Schrijven voor SEO Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website SEO Zwolle Even voorstellen Conversie Doel van je website? Wat weten jullie over SEO? Waarom SEO? Content marketing

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Handleiding: Hoog in Google!

Handleiding: Hoog in Google! Handleiding: Hoog in Google! Iedereen wilt graag dat zijn of haar internetsite als één van de eersten getoond wordt wanneer er in Google wordt gezocht. Dit kun je bereiken via: techniek en content. De

Nadere informatie

SEA: een minicursus Google Adwords

SEA: een minicursus Google Adwords SEA: een minicursus Google Adwords : 1. Wat is Google Adwords? 2. Waarom zou je van Adwords gebruikmaken? 3. Hoe werkt Adwords? 3a. Wat is de kwaliteitsscore? 3b. Kwaliteitsscore in stappen 3c. SEA en

Nadere informatie

ONLINE RESULTAATVERHOGERS

ONLINE RESULTAATVERHOGERS van online bezoekers klanten maken 25 ONLINE RESULTAATVERHOGERS 25 praktische tips om het resultaat van je webshop/website te verhogen Een praktisch handboek voor ondernemers en MKB organisaties MARCO

Nadere informatie

Gratis e-book Checklist Webteksten Door René Greve, Webteksten en SEO, (www.renegreve.nl)

Gratis e-book Checklist Webteksten Door René Greve, Webteksten en SEO, (www.renegreve.nl) Dit is versie 2.1 (april 2009) Kijk voor de nieuwste versie op: www.renegreve.nl/e-books/ Copyright: Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van René Greve verveelvoudigd

Nadere informatie

UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK ONLINE... NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL

UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK ONLINE... NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK... EEN PAAR CIJFERS. 80% van de Belgen is nu aanwezig op het internet, binnenkort zal dit 90% zijn. Het aantal mobiele gebruikers is de voorbije 2 jaar verdubbeld. 60%

Nadere informatie

Zijn advocaten geschikte marketeers?

Zijn advocaten geschikte marketeers? Zijn advocaten geschikte marketeers? Het verkoopproces begint bij het begrijpen van het aankoopproces, ook in de advocatuur De wereld van de advocatuur is ten opzichte van vroeger sterk veranderd. Mensen

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel!

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel! Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl 50 tips voor uw webwinkel! Inhoudsopgave 1. Webshop / layout... 4 2. Goede menu structuur... 4 3. USP s zichtbaar... 4 4. Een perfecte homepage?... 4

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Facebookadvertenties zorgen voor meer bekendheid PDS en PDSB

Facebookadvertenties zorgen voor meer bekendheid PDS en PDSB Facebookadvertenties zorgen voor meer bekendheid PDS en PDSB Evaluatie van onze campagne Dyana Loehr Van 12 februari t/m 13 maart 2014 had de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging een advertentiecampagne

Nadere informatie

Starterscafé Rabobank Peelland Zuid. Presentatie Zoekmachine marketing

Starterscafé Rabobank Peelland Zuid. Presentatie Zoekmachine marketing Starterscafé Rabobank Peelland Zuid Presentatie Zoekmachine marketing Programma: 1. Introductie 2. Vindbaarheid en Zoekmachine marketing 3.Zoekmachine optimalisatie 4. Zoekmachine adverteren 5. Vragen

Nadere informatie

Het juiste evenwicht vinden tussen SEO en SEA

Het juiste evenwicht vinden tussen SEO en SEA SEARCH MARKETING TIPS: TIP 1 VAN 8 Het juiste evenwicht vinden tussen SEO en SEA Inleiding Search marketing is niet meer weg te denken uit het online marketinglandschap. Het biedt talloze voordelen ten

Nadere informatie

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com Heeft u dat nou ook? Je typt het adres van een internetpagina in en dan krijg u een foutmelding. Uhh? O ja, ik heb het adres verkeerd ingetypt. Vanaf nu hoeft dat niet meer gebeuren. We werken gewoon met

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Voor welk advertentiekanaal kiest u? Content marketing wordt ingezet om voor de doelgroep relevante en waardevolle content te verspreiden. Helaas bevindt vaak niet

Nadere informatie

Hoofdstuk 10 Google Positie google

Hoofdstuk 10 Google Positie google Hoofdstuk 10 Google 10.1 Positie google Touch of Body staat voor rebels, gewaagd en stijlvol. Dit zijn de kenmerken van Touch of Body en die zijn erg van belang. Ze zijn van belang voor de rangrode in

Nadere informatie