Hoofdstuk 10 Google Positie google

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoofdstuk 10 Google Positie google"

Transcriptie

1 Hoofdstuk 10 Google 10.1 Positie google Touch of Body staat voor rebels, gewaagd en stijlvol. Dit zijn de kenmerken van Touch of Body en die zijn erg van belang. Ze zijn van belang voor de rangrode in Google, want als de mensen die woorden intypen op Google moet Touch of Body zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komen. Touch of Body heeft op google onderzoek gedaan naar verschillende zoekresultaten. Hier onder staan screenshots van websites of te wel concurrenten die hoog in de rangorde van Google staan. Zoekterm: Sexy lingerie Als het zoekterm Sexy lingerie wordt opgezocht op Google dan verschijnen er als eerste boven aan 4 advertenties van lingerie. Dat zijn webshops die veel geld betalen om zo hoog mogelijk in de rangorde te komen staan. Onder de advertenties staan de webshops/websites die populair zijn en die vaak worden bekeken. Bonprix staat erg hoog. Het is een grote webshop waar van alles te bestellen is. Veel mensen kennen de website en dat is vertrouwelijk. Daaronder staat de webshop Lingerie Heaven. Lingerie Heaven is een grote lingerie webshop die allerlei verschillende lingerie merken verkoopt. Door al die merken is de webshop erg populair en vertrouwelijk. Dat zorgt ervoor dat die hoog in de rangorde staat. Lingerie Heaven verkoopt ook sexy lingerie dus dat is zeker een concurrent van Touch of Body.

2 Zoekterm: gewaagde lingerie De zoekterm gewaagde lingerie levert ook veel advertenties op. Die webshops betalen veel geld aan Google om zo hoog mogelijk in de rangorde te komen. Sexylingerie.nl is de eerste webshop die onder de advertenties staat. Veel mensen bezoeken deze site, dus dit is zeker een concurrent van Touch of Body. Ook de webshop Pabo is erg populair. Pabo is een site met een heel breed assortiment. Pabo verkoopt van alles voor het lichaam, naast lingerie verkopen zij ook seks speeltjes. Zoekterm: Lingerie

3 Ook bij de zoekterm lingerie komen eerst verschillende advertenties in beeld. Het is wel een erg breed zoekterm. Onder de betalende advertenties staan sites die erg populair zijn en die dagelijks veel bezoekers hebben. Als eerste staat Ellen Lingerie in de zoekresultaten. Dat telt niet helemaal, want die komt hoog in de zoekresultaten door de locatie. Deze lingerie winkel zit in Beuningen. Onder Ellen Lingerie staat Wehkamp en Bonprix, dat zijn grote webshops die van alles verkopen. Ze zijn erg populair en hebben dagelijks veel bezoekers. Zoekterm: Sportieve lingerie

4 Net zoals bij de andere zoektermen komt bij dit zoekterm ook eerst verschillende advertenties. Onder de advertenties komt eerst de webshop van Esprit. Esprit is een internationaal merk dat iedereen kent. Ze staan bekend om hun sportieve mannen en vrouwen kleding, waaronder ook lingerie. Dit is niet echt een concurrent van Touch of Body, want Esprit richt zich echt op de sportieve vrouw, terwijl Touch of Body zich iets meer richt op de sexy en rebelse vrouw. Verder in de zoekresultaten komen er webshops voor sport bh s voor. Dat is ook niet de lingerie waar Touch of Body zich op richt. Zoekterm: Rebelse lingerie

5 Opvallend aan de zoekterm Rebelse lingerie is dat hier niet zoveel goede zoekresultaten naar voren komen. Ook zie je maar een advertentie, waarbij het gaat om XXL lingerie. Onder de advertentie staat de link Blue Rebel Lingerie, maar als je op die link drukt dan kom je op een mannen kleding webshop. De link rebelse popster in pikante lingerie is een soort van tekst over een popster. Daarnaast verwijzen en paar links nog wel naar een lingerie webshop, maar je komt dan uit bij een Bh uit een collectie die de naam rebels heeft. Touch of Body kan zich hier in onderscheiden en zorgen dat zij hoog komen te staan in deze zoekterm. Dan kunnen vrouwen ook echt opzoek naar iets wat zij zoeken. Zoekterm: Stijlvolle lingerie De zoekterm stijlvolle lingerie levert een zoekresultaat op van een grote concurrent van Touch of Body. Onder de advertenties staat de webshop van Hunkemöller. Hunkemöller verkoopt sexy en stijlvolle lingerie en zijn erg populair in de Benelux. Ook hebben zij in iedere grote stad wel een winkel zitten. Dit is voor Touch of Body een grote uitdaging.

6 10.2 Google analytics analyse Touch of Body meet de gegevens van hun website en webshop met Google analytics. Hier onder staan verschillende screenshots van de gegevens die google analytics heeft gemeten van de website van Touch of Body. Unieke bezoekers: de website van Touch of Body heeft op dit moment, gemeten op 10 april 2016, 28 bezoeken gehad op de website. 16 mensen van de 28 mensen zijn terugkerende bezoekers, die nogmaals een kijkje hebben genomen op de website. Terugkerende bezoekers zijn erg van belang, want dat houdt in dat de website interessant is. Aantal pagina s bezocht per bezoek: Per bezoek worden er wel meerder pagina s bekeken en ook wordt regelmatig opnieuw de home pagina bekeken. Maar liefst 51 pagina s zijn er bekeken. Per bezoek is dat 1.82, ongeveer 2 paginasessie per bezoeker. Tijd per bezoeker op de website: De gemiddelde sessieduur is 3 minuten en 44 seconde. Dat houdt in dat een bezoeker zich gemiddeld 3 minuten en 44 seconde op de website bevind. Dat is een mooie tijd en dat betekend dat de bezoekers het interessant vinden en dat ze moeite willen doen om de website verder te ontdekken.

7 Bezoeken aan verschillende pagina s: Die informatie staat bij pagina sessies. De bezoekers hebben gemiddeld 1.82 pagina bekeken. Dat zijn dus ongeveer twee pagina s. Zij hebben vooral vaak de homepagina bekeken en die blogpagina, zoals in de hier bovenstaande screenshot te zien is. Dat zijn ook maar twee pagina s, dat komt overeen met de gemiddelde pagina sessie. Bezoeken met apparaten: De website van Touch of Body is tot nu toe alleen bezocht via de laptop. De browsers die het meest worden gebruikt zijn Firefox, Chrome en Safari. Afkomst bezoekers: De meeste bezoekers komen uit Nederland, wat logisch is aangezien Touch of Body een Nederlandse website is.er staan wel Engelse woorden tussen, met name de quotes die worden gebruikt op de site. Hierdoor hebben we ook bezoekers uit de US, UK en uit Rusland.

8 Hoe bezoekers op de site komen: De bovenstaande screenshot toont aan dat de meeste mensen via social media de website van Touch of Body bereiken. Zij hebben dan een kijkje genomen op de Facebookpagina, twitter pagina of Instagrampagina. Via daar hebben zij op de link van de website geklikt.

9 10.3 Google trends Bij Google trends kun je alles vinden over de trefwoorden die mensen opzoeken binnen google. Het is erg handig om te kijken hoe populair de branche van een bedrijf is en hoeveel mensen er zoeken op bepaalde trefwoorden. Hier kan een website dan ook zijn keywords op aanpassen, zodat hij wordt gevonden in de zoekresultaten binnen Google. Touch of Body heeft op Google trends ook onderzoek gedaan naar bepaalde keywords die zij gebruiken voor hun website. De keywords zijn: lingerie, sexy en rebels. Hier boven is een screenshot te zien van de drie termen. Lingerie: Lingerie is een zoekterm die niet het meest wordt opgezocht binnen google, maar wel erg gemiddeld. Iedere vrouw heeft altijd lingerie nodig en dat is ook te zien aan de constante lijn binnen de grafiek.

10 De zoekterm lingerie wordt binnen Nederland het meest opgezocht in de provincie Zeeland, gevolgd door Noord-Brabant en Flevoland. De screenshot hierboven beschrijft de gerelateerde zoekopdrachten. Het onderwerp is lingerie industrie en de zoekopdrachten die het meest worden gegoogeld zijn, lingerie online, bh, Hunkemöller en Pabo. Dit is een opvallende weergave voor Touch of Body, omdat uit een concurrenten onderzoek geconcludeerd werd dat Hunkemöller een van de drie concurrenten is van Touch of Body. Via een onderzoek binnen Google kwam Pabo lingerie ook hoog in de zoekresultaten. Dit is opnieuw een bevestiging dat Hunkemöller en Pabo concurrenten zijn van Touch of Body. Sexy: De zoekterm sexy is het meest populair van de drie zoektermen. De lijn in de tabel geeft aan dat er stijgingen en dalingen zijn binnen deze zoekterm. De grootste stijgingen zijn meestal rond de maand december en januari, de wintermaanden. De zoekterm sexy wordt het meest opgezocht in de provincie Noord-Holland, gevolgd door Flevoland en Zeeland. Deze provincies kwamen ook het hoogste uit bij de zoekterm lingerie.

11 De gerelateerde zoekopdrachten leveren niet op wat Touch of Body dacht te verwachten. Met de zoekterm sexy wordt vooral gezocht naar seks, sexy seks, sexy girls en sexy porn. Ook is het onderwerp video s. Op de zoekterm sexy wordt dus vooral gezocht naar online seks filmpjes. Rebels: De zoekterm rebels levert bijna geen zoekresultaten op. Heel weinig mensen zoeken naar deze zoekterm. Dat houdt in dat die zoekterm niet interessant is en dat de kans klein is dat mensen dan op de website van Touch of Body komen. Flevoland, Zuid-Holland en Limburg zijn de drie provincies die het meest zoeken naar de zoekterm rebels. Dat zullen niet onwijs veel zoekresultaten zijn, want dat concludeert de grafiek ook niet.

12 De gerelateerde zoekresultaten leveren ook niet de juiste informatie op. Bij de zoekterm rebels komt het onderwerp Star Wars het meest naar voren. Verschillende zoekopdrachten hiervoor zijn dan ook Star wars rebels, the rebels, lost rebels, ect. Deze zoekopdrachten hebben totaal niks met lingerie te maken, dus is het ook niet aantrekkelijk voor Touch of Body. Conclusie: Lingerie is binnen google een geliefde zoekterm. Er wordt constant op gezocht, want iedere vrouw heft lingerie nodig. In tegen stelling tot de zoektermen sexy en rebels. Sexy is ook een erg geliefde zoekterm, maar niet als het gaan om de lingerie branche. Er worden meer seks filmpjes en porno opgezocht met die zoekterm. Ook de zoekterm rebels leverde weinig zoekresultaten op. Een aantal zoekresultaten met de zoekterm rebels leverde zoekresultaten van Star Wars op. Deze conclusie is erg lastig voor Touch of Body, omdat de zoektermen niet opleveren wat zij hadden verwacht. Touch of Body heeft de zoekterm langer gemaakt en onderzocht of het dan wel de juiste zoekresultaten weergeeft. De zoekterm Sexy lingerie levert wel de goede zoekresultaten op. Hier onder een screenshot van de zoekresultaten te zien. Er wordt met deze zoekterm wel gezocht naar lingerie en niet naar seks filmpjes.

13 De keywords op de website moeten door dit onderzoek een beetje worden aangepast. De keywords voor de website van Touch of Body waren: Touch of Body gebruikte de keywords sexy en rebels. Die keywords leverde op Google Trends geen goede zoekresultaten op en daarom verandert Touch of Body de keywords. De nieuwe keywords zijn: Door uitgebreidere zoekresultaten te gebruiken is Touch of Body makkelijker vindbaar voor de doelgroep. De keywords zijn van sexy veranderd naar sexy lingerie. Het zelfde geldt voor stijlvolle lingerie. De zoekterm rebels is helemaal weggelaten, omdat dat zoekterm binnen Google trends niks opleverde.

Anjly Chand Marketing 2B KWIC. High Class Society Club Online media & Marketing

Anjly Chand Marketing 2B KWIC. High Class Society Club Online media & Marketing 1 Anjly Chand Marketing 2B KWIC High Class Society Club Online media & Marketing A. Lagrouw 21/12/2016 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 4: Search Engine Optimalisation... 4 SEO instellingen... 4 Meta trefwoorden...

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

ABC Analytics Handleiding

ABC Analytics Handleiding ABC Analytics Handleiding Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker en je moet er in blijven investeren met het aantrekken van bezoekers door middel van campagnes, zoekmachine optimalisatie en social

Nadere informatie

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT?

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding Wat is zoekmachine optimalisatie? SEO, search engine optimization ook wel zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Het jaar van YouTech.nl in cijfers

Het jaar van YouTech.nl in cijfers 2014 Het jaar van YouTech.nl in cijfers In 2014 bezochten 260.378 personen onze website en bekeken ze gemiddeld 1,54 pagina s. Het gemiddelde bezoek duurde ongeveer een minuut en 80% van de bezoekers hield

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

Analytics rapport: AmbiSphere

Analytics rapport: AmbiSphere www.vanhaelewyn.be/webdesign Industrieweg 3 marketing@vanhaelewyn.be B-3001 HAASRODE (op afspraak) +32 (0) 495 61 58 05 Analytics rapport: AmbiSphere 1 november 2008 30 november 2008 V = vaststelling V

Nadere informatie

burofoss.nl - focus op search strategie

burofoss.nl - focus op search strategie 5 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN ADWORDS De top 5 fouten én 5 gratis tips Online marketeers weten dat Google AdWords een hele goede manier is om relevant verkeer naar hun site te trekken. Uitdaging is natuurlijk

Nadere informatie

SEO. Wat is SEO? Het optimaliseren van je online informatie, zodat deze zo goed mogelijk scoort in de zoekresultaten op relevante zoekopdrachten.

SEO. Wat is SEO? Het optimaliseren van je online informatie, zodat deze zo goed mogelijk scoort in de zoekresultaten op relevante zoekopdrachten. SEO Leerdoel: De student kan SEO planmatig toepassen op een mediacampagne criterium goed voldoende onvoldoende SEO advies plan Het SEO adviesplan van de student gaat verder dan een check met de geijkte

Nadere informatie

Leeswijzer Google Analytics-rapporten

Leeswijzer Google Analytics-rapporten Auteur Mike Spaans C&W, FGW Universiteit Leiden Leeswijzer Google Analytics-rapporten Versie 28-10-2014 1.2 Inhoud Over Google Analytics... 2 Algemene termen... 2 Toelichting bij selectie van sessies...

Nadere informatie

Meten is weten. Dirk-Jan Melssen.

Meten is weten. Dirk-Jan Melssen. Meten is weten Dirk-Jan Melssen www.djom.nl dirkjan@djom.nl www.linkedin.com/in/dirkjanmelssen/ Over DJOM Radboud Universiteit Aquaco Modation Wageningen University DJOM Inhoud Google Analytics Volume

Nadere informatie

Cookiebeleid. Wat zijn cookies? Verschillende soorten cookies. Online privacy

Cookiebeleid. Wat zijn cookies? Verschillende soorten cookies. Online privacy Cookiebeleid Onze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Wij vinden het belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw online privacy. Daarom willen we je graag zo compleet mogelijk informeren

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Onze website gebruikt cookies die ervoor zorgen dat de site naar behoren functioneert.

Onze website gebruikt cookies die ervoor zorgen dat de site naar behoren functioneert. Cookie statement Cookie statement Handybook gebruikt cookies om deze website te verbeteren. Bij het bezoeken van deze website, kunnen we cookies gebruiken om anonieme informatie te verzamelen. Deze cookies

Nadere informatie

Project Webshop Goodnails Onderzoek

Project Webshop Goodnails Onderzoek Project Webshop Goodnails Onderzoek Introductie Ik heb onderzoek gedaan naar product en de concurrentie. Hier onder vind u een analyse van verschillende webshops die een nagelprinter aanbieden met daaronder

Nadere informatie

A. Kies een restaurant bij jou in de buurt en noteer om welk restaurant het gaat. Vul de segmentatiecriteria in voor dit restaurant.

A. Kies een restaurant bij jou in de buurt en noteer om welk restaurant het gaat. Vul de segmentatiecriteria in voor dit restaurant. Opdracht 1 A. Kies een restaurant bij jou in de buurt en noteer om welk restaurant het gaat. Vul de segmentatiecriteria in voor dit restaurant. Het galgenwiel. Demografisch: Mannen en vrouwen tussen de

Nadere informatie

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites?

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Klik&Steen Dashboard Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Inleiding Dit document dient als onderzoek naar de statistieken die interessant zijn om te laten zien in het dashboard van Klik&Steen.

Nadere informatie

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google?

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google? PIMPTER WEBSHOP http://www.nailsprinter.com http://www.pimpter.com/ http://www.salonique.com/nail-printers.html http://www.nagelstudiocenc.nl/shop.php http://www.yournail.nl/webwinkel-category-1127889/nagelprinter.html

Nadere informatie

Google Analytics Training

Google Analytics Training Google Analytics Training www.actemium.nl Deel 1 - De basis - 29 Februari 2016 Inhoud Over Google Analytics Het bovenste menu Admin / Gebruikersniveau s Reporting Real-Time data Audience Acquisition Behavior

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

Meer Winst Met Je Website MEER WINST MET JE WEBSITE!

Meer Winst Met Je Website MEER WINST MET JE WEBSITE! MEER WINST MET JE WEBSITE! Wat is het doel van jouw website? Wat wil je dat de bezoekers doen? En doen ze dat nu ook? Of kijken ze doelloos rond om daarna weer te verdwijnen. Vandaag gaan we kritisch naar

Nadere informatie

1. Inhoud Inleiding Algemene informatie Startpagina Rapportage Algemene informatie...

1. Inhoud Inleiding Algemene informatie Startpagina Rapportage Algemene informatie... 1. Inhoud...2 2. Inleiding...3 2.1 Algemene informatie... 3 3. Startpagina... 4 4. Rapportage... 5 4.1 Algemene informatie... 5 4.2 Doelgroep... 6 4.2.1 Algemene informatie... 6 4.2.2 Overzicht... 7 4.2.3

Nadere informatie

Een zoekmachine gebruiken

Een zoekmachine gebruiken Een zoekmachine gebruiken BASIS 1 WEBSITES Een zoekmachine gebruiken Wat leer je? Je leert wat een zoekmachine is. Je leert hoe je iets kunt zoeken op het internet. Je leert bijvoorbeeld zoeken naar een

Nadere informatie

Advertisingplan t SPEELTUYGH

Advertisingplan t SPEELTUYGH Advertisingplan t SPEELTUYGH Introductie Voor t SPEELTUYGH maakt team Level Up een advertisingplan. In dit plan wordt de huidige situatie geschetst van de kanalen en advertenties die door t SPEELTUYGH

Nadere informatie

GOOGLE ANALYTICS. Inloggen de je hier: haps:// Rechtsboven staat de tekstuele link aanmelden. !

GOOGLE ANALYTICS. Inloggen de je hier: haps://  Rechtsboven staat de tekstuele link aanmelden. ! De cijfers die in Google Analy3cs worden getoond krijgen alleen waarde als je ze in een bepaalde context ziet. Met een referen3ekader weet je pas of iets veel of weinig is. Deze toelich3ng wil dat referen3ekader

Nadere informatie

marktplaats.nl Uitbreiding/verbeteringsplan

marktplaats.nl Uitbreiding/verbeteringsplan marktplaats.nl Uitbreiding/verbeteringsplan informatiearchitectuur 2007 Jan van Dommelen Jochem Nauta Quang Tran V1CC3 inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Introductie...3 1.2 Project toelichting...3 1.3

Nadere informatie

Document. Inge Pelt Laura Bosch Linda van Ophem V1CC2

Document. Inge Pelt Laura Bosch Linda van Ophem V1CC2 Document Verbetering IA Marktplaats m.b.t. Design Inge Pelt Laura Bosch Linda van Ophem V1CC2 onderzoek Wat is design voor mij en voor het team? Mindmaps van ons individueel: Inge 2 Linda Overeenkomsten

Nadere informatie

Factsheet persbericht. Aanbod stageplaatsen groeit

Factsheet persbericht. Aanbod stageplaatsen groeit Factsheet persbericht Aanbod stageplaatsen groeit Inleiding Stageperiode Een stageperiode is voor veel studenten de meest leerzame periode van de schoolcarrière. Maar hoe moeilijk is het in deze tijd om

Nadere informatie

COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX

COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX zanox maakt gebruik van verschillende technieken om uw leads en sales te meten. Om u te helpen te voldoen aan de informatieverplichting van de privacy-wetgeving, bieden wij

Nadere informatie

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE Bij het bepalen van nieuwe woorden en teksten voor de zoekmachine moet rekening gehouden worden met de inhoud van de website, en hoe Google websites een rang geeft

Nadere informatie

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

2 aug. 20 aug. 7 sep. 25 sep. 13 okt. 31 okt. 18 nov. 6 dec. 24 dec. 11 jan. 29 jan. Inhoudsoverzicht. Bezoekers 20.000 10.000. Kaartoverlay 20.

2 aug. 20 aug. 7 sep. 25 sep. 13 okt. 31 okt. 18 nov. 6 dec. 24 dec. 11 jan. 29 jan. Inhoudsoverzicht. Bezoekers 20.000 10.000. Kaartoverlay 20. Dashboard 1 aug. 21-15 feb. 211 2. 2. 1. 1. 2 aug. 2 aug. 7 sep. 25 sep. 13 okt. 31 okt. 18 nov. 6 dec. 24 dec. 11 jan. 29 jan. Sitegebruik 941.321 3,49% Bounceperctage 5.76.623 Paginaweergaves :3:32 Gem.

Nadere informatie

Hoger in Google komen in half uur met deze tips

Hoger in Google komen in half uur met deze tips Hoger in Google komen in half uur met deze tips Kan je in een half uur hoger in Google komen? Zeker. Het kan zelfs in een paar minuten. Of in een paar dagen. Een week. Maar. het gaat niet om de tijd. Het

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

10 tips om uw Adwords

10 tips om uw Adwords 10 tips om uw Adwords campagne te verbeteren Beste relatie, Bedankt voor uw interesse in het e-book: 10 tips om uw Google Adwords campagne te verbeteren Omdat u het druk heeft, hebben wij alle tips kort

Nadere informatie

SEA: een minicursus Google Adwords

SEA: een minicursus Google Adwords SEA: een minicursus Google Adwords : 1. Wat is Google Adwords? 2. Waarom zou je van Adwords gebruikmaken? 3. Hoe werkt Adwords? 3a. Wat is de kwaliteitsscore? 3b. Kwaliteitsscore in stappen 3c. SEA en

Nadere informatie

Webmasters (hoofdstuk 5). Managers (hoofdstuk 6).

Webmasters (hoofdstuk 5). Managers (hoofdstuk 6). INLEIDING Google Analytics is een gratis statistiekpakket met zeer uitgebreide mogelijkheden. Momenteel wint Google Analytics snel aan populariteit, en niet alleen omdat het gratis is. Google Analytics

Nadere informatie

WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN

WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN WIE A ZEGT MOET OOK B ZEGGEN INHOUD 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. Dit is een een uitgave van: BlackBoxPublishers In opdracht van: Fitbrand 08. Auteurs: Nick Boer, Peter van der Steege Copyright 2019: BlackBoxPublishers

Nadere informatie

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening.

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening. Maak gebruik van actiegerichte rapportages In Google Analytics kun je kiezen uit een veelvoud aan rapporten. Ik zal in deze handleiding 7 praktische rapporten beschrijven, die je direct kunt gaan gebruiken.

Nadere informatie

Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave DOELGROEPSRAPPORT... 2 GEDRAGSRAPPORTEN... 3 MOBIELE RAPPORTEN... 5 INHOUDSRAPPORTEN...7 VERKEERSBRONNEN...

Nadere informatie

SEO WHITEPAPER De belangrijkste SEO ontwikkelingen voor 2018

SEO WHITEPAPER De belangrijkste SEO ontwikkelingen voor 2018 SEO WHITEPAPER De belangrijkste SEO ontwikkelingen voor 2018 Introductie. SEO is al sinds een aantal jaar een van de belangrijkste online marketing activiteiten. En terecht, want iedereen wil beter gevonden

Nadere informatie

Deze cookieverklaring is van toepassing op System CSl ( en tot stand gekomen doormiddel van ACM.

Deze cookieverklaring is van toepassing op System CSl (  en tot stand gekomen doormiddel van ACM. Cookiebeleid Inleiding We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website. Via cookies verzamelen System CSL en derde partijen informatie

Nadere informatie

HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail

HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail HOE TREKT U ONLINE MEER KLANTEN AAN? UNIZO Retail Inleiding syllabus Pagina s syllabus: Dit is de syllabus bij de UNIZO retail sessie Hoe trekt u online klanten aan?. In deze syllabus hernemen we enkele

Nadere informatie

Cookieverklaring Laatst gewijzigd op 15 mei 2018

Cookieverklaring Laatst gewijzigd op 15 mei 2018 Cookieverklaring Laatst gewijzigd op 15 mei 2018 Dit is de cookieverklaring van Heems sinds 1822. Deze verklaring gaat over het plaatsen en uitlezen van cookies en vergelijkbare technieken zoals webbeacons

Nadere informatie

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads.

INHOUD. IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 421411 Email: info@iq-leads. INHOUD INLEIDING... 3 TIP 1: DOELGROEPOVERZICHT... 4 TIP 2: WAAR KOMEN UW BEZOEKERS BINNEN?... 5 TIP 3: HOE KOMEN BEZOEKERS BINNEN?... 8 TIP 4: FILTERS... 9 TIP 5: GOAL TRACKING... 10 TIP 6: INTELLIGENCE

Nadere informatie

COOKIEVERKLARING.

COOKIEVERKLARING. COOKIEVERKLARING www.klimaatgroepholland.nl Inhoud Algemeen... 3 Wij maken gebruik van cookies... 3 Gebruik van Cookies... 3 Functionele of noodzakelijke cookies... 3 Analytische cookies... 3 Social media

Nadere informatie

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step Bluedesk 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel Over Bluedesk Hét full-service internetbureau uit Noordwest- Holland Gevestigd in Alkmaar Opgericht in 1995 Meer dan 35 medewerkers Specialisaties

Nadere informatie

innocent Cookie Beleid

innocent Cookie Beleid innocent Cookie Beleid Dit innocent Cookie Beleid beschrijft de verschillende typen cookies die mogelijk gebruikt worden met de website die eigendom is van, en beheerd wordt door, ons en vanaf welk jij

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

ZeelandNet.nl Bezoekersprofiel

ZeelandNet.nl Bezoekersprofiel ZeelandNet.nl Bezoekersprofiel 22 mei 2014 Walter Bil Marketing Services 1 Korte samenvatting 2 Bezoekers van ZeelandNet.nl komen uit Zeeland en zijn voornamelijk mannen van gemiddeld 58 jaar die klant

Nadere informatie

Producten en diensten

Producten en diensten Producten en diensten 2015-2016 Adverteren - promoten Virtuele webshop XML Feed Automatische advertenties import service. www.mercadonline.es - www.spanjemarktplaats.nl - www.spanjeforum.nl 1 SpanjeMarktplaats.nl

Nadere informatie

Schrijven geoptimaliseerde teksten

Schrijven geoptimaliseerde teksten Schrijven geoptimaliseerde teksten Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Title Tag... 4 2. Metatag Description... 4 3. Paginatekst... 5 Woordenlijst... 7 Deze handleiding wordt u aangeboden door, specialist

Nadere informatie

Slim meten met Google Analytics

Slim meten met Google Analytics In dit eerste deel in onze Google Analytics-serie leggen we een aantal basisbegrippen uit en vertellen we u hoe u deze kunt gebruiken. Ook bekijken we waarom u wel of niet zou kiezen voor dit statistiekensysteem;

Nadere informatie

GEPERSONALISEERDE RECLAME

GEPERSONALISEERDE RECLAME (Designmatic, 2016) GEPERSONALISEERDE RECLAME IN DEZE LES Duur Informatie/leerinhoud Leslokaal Doelstellingen Eén les Deze les komt het best na de les(sen) over sociale media, zodat de leerlingen reeds

Nadere informatie

Google Alerts instellen. How To

Google Alerts instellen. How To Google Alerts instellen How To Over Google Alerts Door gebruik te maken van Google Alerts ontvangt u mailupdates met de nieuwste Google-resultaten op basis van uw zoektermen. Het is een handige tool om

Nadere informatie

Hoger in Google. De 5 beste tips

Hoger in Google. De 5 beste tips Hoger in Google De 5 beste tips Linkruil en over optimalisatie van keywords, twee voorbeelden van achterhaalde SEO technieken die je zelfs een penalty van Google kunnen opleveren. Wat werkt anno 2016 wél

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Bepaal online meetbare doelen in Analytics: Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina Groothandel>

Nadere informatie

YouTube handleiding voor de Groenteman

YouTube handleiding voor de Groenteman YouTube handleiding voor de Groenteman In deze speciale YouTube handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

Ontwikkeling leerlingaantallen

Ontwikkeling leerlingaantallen Ontwikkeling leerlingaantallen Elk jaar wordt op 1 oktober het leerlingaantal van elke basisschool geregistreerd door de Dienst Uitvoering Onderwijs (). Op basis van deze leerlingtelling wordt de bekostiging

Nadere informatie

Case 4 Consultancy. 28 April 2015. F.J.H. Bastiaansen. D.A.J. van Boeckholtz. Minor Online Marketing

Case 4 Consultancy. 28 April 2015. F.J.H. Bastiaansen. D.A.J. van Boeckholtz. Minor Online Marketing Case 4 Consultancy 28 April 2015 Auteurs L.A. van Aart F.J.H. Bastiaansen D.A.J. van Boeckholtz Opleiding Minor Online Marketing Beoordelend docent Arlon Biemans Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Remarketing...

Nadere informatie

Kop. Romp. Lesbrief Zoekgedrag Leerjaar 1-Profiel 1,2,3

Kop. Romp. Lesbrief Zoekgedrag Leerjaar 1-Profiel 1,2,3 Lesbrief Zoekgedrag Leerjaar 1-Profiel 1,2,3 Tijd: 45 50 minuten Kop Introductie Introduceer de opdracht kort: Informatie opzoeken op internet gaat snel en is gemakkelijk toegankelijk. Soms is het niet

Nadere informatie

HOE SCOOR JE HOGER IN GOOGLE MET SEO?

HOE SCOOR JE HOGER IN GOOGLE MET SEO? HOE SCOOR JE HOGER IN GOOGLE MET SEO? TECHNESS Whitepaper #1 HOGER IN GOOGLE! SEO GUIDE Let s take the next step and work together! - Techness 2 = TECHNESS - SEO GUIDE Het optimaliseren van een website

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink

Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink Door uitgekiend woordgebruik in sociale media kun je beter worden gevonden door je doelgroep. In dit hoofdstuk wordt Twitter als voorbeeld

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

SEO analyse De Zwinwachter

SEO analyse De Zwinwachter SEO analyse De Zwinwachter De Zwinwachter is een vrijstaande bungalow in het Zwin (Zeeuws- Vlaanderen), vandaar dan ook de naam. Het is een vakantiebungalow die in de maanden juli en augustus wordt verhuurd.

Nadere informatie

Cookieverklaring Bel Group

Cookieverklaring Bel Group Cookieverklaring Bel Group Deze verklaring betreffende cookies (hierna: "Cookieverklaring") is van toepassing op de websites www.boursin.nl, www.lvqr.nl, www.babybel.nl, www.belgroup.nl, www.leerdammer.nl,

Nadere informatie

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel WEBSHOP Geld verdienen met een online winkel Agenda 1. Online kansen 2. Waarom u en waarom nu? 3. Webwinkel starten 4. Aan de slag! 2 Online kansen 3 Online kansen Online consumentenbestedingen in miljarden

Nadere informatie

1) Meld je eerst aan met je Google account

1) Meld je eerst aan met je Google account Google Keyword tool: korte handleiding 1) Meld je eerst aan met je Google account Dit doe je door rechtsboven op aanmelden te klikken. Doe je dit voor de eerste keer, dan zal je nog een paar gegevens moeten

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

Dashboard. 1 jan. 2012-31 mrt. 2012 Vergelijken met: 1 jan. 2011-31 mrt. 2011. 34.199 Bezoeken. 44,23% Bouncepercentage. 00:02:51 Gem.

Dashboard. 1 jan. 2012-31 mrt. 2012 Vergelijken met: 1 jan. 2011-31 mrt. 2011. 34.199 Bezoeken. 44,23% Bouncepercentage. 00:02:51 Gem. www.banboneirubek.com Dashboard 1 jan. 212-31 mrt. 212 Vergelijken met: 1 jan. 211-31 mrt. 211 Vorige: Bezoeken Bezoeken 2. 2. 1. 1. 2 jan. 1 jan. 18 jan. 26 jan. 3 feb. 11 feb. 19 feb. 27 feb. 6 mrt.

Nadere informatie

Informatiebrochure Google Streetview Trusted

Informatiebrochure Google Streetview Trusted Bijna 1200 tevreden klanten kozen voor VITRINESPOTTER! Informatiebrochure Google Streetview Trusted VitrineSpotter is uw partner in virtual marketing 1. Wat is een Google Virtual Tour? U kent waarschijnlijk

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Optimaal online presteren begint voor jou als ondernemer bij een goede website. Je wilt een mooi design, passende functionaliteiten, overtuigende teksten en je publiek

Nadere informatie

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE,

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE, ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE, OFWEL SEO: WAT VERANDERT ER IN 2010? AUTEURS: EDUARD BLACQUIÈRE, JOOST DE VALK DATUM: JANUARI 2010 Pagina 1 van 5 SEO: WAT VERANDERT ER IN 2010? Het begin van het nieuwe jaar

Nadere informatie

Google, een korte inleiding Zoektips binnen Google SEO en SEA Verbeter de vindbaarheid van uw site Wat u kunt doen zonder website Tips en trends

Google, een korte inleiding Zoektips binnen Google SEO en SEA Verbeter de vindbaarheid van uw site Wat u kunt doen zonder website Tips en trends Google, een korte inleiding Zoektips binnen Google SEO en SEA Verbeter de vindbaarheid van uw site Wat u kunt doen zonder website Tips en trends Vragenronde Afsluiting Uw zoekopdracht begint lang voordat

Nadere informatie

ZOEKOPTIMALISATIE. Meer bezoekers op jouw website met SEO.

ZOEKOPTIMALISATIE. Meer bezoekers op jouw website met SEO. ZOEKOPTIMALISATIE Meer bezoekers op jouw website met SEO. Inhoudsopgave. 01 Wat is SEO precies?. 02 Zoekwoordanalyse. 03 Het belang van goede en kwalitatieve content. 04 Belangrijke SEO onderdelen. 05

Nadere informatie

COOKIE & TRACKING INFORMATIE

COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIEWETGEVING AUGUSTUS 2012 COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX-M4N zanox-m4n maakt gebruik van verschillende technieken om uw leads en sales te meten. Om u te helpen te voldoen

Nadere informatie

Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech

Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech Privacybeleid en Cookieverklaring Spirotech Spirotech bv, hierna Spirotech, neemt de bescherming van uw privacy zeer serieus. Wij behandelen uw persoonsgegevens daarom vertrouwelijk en met de grootst mogelijke

Nadere informatie

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching?

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching? Privacy en Cookies Uw privacy is belangrijk voor ons. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. Daarom beschermen we iedere persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. Dit document, wat zo nu

Nadere informatie

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media In 7 stappen succesvol met social media Strategie & praktische tips bij de inzet van social media Stap 1 Bepaal vooraf je doelstellingen Waaraan gaan onze social media activiteiten bijdragen? SMART Doelstellingen

Nadere informatie

15 aug. 22 aug. 29 aug. 5 sep. 12 sep. 19 sep. 26 sep. 3 okt. 10 okt. 17 okt. modemaken.nl. Detail land/gebied: Netherlands. Bezoeken 1 2.

15 aug. 22 aug. 29 aug. 5 sep. 12 sep. 19 sep. 26 sep. 3 okt. 10 okt. 17 okt. modemaken.nl. Detail land/gebied: Netherlands. Bezoeken 1 2. Bezoekersinformatie okt 2011 Modemaken.nl is midden augustus 2011 opnieuw online gegaan onder een andere naam en redesign. In 64 dagen hebben we de onderstaande resultaten bereikt. Het is op dit moment

Nadere informatie

Ga naar www.google.nl en type de woorden zelf bonbons maken in het zoekveld.

Ga naar www.google.nl en type de woorden zelf bonbons maken in het zoekveld. Iedere zoekopdracht in Google geeft, naast de zoekresultaten, het aantal concurrerende pagina s voor de gebruikte zoekterm. Stel je wilt workshops gaan organiseren voor het zelf maken van bonbons en je

Nadere informatie

CS- WebDesign. LinkBuilding

CS- WebDesign. LinkBuilding CS- WebDesign LinkBuilding Zelf doen of uitbesteden Met 25 links om het zelf te doen 2012 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl 024

Nadere informatie

UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK ONLINE... NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL

UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK ONLINE... NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL UW GOEDE NAAM IS GOUD WAARD, OOK... EEN PAAR CIJFERS. 80% van de Belgen is nu aanwezig op het internet, binnenkort zal dit 90% zijn. Het aantal mobiele gebruikers is de voorbije 2 jaar verdubbeld. 60%

Nadere informatie

De functionele cookies zorgen ervoor dat onze website naar behoren functioneert. Wij gebruiken functionele cookies voor:

De functionele cookies zorgen ervoor dat onze website naar behoren functioneert. Wij gebruiken functionele cookies voor: Cookies Wanneer je onze website bezoekt plaatst Gebr.van der Hulst kleine (tijdelijke) tekstbestanden op je computer. Hierdoor hoef je niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer

Nadere informatie

Internet Marketing Termen

Internet Marketing Termen Internet Marketing Termen Als beginnend Internet Marketeer ga je veel termen tegen komen, die je in verwarring zullen brengen. Hieronder heb ik een lijst met termen voor je samengesteld om jouw leven als

Nadere informatie

Whitepaper linkbuilding Het verbeteren van uw positie in de zoekmachines

Whitepaper linkbuilding Het verbeteren van uw positie in de zoekmachines Whitepaper linkbuilding Het verbeteren van uw positie in de zoekmachines Auteur: Ruud Stelder, SEOshop e-commerce Website: http:// Datum: November 12, 2009 Inleiding De experts zijn het er redelijk over

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina of ecommerce Groothandel> onze dealer pagina

Nadere informatie

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies?

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies? Cookies Beleid HUGO BOSS AG ( HUGO BOSS ) en HUGO BOSS International Markets AG ( HB IM ) gebruiken overal op de Website en de Webwinkel cookies om hun functioneren en uw gebruikersbeleving te verbeteren.

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

16 TIPS OM HOGER TE RANKEN IN GOOGLE

16 TIPS OM HOGER TE RANKEN IN GOOGLE 16 TIPS OM HOGER TE RANKEN IN GOOGLE Hoe kom ik bovenaan te staan in Google? In deze whitepaper delen wij de 16 belangrijkste betaalde en onbetaalde tips & tricks om hoog te ranken in Google. En waarom

Nadere informatie

Handleiding Rapportagetool Google Analytics

Handleiding Rapportagetool Google Analytics Handleiding Rapportagetool Google Analytics Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Werking van het programma... 4 2.1 Het Home scherm... 4 2.2 Het invoeren van gegevens... 5 2.2.1 Ophalen data bij Google... 5 2.2.2

Nadere informatie

SEO Linkbuilding. Wat is Linkbuilding?

SEO Linkbuilding. Wat is Linkbuilding? SEO Linkbuilding Wat is Linkbuilding? De experts zijn het er redelijk over eens: zoekmachine optimalisatie bestaat voor 50% uit het aanpassen van de titels op je site, het opzetten van een goede site structuur,

Nadere informatie

Zowel online als offline

Zowel online als offline Zowel online als offline reclame creëren online interesse in een merk Volgens bepaalde experts dient reclame tegenwoordig slechts een enkel doel: de consument naar de website van het betrokken merk lokken

Nadere informatie

Onderzoek gebruik huis-aan-huis-bladen decentrale overheden

Onderzoek gebruik huis-aan-huis-bladen decentrale overheden Onderzoek gebruik huis-aan-huis-bladen decentrale overheden Versie 1.0 Datum 26 november 2018 Status Definitief Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 1. Onderzoeksopzet... 4 1.1. Te onderzoeken organisaties...

Nadere informatie

1 jan. 2010-1 jan. 2011 Vergelijken met: Bezoeksegmenten

1 jan. 2010-1 jan. 2011 Vergelijken met: Bezoeksegmenten www.uisge-beatha.eu Dashboard 1 jan. 21-1 jan. 211 Vergelijken met: Bezoeksegmenten 3 3 15 15 1 jan. - 2 jan. 28 feb. - 6 mrt. 2 mei - 8 mei 4 jul. - 1 jul. 5 sep. - 11 sep. 7 nov. - 13 nov. Sitegebruik

Nadere informatie