Écht Kasparov. Waarom wij dé detacheerder van Interim Financials zijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Écht Kasparov. Waarom wij dé detacheerder van Interim Financials zijn"

Transcriptie

1 Écht Kasparov Waarom wij dé detacheerder van Interim Financials zijn

2 Hiervoor doe ik het allemaal, besefte ik. Dit is Kasparov. De menselijke maat Het was al wat later op de dag, de zon zakte langzaam weg achter het Chasséveld. Een kleine vijftienduizend mensen hadden al de hele middag genoten van Nederlandse topartiesten. Breda Live was op dat moment al geslaagd, toch zinderde nog een elektrische spanning over het afgeladen stadsplein. De hoofdact van het festival kon elk moment het podium beklimmen. Ik had een rondje over het veld gemaakt en stond even stil voor de skybox, midden op het terrein. Ik keek omhoog en zag relaties van Kasparov genieten. Eerder die dag hadden we ze ontvangen in de tuin van onze watertoren, op een steenworp afstand van het festival. Met een glas bubbels hadden we geproost op een mooi evenement, waar we onze goede band met klanten en kandidaten zouden vieren. Kasparov investeert graag en goed in die band, omdat die ervoor zorgt dat we ons werk nog beter kunnen doen. Bemiddelen is mensenwerk. Bovendien houden we bij Kasparov best van een feestje. Ik keek omhoog en zag intens blije gezichten. Jasper van Eck, DGA Kasparov

3 De smaak te pakken Meer dan zes jaar bestaat Kasparov inmiddels. Of dat een korte tijd is of een lange, ligt maar net aan de invalshoek. Gezien de positie die het bedrijf heeft bereikt, lijkt het een hele tijd. We zijn uitgegroeid tot een dominante aanbieder van financials in Zuid-Nederland en de Randstad. En we zijn een herkenbare partij geworden door van meet af heldere kernwaarden uit te dragen. Zo vinden we focus belangrijk en een menselijke maat in onze relatie met klanten, kandidaten en medewerkers. Daarmee maken we het verschil. Anderzijds voelt het als een korte tijd, want zes jaar zijn voorbij gevlogen. In veel opzichten lijkt het alsof we nu pas ècht beginnen. Kasparov heeft de smaak te pakken. In dit document leggen we onze ambitie voor de komende jaren vast, toegespitst op de nieuwste tak: Interim Financials. Onze eigen professionals, die we detacheren bij een breed palet aan boeiende opdrachtgevers. Kennis van klant en kandidaat De juiste kandidaat op het juiste moment aanbieden, of het nu om een vaste of tijdelijke medewerker gaat. Dát verwachten opdrachtgevers van een intermediair. Snel schakelen, is een randvoorwaarde, maar doorslaggevend is een gedegen kennis van de opdrachtgever, zijn markt en de kandidaat. Daarom concentreert Kasparov zich op financials in het bedrijfsleven, daarom investeert Kasparov in een stevige klantrelatie. En daarom heeft Kasparov financials in dienst die overal hun mannetje (of vrouwtje natuurlijk) staan. Zo creëert Kasparov meerwaarde voor zijn klanten en een gezonde toekomst voor zichzelf. Een goede match is zoveel meer dan een goede deal.

4 Jobhoppen in vaste dienst! De detacheringstak van Kasparov profileert zich met Interim Financials in vaste dienst (naast een aantal zelfstandigen). Stuk voor stuk streng geselecteerde professionals met gedegen vakkennis en een uitstekende presentatie. Door hen in dienst te nemen, kan Kasparov optimale begeleiding bieden, zowel op inhoud als op softe factoren. Het zijn èchte Kasparovs, zogezegd. Vaste medewerkers hebben een hbo- of wo-achtergrond, wonen in de Randstad of Brabant en beschikken over onderscheidende communicatieve vaardigheden. De functies zijn gedefinieerd als junior finance professional, finance professional en senior finance professional. Wij noemen het weleens legaal jobhoppen : Als Interim Financial kun je bij verschillende bedrijven in de keuken kijken en zo je eigen voorkeuren en specialismen ontwikkelen. Zou je dat op eigen houtje doen, dan werd je al snel afgeserveerd als jobhopper. Detachering is dus een ideale kick start van je carrière. Bovendien heb je bij Kasparov èchte collega s met wie je kunt sparren en ervaringen delen.

5 Kasparov Masterclass Wij zorgen goed voor onze Interim Financials Natuurlijk zorgen we goed voor onze Interim Financials. Dat is immers in ieders belang. Het idee is dat jonge professionals zich ontwikkelen tot ervaren vakmensen. Praktijkervaring helpt natuurlijk enorm, maar we besteden ook veel aandacht aan opleiding. Daarvoor hebben we ons eigen opleidingsinstituut opgericht: Kasparov Masterclass. In de Masterclass worden maandelijks meerdere trainingen gehouden voor alle Interim Financials. Daarnaast bieden we individuele opleidingen aan, afhankelijk van de doelen die we samen hebben opgesteld in het Ontwikkelingsplan. In principe kun je bij Kasparov zelfs een volledige studie volgen, bijvoorbeeld tot RA of RC. Na een jaar of vijf te zijn gedetacheerd, ben je klaar voor een volgende stap in je carrière. Wie weet, heeft een van onze klanten een mooie vacature voor je.

6 Interim Finance Professional Bij Kasparov krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen in de praktijk Sander Storm Een goede klik voor Kasparov? Via de wervingstak had ik al een goede klik met de mensen van Kasparov. Die hebben we doorgezet bij detachering. voor het interim-bestaan? Ik wil mij graag ontwikkelen door veel bedrijven te zien en aan de hand hiervan stappen omhoog maken. Ongestoord jobhoppen zonder dat label te krijgen. Wat betekent Kasparov voor je professionele ontwikkeling? Bij Kasparov krijg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen in de praktijk, maar ook door theoretische ondersteuning op soft en hard skills. Hoe is het om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken? Leerzaam, door veel bedrijven te zien in korte tijd ben je in staat om de goede dingen van elk bedrijf op te pikken en mee te nemen naar je volgende klus. Hoe zie je de komende 5 jaren van je carrière voor je? Ik wil mij de komende jaren verder ontwikkelen van financial control naar business control.

7 voor Kasparov? De open houding en het enthousiasme spraken mij aan. Daarnaast staat Kasparov in de markt bekend als een betrouwbare organisatie. voor het interim-bestaan? Ik was op een punt aanbeland waar ik niet wist welke richting ik op wilde gaan. Dankzij het interim-bestaan hoop ik die vraag te kunnen beantwoorden. Nick van Velzen Erg afwisselend Interim Finance Professional De open houding en het enthousiasme spraken mij aan Wat betekent Kasparov voor je professionele ontwikkeling? Je ontwikkelt je zeer snel, omdat je met verschillende bedrijven/mensen/culturen/systemen etc. te maken krijgt. Hoe is het om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken? Zeer interessant en leerzaam! Ik werk hier een half jaar en ben al bij een verffabriek, voetbalclub en IT-bedrijf werkzaam geweest. Erg afwisselend dus. Hoe zie je de komende 5 jaren van je carrière voor je? De komende 5 jaar ontwikkel ik mij dankzij het interim- bestaan nog verder, wellicht in combinatie met een studie.

8 Bram Spitters Onderdeel van familie voor Kasparov? Omdat ik een fijn gevoel bij Kasparov kreeg. Je bent er geen nummer, maar onderdeel van een steeds groter wordende familie. Je hebt hierdoor een goede band met collega s. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden erg goed. Interim Finance Professional Je leert veel op het gebied van samenwerken, over jezelf en het beroep als financial voor het interim-bestaan? Omdat ik nog niet wist wat voor functie ik wil gaan bekleden later en in wat voor soort organisatie. Nu kan ik in verschillende functies bij verschillende organisaties werken. Zo kan ik kijken wat bij mij past. Wat betekent Kasparov voor je professionele ontwikkeling? Je leert veel op het gebied van samenwerken, over jezelf en het beroep als financial. Oók doordat regelmatig trainingen door Kasparov worden georganiseerd. Hoe is het om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken? Erg leuk. Je ziet erg goed de verschillen tussen organisaties. Je leert jezelf ook goed kennen, omdat je je in die omgevingen verschillend opstelt en profileert. Hoe zie je de komende 5 jaren van je carrière voor je? In steeds hogere functies als interim-professional bij Kasparov. Hopelijk richting een ervaren assistent-controller/ beginnende controller.

9 Tim Inen Perfecte presentatie Interim Finance Professional Ik kan me sterk ontwikkelen binnen de opdrachten die ik tot nu toe heb gehad voor Kasparov? Kasparov presenteert zich perfect naar buiten toe en heeft inhoudelijk mooie klanten waar ik uitdagende opdrachten kan vervullen. voor het interim-bestaan? Ik wil een kijkje nemen in verschillende keukens en bedrijven ondersteunen in hun ontwikkeling. Wat betekent Kasparov voor je professionele ontwikkeling? Allereerst kan ik me sterk ontwikkelen binnen de opdrachten die ik tot nu toe heb gehad. Tevens biedt Kasparov persoonlijke trainingen en opleiding aan die hieraan bijdragen. Hoe is het om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken? Erg interessant natuurlijk! Ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit, cultuur, systemen en werkwijze. Als persoon ontwikkel je hierdoor en ook als professional. Hoe zie je de komende 5 jaren van je carrière voor je? Ik zie mezelf de komende jaren doorgroeien als professional om uiteindelijk als zzp-er via Kasparov aan de slag te gaan.

10 John Joosen Vormgeven aan carrière voor Kasparov? De heel vlotte manier van werken, ik kreeg een erg positief gevoel na de gesprekken. voor het interim-bestaan? Het opdoen van ervaring en bij verschillende bedrijven binnen te kijken. Wat betekent Kasparov voor je professionele ontwikkeling? Ik denk dat Kasparov mij de mogelijkheid biedt om me verder te ontwikkelen als financial professional, waarbij veel vrijheid wordt geboden. Interim Finance Professional Ik kreeg een erg positief gevoel na de gesprekken Hoe is het om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken? Ik moet nog beginnen aan mijn eerste opdracht, dus ik ben erg benieuwd! Hoe zie je de komende 5 jaren van je carrière voor je? Ik hoop bij diverse bedrijven diverse functies te bekleden om uiteindelijk meer vorm te geven aan het vervolg van mijn carrière.

11 Wilhelminasingel AC Breda +31 (0)

Écht Kasparov. Identiteit en ambitie van de intermediair in financials 2016-2020

Écht Kasparov. Identiteit en ambitie van de intermediair in financials 2016-2020 Écht Kasparov Identiteit en ambitie van de intermediair in financials 2016-2020 Hiervoor doe ik het allemaal, besefte ik. Dit is Kasparov. De menselijke maat Het was al wat later op de dag, de zon zakte

Nadere informatie

Écht Kasparov. Waarom wij dé werkgever voor Interim Financials zijn

Écht Kasparov. Waarom wij dé werkgever voor Interim Financials zijn Écht Kasparov Waarom wij dé werkgever voor Interim Financials zijn Hiervoor doe ik het allemaal, besefte ik. Dit is Kasparov. De menselijke maat Het was al wat later op de dag, de zon zakte langzaam weg

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

Finance & Control. (Bedrijfseconomie)

Finance & Control. (Bedrijfseconomie) Finance & Control (Bedrijfseconomie) PROGRAMMA FINANCE & CONTROL Avans Hogeschool en Academie voor Algemeen en Financieel Management Opbouw opleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) Manier

Nadere informatie

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT #VACATURE Digital HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT Lepaya maakt met innovatieve en gepersonaliseerde leeroplossingen bedrijfstrainingen effectiever en meer engaging. De startup heeft afgelopen jaar een uitstekende

Nadere informatie

The Independence Company. Bedrijfspresentatie voor intermediairs

The Independence Company. Bedrijfspresentatie voor intermediairs The Independence Company Bedrijfspresentatie voor intermediairs Inhoudsopgave Pagina Wat doen wij? 2 Wat levert het u op? 3 Ons aanbod 4 Wie zijn wij? 5 Welke RA s? 6 1 Wat doen wij? Sinds 2008 biedt The

Nadere informatie

Wat is mijn identiteit? Waar sta ik voor? Ik hou van mensen. Mensen maken het leven de moeite waard, de rest is bijzaak. Ik vind het fascinerend hoe

Wat is mijn identiteit? Waar sta ik voor? Ik hou van mensen. Mensen maken het leven de moeite waard, de rest is bijzaak. Ik vind het fascinerend hoe Arno Blootens Zo wat woorden die bij mij passen: sociaal, geïnteresseerd, goed weten wat ik wil en daar voor gaan. Ik richt graag mijn aandacht op verschillende zaken. Ik probeer er zoveel mogelijk vanuit

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

De traineeships van Achmea In deze folder wordt een introductie gegeven van de traineeships van Achmea

De traineeships van Achmea In deze folder wordt een introductie gegeven van de traineeships van Achmea De traineeships van Achmea In deze folder wordt een introductie gegeven van de traineeships van Achmea 18080018 Bij Achmea werken er door de hele organisatie trainees. Deze folder heeft verschillende doelen.

Nadere informatie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand Amsterdam in? 4. Functies a. Voorzitter

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming in Nieuwe Stijl waarbij

Nadere informatie

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het.

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe ONDERSCHEIDEND kun jij zijn? Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe Krachtig kun jij zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. In onze geïntegreerde aanpak staat teamwork

Nadere informatie

Werving & Selectie Wanneer u op zoek bent naar een vaste baan die past bij uw profiel.

Werving & Selectie Wanneer u op zoek bent naar een vaste baan die past bij uw profiel. Werving & Selectie Wanneer u op zoek bent naar een vaste baan die past bij uw profiel. Detachering Voor het opdoen van werkervaring in uw specialisme en om een beeld te vormen van de diverse werkvelden.

Nadere informatie

welkom. brochure 2019

welkom. brochure 2019 welkom. brochure 2019 for those who make it possible. Possible is er voor mensen. Niet zomaar mensen, maar vakmensen zoals jij. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, hun vak beheersen en hun

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Uw partner in personeel PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Personnel Search is een Werving & Selectie - Interim bureau opgericht in 2002 binnen de diciplines senior Finance & ICT. Door onze zeer

Nadere informatie

Privacy statement HighQ

Privacy statement HighQ Privacy statement HighQ Inhoud Waarom een Privacy statement?... 1 Wie zijn wij?... 1 Van wie verzamelen wij gegevens?... 2 Bezoekers website... 2 Kandidaten en sollicitanten... 2 Zakelijke relaties...

Nadere informatie

STAGEMOGELIJKHEDEN INHOUD 1 HET CULTUURPARK. Participatiestage / Afstudeerstage. Bonaire Caribisch Nederland

STAGEMOGELIJKHEDEN INHOUD 1 HET CULTUURPARK. Participatiestage / Afstudeerstage. Bonaire Caribisch Nederland STAGEMOGELIJKHEDEN STAGE OPDRACHTEN: SOORT STAGES: VAKGEBIED: NIVEAU: STAGEPERIODE: STARTDATUM: WERKLOCATIE: RIJBEWIJS: Zie voorbeelden Participatiestage / Afstudeerstage Divers MBO HBO - WO in overleg

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

DevelopHER Academy. Talent is het begin, professionaliteit is de toekomst

DevelopHER Academy. Talent is het begin, professionaliteit is de toekomst DevelopHER Academy Talent is het begin, professionaliteit is de toekomst DevelopHER Academy Women in Sales bemiddelt de beste vrouwelijke kandidaten op salesposities. Veel bedrijven wensen meer diversiteit

Nadere informatie

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR Research Derks & Derks adviseurs in human talent Werving

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Business College Notenboom & Business School Notenboom

Business College Notenboom & Business School Notenboom University of Applied Sciences Business College Notenboom & Business School Notenboom Ondernemend Inspirerend Ambitieus MBO 4 in 2 jaar HBO-Ad in 2 jaar HBo in 3 of 4 jaar Transparant Persoonlijk Notenboom

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE.

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. 1 De rondetafel sessies vind ik echt een toegevoegde waarde hebben Rondetafels geven toch de meeste interactie en diepgang Het was een goede bijeenkomst waar ik

Nadere informatie

Door Deloitte en de Kamer van Koophandel zijn wij gekozen tot één van de 50 Best Managed Companies. Ook zijn wij NEN 4400 gecertificeerd.

Door Deloitte en de Kamer van Koophandel zijn wij gekozen tot één van de 50 Best Managed Companies. Ook zijn wij NEN 4400 gecertificeerd. Ready for the job Profiel PEAK PEAK Financials is dé specialist voor personele maatwerk oplossingen op het gebied van financiële vraagstukken, op elk niveau binnen uw organisatie. Wij zijn onderdeel van

Nadere informatie

IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012

IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012 IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012 Welkom Hoe Voorstel ronde Thema s Afsluiting Waarom deze sessies? Kennisdeling versterken tussen IT United leden (Een van de voordelen van lidmaatschap)

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

The Independence Company. Propositie TIC Professionals

The Independence Company. Propositie TIC Professionals The Independence Company Propositie TIC Professionals Inhoudsopgave Pagina Wat doen wij? 2 Wat levert het jou op? 3 Ons aanbod 4 Als er een opdracht is 5 Waar staan we voor? 6 Wie zijn wij? 7 Voor wie

Nadere informatie

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Bancair Verzekeringen Actuarieel Pensioen & Leven Inhoud Talent&Pro 3 Toonaangevende detacheerder 4 Al bijna vijftien jaar een

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals SIS. finance FINANCE consulting interim management professionals over sis... duurzame relaties met onze opdrachtgevers gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. Finance is een middelgroot

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit INHOUD Tips en trucs... 3 Ter inspiratie: verslagen van deelnemers... 5 2 Tips en trucs Tips om tot een goede invulling van

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

We know it takes a teamplayer to win. Tijdelijke professionals duurzame resultaten

We know it takes a teamplayer to win. Tijdelijke professionals duurzame resultaten We know it takes a teamplayer to win Tijdelijke professionals duurzame resultaten RSM WMV Interim services 2/3 RSM WMV / Interim Services In de professionele interim-markt is er nadrukkelijk behoefte aan

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Uniting Expertise, Accelerating Ambitions Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Onze focus? Jouw persoonlijke ambities overtreffen. De beste zijn in ons vakgebied. Dat is waar de specialisten

Nadere informatie

Jong Talent Programma s

Jong Talent Programma s Kennis van de Overheid Jong Talent Programma s Investeer in de toekomst van uw organisatie Jong talent heeft de toekomst Ze zijn er gelukkig volop: jonge mensen die kiezen voor een carrière bij de overheid.

Nadere informatie

connectfinance connectfinance

connectfinance connectfinance connectfinance connectfinance Inhoudsopgave 3 dotconnectfinance in 10 steekwoorden > 4 Aanmelden financieel interim-meers > 5 Aanmelden financieel interim-meers De perfect match in de praktijk De kosten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 4. Programma 5. Module Theoretische Fundament 5. Module Praktijkproject 5. Rooster 6. Opleidingskosten 6

Inhoudsopgave. Inleiding 4. Programma 5. Module Theoretische Fundament 5. Module Praktijkproject 5. Rooster 6. Opleidingskosten 6 1 Inhoudsopgave Inleiding 4 Programma 5 Module Theoretische Fundament 5 Module Praktijkproject 5 Rooster 6 Opleidingskosten 6 Netherlands Business Academy Postbus 6546 4802 HM Breda T. +31 (0)76-82 005

Nadere informatie

In het kort. Arbeidsvoorwaarden Opleiding & Training Interne Promotiekansen Werksfeer & -omstandigheden Bedrijfscultuur Innovatie.

In het kort. Arbeidsvoorwaarden Opleiding & Training Interne Promotiekansen Werksfeer & -omstandigheden Bedrijfscultuur Innovatie. NCIM Groep Veurse Achterweg 26 2264 SG Leidschendam Telefoon: 070-350 15 54 www.ncim-groep.nl In het kort Persoonlijke benadering in kleinschalige omgeving Bestaat sinds 1988 Hoofdvestiging in Leidschendam

Nadere informatie

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM PERSONEEL Interim Team Mascotte Excursies Bedrijsuitjes Arbeidsvoorwaarden Opleidingen Erkend leerbedrijf Stageplaatsen Vacatures Solliciteer Contact INTERIM PERSONEEL La Rotonda Projectondersteuning biedt

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Masterclass Plan van Aanpak Schrijven De Masterclass Plan van Aanpak Schrijven duurt 1 dag en omvat 2 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

FemaleTOPTalent. Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

FemaleTOPTalent. Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. FemaleTOPTalent Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma voor de vrouwelijke professional: Met een HBO- of academische opleiding;

Nadere informatie

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers en bedrijven.

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

Werken in de bouw. Bouw aan je toekomst!

Werken in de bouw. Bouw aan je toekomst! Werken in de bouw Bouw aan je toekomst! De bouw biedt veel mogelijkheden voor iedereen die van techniek houdt en graag samenwerkt. Mogelijkheden waar je misschien niet zo snel aan denkt. Want in de bouw

Nadere informatie

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER

FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER Finance #VACATURE FIN A NCIEEL & PROJEC T CONTROLLER De huizenmarkt is al jaren enorm dynamisch te noemen. Met name het hoogste segment heeft te maken met een grote vraag en een beperkt aanbod. Dat de

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Algemeen b. Voorzitter c. Vicevoorzitter/HR-manager

Nadere informatie

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Aan het einde van het laatste trainingswebinar, heb ik de deelnemers een paar vragen gesteld en om feedback gevraagd. Bij deze hun ervaringen en

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

Samenvatting Finance Monitor

Samenvatting Finance Monitor Samenvatting Finance Monitor Welke thema s beïnvloeden het werk van financials? De Finance Monitor van USG Finance en Tijdschrift Controlling geeft inzicht in de thema s die het werk van financials gaan

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR Start 24 januari 2019! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor wie?

Nadere informatie

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Propositie: Met een team van juridische professionals werken aan een goed functionerende mediasector. Een functie dicht

Nadere informatie

Dienstverlening voor zorgverzekeraars. Snel, flexibel en kundig

Dienstverlening voor zorgverzekeraars. Snel, flexibel en kundig Dienstverlening voor zorgverzekeraars Snel, flexibel en kundig Het nieuwe zorgstelsel vraagt om professionals met verstand van zorg De transitie van het zorgstelsel heeft een enorme impact gehad. Dit brengt

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers

Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers Factsheet 26-2-2018 - Patricia Honcoop Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers De flexibilisering van de arbeidsmarkt zet onverminderd

Nadere informatie

Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht

Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht Een blik op onze identiteit en onze toekomst Informatie voor medewerkers 2 Dienst Justitiële Inrichtingen Ministerie van Justitie en Veiligheid Inhoud

Nadere informatie

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals FOCUS ON THE FUTURE Je bent een HR professional met veel ambitie en je wilt succesvol(ler) zijn. Je bent gericht op de nieuwste HR ontwikkelingen en nieuwsgierig naar hoe andere HR professionals zaken

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Controlling & Accounting De cursus Controlling & Accounting duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Handleiding voor een droom

Handleiding voor een droom Handleiding voor een droom How to enjoy LVE Wij hebben een eigen visie op communicatie. Op het opleiden van mensen. Op het schrijven van teksten en het voeren van gesprekken. Maar we hebben ook een visie

Nadere informatie

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor. hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

Ondernemerschap in Nederland

Ondernemerschap in Nederland Ondernemerschap in Nederland Je neemt deel aan het profiel Ondernemerschap. Dit betekent dat je erover denkt om in de toekomst als ondernemer te gaan werken. Dat is anders dan werken in loondienst. Dan

Nadere informatie

Financiële experts voor: woningcorporaties

Financiële experts voor: woningcorporaties Zoekt u een VROEMMMER die uw organisatie extra vaart geeft? Kies dan voor de financiële professionals van W+R. Doeners met deskundigheid, doorzettingsvermogen en véél drive. Financiële experts voor: woningcorporaties

Nadere informatie

International Study Project

International Study Project International Study Project International Study Project Het International Study Project (ISP) is een studie project in het buitenland, waarbij een groep van 24 laatstejaars bachelor- en masterstudenten

Nadere informatie

VACATURE. Technisch consultant

VACATURE. Technisch consultant VACATURE Technisch consultant 2016 TECHNISCH CONSULTANT ServiceNow 2 Paphos Group zoekt Gedreven Technisch Consultants die affiniteit hebben met Service Management Tooling en zich graag (verder) willen

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

Doe maar gewoon, doe Blömer

Doe maar gewoon, doe Blömer Open cultuur met informele sfeer Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die het kapitaal vormen van onze organisatie. Zij dragen bij aan onze informele en open sfeer. Naast hard werken en het

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

Hoe jij wél met succes onderneemt als financieel planner

Hoe jij wél met succes onderneemt als financieel planner Hoe jij wél met succes onderneemt als financieel planner Wat is succes? Wat doet een financieel planner? Twee tevreden partijen NNEK en de adviseur Geweldig inspiratievol. Telkens lukt het jullie toch

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2019-2020 Integrand Groningen Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november 23.59 Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance FINANCE consulting interim management professionals duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. OVER FINANCE Finance is een middelgroot

Nadere informatie

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. Brave decisions Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma Brave decisions voor de vrouwelijke professional: met een HBO- of academische

Nadere informatie

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup 1 Wat is Rent a-recruiter? Het uitbesteden van de werving-& selectie procedure voor één of meerdere specifieke vaste vacature(s) aan een ervaren

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Op basis van vertrouwen

Op basis van vertrouwen Op basis van vertrouwen Over Bisnez Wie zijn we, wat is belangrijk voor ons, waar staan we voor en wat is onze merkbelofte? Je leest het allemaal in dit merkboekje. Het is er voor jou als je een rol speelt

Nadere informatie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Actuele vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden veranderen. In de gemiddelde winkelstraat in Nederland is het aantal bezoekers in 10 jaar tijd met 20% gedaald. De uitdaging is om centrumgebieden

Nadere informatie

Resultaatgericht Management (3 daags)

Resultaatgericht Management (3 daags) Resultaatgericht Management (3 daags) Steviger sturen op resultaten en verwachtingen? En dit in een omgeving waar u met minder mensen meer moet bereiken? In de training Resultaatgericht Management ontdekt

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

Post-hbo opleiding forensisch psychiatrisch werken

Post-hbo opleiding forensisch psychiatrisch werken Post-hbo opleiding forensisch psychiatrisch werken Werken in de forensische psychiatrie vraagt om een specifieke benadering en deskundigheid. In deze opleiding doe je de competenties op die je nodig hebt

Nadere informatie

Post-hbo opleiding forensisch psychiatrisch werken

Post-hbo opleiding forensisch psychiatrisch werken Post-hbo opleiding forensisch psychiatrisch werken Werken in de forensische psychiatrie vraagt om een specifieke benadering en deskundigheid. In deze opleiding doe je de competenties op die je nodig hebt

Nadere informatie

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden Managementtrainee Een waaier aan mogelijkheden Het managementtraineeship bij Argenta is de ideale start van een succesvolle carrière! Je wordt opgepikt door een frisse wind die je voorbereidt op een verantwoordelijke

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie

Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie Ambitie De juiste media inschakelen om een kandidaat voor uw vacature te vinden is een lastige en tijdrovende klus. Ambitie kan u hierin volledig ontzorgen.

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 5 Tips. Als Je Mediator Wil Worden. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist

-OPLEIDINGEN. 5 Tips. Als Je Mediator Wil Worden. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 5 Tips Als Je Mediator Wil Worden Welkom bij AMV-Opleidingen! Steeds vaker kiezen mensen voor een mediator. Mediation is immers een goedkopere

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Bedrijfsovername & Bedrijfsoverdracht De cursus Bedrijfsovername & Bedrijfsoverdracht duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Dienstverlening voor zorgverzekeraars. Snel, flexibel en kundig

Dienstverlening voor zorgverzekeraars. Snel, flexibel en kundig Dienstverlening voor zorgverzekeraars Snel, flexibel en kundig Het nieuwe zorgstelsel vraagt om professionals met verstand van zorg De transitie van het zorgstelsel heeft een enorme impact gehad. Dit brengt

Nadere informatie