hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor."

Transcriptie

1 hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid hanzeland zwolle Wie zijn we Hanzeland Personeelsdiensten BV is een jong en dynamisch bureau dat sinds oktober 2004 actief is. Eigenaar Jaap Bolt besloot dit nieuwe bedrijf te starten na ruim twintig jaar kennis en ervaring van de uitzendbranche. Zijn visie: Terug naar de menselijke maat van ondernemen waarbij afspraken nog gelden. Inmiddels geniet dit bureau een brede bekendheid. Hanzeland Personeelsdiensten BV is uitgegroeid tot een volwassen onderneming waarvoor dagelijks vele flexwerkers aan de slag zijn. Hier vindt u de passie die zo kenmerkend is voor de zelfstandige ondernemer. Dus géén negen tot vijf mentaliteit, wij werken net zolang door tot er een adequate oplossing is gevonden voor een knellend personeelsvraagstuk. Regulier bureau met specialisaties Hanzeland Personeelsdiensten BV is de overkoepelende organisatie van vier gespecialiseerde onderdelen: Hanzeland Zwolle, Hanze Finance, Hanze Legal en Hanze Creditmanagement. Wat doen we? Op het palet van onze personele dienstverlening treft u het volgende aan: > Uitzenden > Detacheren > Werving en selectie > Individuele outplacement > Verlenen van HRM-diensten op ad interim basis Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

2 >> Capabel personeel, zó ingezet Voor wie? Hanzeland Zwolle richt zich vooral op het lokale Midden- en Kleinbedrijf. We bemiddelen in nagenoeg alle sectoren. Ons dienstenpakket bestaat uit werving en selectie, uitzenden en detacheren, outplacement en loopbaan- begeleiding en pay-rolling. In welke functies bemiddelen we? Hanzeland Zwolle bemiddelt in alle functies vanaf MBO-niveau en hoger, zoals administratieve functies, ICTondersteunende functies en technische functies. Voordelen Hanzeland Zwolle > Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt > Grote mate van betrokkenheid > Platte organisatie dus korte beslissingslijnen > Vaste contactpersonen > Maatschappelijke betrokkenheid Precisie in personeelsdiensten De overkoepelende organisatie: Hanzeland personeelsdiensten BV is een snel groeiend, deskundig bureau met veelzijdige diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in arbeidsbemiddeling in de regio Zwolle. Vanuit deze ruime ervaring met flexibele personeelsbehoeften marktbreed, is specialistische kennis ontstaan van vraag en aanbod o.a. in de sector Legal, Creditmanagement en Finance. Ons werkgebied is uitgegroeid tot heel Nederland. Welke kwaliteit bieden we? > Ruim 20 jaar ervaring in lokale en landelijke personeelsdiensten > Goed geïnformeerd over lokale, zakelijke ontwikkelingen > Inwerktraining voor nieuw personeel > Door specialisatie anticiperen en snel inspelen op actualiteiten in de sector > Uitstekende gesprekspartner bij uw personeelskwesties > Scherpe prijs-kwaliteitverhouding door degelijke bedrijfsvoering en grondige marktkennis > Gebruik van Q1000, een instrument om de geschiktheid van kandidaten te testen > Afspraak is afspraak, no-nonsense! Contact Wilt u verder bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen in personeelsdiensten, neemt u dan contact op met een van onze consultants. Bleek toch dat hij niets liever wilde dan verantwóórdelijk te zijn voor die account. Postbus BD Zwolle Bezoekadres Sassenstraat PC Zwolle T (038) F (038) E

3 hanzeland personeel[s]diensten >> Continuïteit in financiën door flexibel personeel >> Financieel gekwalificeerd personeel >> Landelijk georiënteerd >> Sterk analytisch en betrouwbaar >> Kort of lang dienstverband >> Snel en adequaat hanze finance Hanze Finance is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling van financiële professionals. De continuïteit van de financiële werkprocessen in de organisatie moet altijd gewaarborgd zijn. Onze consulenten beschikken over vakinhoudelijke kennis voor deze verantwoordelijke funties. Door persoonlijk kennis te maken met uw organisatie, kunnen we scherp anticiperen op uw behoeften. Afhankelijk van de gevraagde competenties bieden wij u commercieel, analytisch en betrouwbaar personeel. Vandaar dat u bij ons precisie in personeelswerk aantreft. Werkwijze Dagelijks maken we gebruik van de grootste CV-databanken waarmee we beschikken over een groot aanbod van potentiële kandidaten. Met een uitgebreide persoonlijke intake, het natrekken van relevante referenties en een persoonlijkheidstest waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij kunnen uw vacature(s) invullen op basis van een werving en selectie opdracht of via detachering. Dit laatste is vooral zeer geschikt voor projectmatige werkzaamheden. Voor wie De opdrachtgevers van Hanze Finance zijn onder andere banken, verzekeringskantoren, accountancy, administratiekantoren en schade-expertisebedrijven. We bemiddelen in alle financiële functies vanaf MBO-niveau en hoger. Uiterst betrouwbaar en gedreven om de puntjes op de i te zetten, ze komt vanaf maandag uw zaken in orde maken.

4 >> Continuïteit in financiën door flexibel personeel Voordelen Hanze Finance > Specialist in financieel gekwalificeerd personeel > Landelijk georiënteerd > Sterk analytische en betrouwbare medewerkers > Voor korte of langere periodes of voor vast > Snelle, adequate oplossingen Precisie in personeelsdiensten De overkoepelende organisatie: Hanzeland personeelsdiensten BV is een snel groeiend, deskundig bureau met veelzijdige diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in arbeidsbemiddeling in de regio Zwolle. Vanuit deze ruime ervaring met flexibele personeelsbehoeften marktbreed, is specialistische kennis ontstaan van vraag en aanbod o.a. in de sector Legal, Creditmanagement en Finance. Ons werkgebied is uitgegroeid tot heel Nederland. Ons dienstenpakket bestaat uit werving en selectie, uitzenden en detacheren, outplacement en loopbaanbegeleiding en pay-rolling. Welke kwaliteit bieden we? > Ruim 20 jaar ervaring in lokale en landelijke personeelsdiensten > Goed geïnformeerd over lokale, zakelijke ontwikkelingen > Inwerktraining voor nieuw personeel > Door specialisatie anticiperen en snel inspelen op actualiteiten in de sector > Uitstekende gesprekspartner bij uw personeelskwesties > Scherpe prijs-kwaliteitverhouding door degelijke bedrijfsvoering en grondige marktkennis > Gebruik van Q1000, een instrument om de geschiktheid van kandidaten te testen > Afspraak is afspraak, no-nonsense! Contact Wilt u verder bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen in personeelsdiensten, neemt u dan contact op met een van onze consultants. Deze kandidaat kwam hier aan in keurig kostuum, hij stelde voor om meteen even naar u door te rijden. Postbus BD Zwolle Bezoekadres Sassenstraat PC Zwolle T (038) F (038) E

5 hanzeland personeel[s]diensten >> Juridisch personeel, met recht-door-zeementaliteit >> Specialistisch gekwalificeerd personeel >> Landelijk georiënteerd >> Eerlijke en competente medewerkers >> Kort of lang dienstverband >> Wij vinden, u maakt de keus >> Snel en adequaat hanze legal Hanze Legal is gespecialiseerd in het bemiddelen van juridisch personeel. Dit betekent dat we goed bekend zijn met de vereisten en werkwijze in deze sector. U vindt bij ons een serieuze gesprekspartner, die u bij personeelskwesties inlevend kan adviseren en ondersteunen. We blijven nauwlettend op de hoogte van actualiteiten in deze sector en trekken uitstekend opgeleide, eerlijke professionals aan die tijdelijk ingezet of gedetacheerd kunnen worden. Adequate oplossingen zijn snel en doelgericht gevonden. Juridische professionals zoeken uitdaging en verrijking. Dit kan voor veel verloop zorgen binnen uw personeelsbestand. Door onze diversiteit aan opdrachtgevers en steeds een prima aanbod aan capabele kandidaten weten we echter steeds weer een aantrekkelijke match te maken. Voor wie Onze opdrachtgevers zijn advocaten- en notariskantoren, gerechtsdeurwaarders, juridische afdelingen van overheidsinstellingen en commerciële organisaties. Werkwijze Dagelijks maken we gebruik van de grootste CV-databanken waarmee we beschikken over een groot aanbod van potentiële kandidaten. Met een uitgebreide persoonlijke intake, het natrekken van relevante referenties en een persoonlijkheidstest waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij kunnen uw vacature(s) invullen op basis van een werving en selectie opdracht of via detachering. Dit laatste is vooral zeer geschikt voor projectmatige werkzaamheden. Hij zei meteen: Da s mijn pakkie-an, ik zorg ervoor dat het recht zijn beloop krijgt.

6 >> Juridisch personeel, met recht-door-zeementaliteit Voordelen Hanze Legal > Specialist in juridisch gekwalificeerd personeel > Landelijk georiënteerd > Eerlijke en competente medewerkers > Voor korte of langere periodes of voor vast > Wij zijn verantwoordelijk voor het vinden van kandidaten, u maakt de uiteindelijke keus > Snelle, adequate oplossingen Precisie in personeelsdiensten De overkoepelende organisatie: Hanzeland personeelsdiensten BV is een snel groeiend, deskundig bureau met veelzijdige diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in arbeidsbemiddeling in de regio Zwolle. Vanuit deze ruime ervaring met flexibele personeelsbehoeften marktbreed, is specialistische kennis ontstaan van vraag en aanbod o.a. in de sector Legal, Creditmanagement en Finance. Ons werkgebied is uitgegroeid tot heel Nederland. Welke kwaliteit bieden we? > Ruim 20 jaar ervaring in lokale en landelijke personeelsdiensten > Goed geïnformeerd over lokale, zakelijke ontwikkelingen > Inwerktraining voor nieuw personeel > Door specialisatie anticiperen en snel inspelen op actualiteiten in de sector > Uitstekende gesprekspartner bij uw personeelskwesties > Scherpe prijs-kwaliteitverhouding door degelijke bedrijfsvoering en grondige marktkennis > Gebruik van Q1000, een instrument om de geschiktheid van kandidaten te testen > Afspraak is afspraak, no-nonsense! Contact Wilt u verder bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen in personeelsdiensten, neemt u dan contact op met een van onze consultants. Ons dienstenpakket bestaat uit werving en selectie, uitzenden en detacheren, outplacement en loopbaan- begeleiding en pay-rolling. De continuïteit binnen uw organisatie? Geen zorgen, we vangen die fluctuaties wel op. Welnee, niets is te complex, we gaan er gewoon even goed voor zitten. Postbus BD Zwolle Bezoekadres Sassenstraat PC Zwolle T (038) F (038) E

7 hanzeland personeel[s]diensten >> Professionals met incasseringsvermogen >> Specialistisch, gekwalificeerd personeel >> Landelijk georiënteerd >> Accuraat en oplossingsgericht >> Praktijkgerichte trainingen hanze creditmanagement Creditmanagement is een snelgroeiende bedrijfstak met specifieke vereisten. De professionaliteit en het aanbod van bijvoorbeeld incassodiensten, debiteurenbewaking en debiteurenbeheer ontwikkelen zich snel. Hanze Creditmanagement heeft zich gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van flexibel inzetbaar personeel voor deze sector. We spreken uw taal, zodat u aan een half woord genoeg heeft. Voor wie? Onze opdrachtgevers zijn gerechtsdeurwaarders, incassokantoren en afdelingen debiteurenbewaking van commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Optimaal inningresultaat Het imago rondom het werk van incassopersoneel is sterk aan het verbeteren. Wat ons betreft is dit zeer terecht. Incassopersoneel van Hanze Creditmanagement valt niet met de deur in huis, maar maakt concrete afspraken met uw klanten. Iedereen is beter af wanneer zoveel mogelijk geregeld kan worden in het minnelijke traject. Wij vinden personeel dat de situatie rondom uitgestelde betalingen correct analyseert en oplossingsgericht handelt. Met maar één doel: er voor te zorgen dat úw afspraak wordt nagekomen. Debiteurenbeheer en debiteurenbewaking Het controleren en terugdringen van de betalingstermijnen valt of staat met de deskundigheid van uw medewerkers. Hanze Creditmanagement kent deze eisen en vertaalt dit in het werven en selecteren van standvastige en resultaatgerichte medewerkers. Sympathiek, betrouwbaar, gewoon een goede gesprekspartner voor de klant. Ondertussen zorgt hij er wel voor dat uw afspraken worden nagekomen

8 >> Professionals met incasseringsvermogen Extra service: inwerktraining Als bijzondere activiteit organiseert Hanze Creditmanagement inwerktrainingen voor incassomedewerkers. Na deze training is uw nieuwe collega aanzienlijk sneller actief. Wij organiseren deze training overal in het land, in samenwerking met een opleidingsinstituut. Voordelen Hanze Creditmanagement > Specialist in financieel/ juridisch gekwalificeerd personeel > landelijk georiënteerd > Accurate en oplossingsgerichte medewerkers > Inwerktraining door praktijkervaren docenten Precisie in personeelsdiensten De overkoepelende organisatie: Hanzeland personeelsdiensten BV is een snel groeiend, deskundig bureau met veelzijdige diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Al meer dan twintig jaar zijn wij actief in arbeidsbemiddeling in de regio Zwolle. Vanuit deze ruime ervaring met flexibele personeelsbehoeften marktbreed, is specialistische kennis ontstaan van vraag en aanbod o.a. in de sector Legal, Creditmanagement en Finance. Ons werkgebied is uitgegroeid tot heel Nederland. Ons dienstenpakket bestaat uit werving en selectie, uitzenden en detacheren, outplacement en loopbaanbegeleiding en pay-rolling. Welke kwaliteit bieden we? > Ruim 20 jaar ervaring in lokale en landelijke personeelsdiensten > Goed geïnformeerd over lokale, zakelijke ontwikkelingen > Inwerktraining voor nieuw personeel > Door specialisatie anticiperen en snel inspelen op actualiteiten in de sector > Uitstekende gesprekspartner bij uw personeelskwesties > Scherpe prijs-kwaliteitverhouding door degelijke bedrijfsvoering en grondige marktkennis > Gebruik van Q1000, een instrument om de geschiktheid van kandidaten te testen > Afspraak is afspraak, no-nonsense! Contact Wilt u verder bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen in personeelsdiensten, neemt u dan contact op met een van onze consultants. Deze klanten hadden er geen idee van dat er voor afbetaling verschillende mógelijkheden waren! Postbus BD Zwolle Bezoekadres Sassenstraat PC Zwolle T (038) F (038) E

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit De Franchiseformule De SelectiePunt Franchiseformule We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast de Van X-eQUo WerVing & selectie detachering detavast payrolling interim management Grondige inventarisatie van opdrachtgever en kandidaten. Duidelijke informatieoverdracht. Persoonlijk en discreet. Open

Nadere informatie

OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN

OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN OUTPLACEMENT, STEUN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN HLS Personeelsdiensten Meent 93 A 3011 JG Rotterdam tel 010 414 02 82 fax 010 414 21 80 info@hls-groep.nl

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

Weten wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer!

Weten wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer! De juiste persoon op de juiste plek Zendijk brengt vraag en aanbod samen, of het nu gaat om uitzenden, payrollen of detacheren. Omdat onze mensen ruime praktijkervaring hebben, weten zij wat u belangrijk

Nadere informatie

ONZE DIENSTEN Werkt voor u!

ONZE DIENSTEN Werkt voor u! HERENBOS herenbos.nl personeelsdienst Uitzenden Pay-roll service Outplacement Detacheren Werving en selectie Advies en scholing Re-integratie ONZE DIENSTEN Werkt voor u! Telefoonnummers SCHAGEN 0224 290190

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

SelectiePunt Diensten

SelectiePunt Diensten Diensten SelectiePunt Diensten We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen

Nadere informatie

De kracht van mensen die doen!

De kracht van mensen die doen! De kracht van mensen die doen! Meer dan... 160.000 logistiek medewerkers 2.113.000 administratief medewerkers 855.000 productiekrachten 206.000 thuiszorgmedewerkers 200.000 schoonmakers 75.000 callcenter

Nadere informatie

2 0 1 4 E E r s t E E d i t i E F A B U L O U S 40. 40 stabiel groeiende bedrijven in de Flexbranche

2 0 1 4 E E r s t E E d i t i E F A B U L O U S 40. 40 stabiel groeiende bedrijven in de Flexbranche 2 0 1 4 E E r s t E E d i t i E F A B U L O U S 40 40 stabiel groeiende bedrijven in de Flexbranche De branche verandert de Fabulous 40 is een initiatief van Capitalmind* in samenwerking met FlexNieuws.

Nadere informatie

Ervaren Consultants Recruitment

Ervaren Consultants Recruitment Organisatie Ervaren Consultants Recruitment FunktieMediair, Rotterdam en Amsterdam FunktieMediair is marktleider in de zorg. Een positie die wij bereikt hebben door onze wérkelijke interesse in klanten

Nadere informatie

Top Secretaries. Samen voor Secretariële Professionaliteit

Top Secretaries. Samen voor Secretariële Professionaliteit Top Secretaries Samen voor Secretariële Professionaliteit Top Secretaries verbindt Top Secretaries verbindt. Organisaties met vakmensen, topkandidaten met topvacatures, professionele medewerkers met kennis,

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Plieger Training bv 22-07-2009 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Plieger Training bv vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek NIMO - Project Management Instituut B.V. 07-02-2012 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van NIMO - Project Management Instituut B.V. vanuit verschillende invalshoeken:

Nadere informatie

VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE

VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE Eigen publicaties van Divario Communicatie Weblog Daniëlle de Jonge: www.commercielecommunicatie.nl Boekrecensies Managementboek.nl: http://tinyurl.com/recensiesdanielledejonge

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Compaen Groep 17-06-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Compaen Groep vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

Ons bureauprofiel. Loopbaanadviseurs. Wie wij zijn: Onze visie. Waar wij voor staan:

Ons bureauprofiel. Loopbaanadviseurs. Wie wij zijn: Onze visie. Waar wij voor staan: Stevensweg 42 3319 AK Dordrecht T 078 6453816 info@stehouwervink.nl www.stehouwervink.nl KvK: 24301459 Ons bureauprofiel Wie wij zijn: Wij zijn een gedreven adviesbureau met zelfstandige professionals

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Banking & Finance

Habilis Executive Search. Banking & Finance Habilis Executive Search Banking & Finance Oog voor mens en organisatie Habilis mens en organisatie BV is een brede dienstverlener op het gebied van HRM en arbeidsmarktvraagstukken. De activiteiten die

Nadere informatie

Dé recruiter voor commercieel Nederland!

Dé recruiter voor commercieel Nederland! Dé recruiter voor commercieel Nederland! 1 ONS DIENSTEN PAKKET INHOUD WERKWIJZE Pagina 5 UITZENDKRACHTEN Pagina 6 STAGIAIRES Pagina 7 DIENSTEN Pagina 8 STARTERS Pagina 9 SMART ACADEMY Pagina 10 SHARP AND

Nadere informatie

Businesscases functiecreatie

Businesscases functiecreatie Businesscases functiecreatie Businesscase 1: NXP en Breed Businesscase 2: Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling gemeente Utrecht en UW Businesscase 3: VDL Parree en de Atlant Groep Businesscase 4: Vebego

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Senze 20-06-2013 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Senze vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit Cedeo (Bezoekverslag

Nadere informatie

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek UNC Plus Delta 29-04-2014 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van UNC Plus Delta vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

This watermark does not appear in the registered version - http://www.clicktoconvert.com. Woord vooraf

This watermark does not appear in the registered version - http://www.clicktoconvert.com. Woord vooraf Woord vooraf Toen ik drie jaar geleden met mijn opleiding startte, leek het eindwerk mijn uiteindelijke doel. Vandaag is het zover! Dit eindwerk vorm het sluitstuk binnen mijn opleiding als Maatschappelijk

Nadere informatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Netto-plus 2013 Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Welkom bij Netto-plus! Netto-plus helpt, adviseert en begeleidt het individu in zijn persoonlijke ontwikkeling en heeft

Nadere informatie

De Intercedent heeft de toekomst!

De Intercedent heeft de toekomst! De Intercedent heeft de toekomst! Een branchebrede verkenning naar de ontwikkeling van de spil in de uitzendorganisatie. Eindrapport HFM In opdracht van ABU en NBBU 2012 1 Samenvatting Ontwikkelingen in

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

September 2014 nr 1. Outplacement. Investeren in nieuw werk loont!

September 2014 nr 1. Outplacement. Investeren in nieuw werk loont! September 2014 nr 1 Outplacement Investeren in nieuw werk loont! Inhoudsopgave Inleiding... 3 Outplacement als oplossing voor boventalligheid... 4 Vormen van outplacement... 6 Beslisboom... 9 Resultaten

Nadere informatie

detacheerders beslist geen windeieren

detacheerders beslist geen windeieren De krapte op de arbeidsmarkt in de verzekeringsbranche neemt steeds meer toe. Samen met de toegenomen complexiteit van het werk, onder meer door veranderende wet- en regelgeving, zorgt dit voor een forse

Nadere informatie