Écht Kasparov. Waarom wij dé werkgever voor Interim Financials zijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Écht Kasparov. Waarom wij dé werkgever voor Interim Financials zijn"

Transcriptie

1 Écht Kasparov Waarom wij dé werkgever voor Interim Financials zijn

2 Hiervoor doe ik het allemaal, besefte ik. Dit is Kasparov. De menselijke maat Het was al wat later op de dag, de zon zakte langzaam weg achter het Chasséveld. Een kleine vijftienduizend mensen hadden al de hele middag genoten van Nederlandse topartiesten. Breda Live was op dat moment al geslaagd, toch zinderde nog een elektrische spanning over het afgeladen stadsplein. De hoofdact van het festival kon elk moment het podium beklimmen. Ik had een rondje over het veld gemaakt en stond even stil voor de skybox, midden op het terrein. Ik keek omhoog en zag relaties van Kasparov genieten. Eerder die dag hadden we ze ontvangen in de tuin van onze watertoren, op een steenworp afstand van het festival. Met een glas bubbels hadden we geproost op een mooi evenement, waar we onze goede band met klanten en kandidaten zouden vieren. Kasparov investeert graag en goed in die band, omdat die ervoor zorgt dat we ons werk nog beter kunnen doen. Bemiddelen is mensenwerk. Bovendien houden we bij Kasparov best van een feestje. Ik keek omhoog en zag intens blije gezichten. Jasper van Eck, DGA Kasparov

3 De smaak te pakken De kandidaat die de klus doet Financials in Zuid-Nederland en de Randstad krijgen vroeg of laat te maken met Kasparov. In die regio zijn we uitgegroeid tot een herkenbare intermediair in financiële functies. Niet alleen omdat we een dominante positie hebben ingenomen, maar vooral omdat we duidelijke taal spreken. Van meet af aan dragen we heldere kernwaarden uit, als specialist en met een menselijke maat in onze relatie met klanten, kandidaten en medewerkers. Daarmee maken we het verschil. Ook voor jou, als Interim Financial. Want bij Kasparov krijg je de kans om in uiteenlopende keukens een kijkje te nemen. Je vervult verschillende functies bij een breed palet aan boeiende opdrachtgevers. En we helpen je ook nog aan relevante nascholing. Jobhoppen was nog nooit zo goed voor je CV. Kasparov heeft de smaak te pakken. Lees maar! Dat we duidelijke taal spreken, klinkt wellicht wat stoer. Maar het betekent ook dat we onze beperkingen kennen. Zo bemiddelen we alléén voor het bedrijfsleven en alléén op onze thuismarkten Zuid-Nederland en de Randstad. Want daar ligt onze kracht. Die focus is essentieel om de juiste kandidaat op het juiste moment aan de juiste klant te kunnen koppelen. Daar geloven we sterk in, omdat het ons heeft gebracht waar we nu staan. Snel schakelen, is een randvoorwaarde. Maar doorslaggevend is een gedegen kennis van de opdrachtgever, zijn markt en natuurlijk van jou: de kandidaat die de klus doet. Daarom investeren we flink in onze Interim Financials. We zorgen dat we ze door en door kennen, maar we zorgen ook dat het leuk werken is voor Kasparov. Onze jaarkalender barst van de inspirerende, interessante en vooral leuke events.

4 Kickstart van je carrière Interim Financials zijn bij ons echte Kasparovs. Dat wil zeggen, we werven professionals Als je bij ons in dienst treedt, krijg je alle kans om beide kun je bij verschillende bedrijven in de keuken kijken en zo volgens een profiel dat zich heeft bewezen in de markt. Natuurlijk is iedereen uniek, en kanten te ontwikkelen: de hard skills en de soft skills. je eigen voorkeuren en specialismen ontwikkelen. Zou je gelukkig maar, toch leert onze ervaring dat enkele aspecten onmisbaar zijn voor een goede Kom je net van de hogeschool of universiteit, dan kun je dat op eigen houtje doen, dan word je al snel afgeserveerd Interim Financial. Laten we het zo zeggen: We kijken naar het totaalplaatje. En daarin je met de juiste kwaliteiten en ambitie snel ontwikkelen als jobhopper. Detachering is dus een ideale kickstart van vinden we communicatieve vaardigheden net zo belangrijk als degelijke vakkennis. tot een gedegen Finance Professional. Wij noemen het je carrière. Bovendien heb je bij Kasparov echte collega s In die combinatie schuilt een echte Kasparov. weleens jobhoppen in vaste dienst. Als Interim Financial met wie je kunt sparren en ervaringen delen.

5 Kasparov College Van talent tot pro Als Interim Financial word je voortdurend uitgedaagd. Daarom wil je je voortdurend blijven ontwikkelen, persoonlijk en vakinhoudelijk. Wij vullen die behoeften in met het Kasparov College, waar je terecht kunt voor masterclasses en workshops op diverse vlakken. Ook interessant zijn de intervisie-groepen, waar je ervaringen uitwisselt met andere Interim Financials. Afhankelijk van de doelen die we hebben vastgelegd in je ontwikkelingsplan, is er ook ruimte voor individuele opleidingen en zelfs een volledige studie. Je begint bij Kasparov als talent. In deze fase trainen we je intensief, op voornamelijk communicatie, presentatie en het ontwikkelen van zelfkennis en bewustwording. Vakinhoudelijk leer je vooral hoe finance in de praktijk werkt. De volgende stap is advanced. De kop is eraf, je hebt je eerste interim-ervaringen gehad en dus jezelf beter leren kennen. In de workshops zoeken we verdieping en zelfsturing op. Vakinhoudelijk brengen we je tips & tricks bij op het gebied van managementrapportages, projectmethodieken en IT-tooling. Als pro leer je je als kartrekker en kritische financial op te stellen. Je gaat ook leren beïnvloeden, door coaching en presentatie. Inhoudelijk gaan we dieper in op procesmanagement (zoals Lean ).

6 Ellen Van Waarom Vanaf het eerste gesprek voelde ik me al helemaal thuis. Kasparov gaf mij de kans om te starten als Financial zonder enige ervaring, wat tegenwoordig niet gemakkelijk is. Daarnaast heeft Kasparov goede arbeidsvoorwaarden. heb je gekozen voor het interim-bestaan? Nadat ik mijn diploma had behaald, wist ik niet waar ik wilde werken. Interim Financial worden, leek mij de perfecte startersjob, omdat je op verschillende tijdelijke opdrachten zit. Hoe is het om steeds nieuwe collega`s te hebben? Het bevalt goed. Je ontmoet veel leuke mensen en je bouwt een netwerk op. Interim Financial Vanaf het eerste gesprek voelde ik me al helemaal thuis. Hoe ervaar je het teamgevoel binnen Kasparov? Ondanks dat we elkaar niet vaak zien, is er wel een teamgevoel. Kasparov organiseert regelmatig leuke evenementen, waarbij de Interim Financials ook worden uitgenodigd. En daarnaast volg je de verschillende trainingen regelmatig met een groep collega`s. Hoe is het om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken? In één jaar tijd heb ik bij vier verschillende bedrijven en branches mogen meedraaien. Elk bedrijf is verschillend, de branche, cultuur, mensen en systemen. Tot nu toe heb ik hier veel van geleerd.

7 Karen Mathijssen Door mijn ervaring bij een accountantskantoor besefte ik dat ik bedrijven liever 'van binnenuit' help, dan alleen met de jaarcijfers. Maar in een vaste controllersfunctie verlies je weer de diversiteit aan bedrijven en branches. Daarom is het interim-bestaan een perfecte vorm voor mij. Intern in een bedrijf werken, maar wel veel afwisseling! Interim Financial Intern in een bedrijf werken, met veel afwisseling! Waarom heb je gekozen voor Kasparov? Kasparov is een detacheringsbureau met Bredase roots: Hard werken is belangrijk, maar er is ook tijd voor gezellige evenementen. Daarnaast heeft Kasparov veel mooie opdrachtgevers waar ik graag een aantal maanden zou willen doorbrengen! Hoe ervaar je het teamgevoel binnen Kasparov? Omdat je steeds andere collega s hebt op opdrachten, is het fijn om een band op te bouwen met de collega s van Kasparov. Hier wordt ook voldoende aandacht aan besteed, door cursussen, evenementen en personeelsuitjes. Daarnaast krijg je bij je start een team en teamleider toegewezen, waardoor het teamgevoel groeit en het contact persoonlijk blijft. Wat betekent Kasparov voor je professionele ontwikkeling? Kasparov biedt alle Interim Financials de mogelijkheid om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Zo zijn er voor elk niveau cursussen, worden er intervisies gepland en proberen we elkaar als collega s ook verder te helpen door kennisdeling. Daarnaast kun je in de avonduren zelfs een opleiding volgen. Wat was je leukste moment binnen Kasparov? Dat is misschien wel mijn allereerste echte kennismaking met de Kasparovs tijdens Breda Live. Ik had mijn eerste werkdag nog niet gehad, maar was al wel uitgenodigd voor het evenement. Best spannend natuurlijk, maar alle collega s ontvingen me met open armen en ik hoorde meteen bij de Kasparov-familie.

8 John Joosen De gesprekken en handelingssnelheid gaven mij erg veel vertrouwen om voor Kasparov te kiezen. Ik kreeg meteen een goede indruk van het bedrijf, doordat men zo transparant is. Interim Financial Je leert van veel mensen hoe ze hun koffie drinken. Waarom heb je gekozen voor het interim-bestaan? Ik zocht na mijn tijd in de accountancy naar een nieuwe uitdaging. Als Interim Financial krijg je de mogelijkheid om binnen te kijken bij verschillende grote organisaties in diverse branches. Hierdoor doe je veel ervaring op en kun je voor jezelf een keuze gaan maken waar je uiteindelijk heen wilt met je carrière. Hoe ervaar je het teamgevoel binnen Kasparov? Goed, door de trainingen en events houd je goed contact met je collega s. Ook weten we elkaar te vinden als er vragen zijn. Hoe is het om steeds nieuwe collega`s te hebben? Je leert van heel veel mensen hoe zij hun koffie drinken. Geintje. Je bouwt een groot netwerk op, maar het is wel jammer dat je de band met je collega s na een korte periode weer moet verbreken. Al heb ik ook met mensen van mijn vorige opdrachten nog geregeld contact. Een opdracht eigen maken, kan dat eigenlijk? Zeker kan dat! Je wordt gezien als tijdelijke extra expertise. Wanneer je jezelf proactief opstelt kun je je takenpakket flink uitbreiden en je opdracht een stuk aantrekkelijker maken.

9 Interim Financial Stap voor stap groeien binnen verschillende sectoren is een geweldige kans. Waarom heb je gekozen voor het interim-bestaan? De mogelijkheid om stap voor stap te groeien binnen verschillende sectoren, is een geweldige kans. Bovendien zie je de groeiende veranderingen in de financiële sector vanuit verschillende invalshoeken. Het legaal switchen tussen bedrijven en intussen groeien, zorgt voor steeds nieuwe uitdagingen. Die geven mij de energie om me te blijven ontwikkelen en te groeien als Finance Professional. Hoe ervaar je het teamgevoel binnen Kasparov? Ondanks dat men steeds op een eigen opdracht zit, is er een hecht teamgevoel met collega s. Iedereen staat open voor een praatje en het delen van ervaringen. Er heerst altijd een goede sfeer binnen het team en iedereen kent elkaar, dat maakt de afstand tot elkaar erg klein. In mijn tijd bij de studievereniging, kwam ik meerdere keren in contact met Kasparov. Daaruit bleek al snel dat zij net afgestudeerde Financials de kans geven zich te ontwikkelen als Finance Professional. Hoe zie je de komende vijf jaar van je carrière voor je? De komende vijf jaar hoop ik te groeien in mijn opdrachten, waarbij ik steeds uitgedaagd word om nieuwe dingen te leren. Bovendien wil ik graag naast mijn interim-opdrachten een master halen. Wat is tot nu toe jouw leukste moment geweest binnen Kasparov? Het personeelsweekend naar Winterberg is een van de leukste momenten tot nu toe. Met het hele team een weekendje skiën heeft gezorgd voor een hoop gezelligheid. Herinneringen waar je met een glimlach aan zult terugdenken. Sjoerd Hemelaar

10 Anderen over ons Kasparov is betrouwbaar, kent de markt, en komt met de juiste kandidaten. Edwin Groeneveld, Finance manager Kasparov is slagvaardig, heeft veel relevante marktkennis en, niet onbelangrijk, ik heb een klik met de consultant. Winfred van Houwelingen, Group Accounting & Reporting Manager Ik ervaar de samenwerking met Kasparov als erg prettig. Het is een betrouwbare partij en specialist op het gebied van finance, met een zeer korte reactietijd. Kasparov komt afspraken na, zet de extra-mile en zorgt goed voor z n interim professionals. Esther Vosbeek, CFO Kasparov is een professionele organisatie die meedenkt met de klant. Marielle de Koning, Team Coordinator Recruitment Kasparov is betrokken bij ons wervingsproces, en kijkt naar de belangen van mijn organisatie. Sylvia Heesakkers, Directeur Casino & Horeca exploitatie Kasparov weet precies de juiste financiële kandidaten te vinden voor onze organisatie. Lotte van Puijenbroek, New Talent Specialist EMEA

11 Wilhelminasingel AC Breda +31 (0)

Écht Kasparov. Waarom wij dé detacheerder van Interim Financials zijn

Écht Kasparov. Waarom wij dé detacheerder van Interim Financials zijn Écht Kasparov Waarom wij dé detacheerder van Interim Financials zijn Hiervoor doe ik het allemaal, besefte ik. Dit is Kasparov. De menselijke maat Het was al wat later op de dag, de zon zakte langzaam

Nadere informatie

Écht Kasparov. Identiteit en ambitie van de intermediair in financials 2016-2020

Écht Kasparov. Identiteit en ambitie van de intermediair in financials 2016-2020 Écht Kasparov Identiteit en ambitie van de intermediair in financials 2016-2020 Hiervoor doe ik het allemaal, besefte ik. Dit is Kasparov. De menselijke maat Het was al wat later op de dag, de zon zakte

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

SarCoSan Bezoekadres

SarCoSan Bezoekadres andidaten Je bent net afgestudeerd, op zoek naar ander werk, werkloos of je hebt een uitkering. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of je wilt ondernemer worden. Ontmoet dan nu je nieuwe werkgever.

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en RECRUITMENT EVENT EEN KRACHTIG MIDDEL OM BRILJANT TOPTALENT VAN MORGEN TE VERLEIDEN Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet het event de nodige triggers

Nadere informatie

Finance & Control. (Bedrijfseconomie)

Finance & Control. (Bedrijfseconomie) Finance & Control (Bedrijfseconomie) PROGRAMMA FINANCE & CONTROL Avans Hogeschool en Academie voor Algemeen en Financieel Management Opbouw opleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) Manier

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Workshop Coachend leidinggeven Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

KAM Consultants- workshops

KAM Consultants- workshops KAM Consultants- workshops Welkom bij KAM Consultants B.V. Waarom KAM Consultants B.V. Workshop Continue Verbetering Workshop Procesmanagement Workshop Risicomanagement Waar kun je onze trainingen volgen?

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE.

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE. 1 De rondetafel sessies vind ik echt een toegevoegde waarde hebben Rondetafels geven toch de meeste interactie en diepgang Het was een goede bijeenkomst waar ik

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren

Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren Verbindend communiceren, krachtig en van hart-tot-hart Verbindend communiceren staat in het teken van écht contact maken met jezelf en de ander. Helder en effectief communiceren

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

LEER JIJ LIEVER IN DE PRAKTIJK?

LEER JIJ LIEVER IN DE PRAKTIJK? LEER JIJ LIEVER IN DE PRAKTIJK? Kies voor onze erkende MBO opleiding en ga direct aan de slag! Vakspecialist Infra Vakspecialist Sport Vakspecialist Groen LEER HET VAK VAN ECHTE PRO S OPLEIDER Weijs werkend

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

GEEF JE CARRIÈRE IN FINANCE EEN BLIKSEMSTART

GEEF JE CARRIÈRE IN FINANCE EEN BLIKSEMSTART GEEF JE CARRIÈRE IN FINANCE EEN BLIKSEMSTART Zeven tips voor een bliksemstart van je carrière Wil je straks snel de carrièreladder beklimmen als finance professional? Je kan in je studietijd al veel ondernemen

Nadere informatie

De traineeships van Achmea In deze folder wordt een introductie gegeven van de traineeships van Achmea

De traineeships van Achmea In deze folder wordt een introductie gegeven van de traineeships van Achmea De traineeships van Achmea In deze folder wordt een introductie gegeven van de traineeships van Achmea 18080018 Bij Achmea werken er door de hele organisatie trainees. Deze folder heeft verschillende doelen.

Nadere informatie

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel -

In 3 stappen naar meer regie in werk en leven. - Vera Winkel - In 3 stappen naar meer regie in werk en leven - Vera Winkel - Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 Ik wil... pagina 4 Waarom kan ik jou helpen? pagina 5 Stap 1 - Luister pagina 6 Stap 2 - Lach pagina 9 Stap

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Training Passie en missie, maak gebruik van elkaars unieke bijdrage Iedereen heeft een unieke bijdrage, maar niet iedereen weet welke dat is. Weet jij het wel? Wanneer je dit

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Uniting Expertise, Accelerating Ambitions Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Onze focus? Jouw persoonlijke ambities overtreffen. De beste zijn in ons vakgebied. Dat is waar de specialisten

Nadere informatie

brunel.nl/ftp Spring van kans naar kans Stap in het Financial Talent program

brunel.nl/ftp Spring van kans naar kans Stap in het Financial Talent program brunel.nl/ftp Spring van kans naar kans Stap in het Financial Talent program Talent voor de top Jij staat aan het begin van jouw carrière, hebt lef en een vlotte babbel, toont initiatief en je wilt alles

Nadere informatie

Handleiding voor een droom

Handleiding voor een droom Handleiding voor een droom How to enjoy LVE Wij hebben een eigen visie op communicatie. Op het opleiden van mensen. Op het schrijven van teksten en het voeren van gesprekken. Maar we hebben ook een visie

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR Start 24 januari 2019! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor wie?

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Bancair Verzekeringen Actuarieel Pensioen & Leven Inhoud Talent&Pro 3 Toonaangevende detacheerder 4 Al bijna vijftien jaar een

Nadere informatie

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals FOCUS ON THE FUTURE Je bent een HR professional met veel ambitie en je wilt succesvol(ler) zijn. Je bent gericht op de nieuwste HR ontwikkelingen en nieuwsgierig naar hoe andere HR professionals zaken

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Spring van kans naar kans

Spring van kans naar kans Spring van kans naar kans Talent voor de top Jij staat aan het begin van jouw carrière, hebt lef en een vlotte babbel, toont initiatief en je wilt alles uit de kast halen om succesvol te zijn. In jouw

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kernkwadranten Kernkwadranten, wat is jouw uitdaging? Weet jij wat jouw eigenschappen zijn? Waar ben jij sterk in en wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je dit weet, kun je hier rekening mee houden.

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

> Inhoud. 1 Inleiding 2 Warme acquisitie via je netwerk

> Inhoud. 1 Inleiding 2 Warme acquisitie via je netwerk > Inhoud Elke kaart aan de voorzijde behandelt een onderwerp uit het acquisitieproces. De achterkant van de kaart is telkens een verdieping van de voorkant. 1 Inleiding 2 Warme acquisitie via je netwerk

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is!

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is! Neem nu een kijkje in het leven van een Neem nu een kijkje in het leven van een New Talent en ontdek of deze uitdagende New Talent en ontdek of deze uitdagende functie iets voor jou is! functie iets voor

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018

WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 WORKSHOP WERKGELUK & LEIDERSCHAP HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS EVENT Alex Slavenburg / 20 Maart 2018 ALEX SLAVENBURG Eigenaar van Daarvoor: Veelheid aan leidinggevende rollen bij Rabobank, o.a. Hoofd Talent

Nadere informatie

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden Managementtrainee Een waaier aan mogelijkheden Het managementtraineeship bij Argenta is de ideale start van een succesvolle carrière! Je wordt opgepikt door een frisse wind die je voorbereidt op een verantwoordelijke

Nadere informatie

Trainingsoverzicht B2C

Trainingsoverzicht B2C Trainingsoverzicht B2C Coaching Training Strategisch Advies 2013 Schaapsweg 79 6712 CC Ede 0318 650000 06-42311808 www.uitvaartsupport.nl/coaching elefanticoaching@gmail.com @elefanticoaching Inhoud...

Nadere informatie

welkom. brochure 2019

welkom. brochure 2019 welkom. brochure 2019 for those who make it possible. Possible is er voor mensen. Niet zomaar mensen, maar vakmensen zoals jij. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, hun vak beheersen en hun

Nadere informatie

Onderhandelen met lef en liefde

Onderhandelen met lef en liefde Lodewijk van Ommeren, directeur van Bureau Zuidema, interviewt Judith Schoenmaeckers Onderhandelen met lef en liefde Dirty tricks? Judith Schoenmaeckers, commercieel directeur bij Randstad, heeft er niets

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Tijdbom onder arbeidsmarkt financiële dienstverlening

Tijdbom onder arbeidsmarkt financiële dienstverlening Marktvisie Finance Tijdbom onder arbeidsmarkt financiële dienstverlening Marktvisie > Finance 3 Inleiding In de financiële dienstverlening zullen de komende jaren mede onder invloed van de digitalisering

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming in Nieuwe Stijl waarbij

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers

Nadere informatie

Junior regisserende inkomensconsulent

Junior regisserende inkomensconsulent Kennis van de Overheid Junior regisserende inkomensconsulent Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de ontwikkeling en toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol

Nadere informatie

Jong Talent Programma s

Jong Talent Programma s Kennis van de Overheid Jong Talent Programma s Investeer in de toekomst van uw organisatie Jong talent heeft de toekomst Ze zijn er gelukkig volop: jonge mensen die kiezen voor een carrière bij de overheid.

Nadere informatie

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding

Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Ervaringen en beoordeling Online Life Coaching Opleiding Aan het einde van het laatste trainingswebinar, heb ik de deelnemers een paar vragen gesteld en om feedback gevraagd. Bij deze hun ervaringen en

Nadere informatie

Professionals die een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij.

Professionals die een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Professionals die een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij. De omzet die wij genereren herinvesteren wij in nieuwe woningen en trainingsprogramma s om zo weer andere Keyworkers te kunnen helpen.

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze brochure is een uitgave van: Rijksoverheid Postbus 20011 2500

Nadere informatie

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor. hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Whitepaper Communicatie op de werkvloer WHITEPAPER. Communicatie. op de werkvloer. 10 tips om communicatie op de werkvloer te verbeteren!

Whitepaper Communicatie op de werkvloer WHITEPAPER. Communicatie. op de werkvloer. 10 tips om communicatie op de werkvloer te verbeteren! Whitepaper Communicatie op de werkvloer WHITEPAPER Communicatie op de werkvloer 10 tips om communicatie op de werkvloer te verbeteren! Een organisatie is zo goed als de kwaliteit van de onderlinge communicatie.

Nadere informatie

NN Vacaturevlogs Handleiding voor het creëren van video content met je smartphone

NN Vacaturevlogs Handleiding voor het creëren van video content met je smartphone NN Vacaturevlogs Handleiding voor het creëren van video content met je smartphone NN vacaturevlogs De vacaturevlogs zijn een ideale manier om kandidaten te laten kennismaken met de afdeling en collega

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 17100 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 17100 training Combinatietraining

Nadere informatie

Randstad banking & insurance. randstad.nl/banking-insurance

Randstad banking & insurance. randstad.nl/banking-insurance Randstad banking & insurance randstad.nl/banking-insurance Zoek jij een (nieuwe) uitdagende baan bij een bank of verzekeraar en wil jij echt werk maken van jouw talent? Kies dan voor een carrière bij Randstad

Nadere informatie

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Auteur: Leni Minderhoud info@45plusondernemer.nl Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Audio 1 Het belangrijkste voor je LI profiel eerst Hallo luisteraar naar deze audio serie over je LI profiel.

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

The Independence Company. Propositie TIC Professionals

The Independence Company. Propositie TIC Professionals The Independence Company Propositie TIC Professionals Inhoudsopgave Pagina Wat doen wij? 2 Wat levert het jou op? 3 Ons aanbod 4 Als er een opdracht is 5 Waar staan we voor? 6 Wie zijn wij? 7 Voor wie

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Conflicthantering, onderhandelen met resultaat Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie.

Nadere informatie

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Workshop Kernkwadranten Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil jij weten wat jouw sterke eigenschappen zijn en hoe je deze kunt benutten?

Nadere informatie

Leermodule 8: Terugblik op zelfleiderschap

Leermodule 8: Terugblik op zelfleiderschap Leermodule 8: Terugblik op zelfleiderschap Zelfleiderschap is dat je jezelf aanstuurt. Je doet wat jij belangrijk, waardevol, leuk of interessant vindt. Je kiest je eigen weg en je zorgt goed voor jezelf.

Nadere informatie

persoonlijk professioneel prettig

persoonlijk professioneel prettig persoonlijk professioneel prettig Over Willem Personeel Met Willem Personeel willen we telkens weer verwachtingen waarmaken en liefst overtreffen. Vanuit pure interesse leggen we contacten. Luisteren en

Nadere informatie

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit Voorjaar 2016 Al 10 jaar welkom Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit INHOUD DATUM P. Al 10 jaar welkom 3 Arbeidsmarktcommunicatie Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie 4+5 februari

Nadere informatie

Hit the Ground Running INGEZET, WAT NU?

Hit the Ground Running INGEZET, WAT NU? INGEZET, WAT NU? Het is belangrijk te beseffen dat niet iedere opdrachtgever een gedegen inwerkprogramma heeft zoals je bij Calco bent tegengekomen. Dat de laptop klaarstaat op je nieuwe bureau, je stoel

Nadere informatie

Wij timmeren aan de weg

Wij timmeren aan de weg Wij timmeren aan de weg Even voorstellen; Bouwkracht Vakpersoneel. Bouwkracht vakpersoneel B.V. is onderdeel van de LubronGroep en voortgekomen uit Lubron technisch intermediair. Onder de vlag van Lubron

Nadere informatie

Zaturdays. Verbeterde kennismaking Zaturdays. Orson (Zonnebergen 6, 8111 TC Heeten) Zaterdag Interim Management (Zaturdays)

Zaturdays. Verbeterde kennismaking Zaturdays. Orson (Zonnebergen 6, 8111 TC Heeten) Zaterdag Interim Management (Zaturdays) Zaturdays Verbeterde kennismaking Zaturdays Orson (Zonnebergen 6, 8111 TC Heeten) Otto Gelmers, ICT Consultant Cees van Driel, Sales Consultant Zaterdag Interim Management (Zaturdays) Patrick Bresser,

Nadere informatie

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College mei 2018 Wat zal je het meeste bijblijven van de training: - De PMA methodiek. - De 5 stappen van de PMA methodiek. - De groepsgesprekken.

Nadere informatie

LEARNING LAB. Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring. donderdag 20 oktober van uur

LEARNING LAB. Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring. donderdag 20 oktober van uur LEARNING LAB Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e-learningervaring donderdag 20 oktober van 10.00 17.30 uur Training: Ontwerp een onderwijskundig sterke e Learningervaring Marcel de Leeuwe verzorgt

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

5 JAAR CARRIÈREPLAN IN 5 STAPPEN. hays.nl

5 JAAR CARRIÈREPLAN IN 5 STAPPEN. hays.nl 5 JAAR CARRIÈREPLAN IN 5 STAPPEN hays.nl Waar staat u over 5 jaar? Start vandaag nog met het plannen van uw carrière met deze 5 stappen. Een carrièreplan helpt u bij het bereiken van uw doelen door stil

Nadere informatie

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt!

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt! LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / 2019 Follow your Sun biedt 10 wekelijkse lessen van 1.5 uur waarin kinderen hun talenten en die van hun klasgenoten ontdekken en leren te gebruiken. Tijdens de

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

Doe maar gewoon, doe Blömer

Doe maar gewoon, doe Blömer Open cultuur met informele sfeer Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die het kapitaal vormen van onze organisatie. Zij dragen bij aan onze informele en open sfeer. Naast hard werken en het

Nadere informatie