Lotje&co. de stichting voor ouders van zorgintensieve kinderen. erkenning, herkenning en verkenning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lotje&co. de stichting voor ouders van zorgintensieve kinderen. erkenning, herkenning en verkenning"

Transcriptie

1 Lotje&co de stichting voor ouders van zorgintensieve kinderen erkenning, herkenning en verkenning Jaarverslag 2012

2 Wie zijn wij? Lotje&co is dé stichting voor ouders, gezinnen en naasten met een zorgintensief kind. Lotje&co heeft als doel deze ouders, broertjes, zusjes, familieleden en professionals te informeren en inspireren over de mogelijkheden die je hebt als gezin. Als blijkt dat je een zorgintensief kind hebt, word je overspoeld door onzekerheden en onduidelijkheden. Ineens moet je leven anders worden ingericht. Er zijn veel meer vragen dan antwoorden. En de vragen blijven komen, bij elke nieuwe levensfase. Wat stichting Lotje&co wil doen, is je in brede zin informeren over de mogelijkheden die je hebt als gezin, met familie en naasten. Want als het jou en je gezin goed gaat, gaat het je zorgintensieve kind ook beter. Lotje&co zorgt ervoor dat je overeind blijft staan. Lotje&co is geen belangen- of patiëntenvereniging en heeft dat ook niet als doel. We zoeken naar samenwerking en doorverwijzing. Want samen zijn we sterker. Stichting Lotje&co heeft geen vast personeel in dienst en huurt haar mensen in op projectbasis. Dit geld ook voor de directeurbestuurder. Stichting Lotje&co kent een bestuursmodel met een Raad van Toezicht en een directeur-bestuurder.

3 De directeur-bestuurder bestuurt de stichting en is verantwoordelijk voor het resultaat van de organisatie. Het beleid wordt vastgesteld door de directeur-bestuurder en goedgekeurd door de Raad van Toezicht. De directeur-bestuurder heeft op grond van de statuten de positie van bevoegd gezag. De directeur-bestuurder van de Stichting is Veronique Werz. De Raad van Toezicht (RvT) heeft tot taak om toe te zien op de directeur-bestuurder en met name op en in hoeverre de directeur-bestuurder door middel van strategie, beleid en beheer het doel van de stichting realiseert. De werkzaamheden en bevoegdheden van de Raad van Toezicht zijn vastgelegd in de statuten van de Stichting. De Raad van Toezicht bestaat uit: Marian Jongmans voorzitter Marian is Hoogleraar Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht en gezondheidszorgpsycholoog in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Femke Wiersma penningmeester Femke is Chief Financial Officer bij een semioverheidsorganisatie. Elles van der Pluijm secretaris Elles is in het dagelijks leven notaris in Utrecht. Yvonne Kuijpers adviseur Yvonne heeft een financiele achtergrond en is tevens moeder van een zorgintensieve zoon.

4 Kernactiviteiten 2012 Tijdschrift Lotje&co Vier maal per jaar geven we als stichting een tijdschrift uit waarin we de verhalen van de gezinnen vertellen, informeren over regelingen en instanties en tips geven over activiteiten en attributen die het leven veraangenamen. Het is een gewoon blad voor een bijzondere doelgroep. Doordat ouders zich in de verhalen herkennen vinden zij steun bij elkaar. Dat brengt empowerment. Door de financiële steun van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, de adverteerders en de abonnees, is het tijdschrift mogelijk. Het tijdschrift wordt verspreidt middels abonnementen en via losse verkoop. De abonnementsprijs is 25 euro voor 4 nummers en in losse verkoop kost het tijdschrift 6,95. De gedrukte oplage bedraagt exemplaren. Bij het bepalen van de grootte van de doelgroep is uitgegaan van de criteria die de Sociale VerzekeringsBank hanteert om voor de TOG-regeling (Tegemoetkoming Ouders Gehandicapte kinderen) in aanmerking te komen. In Nederland voldoen ruim huishoudens aan de normering van de SVB. (cijfers uit 2010) Als je bedenkt dat er per huishouden minstens nog twee mensen/professionals betrokken zijn bij dit gezin komt de totale doelgroep op een minimum van

5 Website Ouders, familie en naasten hebben behoefte aan een toegankelijke en interactieve website, omdat men een grote behoefte heeft aan de mogelijkheid om frequent dagelijks bij Lotje&co terecht te kunnen. Het zorgintensieve kind leeft in een kleine wereld, en allen daarom heen evengoed. Isolement, eenzaamheid en onbegrip zijn dan ook de kernwoorden die we steeds weer horen als mensen vertellen over de schaduwzijde van het lot dat hen trof. Daarnaast horen wij echter ook regelmatig hoe bijzonder, liefdevol en waardevol het leven met een zorgintensief kind kan zijn. De website probeert het vanzelfsprekende contact met medeouders, opa s en oma s, broertjes en zusje, oppassen en juffen in te vullen. Het is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij het gezin met een zorgintensief kind. Begin 2012 is de geheel vernieuwde website in de lucht gegaan. Eind 2012 zijn we gestart met zoekmachine marketing. Hierdoor hopen we onze naamsbekendheid te vergroten en nog meer ouders te bereiken.

6 Het boek en de knuffel Angsthaas & de Anderen Dit boek verteld dat de wereld mooi is en dat we hem nog mooier en completer kunnen maken als we daar iedereen in betrekken, als we niemand overslaan. We hopen met deze fabel dat ouders hun kinderen zullen voorlezen en dat kinderen de knuffel adopteren zodat een stukje begrip gekweekt wordt voor en de leefbaarheid vergroot wordt van deze groep zorgintensieve kinderen. Helaas wordt deze groep nog te vaak als eng en anders beschouwt. Stichting Lotje&co ziet dit boek als een mooi middel om dat beeld aan te passen. Het is geschikt voor alle leeftijden. Het boek, inclusief de knuffel kost 14,95 (ex. verzendkosten)

7 Libelle Puzzelmarathon Libelle zet een keer per jaar een goed doel in het zonnetje via de Libelle Puzzelmarathon. In 2012 viel stichting Lotje&co deze eer te beurt. In samenwerking met het Revalidatiefonds en Fonds Verstandelijk Gehandicapten hebben de lezers ruim bij elkaar gepuzzeld. Een prachtig bedrag. Waar gaat dit geld naartoe? Een deel is ingezet om de tekorten van de hiervoor genoemde projecten aan te vullen. Een ander deel wordt gebruikt als dekking op de liquide middelen en nog een deel wordt mondjesmaat ingezet om nieuwe projecten te initieren. Mede dankzij dit bedrag is stichting Lotje&co, ondanks de geleden verliezen, een gezonde organisatie.

8 Waar staan we nu? Stichting Lotje&co gaat gestaag door. We zien echter dat de tijd ons parten speelt. Waar we begonnen als een tijdschrift gaan we meer de ambitie ontwikkelen om meer te zijn. Nog meer ouders bereiken en met elkaar in contact brengen. Met communicatiemiddelen als het tijdschrift, social media, de nieuwsbrief, de website bereiken we een behoorlijk deel van de doelgroep. Social media zijn een belangrijk instrument voor Lotje&co. Hiermee hebben we een korte lijn met onze doelgroep en horen we snel wat er speelt. Twitter is hier een mooi voorbeeld van. De nieuwsbrief wordt goed gelezen en hierin nemen we steeds vaker acties op die onze doelgroep iets oplevert, zoals het weggeven van boeken. Dit genereert ook inkomsten om een stuk overhead te kunnen bekostigen.

9 We mogen echter nog ambitieuzer zijn en moeten nog harder aan de weg timmeren. Stichting Lotje&co is nu nog volledig afhankelijk van subsidies, giften/donaties, advertentie- en abonnementeninkomsten. Deze laatste twee dekken vooralsnog niet de kosten. De advertentieinkomsten blijven achter door het tijdsbeeld waar we ons in bevinden. Alternatieven moeten dus worden gezocht om de kosten te reduceren en inkomsten te genereren. Als projectorganisatie hebben we weinig vlees op de botten. We kunnen dus niets buiten de geleverde projecten initiëren, omdat de middelen gewoonweg ontbreken. Een streven mag zijn om ongeoormerkt geld te werven waarmee we nieuwe ideeën kunnen testen en een stukje overhead kunnen dekken. In 2012 zijn we gestart met de organisatie van een nieuwe initiatief, namelijk de Lotje&co Fietsdag. Deze zal plaatsvinden in 2013.

10 Beleid en focus 2012 Naamsbekendheid vegroten en nog meer ouders met elkaar in contact brengen. Hetzij via het tijdschrift, de website, social media of events. De naamsbekendheid van stichting Lotje&co gaan we verder uitbouwen. Dit doen we onder andere door het geven van interviews in landelijke bladen, maar ook in doelgroepbladen. Stichting Lotje&co wil de positie van het tijdschrift verder uitbouwen. Het aantal abonnees is een focus waar we veel aandacht aan zullen geven. Het tijdschrift is een relatief duur communicatiemiddel en zal dus een nog grotere doelgroep moeten gaan bedienen. We zullen de kosten en de baten goed moeten blijven analyseren. De website blijven we verder ontwikkelen door constant kritisch te blijven op wat er speelt en aanwezig is om daar waar nodig items te vervangen/ veranderen.

11 Voor de Brusjes hebben we inmiddels een besloten Facebookgroep geopend. Deze wordt beheert en gemonitord door Anjet van Dijken. Zelf een brusje. De focus zou nog meer gericht kunnen zijn om te zoeken naar samenwerkingsverbanden om de brusjes te betrekken in hun rol. Samenwerken met andere organisaties is een punt van aandacht. Stichting Lotje&co wordt snel gezien als concurrent, terwijl wij denken dat er nog genoeg mogelijkheden zijn om gezamenlijke projecten te kunnen opstarten en uitvoeren. Het genereren van donaties waardoor de liquiditeit van de organisatie gewaarborgd is. Overhead wordt niet vanuit subsidies vergoed, evenzo worden er geen subsidies verstrekt voor de ouders. We zullen dus nog meer de kracht elders moeten zoeken.

12 De cijfers over 2012 Resultaatvergelijking Netto omzet Kostprijs van de omzet Bruto-omzet-resultaat Kosten Kantoorkosten Verkoopkosten Algemene kosten Bedrijfsresultaat Financiële baten en lasten Resultaten voorgaande boekjaar Resultaat

13 Balans 31/12/ /12/2011 Vlottende activa Debiteuren Belastingen Overige en overlopende activa Vorderingen Liquide middelen /12/ /12/2011 Passieve activa Crediteuren Overige en overlopende passiva Kortlopende schulden Eigen Vermogen Kapitaal stichting

14 Meer weten? Er is altijd nog veel meer te vertellen. In dit jaarverslag hebben we geprobeerd zo beknopt mogelijkheden aan te geven wat de activiteiten waren in het jaar 2012 en waar we naartoe willen in Als er nog nog vragen onbeantwoord zijn aarzel dan niet maar neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord. stichting Lotje&co Bosstraat XB Driebergen Rabobank IBAN NL88 RABO KvK stichting Lotje&co RSIN BTW-nummer b01 Stichting Lotje&co is door de Belastingdienst een goedgekeurd Goed Doel en is dus ANBI-geristreerd.

Stichting Lotje&co Driebergen JAARREKENING 2015

Stichting Lotje&co Driebergen JAARREKENING 2015 Driebergen JAARREKENING 2015 hulshof kroonen & groen Inhoudsopgave ACCOUNTANTSVERSLAG Pagina Samenstellingsverklaring 2 Algemeen 3 Financiële positie 4 Meerjarenoverzicht 5 JAARREKENING Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Lotje&Co Jaarrekening 2016

Stichting Lotje&Co Jaarrekening 2016 gevestigd te Driebergen Rapport inzake de Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 1.2 Algemeen 3 1.3 Financiële positie 4 1.4 Meerjarenoverzicht

Nadere informatie

Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier

Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier TUSSENTIJDSE BALANS PER 31 DECEMBER ACTIVA VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen Debiteuren Overige vorderingen Overlopende activa Liquide middelen Betaalrekeningen Spaarrekeningen TOTAAL VLOTTENDE ACTIVA 871,00

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10 JAARBERICHT 2011 Pagina 1 van 10 JAARREKENING 2011 Oostzaan, 15 juni 2012 INHOUDSOPGAVE Bladnummer Algemene informatie 3 Bestuursverslag 4 Balans per 31 december 2011 5 Staat van baten en lasten over 2011

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag. Dieren Ambulance Helmond e.o. Fin. Jaarverslag 2014 Dieren Ambulance Helmond

Financieel Jaarverslag. Dieren Ambulance Helmond e.o. Fin. Jaarverslag 2014 Dieren Ambulance Helmond Financieel Jaarverslag Dieren Ambulance Helmond e.o. 2014 INHOUDSOPGAVE VAN DIT RAPPORT Pagina III. JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2014 1-2 2. Winst- en verliesrekening over 2014 3 3. Toelichtingen

Nadere informatie

Stichting Zebra Voorlichting Het bestuur Boulevard AA ENSCHEDE. Jaarcijfers 2017

Stichting Zebra Voorlichting Het bestuur Boulevard AA ENSCHEDE. Jaarcijfers 2017 Stichting Zebra Voorlichting Het bestuur Boulevard 1945 3 7511 AA ENSCHEDE Jaarcijfers 2017 Stichting Zebra Voorlichting Het bestuur Boulevard 1945 3 7511 AA ENSCHEDE Jaarcijfers 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 2013 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN te HILVERSUM INHOUD ALGEMEEN 1. Algemeen... 3 2. Kasstroomoverzicht 2012-2013... 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2013...

Nadere informatie

InScience 2017 Jaarrekening

InScience 2017 Jaarrekening InScience 2017 Jaarrekening Stichting InScience Postbus 1584 6501 BN Nijmegen KVK: 62490702 BTW: NL854838338B01 IBAN: NL25 RABO 0301 7182 02 info@insciencefestival.nl www.insciencefestival.nl 1 ANBI Inhoudsopgave

Nadere informatie

Stichting Aquarelles Emmeloord. maart 2018

Stichting Aquarelles Emmeloord. maart 2018 maart 2018 De activiteiten van de stichting bestaan uit het aanbieden van een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking of een stoornis in het autistisch spectrum. In deze woonvorm wordt een

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag. Dieren Ambulance Helmond e.o. Fin. Jaarverslag 2013 Dieren Ambulance Helmond

Financieel Jaarverslag. Dieren Ambulance Helmond e.o. Fin. Jaarverslag 2013 Dieren Ambulance Helmond Financieel Jaarverslag Dieren Ambulance Helmond e.o. 2013 INHOUDSOPGAVE VAN DIT RAPPORT Pagina III. JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2013 1-2 2. Winst- en verliesrekening over 2013 3 3. Toelichtingen

Nadere informatie

In 2015 en 2016 zijn bijdragen van fondsen ontvangen voor een tuinkamer en voor zonwering aan de zuidzijde. In 2016 is dit gerealiseerd.

In 2015 en 2016 zijn bijdragen van fondsen ontvangen voor een tuinkamer en voor zonwering aan de zuidzijde. In 2016 is dit gerealiseerd. maart 2017 De activiteiten van de stichting bestaan uit het aanbieden van een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking of een stoornis in het autistisch spectrum. In deze woonvorm wordt een

Nadere informatie

Stichting Youth and I Gerard Doulaan RK Apeldoorn JAARREKENING 2011

Stichting Youth and I Gerard Doulaan RK Apeldoorn JAARREKENING 2011 Gerard Doulaan 8 7312 RK Apeldoorn JAARREKENING 2011 INHOUDSOPGAVE PAGINA RAPPORT 1. Opdracht 1 2. Algemeen 1 JAARREKENING A - Balans per 31 december 2011 2 B - Winst- en verliesrekening over 2011 3 C

Nadere informatie

Twee van de acht appartementen waren in 2013 nog in gebruik voor logeeropvang, begin 2014 zijn alle appartementen in gebruik door vaste bewoners.

Twee van de acht appartementen waren in 2013 nog in gebruik voor logeeropvang, begin 2014 zijn alle appartementen in gebruik door vaste bewoners. De activiteiten van de stichting bestaan uit het aanbieden van een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking of een stoornis in het autistisch spectrum. In deze woonvorm wordt een 24- uurs

Nadere informatie

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens...

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens... Jaarverslag 2015 Je bent nooit groter dan wanneer je je bukt om een kind te helpen. (Dr. Wess Stafford, voormalig directeur van Compassion International) Inhoudsopgave 1. Over Gezinsfundament... 2 2. Terugblikken

Nadere informatie

STICHTING VEINE. Rotterdam JAARREKENING 2015

STICHTING VEINE. Rotterdam JAARREKENING 2015 STICHTING VEINE Rotterdam JAARREKENING 2015 INHOUD JAARREKENING 2015 Balans per 31 december 1 Staat van baten en lasten 2 Toelichting algemeen 3 Toelichting op de balans per 31 december 5 Toelichting op

Nadere informatie

Stichting Music4Hope T.a.v. het bestuur Hackfortlaan XB BARNEVELD. Jaarrekening 2017

Stichting Music4Hope T.a.v. het bestuur Hackfortlaan XB BARNEVELD. Jaarrekening 2017 T.a.v. het bestuur Hackfortlaan 21 3771 XB BARNEVELD Jaarrekening 2017 T.a.v. het bestuur Hackfortlaan 21 3771 XB BARNEVELD Jaarrekening 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Algemeen 1.1 Algemeen 3 1.2 Resultaatvergelijking

Nadere informatie

Stichting Netwerkhulp Hortensiastraat AG Zwolle KvK# Fiscaal nummer

Stichting Netwerkhulp Hortensiastraat AG Zwolle KvK# Fiscaal nummer JAARREKENING 2012 Joost M. Govers Penningmeester Stichting Netwerkhulp Zwolle 24 september 2013 Inhoud: Algemeen blz 2 en 3 Balans per 31 december 2012 blz 4 Resultaat 2012 blz 5 Toelichting op de balans

Nadere informatie

Stichting Music4Hope T.a.v. het bestuur Hackfortlaan XB BARNEVELD. Jaarrekening 2016

Stichting Music4Hope T.a.v. het bestuur Hackfortlaan XB BARNEVELD. Jaarrekening 2016 T.a.v. het bestuur Hackfortlaan 21 3771 XB BARNEVELD Jaarrekening 2016 T.a.v. het bestuur Hackfortlaan 21 3771 XB BARNEVELD Jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Algemeen 1.1 Algemeen 3 2. Jaarrekening

Nadere informatie

STICHTING SPIRITUEEL INNOVATIE FONDS te Arnhem. Rapport inzake de jaarrekening 2012

STICHTING SPIRITUEEL INNOVATIE FONDS te Arnhem. Rapport inzake de jaarrekening 2012 STICHTING SPIRITUEEL INNOVATIE FONDS te Arnhem Rapport inzake de jaarrekening 2012 Inhoudsopgave Blz. RAPPORT Opdracht 2 Algemeen 2 Resultaat 3 JAARREKENING Grondslagen voor de financiële verslaggeving

Nadere informatie

RAPPORT inzake de jaarrekening 2014 van Stichting Grafisch Museum te GRONINGEN. Blad 1

RAPPORT inzake de jaarrekening 2014 van Stichting Grafisch Museum te GRONINGEN. Blad 1 RAPPORT inzake de jaarrekening 2014 van te GRONINGEN Blad 1 Stadskanaal, 16 februari 2015 Ref. 071714 JAARVERSLAG 2014 INHOUD Bladnummer Accountantsverslag 1. Samenstellingsverklaring 4 2. Algemeen 5 3.

Nadere informatie

Jaarrapport Stichting Kind in Huis gevestigd te de Bult

Jaarrapport Stichting Kind in Huis gevestigd te de Bult Jaarrapport 2017 gevestigd te de Bult Inhoud Algemene gegevens Balans per 31 december 2017 Winst- en verliesrekening over 2017 Toelichting op de balans Toelichting op de winst- en verliesrekening Algemene

Nadere informatie

Publicatie op website i.v.m. ANBI status. 1. Naam van de instelling Stichting Wigwam Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties

Publicatie op website i.v.m. ANBI status. 1. Naam van de instelling Stichting Wigwam Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties Publicatie op website i.v.m. ANBI status 1. Naam van de instelling Stichting Wigwam Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties 2. Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden Jaarrekening 2015 Stichting De Vier Pelikanen James Wattstraat 4 Internet http://www.hsfinance.nl 8912 AR Leeuwarden Handelsregister Leeuwarden 01143891 Telefoon: 06-22 55 31 18 E-mail: info@hsfinance.nl

Nadere informatie

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2018

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2018 Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2018 Opgesteld door: Ernesdienst www.ernesdienst.nl JAARREKENING 2018 VAN STICHTING WORLD MUSIC FORUM NL INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1 Opdracht 1 JAARREKENING 1

Nadere informatie

Concept Concept Concept Concept Concept. Concept

Concept Concept Concept Concept Concept. Concept VERENIGING ERFRECHT ADVOCATEN NEDERLAND TE AMSTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG 1 Opdracht 2 2 Ontbreken van de verklaring 2 3 Algemeen 2 4 Resultaat 3 5 Financiële

Nadere informatie

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2015

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2015 Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2015 Opgesteld door: Ernesdienst www.ernesdienst.nl JAARREKENING 2015 VAN STICHTING WORLD MUSIC FORUM NL INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1 Opdracht 1 JAARREKENING 1

Nadere informatie

STICHTING HOVO OVERIJSSEL NIJVERDAL JAARREKENING

STICHTING HOVO OVERIJSSEL NIJVERDAL JAARREKENING STICHTING HOVO OVERIJSSEL NIJVERDAL Lansinkesweg 4, 7553 AE Hengelo Postbus 960, 7550 AZ Hengelo Tel: 074 250 52 26 Fax: 074 250 09 28 Email: info@kokkoehorst.nl Internet: www.kokkoehorst.nl Rabo: 16.63.53.167

Nadere informatie

Bestuursverslag 2. Jaarrekening

Bestuursverslag 2. Jaarrekening Inhoud Bestuursverslag 2 Doelstelling en kernactiviteit 2 Kengetallen en inhoudelijk resultaat 2 Doelstellingen 2016 3 Beloningsbeleid 3 Beleid aangaande ons vermogen 3 Jaarrekening 2015 4 Balans 4 Winst

Nadere informatie

Vereniging Dierenhoeve Mevrouw A.E.M. Warmerdam Kerkstraat 75A 2211 RD NOORDWIJKERHOUT. Jaarrekening 2016

Vereniging Dierenhoeve Mevrouw A.E.M. Warmerdam Kerkstraat 75A 2211 RD NOORDWIJKERHOUT. Jaarrekening 2016 Vereniging Dierenhoeve Mevrouw A.E.M. Warmerdam Kerkstraat 75A 2211 RD NOORDWIJKERHOUT Jaarrekening 2016 Vereniging Dierenhoeve Mevrouw A.E.M. Warmerdam Kerkstraat 75A 2211 RD NOORDWIJKERHOUT Jaarrekening

Nadere informatie

JAARREKENING

JAARREKENING JAARREKENING 2014-2015 Plaats Leeuwarden Datum 03-06-2016 INHOUDSOPGAVE Bestuursverslag. 1, 2 Balans per 31 december 2015. 3, 4 Winst- en verliesrekening 2015. 5 Algemene toelichting. 6 Toelichting winst-

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Jaarverslag 2017 Inhoudsopgave Inleiding... blz 2 Hoofdstuk 1: Stichting Bulters + Mekke... blz 3 Hoofdstuk 2: Resultaten... blz 4 Hoofdstuk 3: Organisatie & Bestuur... blz 5 Hoofdstuk 4: Jaarrekening...

Nadere informatie

STICHTING BEGUNSTIGERS ZWOLSE THEATERS JAARVERSLAG 2015

STICHTING BEGUNSTIGERS ZWOLSE THEATERS JAARVERSLAG 2015 STICHTING BEGUNSTIGERS ZWOLSE THEATERS JAARVERSLAG 2015 1 INHOUDSOPGAVE Blad Jaarbericht 2015 3 Jaarrekening 4 Balans per 31 december 2015 5 Staat van baten en lasten over 2015 6 Toelichting op de balans

Nadere informatie

Stichting Netwerkhulp Oosterlaan GA Zwolle KvK# Fiscaal nummer

Stichting Netwerkhulp Oosterlaan GA Zwolle KvK# Fiscaal nummer JAARREKENING 2010 Joost M. Govers Penningmeester Stichting Netwerkhulp Zwolle 24 september 2013 Inhoud: Algemeen blz 2 en 3 Balans per 31 december 2010 blz 4 Resultaat 2010 blz 5 Toelichting op de balans

Nadere informatie

Stichting Danstheater VOS Jaarrekening 2013

Stichting Danstheater VOS Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 INHOUD Goedkeuring en décharge 2 Balans per 31 december 2013 3 Staat van baten en lasten over 2013 5 Waarderingsgrondslagen 6 Toelichting op de balans 7 Toelichting

Nadere informatie

STICHTING T.O.P.P. TE HAARLEM. Rapport inzake jaarstukken 2012

STICHTING T.O.P.P. TE HAARLEM. Rapport inzake jaarstukken 2012 STICHTING T.O.P.P. TE HAARLEM Rapport inzake jaarstukken 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Ontbreken van de verklaring 2 2 Algemeen 3 3 Fiscale positie 3 JAARREKENING 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2016

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2016 Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2016 Opgesteld door: Ernesdienst www.ernesdienst.nl JAARREKENING 2016 VAN STICHTING WORLD MUSIC FORUM NL INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1 Opdracht 1 JAARREKENING 1

Nadere informatie

Balans en W+V Coöperatie dea totaal (o.b.v. UNIT4 Multivers)

Balans en W+V Coöperatie dea totaal (o.b.v. UNIT4 Multivers) (30-3-2017 12:24) Balans, V+W, Consolidatie 2016 Jaarverslag.xlsx / Balans, V+W 1 / 5 Balans en W+V Coöperatie totaal (o.b.v. UNIT4 Multivers) 2016 2016 Balans - Activa 0222 Installatie PV panelen Zon

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015

Rapport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Vrienden van Hospice Wageningen-Renkum Melkweg 1 6707 CZ Wageningen tel: 0317-450047 email: vrienden@hospicewageningenrenkum.nl bankrekening nr.: IBAN NL30 RABO 0155 6526 99 ANBI nr: 8214.91.647

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden Jaarrekening 2016 Stichting De Vier Pelikanen James Wattstraat 4 Internet http://www.hsfinance.nl 8912 AR Leeuwarden Handelsregister Leeuwarden 01143891 Telefoon: 06-22 55 31 18 E-mail: info@hsfinance.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Parc Spelderholt Spelderholt 9 7361DA Beekbergen. KvK-nummer: 8081141 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014

Stichting Vrienden van Parc Spelderholt Spelderholt 9 7361DA Beekbergen. KvK-nummer: 8081141 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014 Stichting Vrienden van Parc Spelderholt Spelderholt 9 7361DA Beekbergen KvK-nummer: 8081141 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014 Inhoud JAARSTUKKEN 2014 JAARREKENING 3 Balans 4 Winst-en-verliesrekening 6

Nadere informatie

Jaarrekening dec december 2016 Benchmarkperiode 31 dec december om 15:55 uur

Jaarrekening dec december 2016 Benchmarkperiode 31 dec december om 15:55 uur Jaarrekening 2016 Rapportageperiode 31 dec 2016 31 december 2016 Benchmarkperiode 31 dec 2015 31 december 2015 Printdatum 07-06-2017 om 15:55 uur Voorblad 0 0 Inhoud Algemeen 2 Resultaatvergelijking 3

Nadere informatie

! * Het postadres van de stichting: Koperweg 41, 7335 DS Apeldoorn

! * Het postadres van de stichting: Koperweg 41, 7335 DS Apeldoorn De Stichting J. Bleeker Fonds is als ANBI erkende Stichting verplicht de volgende gegevens op de website te vermelden: * De naam van de stichting: Stichting J. Bleeker Fonds * Het fiscaal nummer: 805185471

Nadere informatie

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2017

Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2017 Stichting World Music Forum NL JAARREKENING 2017 Opgesteld door: Ernesdienst www.ernesdienst.nl JAARREKENING 2017 VAN STICHTING WORLD MUSIC FORUM NL INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1 Opdracht 1 JAARREKENING 1

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen Financieel jaarverslag 2015 te Emmen Inhoudsopgave. Blz. Algemeen 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2015 4 Staat van Baten en Lasten over 2015 6 Toelichting 7 3 Algemeen Postbus 97 Telefoon: 06-27

Nadere informatie

Concept Concept Concept Concept Concept. Concept

Concept Concept Concept Concept Concept. Concept VERENIGING ERFRECHT ADVOCATEN NEDERLAND TE AMSTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG 1 Opdracht 2 2 Ontbreken van de verklaring 2 3 Algemeen 2 4 Resultaat 3 5 Financiële

Nadere informatie

JAARVERSLAG. voedselbank-oss

JAARVERSLAG. voedselbank-oss JAARVERSLAG Pagina 1 van 10 BEZITTINGEN EN SCHULDEN PER 31 DECEMBER ACTIVA VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Machines en installaties Inventaris en inrichting Computers Vervoermiddelen Financiële vaste

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2013

Financieel Jaarverslag 2013 Financieel Jaarverslag 2013 Oss, 26 februari 2014 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Jaarrekening... 4 Algemene grondslag... 4 Vorderingen... 4 Reserves en fondsen... 4 Baten uit eigen fondsenwerving... 4 Kosten

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN MARIKENHUIS

STICHTING VRIENDEN VAN MARIKENHUIS STICHTING VRIENDEN VAN MARIKENHUIS Rapport inzake de jaarstukken 2013-2014 Nijmegen, augustus 2015 1/5 Jaarverslag van het bestuur Jaarrekening Overige gegevens Jaarverslag van het bestuur Algemene informatie

Nadere informatie

Nieuw Dakota Internationale ruimte voor Hedendaagse kunst

Nieuw Dakota Internationale ruimte voor Hedendaagse kunst JAARREKENING 2016 Stichting Amsterdam Jaarrekening A1. Geconsolideerde balans per 31 december 2016-2- A2. Geconsolideerde winst- en verliesrekening over 2016-4- B1. Toelichting op de geconsolideerde balans

Nadere informatie

Rapport inzake Stichting Enjuba te Emmeloord. over 2015

Rapport inzake Stichting Enjuba te Emmeloord. over 2015 Rapport inzake Stichting Enjuba te Emmeloord over 2015 Inhoud Algemene informatie... 3 Financiële samenvatting... 5 Balans per 31 december 2015... 6 Staat van baten en lasten over 2015... 7 Grondslagen

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2017 Stichting Shared Value

Financieel jaarverslag 2017 Stichting Shared Value Financieel jaarverslag 2017 Stichting Shared Value Balans ACTIVA 2017 2016 VASTE ACTIVA Vaste Activa 374 - Totaal vaste activa 374 0 VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen en overlopende posten 48.658 43.470 Totaal

Nadere informatie

! * Het postadres van de stichting: Koperweg 41, 7335 DS Apeldoorn

! * Het postadres van de stichting: Koperweg 41, 7335 DS Apeldoorn De Stichting J. Bleeker Fonds is als ANBI erkende Stichting verplicht de volgende gegevens op de website te vermelden: * De naam van de stichting: Stichting J. Bleeker Fonds * Het fiscaal nummer: 805185471

Nadere informatie

JAARREKENING STICHTING HART VOOR HONGARIJE. Unastrat AZ NIEUWERKERK

JAARREKENING STICHTING HART VOOR HONGARIJE. Unastrat AZ NIEUWERKERK JAARREKENING 2015 STICHTING HART VOOR HONGARIJE Unastrat 46 4306 AZ NIEUWERKERK www.hartvoorhongarije.nl Balans Stichting Hart voor Hongarije 31 december 2015 31 december 2014 ACTIVA Vlottende activa Debiteuren

Nadere informatie

Stichting Van Swieten Society gevestigd te Utrecht. Jaarrekening over het boekjaar 14 november 2013 tot en met 31 december 2014

Stichting Van Swieten Society gevestigd te Utrecht. Jaarrekening over het boekjaar 14 november 2013 tot en met 31 december 2014 Stichting Van Swieten Society gevestigd te Utrecht Jaarrekening over het boekjaar 14 november 2013 tot en met 31 december 2014 Inhoudsopgave Pagina Rapport Algemeen 2 Resultaten 3 Financiële positie 4

Nadere informatie

Balans en W+V Coöperatie dea (met Boon accountants besproken)

Balans en W+V Coöperatie dea (met Boon accountants besproken) 20150401 Balans, V+W 2014.xlsx / Balans, V+W (Boon) 1 / 5 Balans en W+V Coöperatie (met Boon accountants besproken) 2014 2014 Deze jaarrekeningen 2014 komen overeen met de jaarrekeningen die Boon Accountants

Nadere informatie

RAPPORT Stichting Present Nunspeet. Nunspeet. d.d. 3 december 2015

RAPPORT Stichting Present Nunspeet. Nunspeet. d.d. 3 december 2015 RAPPORT 2014 Stichting Present Nunspeet te Nunspeet d.d. 3 december 2015 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsverslag 1.1 Samenstellingsverklaring 2 1.2 Resultaten 3 2. Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december

Nadere informatie

BENARD ACOUNTANTS ADVISEURS

BENARD ACOUNTANTS ADVISEURS JAARSTUKKEN 2014 van Stichting Woordwijs te Nieuwerkerk aan den IJssel INHOUDSOPGAVE Pagina Accountantsverslag 1 Opdracht 2 2 Samenstellingsverklaring 2 3 Algemeen 3 Jaarrekening 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Music4Hope T.a.v. het bestuur Hackfortlaan XB BARNEVELD. Jaarrekening 2015

Stichting Music4Hope T.a.v. het bestuur Hackfortlaan XB BARNEVELD. Jaarrekening 2015 T.a.v. het bestuur Hackfortlaan 21 3771 XB BARNEVELD Jaarrekening 2015 T.a.v. het bestuur Hackfortlaan 21 3771 XB BARNEVELD Jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Algemeen 1.1 Algemeen 3 2. Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5 JAARREKENING 2018 Pagina: 1 van 5 Jaarrekening 2018 Het jaar 2018 is afgesloten met een negatief resultaat van 459,= Het werkelijke resultaat kan als volgt worden vergeleken met de begroting: en lasten

Nadere informatie

1. Algemeen 1 2. Bestuur 1 3. Resultaat 1 4. Fiscale positie 2

1. Algemeen 1 2. Bestuur 1 3. Resultaat 1 4. Fiscale positie 2 Jaarrekening 2016 van : Samenwerkend U.A., Inhoudsopgave Pagina 1. Algemeen 1 2. Bestuur 1 3. Resultaat 1 4. Fiscale positie 2 Jaarrekening 2016 I: Balans per 31 december 2016 3 II: Winst- en verliesrekening

Nadere informatie

Jaarrekening 2016 Stichting Oók FC Volendam Sportlaan BK Volendam

Jaarrekening 2016 Stichting Oók FC Volendam Sportlaan BK Volendam Jaarrekening 2016 Stichting Oók FC Volendam Sportlaan 10 1131 BK Volendam INHOUDSOPGAVE Financieel verslag 1. Opdracht 3 2. Algemeen 3 3. Resultaten 4 Jaarrekening 2016 A. Balans per 31 december 2016 5

Nadere informatie

SGG Depositary B.V. Jaarverslag 2013/2014

SGG Depositary B.V. Jaarverslag 2013/2014 SGG Depositary B.V. Jaarverslag 2013/2014 Amsterdam, Hoogoorddreef 15 Kamer van Koophandel Amsterdam, 59.062.576 Inhoudsopgave Algemeen 3 Balans per 31 december 2014 4 Winst- en Verliesrekening over de

Nadere informatie

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013 Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Inzake de jaarrekening 2013 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Opdracht 3 1.2 Beoordelingsverklaring 3 1.3 Algemeen 4 1.4 Resultaten 5 2. Bestuursverslag

Nadere informatie

Gegevens Stichting Beeldenwereld pag. 2 Financiën pag. 3 Balans per 31 december pag. 4 Staat van baten en lasten pag. 5

Gegevens Stichting Beeldenwereld pag. 2 Financiën pag. 3 Balans per 31 december pag. 4 Staat van baten en lasten pag. 5 Jaarekening2017 S ch ngbeeldenwereld Inhoudsopgave Gegevens Stichting Beeldenwereld pag. 2 Financiën pag. 3 Balans per 31 december pag. 4 Staat van baten en lasten pag. 5 Grondslagen voor waardering en

Nadere informatie

BENARD ACCOUNTANTS ADVISEURS

BENARD ACCOUNTANTS ADVISEURS ACCOUNTANTS ADVISEURS JAARSTUKKEN 2015 van Stichting Woordwijs te Nieuwerkerk aan den IJssel INHOUDSOPGAVE Pagina Accountantsverslaq 1 Opdracht 3 2 Samenstellingsverklaring 3 3 Algemeen 3 Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Didit Jaarverslag 2015

Stichting Didit Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave: Bestuursverslag 2015 3 Activiteitenverslag 2015 4 - Opstartjaar 2015 - Naamsverandering - Netwerk - Team Didit - Donaties, acties en subsidies - Promotie Jaarrekening 9 - Balans per 31 december

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Hexagon Ensemble gevestigd te Rhenen. Jaarrekening 2014

Stichting Hexagon Ensemble gevestigd te Rhenen. Jaarrekening 2014 Stichting Hexagon Ensemble gevestigd te Rhenen Inhoudsopgave Pagina Rapport Algemeen 2 Resultaten 3 Financiële positie 4 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 7 Staat van baten en lasten over 2014 9

Nadere informatie

IMPULS-NEDERLANDSE VERENIGING VOOR MUSCULO-SKELETALE SHOCKWAVE THERAPIE TE BERLICUM. Rapport inzake jaarstukken 2016

IMPULS-NEDERLANDSE VERENIGING VOOR MUSCULO-SKELETALE SHOCKWAVE THERAPIE TE BERLICUM. Rapport inzake jaarstukken 2016 IMPULS-NEDERLANDSE VERENIGING VOOR MUSCULO-SKELETALE SHOCKWAVE THERAPIE TE BERLICUM Rapport inzake jaarstukken 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG 1 Opdracht 2 2 Samenstellingsverklaring 2 3 Algemeen

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2. Resultatenanalyse 3. Financiële positie 4. Fiscale positie 6. Balans per 31 december 2013 7

Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2. Resultatenanalyse 3. Financiële positie 4. Fiscale positie 6. Balans per 31 december 2013 7 INHOUDSOPGAVE Rapport Inhoudsopgave 1 Algemene gegevens 2 Resultatenanalyse 3 Financiële positie 4 Fiscale positie 6 Jaarrekening Balans per 31 december 2013 7 Winst- en verliesrekening over 2013 9 Grondslagen

Nadere informatie

Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland

Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 1 Inhoudsopgave Balans en jaarrekening Balans pagina 3 Balans pagina 4 Jaarrekening pagina 5 Jaarrekening pagina 6 Jaarrekening

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie

Stichting Benedictus Labre

Stichting Benedictus Labre Stichting Benedictus Labre Boekjaar 2015 Stichting Benedictus Labre Utrecht 6 april 2016 Inhoud Blad Inhoud 2 Contactgegevens 2 Jaarverslag over boekjaar 2015 3 Jaarrekening 2015 4 Toelichting op de jaarrekening

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 STICHTING NIVOZ,

JAARVERSLAG 2017 STICHTING NIVOZ, JAARVERSLAG 2017 STICHTING NIVOZ, Nederlands Instituut voor Onderwijs en Opvoedingszaken Inhoudsopgave JAARREKENING 2017... 2 TOELICHTING OP DE JAARREKENING... 3 OVERIGE GEGEVENS... 7 Pagina 1 Jaarrekening

Nadere informatie

yc ca contemporary art ycca Jaarcijfers

yc ca contemporary art ycca Jaarcijfers yc yssel ca centre for contemporary art ycca Jaarcijfers 2014 2015 2016 2017 Jaarcijfers 2014 Jaarcijfers 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Jaarcijfers 1.1 Balans per 31 december 2014 2 1.2 Winst- en verliesrekening

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Open Mind Amsterdam. Inhoudsopgave:

Jaarrekening Stichting Open Mind Amsterdam. Inhoudsopgave: Jaarrekening 2015 Stichting Open Mind Amsterdam Inhoudsopgave: 1. Balans per 31 december 2015 2. Staat van baten en lasten over 2015 3. Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 4. Toelichting op

Nadere informatie

Stichting Wereldwinkel Doorn Amersfoortseweg 12-a 3941 EM Doorn JAARCIJFERS 2018 INHOUDSOPGAVE

Stichting Wereldwinkel Doorn Amersfoortseweg 12-a 3941 EM Doorn JAARCIJFERS 2018 INHOUDSOPGAVE Stichting Wereldwinkel Doorn Amersfoortseweg 12-a 3941 EM Doorn JAARCIJFERS 2018 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Paginanummer 1 Balans per 31 december 2018 2 + 3 2 Resultatenrekening over 2018 4 3 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Behoud GAS!Fabriek

Stichting Behoud GAS!Fabriek Stichting Behoud GAS!Fabriek Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave Bestuursverslag Algemene informatie 2 Visie, missie en doelstelling 2 Beleid en strategie 2 Activiteiten 2 Financiën 3 Vooruitblik 3 Jaarrekening

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Het Dijkmagazijn. Beuningen

JAARREKENING Stichting Het Dijkmagazijn. Beuningen JAARREKENING 2016 Stichting Het Dijkmagazijn Beuningen Inhoudsopgave pagina Jaarverslag Opdracht en samenstellingsverklaring 1 Algemeen 2 Jaarstukken 2016 Jaarrekening 2016 Balans per 31 december 2016

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Het Dijkmagazijn. Beuningen

JAARREKENING Stichting Het Dijkmagazijn. Beuningen JAARREKENING 2017 Stichting Het Dijkmagazijn Beuningen Inhoudsopgave pagina Jaarverslag Opdracht en samenstellingsverklaring 1 Algemeen 2 Jaarstukken 2017 Jaarrekening 2017 Balans per 31 december 2017

Nadere informatie

Stichting Platform Centrummanagement Zeist Steynlaan 45 3701 EB Zeist JAARREKENING 2009

Stichting Platform Centrummanagement Zeist Steynlaan 45 3701 EB Zeist JAARREKENING 2009 371 EB Zeist JAARREKENING 29 Inhoudsopgave Pag. VERSLAG 1 Samenstellingsverklaring 2 Resultaat 3 Financiële positie JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2 Staat van Baten en Lasten 3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Lokale Omroep De Bilt

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Lokale Omroep De Bilt FINANCIEEL VERSLAG 2017 Stichting Lokale Omroep De Bilt Te De Bilt Bilthoven, 24 april 2018. blad 1 INHOUDSOPGAVE Pagina RAPPORT Samenstellingsverklaring 2 Algemene gegevens 3 JAARREKENING 4 Balans per

Nadere informatie

CONCEPT CONCEPT CONCEPT CONCEPT CONCEPT

CONCEPT CONCEPT CONCEPT CONCEPT CONCEPT te Verslag inzake jaarstukken 2016...mei 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 2016 1 Opdracht 1 2 Ontbreken van de verklaring 1 3 Resultaatvergelijking en -analyse 2 FINANCIEEL VERSLAG 2016 Jaarrekening

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen Financieel jaarverslag 2016 te Emmen Inhoudsopgave. Blz. Algemeen 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2016 4 Staat van Baten en Lasten over 2016 6 Toelichting 7 Algemeen Postbus 97 Telefoon: 06-27 28

Nadere informatie

uitgebracht aan Stichting Dutch UroOncology Studygroup te Rotterdam inzake jaarbericht 2016

uitgebracht aan Stichting Dutch UroOncology Studygroup te Rotterdam inzake jaarbericht 2016 Belastingen Administraties Adviezen Financiële planning Partners H.C.G. mr. W. Driessen E.C. Huijsmans Vogel MB RB fb H.C.G. D.P. mr. Driessen E.C. Ketelaars Vogel MB RB fb mr. H.C.G. D.J. D.P. Driessen

Nadere informatie

ANBI status per Naam van de instelling Stichting Wigwam Vallei Nederland Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties

ANBI status per Naam van de instelling Stichting Wigwam Vallei Nederland Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties ANBI status per 1-1-2014 1. Naam van de instelling Stichting Wigwam Vallei Nederland Eveneens bekend onder de naam: Wigwamvakanties 2. Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal

Nadere informatie

Balans per 31 december 2014, na resultaatbestemming

Balans per 31 december 2014, na resultaatbestemming Balans per 31 december 2014, na resultaatbestemming Actief Vaste activa Materiële vaste activa Vlottende activa Vorderingen 659 Liquide middelen 14.625 15.284 Baai Dellewal 2014 pagina 1 Balans per 31

Nadere informatie

Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2014. Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2014. Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE. Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem Jaarrekening 2014 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Stichting "Kledingbank Arnhem e.o." gevestigd te Arnhem

Nadere informatie

Samenstellingsverklaring 1. A: Algemeen 1. B: Resultaten 2.

Samenstellingsverklaring 1. A: Algemeen 1. B: Resultaten 2. Samenstellingsrapport Inzake: Jaarrekening 2018 INHOUDSOPGAVE: Blz. Samenstellingsverklaring 1. A: Algemeen 1. B: Resultaten 2. FINANCIEEL VERSLAG 1. Balans per 31 december 2018 3. 2. Grondslagen van de

Nadere informatie

31 december 2013 31 december 2012. 31 december 2013 31 december 2012

31 december 2013 31 december 2012. 31 december 2013 31 december 2012 Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem Jaarrekening over 2013 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE Stichting "Kledingbank Arnhem e.o." gevestigd te Arnhem Jaarrekening

Nadere informatie

20 JULI 2018 JAARREKENING 2017 STICHTING OMGAAN MET PESTEN

20 JULI 2018 JAARREKENING 2017 STICHTING OMGAAN MET PESTEN 20 JULI 2018 JAARREKENING 2017 STICHTING OMGAAN MET PESTEN Stichting Omgaan met pesten Klipper 125 2991 KN Barendrecht Rotterdam, 3 juli 2018 Betreft: Jaarverslag 2017 Aan het bestuur Stichting Omgaan

Nadere informatie

Stichting Future Finance Larixlaan SZ HILVERSUM. KvK-nummer: JAARVERSLAG

Stichting Future Finance Larixlaan SZ HILVERSUM. KvK-nummer: JAARVERSLAG Stichting Future Finance Larixlaan 4 1213 SZ HILVERSUM KvK-nummer: 63451174 JAARVERSLAG 2015-2016 Inhoud BESTUURSVERSLAG Bestuursverslag JAARVERSLAG 2015-2016 JAARREKENING Balans Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Stichting Nieuw Rosa Spier Huis te Laren

Stichting Nieuw Rosa Spier Huis te Laren te Laren Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave Pagina I Gegevens rechtspersoon 2 II Jaarrekening 5 III Overige gegevens 11 5 Pagina 1 I GEGEVENS RECHTSPERSOON 1. Algemeen 1.1. Gegevens: Statutaire naam: Stichting

Nadere informatie

Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE. Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Stichting "Kledingbank Arnhem e.o." gevestigd te Arnhem

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN te HILVERSUM Stichting Leergeld Hilversum Wijdemeren Jaarrekening 2015 23 februari 2016 Pagina 2 van 15 INHOUD ALGEMEEN 1. Algemeen...

Nadere informatie

Stichting Den Haag Texel Johanna van Polanenlaan TB Leidschendam. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2017

Stichting Den Haag Texel Johanna van Polanenlaan TB Leidschendam. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2017 Stichting Den Haag Texel Johanna van Polanenlaan 52 2263 TB Leidschendam KvK-nummer: 53938291 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 217 Inhoud JAARSTUKKEN 217 JAARREKENING Balans Winst-en-verliesrekening Toelichting

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting behoud kasteel de Keverberg. KvK-nummer

Jaarrekening Stichting behoud kasteel de Keverberg. KvK-nummer Jaarrekening 2017 Stichting behoud kasteel de Keverberg KvK-nummer 55058639 Inhoudsopgave paginanummer Resultaatvergelijking 3 Balans 4 Staat van Baten en Lasten 5 Algemene toelichting 6 Toelichting op

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Amos Powered by Yuki Pagina 1 van 10 Afgedrukt:

JAARVERSLAG 2016 Amos Powered by Yuki Pagina 1 van 10 Afgedrukt: JAARVERSLAG Pagina 1 van 10 BEZITTINGEN EN SCHULDEN PER 31 DECEMBER ACTIVA VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Inventaris en inrichting Financiële vaste activa Vorderingen op deelnemingen Langlopende effecten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. pagina. algemene toelichting 2. balans activa 4. balans passiva 5. winst- & verliesrekening 6. toelichting op de balans activa 7

INHOUDSOPGAVE. pagina. algemene toelichting 2. balans activa 4. balans passiva 5. winst- & verliesrekening 6. toelichting op de balans activa 7 INHOUDSOPGAVE pagina algemene toelichting 2 balans activa 4 balans passiva 5 winst- & verliesrekening 6 toelichting op de balans activa 7 toelichting op de balans passiva 9 toelichting op de winst- & verliesrekening

Nadere informatie