Skiweek Damüls Dag 1 zondag 15 januari.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Skiweek Damüls Dag 1 zondag 15 januari."

Transcriptie

1

2 Skiweek Damüls Ondanks de slechte weersvoorspelling rijden we allemaal redelijk gemakkelijk naar ons overnachtingsadres. s Nachts schudt Frau Holle weer aardig wat sneeuw uit haar mandje. In twee dagen valt er bijna 1 meter bij. Op zaterdagochtend rijden we op een met sneeuw bedekte weg naar Au, waar we afslaan naar Damüls. Daar gaat het omhoog en zijn we verplicht de sneeuwkettingen te monteren. Dat blijkt inderdaad geen overbodige actie. Iedereen bereikt veilig de bestemming: Hotel Alpenblume. We worden gastvrij onthaald en kunnen meteen onze kamers betrekken. Dag 1 zondag 15 januari. Op zondag 15 januari de eerste skidag. Damüls laat zich meteen van zijn allerbeste zijde zien. Prachtige pistes en een lekker zonnetje zorgen voor een prettig begin. De koffiestop houden we in Damüls Kirchdorf, waar we toevallig ook Ineke ontmoeten. Daarna gaan we een ander deel van het skigebied ontdekken. Een lange koude lift, Hohes Licht. Een mooie lange afdaling brengt ons bij Gasthof Wallisgaden, waar we de middagstop maken.

3 Als het zicht minder wordt, houden we het voor gezien. De wegendienst probeert de boel begaanbaar te houden, als het aan het eind van de dag onophoudelijk blijft sneeuwen. Om zeven uur s avonds eten we in het restaurant. Er zijn 3 tafels naast elkaar voor ons gereserveerd. Het reserveringsbordje is voorzien van onze groepsnaam. Dag 2 maandag 16 januari. Als we wakker worden en uit het raam kijken, heeft het weer flink gesneeuwd en is het nog bewolkt.

4 Een uurtje later beginnen we deze tweede dag opnieuw met de zon. De pistes liggen er geweldig bij en door de vers gevallen sneeuw zwieren we met een verheerlijkt gevoel richting Mellau. We blijven eerst lekker aan de zonzijde. Net voor de eerste korte stop zoekt Pia het randje van de piste op en gaat er net overheen. Ze belandt in een vol gesneeuwde greppel, waar ze bijna geheel in verdwijnt. Met hulp van Henk, Ton en André komt ze er weer uit, maar mist 1 ski. Het kost geruime tijd voor die wordt gevonden. Uiteindelijk duikt Henk hem op uit de diepe sneeuw. Nog zo'n sneeuwscene speelt zich net voor de lunchstop af. Gerrit ziet een Gasthof, waar het niet zo druk is. Hij staat naast de piste in de diepe sneeuw. Wachtend tot iedereen is gearriveerd, staat hij stil. Als hij zich in beweging zet, zakt hij langzaam weg in de diepe sneeuw. Gelukkig hebben we van beide situaties de foto s nog. Na de middagstop wordt het weer slechter. Het sneeuwt weer en het trekt langzaam dicht. We maken nog een paar afdalingen en keren dan terug naar het hotel. Onverwacht zijn deze eerste twee skidagen prachtig geweest met steeds 's ochtends zon. Terug in het hotel doen we eerst een gezamenlijke après-ski. De avondklok voor het eten luidt steeds om 19:00 uur. In de keuken zorgen vader en schoonzoon voor heel smakelijke menu s. We hebben het weer aardig getroffen. Dag 3 dinsdag 17 januari. De dag begint stralend. De lucht is strak blauw en dat zal de rest van de week zo blijven. Al bij de start neemt Ton Karel een sneeuwtest, die gelukkig goed uitpakt. Een schram op de neus is alles wat rest. We treffen de groep weer boven aan de Ugalift, waar de regels van het spel nog een keer kort worden belicht.

5 Daarna gaat het "out in the open". Heerlijke pistes wachten op ons en we zwieren dat het een lieve lust is. Het ziet er allemaal geweldig uit en iedereen glijdt met een brede glimlach op het gezicht. Hiervoor zijn we gekomen. Na de ochtendstop begeven we ons naar het skigebied van Mellau. Dat valt in het begin niet echt mee. De start is een lastige, steile passage, maar is die is bedwongen ontvouwen zich ook hier prachtige pistes. We genieten weer volop. Verrassend is ook het tunneltje, waar we doorheen komen en waarna we Mellau in de diepte zien liggen. We maken nog een mooie foto bij een prachtige boom en maken ons dan op voor de 7 km. lange afdaling naar Mellau. Een mooie bosroute met een snel einde.

6 Bij het dalstation van de Mellaubahn houden we onze middagpauze. We hebben de rust wel even verdiend. Hierna keren we terug. Het is al aardig laat geworden en het zicht is hier en daar wat minder door de uitstoot van alle draaiende sneeuwkanonnen. Met nog een sneeuwtest zo hier en daar, keren we terug. De laatste afdaling is weer de nummer 1, die ons terug brengt naar het hotel. We hebben 's ochtends een weggetje gezien, waarmee we naar het hotel kunnen skiën en die proberen we te vinden. Dat lukt. Een laatste stukje skiën we over de rodelbahn en dan bereiken we een nauw spoor schuin omlaag naar het hotel. Dat vergt nog wat stuurmanskunst en durf om er in te duiken. Iedereen slaagt erin om dat te doen. (André en Trudy doen het even samen). Bij de après-ski praten we nog gezellig na over deze prachtige dag. Dag 4 woensdag 18 januari. De pistes liggen er perfect bij. We skiën via een aantal verbindingsliften en pistes naar het dak van ons wintersportgebied. Dit is de Ragaz lift. We zijn onder de indruk van het panorama boven. We nemen afdaling 16, een rode piste die ons weer naar het dalstation van de Ragaz lift brengt. Een heerlijke piste. We nemen dezelfde nog een keer. Na de koffiepauze skiën we een groot deel van het skigebied van Damüls nog een keer door. We eten in het restaurant naast het bergstation van de Uga lift: Gasthof Elsenalpe. Op het terras in het zonnetje is het weer dik genieten.

7 Na de middagpauze maken we nog een paar grote rondes en dalen ten slotte weer af naar ons hotel. Niet iedereen weet het juiste pad te kiezen, maar we bereiken wel allemaal gezond de skikelder. Gezellig even napraten en ook Ineke en Rienkje doen hun verhaal van de dag. Opnieuw een topdag. Dag 5 donderdag 19 januari. Vandaag staat Lech op het programma. Gisteren zijn de auto s al vast sneeuwvrij gemaakt. Na even flink schrappen zijn de ramen ontdaan van het laagje ijs en laden we onze spullen in. Dan volgt een werkelijk schitterende autotocht naar Schröcken. Daar breiden we onze skipas uit met een dagje Lech. Vervolgens gaan we op pad. Eerst de Saloberjet, waarna sweater afdalen naar de Auenfeld lift, de verbindingslift met Lech. Pistes liggen er hier ook prachtig bij. Lech toont zich, zoals we het vaker hebben meegemaakt. Mooie pistes en prachtig zonnig weer. De blauwe 200 brengt ons naar het dorp, waar we meteen de liftcabine pakken die ons naar 2382 meter tilt. Een bakkie doen in het warme zonnetje achter het glas en dan zijn we klaar voor de Weisse Ring.

8 Wat is het weer genieten. Een enkele keer maken we een uitstapje net buiten de Ring, omdat het er zo mooi bij ligt. Dan dalen we af naar Zürs en beginnen daar aan het stuk naar Zug. Onderweg strijken we neer op het drukke terras van het Seekopf restaurant. Het gaat niet snel, maar we krijgen uiteindelijk toch allemaal onze bestelling. Als het zonnetje achter de bergen zakt, wordt het koud. We gaan gauw weer op pad, want er wacht ons nog een ongeprepareerde skiroute, die ons uiteindelijk naar Zug moet brengen. Een behoorlijke uitdaging, maar we worden er wel weer warm van. In Lech aangekomen maken we nog een uitstapje naar de Steinmähderlift. Het wordt nog even spannend bij die afslag, als ons skirijtje breekt. Gelukkig komt het nog goed. De lange afdaling met de 235 brengt ons terug naar de Auenfeld lift. In Schröcken nog een laatste lift omhoog. Dan even goed kijken welke afdaling ons het best terug brengt. Dat is de 254. Ook de terugtocht met de auto is weer prachtig. Dag 6 vrijdag 20 januari. Vandaag de laatste skidag. Wederom een prachtige dag met prima geprepareerde pistes. We maken een paar fijne afdalingen. Het uitzicht boven in de richting van het Alpenvoorland is adembenemend mooi. Dan gaan we richting Mellau. Eerst een stukje zwarte piste, welke er prima bij ligt. Via het tunneltje bereiken we het skigebied van Mellau. Op het pleintje stoppen we voor een heisse choco, koffie of espresso. Daarna gaat het via een aantal mooie afdalingen weer richting Damüls. We gaan nog een keer met de Hasenbühel omhoog en nemen dan de skiroute 8. Die is net open en ligt er fantastisch bij.

9 Dan gaat het met de Sunegg lift omhoog om daarna af te dalen naar Damüls. Daar wacht Ineke ons al op. We lunchen bij de pizzeria. Heel erg lekker. Daarna maken we met zijn tienen nog een laatste ronde door het skigebied. Het slotstuk is de skiroute 5, die we nog niet eerder hebben geskied. Een prachtige uitdagende route met een paar steile stukken, die we moeiteloos nemen. Als we er niet op bedacht zijn, doemt plotseling een steil, glad en steil stukje piste op. We worden hierdoor verrast en dit leidt tot enige schuivers. Gelukkig brengt iedereen het er goed af. Zo komt er een einde aan een onwaarschijnlijk mooie ski week. De reservering voor volgend jaar is inmiddels gemaakt: 20 tot 27 januari 2018.

Hierboven het uitzicht vanuit ons hotel. In de afgelopen nacht heeft het flink gesneeuwd. De auto s hebben een dikke witte deken.

Hierboven het uitzicht vanuit ons hotel. In de afgelopen nacht heeft het flink gesneeuwd. De auto s hebben een dikke witte deken. Zaterdag 20 januari. Op vrijdag zijn we allemaal op pad gegaan. Aan het eind van de middag arriveren we allemaal in het zuiden van Duitsland Fred, Rienkje, Trudy en Wim overnachten in Leutkirch. De rest

Nadere informatie

Wintersport Toch zijn ze in Damüls de 2 meter ruim gepasseerd. Er ligt op de berg 260 cm.

Wintersport Toch zijn ze in Damüls de 2 meter ruim gepasseerd. Er ligt op de berg 260 cm. Wintersport 2019 We gaan opnieuw naar Damüls-Mellau. Het is dit jaar ook al weer vroeg gaan sneeuwen, maar de hoge temperaturen hebben er voor gezorgd, dat het ook weer weg dooit. Op 9 december is het

Nadere informatie

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op.

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op. Ook dit jaar vertrekken de meesten weer op vrijdag. De reis verloopt rustig. In het zuiden van Duitsland begint het weer een winters karakter te krijgen. De wegen blijven echter goed begaanbaar. Iedereen

Nadere informatie

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op.

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op. Ook dit jaar vertrekken de meesten weer op vrijdag. De reis verloopt rustig. In het zuiden van Duitsland begint het weer een winters karakter te krijgen. De wegen blijven echter goed begaanbaar. Iedereen

Nadere informatie

Inleiding. Ons skiteam. Auto 1: Fred, Rienkje, Trudy en Wim. Auto 2: Ton, Mar en Tom. Auto 3: Gerrit, Anny, Ineke en Henk. Auto 4: Pia en André.

Inleiding. Ons skiteam. Auto 1: Fred, Rienkje, Trudy en Wim. Auto 2: Ton, Mar en Tom. Auto 3: Gerrit, Anny, Ineke en Henk. Auto 4: Pia en André. Inleiding. Als ik begin te schrijven aan deze nieuwe Skinfo, zitten we aan de vooravond van ons Eifelweekend. Niet echt veel tijd dus om er uitgebreid voor te gaan zitten. Toch wil ik even een beginnetje

Nadere informatie

Inleiding. Ligging hotel. Skigebied.

Inleiding. Ligging hotel. Skigebied. Inleiding. De tweede Skinfo van dit seizoen. De beslommeringen van het Eifelweekend liggen achter ons en nu is er dus tijd en gelegenheid om weer vooruit te kijken naar onze volgende activiteit. We zullen

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

De busreis ging prima om 7 uur vertrek uit Hilversum en via Eindhoven om Frans, Wim en Daan op te halen richting Italië

De busreis ging prima om 7 uur vertrek uit Hilversum en via Eindhoven om Frans, Wim en Daan op te halen richting Italië MALGA CIAPELA 7 maart 16 maart 2008 Blij weer zoveel bekende gezichten te zien op deze reis van stichting SKI VRIENDEN. En inderdaad het zijn vrienden geworden dit groepje fanatiekelingen die één, twee

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

Inleiding. Ons hotel.

Inleiding. Ons hotel. Inleiding. Al weer de 3e Skinfo van dit seizoen. De maand december is begonnen en we beginnen al behoorlijk getraind te raken. De sneeuw, die in de afgelopen periode in de Alpen is gevallen, is nagenoeg

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

zaterdag 20 januari Montagnards

zaterdag 20 januari Montagnards MORZINE 19 27 januari 2007 zaterdag 20 januari Met ons groepje van 6 zijn we de sneeuwomstandigheden gaan testen. Het blijkt, dat er alleen in het gebied rondom goed kan worden geskied. Op de hellingen

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

VERSLAG VAN ONZE BELEVENISSEN IN HINTERGLEMM 2014.

VERSLAG VAN ONZE BELEVENISSEN IN HINTERGLEMM 2014. VERSLAG VAN ONZE BELEVENISSEN IN HINTERGLEMM 2014. In dit verslag zijn de dagverslagen van de skiweek samengebracht. Mocht dit verslag voor iemand aanleiding zijn om zich op te geven voor de skiweek van

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

Na inchecken eerst even een welkomstdrankje in de bar gedronken en daarna de spullen uit de auto en even relaxen voor het diner.

Na inchecken eerst even een welkomstdrankje in de bar gedronken en daarna de spullen uit de auto en even relaxen voor het diner. Inleiding Na 3 jaren in het skigebied van Sankt Anton am Arlberg en Lech te zijn geweest, zijn we dit jaar neergestreken in Saalbach Hinterglemm. We logeren in Hotel Gungau, dat vlak naast het dalstation

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Combiweek tot

Combiweek tot Combiweek 2018 03-03-2018 tot 10-03-2018 USAC leden de kans te geven om op veilige en betaalbare wijze bezig te gaan met de bergsporten tourskiën en ijsklimmen. Dat is waar de combiweek om draait. Beide

Nadere informatie

Obertauern. Poederknallen in freeride-mekka. roadtrip. Snow/11. tekst: irene bauer foto s: edoart.nl

Obertauern. Poederknallen in freeride-mekka. roadtrip. Snow/11. tekst: irene bauer foto s: edoart.nl 10/Snow roadtrip Obertauern Poederknallen in freeride-mekka tekst: irene bauer foto s: edoart.nl Geen zin om in een gigantische skicarrousel vakantie te vieren? Wel zin om jezelf te bekwamen in het buiten

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Zugspitze. We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond.

Zugspitze. We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond. Zugspitze We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond. 1 Jaren geleden hadden we de Zugspitze, met 2961 m. de hoogste berg van Duitsland,

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 7,4 km.(± 2,5 uur) 158 meter (laagste punt

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

PEELTRAPPERS ON TOUR!

PEELTRAPPERS ON TOUR! PEELTRAPPERS ON TOUR! Zwarte Woud 2017 420 kilometer 9000 hoogtemeters Programma Woensdag 26 juli Vertrek Odiliapeel: 07.00 uur Aankomst Bad Krozingen: 12.00 uur Vervoer: Bus voor personen en fietsen.

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Vraagprijs: 699.000,-- Recent gerenoveerd Gasthof-Pension met 11 kamers/appartementen en luxe eigenaarswoning. Verder is er een eigen huisbar/apres-skibar,

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

Inleiding. SKIPAS prijzen.

Inleiding. SKIPAS prijzen. Inleiding. Als ik begin aan deze tweede Skinfo, verdwijnt de sneeuw hier in Nederland in ras tempo. Twee keer achter elkaar kregen we een aardige hoeveelheid sneeuw over ons heen en dat leverde weer mooie

Nadere informatie

Boedapest. Passau. Wenen. Vertrek naar Roemenië. Woensdag 7 februari 2013

Boedapest. Passau. Wenen. Vertrek naar Roemenië. Woensdag 7 februari 2013 Vertrek naar Roemenië Woensdag 7 februari 2013 Vanmiddag richting mijn zoon en schoondochter gereden, want zij wil mij wegbrengen naar Voorthuizen. Vanmiddag bracht Alice mij nog veel dozen met medicijnen

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Saint-Moritz Roi Soleil

Saint-Moritz Roi Soleil Saint-Moritz Roi Soleil Zwitserland Kanton Graubünden Wintersport vakantie in het Haute-Engadin voor families die van skiën houden. Resort highlights Ervaar de kosmopolitische sfeer van een zonnig skigebied

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Arrenslee: Hilde, Jos, Jean-Pierre, Kristoff, Sabine A., Agnes, Inge en Lydia. Het Weer in Au

Arrenslee: Hilde, Jos, Jean-Pierre, Kristoff, Sabine A., Agnes, Inge en Lydia. Het Weer in Au Au-Gazet Winter M A A N D A G, 2 0 1 8 Arrenslee: Hilde, Jos, Jean-Pierre, Kristoff, Sabine A., Agnes, Inge en Lydia Matthias de paardjesman was juist om 14u hier met Frieda en Pia, twee bruine paardjes.

Nadere informatie

Spijtig, dat Ton een aanvaring heeft met een dame, die daarbij haar knie behoorlijk verdraait. Henk en Ton Knape zijn er bij. De rest van de groep

Spijtig, dat Ton een aanvaring heeft met een dame, die daarbij haar knie behoorlijk verdraait. Henk en Ton Knape zijn er bij. De rest van de groep Vrijdag 18 januari. We hebben om 5 uur bij Ineke en Henk afgesproken. Ze zijn net klaar, als wij komen aanrijden. We pakken de spullen in en rijden vast richting Boekenberg. Daar komt Ton net aanrijden,

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland Deel 1: Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland 01 t/m 13 juni 2015 (Deel 2: Sankt Johann in Tirol) Maandag 1 juni Heel - Laudenbach 437 km Na een kort oponthoud door een file komen we rond vier uur

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Eugénie Brands EEN WITTE RAAF. Uitgeverij Aspekt

Eugénie Brands EEN WITTE RAAF. Uitgeverij Aspekt Eugénie Brands EEN WITTE RAAF Uitgeverij Aspekt 1 Ze hebben m n Fordje Ka weer aan de praat gekregen. Hij is zo volgestouwd dat ik nauwelijks over de bagage heen kan kijken. De TomTom is ingesteld en nu

Nadere informatie

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 21 maart 2013 Mijn gasthuis in Woldendorp was pure verwennerij. Wat ben ik in de watten gelegd. Een mooie slaapkamer, lekker eten en een reuze

Nadere informatie

Een dagje vrij (groep 6)

Een dagje vrij (groep 6) Een dagje vrij (groep 6) Doelstelling: Tactiele stimulatie en samenwerking. Er wordt gewerkt in tweetallen. 1 kind zit op een stoel, met de leuning naar de zijkant, zodat de rug helemaal beschikbaar is

Nadere informatie

SKIGEBIED UPDATE. De avond valt over ons skigebied.

SKIGEBIED UPDATE. De avond valt over ons skigebied. SKIGEBIED UPDATE. De avond valt over ons skigebied. Deze foto is gemaakt met de webcam van Schönleiten op woensdag 13 november om half vijf s middags. De zon zakt net achter de bergen en het dal is aan

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Zwart = tekst van verhaal Rood = de vragen die de voorlezer tussendoor stelt Blauw = de antwoorden die de kinderen kunnen geven

Zwart = tekst van verhaal Rood = de vragen die de voorlezer tussendoor stelt Blauw = de antwoorden die de kinderen kunnen geven Instructies: Zwart = tekst van verhaal Rood = de vragen die de voorlezer tussendoor stelt Blauw = de antwoorden die de kinderen kunnen geven Maandag Wat zie je op de voorkant? (een konijn en wortels) Heel

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Dinsdag 5-08 windje 3 uit het noorden, dus voor het lapje op weg. Zonnig. Inverness - Dochgarroch In de ochtend lekker getutteld en s middag na vier

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

school ijsvrij. Zo vaak vriest het niet, zei de directeur van de school. Daar mogen jullie van gaan genieten! Als Spekkie aanbelt, doet Sproet meteen

school ijsvrij. Zo vaak vriest het niet, zei de directeur van de school. Daar mogen jullie van gaan genieten! Als Spekkie aanbelt, doet Sproet meteen IJsvrij Met dikke wanten aan en een sjaal om loopt Spekkie naar het huis van Sproet. Brrr... wat is het koud! Sinds een week vriest het flink en alle sloten in de buurt zijn al dicht. Sproet rende na schooltijd

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Lieve familie en vrienden, Inmiddels is het hier in Trondheim lente geworden. Maar ook in april hebben we nog genoten van de sneeuw en we kunnen

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Van Overloon naar de Christinehoeve.

Van Overloon naar de Christinehoeve. Van Overloon naar de Christinehoeve. Carnavalsbeeld in Overloon. Ons eten bij de Heksenboom. Het eten is goed, de bediening heel attent en aardig, de lucht is weer blauw aan het worden en kinderen van

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Rick de Leeuw. Hou me stevig vast

Rick de Leeuw. Hou me stevig vast Rick de Leeuw Hou me stevig vast Ik zit op de trap En luister naar de radio Er klinkt een mooi en triestig lied Ik neurie zachtjes mee Ik wil muziek als het sneeuwt Ook al sneeuwt het nu even niet Ik neem

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

Oma, Tess en. Gerrit Klein. Narratio

Oma, Tess en. Gerrit Klein. Narratio Oma, Tess en ik Gerrit Klein Narratio Dit boek is een Paasverhaal. Het is voortgekomen uit een catecheseproject voor kinderen van de bovenbouw van de basisschool. Het is, behalve als kinderboek, ook geschikt

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie