La Palma Vrijdag 28 september

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "La Palma Vrijdag 28 september"

Transcriptie

1 La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld van La Palma aan. Met blikken van herkenning wandelen we weer over het platform naar het luchthavengebouw.

2 Bij Hertz halen we de auto op en rijden naar Todoque voor de sleutel van het huisje. Daar aangekomen zien we met verbazing ons domein voor de komende week: een groot terrein met een leuk huis en een behoorlijk buitenzwembad! Zaterdag 29 september We gaan naar Todoque om boodschappen te doen, want alle winkels in Los Llanos zijn dicht (ook de Spar supermarkt). Daarna houden we een rustige dag in en om onze bungalow.

3 Zondag 30 september We gaan naar Fuencaliente om daar bij de vuurtoren en de bij de vuurtoren gelegen zoutpannen te kijken. In 2005 konden we hier niet komen.

4

5 Daarna rijden weterug naar huis en duiken in ons eigen zwembad ( bommetje!!!). Maandag 1 oktober We rijden naar de Barranco de Las Angustias en kunnen we wel doorrijden. We rijden dan ook over de heel smalle weg naar de bodem van de kloof. We nemen de tijd om uitgebreid door de bedding te wandelen.

6 Aan het eind van een lange dag gaan we eten op de boulevard van Puerto Naos. Dinsdag 2 oktober Ineke heeft een beetje last van haar darmen en we besluiten om nit echt weg te gaan. Maarten gaat nog wel even naar de haven van Tazacorte om foto s te maken. Daar maakt hij het volgende plaatje: La Palma staat bekend om mooie zonsondergangen, maar de afgelopen dagen lukt dat niet erg. Maarten onderneemt na het eten nog een poging vanaf het terras.

7 Woensdag 3 oktober In 2005 lukte het ook niet om naar de Roque de los Muchachos te rijden, dus nu gaan we er wel naar toe. We rijden via Lol Llanos, El Paso en Santa Cruz en rijden 38 kilometer lang bochten. Tussentijds besluiten we te stoppen bij de Pique de la Nieve. Het is daar erg mistig en dus gaan we terug naar de auto om door te rijden naar de top van de vulkaan.

8 Na de afslag bij de sterrenwacht, komen we bij de top van de Roque de los Muchachos. De top ligt in de volle zon en de temperatuur is rond 27 o C. Onderweg er naar toe varieerde de temperatuur van 13 to 18 o C. Een groot verschil dus. Op de rand van de vulkaan kijken we over de wolken heen.

9 Deze kraai is een vaste bezoeker. We gaan dezelfde weg terug en onderweg hebben we... regen! De rit langs de westkust is droog en zonnig. Om 17:30 uur zijn we terug bij de bungalow. Donderdag 4 oktober We gaan na het ontbijt naar Tazacorte en wandelen daar door het stadje.

10 Het begint te betrekken en we besluiten terug naar de bungalow te gaan. Later wordt het weer zonnig. s Avonds gaan we eten in het restaurant van hotel Sol in Puerto Naos. Vrijdag 5 oktober Maarten gaat s ochtends naar Tazacorte om foto s te maken. Daarna gaan we naar Refugio El Pilar. Er hangt echter veel laaghangende bewolking. We rijden terug naar El Paso en maken een wandeling door de stad. Vermoeid gaan we weer terug naar de casita. Als we daar aankomen is de lucht weer strak blauw en de zon schijnt. We besluiten op het terras te dineren.

11 Zaterdag 6 oktober We doen de boodschappen in Los Llanos en vroeg in de middag gaan we naar de markt in Puntagorde. In deze plaats zijn veel hippies blijven plakken. Na uitgebreid rondgewandeld te hebben op deze markt rijden we de bochtige weg naar huis terug.

12 Zondag 7 oktober We besluiten een heel rustige dag te houden en thuis te blijven. Maarten haalt in het dorp een paar bolletjes voor het ontbijt. Het is zonnig, maar later betrekt het en wordt het grijs en winderig. Maakt niet uit, want we hebben nog veel te lezen en nemen daar alle tijd voor. Na het avond-eten lopen we nog een blokje om door het dorp. Het is stil en er is niet veel te beleven; het is zondag. Maandag 8 oktober We willen naar de Drakenbloedbomen bij Brena Baja, San Pedro en Dragos Gemelos. De Wegnummers op de kaarten en de wegwijzers op de wegen sporen niet met elkaar en we vinden die bomen dan ook niet. We besluiten terug te gaan naar Santoa Cruz en maken een wandeling door het oude gedeelte van de stad.

13 Aan het eind van de dag gaan we eten in het restaurant Mambo in Puerto Naos en maken daarna nog een rondje over de boulevard. Om 22:00 uur rijden we terug naar onze casita. Dinsdag 9 oktober We hebben deze dag niet veel gedaan; we zijn even naar El Reno geweest om een paar foto s te maken. Op de terugweg halen we in het bekende winkeltje in Todoque een blik knakworsten. Voor het overige is het die dag: luieren en lezen... Het is 27 o C en er staat redelijk veel wind.

14 Woensdag 10 oktober Omdat we daar veel over gehoord hebben gaan we naar Plaza de Glorieta in Las Manchas. De Plaza de Glorieta is heel bekend en komt in bijna alle boekjes over La Palma voor. Het hele plein met een toneel en een overdekt gedeelte bestaat uit - zeg maar - het betere Gaudi - plakwerk. Terug in de casita gebruiken we de lunch. Daarna gaan we naar het strand van Peurot Naos. Het is wederom 27 o C en er staat weinig wind.

15 Donderdag 11 oktober Maarten haalt een brood in het winkeltje in Todoque en na het ontbijt lezen we een boek. Er valt dan toch een heel klein regenbuitje. In de middag doen we nog een boodschap en eten we in La Luna in Los Llanos. Om 14:30 uur gaan we weer terug om de bagage weer in te pakken voor de terugreis morgenvroeg. Vrijdag 12 oktober Vandaag vroeg op en we pakken in donker de auto in en gaan op weg naar het vliegveld. We leveren de auto in en na de paspoort- en veiligheidscontrole kunnen we instappen in het vliegveld. De terugvlucht begint precies op tijd. Na vier uur vliegen wordt de landing ingezet en zien we Scheveningen al liggen:

16 En dan zijn we (bijna) echt thuis.

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

1: LANDELIJK CASA. Een typisch Canarisch. dat bestaat uit twee appartementen WWW.CREATIEFREIZEN.NL

1: LANDELIJK CASA. Een typisch Canarisch. dat bestaat uit twee appartementen WWW.CREATIEFREIZEN.NL EISIDEE 1: L REISIDEE 1: LANDELIJK LA PALMA CASITAS LA ERA,, PUNTAP Drie huisjes bij elkaar met een prachtig uitzicht over de oceaan. Er zijn twee huisjes voor twee personen en één voor vier personen.

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

La Palma paradijs voor buitenmensen

La Palma paradijs voor buitenmensen La Palma paradijs voor buitenmensen 1 Copyright 2014 Hein van Engelen Eerste druk in eigen beheer Foto s Marian Lamens en Bert van Rijssen ISBN 9789402119435 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Vakantieverslag Mallorcareis (van 06-08-2014 tot 15-08-2014)

Vakantieverslag Mallorcareis (van 06-08-2014 tot 15-08-2014) Vakantieverslag Mallorcareis (van 06-08-2014 tot 15-08-2014) Woensdag 6 augustus (dag 1) Het is dan eindelijk zover We verzamelen redelijk vroeg in de morgen, met het grootste deel van de groep bij het

Nadere informatie

La Palma paradijs voor buitenmensen

La Palma paradijs voor buitenmensen La Palma paradijs voor buitenmensen 1 Copyright 2014 Hein van Engelen Eerste druk in eigen beheer Foto s Marian Lamens en Bert van Rijssen ISBN 9789402119435 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016

VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016 VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016 ZONDAG 27 NOVEMBER Na aankomst op vliegveld Valencia op weg naar Vakantiehuis Jalon. Helaas liet de zon het afweten en leek het net Hollands

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Zondag, 18 oktober 2015.

Zondag, 18 oktober 2015. Zondag, 18 oktober 2015. Nadat we gisteren eerst nog de familiedag hadden gevierd, heel gezellig, met haast iedereen, Heeft Ria mij weggebracht naar het station van Hengelo. Vincent, Angelique, Bobbie

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Met de kids door Mexico

Met de kids door Mexico Met de kids door Mexico Dit is een verslag van de mooie reis die Matt, Marjan, Thijs en Wouter in augustus 2007 met Djoser Junior door Mexico hebben gemaakt. Veel kijk- & leesplezier! Op pad Op pad met

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Draaiboek Milaan 2012

Draaiboek Milaan 2012 Draaiboek Milaan 2012 Milaan Commissie Sanne van Wingen Myrthe Büskens Chloé Rutzerveld Joep Slagter Egbal Aslami Sjuul Bosmans Dinsdag 17 April Tijd Activiteit Benodigdheden Verantwoordelijk/opmerkingen

Nadere informatie

Casa Eva Spanje La Palma Fuencaliente de la Palma

Casa Eva Spanje La Palma Fuencaliente de la Palma Casa Eva Spanje La Palma Fuencaliente de la Palma 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Eva - (Spanje La Palma Fuencaliente de la Palma) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep:

MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep: MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep: Voorbeeld In de ochtend heb ik Eerst mijn Donald Duck gelezen. Ik heb ook nog gebeld met oma. Mijn ontbijt brinta met drinken s Middags heb ik Ik heb heel lang

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 POLSBROEK, donderdag 5 januari. Nadat ook Gerrit in de kantine van de plaatselijke voetbalclub is gearriveerd kan de selectie, zoals gepland,

Nadere informatie

Hele terugreis vanaf Puerto Rico

Hele terugreis vanaf Puerto Rico Hele terugreis vanaf Puerto Rico woensdag 25 mei 2016 Opstappen voor overtocht: San Juan, Puerto Rica - Hamilton, Bermuda, vliegen op: Aeropuerto Internacional Luis Munoz Marin (SJU), San Juan, Puerto

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt GRAN CANARIA Playa Del Ingles Hotel Greenfield Jaap Erkelens Ronald Erkelens Caroline de Ligt 5 t/m 12 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 Om 13.00 uur hebben we afgesproken op Schiphol. Renata, de dochter van

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage Rome 2013 VWO 5 en 6 Markenhage Begeleiders: Mw Kremers Mw Lucassen Dhr Van den Heuvel Dhr Vos (mentor V5) Dhr Alberts (mentor V6) Uitgangspunten Ter lering ende vermaeck Cultuur snuiven op een Dalton

Nadere informatie

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde

Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde Finca La Salud Spanje Gran Canaria Telde 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Salud - (Spanje Gran Canaria Telde) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Nee

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

La Palma, van vrijdag 25 september tot en met vrijdag 2 oktober

La Palma, van vrijdag 25 september tot en met vrijdag 2 oktober La Palma, van vrijdag 25 september tot en met vrijdag 2 oktober Vrijdag 25 september Om 11.30 uur stond de taxi voor de deur. Ada zat al in de auto. We hebben Joke opgehaald en vervolgens Marieke. De reis

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. ~~Weekly Diary 37~~ [social_share] Zondag 08-09-2013 Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. Maandag 09-09-2013

Nadere informatie

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies

Walking Coach 2007. Ter Wadding. Thema: Interpersoonlijke communicatie. in leidinggevende functies Walking Coach 2007 Ter Wadding Thema: Interpersoonlijke communicatie in leidinggevende functies Walking Coach 2007 1 Programma 1.1 Vrijdag 27 juli 2007 Kennismakingsdiner in Ter Wadding Voor deelnemers

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Motorreis Lofoten 2017

Motorreis Lofoten 2017 Motorreis Lofoten 2017 21 juli t/m 1 augustus 2017 (12 dagen) Reisnummer: MR-1-17 Prijs pp: vanaf 1.160,- tot 2.660,-/ 2.770,- (zie informatie voor specificatie) Voor de zesde keer organiseren wij (Marijke

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012

Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012 Verslag van onze reis naar Sri Lanka in maart 2012 Woensdag 14 maart zijn we, Marlis en ik, om 20.45 uur vertrokken vanaf vliegveld Düsseldorf naar Colombo met een tussenstop in Dubai. De vlucht verliep

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

Reisverslag David van der Meijdn

Reisverslag David van der Meijdn Reisverslag David van der Meijdn Zaterdag 07 juli Vandaag ben ik met het vliegtuig naar Treviso Airport gegaan. Om half 2 was ik klaar met de bagage en had ik mijn gastmoeder gevonden voor deze eerste

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

Casita Vista Hermosa Spanje La Palma Tazacorte

Casita Vista Hermosa Spanje La Palma Tazacorte Casita Vista Hermosa Spanje La Palma Tazacorte 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casita Vista Hermosa - (Spanje La Palma Tazacorte) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Opdracht. Gezond bewegen? Doen!

Opdracht. Gezond bewegen? Doen! Opdracht Doe het zelf 16 Gezond bewegen? Doen! Inleiding Indezelessenwordteraandachtbesteedaan bewegenengezondheid.erzijnopdrachtendieineen groepjewordenuitgevoerddaaromookhet samenwerken erbij. Doelstellingen

Nadere informatie

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 typewerk: Peter Journée Donderdag 2 maart Gisteravond ben ik, samen met mijn pop Katelijne, naar mijn ouders gegaan. Ellen, Dave en Rick waren daar al. s Ochtends om half

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE LA PALMA

DUIKVAKANTIE LA PALMA DUIKVAKANTIE LA PALMA Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Canarische Eilanden La Palma Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000 Reisgezelschap

Nadere informatie