Hierboven het uitzicht vanuit ons hotel. In de afgelopen nacht heeft het flink gesneeuwd. De auto s hebben een dikke witte deken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierboven het uitzicht vanuit ons hotel. In de afgelopen nacht heeft het flink gesneeuwd. De auto s hebben een dikke witte deken."

Transcriptie

1 Zaterdag 20 januari. Op vrijdag zijn we allemaal op pad gegaan. Aan het eind van de middag arriveren we allemaal in het zuiden van Duitsland Fred, Rienkje, Trudy en Wim overnachten in Leutkirch. De rest van onze groep vindt een hotel in Lindau. s Avonds eten we samen in Hotel Engel. Heel gezellig. Na het ontbijt bekijken we het Insel Lindau. Een leuk stadje aan de Bodensee. Rond elf uur rijden we Duitsland uit op weg naar ons Hotel Alpenblume. De omstandigheden zijn goed. We hoeven de sneeuwkettingen niet om te leggen. De weg is schoon. Pas dichtbij Damüls wordt de weg wat sneeuwbedekt, maar we gaan niet glijden. Veilig bereiken we allemaal het hotel, waar we heel gastvrij worden begroet. We doen samen een bakje en gaan daarna de spullen op de kamer brengen. Er wordt een lichte lunch gebruikt en verder doet iedereen zijn ding. Er worden ski s gehuurd en een wandelingetje gemaakt. Tom en Gerrit maken vast een rondje, maar dat gaat nog niet gemakkelijk. Het is licht beginnen te sneeuwen en het zicht is slecht. Het blijft dus bij 1 afdaling, maar de spits is er af.

2 Zondag 21 januari. Hierboven het uitzicht vanuit ons hotel. In de afgelopen nacht heeft het flink gesneeuwd. De auto s hebben een dikke witte deken. Grijze lucht, een flinke bries, verwaaiingen en sneeuw. Binnen is het lekker warm. Bij het ontbijt bespreken de plannen voor vandaag. We gaan met een select gezelschap de elementen te lijf.

3 Het zicht is slecht en door de voortdurende sneeuwval en de windvlagen is het begin niet eenvoudig. Bij de eerste keer omhoog zijn we Pia en André al kwijt. De skipas van Pia doet het niet. Dat is snel opgelost en na één afdaling ontmoeten we elkaar weer op de piste. Het begin is lastig, maar allengs wordt het zicht beter. We lunchen bij de Italiaan naast het Uga-dalstation. Daarna maken we een paar heerlijke afdalingen. Het andere deel van onze skigroep maken een wandeling in de buurt. Heel mooi. De après-ski was weer heel gezellig.

4 Maandag 22 januari. Hiep hiep hoera voor onze Trudy. Hat jedes Jahr ihr Geburtstag in unsere Skiwoche. Als we deze ochtend wakker worden, is onze wondere winterwereld veranderd in één grote lekbak. Het smeltwater gutst van het dak en het miezert. Geen prettig vooruitzicht, maar het grootste deel van de groep laat zich hierdoor niet weerhouden. We maken een aantal prachtige afdalingen. Eerst is het wel even aanpassen aan de omstandigheden. Net als gisteren is het zicht slecht en is het lastig om enig reliëf te onderscheiden. Later wennen we aan de omstandigheden en het gaat steeds lekkerder. Af en toe gaat de miezer over in lichte sneeuw, dan weer regent het. Er worden onderweg een aantal sneeuwmonsters genomen en dan is het tijd voor de koffie/chocola-stop. De chocolademelk is voorzien van een leuk hartje. Na de stop maken ons op voor de terugtocht. Er valt natte sneeuw; er staat een flinke wind en ook is er nog slecht zicht. Beheerst skiën we terug naar beneden en gebruiken de lunch bij het restaurant naast het dalstation van de Uga-stoeltjeslift. Rest ons dan nog een laatste keer omhoog met de Uga-lift en dan keren we terug naar het hotel. Iets voor drie zijn we terug en nemen even rust vóór de après-ski.

5 Tijdens deze dagelijkse gebeurtenis worden we getrakteerd door onze jarige, maar natuurlijk pas nadat we haar hebben toegezongen. Het was weer een gezellig samenzijn. En s avonds bij het diner werd ze nog een keer in het zonnetje gezet.

6 Dinsdag 23 januari. Nadat het gisteren tot laat in de avond miezerde, is dit in de loop van de nacht weer overgegaan in fijne sneeuw. De verwachting is dat dat de ochtend nog zal doorgaan en dan langzaam overgaat in zonnig weer. We zijn daar inmiddels wel aan toe. Nog even een blik op ons kerkje bij night. We vertrekken met 9 skiërs deze ochtend. Fred is er ook weer bij.

7 Als we boven zijn bij de Uga-lift zitten we nog vol in de bewolking. Maar na 1 afdaling piept het zonnetje er voor de eerste keer door. We skiën heerlijk. Zeker in het begin genieten we van de mooie pistes, waar de sporen van de skibully s nog goed zichtbaar zijn. Prachtig. Terwijl we de ene na de andere afdaling maken in een lekker tempo maken we een koffiestop bij Gasthof Walisgaden. Terwijl we de ene na de andere afdaling maken in een lekker tempo maken we een koffiestop bij Gasthof Walisgaden. De zon prikt er nu wat beter door en dat levert prachtige panorama s op.

8 We skiën na de koffie naar Oberdamüls. Met de blauwe stoeltjes van de Sunnegg-stoeltjeslift komen we boven in een wondere wereld. Mysterieuze beelden. We dalen af in de richting van het kerkje van Damüls en kijken uit over Damüls en ons hotel. We nemen de stoeltjeslift van Oberdamüls en keren dan terug naar het pleintje van de 3 liften. We nemen de Hasenbühel en komen dan via een ommetje terug bij Gasthof Walisgaden. Hier kunnen we niet terecht lunchstop. Iets verder zien we een snack-tentje, waar we onze mittagsruhe pakken. Met een sapje en een hapje en zon zijn we dik tevreden. Daarna besluiten Fred en Ton dat het genoeg is geweest. Terwijl de groep door skiet richting Uga-lift, brengt Gerrit Fred en Ton naar het hotel terug. Het laatste stukje doen ze zelf. Met de 7 overgebleven skiërs maken we nog een paar geweldige afdalingen. Het gaat heel goed. We hebben allemaal weer het goede gevoel. Dik genieten.

9 Tot slot van deze skidag nog een plaatje van onderweg. De niet-skiërs van deze dag gingen met de bus op pad naar Bezau. Ook zij genoten van het opgeknapte weer. Naast het winkelen was er natuurlijk ook tijd voor een lekkere stop, getuige de foto hieronder.

10 Even langs bij de Alpe Kretzboden, waar de Berg-käse wordt bereid en een kort bezoek aan het oude stationnetje. De dames werden begeleid door onze Thomas, waarvan we jullie bijgaande foto (rechts) niet willen onthouden. Door een onfortuinlijke afdaling op de eerste dag raakte Tom helaas geblesseerd aan zijn enkel. Een bezoek aan de dokter maakte duidelijk, dat er deze week niet meer geskied kan worden. Pech. Hopen dat het hersteld is voor zijn skiweek met de familie in februari.

11 Woensdag 24 januari. De eerste volle zon -dag. Zittend aan het ontbijt zien we de zonnestralen langzaam verschijnen in Damüls. De zon heeft meteen ook al warmte, want we zien de sneeuw al van de bomen glijden. De groep wandelaars is vandaag weer iets kleiner geworden. Ze gaan met de bus naar Oberdamüls. Drinken er chocolade bij Gasthof Jägerstüble. Ze genieten van het prachtige landschap. De wandeling gaat naar Gasthaus Glückle, waar de lunch wordt genoten. Van daaruit gaan ze terug met de bus. Het skiteam is vandaag uitgebreid met Trudy. We doen wat blauwe afdalingen om ook Trudy even de tijd te geven om weer wat te wennen aan de lange latten. Dat gaat prima. Daarop nemen we de zwarte afdaling naar de Mellauzijde van ons skigebied. De pistes liggen er geweldig bij en met de zonnige omstandigheden is het allemaal optimaal. We drinken een bakkie bij Alphof Rossstelle. Als de helmen afgaan en de jassen uit, zie je ons dampen. Lekker warm geskied dus.

12 Na deze stop laten we Fred even achter op het terras. Hij is toe aan een moment voor zichzelf. Wij maken nog een mooie tocht. Naast de Wildguntenlift, die we vele keren nemen, gaan we nu ook met de zwarte piste naar het dalstation van de Suttisskilift. We passeren de mooie boom, waar we vorig jaar een mooie groepsfoto hebben genomen. Er ligt nu echter geen sneeuw meer op. Het gaat heel lekker. De lunch gebruiken we op het terras van Gasthof Simma. Heerlijk in het zonnetje. Zelfs de jas kan uit. Na een klein uurtje gaan we op de weg terug naar Damüls. De helft van de groep gaat dan terug naar het hotel. De andere helft maakt nog pittig tochtje. Er worden een aantal skiroutes genomen. Prachtig. Om 4 uur zijn ook zij weer terug in het hotel. Net op tijd voor de dagelijkse après-ski. Hierboven het uitzicht op de Bodensee bovenaan de Ragazlift.

13 Donderdag 25 januari. De dag begint opnieuw zonnig. Rienkje, Ineke en Tom maken een mooie wandeling en Tom bezoekt ook het mooie kerkje van Damüls. Fred heeft een rustdag en verzorgt zijn automobiel (en natuurlijk zichzelf). De skiërs zijn dus met zijn negenen op pad. Vandaag proberen we alle pistes aan deze zijde van ons skigebied af te skiën. Daarin slagen we nagenoeg. We beginnen met de Ugalift, waarna we lekker in skiën op de blauwe 1. De piste ligt er fantastisch bij en iedereen beleeft een unieke ski-ervaring. Na opnieuw met de Uga omhoog te zijn gegaan is de rode 2 aan de beurt. Ook piste ligt er prachtig bij, maar is wat lastiger en er zijn behoorlijk veel harde stukken. We glijden stuiterend over geprepareerde piste. We komen uit op het Walisgaden-pleintje, waar 3 liften beginnen. We nemen eerst de Hasenbühel en dalen met de 3 af naar het pleintje; nemen nogmaals de Hasenbühel om met de 4 af te dalen.

14 Onderweg passeren we de skiroute nummer 5, die we ons allemaal nog herinneren van vorig jaar. Beneden maken we even een zijstapje met de Walisgadenlift om bij de 'Almstüble te komen. Na deze korte pauze gaat het verder met de blauwe Sunnegg naar Oberdamüls. Hier nemen we de afdalingen 10, 9 en de 8 met steeds de Furka als lift. Dat gaat niet steeds even gemakkelijk. Eerst weigert het poortje bij Henk en de tweede keer bij Wim. Gelukkig gaat het derde keer goed. Al probeert Pia deze keer nog wel even dwars onder Wim te zitten. Gelukkig wordt de lift meteen gestopt, zodat er geen ongelukken gebeuren. Vóór de lunchstop bij restaurant Sunnegg nemen we nog de 7 en de 5. Het is helemaal niet druk in het restaurant en we nemen drie kwartier pauze. Na deze stop pakken we de draad weer op met de 6. Trudy en Ton stoppen er nu mee en keren samen terug naar het hotel. De magnificent 7 skiën nog even door.

15 We maken een snelle afdaling naar de Ragaz-lift. Natuurlijk zit daar de Hasenbühel nog tussen. Deze lift vormt heel vaak de schakel naar een ander deel van het gebied. Boven aan de Ragaz hebben we een prachtig uitzicht op de Bodensee. Als we verder gaan, neemt de bewolking toe en wordt het zicht wat minder. We moeten wat meer een beroep doen op ons skigevoel en door de hoge temperatuur worden de buckels hoger en pittiger om te nemen. De groep zet zich daar goed door en zo nemen we terloops nog de 17, 16 en 15 mee. Dan zit de skidag er wel op. Nog één keer de Walisgaden om de 1 te bereiken, die ons weer naar het hotel voert. We hebben vandaag ruim 25 kilometer afgelegd. In het hotel volgt een gezellige après-ski en daarna weer een heerlijk diner. De ouderenbond uit Dornbirn komt verkleed binnen en verhoogt de feestvreugde. Als dan na het diner ook nog levende muziek komt, is het helemaal voor elkaar. Allen genieten er zichtbaar van en een aantal Skifitters wagen zich nog even op de dansvloer. Een mooie memorabele dag.

16 Vrijdag 26 januari. Op deze laatste skidag gaan we met tien skiërs van start. We beginnen met de 1 als warmingup. Het ziet er boven weer geweldig uit met de Mittagsspitze als dominerende berg van ons skigebied. Na deze afdaling haakt Fred af. Het zit er niet echt in en hij besluit er mee te stoppen. Met zijn negenen gaan we verder en nemen de resterende afdalingen, die gisteren niet aan de beurt zijn gekomen. Het weer houdt zich goed met een mix aan zon en wolken, waarbij de zon langzamerhand de overhand krijgt. Heerlijk op zo n laatste skidag. De pistes liggen er weer geweldig bij. We maken een korte koffiestop bij Gasthof Walisgaden. Na deze pauze kiezen we nog een paar fijne afdalingen, waaronder ook de skiroute nummer 5. Hierin zit een steil stukje dat vorig jaar nogal voor wat problemen zorgde op de laatste skidag. Nu gaat het fantastisch. Doordat de temperatuur verder boven nul komt, worden de afdalingen wel wat zwaarder. Gelukkig hebben we dus niet voor niets getraind. Met nog een pittige, rode afdaling maken we de ochtend af en skiën we terug naar het dalstation van de Uga-lift. Hier hebben we met zijn allen afgesproken voor de lunch bij Damüls Après Ski, een gezellige Pizzeria. Tom staat ons met zijn camera op te wachten. Er zijn twee tafels gereserveerd in de serre.

17 Na deze heerlijke en gezellige lunch haken er weer een paar skiërs af en maken we met vijf Skifitters nog een laatste tocht. Het tempo ligt weer lekker hoog en we besluiten met een paar pittige skiroutes. Dan zit de skiweek er weer op. Altijd jammer als het weer voorbij is. Tom is s middags nog even bij het skimuseum en de markt geweest. De après-ski wordt benut voor een bedankje van de groep aan de organisatie en we overleggen over de bestemming van volgend jaar. Damüls blijft de favoriete bestemming. Rienkje maakt melding van de ervaring van de wandelaars, dat er nog wel iets te verbeteren valt aan begaanbaar maken en houden van de wandelwegen. Zij heeft hierover een gesprek gevoerd met de eigenaresse van het hotel. Gerrit zal dit ook aankaarten bij het plaatselijke Toeristenbureau. De voor-reservering is gemaakt voor dezelfde week in 2019 (19 26 januari). Allemaal weer bedankt voor een fijne week in de sneeuw. Gerrit.

Skiweek Damüls Dag 1 zondag 15 januari.

Skiweek Damüls Dag 1 zondag 15 januari. Skiweek Damüls 2017. Ondanks de slechte weersvoorspelling rijden we allemaal redelijk gemakkelijk naar ons overnachtingsadres. s Nachts schudt Frau Holle weer aardig wat sneeuw uit haar mandje. In twee

Nadere informatie

Wintersport Toch zijn ze in Damüls de 2 meter ruim gepasseerd. Er ligt op de berg 260 cm.

Wintersport Toch zijn ze in Damüls de 2 meter ruim gepasseerd. Er ligt op de berg 260 cm. Wintersport 2019 We gaan opnieuw naar Damüls-Mellau. Het is dit jaar ook al weer vroeg gaan sneeuwen, maar de hoge temperaturen hebben er voor gezorgd, dat het ook weer weg dooit. Op 9 december is het

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Inleiding. Ons skiteam. Auto 1: Fred, Rienkje, Trudy en Wim. Auto 2: Ton, Mar en Tom. Auto 3: Gerrit, Anny, Ineke en Henk. Auto 4: Pia en André.

Inleiding. Ons skiteam. Auto 1: Fred, Rienkje, Trudy en Wim. Auto 2: Ton, Mar en Tom. Auto 3: Gerrit, Anny, Ineke en Henk. Auto 4: Pia en André. Inleiding. Als ik begin te schrijven aan deze nieuwe Skinfo, zitten we aan de vooravond van ons Eifelweekend. Niet echt veel tijd dus om er uitgebreid voor te gaan zitten. Toch wil ik even een beginnetje

Nadere informatie

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op.

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op. Ook dit jaar vertrekken de meesten weer op vrijdag. De reis verloopt rustig. In het zuiden van Duitsland begint het weer een winters karakter te krijgen. De wegen blijven echter goed begaanbaar. Iedereen

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

De busreis ging prima om 7 uur vertrek uit Hilversum en via Eindhoven om Frans, Wim en Daan op te halen richting Italië

De busreis ging prima om 7 uur vertrek uit Hilversum en via Eindhoven om Frans, Wim en Daan op te halen richting Italië MALGA CIAPELA 7 maart 16 maart 2008 Blij weer zoveel bekende gezichten te zien op deze reis van stichting SKI VRIENDEN. En inderdaad het zijn vrienden geworden dit groepje fanatiekelingen die één, twee

Nadere informatie

zaterdag 20 januari Montagnards

zaterdag 20 januari Montagnards MORZINE 19 27 januari 2007 zaterdag 20 januari Met ons groepje van 6 zijn we de sneeuwomstandigheden gaan testen. Het blijkt, dat er alleen in het gebied rondom goed kan worden geskied. Op de hellingen

Nadere informatie

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op.

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op. Ook dit jaar vertrekken de meesten weer op vrijdag. De reis verloopt rustig. In het zuiden van Duitsland begint het weer een winters karakter te krijgen. De wegen blijven echter goed begaanbaar. Iedereen

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Inleiding. Ligging hotel. Skigebied.

Inleiding. Ligging hotel. Skigebied. Inleiding. De tweede Skinfo van dit seizoen. De beslommeringen van het Eifelweekend liggen achter ons en nu is er dus tijd en gelegenheid om weer vooruit te kijken naar onze volgende activiteit. We zullen

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam.

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Toen we aan kwamen moesten we een paar minuten wachten,

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Zugspitze. We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond.

Zugspitze. We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond. Zugspitze We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond. 1 Jaren geleden hadden we de Zugspitze, met 2961 m. de hoogste berg van Duitsland,

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Na inchecken eerst even een welkomstdrankje in de bar gedronken en daarna de spullen uit de auto en even relaxen voor het diner.

Na inchecken eerst even een welkomstdrankje in de bar gedronken en daarna de spullen uit de auto en even relaxen voor het diner. Inleiding Na 3 jaren in het skigebied van Sankt Anton am Arlberg en Lech te zijn geweest, zijn we dit jaar neergestreken in Saalbach Hinterglemm. We logeren in Hotel Gungau, dat vlak naast het dalstation

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Combiweek tot

Combiweek tot Combiweek 2018 03-03-2018 tot 10-03-2018 USAC leden de kans te geven om op veilige en betaalbare wijze bezig te gaan met de bergsporten tourskiën en ijsklimmen. Dat is waar de combiweek om draait. Beide

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Vandaag moeten we de grootste sneeuwvelden van deze tocht overschrijden. We doen er dan ook dubbel zo lang over als normaal. En wederom dienen we

Vandaag moeten we de grootste sneeuwvelden van deze tocht overschrijden. We doen er dan ook dubbel zo lang over als normaal. En wederom dienen we Vandaag moeten we de grootste sneeuwvelden van deze tocht overschrijden. We doen er dan ook dubbel zo lang over als normaal. En wederom dienen we zelf paden aan te leggen. Voor we een sneeuwveld over gaan

Nadere informatie

Inleiding. Ons hotel.

Inleiding. Ons hotel. Inleiding. Al weer de 3e Skinfo van dit seizoen. De maand december is begonnen en we beginnen al behoorlijk getraind te raken. De sneeuw, die in de afgelopen periode in de Alpen is gevallen, is nagenoeg

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Spijtig, dat Ton een aanvaring heeft met een dame, die daarbij haar knie behoorlijk verdraait. Henk en Ton Knape zijn er bij. De rest van de groep

Spijtig, dat Ton een aanvaring heeft met een dame, die daarbij haar knie behoorlijk verdraait. Henk en Ton Knape zijn er bij. De rest van de groep Vrijdag 18 januari. We hebben om 5 uur bij Ineke en Henk afgesproken. Ze zijn net klaar, als wij komen aanrijden. We pakken de spullen in en rijden vast richting Boekenberg. Daar komt Ton net aanrijden,

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert april 2008 Lieve familie en vrienden, Inmiddels is het hier in Trondheim lente geworden. Maar ook in april hebben we nog genoten van de sneeuw en we kunnen

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Allgäu. 20 t/m 30 oktober 2011

Allgäu. 20 t/m 30 oktober 2011 Allgäu 20 t/m 30 oktober 2011 Donderdag 20 okt Heel - Stromberg 230 km De herfstvakantie staat weer voor de deur en omdat Wim op vrijdag altijd vrij heeft gaan we vandaag alvast een stuk richting Zuid-Duitsland.

Nadere informatie

SkiSafari Amadé februari 2016

SkiSafari Amadé februari 2016 19-28 februari 2016 Beste skiër, Hartelijk dank voor jouw interesse in deze reis. In dit document lees je alle details (incl. de prijzen) die nodig zijn om de reis te kunnen boeken. Wil je snel iets opzoeken?

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme.

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. 24-10-2012. St.Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. We zijn er laat uit vandaag. Na 798 km rijden we om 9.50 van de camperplaats weg. 10.10 le Mayet d'ecole. Via Gannat

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 POLSBROEK, donderdag 5 januari. Nadat ook Gerrit in de kantine van de plaatselijke voetbalclub is gearriveerd kan de selectie, zoals gepland,

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Arrenslee: Hilde, Jos, Jean-Pierre, Kristoff, Sabine A., Agnes, Inge en Lydia. Het Weer in Au

Arrenslee: Hilde, Jos, Jean-Pierre, Kristoff, Sabine A., Agnes, Inge en Lydia. Het Weer in Au Au-Gazet Winter M A A N D A G, 2 0 1 8 Arrenslee: Hilde, Jos, Jean-Pierre, Kristoff, Sabine A., Agnes, Inge en Lydia Matthias de paardjesman was juist om 14u hier met Frieda en Pia, twee bruine paardjes.

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld.

We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld. We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld. We horen ook regelmatig marmotten en af en toe krijgen we er ook

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Eifel. Vogels, Dagvlinders en Orchideeën 26 juni t/m 2 juli Georganiseerd door:

Eifel. Vogels, Dagvlinders en Orchideeën 26 juni t/m 2 juli Georganiseerd door: Eifel Vogels, Dagvlinders en Orchideeën 26 juni t/m 2 juli 2017 Georganiseerd door: www.birdingbreaks.nl Reisroute 2 29 Juni Vandaag vertrekken we richting de Eifel (Duitsland) om te zoeken naar vogels,

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

VERSLAG VAN ONZE BELEVENISSEN IN HINTERGLEMM 2014.

VERSLAG VAN ONZE BELEVENISSEN IN HINTERGLEMM 2014. VERSLAG VAN ONZE BELEVENISSEN IN HINTERGLEMM 2014. In dit verslag zijn de dagverslagen van de skiweek samengebracht. Mocht dit verslag voor iemand aanleiding zijn om zich op te geven voor de skiweek van

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV Zaterdag was het afbreekdag voor een groot deel van de Reuselse kolonie. Janneke keek aandachtig toe hoe papa de tent inpakte Zaterdag, 30 mei In de vroege morgen werden we verwelkomd door een orkest van

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN. Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km.

GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN. Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km. GR 5 MANTERNACH - LIVERDUN Vrijdag 9 mei 2008 Manternach Grevenmacher 6 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,6 km. We rijden met de trein naar Manternach in Luxemburg. Normaal gezien hebben we 15 minuten

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Gran Fondo Rosa Oosterbeek

Gran Fondo Rosa Oosterbeek Gran Fondo Rosa Oosterbeek 170423 Deels met Anja en Anna Ch. Ingeschreven in september 2016, betaald bij hernieuwde inschrijving in januari 2017. Verwarring alom, voor beiden een dubbel shirt, gelukkig

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

De HandbikeBattle 2014

De HandbikeBattle 2014 De HandbikeBattle 2014 Raisa, mijn fysiotherapeute van revalidatiecentrum De Vogellanden, vroeg mij half Januari of ik mee wou doen aan een hanbikebattle in Oostenrijk. Ze was zelf heel enthousiast. Ze

Nadere informatie

Hieronder volgt een week verslag van Imme Ruarus, commissielid Combiweek Dag 1: zaterdag 30 januari 2016

Hieronder volgt een week verslag van Imme Ruarus, commissielid Combiweek Dag 1: zaterdag 30 januari 2016 Na de jaarwisseling komen de donkere maanden januari en februari, veel te vroeg om alweer met je hoofd bij het klimmen te zitten helaas. Gelukkig organiseren we met de USAC jaarlijks de Combiweek om deze

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie