zaterdag 20 januari Montagnards

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "zaterdag 20 januari Montagnards"

Transcriptie

1 MORZINE januari 2007

2 zaterdag 20 januari Met ons groepje van 6 zijn we de sneeuwomstandigheden gaan testen. Het blijkt, dat er alleen in het gebied rondom goed kan worden geskied. Op de hellingen van Morzine en Les Gets is bijna geen sneeuw te bekennen, zoals je in bijgaande foto s kunt zien. In Avoriaz blijkt de situatie redelijk te zijn en dus verkennen we daar de pistes. We komen aardig aan ons trekken en hebben heerlijk ontspannen geskied. Tussen de middag in het zonnetje onze lunch gebruikt op een terrasje in Avoriaz, waar we later in de week een zo chaotische situatie aantreffen, dat we besluiten er niet meer te komen. We eindigen onze skitocht bij het dalstation van de Ardent en wachten daar op de bus. Die komt pas na bijna een uur wachten en, als we zien dat er Morzine en Les Gets op staat, storten wij ons met vele anderen in deze bus. Overvol en opgepropt als in een blik sardientjes rijden we naar Morzine. Tot onze grote verbazing stopt de bus hier niet, maar rijdt meteen door naar Les Gets. Hier kunnen we gelukkig in een andere bus ( 1,-) stappen, die ons terug brengt naar Morzine. Nog een keer overstappen in onze eigen bus D en dan zijn we om precies uur in het hotel om ons aan de happy hour afspraak te kunnen houden. De rest van de groep zit daar al op ons te wachten. Het is een gezellig weerzien in een prettige ambiance. Het diner is prima verzorgd, zoals elke avond en rijk voorzien van kaas en wijn (tonic en bier). Montagnards Abondance Chèvres Roche Barrons Tomme

3 zondag 21 januari Na het ontbijt besluiten we om met de auto s naar de Ardentlift te gaan. Hiermee omzeilen we de drukte bij de Téléférique naar Avoriaz. Bovengekomen, treffen we droevige omstandigheden aan. Er is weinig sneeuw en over het stro lopen we naar de piste. Het begint wat onwennig door het wat mindere zicht en de toch niet zo heel geweldige omstandigheden, maar na een paar afdalingen begint bij iedereen het gevoel te komen. We skiën naar de Chavanetteliften en maken daar een paar lekkere afdalingen. Na de middag dalen we af naar de andere kant van Avoriaz richting Les Lindarets om daar te lunchen. Dat doen we rustig en uitgebreid, want van hieraf hoeven we alleen nog maar af te dalen naar het dalstation, waar onze auto s geparkeerd staan. Zo Les graag hadden we Lindarets gezien.

4 maandag 22 januari Hoera, Trudy is jarig. Tijdens het ontbijt wordt ze door iedereen geknuffeld. Met de bus van 10 over 9 vertrekken we richting Prodains en nemen daar de stoeltjeslift vanwege de grote drukte bij de cabine. De eerste sectie laat goed zien, dat er erg weinig sneeuw over is. Boven is het echter wel in orde. We skiën een klein stukje naar beneden om vervolgens de tweede sectie te nemen. Dan zijn we ook hoog boven Avoriaz aangekomen. We maken een aantal heerlijke afdalingen. We laten ons de warme chocolademelk, koffie of espresso goed smaken in Avoriaz en gaan dan rechtsaf richting Zwitserland. Hiervoor nemen we een breed pad wat ons naar een tunneltje voert en direct hierna nemen we de stoeltjeslift Express Choucas. We zijn dan dicht bij de Muur. We blijven echter in Frankrijk en nemen de blauwe afdaling, de Chavanette. Dit gaat lekker en daarom doen we het nog een keer met een klein uitstapje naar een stukje rood, de Lanches. Dan wordt het tijd om een voor de deur afzet. Een geslaagde dag! lunchplek te zoeken. In de middag skiën we niet meer zo veel en rond half 4 nemen we de Téléférique weer naar beneden. Dat is een behoorlijk lange rij, maar uiteindelijk valt de wachttijd nog wel mee. Wel is er voor Henk voldoende tijd om even een kleine boodschap te doen. Beneden staat de bus klaar. We rijden terug naar Morzine, waar we overstappen in onze hotelbus, die ons netjes

5 dinsdag 23 januari Op dinsdag gaan we weer via de Prodains omhoog, maar nemen de cabine i.p.v. de stoeltjeslift. Beneden ligt alles in de wolken en tijdens het omhooggaan worden we dan ook allen verrast door het doorbreken van de zon. De bergen liggen al te blakeren in de zon, terwijl de dalen in wolken gehuld zijn. Een prachtig begin van deze skidag. Vandaag nemen we een ander traject. Via de stoeltjeslift, Express du stade, en de sleeplift, Arare, komen we hoog boven Avoriaz. We dalen rechtsom af en nemen vervolgens het weggetje terug langs het meertje om dan rechts de 6- persoonsstoeltjeslift, Express du Tour, te nemen. We zijn nu aan de andere kant van Avoriaz en kunnen zo afdalen naar het plein boven Les Lindarets. Onderweg is het zo slecht, dat we maar één keer in deze richting afdalen. Terug dus maar weer naar Avoriaz. We gaan nu richting de Muur. Daar zijn de condities prima. Prachtig is het om te zien, dat de wolken steeds verder oprukken. Zowel van boven, als van onder trekt het langzaam dicht. Dat geeft een geheimzinnige sfeer aan Avoriaz. Daar proberen we ook te lunchen, maar dat wordt geen succesverhaal. Eerst lang wachten in een chaotische sfeer. We kunnen niet allemaal binnenzitten, dus besluiten we ons voor deze keer op te splitsen. Fred, Wim, Ton en Gerrit skiën wat verder Avoriaz in en vinden daar een plekje en de rest van de groep besluit na een tijd wachten ook verderop te kijken en vinden een gelegenheid, waar de porties aangepast zijn aan zeer hongerige ogen en enorme magen. De helft moeten ze laten staan, maar het smaakt goed. Inmiddels is het zo laat, dat ze besluiten meteen met cabine naar beneden te gaan. Er staat een lange rij te wachten en in die rij staan ook de 4 mannen. Zo is de groep weer compleet. Terwijl wij langzaam opschuiven in de rij, begint het zachtjes te sneeuwen en dat zal tot woensdagavond duren. Eindelijk, de lang verwachte sneeuw is gekomen.

6 woensdag 24 januari Morzine ontwaakt onder een witte deken. Als we naar buiten kijken, past het plaatje eindelijk bij onze verwachtingen. Zo hoort het er uit te zien. Vandaag starten we opnieuw in Avoriaz. Dit keer gaan we met de stoeltjeslift van Morzine naar Super Morzine en komen zo van een andere kant in Avoriaz aan. Het is prachtig. Alles heeft een vers laagje gekregen en het te beskiën gebied wordt door de verse sneeuw behoorlijk uitgebreid. Dit betekent ook, dat de mensen zich wat meer verspreiden. Vandaag is dat nog niet zo te merken, maar de verdere dagen wel. We gaan deze keer richting Les Mossettes. Van daaruit kunnen we een lange afdaling maken, de Abricotine. Door de verse sneeuwval glijden we niet zo lekker, als in de afgelopen dagen en omdat ook het zicht vaak niet te best is, moeten we zo nu en dan behoorlijk klunen. Dat is niet zo fijn. We drinken chocolade, etc. in een leuke tent onder bij de stoeltjeslift van Brocheaux en proberen een tafel voor de lunch te reserveren om uur. We skiën een leuk rondje en schieten onderweg wat leuke plaatjes; o.a. van bomen met rode besjes. Henk gaat er diep de sneeuw voor in. We komen bij Les Lindarets uit en dalen zo af naar het dalstation van de Ardent. Terug omhoog pakken we de stoeltjeslift, Léchère en worden dan bij het restaurant gewoon weggestuurd. Niet gelukt dus. We pakken dezelfde Brocheauxlift nogmaals en dalen dan af naar het plein boven Les Lindarets. Daar vinden we een plek om lekker te lunchen. Het eten is goed, maar de meisjes krijgen het hartstikke koud bij het raam. Als we echter via Super Morzine terugskiën, is er onderweg genoeg te poken en te lopen om warm te worden. Zo komen we ook met de stoeltjes weer terug in Morzine. Er wordt besloten naar de bus te lopen en dat lukt met wat omwegen. Wim ruilt zijn ski s om voor snellere (aan zijn ski s zat veel te veel zand) en samen met Gerrit loopt hij via de Passerelle terug naar het hotel.

7 donderdag 25 januari Door de nieuwe sneeuw is het gebied van Morzine en Les Gets weer geopend en vandaag gaan we dat eens bekijken. Eerst met de cabine de Pleney op en dan met de stoeltjeslift du Belvédère verder omhoog. Alles is nog dik aangevroren en ziet er prachtig uit. Het is wel een stuk kouder geworden. Vervolgens dalen we af met de Granges om daarna met de stoeltjeslift des Têtes weer omhoog te gaan. Hier vinden we prachtige afdalingen. De verse sneeuw is wat compacter dan gisteren en dat verbetert het glijden weer. Boven is het tijd om de hele groep eens te vereeuwigen.

8 Via een stukje van de Lièvrepiste nemen we de terugweg naar Morzine de Retour des Nants. Dit paadje is nog niet geprepareerd en we moeten er een beetje onze weg zoeken. Zo nu en dan door diepe geulen en door de diepe sneeuw. Dan zijn we terug onderaan de piste van het stadion in Morzine en daar nemen we een lekker, maar duur bakje in het zonnetje. Na deze stop gaan we weer met het baantje omhoog en nemen opnieuw de Belvédèrelift omhoog. Nog één keer een afdaling, voordat we de oversteek naar Les Gets maken. Mooie pistes en zachte sneeuw. Op één stuk is het zo zacht, dat Henk er doorheen zakt en pijnlijk zijn ribben bezeerd. Hij verbijt zijn pijn en skiet gewoon verder. Via de Charniaz Express laten we ons naar het skigebied van Les Gets brengen en lunchen beneden bij de sleeplift. Het is heerlijk zonnig en op het terras uit de wind is het goed toeven. Na de lunch nemen we alle liften van het Rostaplein en genieten wederom van de heerlijke afdalingen. Soms gaan we even in de diepe sneeuw naast de piste en dat leidt tot enig gejoel, maar geeft veel jolijt. Dan is het al weer tijd om terug te gaan naar Morzine. Met de stoeltjeslift des Folliets klimmen we de Pleney op en dalen dan met een eenvoudige, blauwe piste af naar ons beginpunt. Het onderste deel van de afdaling voert over een lange weg, die begaanbaar gehouden wordt door sneeuwkanonnen. Er staan er zoveel, dat je gedurende de laatste kilometer eigenlijk alleen maar door die spuitsneeuw skiet en dat wordt lang niet door iedereen als prettig ervaren.

9 vrijdag 26 januari Al weer de laatste dag. Het is tijd voor een flinke tocht en dat doen we via Avoriaz. Het is totaal niet druk bij de Prodains en we zijn dan ook zo boven. We nemen de lift naar Les Mossettes en dalen dan aan de Zwitserse kant af. Op de valreep komen we dus ook nog even in Zwitserland. De afdaling naar Les Crosets mag er zijn. We nemen eerst een stuk blauw en daarna gaan we met rood verder. In Les Crosets pakken we de stoeltjeslift Crosets II en maken dan een korte maar heerlijke afdaling. Hier treffen we ook een natuurlijke halfpipe aan. Deze is nu echter niet toegankelijk. Er ligt gewoon te weinig sneeuw. Jammer. We maken dezelfde afdaling nog een keer. We zetten Fred onderweg vast af, zodat hij een plekje voor de lunch kan reserveren. Als we na het rondje op het terras neerstrijken, blijkt er plek genoeg. Het is er heerlijk. Een lekker hapje voor iedereen en een behoorlijke portie zon. Dat is genieten op deze laatste dag. Vanaf het terras kijken we op de buckels van de Muur. Het zijn er veel, maar ze zijn nu nog niet erg hoog. Dat het altijd een gevaarlijke afdaling is, blijkt wel uit het feit dat we er een helikopter zien landen om een gevallene af te voeren. Als we verder skiën na de lunch nemen we de stoeltjeslift over de Muur en vooral Marja denkt hardop over een avontuur op de Muur na. Na een poosje twijfelen en overleggen besluiten we met elkaar gewoon door te skiën richting Avoriaz. We nemen nog een paar mooie hellingen en genieten van het vrije gevoel in deze prachtige wereld. Tot slot nemen we de afdaling le Crôt terug naar het dal van de Prodains. Onderweg zien we nog een paar prachtige zonverschijnselen. s Avonds besluiten we volgend jaar nogmaals terug te keren, want er liggen nog een paar mooie tochten op ons te wachten in de Portes du Soleil.

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op.

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op. Ook dit jaar vertrekken de meesten weer op vrijdag. De reis verloopt rustig. In het zuiden van Duitsland begint het weer een winters karakter te krijgen. De wegen blijven echter goed begaanbaar. Iedereen

Nadere informatie

De busreis ging prima om 7 uur vertrek uit Hilversum en via Eindhoven om Frans, Wim en Daan op te halen richting Italië

De busreis ging prima om 7 uur vertrek uit Hilversum en via Eindhoven om Frans, Wim en Daan op te halen richting Italië MALGA CIAPELA 7 maart 16 maart 2008 Blij weer zoveel bekende gezichten te zien op deze reis van stichting SKI VRIENDEN. En inderdaad het zijn vrienden geworden dit groepje fanatiekelingen die één, twee

Nadere informatie

Skiweek Damüls Dag 1 zondag 15 januari.

Skiweek Damüls Dag 1 zondag 15 januari. Skiweek Damüls 2017. Ondanks de slechte weersvoorspelling rijden we allemaal redelijk gemakkelijk naar ons overnachtingsadres. s Nachts schudt Frau Holle weer aardig wat sneeuw uit haar mandje. In twee

Nadere informatie

Hierboven het uitzicht vanuit ons hotel. In de afgelopen nacht heeft het flink gesneeuwd. De auto s hebben een dikke witte deken.

Hierboven het uitzicht vanuit ons hotel. In de afgelopen nacht heeft het flink gesneeuwd. De auto s hebben een dikke witte deken. Zaterdag 20 januari. Op vrijdag zijn we allemaal op pad gegaan. Aan het eind van de middag arriveren we allemaal in het zuiden van Duitsland Fred, Rienkje, Trudy en Wim overnachten in Leutkirch. De rest

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op.

Er volgt nog een korte nazit en dan zoeken we allemaal ons mandje op. Ook dit jaar vertrekken de meesten weer op vrijdag. De reis verloopt rustig. In het zuiden van Duitsland begint het weer een winters karakter te krijgen. De wegen blijven echter goed begaanbaar. Iedereen

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

châtel Traditioneel chaletdorp in kilometermekka Portes du Soleil sfeervol modern avoriaz Snow/XX tekst: irene bauer. beeld: edoart.

châtel Traditioneel chaletdorp in kilometermekka Portes du Soleil sfeervol modern avoriaz Snow/XX tekst: irene bauer. beeld: edoart. XX/Snow châtel Traditioneel chaletdorp in kilometermekka Portes du Soleil tekst: irene bauer. beeld: edoart.nl Het is geen geheim dat wintersporters Frankrijk vaak met name uitkiezen vanwege de uitgebreide

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

Hieronder volgt een week verslag van Imme Ruarus, commissielid Combiweek Dag 1: zaterdag 30 januari 2016

Hieronder volgt een week verslag van Imme Ruarus, commissielid Combiweek Dag 1: zaterdag 30 januari 2016 Na de jaarwisseling komen de donkere maanden januari en februari, veel te vroeg om alweer met je hoofd bij het klimmen te zitten helaas. Gelukkig organiseren we met de USAC jaarlijks de Combiweek om deze

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

SKIGEBIED UPDATE. De avond valt over ons skigebied.

SKIGEBIED UPDATE. De avond valt over ons skigebied. SKIGEBIED UPDATE. De avond valt over ons skigebied. Deze foto is gemaakt met de webcam van Schönleiten op woensdag 13 november om half vijf s middags. De zon zakt net achter de bergen en het dal is aan

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Wintersport Toch zijn ze in Damüls de 2 meter ruim gepasseerd. Er ligt op de berg 260 cm.

Wintersport Toch zijn ze in Damüls de 2 meter ruim gepasseerd. Er ligt op de berg 260 cm. Wintersport 2019 We gaan opnieuw naar Damüls-Mellau. Het is dit jaar ook al weer vroeg gaan sneeuwen, maar de hoge temperaturen hebben er voor gezorgd, dat het ook weer weg dooit. Op 9 december is het

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Combiweek tot

Combiweek tot Combiweek 2018 03-03-2018 tot 10-03-2018 USAC leden de kans te geven om op veilige en betaalbare wijze bezig te gaan met de bergsporten tourskiën en ijsklimmen. Dat is waar de combiweek om draait. Beide

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 21 maart 2013 Mijn gasthuis in Woldendorp was pure verwennerij. Wat ben ik in de watten gelegd. Een mooie slaapkamer, lekker eten en een reuze

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Inleiding. Ons skiteam. Auto 1: Fred, Rienkje, Trudy en Wim. Auto 2: Ton, Mar en Tom. Auto 3: Gerrit, Anny, Ineke en Henk. Auto 4: Pia en André.

Inleiding. Ons skiteam. Auto 1: Fred, Rienkje, Trudy en Wim. Auto 2: Ton, Mar en Tom. Auto 3: Gerrit, Anny, Ineke en Henk. Auto 4: Pia en André. Inleiding. Als ik begin te schrijven aan deze nieuwe Skinfo, zitten we aan de vooravond van ons Eifelweekend. Niet echt veel tijd dus om er uitgebreid voor te gaan zitten. Toch wil ik even een beginnetje

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Wintervakantie 25-12 t/m 30-12-2011

Wintervakantie 25-12 t/m 30-12-2011 Wintervakantie 25-12 t/m 30-12-2011 Met: Ed, Marja en Nick Kokje Anja en Thomas Plaats: Flaine, Frankrijk: Residence Les Pleiades Dit jaar konden we ook al op vrijdag vertrekken, wat rustiger aanrijden

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design Woord voor Woord is een programma mondelinge vaardigheden NT2 voor analfabete beginners. Het omvat 12 lessen. De ontwikkeling van het programma en de daarbij behorende video s is mogelijk gemaakt door

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:   Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Rondje Aghios Georgios Nilias Een prachtige wandeling van 5,5 kilometer in een rondje boven Aghios Georgios met indrukwekkende vergezichten. Hij is vooral erg mooi in mei, met de vele bloemen en de

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk.

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Zaterdag morgen 15 juni 2013 om 5 uur gaat het trainings weekje mountainbiken in Oostenrijk beginnen. Onze verblijfplaats in Oostenrijk is het appartement van

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Rondje Aghios Georgios Nilias Een prachtige wandeling van 5,5 kilometer in een rondje boven Aghios Georgios met indrukwekkende vergezichten. Hij is vooral erg mooi in mei, met de vele bloemen en de

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Zugspitze. We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond.

Zugspitze. We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond. Zugspitze We waren inmiddels in Ferienhaus Jägerheim in Ehrwald neergestreken. Een heel mooi appartement op de begane grond. 1 Jaren geleden hadden we de Zugspitze, met 2961 m. de hoogste berg van Duitsland,

Nadere informatie

Wintersport 2016 Informatie Bundel. Saint Sorlin D Arves

Wintersport 2016 Informatie Bundel. Saint Sorlin D Arves Wintersport 2016 Informatie Bundel Saint Sorlin D Arves Hier is de informatiebundel voor wintersport 2016. Vrijdag 1 april vertrekken we eindelijk richting St Sorlin D Arves om een geweldige week tegemoed

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

MAKEN WINTERBANDEN KETTINGEN OVERBODIG?

MAKEN WINTERBANDEN KETTINGEN OVERBODIG? INLEIDING Zo daar is ie dan weer, de 3e Skinfo van dit jaar. Dat betekent, dat het jaar aardig ten einde loopt. Het skiseizoen is net begonnen en gelukkig kwam er net op tijd een flinke depressie over

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015.

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Na het geslaagde gastouderbezoek in 2013 zijn van 19 tot 22 maart j.l. weer een aantal gastouders/gezinnen naar Hongarije vertrokken om

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Skiën Inhoud De geschiedenis van het skiën Inleiding Benodigdheden Sturen en vallen + aan en uit doen van de ski s Skiles Skiliften Verschillende sneeuwsporten Wedstrijd skiën Dingen die handig zijn om

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

Vandaag moeten we de grootste sneeuwvelden van deze tocht overschrijden. We doen er dan ook dubbel zo lang over als normaal. En wederom dienen we

Vandaag moeten we de grootste sneeuwvelden van deze tocht overschrijden. We doen er dan ook dubbel zo lang over als normaal. En wederom dienen we Vandaag moeten we de grootste sneeuwvelden van deze tocht overschrijden. We doen er dan ook dubbel zo lang over als normaal. En wederom dienen we zelf paden aan te leggen. Voor we een sneeuwveld over gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS

ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS Groep 16, bestaande uit 12 personen, met groepshoofd Bruin Zwarthoed, vertrok op 28 april vanaf Bowling de Zedde om 06:00 uur naar Frankrijk om daar etappe 12 te lopen.

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

VVMN Weekend 2017, Bomal sur Ourthe

VVMN Weekend 2017, Bomal sur Ourthe VVMN Weekend 2017 Bomal sur Ourthe, Belgie Begin september was het dan eindelijk zover, het jaarlijkse vis weekend van de VVMN (Vliegvis Vereniging Midden Nederland). Dit jaar is gekozen voor de Ourthe

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

PEELTRAPPERS ON TOUR!

PEELTRAPPERS ON TOUR! PEELTRAPPERS ON TOUR! Zwarte Woud 2017 420 kilometer 9000 hoogtemeters Programma Woensdag 26 juli Vertrek Odiliapeel: 07.00 uur Aankomst Bad Krozingen: 12.00 uur Vervoer: Bus voor personen en fietsen.

Nadere informatie

Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen!

Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen! Loodsen @Warmond 2019 Als je geen voorblad maakt, krijg je zoiets! Wees gewaarschuwd, loodsen! Heksen en Tovenaars, welkom in de wonderlijke wereld van de MAGIE. Voor de volgende 11 dagen zult u ondergedompeld

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

februari 2013 vanaf 9 jaar Schaatsen tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof

februari 2013 vanaf 9 jaar Schaatsen tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof februari 2013 vanaf 9 jaar Schaatsen tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Schaatsen 1 Hoera, het heeft gevroren. Het is een mooi gezicht. We wachten tot we horen: de sloten liggen dicht! Kom op en

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Minivakantie Maastricht 140905-07

Minivakantie Maastricht 140905-07 Minivakantie Maastricht 140905-07 met: Anja, Shirley en Hans Met vrienden in Maastricht het hoofd geheel verlicht. Twee weken terug spontaan besloten om een weekend met elkaar allerlei zaken te vieren.

Nadere informatie