WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL"

Transcriptie

1 WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL 13 TM 20 NOVEMBER 2015 POWERED BY VISREIS.NL OUDE TIJDEN HERLEVEN OP DE RODE ZEE!

2 WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL Vissafari, zuid Egypte, Rode Zee Heen: vrijdag 13 november 2015 Amsterdam Marsa Alam uur met Arke Fly Bustransport van Marsa Alam naar Hamata Zes dagen 24/7 vissen vanaf de moederboten. Overdag trollen en s avonds bodem- en haaivissen. Laatste nacht in een twee persoonskamer in een viersterrenhotel inclusief diner en ontbijt de ochtend van vertrek. Terug: vrijdag 20 november 2015 Bustransport van Hamata naar Marsa Alam Marsa Alam Amsterdam uur met Arke Fly Let op: Deze vluchten zijn momenteel nog niet te boeken omdat ze officieel nog niet ingepland zijn door Arke. Het winterschema wordt pas later in het jaar bekend gemaakt. Gelet op het vliegschema van de afgelopen maanden zijn de bovengenoemde data en tijden te verwachten. Vandaar dat ook de kosten voor de vlucht nog niet bekend zijn. Gelet op de periode is de verwachting dat de kosten van het ticket rond de 400 à 500 euro komen te liggen. Dit is afhankelijk van het gekozen aantal kilo s bagage en boekingsklasse. Dit stemmen we graag met de individuele reiziger af. Minimaal 9 en maximaal 18 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind mei 2015 en vol = vol. De reis bestaat uit: - Bustransfer van Marsa Alam naar Hamata - Centrale bijeenkomst bij Wout Van Leeuwen begin oktober - Nederlandstalige begeleiding (vist mee) - Vijf vissers per boot - Zes dagen 24 / 7 vissen vanaf de moederboot - Overnachting in tweepersoonskajuit (indeling door organisatie) - Ontbijt, lunch, diner, water, thee en koffie inbegrepen - Laatste nacht in viersterrenhotel inclusief diner en ontbijt - Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer Kosten van deze reis bedragen 1.495,- per persoon Individuele inschrijving is ook mogelijk! Indeling blijft op basis van 5 vissers per boot en gedeelde tweepersoons kajuit. Voor meer / minder personen per boot / kajuit zijn de tarieven op aanvraag. Bijkomende kosten: - Vluchten Amsterdam Marsa Alam met Arke Fly (tussen 400 en 500 euro). Zodra we hier meer over weten informeren we u direct. - Frisdranken en alcoholische dranken - Fooi voor de crew (40 à 50 euro)

3 Gebied Marsa Alam ligt op slechts 4,5 uur vliegen van Amsterdam en je vliegt er rechtstreeks naar toe. In de nabije omgeving van Hamata wemelt het van de riffen, eilandjes en atollen. Het spreekt voor zich dat ook de onderwater flora en fauna hier zeer goed ontwikkeld is. Voor de vissers zijn namen als de riffen van Benerice, Maksum en St. John s Reef na deze visreis een begrip. Tijdens de vissafari verblijf je op twee goed uitgeruste 22 en 23 meter lange moederboten. De boten beschikken over GPS, fishfinder, generator, marifoon, volledige cartografie van de Rode Zee en satelliet telefoon voor noodgevallen. De boten beschikken verder over drie tweepersoonskamers en twee douche / toilet combi s. Verder staan de gasten een ruim voordek, achterdek, salon met TV en DVD, terras en eetruimte in de schaduw ter beschikking. Natuurlijk is er een kok en een keuken en zodoende zijn de boten perfect uitgerust om een vissafari van een week of meer te verzorgen! Op het ruime schaduwrijke bovendek kun je na een dag hard vissen onder het genot van een drankje heerlijk relaxen en de zon zien ondergaan en de sterren bewonderen. De boten worden gevaren door ervaren kapiteins die deze wateren goed kennen. Bij de vissafari richt de visserij zich op het trollen en bodemvissen. Trollen gebeurt met name overdag en bodemvissen s avonds en s nachts. Deze optie biedt de mogelijkheid om comfortabel te vissen en kennis te maken met de verschillende vissoorten in de Rode Zee. Optioneel kan er vanaf het voor- en achterdek gejigd en gepopperd worden wanneer men dicht genoeg langs de verschillende riffen komt. In de avonduren gaat het schip voor anker achter een van de vele riffen en kun je zelf nog bodemvissen of anderszins je hengel uit gooien tot in de kleine uurtjes. Je kunt hier dus gedurende je verblijf aan boord 24/7 vissen. Onze lokale partner werkt volgens het catch & release principe. Enkel bij wijze van uitzondering of beschadiging gaat de vis mee om op de bbq of in de pan te eindigen. Al deze visstekken zijn vrij van commerciële visserij en dus maagdelijk! In eerste instantie hebben we twee moederboten geregeld. Per boot hebben we maximaal 5 vissers ingepland. Met twee boten is er dus ruimte voor 9 vissers aangezien er ook 1 begeleider is ingepland op deze visreis. We hebben de mogelijkheid om deze visreis uit te breiden naar 4 boten. Zodoende komt het minimum aantal vissers uit op 9 en het maximum aantal is 18. Indien we 4 moederboten kunnen volboeken gaan er 2 begeleiders mee. De uiterste inschrijfdatum is eind mei 2015!

4 Het ruime achterdek Het bovendek In de avonduren wanneer de boot voor anker gaat achter een rif wordt het aggregaat opgestart. Zodoende is er voor een ieder de mogelijkheid om de accu s van de verschillende elektronische apparaten op te laden. De stekkers in Egypte zijn overigens hetzelfde als in Nederland alleen adviseren we om een stekkerblok mee te nemen zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Vissen Ver weg van alle drukte worden de grote hoeveelheid aan riffen en atollen alleen door jou en je medevissers bevist. Voor deze vissafari zijn trollen en bodemvissen de belangrijkste methoden. Het vissen is hier van een bijzonder hoog niveau doordat er geen andere vissers aanwezig zijn. En ook doordat de visstekken vrij zijn van commerciële visserij omdat de riffen onbereikbaar zijn voor de trawlers en longliners. Een enkele lokale visser kom je hier heel misschien nog tegen, maar dan heb je het wel gehad. Al met al een ongestoorde plek, vrij van concurrentie! De verschillende soorten vis die je kunt vangen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het seizoen. Maar over het algemeen maak je kans op veel verschillende soorten als barracuda, tonijn, dogtooth tuna, wahoo, bonito, kingfish, needlefish, snappers, verschillende soorten groupers en nog veel meer soorten die zich rondom de riffen ophouden. Wees ook voorbereid op het vissen op haai. Het is vrij eenvoudig om in de avonduren op 1 hengel een aasvis op een stalen onderlijn met daarboven een ballon te monteren. Tip: doe een brandend breeklichtje in de ballon voordat je hem dichtknoopt, dan zie je hem s nachts goed drijven! Vis met niet meer dan 1 hengel op deze manier op haai (of barracuda) want anders loop je kans dat de lijnen elkaar gaan kruisen en mogelijk zelfs doorsnijden.

5 Materiaal Bij deze visreis zijn er een aantal vormen van visserij waar je rekening mee moet houden. Trollen Voor de vissafari vanaf de moederboot is trollen een van de belangrijkste aspecten. Hiervoor kun je het beste een korte stevige boothengel en zware molen of reel met dyneema lijn van rond de 40 kilo breekkracht gebruiken. Dit alles afgewerkt met een onderlijn van 1 a 1,2 meter van fluorcarbon van 150 lbs. Voor het kunstaas is het raadzaam om pluggen mee te nemen die op verschillende dieptes actief zijn. Hoe groter de schoep hoe dieper de plug gaat. Variatie is van belang om zo gestructureerd een groot deel van de waterkolom af te kunnen vissen. Maar de belangrijkste zijn toch wel de grote exemplaren die rond de 8 a 12 meter gevist worden. Voor groepen vissers die niet zelf over de benodigde materialen beschikken hebben we the Red Sea Fishbox samengesteld. Daarin zitten 5 boothengels, 5 zeemolens met de juiste lijn een assortiment onderlijnen, wobblers, poppers, jigs allemaal netjes verpakt in een viskoffer en hengelkoker. Deze is bij ons te huur voor slechts 400 euro per week. Dat is slechts 100 euro per persoon bij 4 deelnemers. Dit gaat op basis van beschikbaarheid en alles wat kapot of verloren gaat dient vervangen te worden. Op deze manier hoef je zelf niet alles aan te schaffen en beschik je toch over de juiste materialen. Tevens is het mogelijk om deze materialen als individuele visser voor 125,- per week te huren. Vraag naar de beschikbaarheid en de voorwaarden. Bodemvissen Voor de bodemvisserij gebruik je het beste een korte boothengel of jighengel van 20 tot 30 lbs. met een molen (of reel) en een lijn met een breekkracht van 30 tot 40 lbs. Zorg er voor dat je minimaal 300 meter lijn ter beschikking hebt. Verder is het ook raadzaam om een lichtere set mee te nemen om zo de visserij af te kunnen stemmen op de aanwezige vissen. Met een goede stugge jerkhengel tot 100 gram en een zeebaarshengel van 100 tot 150 gram ga je daar ook zeker veel plezier beleven. Neem ook kleine haken en makreelpaternosters mee. Deze zijn handig om aasvissen te vangen die later in de visreis (of direct) op een haak van een groter formaat in zijn geheel of gedeeltes kunnen worden aangeboden. Kleine loodjes van 50 à 100 gram zijn in beperkte mate aan boord te verkrijgen.

6 Let op: Er is niets vervelender dan te weinig materiaal bij je te hebben maar je wilt ook niet meer geld uitgeven dan noodzakelijk is. Daarvoor hebben we een hele praktische oplossing. Koop je spullen bij Wout Van Leeuwen in Vlaardingen. Voor alle materialen die je na de visreis niet hebt gebruikt en in de originele ongeopende verpakking inlevert geldt dat je je geld terug krijgt. Geen tegoedbon dus, maar gewoon cash! Dit kan eventueel ook op bestelling worden gedaan. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Popperen: Soms is het mogelijk om gedurende de reis te popperen. Dat is echter niet de basis van de visserij en mogelijk alleen een extraatje. Voor deze visserij is het verstandig om een uptide-/ werphengel met een werpgewicht tot ongeveer 350 gram mee te nemen. De te adviseren lengte gaat van 2,3 tot 2,7 meter. Gebruik bij deze hengel een sterke zeemolen met goede slip. De drag-power van de slip moet minimaal rond de 25 lbs liggen. Beknibbel hier niet op en zorg voor goede spullen want een grote GT vraagt echt het uiterste van je materiaal! Goede molens zijn: de Daiwa Saltiga of Seabull, de Shimano Twinpower of Stella of de Okuma Cedros High Speed of Raw II. Poppers zijn er vanzelfsprekend in verschillende maten maar ook hier gaat de regel op: hoe groter het aas, hoe groter de vis! Let op dat de dreggen die je gebruikt van de hoogste kwaliteit zijn. Gamakatsu of Owner 5/0 3 x strong! En ook de splitringen dienen zeker 200 lbs of meer te zijn. Zorg in elk geval dat het gewicht van de popper is afgestemd op het werpgewicht van de hengel. Kies voor een beperkt assortiment aan poppers van 50 tot 150 gram. Indien zich de situatie voordoet ben je goed voorzien. Yo-Zuri surface bull GT Popper, Storm Rattlin Chug Bug, Sebile Splasher, Daiwa Saltiga Popper, River2Sea zijn allemaal voorbeelden van goede modellen. Alleen de Daiwa en River 2 Sea hebben er standaard goede Owner haken op zitten. De rest niet! In verband met verplichte catch & release adviseren we dringend om met 1 dreg, aan het einde van de popper, zonder weerhaken te vissen.

7 Naast het vissen met poppers behoren stickbaits ook zeker tot de uitrusting voor deze reis. Darkstar stickbaits en Ice Cones van 100 a 150 gram zijn de perfecte soorten om hier succes te hebben. Maar ook hier geld dat verschillende gewichtsklassen van toepassing zijn. En ook voor dit kunstaas geldt hetzelfde qua dreggen. Een andere tip is om eventueel de dreggen te vervangen door grote enkele haken die het onthaken van de vis vereenvoudigen en hem minder beschadigen. Er wordt hoofdzakelijk gevist met gevlochten lijnen met een trekkracht vanaf 40 kilo. Als voorslag wordt een nylon onderlijn gebruikt vanaf 150 lbs van rond de 1 a 1,2 meter. Deze wordt via een tonwartel met kogellager (van 200 lbs) aan het hoofdlijn gemonteerd. Onder aan de voorslag volgt een zelfde constructie met tonwartel en een enkele splitring van 150 lbs minimaal. GEEN speldwartels of anderszins; maar hufterproof materiaal waarbij er niets open of kapot kan gaan. Jiggen: Voor deze visserij geldt hetzelfde als voor het popperen. Het is een extraatje tijdens de reis en zeker niet standaard. Indien zich de mogelijkheid voordoet is een korte boothengel in de gewichtsklasse van 30 tot 50 lbs (werpgewicht gram) tot 2,2 meter aan te bevelen. Enkele voorbeelden van goede hengels zijn: de Jigstick van Savage Gear, de Beastmaster Boat of Jigwrex van Shimano of de Accurate Extreme Boss Jig. De selectiecriteria voor de te gebruiken molen zijn een goede inhaalratio (minimaal 5 : 1 maar liever nog meer) en een extreem krachtige slip met een drag-power vanaf 25 lbs continue. De lijncapaciteit ligt rond de 300 meter voor dyneema met een trekkracht rond 40 kilo. In de basis zijn dit dezelfde molens als voor het popperen staan beschreven. Als voorslag wordt een fluorcarbon lijn van ongeveer 3 a 4 meter gebruikt als shock leader om de immense klappen van de vissen op te vangen tijdens de dril. Deze voorslag heeft een trekkracht van 150 lbs. De jigs die gebruikt worden variëren van 100 tot 300 gram. Daarbij spelen diepte en stroming een belangrijke rol. Ze moeten snel zinken en in de strikezone terecht komen. Daarna is het een kwestie van snel en doeltreffend jiggen en dan volgt het resultaat vanzelf! Let ook hier weer op de kwaliteit van de haken en de splitringen! Aangezien er op dieptes van 30 tot 80 meter wordt gejigd zijn felle, schitterende en reflecterende kleuren van belang. Ook fluorescerende kleuren wordt hier veel gebruikt.

8 Seizoen / Weer gem temp uren zon regen dagen luchtvochtig heid Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Het weer in Egypte is ideaal. Tot in de wintermaanden blijft de temperatuur tot ongeveer 22 C en in de zomermaanden loopt dit op tot ruim 30 C. Door de lage luchtvochtigheid en de nabijheid van de zee is dit zeer prettig. Neerslag valt er amper. Gemiddeld zijn er 5 regendagen per jaar en de zon schijnt voortdurend. De watertemperatuur is zeer stabiel en varieert van 21 C in de wintermaanden tot 28 C in de zomer. Daarmee is het voor de visserij een ideale plek. Een ander bijkomend voordeel is dat er in deze regio eigenlijk altijd wel een windje staat en het daarmee op het water heerlijk verkoelend is. Zonnebril, pet en zonnebrandcrème zijn het hele jaar door noodzakelijk. Ieder seizoen kent zijn eigen voor- en nadelen met betrekking tot de beschikbare vissoorten, maar over het algemeen geldt dat de voor de vissafari je het gehele jaar je lol op kunt. GT Barracuda Dorado Bonito Tonijn Grouper Kingfish Queenfish Blue Fin Trevally Amberjack Zeilvis Haai jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec redelijk goed perfect

9 Er zijn voor deze locatie geen inentingen benodigd. Vergeet ook niet een paar stevige waterschoenen waarmee je op een rif of strand van een eiland kan staan en waarmee je voeten goed beschermd zijn. Denk goed na over de spullen die je denkt mee te nemen. Je zit de hele week op een boot en hebt behalve wat kleren, toiletspullen, fotocamera en je vismateriaal niet heel veel nodig maar plan goed voor wat betreft het vismateriaal. Op de boot zijn er geen alternatieven als je iets kwijt bent. Ga je met meerdere deelnemers, plan dan gezamenlijk zodat niet alles 4 keer mee wordt genomen. Frisdranken en bier zijn voor vertrek bij ons te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de door u opgegeven bestellingen bij vertrek van de boot klaar staat op de pier. Deze kunt u dan ook direct ter plaatse betalen. Dan kan in euro s maar ook in Egyptische ponden. Reis & prijs Vooralsnog vertrekken we op vrijdag 13 november vanaf Schiphol en vliegen dan rechtstreeks met Arke Fly naar Marsa Alam. De bagage hoeveelheid is daarbij individueel af te stemmen. Dit kan met 15, 20 of 30 kilo ruimbagage naar wens worden ingevuld. Na aankomst in Marsa alam worden we direct opgehaald en rijden we in circa 2 uur naar de haven van Hamata naar onze boot om direct aan boord te gaan. Hier worden de kajuiten verdeeld en is er eerst een avondmaaltijd. De eerste avond gaan we acclimatiseren in de haven en de hengelspullen in orde maken. De volgende ochtend begint de visserij dan echt. Je verblijft in totaal 6 nachten aan boord en je komt op donderdagmiddag weer terug in de haven van Hamata. Vandaar wordt je naar het hotel gebracht waar je de laatste avond kunt genieten van een heerlijke douche en een uitgebreid dinerbuffet met uitzicht op het strand.

10 Je kunt overdag met 2 hengels per persoon vissen. Gezamenlijk maak je afspraken over de verdeling van de aanbeten. Ieder voor zich of na lootjes trekken om de beurt. Gedurende je verblijf zijn alle maaltijden voorzien en is water, koffie en thee inbegrepen. Ook is er ijs aan boord om dranken koel te krijgen. Na afloop van de reis ontvangen alle deelnemers een fotoboek als persoonlijke herinnering. Deze reis is zoals al onze visreizen bedoeld voor enthousiaste vissers en is zeker geen wedstrijd. Het gaat om kameraadschap, plezier, lekker vissen en mooie herinneringen. Maar aan het einde van de week worden nog een paar leuke prijzen uitgedeeld voor de meest bijzondere vangsten. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze speciale groepsreis, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Mob : Of vul direct het inschrijfformulier in! Kijk ook op ons youtube kanaal voor de film van deze reis.

11 Boekingsformulier Wout Van Leeuwen Egypte Festival 2015 Voornaam + initialen Achternaam Geboortedatum Adres Postcode Plaats Telefoon Mobiel E mail Telefoon bij nood Vertrek : vrijdag 13 november 2015 Retour : vrijdag 20 november 2015 Annuleringsverzekering (5,5% van de reissom) ja nee Reisverzekering ( 30,- per week per persoon) ja aantal personen: nee Indien je kiest voor een reis- en of annuleringsverzekering worden deze kosten additioneel in rekening gebracht. LET OP: Eerst vermelde is de contactpersoon en hoofdelijk verantwoordelijk voor de reservering. Ondergetekende verklaart zich akkoord met de reisvoorwaarden als gesteld op de website van visreis.nl.

12 Vervolg Boekingsformulier Wout Van Leeuwen Egypte Festival 2015 Overige deelnemers met volledige eerste voornaam en initialen en achternaam zoals in paspoort 1 e voornaam Achternaam (volgens paspoort) geboortedatum woonplaats Voor het verkeerd doorgeven van initialen en namen kan visreis.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Idealiter ontvangen we een kopie van de paspoorten van iedere deelnemer. Zodoende kunnen er geen misverstanden optreden. Plaats Datum Handtekening Dit document svp. volledig ingevuld retourneren naar VISREIS.NL, s Gravensloot 39, 3471 BP Kamerik of gescand naar info@visreis.nl.

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN 7 TM 14 JUNI 2016 OUDE TIJDEN HERLEVEN OP DE RODE ZEE! POPPEREN & JIGGEN IN ZUID EGYPTE Heen: dinsdag 7 juni 2016 Amsterdam Marsa Alam 08.30 14.50 uur met Arke

Nadere informatie

Zuid Egypte, Rode Zee

Zuid Egypte, Rode Zee Gebied Zuid Egypte, Rode Zee Hamata. Een kleine stad op 160 km ten zuiden van Marsa Alam helemaal in het zuiden van Egypte. Er zijn schitterende resorts gebouwd en het toerisme is hier sterk ontwikkeld

Nadere informatie

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL Gebied Soedan. Ten Noorden de grens met Egypte en ten zuiden de grens met Eritrea. Voor ons een relatief onbekend gebied maar het ligt ruim 1000 kilometer ten zuiden

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN

GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN ANDAMAN EILANDEN Programma Van 27 januari 2017 tm 4 februari 2017 Er kunnen maximaal 7 vissers mee en 1 begeleiding 27 jan vlucht Amsterdam Port Blair 28 jan aankomst Port Blair,

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs!

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Gebied Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Alleen al de naam Golf van Oman doet menig vissershart sneller kloppen. Op 6,5 uur vliegen tref je een waar paradijs voor

Nadere informatie

Popperen en Jiggen! Gebied

Popperen en Jiggen! Gebied Popperen en Jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische Oceaan ligt.

Nadere informatie

GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN

GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN ANDAMAN EILANDEN Programma Van 14 tm 24 maart 2018 Maximaal 7 vissers + 1 Nederlandstalige begeleiding 14 maart vlucht Amsterdam Port Blair 15 maart aankomst Port Blair, veerboot

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 Woensdag 16 tm 23 september 2020 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

Gemiddelde nachttemp. in C

Gemiddelde nachttemp. in C Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze

Nadere informatie

Exotisch avontuur popperen & jiggen!

Exotisch avontuur popperen & jiggen! Exotisch avontuur popperen & jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP Vrijdag 30 aug tm 6 sept 2019 EN Vrijdag 6 tm 13 sept 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 10 en maximaal aantal 18 deelnemers per week Inschrijven

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Kaap Verdie, The Real Deal

Kaap Verdie, The Real Deal Kaap Verdie, The Real Deal Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië behoort zonder enige twijfel tot één van de top

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!)

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal aantal 11 deelnemers en maximaal aantal 17 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio

Nadere informatie

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen!

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! In het zuidwesten van het sultanaat Oman ligt de stad Salalah van waaruit we in samenwerking met onze lokale partner deze schitterende bestemming aanbieden.

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2017

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2017 Prijslijst Sportvissen 2017 Wrakvissen Afhuur Boot Lange tocht van 6.00u tot 17.00u Opstappers* aa11 zzzz zzz Afhuur Boot Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u Opstappers* 1000 euro max. 12 personen 100

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018 Prijslijst Sportvissen 2018 Wrakvissen Lange tocht van 6.00u tot 17.00u Opstappers* aa11 zzzz zzz Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u Opstappers* 1000 euro max. 12 personen 100 euro per persoon 1200

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Het Quantum Snoek Festival 2017

Het Quantum Snoek Festival 2017 Het Quantum Snoek Festival 2017 Zaterdag 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers - Centrale bijeenkomst in Nederland begin september 2017

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018 Prijslijst Sportvissen 2018 Wrakvissen Lange tocht van 6.00u tot 17.00u aa11 zzzz zzz Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 1000 euro max. 12 personen 100 euro per persoon 1200 euro max. 12 personen 120

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016 Prijslijst Sportvissen 2016 Wrakvissen Korte tocht van 7.00u tot 17.000u aa11 zzzz zzz Lange tocht van 6.00u tot 18.00u Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 900 euro - max. 12 personen 90 euro per persoon

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 ISM VISGIDS GRONINGEN IN ZWEDEN 16 tm 25 mei 2015 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 16 mei 2015 Vertrek met eigen vervoer Overtocht met Scandline Puttgarden - Rodby

Nadere informatie

Kaap Verdie, Maio. Gebied

Kaap Verdie, Maio. Gebied Kaap Verdie, Maio Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië bestaat uit een tiental eilanden die gezamenlijk de onafhankelijke

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf

Nadere informatie

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 45 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis

Nadere informatie

PLONS Duikreis Egypte 2012

PLONS Duikreis Egypte 2012 PLONS Duikreis Egypte 2012 Beste Plons Leden, Dit jaar hebben we weer een mooie duikreis voor jullie samen kunnen stellen. Dit jaar staat er een programma gepland in Hamata, op ongeveer 115 kilometer ten

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP

DE RAVEN NOORWEGEN CUP DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 16 tm 23 mei 2019 (springtij) De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 50 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis bestaat uit:

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

Het laatste alternatief is het vissen op tarpon.

Het laatste alternatief is het vissen op tarpon. GAMBIA Gambia is zowel een land als een rivier en een van de betere zonbestemmingen voor onze winterperiode. Dus als wij hier de schaatsen gaan slijpen gaat in Gambia de korte broek aan. En als je daar

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 50 deelnemers. Inschrijven tot medio april 2020 en vol = vol. De reis

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Schotse avonturen REISVERSLAG

Schotse avonturen REISVERSLAG Schotse avonturen Als het woord Schotland valt, denken de meeste mensen spontaan aan doedelzakken, ruige bergen, het monster van Lough Ness, mannen in kilts en whisky. Wat Joris Nieuwenhoff betreft, moet

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

Nautnes, West Noorwegen

Nautnes, West Noorwegen Nautnes, West Noorwegen De beste prijs kwaliteit verhouding in West Noorwegen Gebied Het visparadijs Nautnes Fiskevaer ligt op ongeveer 60 autominuten rijden van Bergen. Hier ligt de visrijke locatie waar

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied De Ebro is de langste rivier van Spanje met maar liefst 925 kilometer water. De rivier mondt bij Riumar in de Middelandse zee. Hier komen

Nadere informatie

Catamaranzeilen vanop Kos

Catamaranzeilen vanop Kos Catamaranzeilen vanop Kos Vind je catamaranzeilen ook zo spectaculair om naar te kijken? Beeld je dan maar eens in hoe het moet voelen om zelf zo n boot te besturen en ermee door de azuurblauwe Griekse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Vissen op en aan zee. Henri Karremans Coach Sportvisserij Nederland

Vissen op en aan zee. Henri Karremans Coach Sportvisserij Nederland Vissen op en aan zee Henri Karremans Coach Sportvisserij Nederland Bootvissen Voordelen : Meer kans op een goede vangst, want de schipper brengt je naar een goede stek. Minder lopen en sjouwen met je spullen.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

2x 200 PK! Bah, hier kunnen we prima mee uit de voeten! visserij, waardoor de hoeveelheid vis aanzienlijk

2x 200 PK! Bah, hier kunnen we prima mee uit de voeten! visserij, waardoor de hoeveelheid vis aanzienlijk AVONTUUR DE ULTIEME COMBI VAN VISSEN EN NATUUR EEN LIJNTJE LEGGEN IN COLOMBIA Het is 8 februari wanneer ik me bij Joris meld om samen naar Schiphol te gaan. Daar treffen we ook Karl-Heinz en Alessandro;

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Nijlbaars Safari Egypte

Nijlbaars Safari Egypte Nijlbaars Safari Egypte Gebied De Nijl. De belangrijkste rivier van Egypte misschien wel van heel Afrika. Door de bouw van de Aswan dam in de 60 er jaren is het reusachtige Nassermeer ontstaan. Dit meer

Nadere informatie

Vissen met de Feederhengel Frans Luijckx

Vissen met de Feederhengel Frans Luijckx Vissen met de Feederhengel 16-03-2017 Frans Luijckx Eigenschappen. Feeder = Werphengel. Beetregistratie; géén dobber maar op de top van de hengel. Afsteunen; niet recht naar voren. Afsteunen: zijwaarts

Nadere informatie

Verblijf. Oceanbreeze:

Verblijf. Oceanbreeze: Bonaire Gebied Bonaire is een prachtig eiland in de Cariben en maakt onderdeel uit van het Nederlandse koninkrijk. Je kan hier dus gewoon Nederlands praten en iedereen verstaat je. Wel zo makkelijk. Dit

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland in en INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan

Nadere informatie

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan te melden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

- Ontmoeting met wilde dolfijnen-

- Ontmoeting met wilde dolfijnen- - Ontmoeting met wilde dolfijnen- «Nooraya» is een bedrijf opgericht in Egypte voor reizen met als specialiteit zwemmen met dolfijnen en een aanbod naar Luxor-Aswan-Abu Simbel (met een dahabeya op de Nijl).

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Forellenvisvijvers en Karpervijve

Forellenvisvijvers en Karpervijve nieuw! nu ook een karpervijver! Uw visstek bij uitstek! Forellenvisvijvers en Karpervijve Op een prachtige, uitgestrekte lokatie in Ruinerwold in Drente ligt het terrein van Forellenvisvijvers De Woldstek.

Nadere informatie

MS Mstislav Rostropovich *****

MS Mstislav Rostropovich ***** MS Mstislav Rostropovich ***** Prijslijst Moskou - Sint Petersburg Vertrek Aankomst Dagen Nachten Seizoen 7 mei 14 mei 8 7 Laag 21 mei 28 mei 8 7 Tussen 4 juni 11 juni 8 7 Hoog 18 juni 2 juli 15 14 ***

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen:

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen: Bonaire Gebied Bonaire is een prachtig eiland in de Cariben en maakt onderdeel uit van het Nederlandse koninkrijk. Dus je kunt hier gewoon Nederlands praten en iedereen verstaat je. Wel zo makkelijk. Dit

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Gebied Het meer van Nicaragua is het grootste meer van centraal Amerika. Met ruim 8.000 km 2 oppervlakte is het een gebied ter grootte van Groningen, Overijssel

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk!

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! 3. Vakantiecentrum Neutralia 3.1. Kamertypes 48 3.2. Kamertarieven 49 3.3. Restaurant

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel.

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel. Wintersportreis schooljaar 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Altijd al een keer met je klasgenoten op wintersport willen gaan? Of zoek je misschien een mogelijkheid om eenvoudig kennis te

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Overleving ondermaatse zeebaars

Overleving ondermaatse zeebaars Overleving ondermaatse zeebaars Catch & Release lijngevangen zeebaars 21 December 2016, Pieke Molenaar Europese Unie, Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij Presentatie ter beantwoording van een

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie