MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja"

Transcriptie

1 MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het dorp Mefjordvaer. Dit dorp is een perfecte locatie voor vissers. Voor verschillende groepsgroottes is het mogelijk om hier terecht te kunnen. Van 2 tot 50 personen is geen enkel probleem (mits op tijd gereserveerd natuurlijk). Mefjordvaer ligt aan de Mefjorden die direct uitmondt in de Noordelijke IJszee. Ter rechterzijde van de haven ligt de Mefjorden met dieptes tot 250 meter. En dat op slechts 10 minuten varen. Dit is echt vissen direct van uit je bed en zo je boot in. Mocht er een woelige wind zijn kun je hier prima terecht om nog beschut te kunnen vissen. Ter linkerzijde van de haven en de zee op liggen de gebieden met de niets verhullende namen Skreigrunnen en Skreigrunnsdjupet. De Skreigrunnen is een redelijk vlak plateau met dieptes rond de 30 en 40 meter. Deze bodemstructuur is perfect voor de heilbot. Naarmate het seizoen vordert komen de heilbotten hier fourageren. Op de randen naar het diepe Skreigrunnsdjupet en Fallbakken liggen de scholen kabeljauw en koolvis hun opwachting te maken. Direct naast deze twee diepe stekken ligt een uitgebreid gebied met veel kleine eilandjes waardoor er veel stroming staat. Over een afstand van nog geen kilometer zijn er diepteverschillen van 10 naar 200 meter diepte. Dit is een perfecte kraamkamer voor kleine en dus ook grote vissen. Ook voor Mefjord geldt dat het een toplocatie is voor de visserij en in het voorjaar en de zomer betekent dat 24 uur per dag vissen en dat in de best mogelijke omgeving. Visarenden, papegaaiduikers, rendieren, etc. Je komt het hier allemaal tegen. Alles bij elkaar vormt dit het toneel van een onvergetelijke reis! De locatie heeft de beschikking over een restaurant, bar, twee bootsteigers, overdekte fileerruimte, vriezers en een groot aantal verschillende vakantiewoningen voor 2 tot 8 personen. Visreis.nl, s Gravensloot 39, 3471 BP Kamerik, Mob : info@visreis.nl SNS bank nr: Giro Kvk: Alphen aan den Rijn Btw nr: NL B 01

2 Torleif Stua 3-5 personen Dit is een modern appartement met een eenpersoonskamer en twee tweepersoonskamers, woonkamer met TV, volledig ingerichte keuken, badkamer en hal. Het bevindt zich op de tweede etage en biedt een magnifiek uitzicht over de zee en de ondergaande zon. Kalle Stua 8 personen Deze woning ligt iets verder van de haven (100 meter) en de andere woningen. De woning stamt uit 1970 en is in 2008 volledig gerenoveerd met een nieuw en modern interieur. Het beschikt over 6 slaapkamers (4 enkel en 2 dubbel), 2 badkamers, 2 woonkamers met kabel TV en draadloos internet, 2 volledig ingerichte keukens en een ruime entree en kledingruimte. Ole Wang 5 tot 8 personen Dit is een grote woning bestaande uit 2 appartementen welke individueel of als een woning gebruikt kunnen worden. Elk appartement heeft 4 enkele kamers, woonkamer met kabel TV, draadloos internet, volledig ingerichte keuken en badkamer. De woning is op basis van foto s volledig herbouwd in de oude stijl uit de tijd van de walvisvaarders met alle comfort uit de huidige tijd.

3 Solveig en Ragna Stua 5 tot 8 personen Deze twee appartementen zijn aan elkaar gekoppeld. Beide appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn in de typische Nordland stijl gebouwd. Elk appartement beschikt over 5 slaapkamers (1 stapelbed en 3 maal tweepersoonskamers met elke 2 enkele bedden en 1 slaapkamer met een dubbelbed), twee grote badkamers, woonkamer met kabel TV en draadloos internet, volledig ingerichte moderne keuken en ruime entree. Appartement 1 tm 4 4 personen max Deze appartementen hebben allemaal een klein terras met uitzicht op de haven en de zee. Ze beschikken over een woonkamer met kabel TV, draadloos internet, een slaapkamer met 2 stapelbedden en een vide met 2 eenpersoonsbedden, volledig ingerichte keuken en een ruime badkamer. Appartement 5 en 6 2 personen max Deze appartementen zijn wat kleiner en hebben ook een klein terras met uitzicht op de haven en de zee. Verder nog een woonkamer met kabel TV, draadloos internet, volledig ingerichte en praktische keuken, een slaapkamer met stapelbed en een ruime badkamer.

4 Hotelkamers 2 personen Verder zijn er nog 9 hotelkamers (6 twin en 3 dubbel) met kabel TV en draadloos internet, Wasbak in de kamer en gedeelde douche en toiletfaciliteiten. Er zijn aparte ingangen gemaakt voor mannen en vrouwen welke vanaf de algemene gang eenvoudig toegankelijk zijn. Naast de woningen is er een receptie, restaurant en bar. Vanzelfsprekend heb je ook de beschikbaarheid over een grote overdekte fileerruimte, vriezer en afstelruimte voor alle vismaterialen. Al met al is alles voorzien en voor eventuele vragen en ondersteuning staat Tommy Schanke Hansen je graag ter zijde. Dit is de lokale gastheer die zelf ook gepassioneerd visser is en de visstekken goed kent. Voor de benodigde boodschappen kun je ter plaatse prima terecht in de lokale supermarkt. Deze ligt op 5 kilometer afstand en de gastheer verzorgt een lift heen en terug voor 100 NOK (= 13,50). Naast de mogelijkheid om zelf te koken is het natuurlijk ook mogelijk om in het restaurant te eten. Het restaurant is, zoals alles in Noorwegen, niet voordelig. Maar alles wat je er krijgt is van goede kwaliteit. Het is ook mogelijk om een vol pension arrangement af te spreken met ontbijt, packed lunch en diner. De kosten hiervan bedragen 95,- per persoon per dag. Ter plaatse is er vanzelfsprekend ook een sauna en jacuzzi waar je tegen betaling gebruik van kunt maken.

5 De Boten Op deze locatie zijn er 13 boten beschikbaar. Het zijn 19 voet (6,5 meter) aluminium Kvaerno boten voorzien van een 50 pk 4 takt motor, GPS-plotter en fishfinder. Ze bieden ruim plaats aan 4 vissers om comfortabel te vissen. Vissen Deze locatie biedt veel mogelijkheden. Dit is een van de beste locaties op het eiland Senja. De onderwaterstructuren zijn zeer afwisselend en bieden dan ook veel mogelijkheden. Kijk ook eens op klik in de linker kolom de optie Sjokart Hovedkartserien aan en je kunt tot in detail de waterdieptes bekijken van heel Noorwegen en dus ook van deze locatie. Inzoomen kan door eenvoudig te scrollen naar de gewenste locatie Overtuig je zelf van het potentieel van deze locatie. Daarbij worden tevens al de volgende coördinaten gegeven Andgrunn N E Bastianskolten N E Bregdeboen N E Fallbakken N E Grunnboen N E Haera N E Inre Fallan N E Kylgrunn N E Oygrunn N E Purkegrunn N E Skjaeret N E Skreigrunddjupet N E Ytre Fallan N E Het gebied voor de Mefjord en vlak daarbuiten voorziet in schitterende plateaus van dieptes tot ongeveer 40 a 50 meter. Dit gebied is door deze structuur ideaal voor de heilbot die zich naarmate de watertemperatuur hoger wordt meer en meer manifesteert op deze stekken. Deze vlakkere structuren geven de grootste kans op heilbot. Op korte afstand ten zuiden van deze plateaus bevinden zich twee diepe troggen die perfecte stekken zijn om verschillende vissoorten te vangen. Iets verder zuidelijk ligt een hoeveelheid aan eilandjes die het contrast aan reliëf en bodemstructuur onder water compleet maken.

6 Het is een komen en gaan van mogelijkheden onder (en boven) water. Het mooie is dat je met je eigen boot zelfstandig op zoek kunt naar de verschillende structuren op de zeebodem. Daarbij is het ook nog eens extreem lang licht en is het dus mogelijk voor de liefhebber om lange uren te maken op zoek naar de ultieme vis. In mei en juni gaat de zon zelfs niet onder! De vissoorten die je hier kunt verwachten zijn: heilbot, kabeljauw, zeewolf, zeeduivel, roodbaars, koolvis, schol, schar etc. Onder de scholen koolvis op de diepere gedeeltes azen de kabeljauw en heilbot. Al met al zijn alle voorwaarden voor een perfecte visserij aanwezig. Je vist op dieptes van 20 tot 150 meter waar zowel grote als kleine vissen rondzwemmen. Om hiertussen onderscheid te maken is de grootte van het (kunst)aas doorslaggevend. Dus hoe groter het aas hoe groter de vis. Er worden ook hier overigens bovengemiddeld veel heilbotten gevangen! Vergis je niet. De heilbotvisserij is er een voor doorzetters en het maken van uren is de sleutel tot succes. Vanaf juni tot en met oktober zijn deze prachtige vissen regelmatig te vangen, en met name de grote jongens hebben deze regio bekend gemaakt. Vroeger kan ook, maar dan moet je geluk hebben met de watertemperatuur. Met behulp van de waterkaart en de GPS-plotter is het eenvoudig om te navigeren en de interessante visstekken te bereiken. Alle visstekken liggen op relatief korte vaarafstand maar simpelweg kun je stellen dat je voor grote vissen hier niet per definitie ver hoeft te varen. Ze zwemmen voor de deur.

7

8 Materiaal Het vissen gebeurt met hengels van 20 tot 30 lbs. Wil je zeker weten dat je de echt grote vissen ook naar boven kan krijgen adviseren we om de 30 lbs. hengels te kiezen. Daarbij kan als reel een Okuma A 5 II Andros gebruikt worden. Tegenwoordig wordt er ook steeds meer met krachtige zeemolens gevist zoals de Okuma Cedros. Om met een sterke stroming toch goed op de diepe stekken op de bodem te komen zijn gewichten van 300 tot 500 gram niet uitzonderlijk. Het beste contact heb je met dyneema. Je voelt dan namelijk precies wat er op 50 tot 100 meter diepte gebeurt. De trekkracht van de dyneema is 25 kilo + om serieus weerstand te kunnen bieden aan een grote vis tot 100 kilo. Hoe dunner de lijn hoe minder druk er onder water op de lijn komt te staan en hoe lichter het aas is. Het beste is het om minimaal 300 maar liever nog 500 meter lijn op je reel hebben. Mocht er dan een keer lijnbreuk optreden kun je altijd verder vissen. De onderlijnen die hier gebruikt worden hebben een dikte van 1 tot 1,2 mm. Pilkers/ shads variëren van 250 tot 600 gram afhankelijk van de diepte en de stroming. Als je het jiggen zat bent kun je makkelijk overschakelen op haring, makreel of koolvis als aas aan een takelsysteem. Dit systeem werkt uitstekend voor heilbot en grote kabeljauw. De grootste vissen worden over het algemeen met dit systeem gevangen. Het is ook mogelijk om de benodigde hengel en reel of een visoverall te huren. Vanzelfsprekend is het ook gaaf om met lichtere hengels met lepels, shads, pilkers en woblers te vissen op verschillende formaten en dieptes. Daarnaast zijn er vlak bij de locatie een aantal zandstranden waar ook met een paternoster op schol en schar gevist kan worden. En aangezien deze daar gewichten van tot 3 kilo kunnen bereiken is dat ook zeker de moeite waard. Het is voor deze locatie niet noodzakelijk om je eigen volledige assortiment aan pilkers en shads zelf mee te nemen. Je verliest relatief weinig materiaal, een assortiment shads en pilkers van ongeveer 10 stuks is eigenlijk al voldoende. Verder is er ter plaatse een kleine hengelsportwinkel waar je in geval van nood de belangrijkste zaken kunt krijgen. Als je in een week tijd 5 pilkers of shads verliest is dat relatief veel. Naast de visserij vanuit de eigen boot is het ook een optie om met een grote boot mee te gaan tegen een meerprijs. Maximaal 12 personen kunnen mee op dit avontuur en de boot dient in zijn geheel gehuurd te worden. Dit is een kostbare optie maar biedt de meerwaarde om op plaatsen te vissen waar je zelf niet kunt komen met je eigen boot. Bij een volle bezetting van de boot bedragen de kosten rond de 200,- per persoon.

9 Seizoen Het visseizoen loopt hier van medio maart tot oktober. Noord Noorwegen heeft een extreem klimaat. Het kan hier letterlijk vriezen en dooien en een weersomslag kan hier binnen 20 minuten een feit zijn. Hou hier te allen tijde rekening mee! Moeder Natuur is hier met respect tegemoet te treden. Het is dan ook van groot belang om goed voorbereid aan te treden. In alle seizoenen heb je kans op neerslag en wind. Zorg dus voor goede water- en windwerende kleding. Om het niet te warm of te koud te hebben zijn waterwerende bergschoenen of dikke laarzen geen overbodige luxe. Neem verder dunne kleding mee die je in meerdere lagen kunt opbouwen. Als het dan te warm is kun je door het uitdoen van dunne lagen hier beter op inspelen. Zonnebril en vispet zijn van belang om op het water bij zonneschijn goed zicht te hebben. Zonnebrand is vaak ook een belangrijk item om mee te nemen. Voor de veiligheid is een visoverall met drijfvermogen geen overbodige luxe. Deze kun je zelf meenemen of tegen meerkosten ter plaatse huren. Begin mei zijn de vissen afgepaaid en zijn ze druk aan het azen om alle energie die verloren is gegaan met het paaien weer aan te eten. Vanaf mei zijn alle soorten weer op goed gewicht en beschikken over voldoende energie om de hengel volledig krom te trekken en de gewenste sport te leveren. Reis & prijs De locatie is eenvoudig aan te reizen. Je gaat per vliegtuig vanaf Schiphol naar Oslo en door naar Tromso. Daar wordt je opgehaald en sta je na een spectaculaire rit van drie uur door de schitterende Noorse natuur op de plaats van bestemming. Deze reis is te maken vanaf 2 deelnemers waarbij er op iedere willekeurige dag van de week gestart kan worden. De prijs varieert en is afhankelijk van het aantal deelnemers. De richtprijs ligt rond de 895,- per persoon bij 4 deelnemers voor verblijf van 1 week, exclusief vluchten. Een vrijblijvende gedetailleerde offerte stellen we graag voor je samen. In deze prijs is inbegrepen de kosten voor de vakantiewoning voor 7 nachten inclusief bedlinnen, handdoek, eindschoonmaak, water en elektra, het gebruik van een Kvaerno boot van 6,5 meter met 50 PK motor gedurende de gehele week, lokale ondersteuning door de eigenaar en transport van en naar locatie.

10 De vluchten kunnen door je zelf of door ons worden verzorgd. SAS Airlines en Norwegian vliegen beiden op Tromso. Aangezien de kosten van deze vluchten doorlopend wijzigen worden deze op basis van boekingsdatum verzorgd. Daarbij geldt dat hoe eerder men boekt hoe voordeliger de tickets zijn. Verder zijn er per maatschappij verschillende vervoersregels en voorwaarden. De kosten van de vluchten liggen tussen de 400,- en 500,- per persoon. Vanzelfsprekend kunnen we dit allemaal verzorgen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. In overleg met u kunt u zelf bepalen wat voor u het beste schikt. Additionele kosten: Brandstof voor de boot naar verbruik Maaltijden zijn zelf te verzorgen Kosten voor vluchten Verzekering: Verder kunnen we voor jullie een reis- en een annuleringsverzekering afsluiten om eventuele en onverhoopte ongemakken af te dekken. Hiervoor werken wij samen met Nederlands grootste reisverzekeraar de Europeesche. De kosten van een annuleringsverzekering bedragen 5,5 % van de totale reissom en een reisverzekering met werelddekking is er vanaf 2,35 per persoon per dag. Daarin zijn hengelmaterialen tot een waarde van 3.000,- standaard meeverzekerd. Voor meer informatie, neem contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Mob :

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 Woensdag 16 tm 23 september 2020 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP Vrijdag 30 aug tm 6 sept 2019 EN Vrijdag 6 tm 13 sept 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 10 en maximaal aantal 18 deelnemers per week Inschrijven

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!)

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal aantal 11 deelnemers en maximaal aantal 17 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

Nautnes, West Noorwegen

Nautnes, West Noorwegen Nautnes, West Noorwegen De beste prijs kwaliteit verhouding in West Noorwegen Gebied Het visparadijs Nautnes Fiskevaer ligt op ongeveer 60 autominuten rijden van Bergen. Hier ligt de visrijke locatie waar

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Gemiddelde nachttemp. in C

Gemiddelde nachttemp. in C Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze

Nadere informatie

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 ISM VISGIDS GRONINGEN IN ZWEDEN 16 tm 25 mei 2015 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 16 mei 2015 Vertrek met eigen vervoer Overtocht met Scandline Puttgarden - Rodby

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 45 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 50 deelnemers. Inschrijven tot medio april 2020 en vol = vol. De reis

Nadere informatie

Het Quantum Snoek Festival 2017

Het Quantum Snoek Festival 2017 Het Quantum Snoek Festival 2017 Zaterdag 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers - Centrale bijeenkomst in Nederland begin september 2017

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP

DE RAVEN NOORWEGEN CUP DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 16 tm 23 mei 2019 (springtij) De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 50 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis bestaat uit:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Villa Marouli euros/week

Villa Marouli euros/week Villa Marouli Villa Marouli is een luxe volledig gerenoveerde villa. Gebouwd in 1426 het is geclassificeerd als een historisch monument door de Griekse Archeologische autoriteiten. Het is gelegen op een

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB]

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] www.selecxyz.eu info@selecxyz.eu prijslijst 2010 Hoog Midden 03.04-10.04 Laag Apt Slaapkamers Personen Badkamers 03.07-28.08 24.04-03.07 28.08-25.09

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Kaya J.N.E. Craane, Terramar 11, Kralendijk

Kaya J.N.E. Craane, Terramar 11, Kralendijk Kaya J.N.E. Craane, Terramar 11, Kralendijk US$ 525,000 Vaste prijs kosten koper exclusief inventaris ter waarde van US$ 25.000,- tegen meerprijs Kralendijk - 1,593 / 148 sq.ft./m2-3 Slaapkamers - 2 Badkamer(s)

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Berlijn 22/06/10-24/06/10

Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het Noord-Oosten van het land. Vlucht naar Tegel luchthaven duurt 1u20 min. Met de taxi ben je op 15min in het centrum. Prijs

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA

2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA 2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA REF: KALLERGIANA MIDAS VRAAGPRIJS 285,000 WOONOPPERVLAKTE: 100m² KAVELGROOTE:500m² MODERNE ÉÉNLAAGSE

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Welkom! PERSOONLIJK Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Deze

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM

Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM Vraagprijs 259.000,00 kosten koper In het hart van het hippe Oud West vind je dit zeer lichte 2- kamer hoekappartement van circa 40 m2 met de perfecte Zuid/ West ligging. Gelegen

Nadere informatie

inrichting - sauna

inrichting - sauna 3-kamer appartement Gerlos Tirol Oostenrijk 395.000 geweldig zonneterras - mooie kachelofen georganiseerde verhuur - rustig gelegen - luxe inrichting - sauna Te koop in het populaire wintersportdorp Gerlos

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Lopend naar het strand!

Lopend naar het strand! Lopend naar het strand! Badweg 53-6 Schiermonnikoog www.badweg53-6.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 395.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning benedenwoning Type woning appartement

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

LEKA aan de kust van Namdal. Het zeevisparadijs van Noorwegen Waarom?

LEKA aan de kust van Namdal. Het zeevisparadijs van Noorwegen Waarom? LEKA aan de kust van Namdal Het zeevisparadijs van Noorwegen Waarom? Waarom? Precies halverwege Noorwegen Tussen Hitra en de Lofoten Aan de kust naar open zee Miljoenen goede visstekken Véél vis Goede

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Prins Willem-Alexanderweg BT Den Haag. Bovenwoning 110m². Vraagprijs p.m. ex.

Prins Willem-Alexanderweg BT Den Haag. Bovenwoning 110m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Prins Willem-Alexanderweg 183 2595BT Den Haag Bovenwoning 110m² Vraagprijs 2.250 p.m. ex. Vraagprijs 2.250 p.m. ex. Inrichting Gemeubileerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort appartement

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana Residencia Tropicana LUXE WONEN OP CURAÇAO Woningen met het mooiste uitzicht van het eiland. cht Wow, what a view! Curaçao Dream Property biedt een uitgebreide keuze

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie