Het Quantum Snoek Festival 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Quantum Snoek Festival 2017"

Transcriptie

1 Het Quantum Snoek Festival 2017 Zaterdag 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers - Centrale bijeenkomst in Nederland begin september Lokale begeleiding door Visreis.nl - Startpakket van Quantum met oa Yolo Pike shad, Spinnerbait pike, Spookyjerk jerkbait en titanium onderlijn 19 kilo - Verblijf in Royal of Luxe woningen naar keuze - Inclusief, bedlinnen, water, elektra en eindschoonmaak - Vissen met 2 of 3 personen per boot - Afsluitend diner op vrijdag 3 november met prijsuitreiking, exclusief drankjes - Fotoboek van deze reis als herinnering - Mooie prijzenpot van Quantum met schitterende materialen voor de grootste en meest bijzondere snoeken. Prijs vanaf 695 euro per persoon op basis van 3 personen in appartement Luxe en 1 visboot Master 500 met 30 PK. Deelname aan deze groepsreis staat open voor vissers die het leuk vinden om in een groep te vissen. Het gaat bij onze groepsreizen om de sfeer en niet om de wedstrijd. Tevens stimuleren we catch & release!

2 DRAGSO, ZUID ZWEDEN Op het eiland Dragsö, in het zuid westen van Zweden in de scherentuinen direct voor de kust, ligt een van de meest professionele viskampen van heel Zweden. Vlak naast Karlskrona bevindt je je midden in de natuur in een van de best denkbare visgebieden in dit deel van Zweden. Het potentiële visgebied beslaat maar liefst ettelijke vierkante kilometers en met de goed uitgeruste visboten ben je snel en comfortabel ter plaatse. Daarnaast is de visserij hier enkel en alleen op basis van catch & release wat deze plek voor lange termijn en in alle periodes een aantrekkelijke optie maakt. Deze locatie is geopend vanaf eind maart tm eind november. De meeste vissers komen hier om op snoek te vissen. Dit wordt in het begin van het voorjaar en aan het einde van het najaar met name op de ondiepe wateren uitgevoerd. In deze periode zie je de snoeken je kunstaas gewoon aanvallen wat zeer spectaculaire visserij oplevert. In de periode er tussen vis je in de diepere delen en rondom de eilanden en is er in de opkomende beddingen van vegetatie veel actie te vinden. In de door ons geplande periode komen de grote mama s dichter naar de kust in verband met de intredende kou en zoeken ze hun heil in de ondiepere baaien. Een ideale periode dus om hier een week te gaan vissen. Hier een leuke beschrijving van onze trip in 3 artikelen op Totalfishing. Deel 1, deel 2 en deel 3. Qua kunstaas beveelt men het volgende aan op basis van ervaring en dat men er meer op vangt dan op andere kleuren en soorten. De kleuren rood/zwart, blauw/wit en motorolie. Vanzelfsprekend geldt hier ook dat bij troebel water opvallende kleuren beter werken en bij helder water de natuurlijke kleuren. Er wordt veel gebruik gemaakt van shads van 15 cm plus. Aangezien het water niet heel diep is worden ze niet of tot 10 a 20 gram verzwaard.

3 En dan te bedenken dat deze locatie op slechts een kleine 10 uur rijden van Nederland ligt en dus makkelijk en snel te bereiken is. De visserij is hier echt wel anders, je hebt een heel groot gebied tot je beschikking, je zit midden in de scherentuinen en de natuur, je komt hier volledig tot rust. Karlskrona ligt op 10 minuten rijden en beschikt over een rijk uitgaansleven, supermarkten, restaurants, bars, tankstation etc. Alle zaken die je nodig zou hebben tijdens je verblijf kan je hier vinden. Op het terrein zelf bevindt zich een kleine kiosk / restaurant. Afhankelijk van het seizoen is deze langer geopend. Voor deze reis hebben we de keuze uit twee soorten woningen. Van elk type hebben we 4 in optie staan voor deze visreis. Luxe De woningen beschikken over 4 bedden en zijn in totaal 26 m2. In de aparte slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden geplaats waarboven twee uitklapbedden aan de muur zijn gemonteerd. In de woonkamer staat een bank en TV. Verder is er een aparte badkamer met douche en toilet. De keuken is volledig ingericht en heeft een magnetron en vaatwasser extra en een driepits fornuis met oven. Aan de woning zit een terras met tuinmeubelen en BBQ. Twee van deze woningen zijn geschikt voor gehandicapten met een oprijfaciliteit naar de voordeur en aangepaste badkamer met douche. Je auto kan je naast de woning parkeren. Royal Dit zijn de meest luxe woningen en bieden 36 m2 oppervlakte inclusief vide. In deze vide staan twee eenpersoonsbedden en in de slaapkamer beneden is een tweepersoonsbed beschikbaar. In de woonkamer is er een bank, TV en eettafel. Er is een aparte douche / toilet en deze woning is luxe ingericht en het beste wat Dragsö te bieden heeft. De keuken is volledig ingericht met vaatwasser, magnetron, koelkast, vriezer, 4 pits fornuis met oven, koffiezetter, waterkoker en natuurlijk alle benodigde potten, pannen, borden, bestek en glaswerk. Ook het terras met bijbehorend meubilair en BBQ is aanwezig.

4 Voor de woningen geldt dat we bedlinnen, handdoeken, elektra, water en eindschoonmaak reeds hebben inbegrepen in de prijs. Tevens is er ook wifi beschikbaar. Boten: Bij de woningen hebben we voor deze reis de ruimste boten gereserveerd. Dat zijn de Master 500 boten van 5 meter lengte. Dit is een aluminium visboot die voldoende plaats biedt aan drie personen. Vier personen kan ook maar is minder comfortabel. Voor de combinatie met de luxe woning maken we gebruik van de 30 PK variant. Voor de combinatie met de Royal woning is de 40 PK variant gereserveerd. Vanzelfsprekend is GPS standaard inbegrepen. Verder hebben de boten 4 hengelhouders en roeispanen. Bij iedere boot zijn zwemvesten, anker en geplastificeerde zeekaart inbegrepen. Een driftanker is niet standaard voorzien en daarmee een handig item om zelf mee te nemen. De motoren van de boten zijn voorzien van propulse schroeven / propellers. Deze zijn van composiet gemaakt en breken makkelijker dan reguliere aluminium propellers waardoor er (als het goed is) geen schade aan het motorhuis en aandrijfas ontstaat. De bladen van de propellers zijn eenvoudig en voordelig te vervangen voor een bedrag van 35,- per blad. Dat maakt het allemaal wat dragelijker in het geval van een ongelukje wat nog steeds in een klein hoekje zit natuurlijk. De boten zijn niet standaard verzekert en daarom is het aan te bevelen om een reisverzekering af te sluiten. Verder zijn de boten voorzien van een Lowrance Elite 4 Chirp GPS module. Een fishfinder is niet noodzakelijk aangezien je tussen de eilanden vist. Voor het varen met de boten is geen vaarvergunning noodzakelijk. Er zijn twee mogelijkheden om benzine voor de boten te tanken. Je neemt de tank mee naar het dichtstbijzijnde tankstation (Karlskrona ligt op 3 kilometer afstand) of je vaart naar het 8 minuten verderop gelegen tankstation voor boten. De lokale begeleiding ter plaatse wijst je natuurlijk graag de weg.

5 Prijsoverzicht: Luxe + 500/30 pk Royal + 500/40 PK 2 personen personen personen Prijs in euro per persoon. Bij 4 personen is een extra boot Master 500/30 PK inbegrepen. Er zijn momenteel 2 extra boten beschikbaar. De prijs is exclusief eigen vervoer, eigen verzorging en brandstof voor de visboot. Indien je je eigen visboot wilt meenemen is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Vraag naar de speciaal verlaagde tarieven voor deze optie. Daarbij is het gebruik van de lokale trailerhelling en een ligplaats aan de steiger inbegrepen. Er is voldoende parkeerruimte voor trailer en auto s. De aankomsttijd is na uur en vertrektijd is voor uur. Na een dag vissen is het natuurlijk ook bijzonder prettig om te kunnen relaxen in de jacuzzi. Hij is minimaal 37 graden en geschikt voor maximaal 6 personen. Met 63 jetstralen zijn er dus minimaal 10 per persoon. De kosten van de jacuzzi bedragen 75,- voor een periode van 2 uur. Verder is er ook een sauna beschikbaar voor de liefhebbers tegen meerprijs.

6

7 Materiaal Qua materiaal maken we hier gebruik van hetzelfde als voor onze Nederlandse snoeken. Lichte tot medium spinhengels en molens van 2 tot de 4000 klasse. De verwachting is dat de grotere exemplaren in deze periode dichter onder de kust zijn gekomen en daarmee hoeven we niet heel erg diep te vissen. Tijdens onze testtrip vingen we alle snoeken op 20 tot 100 cm water met (on)verzwaarde shads van 20 cm in natuurlijke kleuren. Iedere deelnemer aan deze visreis krijgt tevens een startpakket van Quantum uitgereikt. Daarbij is voorzien: - een Yolo Pike shad, - Spinnerbait pike, - Spookyjerk jerkbait en - titanium onderlijn 19 kilo De winkelwaarde van dit start pakket ligt rond de 40,- Houd tevens rekening met koudere omstandigheden. Het kan al best koud worden in deze periode. Zorg dus voor een ruim assortiment aan kleding dat je in meerdere lagen kunt opbouwen, muts, sjaal en handschoenen zijn zeker aan te bevelen. Een ander belangrijk onderdeel is de driftzak. Deze kan goed van pas komen en is niet standaard inbegrepen bij de visboot. Het strekt dus tot de aanbeveling deze (of de grote blauwe Ikea tas) mee te nemen om bij hardere wind de boot goed af te kunnen remmen om optimaal te kunnen vissen. Reglement: - Er mag met alle soorten aas gevist worden (kunst en natuurlijk aas). - Het gebruik van geur- en lokstoffen is toegestaan. - Op de boot bevindt zich een meetlat. Gebruik deze voor het vaststellen van de lengte. - De snoeken dienen met digitale foto gedocumenteerd te worden icm het herkenningsitem. - De hengel met vis dient te allen tijde door één en dezelfde visser gehanteerd te worden. - Bij het landen van de vis mag de visser geassisteerd worden door medevissers. - Er wordt gevist in de periode van zondag 29 oktober vanaf uur t/m vrijdag 3 november om 16 uur. Vissen die na dit tijdstip geland worden tellen niet meer mee. Zebco Europe stelt voor de winnaars van dit festival mooie prijzen ter beschikking. Verschillende molens en hengels behoren tot de winnen materialen. Er worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Daarbij is natuurlijk de grootste belangrijk maar ook de mooiste, de kleinste en de meeste snoeken.

8 Reis & prijs We vertrekken op zaterdag 28 oktober 2017 met eigen vervoer naar Noord Duitsland waar we met de veerboot oversteken van Puttgarden naar Rodby. Vervolgens rijden we naar de brug tussen Denemarken en Zweden en na een totale reis van ongeveer 10 uur verwachten we aan te komen in Dragsö. De kosten voor de brug en veerboot zijn additioneel en dienen door een ieder zelf voldaan te worden. De kosten voor een retourtrip met de veerboot bedragen rond 150 euro voor 2 personen met auto en de brug kost 50 euro per auto enkele reis. We verblijven een week in de woningen en je vist 6 volle dagen op je eigen boot met een maximum van 3 vissers. Voor het doen van boodschappen kunnen we terecht bij de vlakbij gelegen supermarkt. Vanzelfsprekend kan je zelf ook al de nodige materialen en levensmiddelen zelf meenemen. Op vrijdagavond hebben we een afsluitend diner met prijsuitreiking. Na afloop van de reis ontvangen alle deelnemers een fotoboek als persoonlijke herinnering. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze speciale groepsreis, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Mob : Of vul direct het inschrijfformulier in! Kijk ook op ons Vimeo kanaal voor de films van onze visreizen naar deze locatie.

9 Boekingsformulier Groepsreis Quantum Snoek Festival 2017 Voornaam + initialen Achternaam Geboortedatum Adres Postcode Plaats Telefoon Mobiel E mail Telefoon bij nood Vertrek : zaterdag 28 oktober 2017 Retour : zaterdag 4 november 2017 Annuleringsverzekering (+ 5,5% van de reissom) ja nee Reisverzekering (+ 30,- per week per persoon) ja aantal personen: nee Indien je kiest voor een reis- en of annuleringsverzekering worden deze kosten additioneel in rekening gebracht. LET OP: Eerst vermelde is de contactpersoon en hoofdelijk verantwoordelijk voor de reservering. Ondergetekende verklaart zich akkoord met de reisvoorwaarden als gesteld op de website van visreis.nl.

10 Vervolg Boekingsformulier Groepsreis Quantum Snoek Festival 2017 Overige deelnemers met volledige eerste voornaam en initialen en achternaam zoals in paspoort Initialen naam deelnemers geboortedatum woonplaats Gewenste voorkeur: (aantal invullen svp) Woning Luxe : Woning Royal : Extra Visboot : Plaats Datum Handtekening Dit document svp. volledig ingevuld retourneren naar VISREIS.NL, s Gravensloot 39, 3471 BP Kamerik of gescand naar info@visreis.nl.

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 ISM VISGIDS GRONINGEN IN ZWEDEN 16 tm 25 mei 2015 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 16 mei 2015 Vertrek met eigen vervoer Overtocht met Scandline Puttgarden - Rodby

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 Woensdag 16 tm 23 september 2020 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP Vrijdag 30 aug tm 6 sept 2019 EN Vrijdag 6 tm 13 sept 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 10 en maximaal aantal 18 deelnemers per week Inschrijven

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!)

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal aantal 11 deelnemers en maximaal aantal 17 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf

Nadere informatie

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Nautnes, West Noorwegen

Nautnes, West Noorwegen Nautnes, West Noorwegen De beste prijs kwaliteit verhouding in West Noorwegen Gebied Het visparadijs Nautnes Fiskevaer ligt op ongeveer 60 autominuten rijden van Bergen. Hier ligt de visrijke locatie waar

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 50 deelnemers. Inschrijven tot medio april 2020 en vol = vol. De reis

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

RAVEN ROOFVIS FESTIVAL 2020

RAVEN ROOFVIS FESTIVAL 2020 RAVEN ROOFVIS FESTIVAL 2020 ISM VISGIDSEN HERMAN SCHUURMAN EN JAN BOOMSMA IN ZUID ZWEDEN Getno Gard van 9 tm 16 mei 2020 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 9 mei 2020 Zaterdag 16 mei 2020 Heenreis

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 45 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP

DE RAVEN NOORWEGEN CUP DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 16 tm 23 mei 2019 (springtij) De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 50 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis bestaat uit:

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats.

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 Backpack Shacks Blz. 14 1 Airstream Voor welke doelgroep is

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

Finca Las Laderas Spanje Lanzarote La Caleta de Famara

Finca Las Laderas Spanje Lanzarote La Caleta de Famara Finca Las Laderas Spanje Lanzarote La Caleta de Famara 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Laderas - (Spanje Lanzarote La Caleta de Famara) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Welkom bij Esterel Caravaning!

Welkom bij Esterel Caravaning! Welkom bij Esterel Caravaning! Zin in vakantie aan de Côte d Azur, tussen Cannes en Saint Tropez? Esterel Caravaning biedt u een uitzonderlijke omgeving: 3 beboste heuvels in het hart van het Esterel gebergte,

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2019 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO Relax aan zee 1 Nederlands www.relaxaanzee.nl 19/NL/0104 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2018 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO www.relaxaanzee.nl Relax aan zee 1 Nederlands 18/NL/0522 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca la Crucita - (Spanje Lanzarote Haría) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca San Diego - (Spanje Tenerife La Matanza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680D. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680D. Accommodatie Beschrijving PV2680D Accommodatie Beschrijving Trullo complex Puglia met zwembadpv2680d is onderdeel van een luxe kleinschalig trullo complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello. De locatie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3070A3. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3070A3. Accommodatie Beschrijving LMV3070A3 Accommodatie Beschrijving Vakantie appartement Le Marche vlakbij zee Vakantie Appartement LMV3070A3 is een onderdeel van een kleinschalig vakantiepark welke op slechts 15 km van de Adriatische

Nadere informatie

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk US$ 179 per nacht, vanaf Neem contact met ons op voor de up to date beschikbaarheid van deze schitterende appartement! Kralendijk - 2 Slaapkamers

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW VEILIGE THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE!

Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW VEILIGE THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! 4-sterren-jachthaven met moderne faciliteiten bekroond met de Blauwe Vlag (milieuonderscheiding) direct gelegen aan Nationaal Park De

Nadere informatie

VERHUURD. 120 m² - Heinzestraat 7-III 1071 SK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 120 m² - Heinzestraat 7-III 1071 SK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 120 m² - Heinzestraat 7-III 1071 SK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Compleet gerenoveerd 5 kamer appartement (gestoffeerd) met eigen opgang,

Nadere informatie

Chalet PREMIUM. Tarieven Max. 6 Personen. Mobil-Home Cottage. Chalet Genet Mobil-Home Cottage. Nacht. Week

Chalet PREMIUM. Tarieven Max. 6 Personen. Mobil-Home Cottage. Chalet Genet Mobil-Home Cottage. Nacht. Week Chalet PREMIUM Bouwjaar : 2008 2 chambres Mobil-Home Cottage Ongeveer 45m 2, met airconditioning in alle kamers, 2 slaapkamers (2 bedden van 140cm), 1 open slaapverdieping (2 bedden van 80cm). 1 badkamer

Nadere informatie

Appartement Te Huur. 82 m² - Herengracht 181 C, Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Te Huur. 82 m² - Herengracht 181 C, Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Te Huur 82 m² - Herengracht 181 C, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Schitterend gemeubileerd 1 slaapkamer appartement met dakterras, berging

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

St.-Anthoniedijk Utrecht

St.-Anthoniedijk Utrecht St.-Anthoniedijk Utrecht Huurprijs 4.900,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Kenmerken Beschikbaar per Direct Bijzonderheden Geen Omgeving Utrecht e.o. Soort woning Villa, vrijstaand met zwembad

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Hotton

Groepsaccommodatie Hotton Groepsaccommodatie Hotton Beschrijving Een authentieke eenvoudige groepshoeve op de heuvel van het Ourthedal. Overal is dezelfde authentieke stijl terug te vinden van Ardense bouw; grove balken met natuursteen.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680A. Accommodatie Beschrijving PV2680A Accommodatie Beschrijving Puglia appartement op klein complex met zwembad PV2680A is onderdeel van een luxe en klein trulli complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello.

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pirgos of Hamalevri - (Griekenland Kreta Arkadi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Baron Group Farmhouses - (Malta Gozo Gozo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Gralda 5a 9036JJ MENAAM. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Gralda 5a 9036JJ MENAAM. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Gralda 5a 9036JJ MENAAM Vraagprijs 59.500 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Luxe penthouse op Schiermonnikoog!

Luxe penthouse op Schiermonnikoog! Luxe penthouse op Schiermonnikoog! Badweg 53-13 Schiermonnikoog www.badweg53-13.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 695.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning penthouse Type woning

Nadere informatie