GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN"

Transcriptie

1 GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN ANDAMAN EILANDEN Programma Van 27 januari 2017 tm 4 februari 2017 Er kunnen maximaal 7 vissers mee en 1 begeleiding 27 jan vlucht Amsterdam Port Blair 28 jan aankomst Port Blair, sight seeing, acclimatiseren 29 jan tm 3 feb zes dagen popperen & jiggen 4 feb vlucht Port Blair Amsterdam De prijs voor deze reis bedraagt 2.895,- exclusief vlucht. Dit bedrag is inclusief diners, lunches, ontbijt, verblijf in achtpersoonsappartement, 6 volle dagen vissen, transfer van vliegveld naar appartement. Er zijn ter plaatse 2 snelle en ruime boten ter beschikking die per dag worden omgewisseld. Wie durft en heeft zin in deze avontuurlijke visreis? Neem contact op met: VISREIS.NL Joris Nieuwenhoff Tel: +31 (0) info@visreis.nl Of schrijf je direct in!

2 Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische Oceaan ligt. Deze tropische regenwoudeilanden in de Golf van Bengalen vormen een ideale locatie om te vissen door de mangroves en de diepe drop-offs vlakbij de kust. Met name Ritchie's Archipel en de zuidelijke Andaman-eilanden zijn topstekken, want er vindt geen commerciële visserij plaats langs deze riffen. De afstanden vanaf het vaste land zijn simpelweg te groot en de riffen zijn niet toegankelijk voor de grote trawlers en longliners. Tevens is het ecosysteem er divers en uitbundig waardoor er continu en veel voeding in het warme zeewater aanwezig is. Vanuit Port Blair is het rond de 15 a 20 mijl naar de verste visgronden en daarmee zijn de vaartijden beperkt tot 45 a 60 minuten. Er bevinden zich ontelbare riffen en drop-offs in de nabije omgeving en de vismogelijkheden zijn dan ook talrijk. Regelmatig worden er grienden en dolfijnen gezien in de regio wat ook een duidelijk teken is van de rijke voedselvoorraad. Verder is de natuur overweldigend in een klimaat dat zo stabiel is en continu een vrijwel gelijke temperatuur heeft. Op het eiland verblijf je in Port Blair in een ruim en comfortabel guesthouse met drie slaapkamers die plek bieden aan maximaal 8 personen. De kamers zijn voorzien van airconditioning en ruim van opzet. Uiteraard is er een douche en een toilet voorzien. Daarnaast is er de eigen huiskok die het ontbijt, de packed lunch en het avondeten bereidt. Aangepast natuurlijk aan onze eigen Westerse smaakpapillen maar wel de lokale gerechten met de heerlijke curry. Dit is echt top verzorgd. Verder is er nog een ruim balkon om s avonds na te kunnen genieten. Het appartement ligt op loopafstand van de haven waar ook de visboten liggen.

3 In de stad zijn ook pinautomaten waar je terecht kan voor de lokale munteenheid Indiase Roepie. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en maken een verblijf op deze tropische bestemming een memorabele gebeurtenis. De eilandengroep heeft veel bewoonde (38) maar nog meer onbewoonde (394) eilanden. Daarnaast wonen er meer dan 50 verschillende zoogdieren op het land. Doordat er een tropisch klimaat heerst is het aantal kleuren groen ontelbaar en daarnaast zijn de uitzichten werkelijk fantastisch! Niet alleen de visserij is indrukwekkend maar zeker ook de rest van de natuur. Hagelwitte stranden, palmbomen en een miljoen kleuren blauw van de zee. Deze visreis staat volledig in het teken van vissen. Liefhebbers kunnen eventueel nog wat langer blijven om het eiland te bezichtigen maar gedurende ons verblijf is daar behalve op de eerste dag geen tijd voor ingepland.

4 Er zijn voldoende interessante locaties te bezichtigen zoals Corbyn s Cove. Dit ligt op 7 kilometer van Port Blair en is een prachtig strand omringt door palmbomen. Ideaal om te zwemmen, te snorkelen, te surfen of te zonnen. En omdat het voorzien is van faciliteiten als watersporten, restaurant, bar, kleedruimtes is dit een prachtig alternatief voor een dag vissen. Daarnaast is er bijvoorbeeld nog The Chatham Saw Mill: de oudste en grootste molen in Azië. Verder nog een mini-dierentuin maar ook een dagtrip naar Ross Island is de moeite waard. Hier zetelde de Britse administratie in de tijd van de piraten. Met ruïnes van de kerk, de begraafplaats en een klein museum is het een goed idee om een korte boottrip vanaf Phoenix Jetty Bay te regelen. Vissen Het vissen is hier van een buitengewoon hoog niveau. Te meer omdat er weinig tot geen sportvisserij wordt bedreven. De visstekken zijn vrij van commerciële visserij omdat de riffen onbereikbaar zijn voor de commerciële trawlers en longliners. Al met al een ongestoorde plek vrij van concurrentie! De verschillende soorten vis die je kan vangen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het seizoen maar in het onderstaande overzicht zijn de belangrijkste soorten opgenomen. Er zwemmen vanzelfsprekend nog vele andere interessante soorten rond maar dit zijn toch wel de belangrijkste.

5 Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Zeilvis E E E G A E E E G G E E Marlijn E E E G P P P A A E E E Wahoo E G G P P P G E E E E E GT E E E E G G G G G E E E Geelvin tonijn E E E G A A G G G E E E Dorado E E G G G E E E E E E E Barracuda A A A A A A A A A A A A Scierra E G G G G G E E G E E E Overige tonijn E E E E E E E E E E E E E = Excellent G = Good A = Average P = Poor De visserij richt zich volledig op het popperen en jiggen. Mocht je voor deze reis kiezen dan wordt het dus simpelweg hard werken. Je moet fysiek in orde zijn om de warmte en inspannende visserij goed te kunnen doorstaan. De visserij is gebaseerd op catch & release. Enkel bij wijze van hoge uitzondering of beschadiging gaat de vis mee om op de bbq of in de pan te eindigen. Om de vissen zo goed mogelijk te behandelen en er voor te zorgen dat ze de grootste kans hebben om te overleven wordt er verplicht gevist met een enkele dreg of met twee individuele haken. Daarnaast wordt er zonder weerhaken gevist!

6 Materiaal Het is voor deze locatie noodzakelijk om je op twee soorten visserij in te stellen: Popperen en Jiggen! Popperen: Voor deze visserij is het verstandig om een uptide-/ werphengel met een werpgewicht tot ongeveer 250 gram mee te nemen. De te adviseren lengte gaat van 2,5 tot maximaal 3 meter. Typische exemplaren zijn de Kaibutsu Caranx, Saltywater tackle of de DAM Monster Big Fish. Gebruik bij de hengel een sterke zeemolen. Beknibbel hier niet en zorg voor goede spullen want de vissen vragen echt het uiterste van je materiaal! Goede molens zijn: de Daiwa Saltiga of Seabull, de Shimano Twinpower of Stella of de Okuma Cedros High Speed, Salina of Raw II. De poppers zijn er vanzelfsprekend in verschillende maten maar ook hier gaat de regel op: hoe groter het aas, hoe groter de vis! Let op dat de dreggen die je gebruikt van de hoogste kwaliteit zijn. Gamakatsu of Owner! Zelfs de Owner dreggen worden door de vissen hier krom getrokken. De splitringen dienen zeker 150 lbs of meer te zijn. Zoals je kunt zien op de rechterfoto gaan de vissen niet heel erg netjes met je spullen om! Om een week voluit te kunnen popperen is een arsenaal van 10 tot 15 poppers in gewichtsklassen van 50 tot 200 gram in verschillende kleuren aan te bevelen. Yo-Zuri surface bull GT Popper, Storm Rattlin Chug Bug, Sebile Splasher, Daiwa Saltiga Popper, zijn allemaal voorbeelden van goede modellen. Alleen de Daiwa heeft goede Owner haken er standaard op zitten. De rest niet! Er wordt hoofdzakelijk gevist met gevlochten lijnen met een trekkkracht van 30 kilo+. Als voorslag wordt een fluorocarbon lijn van ongeveer 1,5 meter gebruikt als shock leader om de immense klappen van de vissen op te vangen tijdens de dril. Deze voorslag heeft een trekkracht van 150 lbs +.

7

8 Jiggen: Voor deze visserij is een korte boothengel in de gewichtsklasse tot 50 lbs (werpgewicht gram) van 1,8 tot 2,2 meter aan te bevelen. Enkele voorbeelden van goede hengels zijn: de Jigstick van Savage Gear, de Beastmaster Boat of Jigwrex van Shimano of de Accurate Extreme Boss Jig. De selectiecriteria voor de molen zijn een goede inhaalratio (minimaal 5 : 1 maar liever nog meer) en een extreem krachtige slip met krachten tot 10 kilo continue. De lijncapaciteit ligt rond de 300 meter voor dyneema met een trekkracht vanaf 30 kilo. In de basis zijn dit dezelfde molens als voor het popperen staan beschreven. Ook hier is het gebruikelijk om een voorslag van ongeveer 1,5 meter te gebruiken. Fluorocarbon van 150 lbs + is hiervoor het juiste materiaal. De jigs die gebruikt worden variëren van 100 tot 300 gram. Daarbij speelt diepte en stroming een belangrijke rol. Ze moeten snel zinken en in de strikezone terecht komen. Daarna is het een kwestie van snel en doeltreffend jiggen en dan is dit het resultaat! Let ook hier weer op de kwaliteit van de haken en de splitringen! Mocht je ter plaatse uiteindelijk nog jigs of poppers nodig hebben kun je die naar gebruik nog aanschaffen maar de bedoeling is dat je het merendeel zelf meeneemt. Dit omdat de keuze en beschikbaarheid van dit soort specifiek materiaal ter plaatse niet groot is. Indien men niet zelf beschikt over de benodigde hengels en overig materiaal is dat tegen meerprijs ter plaatse ook te huur. Men werkt met de beste materialen van onder meer speciaal gebouwde en Lamiglass popperhengels in combinatie met Shimano Spheros en Twin power 8000 molens.

9 Ter plaatse worden er twee boten gebruikt: De Halcyon III: Deze catamaran is 10 meter lang en ligt door de twee hulls stevig in het water en heeft een brede opbouw. De boot wordt voortgestuwd door een tweetal 225 PK Yamaha 4 takt motoren die het mogelijk maken om snel (kruissnelheid 25 knopen) en comfortabel de verder gelegen locaties als Ritchie s Archipelago en de zuidelijke Andaman eilanden te bereiken, maar ook voor langere dagtrips naar Barren island en Invisible Bank is dit de aangewezen boot. De boot is uitgerust met alle benodigde apparatuur zoals marifoon, fishfinder, GPS etc. De boot is geschikt voor 4 vissers en de kapitein en is ideaal voor het jiggen en popperen. Maar ook trawlen wordt regelmatig succesvol gedaan waarbij zeilvis, marlijn, wahoo, dorado, barracuda en andere soorten tot de doelgroep behoren. Door de dubbele hull ligt de boot stevig in het water en heeft hij zeer prettige vaareigenschappen. Ook tijdens het driften heeft de boot weinig tot geen last van deining wat voor deze actieve visserij prettig is.

10 De Rampage 37 Met ruim 12 meter is dit de langste boot uit de collectie. Opgeleverd in 2011 en dus nog jong. Deze boot is speciaal voor deze visserij en deze locatie gebouwd. Zowel op het voor- als achterdek is er veel ruimte wat ideaal is om met een aantal mensen tegelijkertijd te kunnen werpen. Met ook hier twee maal 225 PK Yamaha 4 takt motoren ben je verzekerd van twee uitstekende en betrouwbare werkpaarden. De kruissnelheid van deze boot bedraagt 20 knopen. Seizoen / Weer De visperiode begint in oktober en eindigt in mei. Daarna komt de regenperiode en wil je er niet meer zijn want dan gaat het echt hard regenen. Voor de beste visserij zijn januari tm april de aangewezen maanden waarbij de watertemperatuur en de weersomstandigheden perfect zijn. De gemiddelde temperatuur in deze regio bedraagt 30º C waarbij de relatief lage luchtvochtigheid het verdraagzaam maakt. Het is voor deze locatie noodzakelijk om je in te laten enten. Gele koorts is verplicht en hepatitis A en DTP en zijn aanbevolen. Informeer echter altijd bij het ziekenhuis, tropenkliniek of GGD. Uiteraard is het ook mogelijk om dit via de huisarts te regelen. Ook op de website is alle benodigde informatie terug te vinden. In de zomertijd is het er slechts 3,5 uur vroeger en in de winterperiode bedraagt het verschil 4,5 uur. Er wordt aan de linkerzijde van de weg gereden aangezien het om een oude Engelse kolonie gaat. Maar het eenvoudigst is het om een taxi te nemen. De lokale munteenheid is vanzelfsprekend de Roepie. Om je mobiele telefoon en (film)camera op te laden heb je hier wel een wereldstekker nodig.

11 Reis & Prijs De voorziene vlucht vertrekt vanaf Amsterdam en gaat via Chennai in India naar Port Blair. De beste verbinding op dit moment is met Emirates waarbij de totale reistijd op 17 uur uitkomt met een vliegtijd 11 uur. Al met al een zeer schappelijk reisprogramma voor zo een locatie. Na aankomst in Port Blair worden we vanzelfsprekend opgehaald en naar het Guesthouse gebracht. De prijs van deze vlucht ligt naar verwachting rond de 1.000,- per persoon. Deze vluchten kunnen pas 11 maanden voor vertrek worden geboekt. Voor de reis naar deze locatie heb je een visum nodig. Deze kun je verkrijgen bij de ambassade van India in Den Haag. Middels hun website kun je alle benodigde informatie bekijken. Belangrijk is dat je paspoort nog minstens 6 maanden geldig is en er twee lege pagina s beschikbaar zijn voor stempels. Daarnaast moet je de nodige formulieren invullen, pasfoto s (met een apart formaat!) en persoonlijk biometrische gegevens (vingerafdruk) inleveren. Online kun je het visum ook aanvragen op De totale kosten van het visum bedragen momenteel rond de 75,- per persoon. De kosten van deze reis bedragen 2.895,- per persoon. Hierbij is inbegrepen: - eerste bijeenkomst in centraal Nederland - vervoer van en naar de locatie - 6 dagen vissen op twee boten - ontbijt, lunch en diners - persoonlijk fotoboek van deze visreis Bijkomende kosten zijn voor; visum, inentingen, drankjes, fooi voor personeel en overige extra s. Dit kan met cash geld of credit card. Deze reis gaat door bij 7 deelnemers en wordt persoonlijk begeleid door Visreis.nl.

12 Fooien: Over het algemeen wordt bij een goede dag een bedrag van ongeveer 10 dollar of euro per visser per visdag in de algemene fooienpot gedaan. Individueel tippen van medewerkers is niet gewenst. Vanzelfsprekend wordt ook deze visreis met reis garantie van STO aangeboden. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze locatie of wil je een offerte, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Mob :

13 Boekingsformulier Groepsreis Popperen & Jiggen Andaman 2017 Volgens papsoort Voornaam Achternaam Geboortedatum Adres Postcode Plaats Telefoon Mobiel E mail Telefoon bij nood Vertrek : 27 januari 2017 Annuleringsverzekering (5,5% van de reissom) ja nee Reisverzekering ( 30,- per week per persoon) ja aantal personen: nee Indien je kiest voor een reis- en of annuleringsverzekering worden deze kosten additioneel in rekening gebracht. LET OP: Eerst vermelde is de contactpersoon en hoofdelijk verantwoordelijk voor de reservering. Ondergetekende verklaart zich akkoord met de reisvoorwaarden als gesteld op de website van visreis.nl.

14 Vervolg Boekingsformulier Groepsreis Popperen & Jiggen Andaman 2017 Overige deelnemers met volledige eerste voornaam en initialen en achternaam zoals in paspoort voornaam achternaam geboortedatum 2. adres postcode woonplaats voornaam achternaam geboortedatum 3. adres postcode woonplaats voornaam achternaam geboortedatum 4. adres postcode woonplaats Voor het verkeerd doorgeven van initialen en namen kan visreis.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Idealiter ontvangen we een kopie van de paspoorten van iedere deelnemer. Zodoende kunnen er geen misverstanden optreden. Plaats Datum Handtekening Dit document svp. volledig ingevuld retourneren naar VISREIS.NL, s Gravensloot 39, 3471 BP Kamerik of gescand naar info@visreis.nl.

Popperen en Jiggen! Gebied

Popperen en Jiggen! Gebied Popperen en Jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische Oceaan ligt.

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL Gebied Soedan. Ten Noorden de grens met Egypte en ten zuiden de grens met Eritrea. Voor ons een relatief onbekend gebied maar het ligt ruim 1000 kilometer ten zuiden

Nadere informatie

GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN

GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN ANDAMAN EILANDEN Programma Van 14 tm 24 maart 2018 Maximaal 7 vissers + 1 Nederlandstalige begeleiding 14 maart vlucht Amsterdam Port Blair 15 maart aankomst Port Blair, veerboot

Nadere informatie

Exotisch avontuur popperen & jiggen!

Exotisch avontuur popperen & jiggen! Exotisch avontuur popperen & jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN 7 TM 14 JUNI 2016 OUDE TIJDEN HERLEVEN OP DE RODE ZEE! POPPEREN & JIGGEN IN ZUID EGYPTE Heen: dinsdag 7 juni 2016 Amsterdam Marsa Alam 08.30 14.50 uur met Arke

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL

WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL 13 TM 20 NOVEMBER 2015 POWERED BY VISREIS.NL OUDE TIJDEN HERLEVEN OP DE RODE ZEE! WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL Vissafari, zuid Egypte, Rode Zee Heen: vrijdag 13 november

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs!

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Gebied Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Alleen al de naam Golf van Oman doet menig vissershart sneller kloppen. Op 6,5 uur vliegen tref je een waar paradijs voor

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

Zuid Egypte, Rode Zee

Zuid Egypte, Rode Zee Gebied Zuid Egypte, Rode Zee Hamata. Een kleine stad op 160 km ten zuiden van Marsa Alam helemaal in het zuiden van Egypte. Er zijn schitterende resorts gebouwd en het toerisme is hier sterk ontwikkeld

Nadere informatie

Gemiddelde nachttemp. in C

Gemiddelde nachttemp. in C Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

Kaap Verdie, The Real Deal

Kaap Verdie, The Real Deal Kaap Verdie, The Real Deal Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië behoort zonder enige twijfel tot één van de top

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 Woensdag 16 tm 23 september 2020 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP Vrijdag 30 aug tm 6 sept 2019 EN Vrijdag 6 tm 13 sept 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 10 en maximaal aantal 18 deelnemers per week Inschrijven

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!)

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal aantal 11 deelnemers en maximaal aantal 17 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Het Quantum Snoek Festival 2017

Het Quantum Snoek Festival 2017 Het Quantum Snoek Festival 2017 Zaterdag 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers - Centrale bijeenkomst in Nederland begin september 2017

Nadere informatie

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Gebied Het meer van Nicaragua is het grootste meer van centraal Amerika. Met ruim 8.000 km 2 oppervlakte is het een gebied ter grootte van Groningen, Overijssel

Nadere informatie

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 ISM VISGIDS GRONINGEN IN ZWEDEN 16 tm 25 mei 2015 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 16 mei 2015 Vertrek met eigen vervoer Overtocht met Scandline Puttgarden - Rodby

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf

Nadere informatie

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement

Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Code 277330 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Banks Peninsula * verblijf, 3 dagen, verblijf in mooi appartement Prachtige verlenging vanuit Christchurch op het

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen!

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! In het zuidwesten van het sultanaat Oman ligt de stad Salalah van waaruit we in samenwerking met onze lokale partner deze schitterende bestemming aanbieden.

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied De Ebro is de langste rivier van Spanje met maar liefst 925 kilometer water. De rivier mondt bij Riumar in de Middelandse zee. Hier komen

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland in en INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

Het laatste alternatief is het vissen op tarpon.

Het laatste alternatief is het vissen op tarpon. GAMBIA Gambia is zowel een land als een rivier en een van de betere zonbestemmingen voor onze winterperiode. Dus als wij hier de schaatsen gaan slijpen gaat in Gambia de korte broek aan. En als je daar

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

PROGRAMMA 01-04-2013-10-04-2013

PROGRAMMA 01-04-2013-10-04-2013 PROGRAMMA 01-04-2013-10-04-2013 GAMBIA 2013 Hallo dames, Ik heb geprobeerd een reisprogramma samen te stellen. We gaan een groot gedeelte van Gambia bekijken. Leuke dingen zoals de markten en het strand.

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan te melden

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie Sporten op Mallorca Algemeen Mallorca is natuurlijk een heerlijke zonbestemming, maar het Spaanse eiland is sinds kort ook zeer interessant voor de actieve, rollende reiziger. Wat dacht je van zeilen,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen Meezeilen vanuit Kos Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je van een vakantie volop

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

ONTDEK AFRIKA OP DE MOTOR. Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten

ONTDEK AFRIKA OP DE MOTOR. Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten ONTDEK AFRIKA OP DE MOTOR Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten Beleef een comfortabele vakantie met onvergetelijke ontdekkingstochten Kies uit diverse arrangementen waaronder

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Sri Lanka * Strandverblijf Trincomalee, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel

Sri Lanka * Strandverblijf Trincomalee, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel Rondreizen / Azië / Sri Lanka Code 236110 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Sri Lanka * Strandverblijf Trincomalee, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel Een van de mooiste stranden van

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde CONTRACT STUDIEREIS 2009 - Boedapest Algemene informatie Achternaam:... Voornamen (zoals vermeld op je identiteitsbewijs):... Roepnaam:... Adres:... Postcode:...Woonplaats:... Telefoonnummer 1:... Telefoonnummer

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Forellenvisvijvers en Karpervijve

Forellenvisvijvers en Karpervijve nieuw! nu ook een karpervijver! Uw visstek bij uitstek! Forellenvisvijvers en Karpervijve Op een prachtige, uitgestrekte lokatie in Ruinerwold in Drente ligt het terrein van Forellenvisvijvers De Woldstek.

Nadere informatie

Domaine des Forges 2012

Domaine des Forges 2012 Domaine des Forges 2012 De jaarlijkse visreis gaat ook dit jaar naar Frankrijk. Dit keer niet naar Lac de Grosley zoals de twee voorgaande jaren maar naar Domaine des Forges. In dit document kunt u alle

Nadere informatie

Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Accommodatie: Unguja Lodge (halfpension)

Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Accommodatie: Unguja Lodge (halfpension) Bush & beach in Tanzania Dag 1 Dag 2 Dag 3 & 4 Dag 5 Dag 6 t/m 9 Dag 9 Dag 10 Amsterdam naar Dar-es-Salaam Accommodatie: Southern Sun Hotel (logies & ontbijt) Dar-es-Salaam naar Selous Wild Reservaat Accommodatie:

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Hotel Mar Y Sol. Brochure: Hotel Mar Y Sol. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Mar Y Sol. Brochure: Hotel Mar Y Sol. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Mar Y Sol Algemeen Hotel Mar Y Sol is een uniek vakantiecomplex dat volledig toegespitst is op de gehandicapte en/of minder valide vakantieganger. Het complex ligt in Los Cristianos op slechts 250

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier.

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Ja, ik wil deelnemen aan de academische studiereis van de studievereniging van Staats- en Bestuursrecht Res Publica

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Kaap Verdie, Maio. Gebied

Kaap Verdie, Maio. Gebied Kaap Verdie, Maio Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië bestaat uit een tiental eilanden die gezamenlijk de onafhankelijke

Nadere informatie

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Praia Bezoek enkele van de meest afgelegen eilanden ter wereld Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Atlantic Odyssey,

Nadere informatie

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO WISPO 2014 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO commissie 2014 organiseert dit jaar een reis naar Flaine. Vorig jaar hebben wij het record van 115 inschrijvingen

Nadere informatie