Verblijf. Oceanbreeze:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verblijf. Oceanbreeze:"

Transcriptie

1 Bonaire Gebied Bonaire is een prachtig eiland in de Cariben en maakt onderdeel uit van het Nederlandse koninkrijk. Je kan hier dus gewoon Nederlands praten en iedereen verstaat je. Wel zo makkelijk. Dit eiland ligt in het zuidelijke deel van de Caraïbische zee voor de kust van Venezuela en is ongeveer net zo groot als Ameland. Alleen hier schijnt wel altijd de zon! Bonaire is het rustigere eiland van de drie ABC eilanden en heeft qua beleving en natuur veel te bieden. Op iedere hoek van het eiland kan je snorkelen en je zit direct in een schitterende omgeving waar je zomaar tussen de schildpadden, manta roggen en vele tropische vissen doorzwemt. Het eiland heeft een perfect en stabiel klimaat om het gehele jaar door je vakantie door te brengen met je vismaten of met je familie! Je kunt er veel watersporten beoefenen zoals kiten, wakeboarden, surfen, para gliden, waterskiën, duiken en snorkelen maar ook paardrijden en golfen of simpelweg genieten en relaxen op een van de mooie stranden. Het eiland heeft in totaal inwoners en is een heerlijke plek om tot rust te komen. Er zijn ruim voldoende stranden en barretjes waar je heerlijk kunt zonnebaden, zwemmen, snorkelen of genieten van een vers visje of ijskoud biertje. Of onderneem een tocht over het eiland met een huurauto, maak een boottocht, lekker uit eten in de lokale restaurants of s avonds nog heerlijk een barretje induiken in Kralendijk om te genieten van een verse cocktail. Het kan hier allemaal en dus ook perfect geschikt om met je partner of familie naar toe te gaan. Bonaire is een klein eiland van 39 kilometer lang en 5 kilometer breed. Het ligt op ongeveer 100 kilometer van de kust van Venezuela. Bonaire wordt al jaren erkend als een van de betere vislocaties in de Cariben. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de beschermde status van de wateren rondom het eiland en het verbod op commerciële visserij sinds De belangrijkste bronnen van inkomsten zijn hier het toerisme en de zoutwinning.

2 De hele Noordpunt van Bonaire, het Washington Slagbaai Nationaal Park, is beschermd natuurgebied. Het park, 6000 hectare groot, is in 1969 ingesteld als eerste natuurpark van de Nederlandse Antillen. Het herbergt een scala aan leefgebieden, waaronder de duinen bij de boca's (inhammen) aan de noordkust, de saliñas (zoutmeren), de pos (bronnen) en de berggebieden. Het park is rijk aan vogels en andere dieren, met name hagedissen en leguanen. Bij de ingang van het park is een interessant museum ingericht. Vanaf de entree zijn enkele wandelingen uitgezet. Het park is goed toegankelijk met de auto en mountainbikers zijn ook welkom. Voor de kust bij Kralendijk ligt het eiland Klein Bonaire. Het eiland is 700 hectare groot, geheel vlak en slechts begroeid met kleine struiken en cactussen. Op het eiland komen zeker 76 plantensoorten en circa 55 diersoorten voor. Het is omgeven met een koraalrif. De stranden aan de noord- en westkant zijn de belangrijkste nestplaatsen voor zeeschildpadden. Op het eiland liggen ook enkele saliñas of zoutmeren. Hierin foerageren rode flamingo's; Bonaire heeft een van de grootste flamingo-populaties ter wereld. Om deze reden en vanwege de ongerepte koraalriffen en de neststranden voor zeeschildpadden, wordt het eiland beschermd als watergebied van internationaal belang. Het eiland is per boot bereikbaar voor duikers, snorkelaars en dagjesmensen. Het Lac is een schitterende ondiepe lagune in het zuidoosten van Bonaire. Het gebied van 700 hectare is omzoomd met mangroven. Lac maakt deel uit van het beschermde onderwaterpark. De baai is uniek vanwege het voorkomen van zeegras en mangrove. Een deel van de mangroven is door de beperkte toegankelijkheid vrijwel ongestoord en daarmee van belang als rustgebied voor vogelsoorten. Lac is een belangrijke rustplaats en broedgebied voor tal van vogels. Het Pekelmeer en het flamingoreservaat (800 hectare) maken deel uit van het grote watergebied in het zuidwesten van het eiland. In dit gebied wordt nog steeds zout gewonnen. Het is ook het belangrijkste leefgebied voor de flamingo. Een mooi samengaan van economie en ecologie. In deze omgeving bevinden zich, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2000 en 7000 flamingo s. Het flamingoreservaat is de belangrijkste broedplaats voor de flamingo in het zuidelijk Caribisch gebied. De totale populatie die migreert tussen Bonaire en Zuid-Amerika wordt geschat op exemplaren.

3 Verblijf Om te verblijven werken we hier samen met Oceanbreeze, B&B Bonaire en Oasis Appartementen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende niveaus en bijbehorende budgetten aan te bieden. Oceanbreeze: Dit resort heeft maar liefst 16 studio's, 30 appartementen en 7 luxe villa s ter beschikking staan om uit te kiezen. Daarbij kan de huurboot direct naast of bij de woning aan de eigen steiger afgemeerd kan worden. De verschillende woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en stralen een echte tropische sfeer uit. Zo hoort een vakantiewoning in de Cariben er uit te zien. Zeer smaakvol, lekker comfortabel en dat voor een eerlijke prijs zijn ze ook nog eens voorzien van airco. De woningen zijn beschikbaar voor 2, 4, 6 en 8 personen. Er zijn verschillende typen appartementen: - Studioappartementen met 1 badkamer (2 personen) - 1 slaapkamerappartement met 1 badkamer (2 personen) - 2 slaapkamerappartement met 1 badkamer en een open vide (4 personen) - 2 slaapkamerappartement met 1 badkamer en aparte slaapkamer op de bovenverdieping (4 personen) Alle appartementen beschikken over: - Een ruime slaapkamer met badkamer ensuite. - Een badkamer voorzien van een inloopdouche, een grote wastafel en een gescheiden toilet en bidet. - Een ruime keuken met een moderne en stijlvol ingerichte opstelling, voorzien van alle benodigde apparatuur en gemakken: - Een grote koel-vriescombinatie, een combi-oven, een keramische kookplaat, afzuiger en vaatwasmachine. - Een ruime woonkamer met een comfortabele bank (slaapbank op aanvraag), salontafel en flatscreen-tv. - In het gehele appartement is airconditioning aanwezig en de vloeren zijn van natuursteen.

4 Vanuit het zitgedeelte is het afgeschermde zonneterras bereikbaar via schuifdeuren. U kijkt uit op de gezamenlijke aanlegsteiger en de prachtige lagune, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en/of de ondergaande zon. U bent vrij gebruik te maken van het gemeenschappelijke zwembad en alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats. Er zijn drie verschillende type villa s beschikbaar:. - Type "Evita" (8 personen) - Type "Dean" (6 personen) - Type "Shanna" (6 personen) Alle villa's beschikken over: - Een ruime slaapkamer met badkamer ensuite. - Een badkamer voorzien van een inloopdouche, een grote wastafel en een gescheiden toilet en bidet. - Een ruime keuken met een moderne en stijlvol ingerichte opstelling, voorzien van alle benodigde apparatuur en gemakken: - Een grote koel-vriescombinatie, een combioven, een keramische kookplaat, afzuiger en vaatwasmachine. - Een ruime woonkamer met een comfortabele bank (slaapbank op aanvraag), salontafel en flatscreen-tv. - In alle villa's is airconditioning aanwezig en de vloeren zijn van natuursteen. Vanuit het zitgedeelte is het afgeschermde zonneterras bereikbaar via schuifdeuren. U kijkt uit op uw eigen aanlegsteiger en de prachtige lagune, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en/of de ondergaande zon. U heeft de beschikking over uw privé-zwembad of u kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke pool op het resort. Alle villa's beschikken over meerdere eigen parkeerplaatsen.

5 Oceanbreeze biedt comfort zoals comfort bedoelt is. Heerlijk luxe en kwaliteitsverblijven. De lokale supermarkt heet hier van den Tweel en is vergelijkbaar met onze AH. De keuze is uitgebreid en er is in principe alles te verkrijgen wat we in Nederland hebben en ligt op slechts 2 km afstand van de woningen. Het gemiddelde prijsniveau op Bonaire ligt 15 % hoger dan bij ons. Op dit eiland zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van je vakantie in een heerlijke mix van een tropische stijl met goede weersomstandigheden. Mooi weer, lekker eten, vissen, wat wil je nog meer?

6 Oasis Guesthouse Het Oasis Guesthouse is laagdrempelig en biedt plek aan de vissers met een kleiner budget. Het beschikt over twee superior kamers, één op de begane grond, en één op de eerste verdieping. Deze kamers hebben een vloer oppervlakte tussen 20 en 35 vierkante meter. Daarnaast is er 1 familie kamer gelegen op de eerste verdieping bestaande uit 2 slaapkamers en 1 grote badkamer. Genoeg ruimte voor een comfortabele nacht en uitermate geschikt voor een familie of twee koppels. Als laatste heeft het Guesthouse drie standaard kamers (Queen kamers), allemaal op de begane grond, één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde (zwembad). Deze kamers hebben een vloer oppervlakte tussen ongeveer 12 en 16 vierkante meter. Alle kamers hebben de volgende faciliteiten: Queen size bed Commode Bij elk bed een nachtkastje en bedlampje Elektronisch kluisje Kledingkast met schuifdeuren Badkamer Flatscreen LCD 32" televisie Air -conditioning Draadloze high-speed internet WIFI Douche met warm water Minibar (kan op verzoek voor u gevuld worden) Handdoeken en badlakens Dagelijkse schoonmaak van maandag tot en met vrijdag

7 Bed & Breakfast Bonaire B&B Bonaire is een Bed & Breakfast op Bonaire met zes verschillende appartementen en/of studio s waar je heerlijk kunt verblijven. Ook dit is een goede optie voor een De Basic Studio (14 m²) is een kleinere kamer voor één of twee personen, maar met alle faciliteiten die je nodig hebt. Gelegen in de tropische tuin en veelal geboekt door gasten die veel op pad zijn. Het Standard Appartement (20 m²) is geschikt voor één of twee personen en heeft een zitje in de kamer, naast de standaard faciliteiten. Hier verblijven gasten die iets meer ruimte willen en lekker buiten willen zitten. Een heerlijk ruim appartement (30 m²) met groot terras voor één of twee personen, en een extra bed voor een derde persoon kan bij geplaatst worden. Dit appartement wordt voornamelijk voor langere verblijven geboekt. Het grootste appartement heeft een ruim balkon met een prachtig uitzicht op de zee en Klein Bonaire! Het appartement is geschikt voor één, twee of drie personen (extra bed) en heeft een buitenkeukentje en hangmatten waar je heerlijk in kunt ontspannen. Verder heeft dit appartement een eigen ingang, waar je twee trappen op moet, maar wat het zo waard is. Het ruime balkon, de hangmatten buiten en het uitzicht maken deze kleine beklimming helemaal goed! Alle kamers hebben de volgende faciliteiten: Keukentje (2 pits) met pannen en servies Koelkast met vriesvak(je) Douche met warm water, wasbak en toilet Ruim terras of balkon Fijne bedden Om de 7 nachten een schoon bed Verzorging eindschoonmaak Koffie- en thee faciliteiten Airconditioning Klamboe boven het bed WiFi Verzorging handdoeken en bedlinnen Om de 4 nachten schone handdoeken

8 Vissen Zoals je kunt zien op de zeekaart van Bonaire wordt het eiland op korte afstand al omringd door diep water van 500 meter en meer op soms nog geen kilometer van de kust. Om te vissen hoef je dan ook geen grote afstanden te varen en je blijft over het algemeen redelijk kort onder de kust als je wilt bodemof rifvissen. En ook voor het trollen op tonijn, dorado etc hoef je dus niet ver te varen. Rondom de diepere wateren van Bonaire vindt vanaf november tm april de migratie plaats van een grote hoeveelheid pelagische rovers zoals blauwe marlijn, witte marlijn, zeilvis, geelvin tonijn, wahoo, dorado, speervis etc. Er is dus veel; actie in de directe omgeving van Bonaire. Alle billfish is op basis van Catch & Release. Op Bonaire is er eigenlijk altijd wel wind. Dat is ook de reden dat het zo geliefd is bij surfers en kitesurfers. Deze wind komt meestal uit Noordelijke richtingen zodat je aan de zuidkant van het eiland veelal beschut kunt vissen. Uitval van visdagen is dan ook zeldzaam.

9 Kustvisserij Langs de kust van Bonaire is het een komen en gaan van potentiele hotspots. Veelal met shads, streamers, vliegen en pluggen maar vergeet ook niet de dobber mee te nemen en natuurlijk aas / vis aan te bieden. Maar ook het bodemvissen gaat een hele reeks aan diverse soorten opleveren. De keuze is uiteindelijk aan jou welke visserij je het leukst vindt. Je mag ook overal met levend aas vissen. Dus een paar kleine haakjes en wat brood gaan je daar zeker bij helpen om aasvis te vangen. In het zuid oosten van Bonaire is er een ruime hoeveelheid aan visgronden voor de bonefish. In Lac Bay is de visserij wadend aangezien het niet meer dan 1 meter diep is. Het water is kristal helder en is volledig veilig. De ondergrond is stevig en eenvoudig om op te lopen, er zijn geen haaien, kwallen of ander lastig ongedierte. Een paar sandalen is aan te bevelen om mee te waden. Bij de ingang vlak bij zee tref je onder meer tarpon en meer naar het achterland bieden de mangroven beschutting voor snook, kleinere tarpon en bonefish. De gemiddelde bonefish weegt tussen 1 en 2 kilo maar ook exemplaren van 3 tot 4 kilo worden regelmatig gevangen. De grootste hier gevangen is maar liefst 6 kilo. De grootste permit hier is 15 kilo waarbij het gemiddelde tussen 4 en 8 kilo licht. Andere soorten die je hier tegen gaat komen zijn onder meer barracuda, ladyfish, grey snapper en nog vele anderen. Je kunt hier zowel met de vliegenhengel maar net zo goed ook met de spinhengel terecht. Voor ieder wat wils dus. Voor de avontuurlijke visser die op bonefish wil vissen zijn er voldoende visstekken te vinden. Rij met je huurauto naar het zuiden langs de salina s en het flamingo reservaat en uiteindelijk kom je bij de zee uit. Hier vindt je vele vierkante kilometers aan beschikbare flats voor de visserij op de bonefish. Aan de oostzijde van Kralendijk ligt een mooie baai genaamd Lagun. Daar kan je langs de betonnen steiger aan de rechterkant het water in lopen tot aan het einde van de steiger. Vervolgens gooi je richting de boei en strip je rustig je vlieg of je kunstaas binnen. Het water kan wat troebel zijn maar dat is prima want daarmee verstoor je de vissen niet en je maakt ook nog eens kans op bijvangst als horsmakreel en ladyfish.

10 Langs de zuid westelijke kant, vanaf Kralendijk naar beneden zijn er veel riffen waar je met een plug of oppervlakte aas heel veel plezier kunt beleven op een lichte spinhengel. Denk daarbij aan barracuda s, groupers en meer van dat soort rovers. Maar houd op al deze locaties ook rekening met de tarpon. Deze illustere vis wordt hier dicht onder de kust gevangen. Je hoeft dus niet per se met de boot achter deze soort aan te gaan maar je kan hem ook prima wadend vanaf de kust vangen. Door het veelal heldere water zijn de vissen van nature schuw. s Avonds vissen levert dan ook soms meer aanbeten op. Je mag bijna overal vissen behalve in de havens van Plaza en Harbour Village en het Goto-meer. Actieve visserij Peter is onze lokale partner. Hij beschikt over een schitterende 27 voet Sailfish visboot met 2 x 150 PK motoren die geschikt is tot 4 personen. De boot is voorzien van de benodigde reddingsmiddelen, AIS, de meest moderne electronica, zoals autopilot, plotter, fishfinder, structurescan en sidescan imaging sonar. Hengelsportmateriaal is standaard aan boord voor het jiggen, werpend vissen en trollen. Dat is mogelijk in verschillende gewichtsklassen van licht, middel tot zwaar. Men beschikt enkel over de beste kwaliteit materialen van Daiwa, Shimano en Okuma. Er is een toilet in het console, een loungeruimte in de boeg en een waterdicht compartiment voor telefoons, camera's en andere electronica. Een zonnewering bedekt het midden van de boot.

11 Peter houdt van het actieve vissen en neemt je graag mee de zee op voor een perfecte combinatie van jiggen en trollen of om te gaan nachtvissen op onder meer tonijn. Het trollen vindt plaats langs de kust en de rifranden, afgewisseld met jiggen op een aantal locaties waar zich structuur en steile dropoffs onder water bevinden. Wanneer hij tijdens deze tochten een groep vogels boven een school aasvis signaleert schakelt hij direct over naar de werphengels en kan je actief de jagende vis met allerlei soorten kunstaas bestoken. Extreem actief en een geweldig kat en muis spel. Verwacht geregeld afwisseling en een diverse manier van vissen. Er zijn verschillende soorten vis te verwachten afhankelijk van het seizoen. Een andere superleuke manier van vissen is het nachtvissen. Dit vindt plaats bij de olietankers die voor de kust liggen waar zich in de het donker behoorlijk wat vis verzamelt in het licht van de tankers. Er wordt dan gericht gevist op tonijn middels actieve visserij middels jiggen of werpen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van relatief licht materiaal waardoor je supersport beleeft. Sportvisserij in optima forma.

12 Naast het vissen vanaf de boot is Peter ook een fervent visser in de kustwateren. Mocht je dus aan de slag willen op de lokale flats is het absoluut een aanrader om Peter een dag (of deel daarvan) als gids te boeken en je de beste hotspots van het eiland te laten zien. Ook hier is het devies licht materiaal. Wat dacht je van 10 grams shadjes?

13 Zelf vissen met de boot Wat is er nu leuker dan zelf je eigen tropische vissen te vangen vanuit je eigen huurboot. Er zijn drie aluminium exemplaren van 5 meter beschikbaar. Een boot beschikt over een 50 pk motor en twee over een 25 pk motor. De boten hebben daarnaast ook vier hengelsteunen waarmee je ook kunt trollen. Maar je kunt er ook mee driften of ankeren aan een van de algemene boeien rondom Bonaire die vrij zijn om te gebruiken. Aan boord zijn een pikhaak, reddings vesten en een tonnetje om droge spullen in te bewaren. Houd rekening met allerlei verschillende soorten rovers tot aan haaien aan toe. De boten liggen in de caribbean court naast de plaza marina. Mocht je zelf niet beschikken over de noodzakelijke hengelsportmaterialen kan je deze bij ons huren lbs hengels met de bijbehorende molens maar ook een compleet kunstaaspakket is mogelijk. Maar neem vooral ook een medium zeebaarshengel mee om gericht en werpend te kunnen vissen als je bijvoorbeeld een school tonijnen of dorado s tegenkomt. Dan heb je gegarandeerd een hele mooie drill en een nog betere dag. En als je het even zat bent kan je ook prima een middag gaan snorkelen en genieten van de schitterende onderwateromgeving. Hier kan het allemaal. De boten zijn eenvoudig in de bediening en de kosten voor de brandstof zijn inbegrepen bij het gebruik evenals een marine tag (= lokale natuurbelasting). De kosten van de 25 PK boot bedragen 200 euro voor 8 uur en de 50 pk kost 240 euro voor 8 uur. Deze prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per boot. Iedere extra persoon is 15 euro. Het vissen vindt plaats aan de schaduwzijde van de wind. Je kunt dus niet het eiland rond varen! Daarvoor zijn de golven te groot aan de oost zijde.

14 Materiaal Kust Voor de visserij vanaf de kust zijn lichte (20 tot 50 gram) tot medium (40 tot 100 gram) werphengels het aangewezen materiaal. Molens in de 3 en 4000 klasse met dyneema in de 6 tot 10 kilo breekkracht zijn perfecte combinaties. Kunstaas in verschillende soorten en maten zijn denkbaar. Woblers, lepels, poppers, stickbaits maar ook de ouderwetse dobber met een stuk vis op de haak zijn hier zeker succesvol. Voor de kleinere (aas) soorten vanzelfsprekend kleinere haken. Voor de visserij op bonefish is een 10 grams hengel met een 6/100 dyneema met een molen maatje 1000 prima. Dat is inbegrepen bij een dag vissen met Peter als gids maar eigen materiaal is ook prima. Kleine shadjes en twistertjes van 3,5 tot 5 cm. Een loodkopje van 2 of 3 gram en een meter 10lb fluocarbon. Voor de visserij op bonefish wordt door de liefhebbers ook de vliegenhengel gebruikt. Met maatje 7 a 8 kom je hier prima uit en als vliegen worden hier Gotchas, Baited Breath en pearì, EP brush, EP silver, EP shrimp of tan Charlies aanbevolen om ze mee te verleiden. Mocht je liever met een gids hier gericht op de bonefish willen vissen kunnen we dat ook voor je regelen. Peter is groot liefhebber en staat je met raad en daad en materiaal terzijde. Qua aas moet je rekening houden met garnaal of kleine visimitaties die in natuurlijke kleuren van zilver en wit met wat contrastkleuren als groen en blauw prima werken. Dat kan in shads, kleine jigs, lepels, streamer, vlieg en dergelijke. Bij de jacht op tarpon, barracuda of snook is de medium hengel het aangewezen van 60 tot 120 gram. Daarbij zijn woblers, stickbaits, shads en meer van dat soort de aangewezen materialen in lichte en natuurlijke kleuren als zilver, blauw groen en wit. Huurboot Tarpon Bonefish Voor de visserij vanaf de huurboot zijn boothengels van zijn lbs in combinatie met 5 a 6000 molens prima combinaties. Als lijn is dyneema met 20 kilo breekkracht prima. Daarbij is wel een monoleader van 1 a 1.2 mm en minimaal 1,5 meter lengte wenselijk. Daarbij wordt er getrold met de zoutwaterversies van Rapala, de grote Manns pluggen die tot 10 a 12 meter diepte lopen maar zeker ook de tonijn trolling lures voor de oppervlakte actie. Voor de bodemvisserij gebruiken we dezelfde hengels voor het grote werk als ook voor het jiggen op dieptes van 30 tot 100 meter. Voor het lichtere werk en de kleinere soorten gebruiken we medium spinhengels en stickbaits en pilkertjes of lepels. Maar probeer gerust ook eens een shad op dieper water. Wat dacht je van grote stukken of hele aasvissen? Drift langs de riffen en je komt hier groupers, barracuda s, haaien en andere grote soorten tegen. Heb je zelf niet het juiste kunstaas of hengels? Vraag bij ons naar de huurmogelijkheden. Wij kunnen voor schappelijke prijs de juiste materialen verzorgen inclusief hengelkoker voor de reis. Kijk op Dit is het zwaarste materiaal dat gebruikt wordt maar het is ook zeker leuk om een mediumwerphengel aan boord te hebben want werpend en op zicht kan je hier ook zeker terecht. Jagende tonijnen, skipjack s, snooks en dorado s bieden met een bijpassende kunstaaskeuze als een kleine popper, stickbait of ander oppervlakte kunstaas een heerlijke visserij.

15 Seizoen Bonaire kent een uitermate stabiel en prettig klimaat. Zowel de gemiddelde lucht als zee temperatuur verschillen het hele jaar door niet meer 2 a 3 Celsius. Ideaal voor de visserij (en om vakantie te vieren). jan. feb. mrt. apr. mei. jun. jul. aug. sep. okt. nov. dec. Dag temp Nacht temp Uren zon / dag Neerslag in mm Dagen neerslag Zeewater De beste periode voor de grote soorten als marlijn, zeilvis en tonijn ligt aan het begin van het jaar maar voor de overige visserij (trollen vanaf je eigen boot op wahoo, barracuda, bonito, tonijn, dorado of bodemvissen etc en het kustvissen op tarpon, bonefish en snook) kan je hier werkelijk het hele jaar door terecht. jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec wahoo G G R R R R R R R R R R P Perfect barracuda P P P P P P P P P P P P G Goed blauwe marlijn P P P G R R R R R R R R R Redelijk witte marlijn P P P G R R R R R R R R M Matig zeilvis G G G M M M M M M M M M geelvintonijn G G G G G G G G G G G G bonito G G G G G G G G G G G G rainbow runner M M M M M M M M M M M M horse eye jacks M M M M M M M M M M M M dorado R G P P G R M M M M M M bonefish P P P P P P P P P P P P tarpon G G G G G G G G G G G G snook G G G G G G G G G G G G Indien je naar deze locatie afreist houd dan rekening met goed weer. Zonnebril, zwembroek, zonnebrandcrème en een petje zijn hier een must. En dat geldt het gehele jaar door. Maar vergeet ook je snorkel niet want dat moet je toch zeker doen als je hier heen gaat. Er is genoeg te doen op dit eiland en het hoeft niet per se alleen maar vissen te zijn. Een dagje luieren aan het strand of zwembad of winkelen in het stadje zelf liggen binnen handbereik. Dus mannen, verras je vrouw en neem haar een weekje mee en dan kan je zelf ook nog een paar dagen vissen. Dit is de ideale combinatie!

16 Reis & Prijs Deze reis begint met een vlucht van Amsterdam naar Bonaire. Dat kan met KLM en TUIfly waarbij de laatste een wat vriendelijkere tariefstelling kent. Deze reis kan je zo samen stellen zoals je zelf wilt. Wil je twee weken met de familie waarvan een paar dagen vissen met de huurboot en de big game boot. Lekker met drie stellen een weekje uitwaaien waarbij de dames op het strand of aan het zwembad van de villa kunnen verblijven en de mannen een paar dagen kunnen vissen. Vanzelfsprekend kunnen de dames ook gezellig mee op de boot! Of wil je een week combineren tussen bonefish vissen en je eigen huurboot of gewoon lekker met je vismaten een week knallen op de big game boot? Stel de door jou gewenste visreis samen en we maken het mogelijk. De vluchten gaan direct naar Bonaire en ter plaatse regelen we een huurauto zodat je flexibel bent en kunt gaan en staan waar je wilt op het eiland en je alle vrijheid hebt om nog een of meerdere dagen iets te ondernemen en rond te kijken. Om met Peter een dag op zijn boot mee te gaan zijn er verschillende tarieven: Vistocht: 4 uur US $ 450,-, 6 uur US $ 600,- en 8 uur US $ 750,- met maximaal 6 personen Vertrek in de ochtend vanaf 06:30 uur en vertrek in de middag vanaf 13:00 uur Nachtvissen worden de volgende tarieven gehanteerd: 4 uur US $ 450,- bij 2 personen en 6 uur is $ US 600,- bij 2 personen. Extra personen zijn US $ 75,- p.p. Vertrek 20:00 / 21:00 uur. Met maximaal 4 personen. Gids op de flats: van 7 tot 12 uur is de beste periode en bedraagt het tarief US $ 400,-. Prijzen zijn inclusief 6% abb (btw) en alle uitrusting + drankjes. Gasten krijgen een deel van de vangst voor eigen gebruik mee als ze dat willen. Catch & Release wordt gestimuleerd.

17 Voor een reis van een week met 3 personen met 5 visdagen (1 dag vistocht, 1 maal nachtvissen en 1 maal bonefish op de flats en 2 dagen je eigen huurboot 50 pk) huurauto, vluchten en logies in een B&B of guesthouse bedraagt de vanafprijs (in het laagseizoen) 1.595,- per persoon. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, aantal visdagen, type visserij, beschikbare vluchten, periode en verblijfsvorm. Naarmate je dichter bij de vakantieperiodes uitkomt worden de prijzen vanzelfsprekend hoger. Bijkomende kosten: eigen verzorging, benzine voor huurauto en huurboot, eventuele fooi voor de bootcrew en een departure tax voor iedere vertrekkende toerist van 20 US dollar. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze locatie of wil je een offerte, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Mob :

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen:

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen: Bonaire Gebied Bonaire is een prachtig eiland in de Cariben en maakt onderdeel uit van het Nederlandse koninkrijk. Dus je kunt hier gewoon Nederlands praten en iedereen verstaat je. Wel zo makkelijk. Dit

Nadere informatie

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen:

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen: Bonaire Gebied Bonaire is een prachtig eiland in de Cariben en maakt onderdeel uit van het Nederlandse koninkrijk. Dus je kunt hier gewoon Nederlands praten en iedereen verstaat je. Wel zo makkelijk. Dit

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Gemiddelde nachttemp. in C

Gemiddelde nachttemp. in C Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk US$ 179 per nacht, vanaf Neem contact met ons op voor de up to date beschikbaarheid van deze schitterende appartement! Kralendijk - 2 Slaapkamers

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

Jaargang 37 Nummer17 sept. 2017

Jaargang 37 Nummer17 sept. 2017 Jaargang 37 Nummer17 sept. 2017 www.terracollinaria.nl E-mail: info.terracollinaria@gmail.com TC Meer dan boeiend!! In onze laatste TC News hebben jullie gelezen dat we op 15 sept. a.s. onze bijeenkomst

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Olivetto Villas Griekenland Lefkas Lefkas stad

Olivetto Villas Griekenland Lefkas Lefkas stad Olivetto Villas Griekenland Lefkas Lefkas stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Olivetto Villas - (Griekenland Lefkas Lefkas stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem US$ 208 vanaf prijs, per nacht Belnem - 2 Slaapkamers - 2 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Belnem Adres Bellevue 4, EEG Blvd. 62 Slaapkamers 2 Badkamers 2 Zwembad

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL Gebied Soedan. Ten Noorden de grens met Egypte en ten zuiden de grens met Eritrea. Voor ons een relatief onbekend gebied maar het ligt ruim 1000 kilometer ten zuiden

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied De Ebro is de langste rivier van Spanje met maar liefst 925 kilometer water. De rivier mondt bij Riumar in de Middelandse zee. Hier komen

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs!

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Gebied Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Alleen al de naam Golf van Oman doet menig vissershart sneller kloppen. Op 6,5 uur vliegen tref je een waar paradijs voor

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartement Nymphes - (Griekenland Kreta Agia Pelagia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Kaya J.N.E. Craane, Terramar 11, Kralendijk

Kaya J.N.E. Craane, Terramar 11, Kralendijk Kaya J.N.E. Craane, Terramar 11, Kralendijk US$ 525,000 Vaste prijs kosten koper exclusief inventaris ter waarde van US$ 25.000,- tegen meerprijs Kralendijk - 1,593 / 148 sq.ft./m2-3 Slaapkamers - 2 Badkamer(s)

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Myrtles of Petani - (Griekenland Kefalonia Petani Beach) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Thimonies Country Homes - (Griekenland Kreta Rethymnon) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana Residencia Tropicana LUXE WONEN OP CURAÇAO Woningen met het mooiste uitzicht van het eiland. cht Wow, what a view! Curaçao Dream Property biedt een uitgebreide keuze

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Eliza was here - Remetzo Villas - /griekenland/kefalonia/vatsa/remetzo_villas.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas -

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Popperen en Jiggen! Gebied

Popperen en Jiggen! Gebied Popperen en Jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische Oceaan ligt.

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kaap Verdie, The Real Deal

Kaap Verdie, The Real Deal Kaap Verdie, The Real Deal Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië behoort zonder enige twijfel tot één van de top

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie