Gemiddelde nachttemp. in C

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemiddelde nachttemp. in C"

Transcriptie

1 Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze locatie tot een zeer gewilde bestemming. Doordat het in het zuiden ligt van Gran Canaria is het hier ook nog redelijk rustig met betrekking tot aantallen toeristen. Doordat Gran Canaria ongeveer 250 kilometer voor de kust van zuid Marokko ligt heeft het eiland een warm en zonnig, subtropisch klimaat. De temperatuur is het hele jaar door vrij gelijkmatig. Het zuiden van Gran Canaria ligt in de regenschaduw van de bergen, met als gevolg dat het daar droger en zonniger is dan in het noorden. De gemiddelde jaartemperatuur bedraagt 22 C; waarbij het in januari gemiddeld 17 C en in augustus gemiddeld 24 C is. Door de Atlantische golfstroom ligt de watertemperatuur bijna het hele jaar door tussen de 19 en 24 C. Dit is ideaal voor de visserij en verklaart ook waarom hier marlijnen en andere grote vissoorten te vangen zijn. Vanzelfsprekend is de visserij hier bijzonder maar het is ook goed mogelijk om deze vakantie met de familie of met vrienden(koppels) te ondernemen om zo het vissen en het relaxen te combineren. De reis naar deze locatie is volledig op maat in te richten. Een lang weekeinde of misschien twee weken met slechts een paar dagen vissen, huurauto erbij? Het wordt op maat samengesteld. Direct naast de haven bevindt zich een schitterend zandstrand waar je heerlijk kan zonnebaden, zwemmen en snorkelen. Of onderneem een tocht over het eiland met een huurauto, maak een tocht in de lokale duikboot om het onderwaterleven van dichtbij te bekijken, lekker uit eten in de lokale restaurants of s avonds nog heerlijk een barretje induiken om te genieten van een verse cocktail. Het kan hier allemaal. Op dit eiland zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van je vakantie in een heerlijke mix van mediterrane stijl en goede weersomstandigheden. Mooi weer, lekker eten, vissen, wat wil je nog meer?

2 Op deze locatie maken we onder meer gebruik van hotel Club de Mar. Deze locatie ligt direct aan de haven en je kijkt dan ook uit op de boten en aan de andere kant het zandstrand van Puerto de Mogan. Het hotel heeft een mix van traditionele en moderne bouwstijlen en beschikt over 56 luxe kamers. Er zijn hier twee mogelijkheden om te verblijven: 1. Hotelkamer: De tweepersoonskamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken allen over een terras. Het hotel is zodanig geregeld dat het altijd halfpension is. Dat wil zeggen ontbijt en diner zijn inbegrepen. 2. Appartement: Ook de appartementen zijn comfortabel ingericht en bieden de nodige privacy. Aangezien het hier om een appartement gaat is het ook op basis van eigen verzorging maar is het ook mogelijk om tegen een meerprijs het ontbijt en of diner bij te boeken. Op de visdagen is ook de lunch en frisdranken aan boord van de boot inbegrepen. Op nietvisdagen dien je hier zelf voor te zorgen. Het hotel beschikt ook over een uitgebreide buitenbar en een schitterend zwembad. Naast het zwembad ligt ook de trap naar de zee waar je direct in de zee kan zwemmen. Er is tevens een spa in het hotel waar je heerlijk kan relaxen of genieten van een massage. Kortom, aan comfort kom je hier niets te kort. Het haventje van Puerto de Mogan heeft een rijke keuze aan winkeltjes en boutiques. Verder kan je er ook nog skaten, snorkelen, kanoën, zeilen, dolfijnen- en walvissenexcursies ondernemen. Je hoeft je hier dus geen moment te vervelen.

3 Vissen Er wordt, al naar gelang het seizoen, gevist op blauwe en witte marlijn, zwaardvis, blauwe en geelvintonijn. Maar ook rog, wahoo, barracuda, dorado, bonito, amberjack, papagaaivis, murene, groupers, haaien etc. behoren tot de uitgebreide mogelijkheden die je hier kan vangen. De Big Game visserij in Gran Canaria heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld en is doorgaans goed te noemen. Vanzelfsprekend is het geen locatie waar je 10 marlijnen op 1 dag vangt maar er zitten hier meer dan voldoende grote vissen om een mooie visreis te beleven. En daar behoren dus ook de marlijnen toe. Maar wat dacht je van een mooie tonijn of amberjack? Vanaf 10 kilo begint dit toch wel heel erg serieus te vechten. Laat staan dat het meer dan 50 kilo wordt. Direct voor de kust begint de drop off naar de grote dieptes zodat je dus meteen na vertrek uit de haven begint met trawlen. Ook voor het rifvissen en bodemvissen zijn de verschillende stekken op korte vaartijd van de haven en is het dus niet nodig om lang te varen. Bij een volle visdag vertrekt de boot rond 9 uur in de ochtend en komt rond 18 uur weer terug in de haven. Mocht je dat te lang vinden dan kun je er ook voor kiezen om driekwart dag te vissen van 9 tot 15 uur. Ook is het mogelijk om s avonds te vissen. Dit gebeurt van 18 tot 22 uur. Het is ook mogelijk dat je op deze locatie als opstapper meegaat. In dat geval krijgt een ieder een of twee hengels aangewezen. Er zijn dan dus ook andere vissers op de boot. Zodoende bestaat de mogelijkheid om toch een big game avontuur meemaken zonder meteen de gehele boot af te moeten huren. Naast het vissen van de boot is het hier ook mogelijk om vanaf de pier te vissen. Dit gebeurd veelal s nachts en dat levert mooie vangsten op als murene, zeebrasem, snapper maar ook verschillende soorten roggen. En dat gewoon vanaf de pier. Het vissen vanaf de pier gebeurt met stevige strandhengels of met zware spinhengels rondom rotsen en of branding. Vanaf het strand gebruik je natuurlijk aas als sardines, makreel- of andere visflappers. Het vissen rond de rotsen is leuk met een dobber en een stukje vis als aas of met lepels, woblers of poppers. Voor de echte visfanaat is dit een must om te proberen. Midden in de nacht een rog van 10 kilo of meer drillen vanaf het strand is een bijzondere belevenis.

4 Materiaal Er wordt gevist vanaf de 12,5 meter lange Rodman die is uitgerust met 2 Volvo Penta motoren van elk 375 pk. De boot is voorzien van de modernste apparatuur zoals plotter, GPS, Fishfinder, marifoon, radar, auto-pilot en voldoet aan alle veiligheidseisen. Naast de benodigde outriggers is er een flybridge en zijn vanzelfsprekend alle hengelmaterialen aanwezig. Ook is er een ruim assortiment aan terminal tackle aan boord om te kunnen trawlen, jiggen of te bodemvissen. Last but not least is natuurlijk ook de vechtstoel aanwezig zodat ook de echt grote jongens gecontroleerd naar de boot gebracht kunnen worden. Qua hengels is de boot volledig voorzien van alle materialen van 30 / 50/ 80 en 130 lbs materiaal van Penn en Shimano. Merken die behoren tot de hoogste kwaliteit en waar alle grote big game boten gebruik van maken vanwege de betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend is het mogelijk om je eigen materiaal mee te nemen voor het bodem- en rifvissen. Mocht je dat willen zorg dan voor een lbs uitrusting met reel om de aanwezige groupers, bonitos, roggen en haaien te lijf te kunnen gaan. Speedjigs komen hier altijd van pas evenals een paar stevige haken van serieus formaat aan een onderlijn van minimaal 60/00. Mocht je niet over deze materialen beschikken of dit allemaal mee willen nemen is het ook allemaal aan boord en inbegrepen in de prijs.

5 Seizoen Op deze locatie kan je het hele jaar door terecht voor jigging, rif en bodemvissen. Dit kan zowel overdag als s avonds. Om te trawlen op marlijn, wahoo, tonijn en ander groot wild is de periode van mei tm oktober het beste. In deze periode is de watertemperatuur hoger en zijn deze vissoorten in grotere aantallen aanwezig doordat er dan ook meer aasvis beschikbaar is. Voor het rif- en of bodemvissen als ook het jiggen kan je hier het hele jaar door terecht. Ook de haaivisserij is van goede kwaliteit met mako haaien, hamerhaai, gladde haai, voshaai, zandhaai en de zee-engel om er een paar te noemen. Indien je naar deze locatie afreist houd dan rekening met goed weer. Zonnebril, zwembroek, zonnebrandcrème en een petje zijn hier een must. En dat geldt het gehele jaar door. Over het algemeen zijn hier te weinig regendagen om het meenemen van een regenjas te rechtvaardigen. Zeker in de zomerperiode. In december en januari kan er wel eens een spatje vallen maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Opvallend is dat tm oktober de lucht en watertemperatuur hoog blijft. Klimaattabel: Maand Gemiddelde dagtemp. in C Gemiddelde nachttemp. in C Zonuren per dag Dagen neerslag per maand Temp. zeewater in C Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December In het hotel bevindt zich ook een duikclub zodat de liefhebbers hier ook naar hartelust kunnen duiken. Alle materialen zijn hier te huur en de crew / instructeurs zijn ervaren en bieden alle mogelijke cursussen voor beginners als ook gevorderden. Tevens is men je graag van dienst om je te voorzien van alles wat je maar wenst. Huurauto voor een dag, excursies, kaartjes voor de duikboot, etc, etc. met andere woorden er is genoeg te doen op dit eiland en het hoeft niet per se alleen maar vissen te zijn. Een dagje luieren aan het strand of zwembad of winkelen in het stadje zelf liggen binnen handbereik. Dus mannen, verras je vrouw en neem haar een weekje mee en dan kan je zelf ook nog een paar dagen vissen. Dit is de ideale combinatie!

6 Reis & Prijs Er zijn verschillende mogelijkheden om op deze bestemming terecht te komen. Met Ryanair vanaf Weeze airport net over de grens bij Nijmegen of vanuit Charleroi vlak onder Brussel. Beide vertrekpunten zijn ideaal door de kleinschaligheid en ook nog eens voordelig met betrekking tot parkeren. Een ander alternatief is om met Jetairfly vanuit Brussel, Luik of Oostende te vliegen. De laatste optie is om met Transavia vanaf Amsterdam, Eindhoven of Groningen te vertrekken. Op al deze vertreklocaties zijn verschillende vertrekdagen van toepassing. De vluchten gaan direct naar las Palmas op Gran Canaria. Ter plaatse regelen we een huurauto voor je zodat je lekker flexibel bent en kunt gaan en staan waar je wilt en je op het eiland alle vrijheid hebt om nog een of meerdere dagen iets te ondernemen en rond te kijken. Deze reis kan worden aangeboden bij 4 vissers voor een week verblijf in 2 tweepersoonsappartementen, eigen verzorging, lunch aan boord, 6 visdagen van 9 tot 15 uur met 2 dagen trawlen, 2 dagen bodemvissen en 2 dagen jigging, inclusief vlucht vanaf Weeze airport en huurauto voor een bedrag vanaf 1.350,- per persoon. Deze prijs is afhankelijk van de beschikbaarheid van vluchten, gewenste periode en type visserij. Bijkomende kosten: diners, drank, benzine voor eventuele huurauto, eventuele fooi voor bootcrew. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze locatie of wil je een offerte, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Mob :

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

Kaap Verdie, The Real Deal

Kaap Verdie, The Real Deal Kaap Verdie, The Real Deal Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië behoort zonder enige twijfel tot één van de top

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016 Prijslijst Sportvissen 2016 Wrakvissen Korte tocht van 7.00u tot 17.000u aa11 zzzz zzz Lange tocht van 6.00u tot 18.00u Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 900 euro - max. 12 personen 90 euro per persoon

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL Gebied Soedan. Ten Noorden de grens met Egypte en ten zuiden de grens met Eritrea. Voor ons een relatief onbekend gebied maar het ligt ruim 1000 kilometer ten zuiden

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs!

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Gebied Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Alleen al de naam Golf van Oman doet menig vissershart sneller kloppen. Op 6,5 uur vliegen tref je een waar paradijs voor

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Kaap Verdie, Maio. Gebied

Kaap Verdie, Maio. Gebied Kaap Verdie, Maio Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië bestaat uit een tiental eilanden die gezamenlijk de onafhankelijke

Nadere informatie

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied De Ebro is de langste rivier van Spanje met maar liefst 925 kilometer water. De rivier mondt bij Riumar in de Middelandse zee. Hier komen

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Haring! Verse haring! Wie maakt me los! Ik heb verse haring! Ha... ja, nou heb ik jullie aandacht, hè? Sorry, ik ben uitverkocht. Vandaag geen haring

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Popperen en Jiggen! Gebied

Popperen en Jiggen! Gebied Popperen en Jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische Oceaan ligt.

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2017

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2017 Prijslijst Sportvissen 2017 Wrakvissen Afhuur Boot Lange tocht van 6.00u tot 17.00u Opstappers* aa11 zzzz zzz Afhuur Boot Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u Opstappers* 1000 euro max. 12 personen 100

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Geschreven door Administrator vrijdag, 21 januari 2011 22:45 - Laatst aangepast maandag, 22 september 2014 07:43

Geschreven door Administrator vrijdag, 21 januari 2011 22:45 - Laatst aangepast maandag, 22 september 2014 07:43 Contactinformatie Vanwege een gigantische hoeveelheid ongewenste berichten die we dagelijks via het contactformulier ontvingen, hebben besloten deze offline te halen. Wilt u ons een mailtje sturen dan

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018 Prijslijst Sportvissen 2018 Wrakvissen Lange tocht van 6.00u tot 17.00u Opstappers* aa11 zzzz zzz Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u Opstappers* 1000 euro max. 12 personen 100 euro per persoon 1200

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto

Gran Canaria. Gemaakt door: Sulivenne Alberto Gran Canaria Gemaakt door: Sulivenne Alberto 1 Inleiding Algemene informatie (ligging, klimaat, landschap, natuur en cultuur) Verblijfsaccommodatie Vermaak en aanvullende diensten Veiligheid Verantwoord

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Ik ben het Net. Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!. VISSERIJ 5 6 GROEP. Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer.

Ik ben het Net. Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!. VISSERIJ 5 6 GROEP. Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. VISSERIJ Ik ben het Net Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!. Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese Unie Haring! Verse

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E!

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! z i n i n z i n g e n i n h e t z o n n i g e z u i d - I t a l i ë? Wat? : een week koorzang o.l.v. Harry de Beer ( www.harrydebeer.nl Wanneer?

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Catamaranzeilen vanop Kos

Catamaranzeilen vanop Kos Catamaranzeilen vanop Kos Vind je catamaranzeilen ook zo spectaculair om naar te kijken? Beeld je dan maar eens in hoe het moet voelen om zelf zo n boot te besturen en ermee door de azuurblauwe Griekse

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen!

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! In het zuidwesten van het sultanaat Oman ligt de stad Salalah van waaruit we in samenwerking met onze lokale partner deze schitterende bestemming aanbieden.

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018 Prijslijst Sportvissen 2018 Wrakvissen Lange tocht van 6.00u tot 17.00u aa11 zzzz zzz Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 1000 euro max. 12 personen 100 euro per persoon 1200 euro max. 12 personen 120

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen Meezeilen vanuit Kos Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je van een vakantie volop

Nadere informatie

NIEUWSFLASH SAL CABO VERDE

NIEUWSFLASH SAL CABO VERDE SAL CABO VERDE FISHINGTRIP ROBBY FISH ging op visreis naar Cabo Verde Cabo Verde ligt op ongeveer 5,5u vliegen vanuit Brussel (thv Senegal) De vluchten kun je oa. boeken via Jetair of Thomas Cook Je hebt

Nadere informatie

GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN

GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN ANDAMAN EILANDEN Programma Van 27 januari 2017 tm 4 februari 2017 Er kunnen maximaal 7 vissers mee en 1 begeleiding 27 jan vlucht Amsterdam Port Blair 28 jan aankomst Port Blair,

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

Schotland reis MS Word Export To Multiple PDF Files Software - Please purchase license. 10 mei tot 15 mei

Schotland reis MS Word Export To Multiple PDF Files Software - Please purchase license. 10 mei tot 15 mei MS Word Export To Multiple PDF Files Software - Please purchase license. Schotland reis 2009 10 mei tot 15 mei De week rust pakte even anders uit voor de achter gebleven bemanning, het was zo n bar weer

Nadere informatie

New Isropa Dé Cyprus Specialist

New Isropa Dé Cyprus Specialist Cyprus Wellness- en Yogareis Yoga in de Baarsjes Zening Resorts Cyprus 13 tot en met 20 september 2015 Zondag 13 september 2015 Transavia vlucht Amsterdam-Paphos Busvervoer van Paphos Airport naar Zening

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Ik ben het Net. Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! VISSERIJ 7 8 GROEP. Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer.

Ik ben het Net. Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! VISSERIJ 7 8 GROEP. Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. VISSERIJ Ik ben het Net Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Aangeboden door Dit verhaal is onderdeel van de Europese Verhalenkoffer. www.eu.nl -> onderwijs Europese Unie Haring! Verse

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen:

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen: Bonaire Gebied Bonaire is een prachtig eiland in de Cariben en maakt onderdeel uit van het Nederlandse koninkrijk. Dus je kunt hier gewoon Nederlands praten en iedereen verstaat je. Wel zo makkelijk. Dit

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Gebied Het meer van Nicaragua is het grootste meer van centraal Amerika. Met ruim 8.000 km 2 oppervlakte is het een gebied ter grootte van Groningen, Overijssel

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN 7 TM 14 JUNI 2016 OUDE TIJDEN HERLEVEN OP DE RODE ZEE! POPPEREN & JIGGEN IN ZUID EGYPTE Heen: dinsdag 7 juni 2016 Amsterdam Marsa Alam 08.30 14.50 uur met Arke

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Inhoud. Voorbereiding. Waar ga je naar toe. Hoe doe je het met School. Een probleem. Ik heb niks te doen. Dag en nacht varen.

Inhoud. Voorbereiding. Waar ga je naar toe. Hoe doe je het met School. Een probleem. Ik heb niks te doen. Dag en nacht varen. Inhoud Voorbereiding Waar ga je naar toe Hoe doe je het met School Een probleem Ik heb niks te doen Dag en nacht varen De wereld rond Geen eten Vissen Bang voor vissen haaien Snorkelen Terug INLEIDING.

Nadere informatie

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 AMSTERDAM - Bij jongerenreizen wordt vaak het beeld opgeroepen van funvakanties op massabestemmingen zoals Chersonissos of Lloret de Mar. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL)

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) HOTELARRANGEMENTEN HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) 0566-651312 Info@goerres.nl Geachte gast, Van harte welkom bij Hotel Restaurant Goerres Oan e Boarn Graag informeren

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka

Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka Fjäll-wandeling: Långfjället/Femundsmarka 5-daagse wandeling in natuurreservaat Långfjället/ nationaalpark Femundsmarka, MiddenZweden/Noorwegen Grövelsjön is een meer in het noordelijkste puntje van de

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Vismateriaal:30/50lbs hengels, reels, jig-hengels, molens, lures, teasers, rapalas,...

Vismateriaal:30/50lbs hengels, reels, jig-hengels, molens, lures, teasers, rapalas,... De aanloop naar het vissen. Vertrek op 19 november om 6h15 vanuit Zaventem via Lisbon. Aankomst in Mindelo op 19 november om 14h45 met 2 uur vertraging wegens technische problemen met het vliegtuig. Na

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Vitassist heet u van harte welkom! Comfortabel herstellen,

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie