Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!"

Transcriptie

1 Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

2 Vitassist heet u van harte welkom!

3 Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven Welkom bij Vitassist! Vitassist Zorghotel combineert de luxe van een hotel met de beste professionele zorg. Vitassist zorgt daarnaast voor warmte, sfeer en Brabantse gastvrijheid op een plek waar u in alle rust gast kunt zijn. Onze professionele zorg is 24 uur per dag beschikbaar en stemmen wij altijd op uw specifieke wensen af. Of u nu comfortabel wilt herstellen van een medische ingreep, het prettig vindt te revalideren in een viersterren omgeving of u veilig voelt bij het idee dat uw partner of familie altijd welkom is en bij ons kan logeren. Vitassist heeft alle faciliteiten in huis om uw verblijf in te richten zoals u dit wenst. Ook voor een onbezorgde vakantie met zorg op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u als mantelzorger ontzorgd worden, maar wel samen weg? De mogelijkheden van ons viersterren hotel met zorg zijn eindeloos. Bij Vitassist combineren wij uw verblijf, herstel en zorg met alle comfort en luxe van een viersterren hotel.

4 Vitassist, daar is van alles te doen! Vitassist Zorghotel: verblijven met zorg, herstellen en revalideren op een voor Nederlandse begrippen, unieke locatie! Als onderdeel van het Fitland XL complex bieden wij alles onder één dak.

5 De mogelijkheden bij Vitassist zijn eindeloos. Lekker eten, heerlijk tot rust komen, maar ook naar buiten en genieten van de natuur. Culinair Bij Vitassist geniet u van alles wat lekker en gezond is. Verse producten met vertrouwde, maar zeker ook verrassende smaken. Dat is ons credo. Restaurant Op Suyt serveert u het culinaire neusje van de zalm. U kunt hier bourgondisch genieten van heerlijk eten en een goed glas. Met name ons dinerconcept is bijzonder; alle gerechten serveren wij van de Big Green Eggs, een hoogwaardig kooksysteem, dat niet meer weg te denken is uit de sterrenrestaurants. Wellness & Beauty Wellness Helmond is een natuurlijk rustpunt in de dagelijkse hectiek. De luxe uitstraling, het comfort en de vele faciliteiten maken van Wellness Helmond een fijne plek om te zijn. Laat u verwennen met een massage of beautybehandeling, geniet van de warme baden en sauna s en kom tot rust met een goed boek in de lounge of op het buitenterras. Kortom; dit resort is toegankelijk voor iedereen die toe is aan een gezonde dosis rust en ontspanning. Hier krijgt werken aan uw herstel een extra dimensie.

6

7 Ontspannen en genieten Sport en bewegen Om u optimaal te laten werken aan uw herstel of revalidatie beschikt Vitassist over een schitterend inpandig sportcentrum, inclusief topsporthal. Daarnaast kunt u bij eerstelijns praktijk Zorgboog in Balans terecht voor professioneel advies op het gebied van ergotherapie, diëtetiek, fysiotherapie, logopedie, ouderengeneeskunde en psychotherapie. Activiteiten Houdt u van serene rust of juist van mensen om u heen? Vitassist biedt meerdere mogelijkheden om te ontspannen. Zo kunt u heerlijk rustig lezen in de sfeervolle hotellounge. Of wat dacht u van de bowlingbanen, die u vindt naast onze gezellige hotelbar! Uiteraard kunt u gratis gebruik maken van ons draadloze internet.

8

9 Zorg op maat door professionals Vitassist Zorghotel biedt professionele zorg binnen handbereik, 24 uur per dag. Intensief als u bijvoorbeeld komt herstellen na een medische ingreep. Maar ook als gevoel van veiligheid, tijdens een vakantie in eigen land. Vitassist Zorghotel Helmond levert de juiste zorg op maat, wat het doel van uw bezoek ook is. Dit spreken we zoveel mogelijk met u af voor uw komst, zodat u optimaal de tijd heeft om leuke dingen te doen. Revalideren en herstellen Als u bij een ziekte of na verblijf in het ziekenhuis nog extra tijd nodig heeft voor uw herstel, richt ons zorgteam zich op uw voorspoedig herstel. Om zo goed en zo snel mogelijk te kunnen herstellen, stellen wij een revalidatieprogramma op maat samen. Vitassist beschikt over 57 kamers, gelegen op de vierde en vijfde verdieping van het complex. Vitassist biedt kamers voorzien van alle gemakken die horen bij een verblijf zonder zorgen. Een hoog-laagbed, aangepaste badkamerfaciliteiten, een goede stoel, een alarmeringssysteem, telefoon en televisie. Uiteraard is het volledige complex rolstoeltoegankelijk.

10

11 Vakantie met zorg Vakantie met zorg Heerlijk ontspannen op vakantie gaan, maar toch ieder moment van de dag terug kunnen vallen op professionele zorg? Vitassist kan u dit gevoel geven! Onze kamers zijn luxe, comfortabel en zorggeschikt ingericht. Een zorg minder Bij Vitassist kunt u terecht voor een korte vakantie met zorg of een tijdelijke ontlasting van de mantelzorger. Samen genieten van alle luxe faciliteiten kan natuurlijk ook! Wij nemen de taken van uw mantelzorger over en bieden u een ontspannen verblijf, waarbij u samen geniet van de zorgeloze momenten. Wij regelen de professionele zorg. Wat kan Vitassist u bieden? - Revalidatie en herstel met professionele zorg - Vakantieverblijf met zorg - Ontzorgen van de mantelzorger - Tijdelijk verblijf wanneer het thuis even niet meer kan - Kortom, eigenlijk alles op het gebied van professionele zorg en verblijf!

12

13 Verblijven in het hart van de Peel In het hart van Helmond en de Peel! Gemeente Helmond bouwt met durf en visie aan haar toekomst met de karakteristieke wijk Suytkade. Een hoogwaardige uitbreiding van de centrumzone. Mooie architectuur, dichtbij alle voorzieningen, maar met de schitterende natuur van de Peel op fietsafstand. Kortom, een ideale uitvalsbasis voor een dagje naar de stad, genieten van cultuur of een dagje actief in de regio! Bij de inrichting van onze hotelkamers zijn wij uitgegaan van een healing environment. Alle kleuren, vormen en functionaliteiten zijn ingericht in een onderlinge harmonie, die bijdraagt aan uw gevoel van welbevinden. Alle kamers hebben een schitterend vergezicht over de wijk Suytkade en/of de stad Helmond!

14 Faciliteiten alles onder één dak Faciliteiten Het hotel beschikt over: - 57 kamers - parkeergarage - restaurant Op Suyt - terras - hotellobby/leesruimte - sportcentrum met topsporthal - bowlingcentrum - wellnessresort - rustruimtes - revalidatieruimtes - eerstelijns praktijk met o.a. fysiotherapie Neemt u voor meer informatie gerust contact op met ons. Het team van Vitassist staat u graag te woord. Of kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en ervaar zelf de ambiance en de faciliteiten van Vitassist Zorghotel.

15 Indicatie en tarieven Afhankelijk van de polis van uw zorgverzekeraar worden de kosten voor het verblijf in ons zorghotel (gedeeltelijk) vergoed. U kunt dit in uw polisvoorwaarden terugvinden onder de rubriek herstellingsoord/zorghotel. De kosten voor de verzorging worden door het CIZ geïndiceerd. Uw eigen bijdrage wordt door het Centraal Administratie Kantoor berekend en wordt gebaseerd op uw inkomen. De kosten kunnen ook vanuit een persoonsgebonden budget worden betaald. Kijk op voor onze tarieven of neem telefonisch contact op via Unieke samenwerking Vitassist is een uniek samenwerkingsverband tussen zorgaanbieders de Zorgboog, ZuidZorg en Fitland. Door onze krachtenbundeling ontstaat kennis en expertise in een breed scala aan zorgdiensten, waaronder ziekenhuiszorg, thuiszorg, verpleegzorg en kraamzorg. Maar ook brede kennis op het gebied van horeca, gastvrijheid en ontspanning.

16 Vitassist zorghotel Een gezamenlijk initiatief van: Vitassist Zorghotel Helmond Scheepsboulevard 2, 5705 KZ Helmond Een gezamenlijk initiatief van de Zorgboog, ZuidZorg en Fitland

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven

Nadere informatie

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201312 Revalideren en herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Twee hotels in Rotterdam Aafje heeft twee zorghotels. Het

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Welkom Wilt u comfortabel herstellen van een medische ingreep? Vindt u het prettig om te revalideren

Nadere informatie

Revalideren op viersterrenniveau

Revalideren op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201503 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Revalideren op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om

Nadere informatie

Revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella in Oosterbeek (parkflat De Valkenburcht) en in Bennekom (het Baken).

Nadere informatie

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Zorghotels Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. Doordat u herstellende bent van een

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201106 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor

Nadere informatie

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Zorghotels Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. Doordat u herstellende bent van een

Nadere informatie

Herstellen op de Veluwe. Revalidatie en herstelzorg

Herstellen op de Veluwe. Revalidatie en herstelzorg Herstellen op de Veluwe Revalidatie en herstelzorg Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella binnen parkflat De Valkenburcht. Onder professionele begeleiding

Nadere informatie

Professionele. zorg, comfort. en gastvrijheid!

Professionele. zorg, comfort. en gastvrijheid! Professionele zorg, comfort en gastvrijheid! 1 2 Professionele zorg, comfort & gastvrijheid! Hotel Spelderholt is gelegen op een prachtig landgoed in de schitterende natuur van de Veluwe, vlak onder Apeldoorn

Nadere informatie

Een moment van rust tussen ziekenhuis en thuis

Een moment van rust tussen ziekenhuis en thuis Een moment van rust tussen ziekenhuis en thuis Terug huiswaarts keren na een hospitalisatie is een grote stap. Patiënten geven vaak aan dat ze er nog niet helemaal klaar voor zijn en dat ze toch nog wat

Nadere informatie

zorghotel boulevard zorg aan zee

zorghotel boulevard zorg aan zee zorghotel boulevard zorg aan zee Zorg aan Zee, het zorghotel maakt het mogelijk Comfort en zorg, op een prachtige locatie aan zee. Dat is het zorghotel aan de boulevard van Vlissingen. Het zorghotel is

Nadere informatie

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Antonius IJsselmonde Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Antonius IJsselmonde Antonius IJsselmonde is een centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. Hier krijgt u op individuele

Nadere informatie

Revalideren bij Pleyade

Revalideren bij Pleyade Revalideren bij Pleyade www.pleyade.nl Wat de cliënt wil bereiken, staat bij ons voorop. Jelle Kruysmulder, fysiotherapeut Samenvattend In een prettige omgeving revalideren kan bij Pleyade Revalidatie.

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius Binnenweg. Centrum voor revalidatie en specialistische zorg. meer dan zorg Laurens Antonius Binnenweg Centrum voor revalidatie en specialistische zorg meer dan zorg Antonius Binnenweg De medewerkers van Antonius Binnenweg zijn gespecialiseerd in het bieden van revalidatie zorg

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

RSZK Revalidatie Centrum voor Senioren. Snel en verantwoord werken aan uw revalidatie en herstel

RSZK Revalidatie Centrum voor Senioren. Snel en verantwoord werken aan uw revalidatie en herstel EXPERT RSZK Revalidatie Centrum voor Senioren Snel en verantwoord werken aan uw revalidatie en herstel RSZK Revalidatie Centrum voor Senioren Geriatrische Revalidatie Een mensenleven kan door een ongeluk

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

ZORGHOTEL DOMSTATE CONCEPT INHOUDELIJKE BENADERING

ZORGHOTEL DOMSTATE CONCEPT INHOUDELIJKE BENADERING ZORGHOTEL DOMSTATE CONCEPT INHOUDELIJKE BENADERING VAN EIJK & VAN DER LUBBE DEFINITIE INHOUDELIJKE UITGANGSPUNTEN UITWERKING THEMA S NAAR HEALING ENVIRONMENT Balies zijn uitnodigend Luxe elementen Aansluiting

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Levendig en veelzijdig Dat is ZINN Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl Pleyade Algemene informatie www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Aangenaam en actief herstellen na operatie of opname

Aangenaam en actief herstellen na operatie of opname Warande Herstelzorg Aangenaam en actief herstellen na operatie of opname Na een opname in het ziekenhuis, of op een revalidatie-afdeling kunt u nog niet meteen naar huis. U bent nog niet voldoende hersteld,

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

HERSTELVERBLIJF DRIE EIKEN

HERSTELVERBLIJF DRIE EIKEN Bouwheer UZA Monica vzw 2650 Edegem Project nieuwbouw herstelverblijf met 68 kamers en 83 bedden (1 pers/ 2 pers kamers) Adres Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem Uitvoeringstermijn Januari 2014 - maart

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Echt-Susteren

Proteion is er voor u in Echt-Susteren Proteion is er voor u in Echt-Susteren U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

Voor iedere zorgvraag een passende oplossing

Voor iedere zorgvraag een passende oplossing Voor iedere zorgvraag een passende oplossing De Gouden Leeuw Groep De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Deze persoonlijke zorgvraag varieert

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

Raad van bestuur van de vzw UZA Monica, Dames en heren genodigden, Vrienden en andere nieuwsgierigen,

Raad van bestuur van de vzw UZA Monica, Dames en heren genodigden, Vrienden en andere nieuwsgierigen, 1 Mijnheer de voorzitter, dames en heren, leden van de Raad van bestuur van de vzw UZA Monica, Dames en heren genodigden, Vrienden en andere nieuwsgierigen, Zoals de heer Van der Straeten daarstraks duidelijk

Nadere informatie

Voor palliatieve zorg op maat

Voor palliatieve zorg op maat hospice de Populier Voor palliatieve zorg op maat Afscheid van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven. Daarmee krijgt ook palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving. Hospice

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in Slotervaart werkt u aan een verantwoorde terugkeer

Nadere informatie

Ontdek hoe revalidatie ook kan. Na een medische ingreep actief revalideren met alle zorg die u nodig heeft.

Ontdek hoe revalidatie ook kan. Na een medische ingreep actief revalideren met alle zorg die u nodig heeft. Ontdek hoe revalidatie ook kan Na een medische ingreep actief revalideren met alle zorg die u nodig heeft. alles draait om revalideren Precies de zorg en de begeleiding die u nodig heeft. Uw medische behandeling

Nadere informatie

Voor iedere zorgvraag een passende oplossing

Voor iedere zorgvraag een passende oplossing Voor iedere zorgvraag een passende oplossing De Gouden Leeuw Groep Missie De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Deze persoonlijke zorgvraag

Nadere informatie

KOM TOT RUST NA UW BEVALLING...

KOM TOT RUST NA UW BEVALLING... KOM TOT RUST NA UW BEVALLING... drie eiken, meer dan een hotel U bent net bevallen en u wil graag met uw partner in alle rust genieten van de eerste dagen met uw baby? U kan de eerste dagen na uw bevalling

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Welkom in Mechropa

Oog voor wat telt. Welkom in Mechropa Oog voor wat telt Welkom in Mechropa Welkom in Mechropa Mechropa is een kleinschalig revalidatie- en verpleegcentrum in een groene omgeving aan de Scheveningseweg in Den Haag. U kunt er kortdurend revalideren

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter Alles is revalidatie Revalideren in Madeleine Voelt beter Revalideren in Madeleine Een goede revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk, een operatie of een hersenbloeding is van groot belang. Vanzelfsprekend

Nadere informatie

Welkom bij. Pleyade.

Welkom bij. Pleyade. Welkom bij Pleyade www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen die

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl

Wonen in Hof t Seijs. Verpleegunit. Zorgstroom.nl Wonen in Hof t Seijs Verpleegunit Zorghotel Zelfstandig wonen Zorgstroom.nl In de Griffioenstraat in Middelburg, middenin de wijk de Griffioen, vindt u Hof t Seijs, de nieuwe locatie van Zorgstroom waar

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand Zorg van ZINN Voor als het thuis niet meer gaat Verpleging ZINN

Nadere informatie

Revalidatie Centrum voor Senioren

Revalidatie Centrum voor Senioren Revalidatie Centrum voor Senioren Revalidatie Centrum voor Senioren Een mensenleven kan door een ongeluk of ziekte totaal veranderen. Dagelijkse bezigheden zijn dan opeens niet zo vanzelfsprekend. In het

Nadere informatie

Ontslag uit het ziekenhuis en u heeft nog zorg nodig

Ontslag uit het ziekenhuis en u heeft nog zorg nodig Ontslag uit het ziekenhuis en u heeft nog zorg nodig Albert Schweitzer ziekenhuis maart 2014 pavo 0387 Inleiding In het Albert Schweitzer ziekenhuis wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit van zorg.

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Leudal

Proteion is er voor u in Leudal Proteion is er voor u in Leudal U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg Laurens Huize Sint Petrus Gezellige locatie met een lange traditie meer dan zorg Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat

Nadere informatie

Revalideren is topsport Wij bieden de helpende hand!

Revalideren is topsport Wij bieden de helpende hand! Revalideren is topsport Wij bieden de helpende hand! Succesvol revalideren doet u samen met zorggroep Maas & Waal 1. Uw doelen: wat u wilt bereiken; 2. Uw inspanningen: revalideren doet u zelf; 3. Onze

Nadere informatie

RSZK Revalidatie Centrum voor Senioren. Revalidatie. Snel en verantwoord werken aan uw revalidatie en herstel

RSZK Revalidatie Centrum voor Senioren. Revalidatie. Snel en verantwoord werken aan uw revalidatie en herstel RSZK Revalidatie Centrum voor Senioren Revalidatie Snel en verantwoord werken aan uw revalidatie en herstel Snel en verantwoord werken aan uw revalidatie en herstel Een mensenleven kan door een ongeluk

Nadere informatie

Woonzorg in het hart van Amersfoort

Woonzorg in het hart van Amersfoort Woonzorg in het hart van Amersfoort wonen & leven, zorgen, leren & werken ZORGRESIDENCE HET SEMINARIE is gevestigd in het historisch stadscentrum op een van de meest onderscheidende locaties die Amersfoort

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Bergen

Proteion is er voor u in Bergen Proteion is er voor u in Bergen U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

Revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella in Oosterbeek (parkflat De Valkenburcht) en in Bennekom (het Baken). Onder professionele begeleiding

Nadere informatie

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen waardoor

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Peel en Maas

Proteion is er voor u in Peel en Maas Proteion is er voor u in Peel en Maas U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

Waardig Wonen Waardig Wonen Zelfstandig en luxe wonen in een mooi appartement op een kleinschalige woonlocatie. Met de mogelijkheid om de eigen levensstijl voort te zetten en met goede zorg binnen handbereik.

Nadere informatie

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Intermezzo Zuid Revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Intermezzo Zuid Bij Laurens Intermezzo Zuid kunt u onder professionele begeleiding revalideren, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval

Nadere informatie

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl WONEN IN BetingeStaete Delfzijl Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt actief wonen actief wonen ons aanbod In zorglocatie Daalhof ligt het accent op zelfstandig en betaalbaar wonen met zorgvoorzieningen binnen handbereik. Gemak staat voorop. Ondanks de hoge graad van zelfstandigheid

Nadere informatie

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. De Riethorst De Riethorst Stromenland Informatiebrochure De Riethorst De Riethorst Stromenland Warm welkom Met deze folder geven we u een eerste indruk van verpleeghuis De Riethorst in het hartje van de stad Geertruidenberg. Een verpleeghuis

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Slotjesveste De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 In deze folder willen wij u graag kennis laten maken met Slotjesveste en u een idee geven van wat wij kunnen betekenen voor u. Uitgangspunt

Nadere informatie

Ons Advies. graag. Zij komen ook bij u thuis. Behandeling & expertise

Ons Advies. graag. Zij komen ook bij u thuis. Behandeling & expertise Ons Advies & Behandelteam helpt u graag Zij komen ook bij u thuis Behandeling & expertise Welkom Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten

Nadere informatie

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt

Wonen met zorg op maat. Oog voor wat telt Wonen met zorg op maat Oog voor wat telt Maison Gaspard de Coligny Maison Gaspard de Coligny is een kleine, sfeervolle en servicegerichte woonzorgvoorziening. Wonen met zorg dichtbij, altijd. Zelfstandig

Nadere informatie

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in marianahof Gastvrij thuis 4 Eigen regie 5 Aandacht 6 Multidisciplinair

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Revalidatie. Aandacht. voor ouder worden en ouder zijn

Revalidatie. Aandacht. voor ouder worden en ouder zijn Revalidatie Aandacht voor ouder worden en ouder zijn Geriatrische revalidatie Zoveel mogelijk zelfredzaam worden, zodat u weer naar huis kunt. Dat is het motto van geriatrische revalidatie van SHDH. Het

Nadere informatie

Zorg na een ziekenhuisopname

Zorg na een ziekenhuisopname Zorg na een ziekenhuisopname Met ingang van 1 januari 2015 is er veel veranderd in de zorg. Belangrijk is dat u weet dat niet meer alle zorg wordt vergoed en verzorgd door de overheid, thuiszorg of het

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo Woonzorgcentrum Eugeria Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Wij zijn Argos Zorggroep

Wij zijn Argos Zorggroep Wij zijn Argos Zorggroep Liefdevolle en deskundige zorg, behandeling en gezelligheid, dát is waar Argos Zorggroep het verschil mee maakt. Dit doen wij bij u thuis of in een van onze huizen voor verpleging

Nadere informatie

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna Laurens Joachim en Anna is een gezellig woonzorgcentrum aan de Slinge in Rotterdam. Er heerst een ongedwongen en open sfeer.

Nadere informatie

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons Logeren, herstellen en revalideren hut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Behandeling en expertise is Nieuw thuis Comfortabel logeren met zorg en ondersteuning Revalideren en/of herstellen tijdens ziekte

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Maasgouw

Proteion is er voor u in Maasgouw Proteion is er voor u in Maasgouw U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

het beste van alle werelden

het beste van alle werelden het beste van alle werelden Huiselijk, comfortabel en veilig Waar wilt u bevallen en genieten van uw kraamtijd? Als u zwanger bent, dan groeit u naar het moment van de bevalling en de kraamtijd toe. U

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Venlo

Proteion is er voor u in Venlo Proteion is er voor u in Venlo U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Verpleeghuis. Oudshoorn

Verpleeghuis. Oudshoorn Verpleeghuis Oudshoorn Onze visie We willen allemaal graag gezond en vitaal ouder worden. Maar dat hebben we niet altijd zelf in de hand. Soms stelt het leven ons onverwacht voor moeilijkheden en hebben

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Naber Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Naber Laurens De Naber ligt in de groenrijke wijk Ommoord. De Naber kenmerkt zich door de kleinschalige opzet en de warme en huiselijke

Nadere informatie

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER HET HOGE VEER WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX U wilt graag zo lang en zo goed mogelijk voor uzelf kunnen zorgen. U wilt de touwtjes in eigen handen houden. Dat begrijpen

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie