betoverend BAli Indonesie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "betoverend BAli Indonesie"

Transcriptie

1 betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE

2 BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in combinatie met de vriendelijke bevolking maken uw vakantie onvergetelijk! De bevolking is overwegend Hindoeïstisch. Het geloof en de spiritualiteit speelt een belangrijke rol in het leven van de Balinezen en dit ziet u ook overal terug op het eiland. Zo zijn er talrijke schitterende tempels te vinden, maar ook kunt u dit terugzien in de traditionele dansen, muziek en tradities. In het zuiden van het eiland, waar ook de internationale vluchten landen, kunt u de meeste toeristische badplaatsen vinden met schitterende hotels en mooie stranden. Trekt u meer landinwaarts, dan zult u ook ontdekken hoe schitterend de natuur is. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige regenwouden en rijstvelden wat u absoluut niet gemist mag hebben tijdens uw vakantie in Bali. Kortom, redenen genoeg om nu uw vakantie naar dit betoverende eiland vast te leggen!

3 PROGRAMMA PURI SANTRIAN, SANUR Puri Santrian is één van onze best verkochte accommodaties. De service is er fantastisch, het is een schitterend opgezet resort (een oase van rust) en ook de ligging is geweldig. Puri Santrian ligt direct aan het heerlijke strand en direct in het centrum van Sanur. Geniet van de heerlijke Indonesische keuken in één van de 2 restaurants op het resort of neem een heerlijke cocktail aan één van de gezellige bars! Daarnaast beschikt het complex over maar liefst 4 zwembaden, een kinderbad en een zonneterras met ligbedden en parasols. De badhanddoeken kunt u lekker thuis laten want deze zijn op het complex al aanwezig. Ook worden er diverse activiteiten aangeboden zoals Yoga en kanoën. In de avond is er een activiteitenprogramma. Wilt u even helemaal niets en lekker tot rust komen? Dat kan! Laat u verwennen in de schitterende wellness van Puri Santrian. Het zult u werkelijk aan niets ontbreken!

4 TIPS HONEYMOON HONEYMOONERS ONTVANGEN BIJ AANKOMST VERS FRUIT EN BALINESE BLOENEM OP DE KAMER. DAARNAAST ONTVANGEN HONEYMOONERS MAAR LIEFST 10% KORTING OP ALLE MAALTIJDEN IN HET MEZZANINE RESTAURANT. ZWEMMEN U kunt tevens gebruik maken van het zwembad en het strand van accommodatie Griya Santrian op 2 kilometer afstand. SANTRIAN CLUB KAMER Voor een kleine toeslag kunt u tevens een Santrian Club kamer boeken. Deze kamers zijn gelegen in een apart gedeelte van het complex waar geen kinderen mogen komen. Daarnaast ontvangt u dagelijks leuke extra s zoals een afternoon tea.

5 BEZIENSWAARDIGHEDEN TEMPEL PURA BESAKIH TEMPEL ULUWATU TEMPEL TANAH LOT TEMPEL GOA GAJAH (REISTIJD CA. 1 UUR EN 20 MINUTEN) (REISTIJD CA. 1 UUR) (REISTIJD CA. 1 UUR) (REISTIJD CA. 50 MINUTEN)

6 PROGRAMMA ALILA UBUD, UBUD Wat een pareltje! Alila Ubud is gelegen op één van de mooiste plekken van het eiland, te midden van uitgestrekte rijstvelden en met een schitterend uitzicht op de vulkanen in de Agungvallei. De gratis shuttlebus brengt u in slechts 10 minuten naar het centrum van Ubud. Dit is echt genieten! Wat dacht u van een traditionele Balinese massage? Of fiets met een leenfiets van het resort tussen de schitterende rijstvelden of verken het artistieke centrum van Ubud met zijn vele winkeltjes met houtsnijwerk. Het complex is gelegen in een mooie tuin en beschikt over een zwembad (infinity pool) met zonneterras. Badhanddoeken kunt u lekker thuis laten want deze zijn aanwezig op het complex. Er is een restaurant aanwezig waar u kunt genieten van heerlijk bereide lokale gerechten en er is een buitenbar. Overdag is er een activiteitenprogramma.

7 TIPS PROEFDINER BIJ EEN MINIMUM VERBLIJF VAN 3 NACHTEN ONTVANGT U EEN GRATIS BALINEES PROEFDINER IN HET PLANTATION RESTAURANT. BIJ EEN VERBLIJF VAN MINIMAAL 5 NACHTEN ONTVANGT U TEVENS HET PROEFDINER PLUS EEN MASSAGE VAN 60 MINUTEN LANG. WAT EEN VERWENNERIJ! AFTERNOON TEA - Dagelijks kunt u genieten van een gratis afternoon tea tussen en uur. WIFI Er is gratis WiFi aanwezig

8 BEZIENSWAARDIGHEDEN RIJSTVELDEN VAN JATILUWIH (REISTIJD CA. 1 UUR EN 30 MINUTEN) KRATERMEER LAKE BATUR (REISTIJD CA. 1 UUR EN 20 MINUTEN) MONKEY FOREST (REISTIJD CA. 10 MINUTEN) ELEPHANT SAFARI PARK (REISTIJD CA. 40 MINUTEN)

9 PROGRAMMA PURI BAGUS, LOVINA Wat een plaatje is Puri Bagus! Puri Bagus is gelegen in een mooie luxueuze omgeving, in een tropische tuin, met uitzicht op de mooie rijstterrassen (sawa s). Lovina en het historische stadje Singaraja zijn beiden gelegen op slechts 5 minuten rijden. Geniet van de Balinese én internationale keuken in het openlucht restaurant of neem een lekkere Balinese cocktail aan de bar en geniet van het prachtige uitzicht! Voor de actieve reiziger is er ook voldoende te doen! Wat dacht u van fietsen, vissen, snorkelen, duiken of bijvoorbeeld windsurfen? Of blijft u liever lekker bij het zwembad liggen met een drankje in uw hand of laat u zich onderdompelen in luxe in de wellness? Het is allemaal mogelijk in Puri Bagus!

10 BEZIENSWAARDIGHEDEN DOLFIJNEN SPOTTEN VOOR DE KUST VAN LOVINA BEZOEK AAN HET HOOGGELEGEN MEER VAN BRATAN (REISTIJD CA. 1 UUR EN 10 MINUTEN)

11 PROGRAMMA THE CHANDI BOUTIQUE RESORT, SENGGIGI, LOMBOK Senggigi is een van de populairste plaatsen op Lombok. Senggigi wordt omgeven door prachtige witte palmstranden, een azuurblauwe zee en een schilderachtig berglandschap. Eén van onze aanbevelingen in Senggigi is: The Chandi Boutique Resort. Deze accommodatie beschikt over een spa, een buitenzwembad, een restaurant met een bar aan het strand en prachtig uitzicht op de oceaan. Het personeel is zeer vriendelijk en zorgt ervoor dat u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. De kleinschalige accommodatie beschikt over 15 mooie villa s met airconditioning, moderne interieurs, een eigen terras en een open tuindouche. Geniet van de lekkere Aziatische of Westerse gerechten in het restaurant of bewonder de prachtige zonsopgang met een lekkere cocktail in uw hand.

12 BEZIENSWAARDIGHEDEN GUNUNG RINJANI NATIONAL PARK PURA MERU BOOTREIS FLORES PADANG BAI

13 PROGRAMMA PEARL OF TRAWANGAN, GILI TRAWANGAN De Gili-eilanden, zijn gelegen voor de kust van Lombok. De gili eilanden zijn een waar paradijs. Gili Trawangan is het grootste eiland van de drie en ook het drukst bezocht. Gili Trawangan is de plek voor backpackers en partylovers, maar ook voor mensen die wat meer luxe zoeken. Er rijden geen auto s op het eiland. Wel rijden er paard met wagens, welke u naar uw accommodatie kunnen brengen. Verder heeft het eiland veel restaurants die aan het strand zijn gelegen waar u heerlijk kunt eten. Een geweldig hotel op Gili Trawangan is: Pearl of Trawangan. Deze accommodatie is aan het strand gelegen en beschikt over een buitenzwembad met een swim-up bar. De kamers zijn stijlvol en rustiek ontworpen, geheel in de sfeer van het tropische eiland. Op een paar 100 meter vindt u de belangrijkste winkelstraat waar een tal van restaurants en bars zijn. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie.

14 BEZIENSWAARDIGHEDEN GILI MENO SNORKELTRIP OPENLUCHTBIOSCOOP ZONSONDERGANG

15 Rondreizen 16 DAGEN / 13 NACHTEN BALI 3 dagen Sanur, Puri Santrian tot en met (voor 2 personen) 4 dagen Lovina, Puri Bagus tot en met (voor 2 personen) 4 dagen Ubud, Alila Ubud tot en met (voor 2 personen) 4 dagen Sanur, Puri Santrian tot en met (voor 2 personen) Sanur Ubud reistijd ca. 1 uur Ubud Lovina reistijd ca. 2 uur en 20 minuten Hotels via Booking.com Totaal: 1566 (voor 2 personen) Vluchten met Cathay Pacific: 630 per persoon 19 DAGEN / 16 NACHTEN BALI, GILI TRAWANGAN EN LOMBOK 8 dagen Bali, Sanur, Puri Santrian tot en met (voor 2 personen) 5 dagen Gili Trawangan, Pearl of Trawangan tot en met (voor 2 personen) 6 dagen Lombok, Senggigi, The Chandi Boutique Resort & Spa tot en met (voor 2 personen) Sanur Ubud reistijd ca. 1 uur Ubud Lovina reistijd ca. 2 uur en 20 minuten Hotel via Booking.com Totaal: 2102 (voor 2 personen) Vluchten via Garuda 700 per persoon Vanuit Bali naar Gili Trawangan met de Gilicat vanuit Padangbai, Bali De boot doet er ongeveer 2 a 2,5 uur over Vanuit Gili Trawangan naar Bangsal, Lombok De boot doet er ongeveer een half uur over

16 Betoverend Bali U BOEKT DEZE REIS NAAR HET SCHITTERENDE BALI AL VANAF 2100,-! DIT IS INCLUSIEF VLUCHT, VERBLIJF EN TRANSFER.

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 Deze reis gaat van start in één van de Meest dynamische metropolen van Zuidoost Azië: Singapore. Hierna volgen

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij.

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. 2019 2020 PAK PAKKETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag met Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. Inbegrepen: Niet Inbegrepen:

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1-05-03-2017 Afspraak in Zaventem om 11h30. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken vanuit Brussel met Emirates op de vlucht naar Singapore, met overstap in

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1 - Brussel Antwerpen Singapore 04-03-2018 Programma SINGAPORE EN BALI Afspraak in Zaventem en Antwerpen. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken per luxe bus naar Schiphol en vliegen met

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. PAKKETTEN KETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2018 2019 Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale ntinentale vluchten

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen.

Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen. w w w. s ela ma tjala n.n l Jimbaran Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen. U heeft echter geen last van het lawaai, daar

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI

REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI Vluchtschema Vluchtschema Zondag 30 aug. Amsterdam Vertrek: 11.30uur Aankomst Singapore 06.00uur* Maandag 31 aug. Singapore Vertrek: 09.35uur Aankomst Denpasar 12.05uur

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Bali, Lombok en Gili Eilanden: eten bij de goden voor de prijs van tien postzegels

Bali, Lombok en Gili Eilanden: eten bij de goden voor de prijs van tien postzegels Bali, Lombok en Gili Eilanden: eten bij de goden voor de prijs van tien postzegels Bali wordt wel eens het eiland van de goden genoemd. Die indruk krijg je niet als je in Denpasar bent geland en daarna

Nadere informatie

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Logo 16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Ontdek de cultuur van Bali en het dromerige landschap, beroemd om zijn tradities, natuur, cultuur en kunst. Een zeer bijzonder en volledig verzorgde

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en winkeltjes.

Nadere informatie

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Curacao Altijd al naar Curaçao willen reizen, maar staat de lange vlucht of de reissom u tegen? Zet deze gedachten even opzij! Het klinkt erg cliché, maar u stelt zich

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Indonesië, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar - Ubud Dag 3 Ubud, bezoek Monkey Forest Dag 4 Ubud Dag 5 Ubud - Munduk Dag 6 Munduk, excursie naar waterval Dag 7 Munduk

Nadere informatie

Excursies Indonesië. Pure Ubud** Ubud rijstvelden trekking*

Excursies Indonesië. Pure Ubud** Ubud rijstvelden trekking* Excursies Indonesië De excursies voor Indonesië zijn privé, met Engelssprekende gids en inclusief alle in de beschrijvingen genoemde: entreegelden maaltijden transfers overige vervoer tenzij anders vermeld

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2017 2018 OVERWINTERING PAKETTEN van van 31 dagen BALI vertrekken vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale

Nadere informatie

De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan

De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan 28 oktober 2017-7 november 2017 Mindwellnessreizen / Angélique de Graaff E-mailadres: Telefoonnummer: Mindwellnessreizen / Angélique de Graaff info@mindwellnessreizen.nl

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

Lovina Beach. Puri Bagus. Damai Villa s BALI LOMBOK. w w w. s ela ma tjala n.n l

Lovina Beach. Puri Bagus. Damai Villa s BALI LOMBOK. w w w. s ela ma tjala n.n l w w w. s ela ma tjala n.n l Lovina Beach Puri Bagus BALI LOMBOK Bijzonderheden: Dit zeer luxe hotel is ruim van opzet, de kamers (villa s) liggen in een prachtig aangelegde tuin. Vanuit het zwembad heeft

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Travel Experience presents Indonesië Prijslijst Geldig voor vertrekken van 1/11/2011 tot 31/10/2012-9% Boek voor 31/3/12 Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Prijzen: Lokale Transfert

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

STRAND, NATUUR & CULTUUR. Selamat Jalan Tour. Bali Lombok

STRAND, NATUUR & CULTUUR. Selamat Jalan Tour. Bali Lombok STRAND, NATUUR & CULTUUR Selamat Jalan Tour Bali Lombok www.selamat jalan.nl Reisvoorwaarden aan een door ons georganiseerde reis: (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha.

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS JAVA/BALI 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. Dag 2: Jakarta (D) Aankomst op de luchthaven van Jakarta

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen.

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Thailand is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor kinderen maar het is zeker een aanrader. Het is heel bijzonder

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort!

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Deze brochure geeft u nuttige informatie om uw verblijf in de bungalow zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, neemt

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Vandaag ziet u hoe het echte leven is in Bali. Om 07.30 uur wordt u door uw Nederlandssprekende gids en chauffeur afgehaald en naar een klein lokaal

Vandaag ziet u hoe het echte leven is in Bali. Om 07.30 uur wordt u door uw Nederlandssprekende gids en chauffeur afgehaald en naar een klein lokaal TOU R C ODE BAL 20 w w w. s ela ma tjala n.n l Bali 17 dagen Dag 1: Amsterdam Bali Vertrek vanaf Schiphol naar Denpasar (Bali). Dag 3: Candidasa Na het ontbijt wordt u door uw Nederlandssprekende gids

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA Senggigi, Lombok De villa s worden gekenmerkt met een uitzicht over de prachtige omliggende heuvels. In de omgeving van Kerandangan vindt u een mix van emigranten,

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Shocking Promo Bali. go east. 10d/7n. v.a.1.256. Info & reservatie bij uw reisagent of www.sunworld.be. van 1 nov.

Shocking Promo Bali. go east. 10d/7n. v.a.1.256. Info & reservatie bij uw reisagent of www.sunworld.be. van 1 nov. Shocking Promo Bali 10d/7n vlucht + hotel met ontbijt + 3 uitstappen van 1 nov. tot 31 maart 2010 v.a.1.256 De planning voor de excursies wordt beplaald door de agent te plaatse! Hotel PARIGATA: 1x gratis

Nadere informatie

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 Pauwels Travel Events Pagina 1 16-9-2013 Transportvoorstel: Heen op maandag 7 april 2014: SQ 323 Amsterdam-Singapore 11u15-#05u50

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

DAG 8 UBUD - LOVINA DAG 8 LOVINA

DAG 8 UBUD - LOVINA DAG 8 LOVINA 15 DAAGSE GROEPSRONDREIS E 1179,00 DAG 1 AMSTERDAM / DENPASAR We vliegen via Kuala Lumpur naar Denpasar, de hoofdstad van Bali. DAG 2 DENPASAR Aankomst Bali en transfer naar het Hotel. Even bijkomen van

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Met je kinderen naar. Bali

Met je kinderen naar. Bali Met je kinderen naar Bali Niet voor niets één van de favoriete bestemmingen van onze klanten Overweeg je om met je kinderen naar Bali te gaan; dan mag je deze reisgids niet missen. Je vindt hierin uitgebreide

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Inhoud: 1. Voorwoord. 2. Algemeen. 3. Talen. 4. Religie. 5. Kastensysteem. 6. Geografie. 7. Toerisme. 8. Tempels. 9. Cultuur. 10.

Inhoud: 1. Voorwoord. 2. Algemeen. 3. Talen. 4. Religie. 5. Kastensysteem. 6. Geografie. 7. Toerisme. 8. Tempels. 9. Cultuur. 10. Inhoud: 1. Voorwoord 2. Algemeen 3. Talen 4. Religie 5. Kastensysteem 6. Geografie 7. Toerisme 8. Tempels 9. Cultuur 10. Moeilijke woorden 11. Nawoord 12. Bronnen Voorwoord Eerst wilde ik mijn werkstuk

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het karakter van de huwelijksvoltrekkingen in Bali.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het karakter van de huwelijksvoltrekkingen in Bali. Trouwen in Bali Bali is een schitterend Indonesisch eiland gelegen tussen de Indische Oceaan en de Balizee. Het gehele jaar door is het hier warm weer, met een gemiddelde temperatuur van 25 to 30 graden.

Nadere informatie

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder 12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder Hieronder 12 bijzondere, gezinsvriendelijke woningen van HomeExchange: Frankrijk Seignosse Dit Baskische huis in Landes- stijl ligt pal aan het strand. Het

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Te huur in Bali. Vila Jasri

Te huur in Bali. Vila Jasri Te huur in Bali Vila Jasri Aan de rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze in Balinese stijl gebouwde bungalow Vila Jasri, een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie