Kaap Verdie, The Real Deal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kaap Verdie, The Real Deal"

Transcriptie

1 Kaap Verdie, The Real Deal Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië behoort zonder enige twijfel tot één van de top drie locaties ter wereld om op marlijn te vissen. Kaap Verdië bestaat uit een tiental eilanden die gezamenlijk de onafhankelijke republiek Kaap Verdië vormen. Oorspronkelijk een kolonie van Portugal ten tijde van de welbekende Columbus en later van Groot Brittannië toen Sao Vicente werd gebruikt als overslagplaats voor kolen voor de stoomboten. De onafhankelijkheid werd pas in 1975 verkregen maar nog steeds is Portugees de officiële taal van het land. De lokale bevolking spreekt echter hoofdzakelijk Crioulo; een mengeling van Portugees en Creools. De hoofdstad van de republiek is Praia en ligt op het eiland Santiago, maar voor de beste visserij is Sao Vicente het aangewezen eiland. Sao Vicente is slecht 227 km 2 groot en Mindelo is hier de hoofdstad. In totaal wonen er ruim mensen op dit eiland waarvan in Mindelo. De belangrijkste bronnen van inkomsten zijn toerisme, visserij en de exploitatie van de zeehaven. Je verblijft in hotel Alto Fortim. Dit hotel ligt in de baai van Mindelo en biedt uitzicht op het Laginha strand en het tegenover gelegen eiland San Antão. Het hotel beschikt over 10 tweepersoons kamers, elk met bureau, bank, badkamer, koelkast, TV en airconditioning. Geen overdreven luxe, maar precies wat een visser nodig heeft na een lange dag vissen. De maaltijden worden in het restaurant geserveerd en zijn inbegrepen in het totaalpakket. Het hotel wordt overigens gerund door dezelfde eigenaar als van de boten.

2 Vissen De belangrijkste reden om hier te gaan vissen is toch wel de blauwe marlijn. Je kunt deze ultieme sportvis hier het hele jaar door vangen, maar de beste periode voor de grootste aantallen aanbeten is van maart t/m eind augustus. Al naar gelang je verder in het jaar komt worden de aantallen minder, maar met name in september en oktober worden de grote exemplaren hier gevangen. Zo ook worden er van september t/m december geelvintonijnen tussen de 100 en 300 lbs gevangen. Een formaat om u tegen te zeggen en die je hengel tot in het diepst van het handvat laten buigen. Er wordt ook getrold in de light versie. Daarbij wordt gericht gevist op dorado, barracuda en wahoo. Het materiaal is dan wat lichter, waardoor er meer sport is bij een hookup. Dit gebeurt veelal op de noordoostelijke bank van Sao Antao, waar zich grote concentraties van deze soorten ophouden. Naast het trollen is het meer dan de moeite waard om hier ook te jiggen, of een dag op haai te vissen. Al het materiaal wat je hiervoor nodig hebt is aan boord; er worden Shimano jigging hengels en Stella molens gebruikt. Voor de liefhebber is eigen materiaal aan te bevelen om mee te nemen. Denk daarbij aan een 20 tot 40 lbs jigstick van bijvoorbeeld Savage Gear met een goede molen, of reel met een hoge inhaalsnelheid, dyneema lijn met een breekkracht van 40 tot 50 lbs. Als aas gebruikt men speed jigs van 200 tot 400 gram afhankelijk van diepte en stroming. In de regel wordt er tussen de 60 en 130 meter diepte gevist.

3 Met name bij de rotsachtige omgeving van de eilanden Sao Nicolau, Razo en Santo Antao worden indrukwekkende Amberjacks, barracuda s en groupers gevangen. Je kunt hier ook perfect op haai vissen. In verschillende rustige baaien bij Santo Antao en Sao Nicolau ga je voor anker en dan wordt er met maximaal 2 hengels gevist. De reden hiervoor is dat na het chummen de haaien zich al snel meerderen tegelijk melden. Deze visserij vindt s nachts plaats in het pikkedonker waarmee het extra spectaculair is. Tijgerhaaien, bull sharks, hamerhaaien maar ook reusachtige pijlstaartroggen tot 300 kilo+ behoren tot de mogelijkheden. Wij vingen zonder al te veel moeite drie tijgerhaaien op een avond van 100, 150 en 200 kilo. Materiaal Om op marlijn te vissen moet je compromisloos te werk gaan. Het materiaal moet van topkwaliteit zijn. Zeker als er in deze regio jaarlijks meerdere granders (1000 lbs+) worden gevangen. Als je deze vis haakt, wil je hem ook daadwerkelijk vangen, want dat gebeurt je waarschijnlijk maar 1 keer in je leven. Daarbij heb je de keuze uit twee verschillende boten. Nha Crêtcheu. Dit is een 33 voet Bertram Sport Fisherman die onder de bezielende leiding van de jonge en ambitieuze kapitein Marco Canu staat. De boot is voorzien van twee gloednieuwe Yanmar 315 PK turbo motoren, twee marifoons, twee GPS-plotters, on board computer, autopilot en een achtpersoons reddingsvlot. Dimeu. Dit is een 40 voet Pacemaker en wordt gevaren door Calu Barbosa die al meer dan 10 jaar in deze wateren rond Mindelo het scepter zwaait. De boot is voorzien van twee gloednieuwe Yanmar 440 PK turbo motoren, Simrad autopilot, Furuno Plotter en fishfinder, twee marifoons, 64 mijl kleuren radar een ook hier een achtpersoons reddingsvlot.

4 Beide boten zijn uitgerust met Lee outriggers, vier x 80 lbs en twee x 50 lbs Blue Marlin hengels en Alutecnos reels. Verder nog 80/130 lbs en 50/80 lbs Stand Up hengels met 30 en 50 lbs Penn Senator reels. Vanzelfsprekend is er ook een vechtstoel en zijn er buttpads aanwezig. Seizoen / Weer Het seizoen om te vissen loopt hier het gehele jaar door, al naar gelang je wensen natuurlijk. Er zijn namelijk wel degelijke betere periodes voor verschillende vissen en type visserij. Onderstaand tref je een overzicht aan van de periodes in combinatie tot de vissoorten. jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec Blauwe marlijn M M G P P P U U G G G M Bonito M M M M G U U U G M M M Geelvin tonijn M M M M M G G G U U G G Skipjack tonijn M G U U U U U U U U U M Zeilvis M M M M M G U G G M M M Witte marlijn M M M M M M G G G G M M Wahoo G G G G G G G G G G G G Amberjack M M G G G U P P P P G M Grouper M M G G G U P P P P G M Barracuda G G G G G G G G G G G G Snapper G G G G G G U U U U G G P = PERFECT U = UITSTEKEND G = GEMIDDELD M = MATIG Dit schema is gebaseerd op gemiddelden over de jaren heen.

5 De weersomstandigheden op Sao Vicente zijn perfect. Maxima tot 27 en minima van 22 C overdag maken dat ook de watertemperatuur stabiel is en daarmee een perfect klimaat vormt voor de marlijn en andere tropische soorten. In augustus en september kan er wel eens een bui vallen, maar veel zal het niet zijn. gem max temp ( C) gem uren zon per dag gem dagen neerslag per maand gem mm neerslag per maand gem zee temperatuur ( C) januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december = 0-5 mm = 6-30 mm = mm = mm = mm = meer dan 200 mm Het is voor deze locatie niet noodzakelijk om je in te laten enten. Alleen als je uit een gele koorts gebied komt, dien je je daar tegen te vaccineren. Hepatitis A en DTP zijn aanbevolen. Informeer echter altijd bij je huisarts, ziekenhuis, tropenkliniek of GGD over de laatste stand van zaken. Ook op de website is alle benodigde informatie terug te vinden. Reis & Prijs Er zijn verschillende mogelijkheden om op het eiland Sao Vicente te komen. Met Transavia of Arke Fly naar het hoofdeiland Sal en dan een interne vlucht naar Sao Vicente. Of met TAP via Lissabon naar Sao Vicente. In alle gevallen is er 1 overstap nodig. Je komt er in de avond aan en dan wordt je bij de uitgang van de luchthaven in Sao Vicente opgewacht door je privé taxi. Herkenbaar aan het logo van Visreis.nl brengt de privé taxi je naar het hotel. Het hotel bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden. De kosten van de reis worden bepaald door het aantal personen, de periode, de lengte van verblijf en keuze van de boot. De richtprijs uitgaande van een verblijf van 7 nachten met 5 dagen vissen full private charter op de Nha Crêtcheu, vol pension met ontbijt, lunch aan boord met frisdranken / water en zes maal diner, op basis van twee tweepersoons kamers, de vluchten van Amsterdam naar Sao Vicente inclusief 20 kilo bagage bedragen bij 4 personen rond de 1.995,- per persoon. Let op dit is een richtprijs! Ga je bijvoorbeeld in het hoogseizoen zijn de vliegtickets vaak ook weer wat duurder.

6 Indien je er voor kiest om bijvoorbeeld met de grotere Dimeu te gaan vissen bedragen de kosten ongeveer 100,- pp meer bij 4 deelnemers. Maar dan zit je wel op een luxe 40 voet Big Game boot. Bijkomende kosten zijn drankjes, fooi voor de crew en visum kosten à 45,- pp. Eventuele extra kosten in het hotel kun je afrekenen met credit card of cash. Men accepteert US dollars, Euro en de ook de lokale Escudo. Het elektriciteitsnet in Kaap Verdië is gelijk aan dat van Nederland. Een wereldstekker is dus niet nodig maar een verdeelsteker om meerdere apparaten (fotocamera, videocamera, telefoons etc) tegelijkertijd op te kunnen laden is erg praktisch. Verder dient je paspoort nog 6 maanden geldig te zijn na terugkomst van de reis. In de zomer is er een tijdsverschil van 3 uur en in de winterperiode van 2 uur. Het wordt afgeraden om het kraanwater ter plaatse te drinken. Let ook op met ijsblokjes. Als je niet zeker weet dat ze van bron- of mineraalwater zijn gemaakt is het motto voorkomen is beter genezen van belang. Het is ten slotte Afrika waar je bent en het is hier allemaal anders dan bij ons in Europa. Zaken die van belang zijn om mee te nemen: zonnebril, zonnebrand (minmaal 20 +), Labello, T-shirts met lange mouwen als bescherming tegen de zon, EHBO kit, verrekijker, zaklamp / hoofdlamp en batterijen, plastic zipzakken voor bescherming van foto- / video camera s, verdeelstekker.

7

8 Ook voor deze reis geldt dat er veel service en interactie is met de crew, bediening etc. En in dit soort landen is het normaal dat er fooi wordt gegeven. De volgende bedragen zijn richtlijnen en afhankelijk van persoonlijk gevoel en beleving van de reis en de geleverde service. Voor een periode van vijf dagen vissen is een fooi per dag van 10,- voor de deckhands en 20,- voor de kapitein een passend bedrag. In totaal zijn er twee deckhands en een kapitein wat neerkomt op 50,- voor de deckhands elk en 100,- voor de kapitein. Bij mindere of betere resultaten kun je desgewenst een hoger of lager bedrag toepassen. Voor het kamermeisje is een bedrag van 500 Escudo (ongeveer 5,-) voor de week een leuke fooi en voor bedienend personeel en keuken is 1000 Escudo prima. Geef ieder personeelslid die je een fooi wilt geven dit persoonlijk. Het blijft Afrika! Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze locatie of wil je een offerte op maat, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Tel :

Kaap Verdie, Maio. Gebied

Kaap Verdie, Maio. Gebied Kaap Verdie, Maio Gebied Op slechts 6 uur vliegen ligt de eilandengroep Kaap Verdië op ongeveer 600 kilometer uit de kust van Senegal. Kaap Verdië bestaat uit een tiental eilanden die gezamenlijk de onafhankelijke

Nadere informatie

Gemiddelde nachttemp. in C

Gemiddelde nachttemp. in C Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle

Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Nicaragua, Tarpon en Alligator Gar in de Jungle Gebied Het meer van Nicaragua is het grootste meer van centraal Amerika. Met ruim 8.000 km 2 oppervlakte is het een gebied ter grootte van Groningen, Overijssel

Nadere informatie

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs!

Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Gebied Verenigde Arabische Emiraten, Golf van Oman Topvisserij voor een topprijs! Alleen al de naam Golf van Oman doet menig vissershart sneller kloppen. Op 6,5 uur vliegen tref je een waar paradijs voor

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL

SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL SOEDAN, live-aboard, Rode Zee XXXL Gebied Soedan. Ten Noorden de grens met Egypte en ten zuiden de grens met Eritrea. Voor ons een relatief onbekend gebied maar het ligt ruim 1000 kilometer ten zuiden

Nadere informatie

Popperen en Jiggen! Gebied

Popperen en Jiggen! Gebied Popperen en Jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische Oceaan ligt.

Nadere informatie

GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN

GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN GROEPSREIS POPPEREN& JIGGEN ANDAMAN EILANDEN Programma Van 27 januari 2017 tm 4 februari 2017 Er kunnen maximaal 7 vissers mee en 1 begeleiding 27 jan vlucht Amsterdam Port Blair 28 jan aankomst Port Blair,

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

Vismateriaal:30/50lbs hengels, reels, jig-hengels, molens, lures, teasers, rapalas,...

Vismateriaal:30/50lbs hengels, reels, jig-hengels, molens, lures, teasers, rapalas,... De aanloop naar het vissen. Vertrek op 19 november om 6h15 vanuit Zaventem via Lisbon. Aankomst in Mindelo op 19 november om 14h45 met 2 uur vertraging wegens technische problemen met het vliegtuig. Na

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen!

Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! Oman, Land van 1001 nacht en even zoveel vissen! In het zuidwesten van het sultanaat Oman ligt de stad Salalah van waaruit we in samenwerking met onze lokale partner deze schitterende bestemming aanbieden.

Nadere informatie

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN

GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN GROEPSREIS ZUID EGYPTE POPPEREN & JIGGEN 7 TM 14 JUNI 2016 OUDE TIJDEN HERLEVEN OP DE RODE ZEE! POPPEREN & JIGGEN IN ZUID EGYPTE Heen: dinsdag 7 juni 2016 Amsterdam Marsa Alam 08.30 14.50 uur met Arke

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ECO 8 dagen / 7 nachten code: PhuRelax01 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en ongerept.

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied

Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied Ebro Delta, de perfecte combinatie tussen zoet en zout! Gebied De Ebro is de langste rivier van Spanje met maar liefst 925 kilometer water. De rivier mondt bij Riumar in de Middelandse zee. Hier komen

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

Het laatste alternatief is het vissen op tarpon.

Het laatste alternatief is het vissen op tarpon. GAMBIA Gambia is zowel een land als een rivier en een van de betere zonbestemmingen voor onze winterperiode. Dus als wij hier de schaatsen gaan slijpen gaat in Gambia de korte broek aan. En als je daar

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL

WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL 13 TM 20 NOVEMBER 2015 POWERED BY VISREIS.NL OUDE TIJDEN HERLEVEN OP DE RODE ZEE! WOUT VAN LEEUWEN EGYPTE FESTIVAL Vissafari, zuid Egypte, Rode Zee Heen: vrijdag 13 november

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016 Prijslijst Sportvissen 2016 Wrakvissen Korte tocht van 7.00u tot 17.000u aa11 zzzz zzz Lange tocht van 6.00u tot 18.00u Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 900 euro - max. 12 personen 90 euro per persoon

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

NIEUWSFLASH SAL CABO VERDE

NIEUWSFLASH SAL CABO VERDE SAL CABO VERDE FISHINGTRIP ROBBY FISH ging op visreis naar Cabo Verde Cabo Verde ligt op ongeveer 5,5u vliegen vanuit Brussel (thv Senegal) De vluchten kun je oa. boeken via Jetair of Thomas Cook Je hebt

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Nijlbaars Safari Egypte

Nijlbaars Safari Egypte Nijlbaars Safari Egypte Gebied De Nijl. De belangrijkste rivier van Egypte misschien wel van heel Afrika. Door de bouw van de Aswan dam in de 60 er jaren is het reusachtige Nassermeer ontstaan. Dit meer

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018 Prijslijst Sportvissen 2018 Wrakvissen Lange tocht van 6.00u tot 17.00u aa11 zzzz zzz Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 1000 euro max. 12 personen 100 euro per persoon 1200 euro max. 12 personen 120

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

PLONS Duikreis Egypte 2012

PLONS Duikreis Egypte 2012 PLONS Duikreis Egypte 2012 Beste Plons Leden, Dit jaar hebben we weer een mooie duikreis voor jullie samen kunnen stellen. Dit jaar staat er een programma gepland in Hamata, op ongeveer 115 kilometer ten

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN

GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN GROEPSREIS POPPEREN & JIGGEN ANDAMAN EILANDEN Programma Van 14 tm 24 maart 2018 Maximaal 7 vissers + 1 Nederlandstalige begeleiding 14 maart vlucht Amsterdam Port Blair 15 maart aankomst Port Blair, veerboot

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 9 dagen / 8 nachten code: PhuAdv02 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Kaapverdië * São Vicente, 2 dagen Verblijf in het kleurrijke en swingende havenstadje Mindelo, verblijf in een hotel

Kaapverdië * São Vicente, 2 dagen Verblijf in het kleurrijke en swingende havenstadje Mindelo, verblijf in een hotel Afrika & Midden-Oosten / Kaapverdië Code 256106 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Kaapverdië * São Vicente, 2 dagen Verblijf in het kleurrijke en swingende havenstadje Mindelo, verblijf in een hotel

Nadere informatie

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen:

Verblijf. Appartementen: Er zijn verschillende typen appartementen: Bonaire Gebied Bonaire is een prachtig eiland in de Cariben en maakt onderdeel uit van het Nederlandse koninkrijk. Dus je kunt hier gewoon Nederlands praten en iedereen verstaat je. Wel zo makkelijk. Dit

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2017

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2017 Prijslijst Sportvissen 2017 Wrakvissen Afhuur Boot Lange tocht van 6.00u tot 17.00u Opstappers* aa11 zzzz zzz Afhuur Boot Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u Opstappers* 1000 euro max. 12 personen 100

Nadere informatie

Kaapverdië * Sal Santa Maria, 3 dagen, strandverblijf vanuit een pension

Kaapverdië * Sal Santa Maria, 3 dagen, strandverblijf vanuit een pension Afrika & Midden-Oosten / Kaapverdië Code 256111 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Waardering Kaapverdië * Sal Santa Maria, 3 dagen, strandverblijf vanuit een pension In het zuiden van het eiland Sal

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2018 Prijslijst Sportvissen 2018 Wrakvissen Lange tocht van 6.00u tot 17.00u Opstappers* aa11 zzzz zzz Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u Opstappers* 1000 euro max. 12 personen 100 euro per persoon 1200

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista

Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista Exotisch zomeren in hartje winter op Boa Vista kos o No Stress Laat je verbazen door de lange witte zandstranden en de wondermooie azuurblauwe zee. Direct na aankomst ervaar je al de relaxte eilandsfeer

Nadere informatie

Exotisch avontuur popperen & jiggen!

Exotisch avontuur popperen & jiggen! Exotisch avontuur popperen & jiggen! Gebied De Andaman-eilanden en de Nicobaren vormen een eilandengroep die op 2000 kilometer uit de kust van India en 750 kilometer uit de kust van Thailand in de Indische

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Inhoudsopgave hoofdstuk 15

Inhoudsopgave hoofdstuk 15 -248- Inhoudsopgave hoofdstuk 15 Samenvatting hoofdstuk 15 Tabellen: 15.1 Grondgebied van Delft en bevolkingsdichtheid in Delft, Haaglanden, Zuid-Holland en Nederland op 1 januari 15.2 Oppervlakte en grondgebruik

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Kaapverdië * Sal startpakket, 2 dagen Een goed begin van een Kaapverdische reis, verblijf in een pension

Kaapverdië * Sal startpakket, 2 dagen Een goed begin van een Kaapverdische reis, verblijf in een pension Wandelreizen / Afrika & Midden-Oosten / Kaapverdië Code 256110 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Kaapverdië * Sal startpakket, 2 dagen Een goed begin van een Kaapverdische reis, verblijf in een pension

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

Veranderend weer en klimaatverandering

Veranderend weer en klimaatverandering Veranderend weer en klimaatverandering Mensen reageren op het weer. Trek je een T-shirt aan of wordt het een trui? Ga je met de tram omdat het regent, of neem je de fiets omdat het toch droog blijft? Is

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013 Coaching Education Trip Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United Hatfield, Londen 14 oktober 16 oktober 2013 1 Informatie bestemming ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 januari 813,401 535,514 1,568 1,350,482.89 10,416.12 februari 835,453 519,550 4,203 1,359,207.13 9,964.25 maart 877,904 524,371 3,271 1,405,545.28 10,002.50

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Schotse avonturen REISVERSLAG

Schotse avonturen REISVERSLAG Schotse avonturen Als het woord Schotland valt, denken de meeste mensen spontaan aan doedelzakken, ruige bergen, het monster van Lough Ness, mannen in kilts en whisky. Wat Joris Nieuwenhoff betreft, moet

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Catamaranzeilen vanop Kos

Catamaranzeilen vanop Kos Catamaranzeilen vanop Kos Vind je catamaranzeilen ook zo spectaculair om naar te kijken? Beeld je dan maar eens in hoe het moet voelen om zelf zo n boot te besturen en ermee door de azuurblauwe Griekse

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casas de Las Vegas - (Spanje Tenerife Las Vegas) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Trainingskampen 2014-2015

Trainingskampen 2014-2015 Trainingskampen 2014-2015 Like us & Follow us! Trainingskampen 2014-2015 Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie