Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss"

Transcriptie

1 Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt zich door de schitterende flora en fauna. Bevers, reeën, dassen, visarenden, buizerds, havikken en ga zo maar door. Naarmate je vanaf de snelweg E6 ook maar een klein beetje naar het noorden trekt kun je deze dieren al tegenkomen. De bossen zijn hier dan ook uitgestrekt en bieden veel bescherming voor de aanwezige fauna. En dan te bedenken dat zich dit alles op anderhalf uur vliegen van Amsterdam bevindt. Er is een directe vlucht van Amsterdam naar Oslo Sandefjord Torp met Air France / KLM (vanaf 99,- pp) en dan is het nog slechts 20 minuten rijden. Met de eigen auto is het net zo eenvoudig. Vanaf Hirtshals in Noord Denemarken is er een directe vaarverbinding naar Larvik die er iets minder dan 4 uur over doet. Deze overtocht is beschikbaar vanaf 89,- voor een auto met 2 personen. Vanuit Larvik is het nog maar 20 minuten rijden naar de verborgen parel Holmfoss. Holmfoss kent een lange historie van zalmvisserij. Hier wordt al sinds 1700 op zalm gevist. De gemeenschap kent dan ook een oude en grote verbondenheid met de zalm. Jaarlijks wordt hier ruim 1400 kilo zalm met de hengel gevangen. Het seizoen loopt van 15 mei tm 20 augustus en duurt dus grofweg 100 dagen. Holmfoss is de eerste echte barrière waar zalmen die deze rivier op zwemmen mee te maken krijgen. Daardoor verzamelen zich in de pools van Holmfoss van oudsher dan ook veel zalmen om deze barrière (waterval) te slechten. En dat is dan ook precies de reden waarom er hier zo veel en zo regelmatig zalm wordt gevangen.

2 De locatie is in 3 gedeeltes verdeeld. 1. Sector 1: de waterval Deze sector kenmerkt zich door de vernauwing en de relatief hoge snelheid waarmee het water naar beneden komt. Deze locatie is vanaf de brug ongeveer 50 meter lang en hier mogen maximaal 5 vissers per dag vissen. Direct na deze waterval zijn de eerste pools waar de zalm zich ophouden om uit te rusten om daarna de waterval te kunnen slechten. 2. Sector 2: het meer Deze sector begint direct na de waterval en kenmerkt zich door het diepe gedeelte waar de zalm verblijft voordat hij verder de waterval op zwemt. Dit diepere deel heeft een groot oppervlakte en verschillende stromingen waar de zalm zich graag in ophoudt. Dit deel wordt langzaam ondieper en loopt na de vernauwing tussen de rosten over in sector 3. In totaal worden hier per dagdeel maximaal 30 vergunningen afgegeven en wordt er gevist vanuit de boot en vanaf de kant. 3. Sector 3: het vervolg Deze sector is het langst en biedt de beste toegang vanaf de oever en wadend. De stroming is hier het minst van de drie sectoren en biedt voor vliegvissers de beste mogelijkheden. Voor deze sector worden per dagdeel maximaal 30 vergunningen afgegeven. Dit is ook het deel waar de vliegvissers de meeste ruimte hebben en ook het beste tot hun recht komen. Het seizoen om te vissen op zalm loopt ieder jaar van 15 mei tm 20 augustus. In de afgelopen jaren zijn er ieder jaar weer meer zalmen gevangen in deze rivier wat aantoont dat de visstand doorlopend verbeterd. Maar zoals alle zalmvisserij is het hier ook niet makkelijk. Je zult toch echt de nodige uren moeten maken om je vis te vangen. De zalmvisserij blijft lastig en is van veel factoren afhankelijk. Watertemperatuur, regenval of droogte, en zo zijn er nog wel 100 aspecten te benoemen die een rol kunnen spelen. Misschien is het spelletje om de zalm te vangen daarom ook wel zo bijzonder.

3 Naast de drie sectoren om te vissen op zalm zijn er in de nabije omgeving de volgende extra mogelijkheden. In de nabije omgeving van Holmfoss zijn verschillende meren waar je het gehele jaar terecht kunt. Daarbij zijn de meren Asrumvannet, Goksjo en Gorningen met lengtes van 1 tot 4 kilometer lengte groot genoeg om afwisselende visserij te beleven. Afhankelijk van het meer kost een dagvergunning 10 tot 20 euro. Qua visboten hebben we hier een samenwerking met de lokale boeren die hun eigen boten verhuren voor een bedrag van 35 euro per dag. De visboten zijn 4 a 5 meter en hebben een 5 tot 10 pk motor. Je mag op deze meren vissen met kunstaas, vlieg en wormen. En het biedt een mooie afwisseling van de visserij op de rivier. Holmfoss Meren Een ander meer is het Farris meer. Dit is bijzonder groot (meer dan 20 kilometer lang) en ook hier bestaat de mogelijkheid om met een visboot van rond de 5 meter en een 5 tot 10 pk motor te gaan vissen op snoek, snoekbaars, baars en forel. Hier kan je een hele dag vissen zonder op een plek te komen waar je eerder bent geweest. Voor deze locatie kun je dus een zeer afwisselend programma opstellen en doordat de locatie over een groot en schitterende vakantiewoning beschikt is het ideaal voor groepen of 2 a 3 families. Zo kun je de ene dag zalmvissen en de andere dag op snoek. Of bezoek in de omgeving een van de schitterende dorpjes, steden of fjorden.

4 We bieden hier verschillende mogelijkheden om te verblijven: 1. Holmfosshytta: Deze luxe woning is gesitueerd op een plateau direct boven de waterval. Daarmee heeft het een schitterend uitzicht over de rivier. De woning beschikt over 5 slaapkamers met elk een eenpersoonsbed en een Noors stapelbed. Daarmee is het geschikt voor groepen tot 15 personen. Er zijn twee badkamers met douche en toilet. De woonkamer is ruim en luxueus ingericht en beschikt over een TV en open haard met direct er naast de eetruimte met zitplaats voor alle gasten. De keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Vaatwasser, 2 ovens, fornuis, 2 koelkasten, magnetron, waterkoker en koffiezetter. Buiten is er een terras met tuinmeubelen waar je heerlijk kunt zitten en van de laatste zonnestralen van de dag kunt genieten. Er is ook een BBQ met vuurplaats aanwezig die de sfeer nog verder kan verhogen. Of je neemt nog even plaats in de jacuzzi om onder het genot van een biertje samen met je reisgezelschap de dag te evalueren.

5 2. Hytta: Op de camping zijn drie hytta die geschikt zijn voor 3 4 personen. Deze woningen zijn eenvoudig en voldoen voor de visser aan de belangrijkste criteria om goed te kunnen slapen. Er is een ingerichte keuken met koelkast, oven, fornuis en koffiezetter een badkamer met douche en toilet en een zitruimte binnen maar ook buiten op het terras. Vissen Het hoofddoel voor deze vislocatie is de zalm. Het bijzondere is namelijk dat je hier met vier verschillende soorten aas mag vissen. Vliegvissen, kunstaas, wormen en garnalen. Er zijn in Noorwegen maar zeer weinig rivieren waar je met al deze aassoorten mag vissen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om op verschillende manieren te vissen. Je kunt midden op de rivier vanuit de boot vissen. Deze boten zijn 3,6 meter en geschikt voor 2 personen. Hiermee kan je in de laatste twee sectoren terecht om op specifieke stekken in de rivier gericht te kunnen vissen. Verder is het mogelijk om wadend en vanaf de kant te vissen.

6 Statisch vissen sector 1: De Noren zelf vissen veelal met worm en garnalen. Daarbij maken ze gebruik van hengels van 3 tot 3,5 meter. Ze gebruiken een simpele onderlijn constructie met een fluocarbon lijn van rond de 15 kilo waar men aan de onderzijde een lood van 200 tot 250 gram monteert (middels een postbode elastiek) en op ongeveer 50 cm erboven een afstaande onderlijn van 50 tot 75 cm van dezelfde fluocarbon. Aan deze onderlijn wordt een enkele haak gemonteerd waarop de wormen en soms garnaal wordt gepresenteerd. Indien er niet al te veel mede-vissers zijn wordt er ook wel gefree-lined. Dat wil zoveel zeggen als het vissen met een enkele haak en zonder lood. Het aas wordt dan automatisch met de stroming meegevoerd en wordt daarmee op natuurlijke wijze aangeboden. Zodoende komt het op exact die plaatsen waar het normale voedsel ook zou komen en dus bij de zalm. Dit vergt enige expertise op een stromende rivier en kan alleen als er geen nadere vissers in de buurt zijn. Volgens de lokale vissers zijn grote dikke wormen het beste. Dus mocht je met wormen willen vissen neem dan beslist de grootste exemplaren mee die je kunt vinden. De Nederlandse wormen zijn gemiddeld genomen succesvoller en vele malen goedkoper dan de gekweekte Noorse exemplaren. Sector 2 en 3: Freelinen is hier een van de opties die veel wordt toegepast vanuit de boot. Daarbij wordt een in bietensap gemarineerde garnaal gebruikt als aas. Dit is een van de weinige locaties in Noorwegen waar dit nog toegestaan is. Hier maken we gebruik van een medium werphengel van 50 tot 80 gram werpgewicht en een lengte tussen 2,4 en 3 meter. Verder een goede molen met minimaal 200 meter dyneema met een breekkracht van rond de 10 a 12 kilo. Als onderlijn is fluocarbon lijn van 0,50 mm en een breekkracht van 10 a 15 kilo noodzakelijk. Het prepareren van de garnaal op de kleine dreg is een handigheidje die je even door moet hebben. Eerst bevestig je op de onderlijn een kein ijzeren staafje met een oogje op de lijn, dit ijzeren staafje voor je van achetr door de de garnaal heen en drukt de garnaal tot aan de dreg. Vervolgens met rood binddraad afwerken en dit blijft prima zitten. Wanneer je twee vergunningen hebt mag je ook met twee hengels vissen. De andere optie is om met wormen of met kunstaas te gaan vissen. Naast de zalm wordt hier namelijk ook regelmatig zeeforel en snoek gevangen. Voor zowel de zalm als de zeeforel zijn blinkertjes, pluggen en lepels in zilverachtige kleuren prima opties. Naast de zalm en zeeforel wordt op deze rivier ook baars en snoek gevangen. Deze bevinden zich met name in sector 3 en zijn ongekend sterk omdat ze zich hier een territorium hebben aangemeten en omdat ze in de stroming hun voedsel moeten vinden. Daarmee zijn ze vergelijkbaar met onze riviersnoeken en extra sterk. Tijdens duiksessies in de rivier zijn snoeken gezien tussen 10 en 15 kilo. Voor de visserij op snoeken zijn grotere pluggen en jerkbaits aan te bevelen net zoals we die in Nederland toepassen voor deze visserij.

7 In de lokale meren vissen we hoofdzakelijk op snoek met grotere pluggen, jerkbaits etc. dat kan zowel trollend maar ook gericht langs de rietkragen waar er veel van te vinden zijn op de verschillende meren in de buurt van Holmfoss. De vliegvisliefhebber komt hier ook volledig aan zijn trekken Om hier te mogen vissen heb je drie vergunningen nodig. 1. De staatslicentie: De staatslicentie 2. De lokale vergunning Holmfoss 3. De lokale vergunning van de meren De staatslicentie wordt voor je verzorgd en kost 45,- en is het hele seizoen geldig. De lokale vergunning van Holmfoss kent de volgende kostenstructuur: Sector 1: - mei en augustus halve dag 30,-, hele dag 60,- - juni en juli halve dag 40,- hele dag 80,- Sector 2: - mei en augustus hele dag 30,- - juni en juli hele dag 40,- Sector 3: - mei en augustus hele dag 30,- - juni en juli hele dag 40,- Huur boot 15,- per dag Eigen boot 150,- seizoen De lokale vergunning voor de meren bedraagt 40,- pp De lokale visboot 125,- voor de week ex brandstof.

8

9 Seizoen Het seizoen is kort maar heftig. Het begint vanaf 15 mei en eindigt 20 augustus. In deze periode mag er op zalm gevist worden. Je mag per persoon jaarlijks maximaal 7 zalmen meenemen voor eigen consumptie We hebben in 2016 exclusief twee weken vastgelegd waar we met een beperkte groep vissers van minimaal 10 en maximaal 12 vissers en 1 begeleider de eerste sector volledig en de tweede en derde gedeeld tot onze beschikking hebben. Deze weken zijn: 1. Zaterdag 26 mei tm zaterdag 2 juni Zaterdag 24 juli tm zaterdag 31 juli 2016 Deze weken zijn nu open voor inschrijving en vol = vol. Wacht niet te lang want dit zijn zeer gewilde en exclusieve plaatsen. Het minimum aantal deelnemers is 10 per week. Dan pas kan de week definitief doorgaan. Reis & Prijs Er zijn twee mogelijkheden om naar deze locatie te reizen. De KLM heeft dagelijks twee directe en gunstige vluchten van Amsterdam naar Oslo Sandefjord Torp. Vanaf hier is het nog geen 30 minuten rijden met de huurauto naar de locatie. De andere optie is om met eigen vervoer naar Noord Denemarken te rijden en met de Colorline vanaf Hirtshals naar Larvik te varen. Dat kan tegen gunstige tarieven en de reis zelf neemt nog geen 4 uur in beslag.

10 Voor de groepsreis hebben we het in de onderstaande twee weken het volgende complete pakket samengesteld: Week 1: Zaterdag 26 mei tm zaterdag 2 juni 2016 Week 2: Zaterdag 24 juli tm zaterdag 31 juli 2016 Aankomst en vertrek op zaterdag Verblijf in de luxe Holmfosshytta op basis van drie personen per kamer Bedlinnen en handdoeken inbegrepen Gebruik van Jacuzzi inbegrepen Begeleiding door lokale gids ter plaatse Persoonlijke begeleiding door Visreis.nl Alle maaltijden inbegrepen: ontbijt, lunch en diner 6 dagen vissen op Holmfoss Staatslicentie om te vissen op zalm 2 potten gemarineerde garnalen pp Licentie voor het vissen de meren + boten Mogelijkheid om gevangen zalm in te vriezen (max 5 pp) Vrij gebruik van boten om vanaf de rivier te kunnen vissen Exclusieve toegang tot sector 1 en gedeeld in sector 2 en 3 volgens wisselrooster 2 vergunningen / hengels per persoon! Persoonlijk fotoboek na afloop van de visreis Eerste centrale bijeenkomst in Nederland voorafgaand aan de reis in begin april 2016 Voor een hele week bedragen de kosten 1.495,- per persoon bij deze groepsreis. Additionele kosten: Eigen vervoer naar locatie waarbij we graag van dienst met boekingen voor veerboot of vluchten en transfers ter plaatse. Dranken zijn zelf te verzorgen. De kosten voor de hytta 1 tm 3 bedragen 600,- voor de week en is inclusief eindschoonmaak, water, elektra, bedlinnen en handdoeken. Deze hutten zijn voor maximaal 4 personen geschikt en simpel van aard. De kosten voor Hytta 4 (voor maximaal 2 personen) bedragen 500,- voor een week.

11 De richtprijs van deze reis voor een eigen groep van 4 personen bedraagt 650,- pp op basis van: - Verblijf in een eenvoudige 4 persoons hytta met bedlinnen en handdoek - Vergunning om vier dagen te vissen sectoren 2 of 3 met 2 hengels pp - 2 visboten op Holmfoss - Eerste halve dag gids - Twee dagen vissen op nabijgelegen meren met 2 visboten en vergunningen - Eigen verzorging - Eigen vervoer Voor deze richtprijzen geldt dat ze afhankelijk zijn van de beschikbare sectoren, vluchten, veerboten en daadwerkelijke invulling. Wil je informeren naar de beschikbaarheid van deze locatie of wil je een offerte, neem dan contact op met: Visreis.nl Joris Nieuwenhoff s Gravensloot BP Kamerik info@visreis.nl Mob :

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 ISM VISGIDS GRONINGEN IN ZWEDEN 16 tm 25 mei 2015 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 16 mei 2015 Vertrek met eigen vervoer Overtocht met Scandline Puttgarden - Rodby

Nadere informatie

Het Quantum Snoek Festival 2017

Het Quantum Snoek Festival 2017 Het Quantum Snoek Festival 2017 Zaterdag 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers - Centrale bijeenkomst in Nederland begin september 2017

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen

Stuga in VÃ rmland. Brochure: Stuga in VÃ rmland. Algemeen Stuga in VÃ rmland Algemeen Värmland.Je bakt er je zelfgevangen vis, je ontdekt elanden of ander wild, een prachtige plek in midden-zweden! Deze camping ligt op een prachtige locatie, aan de rand van een

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

Nautnes, West Noorwegen

Nautnes, West Noorwegen Nautnes, West Noorwegen De beste prijs kwaliteit verhouding in West Noorwegen Gebied Het visparadijs Nautnes Fiskevaer ligt op ongeveer 60 autominuten rijden van Bergen. Hier ligt de visrijke locatie waar

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP Vrijdag 30 aug tm 6 sept 2019 EN Vrijdag 6 tm 13 sept 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 10 en maximaal aantal 18 deelnemers per week Inschrijven

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Vissen in de Ardennen

Vissen in de Ardennen Vissen in de Ardennen Inleiding Bent u van plan om uw hengels mee te nemen op vakantie? Hier volgen enkele praktische tips die u kunnen helpen om uw favoriete sport in alle rust te beoefenen. Zoals in

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Onderstaand vindt u meer informatie over onze activiteiten.

Onderstaand vindt u meer informatie over onze activiteiten. INHOUD kennismaking met Mike s 1 programma s roofvissen 2 programma s vliegvissen 4 bedrijfsuitjes 4 visreizen 4 tarieven 2010 5 speciale acties in 2010 6 algemene voorwaarden 7 Kennismaking met Mike s

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

Forellenvisvijvers en Karpervijve

Forellenvisvijvers en Karpervijve nieuw! nu ook een karpervijver! Uw visstek bij uitstek! Forellenvisvijvers en Karpervijve Op een prachtige, uitgestrekte lokatie in Ruinerwold in Drente ligt het terrein van Forellenvisvijvers De Woldstek.

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

Fotoreis Finland 2016. 22-28 april 2016

Fotoreis Finland 2016. 22-28 april 2016 Fotoreis Finland 2016 22-28 april 2016 Finland, bruine beren en andere dieren Op de grens van Finland en Rusland ligt een strook niemandsland van ongeveer 2 kilometer breed. In deze strook leven o.a.

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pirgos of Hamalevri - (Griekenland Kreta Arkadi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Anemones Villas Griekenland Lefkas Spanochori

Anemones Villas Griekenland Lefkas Spanochori Anemones Villas Griekenland Lefkas Spanochori 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Anemones Villas - (Griekenland Lefkas Spanochori) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!)

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal aantal 11 deelnemers en maximaal aantal 17 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca la Crucita - (Spanje Lanzarote Haría) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pavezzo Country Retreat - (Griekenland Lefkas Katouna) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week Speciale Comfort U openen of sluiten the seizoen met ons en van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een type chalet luxe voor de prijs van een accommodatie type BS aan. Contact us

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016 Prijslijst Sportvissen 2016 Wrakvissen Korte tocht van 7.00u tot 17.000u aa11 zzzz zzz Lange tocht van 6.00u tot 18.00u Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 900 euro - max. 12 personen 90 euro per persoon

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Anemones Villas Griekenland Lefkas Spanochori

Anemones Villas Griekenland Lefkas Spanochori Anemones Villas Griekenland Lefkas Spanochori 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Anemones Villas - (Griekenland Lefkas Spanochori) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

Gevarieerd in Madeira

Gevarieerd in Madeira Gevarieerd in Madeira Gebied Op slechts 3,5 uur vliegen bevindt zich het bloemeiland Madeira. Het ligt 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuiden westen van de Portugese kust. Samen

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 Woensdag 16 tm 23 september 2020 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ALGEMEEN VERVOER. . U heeft aangegeven dat u het vervoer vanaf Enschede naar de accommodatie en terug geregeld wilt hebben.

ALGEMEEN VERVOER. . U heeft aangegeven dat u het vervoer vanaf Enschede naar de accommodatie en terug geregeld wilt hebben. Naam: Onderwerp: Uw naam Offerte uw bedrijfsnaam 3 dagen.. /.. /. Beste mijnheer/mevrouw, Hieronder vindt u het voorstel voor uw 3-daagse bedrijfsweekend. Aan de hand van uw aanvraag op onze website en

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

Omschrijving. Excelsiorstraat 44 - Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Excelsiorstraat 44 - Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Excelsiorstraat 44 - Nes Vraagprijs: 419.000 k.k. Omschrijving Luxe penthouse in appartementencomplex Ostrea gelegen in de duinen op ca. 300 meter van het strand, met uitzicht op bos, duinen en zee. Het

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-3151

Carrer de Viladomat 89 BH-3151 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-3151 GEZELLIGE FAMILIE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN ZWEMBAD, CASTELLAR DEL VALLES Beschrijving Prijs / nacht

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Baron Group Farmhouses - (Malta Gozo Gozo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie