WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL NOORDERBREEDTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2013 70 NOORDERBREEDTE"

Transcriptie

1 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL NOORDERBREEDTE Deelnemers : minimaal 16 en maximaal 22 woensdag 12 juni tm 19 juni 2013 Vervoer Locatie : vliegtuig met de SAS : Repvag, Noord Noorwegen Verblijf in verschillende vakantiewoningen (indeling door organisatie) Transport van luchthaven naar locatie Bedlinnen en handdoeken inbegrepen Gloednieuwe 6 meter boten met 40 PK diesel inboordmotor, GPS plotter, fishfinder met max 4 personen Eindschoonmaak, water en elektra inbegrepen Nederlandstalige begeleiding ter plaatse (max 3 personen) Centrale eerste bijeenkomst bij Wout van Leeuwen in april 2012 Persoonlijk fotoboek van de reis voor iedere deelnemer Afsluitend diner en prijsuitreiking op laatste avond De prijs voor deze reis bedraagt 795,- per persoon en gaat door bij minimaal 16 deelnemers! Inschrijving bij voorkeur voor 1 januari maar niet later dan 28 februari Additionele kosten: Vlucht Amsterdam Oslo en Oslo Alta (ongeveer 375,- pp) Maaltijden en drinken zijn zelf te verzorgen Diesel voor de boten Deze reis is bedoeld voor vissers die het leuk vinden om in groepsverband te gaan vissen en waar gezelligheid een belangrijke factor is naast het vissen. Tevens is er persoonlijke begeleiding door medewerkers van Wout van Leeuwen en Visreis.nl.

2 Regio Noordkaap Op slechts 80 kilometer afstand van de Noordkaap zelf is dit de eredivisie van de visserij. Dit is het dunst bevolkte deel van Europa waar maar weinig mensen het kunnen opbrengen om te leven in de doorlopende middernachtzon of de extreem korte winterdagen. Naarmate de mensdichtheid daalt neemt de visdichtheid snel toe! En daarbij neemt ook het formaat van de vissen snel toe naarmate je noordelijker komt. En veel noordelijker dan dit kan niet! Dus met de formaten van de vis zit het wel goed! Repvag is de locatie voor de tweede editie van het Wout Van Leeuwen Noorwegen festival. Een absolute toplocatie qua visserij en dat ook nog eens vlak voor de middernachtzon. Dat betekent 24 uur per dag vissen en dat in de best mogelijke omgeving. Visarenden, papegaaiduikers, rendieren, etc. je komt het hier allemaal tegen. Alles bij elkaar vormt dit het toneel van een onvergetelijke reis! De locatie is eenvoudig aan te reizen. We pakken het vliegtuig op Schiphol en we vliegen in 1 dag naar Alta. Daar staat de bus op ons te wachten en brengt ons in ongeveer 2,5 uur rijden naar de locatie in Repvag. Het hotel en de vakantiewoningen liggen in de Porsangerfjord. Deze fjord is maar liefst 100 kilometer lang en 30 kilometer breed. Dat is een fractie minder dan de afstand tussen Calais en Dover! De fjord mondt uit in de Barents zee. In de directe omgeving van het viscamp liggen verschillende onderwater structuren die tot meer dan 200 meter diepte reiken. Doordat Repvag in de Porsangerfjord ligt, is het redelijk beschut voor extreme weersomstandigheden. Dat betekent dat het alleen bij erg slechte omstandigheden en een harde noordoosten wind het lastig is om te vissen. Aangezien de wind veelal uit het zuiden en westen komt is de kans dus erg klein dat je een visdag verliest door het weer.

3 Verblijf Het Repvag hotel beschikt over 57 hotelkamers en 7 vakantiewoningen in verschillende formaten. De vakantiewoningen variëren van 2 tot 8 personen en zijn ingericht op vissers. Dat betekent dat alle noodzakelijkheden aanwezig zijn. De keukens zijn volledig ingericht met servies, bestek etc, verder is er een formuis, oven, etc. De volgende woningen zijn beschikbaar: Rorbu m2-2 personen - 1 slaapkamer met stapelbed - badkamer met douche en WC - woonkamer met kitchenette - volledig ingericht voor 2 personen met koelkast/ vriezer, fornuis, etc. Rorbu m2-2 personen - badkamer met douche en WC - grote woonkamer met keukenruimte, eettafel, bank en slaapruimte met stapelbed Rorbu m2-5 personen - 1 slaapkamer op de eerste verdieping met twee stapelbedden en een enkelbed - kitchenette volledig ingericht voor 5 personen met koelkast/vriezer, fornuis en vaatwasser - woonkamer met eetruimte en bankstel en SAT TV - badkamer met douche en WC Rorbu m2-4 personen - 1 slaapkamer met 2 stapelbedden - badkamer met douche en WC - kitchenette volledig ingericht voor 4 personen met koelkast/vriezer, fornuis en vaatwasser - woonkamer met eetruimte en bankstel en SAT TV Rorbu m2-6 personen - 2 slaapkamers; een tweepersoonskamer op de begane grond met een ensuite badkamer met douche WC en sauna. En een slaapkamer op de eerste etage met 2 stapelbedden en eigen badkamer met douche en WC - woonkamer met kitchenette volledig ingericht voor 6 personen met koelkast/vriezer, fornuis en vaatwasser. Eetruimte met sofa en SAT TV.

4 Woning 1 en 2 zijn appartementen in hetzelfde gebouw en liggen op ongeveer 500 meter loopafstand van het hotel. Woning m2-7 personen - 3 slaapkamers ; 2 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer, allen met eenpersoonsbedden - 1 badkamer met douche en WC - grote entree - grote keuken volledig ingericht voor 7 personen met koelkast/vriezer, fornuis, magnetron en vaatwasser. - eetruimte voor 7 personen - ruime woonkamer met bankstel en SAT TV Woning m2-8 personen - 4 slaapkamers ; 2 enkele kamers en 2 driepersoonskamer, - 1 badkamer met douche en WC - grote entree - grote keuken volledig ingericht voor 7 personen met koelkast/vriezer, fornuis, magnetron en vaatwasser. - grote woonkamer met aparte eetruimte, bankstel en SAT TV Voor deze groepsreis hebben we woning 1 en de rorbu s 60, 61 en 62 gereserveerd. Voor alle gasten staan verder nog de volgende gedeelde faciliteiten ter beschikking: vriezer, overdekte fileerruimte met stromend water, droogruimte voor kleding en aanlegplaatsen in de haven. Standaard zijn bedlinnen en handdoek inbegrepen bij alle woningen. Naast de mogelijkheid om zelf te koken is het natuurlijk ook mogelijk om in het restaurant te eten. Het restaurant is zoals alles in Noorwegen niet voordelig. Maar alles wat je er krijgt is van goede kwaliteit.

5 Direct naast de woningen en het hotel ligt een oude vissersboot op de kade. Hier is een heerlijke hottub ingebouwd waar je na een lange dag vissen heerlijk in kunt relaxen. Verder is er in de winkel keuze uit natuurlijk hengelsportmateriaal maar ook souvenirs en lokale visspecialiteiten als stokvis. Je moet ook niet raar staan opkijken als er opeens rendieren voor je woning staan te grazen. In dit gebeid zijn er veel aanwezig en het gebied rondom het hotel is allemaal grasland waar ze regelmatig fourageren. De rendieren zijn zelfs al tot aan de haven gesignaleerd. Voor het doen van de benodigde boodschappen is er een supermarkt op ongeveer veertig kilometer afstand in Honningsvag. Hiervoor gebruiken we ter plaatse de bus van de eigenaar. Ter plaatse stemt de organisatie de noodzakelijkheid af, of en wanneer er boodschappen gedaan moeten worden. De Boten De boten worden op dit moment volledig nieuw gebouwd en worden in het voorjaar van 2013 in Repvag afgeleverd. Dus als wij er op stappen in juni zijn deze nog (bijna) fonkelnagelnieuw! Er zijn twee verschillende soorten: De zes meter boten: Deze boten zijn 19 voet en hebben een zuinige inboord diesel motor van 40 pk. De boten bieden ruim plaats aan 5 vissers en zijn perfect voor deze omstandigheden. Ook als je grote vissen aan de lijn hebt en wilt landen is deze boot veilig. De negen meter boten: Deze boten zijn 28 voet en hebben een inboord diesel van 60 tot 80 pk. Op het achterdek is er ruim plaats voor 8 personen. Verder zijn beide typen boten vanzelfsprekend voorzien van GPS-plotter, fishfinder, marifoon en alle andere benodigde veiligheidsvoorzieningen. Voor het varen met deze boten is GEEN vaarbewijs benodigd tenzij je jonger bent dan 24 jaar! Voor deze groepsreis hebben we 6 zes meter boten gereserveerd waarbij er 4 vissers per boot zijn. Bij een volle bezetting van maximaal 22 deelnemers en 3 begeleiding rouleert er iedere visdag een persoon die als vijfde visser mee gaat op 1 van de boten. Hiermee is geregeld dat iedereen comfortabel kan vissen en grote exemplaren goed aan boord kan krijgen.

6 Let op: Gedurende deze reis zijn de kosten voor diesel gebruik gezamenlijk te delen en is niet inbegrepen in de prijs. Bij gemiddeld verbruik en normaal vaargedrag bedragen de verwachte kosten rond de 75,- per persoon voor een week. Vissen De locatie Repvag biedt de Nederlandse sportvisser veel mogelijkheden. Dit is de eredivisie in de kabeljauw en heilbotvisserij! Noordelijker dan dit is moeilijk te vinden en de locatie en de omstandigheden zijn wat dat betreft de best mogelijke. Het gebied is onder water bezaaid met steile kanten waar je onder andere kabeljauw, zeewolf, zeeduivel, roodbaars en koolvis kan verwachten. De wat vlakkere structuren geven de grootste kans op heilbot. Het is een komen en gaan van mogelijkheden onder (en boven) water. Het mooie is dat je met je eigen boot zelfstandig op zoek kan naar de verschillende structuren op de zeebodem. Daarbij is het ook nog eens extreem lang licht en is het dus mogelijk voor de liefhebber om lange uren te maken op zoek naar de ultieme vis. In deze periode gaat de zon zelfs niet onder! Onder de scholen koolvis op de diepere gedeeltes azen de kabeljauw en heilbot. Al met al zijn alle voorwaarden voor een perfecte visserij aanwezig. Je vist op dieptes van 20 tot 150 meter waar zowel grote als kleine vissen rondzwemmen. Om hiertussen onderscheid te maken is de grootte van het (kunst)aas doorslaggevend.

7 Er worden ook hier overigens bovengemiddeld veel heilbotten gevangen! Vergis je niet. De heilbotvisserij is er een voor doorzetters maar het maken van uren is de sleutel tot succes. Vanaf juni tot en met oktober zijn deze prachtige vissen regelmatig te vangen, en met name de grote jongens hebben deze regio bekend gemaakt. Vroeger kan ook, maar dan moet je geluk hebben met de watertemperatuur. Met behulp van de waterkaart en de GPS-plotter is het eenvoudig om te navigeren en de interessante visstekken te bereiken. Alle visstekken liggen op relatief korte vaarafstand maar simpelweg kun je stellen dat je voor grote vissen hier niet per definitie ver hoeft te varen. Ze zwemmen voor de deur. Dus ook van de steiger / kant kun je hier prima een hengeltje uitgooien. Aan de andere kant van de baai liggen ook een aantal zandstranden waar je met garnalen of stukken vis ook de (grote) schol kunt najagen. Een belangrijk aspect van deze reis en de bijbehorende locatie is dat iedere deelnemer zijn persoonlijke record kan bijstellen. En als dat ergens kan is het hier! Materiaal Het vissen gebeurt met hengels van 20 tot 30 lbs. Wil je zeker weten dat je de echt grote vissen ook naar boven kan krijgen adviseren we om de 30 lbs. hengels te kiezen. Daarbij kan als reel een Okuma A 5 II Andros gebruikt worden. Tegenwoordig wordt er ook steeds meer met krachtige zeemolens gevist zoals de Okuma Cedros. Om met een sterke stroming toch goed op de diepe stekken op de bodem te komen zijn gewichten van 300 tot 500 gram niet uitzonderlijk. Het beste contact heb je met dyneema. Je voelt dan namelijk precies wat er onder aan je lijn op 50 tot 100 meter diepte gebeurd. De trekkracht van de dyneema is 25 kilo + om serieus weerstand te kunnen bieden aan een grote vis tot 100 kilo. Hoe dunner de lijn hoe minder druk er onder water op de lijn komt te staan en hoe lichter het aas is. Het beste is het om minimaal 300 maar liever nog 500 meter lijn op je reel hebben. Mocht er dan een keer lijnbreuk optreden kun je altijd verder vissen. De onderlijnen die hier gebruikt worden hebben een dikte van 1 tot 1,2 mm.

8 Pilkers/ shads variëren van 250 tot 600 gram afhankelijk van de diepte en de stroming. Als je het jiggen zat bent kun je makkelijk overschakelen op haring, makreel of koolvis als aas aan een takelsysteem. Dit systeem werkt uitstekend voor heilbot en grote kabeljauw. De grootste vissen worden over het algemeen met dit systeem gevangen. Vanzelfsprekend is het ook gaaf om met lichtere hengels met lepels, shads, pilkers en woblers te vissen op verschillende formaten en dieptes. Daarnaast zijn er vlak bij de locatie een aantal zandstranden waar ook met een paternoster op schol en schar gevist kan worden. En aangezien deze daar gewichten van tot 3 kilo kunnen bereiken is dat ook zeker de moeite waard. Het is voor deze locatie niet noodzakelijk om je eigen volledige assortiment aan pilkers en shads zelf mee te nemen. Je verliest relatief weinig materiaal en assortiment shads en pilkers van ongeveer 10 stuks is eigenlijk al voldoende. Verder is er ter plaatse een kleine hengelsportwinkel waar je in geval van nood de belangrijkste zaken kunt krijgen. Als je een week tijd 5 pilkers of shads verliest het relatief veel is. Tijdens de centrale voorbereidende bijeenkomst in april 2012 in de winkel bij Wout van Leeuwen worden alle details en benodigdheden uitgebreid besproken. Grensbepalingen Iedere deelnemer vanaf 18 jaar mag 2 liter bier en 3 liter wijn (tot 22 %) of 5 liter bier invoeren. Iedere deelnemer vanaf 20 jaar mag 1 liter sterke drank (tot 60%), 2 liter bier en 1,5 liter wijn of 1 liter sterke drank en 5 liter bier invoeren. Per persoon vanaf 18 jaar 200 sigaretten of 250 gram tabak. Vanaf 13 jaar mag je10 kilo vlees / kaas en andere etenswaren invoeren. Verboden in te voeren zijn aardappelen, planten, delen van planten, drugs, wapens, etc. Er mag maximaal 15 kilo visfilet per persoon worden meegenomen uit Noorwegen.

9 Seizoen Het visseizoen loopt hier van maart tm september. Noord Noorwegen heeft een extreem klimaat. Het kan hier letterlijk vriezen en dooien en een weersomslag kan hier binnen 20 minuten een feit zijn. Hou hier te allen tijde rekening mee! Moeder Natuur is hier met respect tegemoet te treden. Naar verwachting zal het prima weer zijn maar het kan ook anders. Het is dan ook van groot belang om goed voorbereid aan te treden. In alle seizoenen heb je kans op neerslag en wind. Zorg dus voor goede water- en windwerende kleding. Om het niet te warm of te koud te hebben zijn waterwerende bergschoenen of dikke laarzen geen overbodige luxe. Neem verder dunne kleding die mee die je in meerdere lagen kan opbouwen. Als het dan te warm is kun je door het uitdoen van dunne lagen hier beter op inspelen. Zonnebril en vispet zijn van belang om op het water bij zonneschijn goed zicht te hebben. Zonnebrand is vaak ook een belangrijk item om mee te nemen. Voor de veiligheid is een visoverall met drijfvermogen geen overbodige luxe. Deze kun je zelf meenemen of ter plaatse huren. De kosten van een visoverall bedragen 85,- voor een hele week.

10 Verder is het er in juni erg lang licht en dat betekent dus lange visdagen voor de liefhebbers. Je kunt moeiteloos tot s avonds 11 uur je (vis)boek lezen zonder een lamp aan te hoeven doen of te vissen natuurlijk. Begin april zijn de vissen afgepaaid en zijn ze druk aan het azen om alle energie die verloren is gegaan met het paaien weer aan te eten. Vandaar dat medio juni alle soorten weer op goed gewicht zijn en beschikken over voldoende energie om de hengel goed krom te trekken en de juiste sport te leveren. Prijzen Naast de gezelligheid en leuke visserij zijn er vanzelfsprekend ook nog prijzen te winnen die door Wout van Leeuwen en Visreis.nl ter beschikking worden gesteld. 1 e prijs grootste heilbot Set met hengel en reel van Penn 2 e prijs grootste kabeljauw Hengel van Penn 3 e prijs grootste zeewolf Reel van Penn Troostprijs Voor de pechvogel van de week Een mooi Noorwegen pakket Reglementen: - Er mag met alle soorten aas gevist worden (kunst en natuurlijk aas) - Het gebruik van geur- en lokstoffen is toegestaan - Bij voorkeur worden de vissen opgemeten en gewogen en daarna terug gezet - Deze vissen dienen (bij catch & release) met digitale foto gedocumenteerd te worden als geheel en ingezoomd op het meetlint en unster - De hengel met vis dient te allen tijde door één en dezelfde visser gehanteerd te worden - Bij het landen van een vis mag de visser geassisteerd worden door medevissers - Er wordt gevist in de periode van aankomst tm dinsdag 18 juni uur. Vissen die op dinsdag 18 juni na uur geland worden tellen niet mee - Indien de vis wordt meegenomen, wordt deze aan land in bijzijn van de organisatie gewogen De begeleidingsboot kan worden opgeroepen om zo mogelijk assistentie te verlenen bij het landen van grote vissen, ongevallen of motorpech. Tevens maken zij regelmatig foto s en video voor de verslaglegging.

11 Reis & prijs We vertrekken op woensdagochtend 12 juni 2013 vanaf Schiphol. Rond uur arriveren we in Alta na een tussenstop in Kopenhagen en Oslo. Het programma ziet er momenteel als volgt uit: Woensdag 12 juni 2013: uur Amsterdam Kopenhagen uur Kopenhagen Oslo uur Oslo Alta uur Transfer van Alta naar Repvag per bus. In Alta nog een stop om boodschappen te doen. Als we worden opgehaald met de bus gaan we in Alta direct bij de supermarkt stoppen om aldaar de eerste boodschappen in te slaan om de eerste dagen goed door te komen. Woensdag 19 juni 2013: uur Transfer van Repvag naar Alta per bus uur Alta Oslo (via Tromso) uur Oslo Kopenhagen uur Kopenhagen Amsterdam De kosten voor deze vlucht bedragen momenteel 320,- per persoon. We vliegen met SAS airlines en daarbij is er voor iedere deelnemer 1 x 23 kilo bagage voorzien. Voor een additioneel bedrag van 30,- per enkele reis is het mogelijk om een extra item bagage van 23 kilo mee te nemen. Dit dient op voorhand geboekt te worden! Hoe eerder we 16 man bij elkaar hebben hoe eerder we kunnen boeken en hoe lager de vluchtprijzen zijn. Het kan dus gebeuren dat de prijs van de vlucht stijgt naarmate men later boekt. Simpel gezegd: Hoe eerder je boekt hoe voordeliger het wordt! We beginnen met boeken als we 16 persoenen bij elkaar hebben. Daar aangekomen worden de woningen en boten ingedeeld en volgt er een algemene uitleg van de boten met bijbehorende apparatuur en de geldende veiligheidsregels. Daarna een eerste biertje en lekker slapen om de volgende dag vroeg op te staan en direct te kunnen vissen.

12 Samengevat: Verblijf in verschillende vakantiewoningen (indeling door organisatie) Transport van luchthaven naar locatie Bedlinnen en handdoeken inbegrepen Gloednieuwe 6 meter boten met 40 PK diesel inboordmotor, GPS plotter, fishfinder met max 4 personen Eindschoonmaak, water en elektra inbegrepen Nederlandstalige begeleiding ter plaatse (2 of 3 personen) Afsluitend diner en prijsuitreiking op laatste avond Centrale eerste bijeenkomst bij Wout van Leeuwen in april 2012 Persoonlijk fotoboek van de reis voor iedere deelnemer De prijs voor deze reis bedraagt 795,- per persoon exclusief vlucht. De reis gaat door indien er minimaal 16 deelnemers hebben ingeschreven! Er kunnen echter maximaal 22 deelnemers mee. Dus wees er snel bij want VOL = VOL. Additionele kosten: Diesel voor de boot naar verbruik Drankjes tijdens het afsluitende diner Maaltijden zijn zelf te verzorgen Deze reis is bedoeld voor vissers die het leuk vinden om in groepsverband te gaan vissen en waar gezelligheid een belangrijke factor is naast het vissen. Inschrijving gaat op basis van datum van ontvangst van het (ondertekende) inschrijfformulier.

13 Verzekering: Verder kunnen we voor jullie een reis- en een annuleringsverzekering afsluiten om eventuele en onverhoopte ongemakken af te dekken. Hiervoor werken wij samen met Nederlands grootste reisverzekeraar de Europeesche. De kosten van een annuleringsverzekering bedragen 5,5 % van de totale reissom en een reisverzekering met werelddekking is er vanaf 2,35 per persoon per dag. Daarin zijn hengelmaterialen tot een waarde van 3.000,- standaard meeverzekerd. Voor meer informatie, neem dan contact op met: Visreis.nl of Wout van Leeuwen Joris Nieuwenhoff Bob de Willigen Leidsestraatweg 41 George Stephensonweg 21 H 3443 BP Woerden 3133 KJ Vlaardingen info@visreis.nl woutvanleeuwen@planet.nl Mob : Tel :

14 Boekingsformulier Wout van Leeuwen / Visreis.nl Noorwegen Festival 2013 Voornaam + initialen Achternaam Geboortedatum Adres Postcode Plaats Telefoon Mobiel E mail Telefoon bij nood Vertrek : woensdag 12 juni 2013 Retour : woensdag 19 juni 2013 Annuleringsverzekering (5,5% van de reissom) ja nee Reisverzekering (ongeveer 30,- per persoon) ja aantal personen: nee Indien je kiest voor een reis- en of annuleringsverzekering worden deze kosten additioneel in rekening gebracht. LET OP: Eerst vermelde is de contactpersoon en hoofdelijk verantwoordelijk voor de reservering. Ondergetekende verklaart zich akkoord met de reisvoorwaarden als gesteld op de website van visreis.nl.

15 Vervolg Boekingsformulier Wout van Leeuwen / Visreis.nl Noorwegen Festival 2012 Overige deelnemers met volledige eerste voornaam en initialen en achternaam zoals in paspoort voornamen achternaam geboortedatum geslacht 2. M / V adres postcode woonplaats voornamen achternaam geboortedatum geslacht 3. M / V adres postcode woonplaats voornamen achternaam geboortedatum geslacht 4. M / V adres postcode woonplaats Eventuele overige deelnemers graag op achterzijde invullen! Voor het verkeerd doorgeven van initialen en namen kan Visreis.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Idealiter ontvangen we een kopie van de paspoorten van iedere deelnemer. Zodoende kunnen er geen misverstanden optreden. Plaats Datum Handtekening Dit document svp. volledig ingevuld retourneren naar VISREIS.NL, Leidsestraatweg 41, 3443 BP Woerden of gescand naar info@visreis.nl.

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte

MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte MEHAMN, Noordkaap, 71 Noorderbreedte De meest noordelijke locatie denkbaar in Noorwegen! In Mehamn bevindt zich deze perfecte locatie die niets te wensen over laat. Mehamn ligt in de Mehamfjord die direct

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN FESTIVAL 2014 Dinsdag 17 tm woensdag 25 juni 2014 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Vertrek: dinsdag 17 juni 2014 Amsterdam Oslo 21.30 23.30 uur Overnachting in het Radisson Blu

Nadere informatie

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016

VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 VISREIS.NL HEILBOT FESTIVAL 2016 woensdag 14 tm 21 september 2016 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

Havøysund. Gebied. Vissen

Havøysund. Gebied. Vissen Havøysund Gebied Havøysund ligt nog iets noordelijker dan Sørøya en ligt op het vaste land op 71 graden Noorderbreedte. Deze locatie wordt gerund door dezelfde eigenaar als onze locatie in Sørøya. Dus

Nadere informatie

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET

GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET GROEPREIS KANTVISSEN IN SKARNSUNDET donderdag 18 tm 25 januari 2018 Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers Deze reis staat open voor een ieder die vanaf de kant mooie kabeljauw, koolvis, heek, leng, rog,

Nadere informatie

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja

MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja MEFJORD, Topvisserij op het eiland Senja Het eiland Senja ligt iets ten zuiden van Tromso en is het op twee na grootste eiland van Noorwegen. Op het noordwestelijke deel van het eiland bevindt zich het

Nadere informatie

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL

HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL HALIBUT CHALLENGE 2015 POWERED BY VISREIS.NL Van dinsdag 25 augustus t/m woensdag 2 september 2015 Er zijn mooie prijzen van Savage Gear te winnen voor de 3 grootste heilbotten. Deze reis staat open voor

Nadere informatie

Sørøya, Sorvaer. Gebied

Sørøya, Sorvaer. Gebied Sørøya, Sorvaer Gebied Sørøya. De naam alleen al doet menig vissershart sneller kloppen. Sørøya staat gelijk aan grote kabeljauw, heilbot, zeewolf en ga zo maar door. Vanaf februari als het seizoen begint

Nadere informatie

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016

WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 WOUT VAN LEEUWEN NOORWEGEN LUSTRUM FESTIVAL Maandag 9 tm 16 mei 2016 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 26 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot eind februari 2016 maar

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2021 Dinsdag 22 tm 29 juni 2021 (springtij) Powered by VISREIS.NL Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2018 Donderdag 6 tm 13 september 2018 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020

FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 FIN-NOR HEILBOT FESTIVAL 2020 Woensdag 16 tm 23 september 2020 (springtij) Deze reis staat open voor een ieder die gericht op heilbot wil vissen of die zijn of haar PR wil verbeteren met een groep enthousiaste

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL 2019 SKARSVAG / NOORDKAAP Vrijdag 30 aug tm 6 sept 2019 EN Vrijdag 6 tm 13 sept 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 10 en maximaal aantal 18 deelnemers per week Inschrijven

Nadere informatie

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland

Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Forel, vlagzalm, snoekbaars en snoek in Finland Gebied Lohimaa ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Kuopio. De natuur is overweldigend en puur. Rondom de centrale lodge met een tiental hotelkamers

Nadere informatie

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!)

NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) NIPRO NOORWEGEN FESTIVAL Woensdag 13 tm 20 juni 2018 (Tijdens springtij!) POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal aantal 11 deelnemers en maximaal aantal 17 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio

Nadere informatie

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN

ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN ALMELOSCHE HENGELAARSVERENIGING VISCHLUST VISSEN IN NOORWEGEN Zeevissen in Noorwegen Programma Introductie Waarom Noorwegen? Korte introductie van het land Voorbereiding van de visreis Van Zuid naar Noord,

Nadere informatie

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN

GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN GROEPSREIS MEXICO, PUERTO AVENTURAS, SPEEDJIGGEN Van 29 oktober tm 6 november 2018 Min 8 en max 12 vissers + Nederlandstalige begeleiding Inschrijven is mogelijk tot medio april 2018 maar vol = vol. De

Nadere informatie

Het Quantum Snoek Festival 2017

Het Quantum Snoek Festival 2017 Het Quantum Snoek Festival 2017 Zaterdag 28 oktober tm 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers - Centrale bijeenkomst in Nederland begin september 2017

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015

GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 GRONINGS ROOFVIS FESTIVAL 2015 ISM VISGIDS GRONINGEN IN ZWEDEN 16 tm 25 mei 2015 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Zaterdag 16 mei 2015 Vertrek met eigen vervoer Overtocht met Scandline Puttgarden - Rodby

Nadere informatie

Nautnes, West Noorwegen

Nautnes, West Noorwegen Nautnes, West Noorwegen De beste prijs kwaliteit verhouding in West Noorwegen Gebied Het visparadijs Nautnes Fiskevaer ligt op ongeveer 60 autominuten rijden van Bergen. Hier ligt de visrijke locatie waar

Nadere informatie

Scherentuinen in Åland

Scherentuinen in Åland Scherentuinen in Åland Locatie Åland is een archipel in de Botnische golf en bestaat uit meer dan 6000 grotere en kleinere eilanden en ligt tussen Zweden en Finland. De Åland eilanden hebben hun eigen

Nadere informatie

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill

Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Midden Ierland, Snoek- en witvissen Longford en Cootehill Gebied Longford en Cootehill zijn de twee uitvalsbases voor deze reis. In Longford verblijf je in de luxe Melview Lodge dat maximaal geschikt is

Nadere informatie

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL

RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL RAVEN NOORWEGEN FESTIVAL Donderdag 1 tm 8 oktober 2020 SALTSTRAUMEN POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 14 deelnemers en maximaal 50 deelnemers. Inschrijven tot medio april 2020 en vol = vol. De reis

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019

DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 23 tm 30 mei 2019 POWERED BY VISREIS.NL De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 45 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis

Nadere informatie

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss

Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Zalm vissen in Zuid Noorwegen, Holmfoss Gebied Numedalslågen behoort tot de top 10 zalmrivieren van Noorwegen. Deze rivier stroomt bij Larvik in het zuiden van Noorwegen de zee in. Het gebied kenmerkt

Nadere informatie

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA

BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Gebied BLAUWVINTONIJN IN NOVA SCOTIA, CANADA Nova Scotia, Prince Edward Island. Dit is de locatie voor deze uitzonderlijke visreis. Het blijft een cliché maar de natuur is waanzinnig mooi, de mensen zijn

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

DE RAVEN NOORWEGEN CUP

DE RAVEN NOORWEGEN CUP DE RAVEN NOORWEGEN CUP Donderdag 16 tm 23 mei 2019 (springtij) De Reis: Minimaal 15 deelnemers en maximaal 50 deelnemers Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. De reis bestaat uit:

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Gemiddelde nachttemp. in C

Gemiddelde nachttemp. in C Gran Canaria Gebied Op slechts 4 uur vliegen bevindt zich in het zuidelijkste deel van Gran Canaria de stad Puerto Mogan. Azuurblauwe zee, zon, prachtige haven en dat in een westerse beschaving maken deze

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer een uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart van

Nadere informatie

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij.

Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Ierland, Sneem. Gecombineerde zoet- en zoutwater visserij. Gebied Sneem is de uitvalsbasis van deze visreis. Het ligt in het zuidwesten van Ierland en is vanaf het vliegveld Cork in 2 uur te bereiken.

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN

GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN GROEPVISREIS SOEDAN LIVE ABOARD POPPEREN & JIGGEN Heen: Zondag 12 oktober 2014 Terug: Dinsdag 21 oktober 2014 Prijs 2.295,- per persoon bij 6 deelnemers, Inclusief vluchten, maaltijden en transport Er

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen Meezeilen vanuit Kos Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je van een vakantie volop

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Mexicaans Big Game spektakel

Mexicaans Big Game spektakel Mexicaans Big Game spektakel Locatie De kruising van de zee van Cortez en de Pacifische oceaan. Een gebied dat uitermate rijk is aan flora en fauna. Hier kom je behalve veel zeezoogdieren ook veel vissoorten

Nadere informatie

Steur en zalm in Canada

Steur en zalm in Canada Steur en zalm in Canada Gebied Chilliwack ligt op ongeveer anderhalf uur van Vancouver in het hart van de Fraser vallei met de beroemde Fraser en Harrison rivier. Deze twee hoofdrivieren vormen het hart

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-3151

Carrer de Viladomat 89 BH-3151 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-3151 GEZELLIGE FAMILIE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN ZWEMBAD, CASTELLAR DEL VALLES Beschrijving Prijs / nacht

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Jeco Rental Services

Jeco Rental Services Wijnbrugstraat Rotterdam Huurprijs 2.500,00 (excl.) Te huur: Wonen in The Red Apple? U krijgt nu de unieke kans om te kunnen wonen op een toplocatie in één van de meest gewilde en aantrekkelijkste wijken

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM

Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM Kinkerstraat 87 4 AMSTERDAM Vraagprijs 259.000,00 kosten koper In het hart van het hippe Oud West vind je dit zeer lichte 2- kamer hoekappartement van circa 40 m2 met de perfecte Zuid/ West ligging. Gelegen

Nadere informatie

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN

MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN MEXICO, PUERTO AVENTURAS, JIGGEN, TROLLEN & POPPEREN Mexico, palmbomen, azuurblauwe zee, sombrero, Corona en vissen. Dat is toch wel een ideale combinatie! De Atlantische oceaan biedt op deze plek een

Nadere informatie

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Haring! Verse haring! Wie maakt me los! Ik heb verse haring! Ha... ja, nou heb ik jullie aandacht, hè? Sorry, ik ben uitverkocht. Vandaag geen haring

Nadere informatie

Mijn huis, mijn thuis

Mijn huis, mijn thuis Les 5: Mijn huis, mijn thuis (A-klas) Mijn huis, mijn thuis 1. Mijn huis Mijn naam is Ik ben jaar oud. Ik woon in Ik woon samen met... mensen. Heb je een broer? JA / NEE Heb je een zus? JA / NEE Mijn huis

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB]

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] www.selecxyz.eu info@selecxyz.eu prijslijst 2010 Hoog Midden 03.04-10.04 Laag Apt Slaapkamers Personen Badkamers 03.07-28.08 24.04-03.07 28.08-25.09

Nadere informatie

Reisverslag Noorwegen 2007

Reisverslag Noorwegen 2007 Reisverslag Noorwegen 2007 Vertrek, reis en aankomst De reis naar Noorwegen neemt behoorlijk wat tijd in beslag vooral bij Hamburg. Op de Duitse auto-bahn weet je nooit of er files zijn en dan met name

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

2 kamers. Gemeubileerd

2 kamers. Gemeubileerd Wijnbrugstraat Beschikbaar vanaf 02-01-2017 Prijs Oppervlakte 2.950,00 per maand 104 m 2 Huistype Stad Borg Rotterdam 0 Buitenruimte Parkeren Ja Omschrijving Slaapkamers 2 kamers Interieur Gemeubileerd

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Het Voorhuys Geschikt vanaf 28 tot 42 personen (Uitbreiden mogelijk tot 75 personen) Groepsaccommodatie Het Voorhuys Super de luxe, landelijk gelegen, ruime en comfortabele accommodatie

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JEUGD (VIS) KAMP 2016

JEUGD (VIS) KAMP 2016 INFORMATIE (voor ouders en deelnemers) OVER HET JEUGD (VIS) KAMP 2016 21 T/M 24 augustus HENGELSPORT VERENIGING ZAANSTREEK 1 Over ons HVZ jeugd viskamp. Allereerst vinden wij het erg leuk dat je meegaat

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

Mandarijn in Shanghai, Hutong School

Mandarijn in Shanghai, Hutong School EASY LANGUAGES Mandarijn in Shanghai, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 2 weken tot 1 jaar Alle niveaus Bestemming Taalcursus

Nadere informatie

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

VERHUURD. 120 m² - Heinzestraat 7-III 1071 SK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 120 m² - Heinzestraat 7-III 1071 SK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 120 m² - Heinzestraat 7-III 1071 SK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Compleet gerenoveerd 5 kamer appartement (gestoffeerd) met eigen opgang,

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Geen galerij of portiek. Terras 58m2 op het ZW. Ruime woonkamer. Twee slaapkamers. Renoirstraat 136, 1328 PT Almere

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Geen galerij of portiek. Terras 58m2 op het ZW. Ruime woonkamer. Twee slaapkamers. Renoirstraat 136, 1328 PT Almere Huizen van Hoekstra & van Eck Renoirstraat 136, 1328 PT Almere Terras 58m2 op het ZW Ruime woonkamer Twee slaapkamers Geen galerij of portiek H19 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N zeilen boven de poolcirkel midzomernachtzon wandelen op de lofoten noorderlicht walvisreizen Reisprogramma 2016 NOORS AVONTUUR Een actieve vakantie

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag)

Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag) Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag) Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie