Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Analyse centrum Swalmen. (nummer /201) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de Analyse centrum Swalmen en besloten de knelpunten, welke voortvloeien uit de analyse, nader te laten concretiseren en te bespreken met de provincie Limburg. Het college stelt de gemeenteraad voor een bestemmingsreserve centrumplan Swalmen in te stellen als financieel kader ten behoeve van de aanpak van de knelpunten in het centrum. 2. Herinrichting Stationsstraat en Neerstraat in Swalmen. (nummer /501) Het college van B&W heeft besloten tot de herinrichting van de Stationsstraat en Neerstraat in Swalmen en stelt hiervoor krediet beschikbaar. 3. Toezeggingen college aan gemeenteraad. (nummer /107) Het college van B&W heeft besloten het overzicht van toezeggingen van het college aan de gemeenteraad vast te stellen en leidt het overzicht ter kennisgeving door naar de raadscommissies. 4. Overzicht van de uitvoeringsstatus wijzigingsbesluiten moties en amendementen 2007 t/m heden (nog openstaande moties en amendementen). (nummer /108) Het college van B&W heeft besloten in te stemmen met de uitvoeringsstatus van de moties en amendementen en leidt deze voor kennisgeving door naar de raadscommissies. 5. Reactie SWAR herijking accommodatiebeleid 'Hart van de wijk'. (nummer /301) Het college van B&W heeft besloten met de Stichting Wijk Accommodaties Roermond (SWAR) in gesprek te gaan inzake de herijking van het accommodatiebeleid Hart van de Wijk.

2 6. Arbeidsmarktregio s en regionale werkgeversdienstverlening. (nummer /302) Het college van B&W heeft besloten, conform de opdracht aan de eigenstandige arbeidsmarktregio Midden-Limburg, een aantal stappen te zetten in de versterking van de gezamenlijke werkgeversbenadering vanuit het Werkplein Roermond. 7. Subsidieaanvraag (Sociaal cultureel) welzijnswerk (nummer /401) Het college van B&W heeft besloten dat Stichting Wel.kom Roermond in aanmerking komt voor een budgetsubsidie ten behoeve van het uitvoering geven aan het bij de beleidsregel (sociaal cultureel) welzijnswerk 2013 gevoegde subsidiekader. 8. Commissie-informatiebrief inzake raadsvoorstel concept Huishoudelijk afvalstoffenplan (nummer /501) Het college van B&W informeert de commissie Ruimte via een commissieinformatiebrief over de stand van zaken en het vervolgproces met betrekking tot het raadsvoorstel concept Huishoudelijk afvalstoffenplan Verzoek plaatsen erfafscheiding. (KP, 20 augustus 2012) Het college van B&W heeft besloten het verzoek voor het aanbrengen van een erfafscheiding van beperkte hoogte op gemeentegrond achter een woning, te honoreren. 10. Herroepen tegenaanbod aan Waterschap Roer en Overmaas. (KP, 21 augustus 2012) Het college van B&W heeft besloten het besluit d.d. 30 juli 2012 over te gaan tot verkoop van een perceel kadastraal bekend als gemeente Roermond sectie O nummer 385 gedeeltelijk aan Waterschap Roer en Overmaas onder de voorwaarde dat het perceel ingezet wordt voor natuurontwikkeling, voor het verbeteren van de waterverdeling Maasnielbeek- vijverpartijen Roermond, te herroepen. 11. Eindverslag Mediation Aandelen OML BV. (KP, 23 augustus 2012) Het college van B&W heeft kennisgenomen van het persbericht van de gemeente Maasgouw en informeert de gemeenteraad hierover. 12. Begroting 2013 Veiligheidsregio Limburg- Noord. Het college van B&W heeft kennisgenomen van de brieven van de Veiligheidsregio Limburg-Noord betreffende de vaststelling van de jaarrekening 2011 en de begroting 2013 en het besluit van het algemeen bestuur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord om in te stemmen met een extra taakstellende bezuiningsopdracht van 4,5%. Het college informeert de gemeenteraad hierover via een raadsinformatiebrief.

3 13. WOB verzoek Dagblad De Limburger/ Limburgs Dagblad (week 26). Het college van B&W heeft besloten de door Dagblad De Limburger/ Limburgs Dagblad gevraagde documenten te verstrekken. 14. Samenstelling stembureaus. Het college van B&W heeft besloten in verband met de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal op 12 september 2012, 37 stembureaus en 1 mobiel stembureau in te richten en per stembureau vijf leden te benoemen. 15. Vestiging horeca Paredisstraat 9. Het college van B&W heeft besloten geen medewerking te verlenen aan het vestigen van een Libanees restaurant aan de Paredisstraat 9 te Roermond. 16. Subsidieaanvraag wegkruis Minderbroedersstraat. Het college van B&W heeft besloten een subsidie te verlenen voor het realiseren van vochtwerende maatregelen aan het wegkruis in de Minderbroedersstraat. 17. Procesbesluit tot het voeren van verweer in hoger beroep. Het college van B&W heeft besloten verweer te voeren bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State tegen een ingesteld hoger beroep. 18. Uitbreiden van de bedrijfsloodsen aan de Groeneweg 1 te Herten. Het college van B&W heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het uitbreiden van bedrijfsloodsen op het adres Groeneweg 1 te Herten. 19. Beslissing op bezwaar tegen besluit tot afwijzing van een planschadeverzoek. Het college van B&W heeft besloten een bezwaar tegen een besluit tot afwijzing van een planschadeverzoek in verband met de vaststelling van het bestemmingsplan Oolderveste, ontvankelijk en ongegrond te verklaren en het bestreden besluit in stand te laten.

4 20. Vestiging van een horecazaak (shoarma/ kebabzaak) aan de Nassaustraat 26. Het college van B&W heeft besloten geen medewerking te verlenen aan de vestiging van een horecazaak op het adres Nassaustraat 26 te Roermond. 21. Verhuur pand Spoorlaan Noord 107 aan SKR. Het college van B&W heeft besloten onder voorwaarden over te gaan tot verlenging van de huurovereenkomst aan Stichting Kinderopvang Roermond (SKR) tot 1 maart Verhuur wijkaccommodatie Herteheym. Het college van B&W heeft besloten over te gaan tot verhuur van de wijkaccommodatie Herteheym aan stichting beheer Herteheym. 23. Vaststelling budgetsubsidie 2011 Zorggroep, onderdeel Thuishulpcentrale Midden- Limburg. Het college van B&W heeft besloten de subsidie aan Zorggroep, onderdeel Thuishulpcentrale Midden-Limburg voor 2011 vast te stellen. 24. Databoek 2012: Kinderen in Tel. Het college van B&W heeft kennisgenomen van het databoek 1212: Kinderen in Tel. 25. Wegonttrekking Molenweg (gedeeltelijk) i.v.m. ontwikkeling Roerdelta. Het college van B&W is voornemens een gedeelte van de Molenweg te Roermond te onttrekken aan het openbaar verkeer. 26. Verplanten herdenkingsboom. Het college van B&W heeft besloten een boom, geplant ter ere van het huwelijk van prinses Maxima en prins Willem Alexander, te verplanten van het parkje aan de Pastoorswal naar het parkje aan de Gershwinstraat. 27. Vervangen riolering basisschool St. Alfonsus. Het college van B&W heeft besloten een vergoeding beschikbaar te stellen voor het vervangen van de riolering van de basisschool St. Alfonsusschool.

5 28. Jury Harrie Tillieprijs Het college van B&W heeft besloten de jury voor de gemeentelijke kunstprijs 2013 Harrie Tillieprijs: vormgeving in het voetspoor van Pierre Cuypers te benoemen. 29. Subsidieaanvraag RiaggZuid theatervoorstelling 'Is mijn buurman gek? Nou en! En nou...?. Het college van B&W heeft besloten een eenmalige subsidie te verstrekken aan RiaggZuid voor de uitvoering van het theaterproject Is mijn buurman gek? Nou en! En nou?. 30. Notulen Wmo-raad d.d. 5 januari, 2 februari, 1 maart, 12 april, 10 mei en 14 juni Het college van B&W heeft kennisgenomen van de notulen van de Wmoraad en leidt deze voor kennisgeving door naar de commissie Burgers en Samenleving. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op raadsvragen worden pas beschikbaar gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vaststellen brandveiligheidsverordening wegens invoering Bouwbesluit 2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Overzicht van de uitvoeringsstatus wijzigingsbesluiten moties en amendementen

Nadere informatie

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 (concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vierde Voortgangsrapportage uitwerking Kerntakendiscussie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 No Onderwerp Besluit 1. Beroep inzake besluit vaststelling beleidsplan politie Limburg 2013-2014.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 No Onderwerp Besluit 1. Activiteiten Itek, Daalakkerweg. (nummer 110612/201) Het college

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Cameratoezicht bedrijventerrein Roerstreek. (nummer 090112/107) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 45 2012. (nummer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijsten intern Bestuursorgaan burgemeester week 14-2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 No Onderwerp Besluit 1. Aanpassing beleidsregel bijzondere bijstand. (nummer 230413/201) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 51 2012. (nummer

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44).

Besluitenlijst B&W vergadering d.d (nr. 44). Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 01-11-2011 (nr. 44). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M

C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M Besluitenlijst 5 maart februari 2019 Aldus vastgesteld in de B&W vergadering van 12 maart 2019 1.7074 Subsidie Internationaal Filmfestival Gorinchem

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst No. 26 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 24 juli 2012. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 *Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Besluitnummer Onderwerp Besluit Z.47161/D.2347 Overeenkomsten arbeidsontwikkeling en werkgeversdienstverlening

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders

Vergadering van burgemeester en wethouders 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 08 april 2014 Akkoord. BW-006533 2 Onderwerp Ondertekening overeenkomst KA voorrangsvoertuigen 1. In te stemmen met de overeenkomst KA voorrangsvoertuigen

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 21 JANUARI 2014 besluitenlijst Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid: Besluitnummer: Burgemeester SECR intl4.0088 Betreft: Openbare

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012 12CV000580 Glasverzekering Akkoord te gaan met de verhoging premie glasverzekering per 2013 De extra premie ad 6.900,- verdelen over alle gemeentelijke panden De financiële consequenties verwerken in de

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De heer

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 301354 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 25 april 2017. 2 301356 Openbare besluitenlijsten van

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 22 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 22 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.149416 No. 52 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 51 Datum: 19 december 2017 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Vergadering van burgemeester en wethouders

Vergadering van burgemeester en wethouders 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 april 2013. Advies Akkoord. BW-005350 2 Onderwerp ontwikkelingen Maatschappelijke Opvang I Advies 1. en de bijgevoegde voortgangsrapportage Maatschappelijke

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 2017 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 31 oktober 44/2.01 BW17.0495 44/2.06 BW17.0427 Beantwoording college van de schriftelijke ronde van de algemene beschouwingen in 1e termijn bij de begroting 2018.

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 23-04-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 april 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 7 juli 2015

Advies en besluitenlijst 7 juli 2015 Instantie BW Datum 7 juli 2015 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week.28 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr. W.

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 8 Datum: 20 februari 2018 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Damme-Fassaert Week / / / Vaststellen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders. Vergadering gehouden op 1 november 2016 Week 44

BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders. Vergadering gehouden op 1 november 2016 Week 44 BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 november 2016 Week 44 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon, G. Bekhuis, L. Bromet, J. van der Hoeven, J. Kes en N. van

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 28 mei 2019

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 28 mei 2019 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 28 mei 2019 Aanwezig: P.H. Snijders, burgemeester M. Breukelman, A.H. te Rietstap, J. ten Kate en B.M. Luiten, wethouders

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering:

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering: Notulen Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN15-00407 Aanwezigen: Afwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, gemeentesecretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING VASTGESTELD No. 08 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.30 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK R.J. VERMEER E.R. TRIEMSTRA,VOORZITTER,

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz 124493-190949 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 12 maart 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 12 maart 2019 2. Het vastgestelde openbare deel van

Nadere informatie

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d OPB

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d OPB enlijst B&W-vergadering d.d. 3 november 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.078184 No. 25 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN R.A.J. VAN DER MEIJ, BURGEMEESTER, WETHOUDER N. DIERDORP,

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Notulen vergadering B&W d.d. 02/09/2019

Notulen vergadering B&W d.d. 02/09/2019 Notulen vergadering B&W dd 02/09/2019 Deelnemers: B Vostermans, aanwezig H van der Noordt, aanwezig E Beurskens, aanwezig T Kuipers, aanwezig H Geurts, aanwezig R Palmen, aanwezig R Bouten, aanwezig 01

Nadere informatie

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree.

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree. 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 11 juli 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T WEKELIJKSE UITGAVE VAN DE GEMEENTE MAASGOUW Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend van de vergadering van burgemeester en wethouders van week

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Van 26 maart 2013 Openbaar

Van 26 maart 2013 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergaderingen d.d. 12 maart 2013. Advies Akkoord. BW-005690 2 Onderwerp Evaluatie en herijking hondenpoepbeleid. R Advies Kennis nemen van de nota Evaluatie en herijking

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016 Instantie BW Datum 16 februari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 7. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M.

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 5 december 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Locoburgemeester ;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 oktober 2007

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 oktober 2007 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 632 Interne Dienstverlening/secretariaat. Concept besluitenlijst collegevergadering 5 oktober 2007. Conform vastgesteld m.d.v. dat: : a. bij besluit nr. 619 -

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 18 december 2018

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 18 december 2018 enlijst B&W-vergadering d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018

Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018 Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018 Deelnemers: Leppink-Schuitema C.C., aanwezig Laak B. op de, aanwezig Vostermans B., aanwezig Noordt H. van der, aanwezig Beurskens E., aanwezig Kuipers T., aanwezig

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 10 april 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 8 september 2009 t.b.v. raad en pers. Programmabegroting 2010 en meerjarenraming 2011-2013 incl. raadsvoorstel en - besluit. Ter vaststelling. De programmabegroting 2010

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober (Week 42)

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober (Week 42) Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober 2016. (Week 42) Aanwezig: drs. J.T.H.M. Penninx, burgemeester, A.B. Lagerweij, H.J. Pinkster, H. van der Sleen,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering van 26 juli 2016.

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering van 26 juli 2016. Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-03278 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco burgemeester Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder Dhr. J.H.E. Verheijen,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 Aanwezig zijn: De heer R.J. v.d. Zwaag, burgemeester De heer J. Melse, wethouder De heer R.M.A. Molenaar, wethouder De heer C. Maas, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Openbaar

Besluitenlijst B&W Openbaar enlijst B&W Openbaar Datum 30-05-2017 Tijd 9:00-15:00 Locatie B&W-kamer Voorzitter K.W.Th. van Soest Aanwezigen Stevens, P.I.M.H; Verstraaten, M.W.G.; Loo, H. van de; Hendriks-van Haren, W.A.G.M. en Soest,

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 4 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Gewijzigde overeenkomst ten behoeve van uitbreiding Helmondse Golfclub Overbrug

Gewijzigde overeenkomst ten behoeve van uitbreiding Helmondse Golfclub Overbrug 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 7 oktober 2014. De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. 3. B Uitnodigingen B

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 661 Interne Dienstverlening/ Secretariaat Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 11 december 2012 Vastgesteld met de volgende aanpassing: Besluit t.a.v.

Nadere informatie

Van 9 december 2014 openbaar

Van 9 december 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 december 2014. Advies Akkoord. BW-007610 2 Onderwerp Internationale samenwerking Weert-Hangzhou (China) CS Advies 1. Instemmen met het document Internationale

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 05 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 0 VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester A.M.H. Roolvink, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,,, secretaris J.J.L. Heerkens. 3. D/18/106899 Z/G/17/50225 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat A.M.H. Roolvink

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

Besluitenlijst van vergadering Collegevergadering Albrandswaard, gehouden op datum

Besluitenlijst van vergadering Collegevergadering Albrandswaard, gehouden op datum BESLUITENLIJST Besluitenlijst van vergadering Collegevergadering Albrandswaard, gehouden op datum 06-12-2016. AGENDA 1 Opening / mededelingen openbare B&W vergadering d.d. 06-12-2016 2 Besluitenlijst B&W

Nadere informatie

Ycc.Z3. Besluitenlijst college van burgemeester en wethouders 29augustus2017. Aanwezig:

Ycc.Z3. Besluitenlijst college van burgemeester en wethouders 29augustus2017. Aanwezig: Ycc.Z3 Besluitenlijst college van burgemeester en wethouders 29augustus2017 C. Schokker-Strampel. burgemeester Mr. R.A. Lanting, secretaris 1. Bespreken map ter kennisname 2. Bespreken map uitnodigingen

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004 02-03-2004 No. 10 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.00 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER,

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 november 2011

B&W-vergadering d.d. 8 november 2011 B&W-vergadering d.d. 8 november 2011 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 november 2011. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 17 NOVEMBER 2015 VANAF 08.

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 17 NOVEMBER 2015 VANAF 08. No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 08.30 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2015 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

1. Het bezwaar conform het advies van de commissie bezwaarschriften ongegrond verklaren. Het bestreden besluit niet te herroepen

1. Het bezwaar conform het advies van de commissie bezwaarschriften ongegrond verklaren. Het bestreden besluit niet te herroepen enlijst B&W-vergadering d.d. 19 december 2017 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp 5 e turap OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp 5 e turap OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 juni 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 : 140101 Staf Corsanummer : 2013.00047 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 6 januari 2014. Samenvatting : : De besluitenlijst met

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 28 november 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

3. J.L. van den Heuvel ADV Integraal huisvestingsplan onderwijs (IHP) en onderwijshuisvestingsverordening 2019

3. J.L. van den Heuvel ADV Integraal huisvestingsplan onderwijs (IHP) en onderwijshuisvestingsverordening 2019 Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 51 19 december 2018 Datum 19 december 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 12.00 uur C. van der Kamp burgemeester I.C.J. Nieuwenhuizen - wethouder

Nadere informatie

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND d.d. 7 maart 2017 NUMMER : AANWEZIG: E. Dedden, loco-burgemeester J.W. Brus, wethouder J.M.P. Wagteveld, wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie