V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree."

Transcriptie

1 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 11 juli 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree. B De lijst bedrijfsbezoeken is ter kennisgeving aangenomen. Verder verzoekt het college tot het inplannen van twee werkbezoeken op 22 augustus bij Canpack en Rooij Meat. Daarnaast zal het college een werkbezoek brengen aan ondernemers in het centrum op een nader te bepalen datum. 3. vdz Nota 'Slimme mobiliteitsoplossingen in Zuidoost-Brabant voor doelgroepenvervoer en OV (uitwerking projectorganisatie) V In navolging van de eerder ingenomen bestuurlijk[1] standpunten van 29 mei 2017 en 23 juni 2017 in te stemmen met de nota 'SLIMME MOBILITEITSOPLOSSINGEN IN ZUIDOOST-BRABANT VOOR DOELGROEPENVERVOER EN OV' (uitwerking projectorganisatie) inclusief de bijbehorende bijlagen (1 t/m 9) en akkoord te gaan met de onderstaande voorstellen: 1.1 inrichting van een regionale projectorganisatie Slimme mobiliteitsoplossingen Zuidoost Brabant die uitvoering geeft aan de in de nota opgenomen projectopdracht; 1.2 invulling van de projectorganisatie (conform de minimumvariant in bijlagen 8 en 9); 1.3 Instemmen met de bijgevoegde samenwerkingsovereenkomst en de burgemeester verzoeken de heer Mr. R.P. Hoffmann, Programmadirecteur Sociaal Domein volmacht te verlenen om deze overeenkomst namens de gemeente Helmond te tekenen. 1.4 de inrichting van een Klankbordgroep zoals voorgesteld in de memo en bijbehorend huishoudelijk reglement; 1.5 toepassing van de verdeelsleutel voor de projectkosten in 2017 en 2018 op basis van inwoneraantal; 1.6 de totale kostenbegroting t/m 2018 ad en het aandeel van de gemeente Helmond hierin van totaal (respectievelijk) in 2017 en in 2018); 1.7 opdracht aan Bizob verstrekken om samen met het ambtelijk Kernteam namens de 21 deelnemende gemeenten de inkoop van de bemensing van de projectorganisatie te verzorgen. [1] Stuurgroep en Breed bestuurlijk Overleg 4. vdz Bezwaar tegen het beëindigen van de schulddienstverlening vanwege het schenden van de verplichtingen uit de schuldregelingsovereenkomst ( ) V 1. Het advies van de bezwaarschriftencommissie te volgen 2. Het bezwaar ongegrond te verklaren

2 3. Het bestreden besluit gedeeltelijk te herroepen vanwege een tussentijds gewijzigde beleidsregel (de uitsluitingstermijn is drie jaar i.p.v. vijf jaar). 5. vdz Benoeming van de heer van Ginkel in de functie van voorzitter adviesraad sociaal domein V 1. in te stemmen met de benoeming van de heer J. van Ginkel 2. In te stemmen met de bijgevoegde raadsinformatiebrief met bijbehorend persbericht 6. St Aanvragen tot aanwijzing als gemeentelijk monument van: - Aarle-Rixtelseweg 97 - Bij de Populieren 1 t/m 15 en 2 t/m 16 V Onder verwijzing naar het advies van de monumentencommissie wordt voorgesteld om de panden Aarle-Rixtelseweg 97 en Bij de Populieren 1 t/m 15 en 2 t/m 16 niet aan te wijzen als gemeentelijk monument. 7. St Anterieure exploitatieovereenkomst Plan Adriana van den Dyckestraat met Minerva Helmond B.V. V In te stemmen met het aangaan van de Anterieure exploitatieovereenkomst Plan Adriana van den Dyckestraat met Minerva Helmond B.V. 8. vdz Subsidiering exploitatietekort 2016 wijkaccommodatie de Kamenij V 1.wijkaccommodatie de Kamenij een subsidie van te verstrekken voor het exploitatietekort over 2016; 2.deze subsidie te dekken uit de post basisvoorzieningen accommodaties (45317) en de post versterken lokale netwerken (46002). 9. vdz Pilot Probeerhuizen t.b.v. implementatie smart health oplossingen V 1.1 of 2 Probeerhuizen te realiseren in Helmond. 2.Hiervoor beschikbaar te stellen. 3.Deze kosten te dekken uit het Sociaal Innovatief Fonds. 4.De RIB te accorderen en deze toe te sturen aan de gemeenteraad.

3 10. St Vaststellen bestemmingsplan Brandevoort II - Medevoort 29 (tuincentrum) V 1. De gemeenteraad voorstellen om het bestemmingsplan Brandevoort II - Medevoort 29 (tuincentrum) vast te stellen conform het conceptraadsvoorstel en -besluit. 2. Het conceptraadsvoorstel voor advies voorleggen aan de Commissie Omgeving. 11. St Aanscherping werkwijze subsidiëring evenementen V 1.in te stemmen met de inhoud van bijgevoegde 'Nadere regels subsidies evenementen Helmond 2017'; 2.in te stemmen met de inhoud van bijgevoegd 'Aanvraagformulier Subsidieverlening Evenementen Helmond'; 3.kennis nemen van de aangevulde toelichting op het Reglement Adviescommissie subsidies evenementen Helmond 2016 ; 4.in te stemmen met het verzenden van bijgevoegde brief, kenmerk aan de leden van de Adviescommissie subsidies evenementen Helmond. 12. dl Project Ready to Rock V 1.In te stemmen met het plan van Stichting Kunstkwartier om het bandjesproject Ready to Rock door te ontwikkelen en uit te voeren in het schooljaar Hiervoor ,- beschikbaar te stellen 3.Dekking te vinden binnen het budget Sociale Stad 13. St Beantwoording vragen gesteld vanuit D66 aangaande de kop van de Mariaschool naar aanleiding van het krantenartikel uit het ED op 21 juni 2017 V Instemmen met concept beantwoording raadsvragen D 66 kop Mariaschool.

4 14. St Jaarrekening en jaarverslag 2016 Bibliotheek Helmond-Peel V 1. De gemeentelijke subsidie 2016 aan Stichting Bibliotheek Helmond-Peel vast te stellen op ,-. Bij besluit van uw college d.d werd een subsidie verleend van ,- hetgeen met zich brengt dat ,- aan de gemeente moet worden terugbetaald. 2. De jaarrekening alsmede het jaarverslag 2016 voor kennisgeving aan te nemen. 15. vb Aanpak werkloosheid onder vijftigplussers V 1.In te stemmen met de uitvoering van het project De kracht van vijftig plus in het kader van de aanpak werkloosheid onder vijftigplussers; 2.Het bedrag van ter bekostiging van het project De kracht van vijftigplus uit de reserve 50+ Arbeidsmarktbeleid te financieren; 3.De raad te informeren over de aanpak werkloosheid onder vijftigplussers middels de bijgevoegde raadsinformatiebrief. 4.De bijgevoegde subsidiebeschikking naar PeJe-eM BV toe te sturen. 16. vdz Doorontwikkeling van het Stadslab V 1.Akkoord gaan dat het Stadslab zelf geen subsidies meer verstrekt. 2.Akkoord gaat met het verlenen van een stimuleringsubsidie van (garantstelling voor ) voor het eerste innovatie traject (thema mantelzorg) met als opbrengst duurzame vernieuwende oplossingen. 3.Akkoord gaan om de kaders verder uit te werken: nadere regels Sociaal Innovatief Fonds herzien. 4.Akkoord gaan de herziene nadere regels Sociaal Innovatief Fonds in oktober aan de raad voor te leggen (na besluitvorming college in september). 17. dl Regionaal educatieprogramma V 1.Het Regionaal educatieprogramma Helmond-de Peel vast te stellen als kader voor de inzet van de middelen ter uitvoering van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB), met als belangrijkste punten: Zes doelgroepprofielen van de WEB Prioritering van deze profielen binnen het aanbod; Afspraken rondom de samenwerking in de regio; 2.in te stemmen met het verlenen van de volgende subsidies aan: Taalhuis (regionaal) tot een bedrag van ,--; LEVgroep (regionaal) tot een bedrag van ,--; Onis Welzijn (gemeente Asten) tot een bedrag van 3.000,--; Vierbinden (gemeente Laarbeek tot een bedrag van 2.044,50; 3.De kosten van dit voorstel ad ,50 te bekostigen uit het WEB-budget 2017 (programma

5 2, HP621); 4.Het samenwerkingsconvenant in het kader van de WEB vast te stellen en wethouder De Leeuw te mandateren en volmacht te geven voor ondertekening hiervan 18. Sm Saneringsprogramma B-lijstwoningen gemeente Helmond V 1. Instemmen met het gewijzigde ontwerp Saneringsprogramma B-lijstwoningen waarbij 25 woningen extra zijn opgenomen; 2. Het gewijzigde ontwerp Saneringsprogramma op de gebruikelijke wijze ter inzage leggen; 3. Indien geen zienswijzen worden ingediend, het mandaat verlenen aan de teammager van Expertise en Ontwerpen 1 om het Saneringsprogramma definitief vast te stellen. 19. dl Subsidieaanvraag basisschool Westwijzer Verlengde Schooldag fase 2 V 1.De 2 de fase van de pilot Verlengde schooldag uit te voeren 2.Hiervoor een bijdrage van ,-- te financieren uit de post Sociale Stad 20. St Subsidieafrekening 2016 De Cacaofabriek V 1. Kennis te nemen van het Rapport inzake de jaarrekening 2016 van de Stichting De Nederlansche Cacaofabriek (inclusief de mededeling dat evenals in voorgaande jaren een samenstellingsverklaring van de accountant bij de stukken is gevoegd). 2. Het definitieve exploitatiesubsidie voor de stichting over 2016 vast te stellen op ,= en de bijdrage in de huur voor dat jaar op ,= 21. St Consultatie winstbestemming Metropoolregio Eindhoven, 2016 V De gemeenteraad voor te stellen om in te stemmen met het voorstel van de Metropoolregio Eindhoven om van haar positief resultaat over 2016, Euro te bestemmen voor de regionale Energietransitie en Euro te bestemmen voor de uitwerking van de Nationale Actieagenda Brainport.

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016.

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 4 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017

Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Openbare besluitenlijst Door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 12 juli t/m 8 augustus 2017 Datum aanmaak: 9 augustus 2017 Directie 2017019086 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 31 mei 2016

BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 31 mei 2016 ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 24 mei 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016.

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. De besluitenlijsten vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter

Nadere informatie

V Kennis te nemen van het jaarverslag Interbestuurlijk Toezicht 2016

V Kennis te nemen van het jaarverslag Interbestuurlijk Toezicht 2016 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 3 oktober 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

V In te stemmen met de verzending van de bijgevoegde raadsinformatiebrief over het convenant buurtbemiddeling.

V In te stemmen met de verzending van de bijgevoegde raadsinformatiebrief over het convenant buurtbemiddeling. Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 21 november 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

V Kennis te nemen van de agenda opinie commissie Omgeving. 4. Ma Aangaan Huurovereenkomst inzake huur schilderijen kunstenaar C.

V Kennis te nemen van de agenda opinie commissie Omgeving. 4. Ma Aangaan Huurovereenkomst inzake huur schilderijen kunstenaar C. Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 12 februari 2019 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 31 oktober 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De lijst doorgenomen en geactualiseerd.

Nadere informatie

B Het college heeft met instemming kennisgenomen van het programma.

B Het college heeft met instemming kennisgenomen van het programma. 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 18 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Er is geen informatie uitgewisseld.

Nadere informatie

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14 ergadering van burgemeester en wethouders Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 mei 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking

Nadere informatie

3. Agenda commissie Omgeving d.d. 6 februari 2018, commissie Financiën 7 februari 2018 en commissie BE d.d. 8 februari 2018

3. Agenda commissie Omgeving d.d. 6 februari 2018, commissie Financiën 7 februari 2018 en commissie BE d.d. 8 februari 2018 Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 30 januari 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 28-05-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 21 mei 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 23-04-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 april 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld

B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 september 2015 De besluitenlijsten vaststellen. B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden

Nadere informatie

B De uitnodigingenlijst wordt geactualiseerd. Het college heeft kennisgenomen van het overzicht activiteiten Dutch Technology Week 2016

B De uitnodigingenlijst wordt geactualiseerd. Het college heeft kennisgenomen van het overzicht activiteiten Dutch Technology Week 2016 ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 12 april 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

B&W 9 EN 12 JUNI 2015, WEEK 24

B&W 9 EN 12 JUNI 2015, WEEK 24 Vaststellen van de notulen van de vergadering van 2 juni 2015. P-Besluitenlijst week 24. 151 VB Uitwerken mogelijkheden pilot hennepteelt Bijgaande commissienotitie voorleggen aan raadscommissie F&B om

Nadere informatie

B Toevoegingen en aanpassingen doorgeven aan Stafbureau

B Toevoegingen en aanpassingen doorgeven aan Stafbureau ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 1 december 2015. De besluitenlijst vaststellen. B College gaat akkoord met de besluitenlijst. 2. B Terugkoppeling

Nadere informatie

B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9

B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 27 november 2018 De besluitenlijst vaststellen B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9 33905021 erzoek aan Gedeputeerde Staten tot

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 21-05-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 10 mei 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur 00585654 BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders op 31 mei 2016 om 09.00 uur Aanwezig: burgemeester ing. ) ) ) wethouders ) ) mr. G.J.C. Kusters secretaris Afwezig: -- A1 Besluitenlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden (wethouder Briels wel aanwezig bij agendapunten 1.6 en 1.7)

Nadere informatie

Wijziging niveau GPRgebouw, module Energie, als gevolg van aanscherping EPC eisen (voor woning,- en utiliteitsbouw) binnen Bouwbesluit, per 1 jan 2015

Wijziging niveau GPRgebouw, module Energie, als gevolg van aanscherping EPC eisen (voor woning,- en utiliteitsbouw) binnen Bouwbesluit, per 1 jan 2015 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 31 maart 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Gewijzigde overeenkomst ten behoeve van uitbreiding Helmondse Golfclub Overbrug

Gewijzigde overeenkomst ten behoeve van uitbreiding Helmondse Golfclub Overbrug 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 7 oktober 2014. De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. 3. B Uitnodigingen B

Nadere informatie

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris,

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris, Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 23 januari 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 15 september 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders besluit:

Het college van burgemeester en wethouders besluit: Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 11 mei t.m. 17 mei 2016. Datum aanmaak: 25.05.2016.. Directie AST/2016/009226 Vaststellen besluitenlijsten en besluitenlijsten

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college

Openbare besluitenlijst college Openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-03496 Datum collegevergadering: 01-08-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester Dhr. M.J. van Schuppen,

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 8 Datum: 20 februari 2018 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Damme-Fassaert Week / / / Vaststellen

Nadere informatie

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 29 januari 2019 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting Zaaknummer: Z - 17031253 Documentnummer: INT - 1720005 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 25 APRIL 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Burgemeester en Wethouders

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Burgemeester en Wethouders ergadering van burgemeester en wethouders Nr. Portfeuilleh oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 21 april 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

3. Sm Vaststellen Uitvoeringsprogramma bodem en ondergrond

3. Sm Vaststellen Uitvoeringsprogramma bodem en ondergrond Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 januari 2018 V De besluitenlijst vaststellen B Na wijziging agendapunt 13 `Afwijzen aanvraag leerlingenvervoer`

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: Weeknr. 51. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: Weeknr. 51. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, T.O.S van de Ven de wethouder, A.L. van Woesik de secretaris, drs. H.C.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 16 april 2019

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 16 april 2019 enlijst B&W-vergadering d.d. 16 april 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 23 oktober 2018 en Nieuws uit B&W

Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 23 oktober 2018 en Nieuws uit B&W ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 23 oktober 2018 en Nieuws uit B&W 1) De besluitenlijst vaststellen. 2) Instemmen met Nieuws uit B&W

Nadere informatie

5. B Agenda s commissies M. d.d. 10 oktober 2016, O d.d. 11 oktober 2016 en BE d.d. 13 oktober 2016.

5. B Agenda s commissies M. d.d. 10 oktober 2016, O d.d. 11 oktober 2016 en BE d.d. 13 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 27 september 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

Raadsvoorstel 49. Gemeenteraad. Vergadering 8 mei Onderwerp : Besteding regionale middelen WMO 2007

Raadsvoorstel 49. Gemeenteraad. Vergadering 8 mei Onderwerp : Besteding regionale middelen WMO 2007 Raadsvoorstel 49 Vergadering 8 mei 2007 Gemeenteraad Onderwerp : Besteding regionale middelen WMO 2007 B&W vergadering : 27 maart 2007 Dienst / afdeling : SE. MOeD Aan de gemeenteraad, Als één van de uitwerkingen

Nadere informatie

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar 1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar Conform het collegevoorstel van 26 maart 2013 is een samenwerkingsovereenkomst BOA's aangegaan met de gemeenten Oisterwijk en Hilvarenbeek,

Nadere informatie

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015 ergadering van burgemeester en wethouders Nr. Portfeuilleh oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 17 maart 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering CONCEPT enlijst HL B&W vergadering Datum 25-06-2018 Tijd 11:00-14:00 Locatie HL Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Toelichting burgemeester, secretaris, 1.1 Openbare besluitenlijst vergadering

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 10 mei 2016 om uur

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 10 mei 2016 om uur 00581133 BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders op 10 mei 2016 om 09.00 uur Aanwezig: burgemeester ing. N.G.J. Lemlijn ) ) W.A. Verhees ) wethouders ) ) mr. G.J.C. Kusters secretaris

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16027021 Documentnummer: INT - 16311\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 23 februari 2016 Aanwezige collegeleden: burgemeester Ronnes, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 21 FEBRUARI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 13 mei 2014 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 13 mei 2014 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 13 mei 2014 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 6 mei 2014. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 februari 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 -

Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - CONCEPT OPENBARE BESLUITENLIJST vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 27 maart 2018 burgemeester,, secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1.1 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

besluitenlijst b en w-vergadering

besluitenlijst b en w-vergadering besluitenlijst b en w-vergadering Aanwezig Burgemeester M. Salet Wethouder T. van Vugt Wethouder C.P. Dijkstra Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder M. Bunnik Wethouder H. Niezen Gemeentesecretaris/ algemeen

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 16 december 2014

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 16 december 2014 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 16 december 2014 Aanwezig: - E.A. van Zuijlen burgemeester Afwezig: - J. Velthuis - L. Veenstra - J. Batelaan - R. Vos wethouders - H. van der Wal secretaris

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college

Openbare besluitenlijst college Openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-04170 Datum collegevergadering: 26-09-2017 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, locoburgemeester/voorzitter

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Registratienummer : 2010/7683 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) J Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf N Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028219 Documentnummer: INT - 17562\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 6 juni 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Willems, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H.

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M. van der Werf-Weeda P.L. van Leenen H. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 24 mei 2016 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar R.S.M. Heintjes D.M.

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 21-03-2017 onderwerp ambtelijk advies besluit Vaststellen besluitenlijst b&w 14-03-2017 Vaststellen besluitenlijst b&w-vergadering 14-03-2017 Gebiedsvisie en programma De Groote

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

In te stemmen met het starten van mediation tussen zwemclub de Schotejil en SRGO.

In te stemmen met het starten van mediation tussen zwemclub de Schotejil en SRGO. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 12 december 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

V Kennis te nemen van de agenda s van de opiniecommissies Inwoners en Omgeving

V Kennis te nemen van de agenda s van de opiniecommissies Inwoners en Omgeving Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 februari 2019 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

B Conform vastgesteld (portefeuillehouder agendapunt 13 aanpassen; is weth. Stienen)

B Conform vastgesteld (portefeuillehouder agendapunt 13 aanpassen; is weth. Stienen) 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 8 september 2015 V De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld (portefeuillehouder agendapunt 13 aanpassen; is weth. Stienen) 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juni Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juni Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juni 2016 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 21.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 21.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 21.O (22-05-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028452 Documentnummer: INT - 17799\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 28 juni 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/11/2017 week 46. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar 17.00696 1. Het bezwaarschrift d.d. 19 juli 2017 ingediend

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 JULI 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Henk Doeven; de heer Jelle de Haas De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O (16-04-2019) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 16-04-2019 Tijd 9:15-12:00 Locatie Kamer Burgemeester

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Opmerking

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Opmerking Zaaknummer: Z - 16027643 Documentnummer: INT - 1616962 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 5 april 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Willems, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 29 november 2016 Nummer: 2016 / 48-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande

Om de bouw van appartementen moge- Rixtel. voor de kap van 175 m2 beukenhaag, staande Zaaknummer: Z - 17032919 Documentnummer: INT - 1721328 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 21 NOVEMBER 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter en Meulensteen B&W 1. B&W-adviezen

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 2 mei 2017 om 9.00 uur Afwezig: burgemeester Beenakker en wethouder Melissen (verlof) Onderwerpen voorzien van

Nadere informatie

monitoren waterportaal Zuidoost-Brabant

monitoren waterportaal Zuidoost-Brabant enlijst B&W-vergadering d.d. 6 december 2016 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk

Openbare besluitenlijst College B&W Cuijk 3 ADV/C/17/02828 Z/C/16/38280 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1 maart 2017 1. Regionale raadsbijeenkomst transformatieopgaven Jeugdzorg, dinsdag 14 maart 2017 van 18.30-21.30 uur te Cuijk.

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS -- DEFINITIEF -- D.D. 10 maart 2014 Weeknr. 11

BESLUITENLIJST VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS -- DEFINITIEF -- D.D. 10 maart 2014 Weeknr. 11 BESLUITENLIJST VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS -- DEFINITIEF -- D.D. 10 maart 2014 Weeknr. 11 Nr. 1 Datum van het stuk Afzender of voorsteller alsmede de inhoud van het stuk of het voorstel Afdoening 1

Nadere informatie

.. Civiele Werken. Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 17 t.m. 23 september 2014.

.. Civiele Werken. Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 17 t.m. 23 september 2014. Openbare besluitenlijst van door burgemeester en wethouders genomen besluiten in week 17 t.m. 23 september 2014. Datum aanmaak: 01.10.2014.. Civiele Werken AST/2014/009901 Concept Programmabegroting 2015

Nadere informatie

BESLUITENLIJST met terugkoppeling

BESLUITENLIJST met terugkoppeling 00583941 BESLUITENLIJST met terugkoppeling Vergadering van burgemeester en wethouders op 17 mei 2016 om 09.00 uur Aanwezig: burgemeester ing. N.G.J. Lemlijn ) ) ) wethouders ) ) mr. G.J.C. Kusters secretaris

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 21 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

uur Presentatie Snippergroen Arie de Jong en Petra Campfens Presentatie gehouden.

uur Presentatie Snippergroen Arie de Jong en Petra Campfens Presentatie gehouden. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie