Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Overzicht van de uitvoeringsstatus wijzigingsbesluiten moties en amendementen 2007 t/m heden (nog openstaande moties en amendementen). (nummer /107) Het college van B&W heeft besloten de uitvoeringsstatus van de moties en amendementen voor kennisgeving door te leiden naar de raadscommissies. 2. Verzoek om handhaving Steegstraat 12 en 16c. (nummer /201) Het college van B&W heeft besloten het handhavingsverzoek betreffende het handelen in strijd met wet- en regelgeving op de adressen Steegstraat 12 en 16C te Roermond, gedeeltelijk toe te kennen en de gemeenteraad hierover te informeren. 3. Realisering appartementen Heinsbergerweg 62. (nummer /202) Het college van B&W heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het realiseren van drie extra appartementen aan de Heinsbergerweg 62 te Roermond. 4. Brief schutterij St. Urbanus. (nummer /301) Het college van B&W heeft de brief beantwoord. 5. Sluiting van parkeerterreinen plangebied Roerdelta. (nummer /501) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de actuele planning van de start van de werkzaamheden Roerdelta en besloten de betreffende parkeerterreinen geopend te houden tot aan de daadwerkelijke start. 6. Raadsinformatiebrief inzake publicatie 'groeten uit Roermond Vrijstaat'. (KP, 18 januari 2012) Het college heeft besloten de gemeenteraad via een raadsinformatiebrief te informeren over de publicatie groeten uit Roermond Vrijstaat.

2 7. Opstarten last onder dwangsom café EnZo, Stationsplein 18 te Roermond. Het college van B&W heeft besloten een last onder dwangsomprocedure op te starten in verband met overtreding van de geluidsvoorschriften van het Besluit algemene regels inrichtingen milieubeheer. 8. Uitslag BI-zone retailpark. Het college van B&W heeft besloten de uitkomst van de draagvlakmeting voor de BI-zone retailpark vast te stellen. 9. Verlenging huurovereenkomst gronden en opstallen Schipperswal. Het college van B&W heeft besloten de huurovereenkomst met Kalle en Bakker Overslag B.V. ten aanzien van percelen gelegen nabij de Schipperswal, te verlengen tot 31 december Woonatrium. Het college van B&W heeft kennisgenomen van het intrekken van de aanvraag voor het realiseren van het Woonatrium en besloten de procedure om te komen tot een projectbesluit stop te zetten. 11. Beslissing op bezwaar inzake verzoek om tegemoetkoming in planschade Raadhuisstraat Maasniel. Het college van B&W heeft besloten overeenkomstig het advies van de commissie behandeling bezwaarschriften, een bezwaarschrift inzake een aanvraag om tegemoetkoming in planschade, ontvankelijk en ongegrond te verklaren. Het college heeft besloten het bestreden besluit te herzien voor zover het de voorzienbaarheid van de planologische wijziging betreft. 12. Motie: sociale huurwoningen voor middeninkomens (11M67). Het college van B&W heeft besloten de VNG en de Tweede Kamer schriftelijk te informeren over de door de gemeenteraad aangenomen motie sociale huurwoningen voor middeninkomens (11M67) en informeert de gemeenteraad hierover via een raadsinformatiebrief. 13. Uitwerking collectie Werkgroep Archeologie Roermond. Het college van B&W heeft besloten de Stichting Rura onder voorwaarden uitstel te verlenen voor de aanlevering van de archeologische collectie van de Werkgroep Archeologie Roermond aan het Provinciaal Depot voor Bodemvondsten Limburg. 14. Ontwerpbestemmingsplan Gebroek naast 17. Het college van B&W heeft besloten een realiseringsovereenkomst aan te gaan voor de bouw van een woning aan het Gebroek en het bestemmingsplan Gebroek naast 17 in procedure te brengen.

3 15. Verslagen Overleg Platform Economische zaken en Toerisme (OPET) d.d. 19 januari 2011, 23 maart 2011, 25 mei 2011, 13 juli 2011, 21 september 2011 en 23 november Het college van B&W heeft kennisgenomen van de verslagen. 16. Limburgse Wielergemeenten; volmacht Stichting Roermond Demarreert. Het college van B&W heeft besloten een volmacht te verlenen aan de Stichting Roermond Demarreert om de gemeente Roermond te vertegenwoordigen in het bestuurlijk overleg van de Limburgse Wielergemeenten. 17. Provada Het college van B&W heeft besloten ter uitvoering van het raadsbesluit met betrekking tot Provada 2012, de begroting te wijzigen. 18. Gasleiding oostgrens. Het college van B&W heeft besloten het ontwerpbestemmingsplan Gasleiding oostgrens gedurende zes weken ter inzage te leggen. 19. Verzoek om uitstel betaling n.a.v. kosten bestuursdwang. Het college van B&W heeft besloten op basis van zijn bevoegdheid uitstel van betaling te verlenen voor de kosten van bestuursdwang. 20. Aanvraag eenmalige subsidie landelijke Koerdische Vrouwen Vereniging. Het college van B&W heeft besloten een subsidieaanvraag van de landelijke Koerdische Vrouwen Vereniging voor de samenstelling van een boek ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de vereniging, niet in behandeling te nemen. 21. Waarderingssubsidie 2012 stichting Lisiemo. Het college van B&W heeft besloten een waarderingssubsidie voor 2012 toe te kennen aan de stichting Lisiemo.

4 22. Aanvraag waarderingssubsidie 2011 en 2012 door rugbyvereniging de Bokkerijders. Het college van B&W heeft besloten de waarderingssubsidieaanvraag 2011 van rugbyvereniging de Bokkerijders niet in behandeling te nemen in verband met het niet tijdig indienen en een waarderingssubsidie voor 2012 toe te kennen. 23. Verlenging Stimuleringsregeling aanschaf AED's. Het college van B&W heeft besloten de geldigheid van de Stimuleringsregeling aanschaf AED s te verlengen tot en met 31 december Toezeggingen college aan gemeenteraad. Het college van B&W heeft besloten in te stemmen met het overzicht van toezeggingen van het college aan de gemeenteraad en leidt het overzicht ter kennisgeving door naar de raadscommissies. 25. Begrotingswijziging Veiligheidsregio LN inzake integratie jeugdgezondheidszorg 0-19 jarigen. Het college van B&W heeft kennisgenomen van de voorgenomen begrotingswijzing van de Veiligheidsregio Limburg-Noord met betrekking tot de integratie van de jeugdgezondheidszorg 0-19 jarigen. 26. Verzoek RTC NIP aanleggen mini-tennisbaan binnen tennispark Hattem. Het college van B&W heeft besloten onder voorwaarden aan RTC NIP toestemming te verlenen voor het aanleggen van een mini-tennisbaan binnen tennispark Hattem. 27. Subsidie project Gilde Opleidingen. (KP, 16 januari 2012) Het college van B&W heeft besloten een subsidie toe te kennen aan de Gilde Opleidingen voor een project in Bosnië.

5 Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op raadsvragen worden pas beschikbaar gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Analyse centrum Swalmen. (nummer 200812/201) Het college van B&W heeft

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vaststellen brandveiligheidsverordening wegens invoering Bouwbesluit 2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 45 2012. (nummer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Cameratoezicht bedrijventerrein Roerstreek. (nummer 090112/107) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 No Onderwerp Besluit 1. Beroep inzake besluit vaststelling beleidsplan politie Limburg 2013-2014.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijsten intern Bestuursorgaan burgemeester week 14-2012.

Nadere informatie

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 (concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vierde Voortgangsrapportage uitwerking Kerntakendiscussie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 No Onderwerp Besluit 1. Aanpassing beleidsregel bijzondere bijstand. (nummer 230413/201) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 No Onderwerp Besluit 1. Activiteiten Itek, Daalakkerweg. (nummer 110612/201) Het college

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 51 2012. (nummer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004 02-03-2004 No. 10 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.00 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER,

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017 NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017 Aanwezig: F. Ossel - burgemeester Th.H.A.M. Reijn - wethouder drs. B.R. van Henten-Meijer wethouder J.J. de Kloet - wethouder drs. S.N.F.

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019

Openbare besluitenlijst college van B&W van 12 maart 2019 1 Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2019. Akkoord 2 Ja 1017561 Sam Meerjarenbeleidsplan politie en Veiligheidsstrategie Oost-Nederland De gemeenteraad

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz 124493-190949 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 12 maart 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 12 maart 2019 2. Het vastgestelde openbare deel van

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028452 Documentnummer: INT - 17799\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 28 juni 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Begroting en jaarrekening Plusteam OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 10 april 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos, burgemeester G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 24 juni 2014 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober (Week 42)

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober (Week 42) Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober 2016. (Week 42) Aanwezig: drs. J.T.H.M. Penninx, burgemeester, A.B. Lagerweij, H.J. Pinkster, H. van der Sleen,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 661 Interne Dienstverlening/ Secretariaat Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 11 december 2012 Vastgesteld met de volgende aanpassing: Besluit t.a.v.

Nadere informatie

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 3 juli Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mvv. Mr. De Boer-Beerta Mvv. Cuijpers Dhr. Smits Dhr. Den Teuling Dhr. L'Ortije Burgemeester Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/11/2017 week 46. 1. Domein Ruimte Beslissing op bezwaar 17.00696 1. Het bezwaarschrift d.d. 19 juli 2017 ingediend

Nadere informatie

Besluitenlijst Openbaar Stuknr.: NOT

Besluitenlijst Openbaar Stuknr.: NOT Besluitenlijst: B&W-vergadering Openbaar Datum: 20/05/2014 Aanwezig: Burgemeester Secretaris Afwezig: H.M.W. ter Heegde G.E. Oude Kotte L.H.M. Dickhoff C. van Diemen J.G. den Hertog V.C.M. Stam-de Nijs

Nadere informatie

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering CONCEPT enlijst HL B&W vergadering Datum 25-06-2018 Tijd 11:00-14:00 Locatie HL Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Toelichting burgemeester, secretaris, 1.1 Openbare besluitenlijst vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

* *

* * *17.0000231* 17.0000231 Gemeente Noord-Beveland Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: A.G. van der Maas, P.L. de Putter, A.P.L.M. Slenter- Jamar en drs. D. Sinke, secretaris Afwezig:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

BESTEMMINGSPLAN HOUWAKKER/VLUT OSPEL, HERZIENING 2015 GEMEENTERAAD VAN NEDERWEERT

BESTEMMINGSPLAN HOUWAKKER/VLUT OSPEL, HERZIENING 2015 GEMEENTERAAD VAN NEDERWEERT VASTSTELLINGSBESLUIT BESTEMMINGSPLAN HOUWAKKER/VLUT OSPEL, HERZIENING 2015 GEMEENTERAAD VAN NEDERWEERT 14 juli 2015 INHOUDSOPGAVE Paginanummer 1. Procedure 3 1.1. Zienswijzen ontwerp bestemmingsplan 1.2.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 24 maart 2015.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 24 maart 2015. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 24 maart 2015. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder) Piet

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 12 juni 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 12 juni 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 12 juni 2018 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden. Nr. B&W Onderwerp Com/ raad Beslissing Toelichting

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 november 2010.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 november 2010. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 november 2010. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot,

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. De heer A. Totté. Week / / /

B&W besluitenlijst. De heer A. Totté. Week / / / B&W besluitenlijst Afwezig met kennisgeving: Week: 32 Datum: 7 augustus 2018 Aanwezig: De heer J.P. Hageman De heer S. ter Wal Mevrouw D. van De heer R. Ruissen De heer G. Depaus De heer J.F. Mulder De

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Registratienummer: 1377755 Registratiedatum: 1 augustus 2019 Domein-team: id-bo Opsteller: Henriëtte Dielissen BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 06-08-2019 2. kccvg PB 1340845 Heibloem

Nadere informatie

Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018

Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018 Notulen vergadering B&W d.d. 15/10/2018 Deelnemers: Leppink-Schuitema C.C., aanwezig Laak B. op de, aanwezig Vostermans B., aanwezig Noordt H. van der, aanwezig Beurskens E., aanwezig Kuipers T., aanwezig

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 07 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Vergadering tb.v. Pers en Raad 1 O FEB. 201!

Besluitenlijst B&W Vergadering tb.v. Pers en Raad 1 O FEB. 201! B&W Vergadering tb.v. 1 O FEB. 201! Geme!^Echt-Susterefi Datum: Tijd: 1 februari 2011 10:00 Plaats: C2.42 2 8 8 1 2 Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergaderingen B&W van

Nadere informatie

OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN

OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN OPENBAAR CONCEPT-NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders nr. 23 20 augustus 2013 burgemeester wethouder wethouder wethouder secretaris Aanwezig C.J.J. van Ee H. Freije R. Krämer J.H.

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 2 Vaststellen van de volgorde van de agenda

gemeente Eindhoven Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 2 Vaststellen van de volgorde van de agenda A gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Secretariaat Agenda Gemeenteraad Betreft vergadering van dinsdag 8 mei 2012, locatie Raadszaal, aanvang 20:30 uur 1 Opening en mededelingen 2 Vaststellen van de

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders. Vergadering gehouden op 1 november 2016 Week 44

BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders. Vergadering gehouden op 1 november 2016 Week 44 BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 november 2016 Week 44 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon, G. Bekhuis, L. Bromet, J. van der Hoeven, J. Kes en N. van

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JUNI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Aanwezig: Burgemeester, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,, J. Joon, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/16/01497 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 2 februari

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 11 december 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 11 december 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 644 Interne Dienstverlening/ Concept openbare besluitenlijst Conform vastgesteld. Secretariaat collegevergadering 4 december 2012 645 Interne Dienstverlening/

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 21 november 2006 nr. 47 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 13-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders enlijst College van Burgemeester en Wethouders Datum 03-07-2018 Tijd 9:00-13:00 3.a.1 OND: enlijst Collegevergadering (OPENBAAR) d.d. 25 juni 2018 De besluitenlijst 25 juni 2018 (openbare besluiten) vast

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 26 januari Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 26 januari 2015 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder,

Nadere informatie

Datum vergadering 7 december 2010

Datum vergadering 7 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 7 december 2010 Nummer 51 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers E.M.

Nadere informatie

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan "Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde)".

Onderwerp Vaststelling bestemmingsplan Heerde-Dorp, 5 e herziening (Haneweg 4 te Heerde). Gemeente Heerde Raadsvergadering 3 1 JAN 2011 Conform voorstel Raadsvoorstel Raadsvergadering 31 januari 2011 Commissie Ruimte 10 januari 2011 Agendapunt 7 Afdeling en opsteller Ruimte/Lisette Sipman (0578

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 9 mei 2017 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 301354 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 25 april 2017. 2 301356 Openbare besluitenlijsten van

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEUMEN

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEUMEN Besluitenlijst BenW ver gaderi ng vanw eekbesl uitenli jst BenW ver gaderi ng v an 18 december 2018 week 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEUMEN D.D.: 18 december

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/06/2016 week 24. 1. Domein Ruimte Duurzame renovatie Huis van de stad 16.00362 1. In te stemmen met de extra

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 25 februari 2014 Weeknr. 9 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 25 februari 2014 Weeknr. 9 O P E N B A A R O P E N B A A R Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 februari 2014 Conform vastgesteld. Bestuurs-en managementondersteuning 2. RM Activiteitenlijst d.d. 25 februari 2014 Voor kennisgeving aangenomen.

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 mei Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 mei Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina -

Nadere informatie

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd.

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd. 18ini02060 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Van de Wardt, Kuster, Hiddinga en mevrouw Kock en Ankersmit Secretaris : Mevrouw Verstappen Afwezig

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

Onderwerp Uitwerking vastgestelde amendementen Bestemmingsplan Buitengebied 2010

Onderwerp Uitwerking vastgestelde amendementen Bestemmingsplan Buitengebied 2010 Raadsinformatiebrief Onderwerp Uitwerking vastgestelde amendementen Bestemmingsplan Buitengebied 2010 Inleiding/aanleiding Op 29 september 2010 heeft uw raad het bestemmingsplan Buitengebied gewijzigd

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 21-03-2017 onderwerp ambtelijk advies besluit Vaststellen besluitenlijst b&w 14-03-2017 Vaststellen besluitenlijst b&w-vergadering 14-03-2017 Gebiedsvisie en programma De Groote

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 26 MAART 2013 : 260301 Staf Corsanummer : 2013.00047 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 19 maart 2013. : De besluitenlijst met notulen van de collegevergadering

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 08 04 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar M.H. van der Eng L. Maat H.L. Zilverentant H.

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O (16-04-2019) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 16-04-2019 Tijd 9:15-12:00 Locatie Kamer Burgemeester

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 20 september 2011 Aanwezig Afwezig: Aanvang : H.J. Flieringa, voorzitter C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Corsa registratienummer: 2019.22327 1 Adviesnota over aanvraag planschade Erasstraat 27 Kaatsheuvel 1. geadviseerd wordt aan de eigenaren

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5).

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie