Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 No Onderwerp Besluit 1. Activiteiten Itek, Daalakkerweg. (nummer /201) Het college van B&W heeft besloten Itek te informeren over de geconstateerde strijdigheden met het bestemmingsplan op een locatie aan de Daalakkerweg en heeft het bedrijf in de gelegenheid gesteld een aanvraag omgevingsvergunning in te dienen voor de uitbreiding van de verdiepingsvloer in het bouwwerk. 2. Gevelbelettering pand Kazerneplein. (KP, 14 juni 2012) Het college van B&W heeft besloten het Stadskantoor aan het Kazerneplein 7 te voorzien van gevelbelettering. 3. Artikel 43 vragen van raadslid P. Beeren- Adriaans (fractie SP) en raadslid M. Smitsmans- Burhenne (fractie GL), inzake verkoop CK Theater, Azijnfabriek en Katoenen Dorp. (KP, 14 juni 2012) Het college van B&W heeft de vragen beantwoord. 4. Commissieadviezen ten behoeve van de raadsvergadering van 28 juni (nummer /108) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de commissieadviezen en leidt het standpunt van het college door naar de gemeenteraad. 5. Huisvesting Herman Broerenschool. (nummer /401) Het college van B&W heeft besloten drie noodlokalen te huren voor de tijdelijke huisvesting van drie leerlingengroepen van de Herman Broerenschool en De Spoorzoeker. Het college heeft besloten een vergoeding te verlenen ten behoeve van de aanvullende eerste inrichting onderwijsleerpakket en meubilair voor 21 leerlingen van de Herman Broerenschool.

2 6. Decentralisatie AWBZbegeleiding. (nummer /402) Het college van B&W heeft kennisgenomen van de ontwikkelingen ten aanzien van de decentralisatie van de AWBZ-begeleiding en de gevolgen hiervan. Het college informeert de commissie Burgers en Samenleving hierover via een commissie-informatiebrief en de betrokken zorgaanbieders per brief. 7. Politiekeurmerk Veilig Wonen in de praktijk in Roermond (nummer /601) Het college van B&W heeft besloten de notitie Politiekeurmerk Veilig Wonen in de praktijk in Roermond vast te stellen. 8. Mandatering benoeming gemeentelijke lijkschouwer. Het college van B&W heeft besloten de bevoegdheid tot het benoemen van de gemeentelijke lijkschouwers te mandateren aan de directie van de Veiligheidsregio Limburg Noord. 9. Stand van zaken regionale woonvisie Het college van B&W heeft besloten de geactualiseerde lijst van woningbouwplannen per 1 januari 2012 vast te stellen, kennisgenomen van de stand van zaken van de regionale woonvisie per 1 januari 2012 en leidt deze voor kennisgeving door naar de commissie Ruimte. 10. Verzoek tot aankoop wegperceel in Swalmen. Het college van B&W heeft besloten het verzoek voor de aankoop van een wegperceel in Swalmen, af te wijzen. 11. Artikel 43 vragen van Raadslid P. Beeren- Adriaans (fractie SP), inzake afschaffen van de huishoudinkomenstoets in de Wet werk en bijstand en het geen doorgang vinden van de Wet werken naar vermogen. Het college van B&W heeft de vragen beantwoord. 12. Beleidsregel toelating tot de schuldhulpverlening. Het college van B&W heeft besloten de Beleidsregel toelating tot de schuldhulpverlening vast te stellen en leidt deze voor kennisgeving door naar de commissie Burgers en Samenleving.

3 13. Wet werken naar vermogen. Het college informeert de gemeenteraad via een raadsinformatiebrief over de Wet werken naar vermogen. 14. Invoering geen regulier onderwijs als voorwaarden voor de wet werk en bijstand. Het college van B&W heeft besloten regels vast te stellen over de wijze waarop getoetst wordt of een jongere die een Wwb-uitkering aanvraagt, regulier onderwijs zou kunnen volgen. 15. Subsidieaanvraag beheer wijkaccommodatie Herteheym. Het college van B&W heeft besloten een budgetsubsidie te verlenen aan Stichting Herteheym voor het beheren en exploiteren van wijkaccommodatie Herteheym van 1 juli 2012 tot en met 31 december Zakelijk recht rioolleiding Herderstraat. Het college van B&W heeft besloten over te gaan tot het vestigen van een zakelijk recht voor de aanleg van een rioolleiding in de Herderstraat en de eigenaren van de betreffende percelen een eenmalige vergoeding te betalen voor de waardevermindering van hun percelen als gevolg van de aanleg van een rioolleiding. 17. Verantwoording subsidie project Coach4you. Het college van B&W heeft besloten de subsidie voor het project Coach4you voor 2011 vast te stellen en een resterend subsidiebedrag van 2011 terug te vorderen. 18. Bezwaar Stichting Onderwijs Midden- Limburg. Het college van B&W heeft besloten een bezwaarschrift van de Stichting Onderwijs Midden-Limburg, tegen het niet verlenen van een vergoeding in de kosten van huisvesting van het NT2 afdeling in het gebouw Kasteel Hillenraedtstraat 1, ongegrond te verklaren. 19. Verantwoording subsidieaanvraag 2011 Thuishulpcentrale Mantelzorgondersteuning en Vrijwillige Thuishulp. Het college van B&W heeft besloten de subsidie aan De Zorggroep voor het jaar 2011 ten behoeve van de ondersteuning van mantelzorgers en zorgvrijwilligers, vast te stellen en een resterend subsidiebedrag van 2011 terug te vorderen.

4 20. Parkeerregulering Roerdelta. Het college van B&W heeft besloten de vorm van parkeerregulering voor het plangebied Roerdelta vast te stellen waarbij in het gehele gebied betaald parkeren wordt ingevoerd aangevuld met parkeervergunningen voor bewoners van woningen zonder eigen parkeergelegenheid. 21. Versnelde aanleg Morgenstraat. Het college van B&W heeft besloten een principekeuze te maken om de Morgenstraat versneld aan te leggen door het huidige halfverharde tracé met asfalt te overlagen en de benodigde onderzoeken op te starten. 22. Verkoop vrijgekomen openbare verlichting binnenstad. Het college van B&W heeft besloten de vrijgekomen openbare verlichting uit de Swalmerstraat en van het Munsterplein te verkopen. 23. Kostenverdeling projecten Convenant Samenwerking Afvalwaterketen Limburg Noord. Het college van B&W heeft besloten in te stemmen met een gewijzigde toerekening van kosten/ inzet van middelen voor het uitvoeren van projecten in het kader van het convenant afvalwatersamenwerking Limburg Noord. 24. Duurzame ontwikkeling Roermond; financiële bijdrage in kosten voor de begeleiding van de marktconsultatie naar een ontwikkelpartner warmtenet Roermond. Het college van B&W heeft besloten een financiële bijdrage te leveren in de kosten voor de begeleiding van de marktconsultatie naar een ontwikkelpartner voor het warmtenet Roermond. 25. Vaststellen subsidie opleidingskosten korfbalvereniging Ready '60. Het college van B&W heeft besloten de subsidie voor opleidingskosten van jeugdkaderleden van korfbalvereniging Ready 60 voor 2011 vast te stellen en een resterend subsidiebedrag van 2011 terug te vorderen. 26. Vorming Bijzonder Georganiseerd Overleg. Het college van B&W heeft in het kader van regionalisering van de brandweer besloten een Bijzonder Georganiseerd Overleg (BGO) op te richten en leidt dit ter instemming door naar de commissie voor Georganiseerd Overleg (GO).

5 27. Ondergrondse containers voor restafval bij hoogbouw. Het college van B&W heeft besloten voor de hoogbouw aan de Jo Hanssenstraat een ondergrondse container voor de inzameling van restafval te plaatsen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op raadsvragen worden pas beschikbaar gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Analyse centrum Swalmen. (nummer 200812/201) Het college van B&W heeft

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 No Onderwerp Besluit 1. Beroep inzake besluit vaststelling beleidsplan politie Limburg 2013-2014.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vaststellen brandveiligheidsverordening wegens invoering Bouwbesluit 2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 45 2012. (nummer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Overzicht van de uitvoeringsstatus wijzigingsbesluiten moties en amendementen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Cameratoezicht bedrijventerrein Roerstreek. (nummer 090112/107) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijsten intern Bestuursorgaan burgemeester week 14-2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 No Onderwerp Besluit 1. Aanpassing beleidsregel bijzondere bijstand. (nummer 230413/201) Het

Nadere informatie

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 (concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vierde Voortgangsrapportage uitwerking Kerntakendiscussie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 51 2012. (nummer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 7 mei 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 7 mei 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 7 mei 2013 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 16 2013. (nummer

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 APRIL 2015 Samenstelling: Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 13 november 2018 Samenstelling Afwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-2-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 8 januari 2019 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JANUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JANUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 JANUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2015 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 07/10/2014 week 41. Nr. Afdeling 1. Inrichting Openbare Ruimte Beschikbaar stellen van krediet bouw -en woonrijpmaken

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz

Ad 1 en 2 Akkoord a tot en met d: Akkoord. Harmonisatie beleidsuitvoering Omnibuzz 124493-190949 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 12 maart 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 12 maart 2019 2. Het vastgestelde openbare deel van

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (7) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 februari 2017

BESLUITENLIJST (7) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 februari 2017 BESLUITENLIJST (7) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 februari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 23-04-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 april 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 APRIL 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 APRIL 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 APRIL 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 MAART 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 MAART 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 28 MAART 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder;

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 AUGUSTUS 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 AUGUSTUS 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 AUGUSTUS 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober (Week 42)

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober (Week 42) Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 18 oktober 2016. (Week 42) Aanwezig: drs. J.T.H.M. Penninx, burgemeester, A.B. Lagerweij, H.J. Pinkster, H. van der Sleen,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 18 december 2012 12CV000580 Glasverzekering Akkoord te gaan met de verhoging premie glasverzekering per 2013 De extra premie ad 6.900,- verdelen over alle gemeentelijke panden De financiële consequenties verwerken in de

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 23 oktober 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, A. Vader, S. Stroosnijder, J. Elliott Gemeentesecretaris M. van Vliet Bestuurssecretaris

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 april 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 24 juli 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Ben van Assche, wethouder; mevrouw Sonja Suij,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 31 oktober 2017 Weeknr. 44 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JANUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JANUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 27 JANUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 27-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Openbaar

Besluitenlijst B&W Openbaar enlijst B&W Openbaar Datum 30-05-2017 Tijd 9:00-15:00 Locatie B&W-kamer Voorzitter K.W.Th. van Soest Aanwezigen Stevens, P.I.M.H; Verstraaten, M.W.G.; Loo, H. van de; Hendriks-van Haren, W.A.G.M. en Soest,

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

B&W Vergadering. 2. het college heeft besloten om akkoord te gaan met het verzoek van het Stichting

B&W Vergadering. 2. het college heeft besloten om akkoord te gaan met het verzoek van het Stichting 2.1.2 Budgetsubsidie Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg 2017 1 Dossier 1040 voorblad.pdf B&W Vergadering Dossiernummer 1040 Vertrouwelijk Nee Vergaderdatum 22 november 2016 Agendapunt 2.1.2 Omschrijving

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 24 juli 2012. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028080 Documentnummer: INT - 17456\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 24 mei 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Willems, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 13/10/2015 week 42 (1). 1. Domein Samenleving Vaststellen regeling briefadres Burgemeester Van Schaik 15.00339

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst Weeknr. 32 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: H. W.M. KLITSIE, WND. BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER R. VAN HEMERT, WETHOUDER

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016

Besluitenlijst B.& W.-VERGADERING d.d. 8 MAART 2016 VASTGESTELD 16.027173 8 MAART 2016 No. 10 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 8 MAART 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25 september Vastgesteld d.d.

Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25 september Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 18 december 2018

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 18 december 2018 enlijst B&W-vergadering d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 28 november 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O (13-12-2016) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 661 Interne Dienstverlening/ Secretariaat Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 11 december 2012 Vastgesteld met de volgende aanpassing: Besluit t.a.v.

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: 2. ADV/G/16/01797 Z/G/15/25151 Secretaris A.M.H. Roolvink Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 30 augustus 2016. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W-vergadering

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 11 februari Functiewaardering

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 11 februari Functiewaardering Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 7-2016 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 11 februari 2016 Functiewaardering PenO 1. 1581446 Met de invoering van het nieuwe functiehuis is de regeling Organieke

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 17 januari 2017

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 17 januari 2017 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 17 januari 2017 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015 ergadering van burgemeester en wethouders Nr. Portfeuilleh oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 17 maart 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

besluitenlijst College B&W Grave

besluitenlijst College B&W Grave ADV/G/14/00322 Z/G/14/07903 Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Secretaris De besluitenlijst van de laatst gehouden

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028452 Documentnummer: INT - 17799\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 28 juni 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie

Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Elburg op 24 mei 2011.

Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Elburg op 24 mei 2011. Vergadering van het college van burgemeester en wets van Elburg op 24 mei 2011. Aanwezig: F.A. de Lange burgemeester H. Wessel wet S.W. Krooneman wet J. Polinder wet M. Boukema wet J.K.C. van der Jagt

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering

Ad 1 en 2 Akkoord Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering 189686 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 26 februari 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 26 februari 2019 2. De vastgestelde openbare besluiten van

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T WEKELIJKSE UITGAVE VAN DE GEMEENTE MAASGOUW Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend van de vergadering van burgemeester en wethouders van 1 maart

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst No. 32 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER R. VAN HEMERT,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op woensdag 14 februari 2018 om 10.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 12 januari 2017

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 12 januari 2017 Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 3-2017 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 12 januari 2017 Soza 1. 1842169 Brief FSU splitsing vrijwilligersvergoeding / reiskostenvergoeding Het FSU heeft in een

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer D.A.

Nadere informatie

BBV - Besluitenlijst - Openbaar

BBV - Besluitenlijst - Openbaar BBV - Besluitenlijst - Openbaar Begin vergadering (Vergadering) (Dag) 8-12-2015 Portefeuillehouders (Zaak) Agendanummer Zaaknummer (Zaak) Voorstel (Zaak) Onderbouwing voorstel (Zaak) Resultaat vergadering

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 18-4-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 15 DECEMBER 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 25 september 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 december 2018 No. 2018-43 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten de wethouders wethouder J.H.L.M. de Vreede, E.H.C. van Hoften,

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 30 april 2019 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Ben van Assche, wethouder Afwezig: de heer Frank

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015

Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015 Openbare Besluitenlijst B&W-vergadering 17 november 2015 Sfeervol Meerssen Regnr Onderwerp Besluit 1 239477 Vaststelling besluitenlijst B&Wvergadering d.d. 10 november 2015. 2 239479 Openbare besluitenlijst

Nadere informatie

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord 16ini03511 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Kuster, Van de Wardt, Sluiter en Hengeveld Secretaris : De heer Jeltema (wnd) Afwezig : Datum: 20

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.078184 No. 25 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN R.A.J. VAN DER MEIJ, BURGEMEESTER, WETHOUDER N. DIERDORP,

Nadere informatie

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd.

Voorgestelde beslissing Samenvatting van de beslissing(en) Griffie Eig/afd. 18ini02060 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Van de Wardt, Kuster, Hiddinga en mevrouw Kock en Ankersmit Secretaris : Mevrouw Verstappen Afwezig

Nadere informatie

Aan de agenda worden de punten 7.3, en toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld.

Aan de agenda worden de punten 7.3, en toegevoegd. Voor het overige wordt de agenda conform vastgesteld. Besluitenlijst van de vergadering van het College van B en W d.d. 24 mei 2016 nr. 19 1. Opening en vaststelling agenda Voorzitter: burgemeester ir. C.L. Visser Wethouders: drs. G.J. Binnenmars, drs. J.H.

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (06) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 12 februari 2019

BESLUITENLIJST (06) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 12 februari 2019 BESLUITENLIJST (06) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 12 februari 2019 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van vergadering Collegevergadering Albrandswaard, gehouden op datum

Besluitenlijst van vergadering Collegevergadering Albrandswaard, gehouden op datum BESLUITENLIJST Besluitenlijst van vergadering Collegevergadering Albrandswaard, gehouden op datum 06-12-2016. AGENDA 1 Opening / mededelingen openbare B&W vergadering d.d. 06-12-2016 2 Besluitenlijst B&W

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 02 2015 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 5 september 2017

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 5 september 2017 BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 5 september 2017 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Jansen, Varkevisser, Luca en Fluitman en de gemeentesecretaris I. Notulen

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 5 september 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie