Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012"

Transcriptie

1 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 9 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Cameratoezicht bedrijventerrein Roerstreek. (nummer /107) Het college van B&W heeft besloten in te stemmen met het voornemen van de burgemeester om via een publiek- private samenwerking, cameratoezicht in te zetten op het bedrijventerrein Roerstreek en leidt dit voornemen voor overleg door naar de commissie Bestuur en Middelen. 2. Burgemeester Thomas Wackersstraat 49 en belendende percelen. (nummer /201) Het college van B&W heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan de herontwikkeling van de monumentale schuur tot twee wooneenheden aan de Burgemeester Thomas Wackersstraat 49 en de realisatie van vijf wooneenheden op de belendende percelen. 3. Structuurvisie kwaliteitsbijdrage gemeente Roermond. (nummer /203) Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor de Structuurvisie kwaliteitsbijdrage gemeente Roermond en de daarmee samenhangende wijzigingen in de Verordening op de Commissie Beeldkwaliteit als ook de 2 e wijziging op de legesverordening 2012, vast te stellen. 4. Verzoek van de waarderingskamer om toestemming voor het presenteren van WOZgegevens in MijnOverheid. (nummer /301) Het college van B&W heeft besloten toestemming te verlenen om gegevens op grond van de Wet Waardering Onroerende Zaken te presenteren via MijnOverheid. 5. Winkelcentrum Donderberg fase 1; koopovereenkomst met Van Dessel Beheer BV (dansschool). (nummer /302) Het college van B&W heeft besloten een koopovereenkomst aan te gaan in het kader van fase 1 winkelcentrum Donderberg. 6. Kadernota armoedebeleid Kansarm? Kansrijk!. (nummer /303) Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor de kadernota armoedebeleid Kansarm? Kansrijk! vast te stellen.

2 7. Beleidsplan schuldhulpverlening (nummer /304) Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor het beleidsplan schuldhulpverlening vast te stellen. 8. Jaarverslag leerplicht & RMC schooljaar (nummer /403) Het college van B&W heeft kennisgenomen van het jaarverslag leerplicht en Regionaal Meld- en Coördinatiepunt (RMC) gemeente Roermond en heeft besloten het jaarverslag ter kennisgeving aan te bieden aan de colleges van de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roerdalen met betrekking tot de uitvoering van RMC. Het college informeert de commissie Burgers en Samenleving via een commissienotitie en de gemeenteraad via een raadsinformatiebrief. 9. Waarderingssubsidie (nummer /406) Het college van B&W heeft besloten diverse organisaties een waarderingsubsidie voor 2012 toe te kennen. 10. Voorkeurscenario N280 wegvak Roermond. (nummer /501) Het college van B&W heeft besloten een nader uit te werken voorkeurscenario aan te wijzen voor de herinrichting van het Roermondse wegvak van de N Brief inzake wachtgeldverplichting gemeente Echt-Susteren. (nummer /601) Het college van B&W heeft naar aanleiding van een brief besloten tot een bestuurlijk overleg met de gemeente Echt-Susteren. 12. Vaststelling bestemmingsplan Kerklocatie Hendriklaan. Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor het bestemmingsplan Kerklocatie Hendriklaan ongewijzigd vast te stellen. 13. Artikel 43 vragen van raadslid L. Coenen (fractie SPR), inzake leegstand van de voormalige stationsrestauratie. Het college van B&W heeft de vragen beantwoord.

3 14. Vaststelling bestemmingsplan Kern Asenray. Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor een standpunt in te nemen ten aanzien van de ingekomen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan Kern Asenray en dit bestemmingsplan gewijzigd vast te stellen. 15. Decembercirculaire 2011 algemene uitkering Gemeentefonds. Het college van B&W heeft kennisgenomen van de decembercirculaire 2011 algemene uitkering Gemeentefonds en stelt de gemeenteraad voor de financiële consequenties hiervan te verwerken in de jaarverantwoording 2011 (uitkeringsjaren ) en de begroting (uitkeringsjaren ). 16. Toekennen bedrijfskrediet Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). Het college van B&W heeft besloten aan twee cliënten onder voorwaarden een bedrijfskrediet te verstrekken. 17. Beantwoording vragen commissie Huishoudelijk afvalstoffenplan en vervolgprocedure en tijdstermijnen. Het college van B&W heeft de vragen beantwoord en leidt deze ter kennisgeving door naar de commissie Ruimte. Het college heeft besloten de vervolgprocedure vast te stellen en leidt dit voor overleg door naar de commissie Ruimte. 18. Beantwoording brief inzake functioneren riolering Voorstad St. Jacob. Het college van B&W heeft de brief beantwoord. 19. Haalbaarheidsonderzoek Transferium. Het college van B&W heeft kennisgenomen van het haalbaarheidsonderzoek naar een Transferium in Roermond en leidt het onderzoek voor overleg door naar de commissie Ruimte en OPET. Het college heeft het voorlopig standpunt ingenomen dat er voor de korte termijn geen geschikte locaties zijn voor het realiseren van een Transferium. 20. Brief inzake duivenoverlast Dokter Crasbornplein Swalmen. Het college van B&W heeft de brief beantwoord.

4 21. Vaststellen subsidie vooren vroegschoolse educatie O2 onderwijsadvies schooljaar Het college van B&W heeft besloten de subsidie voor de voor- en vroegschoolse educatie schooljaar aan O2 onderwijsadvies, vast te stellen. 22. Aanschaf van een elektrische bedrijfsauto. Het college van B&W heeft besloten een krediet beschikbaar te stellen voor de aanschaf van een elektrische bedrijfsauto en informeert de commissie Ruimte hierover via een commissie-informatiebrief. 23. Financiële bijdrage onderzoek naar explosieven in opdracht van Ontwikkelingsmaatschappij Midden- Limburg BV (OML). Het college van B&W heeft besloten een financiële bijdrage toe te kennen aan Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV voor het onderzoek naar explosieven op bedrijventerrein de Zuidelijke Stadsrand, deelgebied de Schroof. 24. Uitspraak Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State in hoger beroep inzake het niet tijdig beslissen op een verzoek op grond van de Wet openbaarheid van bestuur. Het college van B&W heeft kennisgenomen van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State waarbij het beroep inzake het niet tijdig afhandelen van een verzoek om informatie op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob), ongegrond is verklaard. 25. Beslissing op bezwaar. Het college van B&W heeft besloten het bezwaar inzake het verstrekken van informatie op grond van de Wet openbaarheid van bestuur ontvankelijk en ongegrond te verklaren. 26. Vaststellen Telecommunicatieverordening Roermond 2012 gemeente Roermond. Het college van B&W stelt de gemeenteraad voor de Telecommunicatieverordening 2012 gemeente Roermond vast te stellen.

5 Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. N.B. Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook antwoorden op raadsvragen worden pas beschikbaar gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 mei 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vaststellen brandveiligheidsverordening wegens invoering Bouwbesluit 2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 5 november 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 45 2012. (nummer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 januari 2013 No Onderwerp Besluit 1. Beroep inzake besluit vaststelling beleidsplan politie Limburg 2013-2014.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 27 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Analyse centrum Swalmen. (nummer 200812/201) Het college van B&W heeft

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 10 en 16 april 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijsten intern Bestuursorgaan burgemeester week 14-2012.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 januari 2012 No Onderwerp Besluit 1. Overzicht van de uitvoeringsstatus wijzigingsbesluiten moties en amendementen

Nadere informatie

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012

(concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 (concept) Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 13 augustus 2012 No Onderwerp Besluit 1. Vierde Voortgangsrapportage uitwerking Kerntakendiscussie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 14 en 18 juni 2012 No Onderwerp Besluit 1. Activiteiten Itek, Daalakkerweg. (nummer 110612/201) Het college

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 23 april 2013 No Onderwerp Besluit 1. Aanpassing beleidsregel bijzondere bijstand. (nummer 230413/201) Het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012

Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 Openbare besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 18 december 2012 No Onderwerp Besluit 1. Besluitenlijst intern Bestuursorgaan burgemeester week 51 2012. (nummer

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Van 5 maart 2013 openbaar

Van 5 maart 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 februari 2013. Advies BW-005406 2 Onderwerp Vaststellen controleprotocol 2012 BV Advies A. De raad voorstellen bijgevoegd controleprotocol vast te stellen;

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten:

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 23 september 2014 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week 4-2014. Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 16 januari 2014

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week 4-2014. Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 16 januari 2014 enlijst B&W Smallingerland - week 4-2014 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 16 januari 2014 Ont. 1. 958914 Omgevingsvergunning verbouw showroom tot bedrijfswoning De Kolken 56 te Drachten Het college heeft op

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 13 februari 2018, Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 20 februari 2018 Week 8 Aanwezig: L. Wagenaar-Kroon,, G. Bekhuis,, J. Kes en N. van Ginkel 1. Besluitenlijst van de

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 8 januari 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 8 januari 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 8 januari 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden Nr. B&W nderwerp Com/ raad Beslissing Toelichting op het

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 38.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 38.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 38.O (19-09-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 APRIL 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 APRIL 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 APRIL 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 21 JANUARI 2014 besluitenlijst Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid: Besluitnummer: Burgemeester SECR intl4.0088 Betreft: Openbare

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Onderwerp Bijdrage duurzaamheidsmaatregelen TV Tulp. Herbouw woning in strijd met bestemmingsplan en welstandsnota

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. De heer A. Totté. Week / / /

B&W besluitenlijst. De heer A. Totté. Week / / / B&W besluitenlijst Afwezig met kennisgeving: Week: 32 Datum: 7 augustus 2018 Aanwezig: De heer J.P. Hageman De heer S. ter Wal Mevrouw D. van De heer R. Ruissen De heer G. Depaus De heer J.F. Mulder De

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 16.O (16-04-2019) Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 16-04-2019 Tijd 9:15-12:00 Locatie Kamer Burgemeester

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB231 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

1 BDO Strategisch beleid informatieveiligheid en privacy. 2 ONT Bestemmingsplan Abcovenseweg 23 en 23A (Goirle)

1 BDO Strategisch beleid informatieveiligheid en privacy. 2 ONT Bestemmingsplan Abcovenseweg 23 en 23A (Goirle) Stafeenheid Bestuurs- en directieondersteuning Openbare besluitenlijst d.d. 27 februari 2019 Nr. afd. agendapunt/besluit 1 BDO Strategisch beleid informatieveiligheid en privacy Voor u ligt, ter vaststelling,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013

Besluitenlijst (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013 Besluitenlijst (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 8 januari 2013 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. van Balken Wethouder

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T

O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T O P E N B A R E B E S L U I T E N L I J S T WEKELIJKSE UITGAVE VAN DE GEMEENTE MAASGOUW Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend van de vergadering van burgemeester en wethouders van week

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Z/19/222563 Bedrijfsvoering/HJIB/ Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 8 januari 2019. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

besluitenlijst B&W De Friese Meren 20 mei 2014

besluitenlijst B&W De Friese Meren 20 mei 2014 1. : 3168 Ruimtelijke Ontwikkeling Betreft : Herinrichting De Merk Het college besluit akkoord te gaan met de in het voorstel geformuleerde uitgangspunten voor de planvorming van de Merk als onderdeel

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 18-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING d.d. 26 AUGUSTUS 2008

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING d.d. 26 AUGUSTUS 2008 No. 35 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: 2. ADV/G/17/02306 Z/G/16/38339 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 18 juli 2017. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

concept BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 14 JUNI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

concept BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 14 JUNI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 16.058353 No. 24 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden (wethouder Briels wel aanwezig bij agendapunten 1.6 en 1.7)

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017 NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017 Aanwezig: F. Ossel - burgemeester Th.H.A.M. Reijn - wethouder drs. B.R. van Henten-Meijer wethouder J.J. de Kloet - wethouder drs. S.N.F.

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028452 Documentnummer: INT - 17799\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 28 juni 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018

BESLUITENLIJST (1) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 BESLUITENLIJST (1) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 januari 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris)

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 16 juli 2013 Aanwezig Afwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder A.J. Herweijer, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 29 november 2016

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 29 november 2016 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 29 november 2016 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 04/04/2017 week 14. 1. Domein Bestuur en Organisatie Themarekening 2016 17.00216 1. De raad voor te stellen over

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 05 JULI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 05 JULI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 16.024040 No. 27 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

Reactienota zienswijzen. Bestemmingsplan Port Natal / WZA

Reactienota zienswijzen. Bestemmingsplan Port Natal / WZA Reactienota zienswijzen Bestemmingsplan Port Natal / WZA Datum: 7 mei 2015 0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 1.1 Procedure... 2 2. Beoordeling zienswijzen... 3 2.1 Overzicht ingekomen zienswijzen... 3

Nadere informatie

B Toevoegingen en aanpassingen doorgeven aan Stafbureau

B Toevoegingen en aanpassingen doorgeven aan Stafbureau ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 1 december 2015. De besluitenlijst vaststellen. B College gaat akkoord met de besluitenlijst. 2. B Terugkoppeling

Nadere informatie

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 29 november 2016 Nummer: 2016 / 48-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

Notulen openbare besluitenlijst college

Notulen openbare besluitenlijst college Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-01286 Datum collegevergadering: 21-03-2017 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 Aanwezig: Burgemeester: M. ; wethouders: D. te Grotenhuis, G. en J. ; secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (7) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 februari 2017

BESLUITENLIJST (7) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 februari 2017 BESLUITENLIJST (7) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 februari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 17 NOVEMBER 2015 VANAF 08.

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 17 NOVEMBER 2015 VANAF 08. No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 08.30 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER MEIJ, WETHOUDER

Nadere informatie

OVEREENKOMST Planschade en kwaliteitsbijdrage. herziening bestemmingsplan Buitengebied - Meinweg.2Herkenbosch -

OVEREENKOMST Planschade en kwaliteitsbijdrage. herziening bestemmingsplan Buitengebied - Meinweg.2Herkenbosch - OVEREENKOMST Planschade en kwaliteitsbijdrage herziening bestemmingsplan Buitengebied - Meinweg.2Herkenbosch - Pagina 2 van 5 Bestemmingsplan Memweg 2 Herkenbosch Ondergetekenden: De gemeente Roerdalen,

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten:

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 17 april 2018 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. Den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen Dhr.

Nadere informatie

N.. ynegen. Openbare besluitenlijst no. 23 van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen op dinsdag 17 juni 2003.

N.. ynegen. Openbare besluitenlijst no. 23 van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen op dinsdag 17 juni 2003. N.. ynegen GEMEENTE I Openbare besluitenlijst no. 23 van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen op dinsdag 17 juni 2003 Afwezig Aldus vastgesteld in de vergadering van:

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 20 december Openbare gedeelte besluitenlijst - 1 -

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 20 december Openbare gedeelte besluitenlijst - 1 - Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 20 december 2016 Openbare gedeelte besluitenlijst Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, wnd. secretaris

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 43.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 43.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 43.O (24-10-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Besluitenlijst College. B&W-vergadering d.d. 3 december 2013

Besluitenlijst College. B&W-vergadering d.d. 3 december 2013 B&W-vergadering d.d. 3 december 2013 Zaaknummer : 1017797 Aanwezig : burgemeester de heer dr. G.O. van Veldhuizen wethouder de heer drs. R.J. Louwman wethouder de heer A.S. Ruppert wethouder de heer M.

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 5 september 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 04/02/2014 week 6. 1. Dienstverlening Culturele impuls 2014 01 Hongarije Plaza Wethouder De Kleine 14.039 Toekenning

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 22 januari 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 22 januari 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 22 januari 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden Nr. B&W nderwerp Com/ raad Beslissing Toelichting

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 13/10/2015 week 42 (1). 1. Domein Samenleving Vaststellen regeling briefadres Burgemeester Van Schaik 15.00339

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 13.096955 No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007 No. 19 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Ter kennisname begrotingswijziging voor de raadsvergadering van 14 december 2006.

Ter kennisname begrotingswijziging voor de raadsvergadering van 14 december 2006. Besluitenlijst vergadering B&W van 31 oktober 2006 t.b.v. raad en pers. (openbare) Stukken ter kennisname in leesmap: - Persbericht: 'Landschapspark uniek in Nederland' (WP-EZ en proj.). - Rapportage stichting

Nadere informatie

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011

Openbaar. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Openbaar Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2011 Aanwezig: W. Meulman, burgemeester D.T. Prinsse, J. Janssen, R.C.J. de Vent, wethouders A. van der Wilt, loco-secretaris.

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 13 november 2018 Samenstelling Afwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: KC vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 januari 2014

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: KC vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 januari 2014 KC vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 januari 2014 Collegevoorstel Feitelijke informatie De openbare besluitenlijst van 28 januari 2014 treft u bijgaand aan. Zaaknummer: 00378078 Voorgenomen

Nadere informatie

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 *Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Besluitnummer Onderwerp Besluit Z.47161/D.2347 Overeenkomsten arbeidsontwikkeling en werkgeversdienstverlening

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders J. de Jonge, A. Vader, D. Verboom, S. Stroosnijder 1 e loco-secretaris R.W. Schiettekatte (tot

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI A. van den Bosch, burgemeester ` Nr.5A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHUDERS P 27 JANUARI 2009 Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.C. Bragt, wethouder A.J. Krähe, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

1 STW 2015/19 Onderwerp: Benoeming de heer RJ.W. de Wild als tijdelijk onbezoldigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

1 STW 2015/19 Onderwerp: Benoeming de heer RJ.W. de Wild als tijdelijk onbezoldigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). BESLUITENLIJST OPENBARE VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1. F.T.J.M. Backhuijs 20 januari 2015 der 1 STW 2015/19 Onderwerp: Benoeming de heer RJ.W. de Wild als tijdelijk onbezoldigd Buitengewoon

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris GEMEENTE LOPIK Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 Lijst nr. 32 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 PUBLIEKSDIENST Handhaving inzake Burglaan 36-I; bezwaar Awb. Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 25 februari OW Deltaprogramma 2013

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 25 februari OW Deltaprogramma 2013 enlijst B&W Smallingerland - week 9-2013 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 25 februari 2013 OW 1. 621705 Deltaprogramma 2013 Het Deltaprogramma levert in 2014 voorstellen voor deltabeslissingen, waarover het

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. vaststellen. - instemmen met de reactie. Conform advies besloten. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 18 maart 2008. AANWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings Wethouders J.I.M. Kleijnen, H.M.L. Dauven,

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Aanwezig: Burgemeester, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,, J. Joon, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/16/01497 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 2 februari

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 3 FEBRUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Probleemstelling De GGD heeft voor 2012 een offerte uitgebracht voor de voor de uitvoering van Triple P activiteiten in onze gemeente.

Probleemstelling De GGD heeft voor 2012 een offerte uitgebracht voor de voor de uitvoering van Triple P activiteiten in onze gemeente. enlijst B&W Smallingerland - week 9-2012 Afd. Nr. Onderwerp 27 februari 2012 BO 1. Aanwijzen adviseur verzoeken om nadeelcompensatie Er zijn naar aanleiding van de herinrichting van de Stationsweg en de

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie