PERSBERICHT 27 augustus 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PERSBERICHT 27 augustus 2009"

Transcriptie

1 PERSBERICHT 27 augustus 2009 Keyware realiseert omzetstijging van 30% en positieve cashflow voor het derde kwartaal op rij Resultaten tweede kwartaal en eerste semester 2009 bekend Brussel, België 27 augustus 2009 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, maakt vandaag de financiële resultaten bekend voor het eerste semester en het tweede kwartaal van 2009, dat werd afgesloten op 30 juni KERNCIJFERS Eerste semester van 2009: - De Groep heeft een omzet gerealiseerd ten belope van keur in vergelijking met keur voor dezelfde periode in 2008, hetgeen neerkomt op een stijging van de omzet met 29,94%; - de operationele cashflow (EBITDA) voor het eerste semester bedraagt 162 keur, ten opzichte van (165) keur voor het eerste semester van 2008; - het nettoverlies van de periode bedraagt (579) keur in vergelijking met (613) keur per 30 juni 2008; - de nettocashflow bedraagt 132 keur in vergelijking met (243) keur per 30 juni 2008; - de brutowinstmarge is gestegen van 78,87% tot 80,37%. Tweede kwartaal van 2009: - De Groep heeft een omzet gerealiseerd ten belope van keur in vergelijking met keur voor dezelfde periode in 2008, hetgeen neerkomt op een stijging van de omzet met 25,09%; - de operationele cashflow (EBITDA) voor het tweede kwartaal bedraagt 106 keur, ten opzichte van 3 keur voor het tweede kwartaal van 2008; - het nettoverlies van de periode bedraagt (318) keur in vergelijking met (292) keur voor het tweede kwartaal van 2008; - de nettocashflow bedraagt 103 keur in vergelijking met (57) keur voor het tweede kwartaal van 2008; - de brutowinstmarge is gedaald van 80,26% tot 79,19%.

2 Kerncijfers Zes maanden eindigend op 2de kwartaal Over de periode eindigend op 30 juni keur keur keur keur (niet-geauditeerd) (niet-geauditeerd) (niet-geauditeerd) (niet-geauditeerd) Omzet Winst/(verlies) van de periode (579) (613) (318) (292) EBITDA 162 (165) Netto cashflow 132 (243) 103 (57) Stéphane Vandervelde, CEO : Voor het derde kwartaal op rij genereert Keyware een positieve cashflow. Met de stijging van de omzet van bijna 30% over het eerste semester overtreffen we bovendien onze groeiverwachtingen voor Onze doorgedreven inspanningen inzake dienstverlening, kwaliteit en naambekendheid versterken de fundamenten voor de komende kwartalen. Guido Van der Schueren, Voorzitter van de Raad van Bestuur : Een diepgewortelde waardecreatie voor alle Keyware-stakeholders is een van onze belangrijkste doelstellingen. Het eerste semester hebben we boven verwachtingen gepresteerd. We wensen deze lijn door te trekken in het tweede semester. PAYSQUARE Op 13 augustus 2009 heeft Keyware aangekondigd een unieke samenwerking voor de Belgische elektronische betaalmarkt te hebben afgesloten met het Nederlandse PaySquare. Met deze samenwerking willen Keyware en PaySquare een unieke service aanbieden aan de Belgische handelaar of vrije beroeper. Via de overeenkomst met PaySquare kan Keyware via zijn eigen betaalplatform zowel op de eigen betaalterminals als op terminals van derden betaalautorisaties aanbieden voor kredietkaarten (Visa, MasterCard) en debetkaarten (V Pay en Maestro). Dat betekent voor de handelaar of vrije beroeper heel wat voordelen in de praktijk. Zo moet hij niet meer verschillende afzonderlijke contracten afsluiten voor de betaalterminal, voor het kunnen accepteren van kredietkaarten en debetkaarten maar kan alles gegroepeerd worden in één enkel transactiecontract zonder hiervoor maandelijkse abonnementskosten te moeten betalen. Een stuk gemakkelijker én uiterst voordelig. Alle klanten krijgen een onlinetoegang tot het overzicht van de bij hen uitgevoerde betaaltransacties (zowel voor debet als krediet) en een vereenvoudigde administratieve opvolging, doordat ze slechts met een contracterende partij moeten samenwerken (Keyware). Bovendien streeft Keyware naar een aansluiting binnen de 24 uur na ontvangst van de aanvraag.

3 Wat betreft de Belgische markt voor betaaltransacties (enkel aankoop, geen geldafhaling), die groeit nog altijd. Zo is het aantal debetkaarttransacties van Belgen in België jaar na jaar gestegen. In 2008 was de stijging goed voor 7,3% of een totale vertegenwoordiging van 40 miljard euro. Betalingen van kredietkaarten van Belgen in België stegen tot ongeveer 4,8 miljard euro in Het businessmodel dat van toepassing is voor de betaaltransacties levert voor Keyware een recurrente inkomstenstroom op die maandelijks moet groeien. De bijdrage aan de omzet zal pas vanaf 2010 proporties aannemen die relatief het nettoresultaat en de cashflow positief zal beïnvloeden. Stéphane Vandervelde, CEO : De samenwerking met PaySquare is een mijlpaal in de geschiedenis van Keyware. Nu kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden zijnde een betaaltoestel plus een abonnement voor betaaltransacties. Zowel financieel als qua dienstverlening en imago naar de klant is dat een wereld van verschil. Zoals reeds aangekondigd voorheen voorziet Keyware voor 2009 en de daarop volgende jaren een duidelijke groei van zowel de markt van de betaalterminals als de markt van de elektronische betaaltransacties (voor Keyware zijn dit de betalingen die met betaalkaarten worden uitgevoerd). De verdere uitbreiding van Keywares gamma zal het bedrijf bovendien toelaten om sneller te groeien dan de natuurlijke marktgroei. MANAGEMENTVERSLAG OVER HET EERSTE SEMESTER EN HET TWEEDE KWARTAAL VAN 2009 De kerncijfers voor het eerste semester kunnen als volgt samengevat worden. - De omzet en de brutomarge voor het eerste semester kunnen als volgt voorgesteld worden: Segment opbrengsten Brutomarge 30/06/ /06/2008 keur keur Variatie Omzet ,94% Aankopen handelsgoederen (536) (444) (20,72)% Brutomarge ,41% Procentuele brutomarge 80,37% 78,87% - De geconsolideerde omzet voor het eerste semester van het boekjaar 2009 bedraagt t.b.v keur ten opzichte van keur voor dezelfde periode in 2008, of een stijging met 29,94%. De omzetstijging manifesteert zich binnen de divisie van de betaalterminals als gevolg van de uitbreiding van het gamma van betaalterminals. Gedurende het eerste semester van 2009 heeft de groep voor het eerst contracten afgesloten inzake de verhuur van IP-toestellen. Binnen de divisie autorisaties is, na de stopzetting van een contract per , de omzet gedaald met 44 keur.

4 - De personeelskosten zijn gestegen met 3,00%. Het vertrek van dure medewerkers werd gecompenseerd door het aantrekken van meer, maar minder dure krachten. Daardoor is het personeelsbestand gegroeid en meer in evenwicht. - De bijzondere waardeverminderingen op vlottende activa zijn gestegen van 176 keur tot 435 keur. Dit is enerzijds het gevolg van een afwaardering van 135 keur mbt de afwaardering van de vordering inzake de verkoop van de aandelen van DAC (cfr p 63 en 64 Jaarverslag 2008) en anderzijds een stijging van de waardeverminderingen geboekt op vorderingen uit financiële leasing. Deze waardeverminderingen of afwaarderingen zijn het gevolg van falingen, stopzetting van activiteiten door de klant of stopzetting van het contract door de klant. - De overige lasten zijn gestegen met 20,34 %, het gevolg van een stijging van de autokosten, kosten voor sales & marketing en interimkosten. Deze stijging wordt deels gecompenseerd door een daling van de erelonen. - Het nettoverlies voor het eerste semester bedraagt (579) keur in vergelijking met (613) keur per 30 juni De stijging van het resultaat wordt verklaard door een stijging van de brutomarge, die grotendeels wordt gecompenseerd door een stijging van de kosten. Belangrijk hierbij is het feit dat voor het eerste semester een latente belastingskost ten belope van 87 keur werd geregistreerd, hetgeen niet aan de orde was in Daarenboven werd er in 2009 tevens een éénmalige bijzondere waardevermindering t.b.v. 135 keur geregistreerd op een overige vordering. - De nettocashflow bedraagt 132 keur in vergelijking met (243) keur per 30 juni De positieve cashflow voor het eerste semester van 2009 wordt o.a. verklaard door het gegeven dat de resultaten een aantal niet-kaskosten bevatten, dewelke niet aanwezig waren in Het betreft hier enerzijds een bijzondere waardevermindering op vlottende activa (135 keur) en anderzijds de registratie van de latente belastingskost (87 keur). De kerncijfers voor het tweede kwartaal kunnen als volgt samengevat worden. - De omzet en de brutomarge voor het tweede kwartaal kunnen als volgt voorgesteld worden: Brutomarge Segment opbrengsten Variatie Q Q keur keur Omzet ,09% Aankopen handelsgoederen (306) (229) (33,62)% Brutomarge ,99% Procentuele brutomarge 78,91% 80,26%

5 - De geconsolideerde omzet voor het tweede kwartaal van het boekjaar 2009 bedraagt t.b.v keur ten opzichte van keur voor dezelfde periode in 2008, zijnde een stijging met 25,09%. De omzetstijging manifesteert zich binnen de divisie van de betaalterminals en dit ten gevolge van de uitbreiding van het gamma van betaalterminals. Gedurende het eerste semester van 2009 heeft de groep contracten afgesloten inzake de verhuur van IP-toestellen, hetgeen niet het geval was in Binnen de divisie autorisaties is, ten gevolge van de stopzetting van een contract per , de omzet gedaald met 16 keur. - De personeelskosten zijn gestegen met 16,09%. Dit is het gevolg van een stijging in het aantal personeelsleden die gedurende het eerste kwartaal nog tewerkgesteld werden via uitzendcontracten. - De bijzondere waardeverminderingen op vlottende activa zijn gestegen van 241 keur tot 132 keur. Dit is het gevolg van een afwaardering van 135 keur mbt de afwaardering van de vordering inzake de verkoop van de aandelen van DAC (cfr p 63 en 64 Jaarverslag 2008). - De overige lasten zijn gestegen met 14,21 %, hetgeen het gevolg is van een stijging van de autokosten, kosten voor sales & marketing en interimkosten. Deze stijging wordt deels gecompenseerd door een daling van de erelonen. - Het nettoverlies voor het eerste semester bedraagt (318) keur in vergelijking met (292) keur per 30 juni De daling van het resultaat wordt verklaard door enerzijds een stijging van de kosten dewelke slechts gedeeltelijk wordt gecompenseerd door een stijging van de brutomarge. Belangrijk hierbij is het feit dat voor het tweede kwartaal een latente belastingskost ten belope van 87 keur werd geregistreerd, hetgeen niet aan de orde was in Daarenboven werd er in 2009 tevens een éénmalige bijzondere waardevermindering t.b.v. 135 keur geregistreerd op een overige vordering. - De nettocashflow bedraagt 103 keur in vergelijking met (57) keur per 30 juni De positieve cashflow voor het tweede kwartaal van 2009 wordt oa verklaard door het gegeven dat de resultaten een aantal niet-kaskosten bevatten, dewelke niet aanwezig waren in Het betreft hier enerzijds een bijzondere waardevermindering op vlottende activa (135 keur) en anderzijds de registratie van de latente belastingskost (87 keur).

6 GECONSOLIDEERDE WINST EN VERLIESREKENING De geconsolideerde resultatenrekening kan als volgt samengevat worden: op 3 Geconsolideerde winst- en Zes maanden eindigend op 2de kwartaal verliesrekening over de periode eindigend op 30 juni keur keur keur keur Voortgezette bedrijfsactiviteiten (niet-geauditeerd) (niet-geauditeerd) (niet-geauditeerd) (niet-geauditeerd) Omzet Overige winsten en verliezen Grond- en hulpstoffen (1) (536) (444) (306) (229) Personeelsbeloningen (823) (799) (440) (379) Afschrijvingen (123) (152) (61) (77) Netto bijzondere waardeverminderingsverliezen op vlottende activa (435) (176) (241) (142) Netto wijzigingen in provisies Overige lasten (1) (1.331) (1.106) (675) (591) Bedrijfswinst (bedrijsfverlies) (447) (535) (221) (232) Financiële opbrengsten Financiële kosten (327) (354) (187) (194) Resultaat voor belastingen (492) (613) (231) (292) Belastingen op resultaat (87) - (87) - Winst/(verlies) van de periode uit voortgezette bedrijfsactiviteiten (579) (613) (318) (292) Winst/(verlies) van de periode uit beëindigde bedrijfsactiviteiten Winst/(verlies) van de periode (579) (613) (318) (292) Gewogen gemiddeld aantal uitstaande gewone aandelen Gewogen gemiddeld aantal aandelen voor het verwaterd resultaat per aandeel Winst/(verlies) par aandeel uit de voortgezette en beëindigde bedrijfsactiviteiten Winst/(verlies) per aandeel (0,0399) (0,1845) (0,0219) (0,0879) Winst/(verlies) per gedillueerd aandeel (0,0399) (0,1845) (0,0219) (0,0879) (1) Voorstelling cijfers per gewijzigd tov vorig jaar

7 BELANGRIJKE GEBEURTENISSEN 2009 VOORSCHOTTEN AANDEELHOUDERS Het is duidelijk dat de Groep in 2009 nog bijkomende financiële middelen dient aan te trekken. Voor de verdere groei en de realisatie van het Strategisch Plan heeft de Groep behoefte aan bijkomende financieringen enerzijds voor de verdere financiering en uitbreiding van de activiteiten inzake de betaalterminals en anderzijds het uitvoeren van de vereiste investeringen voor de autorisatie van betalingstransacties. In de maand januari 2009 zijn er ten belope van 600 keur voorschotten ter beschikking gesteld door een aandeelhouder, zijnde Parana Management BVBA. PARFIP In januari 2009 heeft de Groep een financieringsovereenkomst financiering van huurovereenkomst afgesloten met Parfip Benelux voor een totaal bedrag van 249 keur. Vanaf maart 2009 doet de Groep opnieuw een beroep op de financieringsovereenkomst afgesloten met Parfip Benelux NV waarbij de Groep de mogelijkheid heeft om de contracten m.b.t. de verhuur van betaalterminals te cederen aan Parfip Benelux NV. UITOEFENING WARRANTEN In de loop van het tweede kwartaal 2009 hebben een aantal warranthouders hun vertrouwen in de Groep bevestigd en zijn overgegaan tot het uitoefenen van hun openstaande warranten: - naar aanleiding van de uitoefening van B Warranten werd via notariële akte verleden op 22 mei 2009 het kapitaal verhoogd ten belope van 167 keur en werden er nieuwe aandelen uitgegeven; - naar aanleiding van de uitoefening van Warranten 2008 werd via notariële akte verleden op 16 juni 2009 het kapitaal verhoogd ten belope van 278 keur en werden er nieuwe aandelen uitgegeven. VOORUITZICHTEN VRAAG NAAR BETAALTERMINALS IN STIJGENDE LIJN Steeds meer handelaars en vrije beroepers zijn overtuigd van de voordelen van een betaalterminal : - meer kans op een correcte betaling: geen wisselgeld, meer betaalmogelijkheden, geen fouten in natellingen of bij afsluiten van de kassa; - de consument krijgt de kans om meer te besteden en is niet gelimiteerd tot de hoeveelheid cash op zak; - meer veiligheid door de afwezigheid van grote hoeveelheden cash; - goede bescherming en vergoeding tegen fraude met kaarten; - daling van de kosten in vergelijking met cash-ontvangsten: geen geldtransport, minder administratie, etc.

8 Aan consumentenzijde is er een stijging merkbaar van het kaartgebruik. Dit kan o.a. verklaard worden door : - de betere inburgering van kaartgebruik bij de hogere leeftijdscategorieën, en de vertrouwdheid van jongeren met betaalkaarten; - het veelvuldig gebruik van kredietkaarten; - het stijgend aantal zaken waar met kaart kan betaald worden. GROEIENDE MARKT VOOR BETAALTERMINALS BRENGT NIEUWE OPPORTUNITEITEN Het partnerschip tussen Keyware en PaySquare opent de markt van betaaltransactieabonnementen voor Keyware. In het verleden was Keyware genoodzaakt haar klanten hiervoor door te verwijzen naar andere - waaronder concurrerende- partijen, zonder hiervoor enige vergoeding te ontvangen. Niet alleen biedt de PaySquare-overeenkomst een nieuwe bron van recurrente inkomsten, ze zorgt ook voor een eenduidige relatie tussen Keyware en haar klanten. Over Keyware Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op Voor bijkomende informatie, contacteer : Mr. Stéphane Vandervelde President & CEO Keyware Technologies Tel: +32 (0) ir@keyware.com

Keyware winstgevend. Winst van 446 keur voor 2010 Vanaf 21 maart opgenomen in BEL Small Index

Keyware winstgevend. Winst van 446 keur voor 2010 Vanaf 21 maart opgenomen in BEL Small Index GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT 10 maart 2011 Keyware winstgevend Winst van 446 voor 2010 Vanaf 21 maart opgenomen in BEL Small Index Brussel, België 10 maart 2011 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW)

Nadere informatie

Keyware winstgevend Winst van 83 keur voor 2011

Keyware winstgevend Winst van 83 keur voor 2011 PERSBERICHT 15 maart 2012 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Keyware winstgevend Winst van 83 voor 2011 Brussel, België 15 maart 2012 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen

Nadere informatie

Resultaten eerste kwartaal 2009

Resultaten eerste kwartaal 2009 Voor onmiddellijke publicatie Resultaten eerste kwartaal 2009 Keyware realiseert een omzetstijging van 36% en houdt positieve cashflow aan. Brussel, België 20 mei 2009 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW)

Nadere informatie

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat PERSBERICHT 18 augustus 2016 19:00 uur Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat Brussel, België 18 augustus 2016 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) maakt vandaag de financiële

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport 2009

Halfjaarlijks rapport 2009 Halfjaarlijks rapport 2009 KERNCIJFERS De kerncijfers van het eerste semester van 2009 kunnen als volgt samengevat worden: - voor het eerste semester van 2009 heeft de Groep een omzet gerealiseerd t.b.v.

Nadere informatie

Impact van de groei authorisatie-opbrengsten op de rendabiliteit eveneens in het derde kwartaal bevestigd

Impact van de groei authorisatie-opbrengsten op de rendabiliteit eveneens in het derde kwartaal bevestigd PERSBERICHT 10 november 2016 20:00 uur Impact van de groei authorisatie-opbrengsten op de rendabiliteit eveneens in het derde kwartaal bevestigd Brussel, België 10 november 2016 Keyware (EURONEXT Brussel:

Nadere informatie

Keyware realiseert omzetgroei van 43%

Keyware realiseert omzetgroei van 43% PERSBERICHT 14 maart 2013 Keyware realiseert omzetgroei van 43% Brussel, België 14 maart 2013 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen en

Nadere informatie

Trimestrieel rapport 2009

Trimestrieel rapport 2009 Trimestrieel rapport 2009 KERNCIJFERS De kerncijfers van de eerste negen maanden van 2009 kunnen als volgt samengevat worden: - de Groep heeft een omzet ten belope van 3.853 keur gerealiseerd in vergelijking

Nadere informatie

Keyware realiseert substantiële omzetgroei tijdens eerste kwartaal

Keyware realiseert substantiële omzetgroei tijdens eerste kwartaal PERSBERICHT 18 mei 2017 20:00 uur Keyware realiseert substantiële omzetgroei tijdens eerste kwartaal Brussel, België 18 mei 2017 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) maakt vandaag de financiële resultaten

Nadere informatie

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat [1] augustus 2016 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT 18 augustus

Nadere informatie

Winst verdubbelt in 2015

Winst verdubbelt in 2015 Winst verdubbelt in 2015 10 maart 2016, 18:00 uur Brussel, België 10 maart 2016 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen en daaraan verwant

Nadere informatie

Resultaten eerste kwartaal 2008

Resultaten eerste kwartaal 2008 Voor onmiddellijke publicatie Resultaten eerste kwartaal 2008 Brussel, België 22 mei 2008 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen,

Nadere informatie

Positieve operationele cash flow tweede semester 2006 ten bedrage van EUR

Positieve operationele cash flow tweede semester 2006 ten bedrage van EUR Voor onmiddellijke publicatie Resultaten 2006 Positieve operationele cash flow tweede semester 2006 ten bedrage van 387.000 EUR Brussel, België 15 maart 2007 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport Q2-2010

Halfjaarlijks rapport Q2-2010 Halfjaarlijks rapport Q2-2010 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2010 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste semester van 2010: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport Q2-2011

Halfjaarlijks rapport Q2-2011 Halfjaarlijks rapport Q2-2011 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2011 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste semester van 2011: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Netto-winst van Keyware verdubbelt bijna in 2014

Netto-winst van Keyware verdubbelt bijna in 2014 12 maart 2015, 21:00 uur Netto-winst van Keyware verdubbelt bijna in 2014 Brussel, België 12 maart 2015 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q3 2011

Trimestrieel rapport Q3 2011 Trimestrieel rapport Q3 2011 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2011 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden van 2011: - de Groep heeft een

Nadere informatie

Groei vertraagt door verhuur van meer goedkopere terminals en door de opstart van de activiteiten in Duitsland

Groei vertraagt door verhuur van meer goedkopere terminals en door de opstart van de activiteiten in Duitsland PERSBERICHT 24 augustus 2017 20:00 uur Groei vertraagt door verhuur van meer goedkopere terminals en door de opstart van de activiteiten in Duitsland Brussel, België 24 augustus 2017 Keyware (EURONEXT

Nadere informatie

Keyware ziet winst bijna verviervoudigen

Keyware ziet winst bijna verviervoudigen Meest recente persbericht augustus 2015 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Keyware ziet winst bijna verviervoudigen Steeds meer handelaars kiezen voor gebruik van betaalterminals Donderdag 20 augustus 2015 Embargo

Nadere informatie

Keyware realiseert een verdubbeling van de netto winst in 2013

Keyware realiseert een verdubbeling van de netto winst in 2013 PERSBERICHT 13 maart 2014 Keyware realiseert een verdubbeling van de netto winst in 2013 Brussel, België 13 maart 2014 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor

Nadere informatie

Omzet en resultaat in lijn met Masterplan 2007-2009

Omzet en resultaat in lijn met Masterplan 2007-2009 Voor onmiddellijke publicatie Resultaten eerste kwartaal 2007 Omzet en resultaat in lijn met Masterplan 2007-2009 Overstap van indirecte verkoop naar Keyware Direct Sales Team Brussel, België 10 mei 2007

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q3-2010

Trimestrieel rapport Q3-2010 Trimestrieel rapport Q3-2010 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2010 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden van 2010: - de groep heeft een

Nadere informatie

Keyware kent omzetgroei in derde kwartaal door autorisaties en software activiteiten

Keyware kent omzetgroei in derde kwartaal door autorisaties en software activiteiten PERSBERICHT 9 november 2017 20:00 uur Keyware kent omzetgroei in derde kwartaal door autorisaties en software activiteiten Brussel, België 9 november 2017 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) maakt vandaag

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q1-2014 22 mei 2014

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q1-2014 22 mei 2014 Trimestrieel rapport Q1-2014 22 mei 2014 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2014 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2014: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Resultaten derde kwartaal 2008

Resultaten derde kwartaal 2008 Onmiddellijke publicatie Resultaten derde kwartaal Brussel, België 27 november Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen,

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q1-2010

Trimestrieel rapport Q1-2010 Trimestrieel rapport Q1-2010 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2010 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2010: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd ten belope

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport S augustus 2015

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport S augustus 2015 Trimestrieel rapport S1-2015 20 augustus 2015 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en het tweede kwartaal van 2015 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste semester van 2015: - de Groep

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2015

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2015 Trimestrieel rapport Q3-2015 12 november 2015 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2015 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden van 2015: -

Nadere informatie

Keyware consolideert dankzij groei in software Stijgende omzet uit transacties toont achteruitgang van cash betalingen aan

Keyware consolideert dankzij groei in software Stijgende omzet uit transacties toont achteruitgang van cash betalingen aan PERSBERICHT 8 november 2018 20:00 uur Keyware consolideert dankzij groei in software Stijgende omzet uit transacties toont achteruitgang van cash betalingen aan Zaventem, België 8 november 2018 Keyware

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT. 30 augustus :00 uur

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT. 30 augustus :00 uur PERSBERICHT 30 augustus 2018 20:00 uur Keyware s omzet van het tweede kwartaal groeit met 14% dankzij softwareafdeling Een interimdividend wordt uitgekeerd Nieuw programma inkoop eigen aandelen Brussel,

Nadere informatie

Resultaten 2007 [1] Resultaten Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) maart For Immediate Release

Resultaten 2007 [1] Resultaten Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) maart For Immediate Release Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) Resultaten 2007 [1] maart 2008 For Immediate Release Resultaten 2007 Keyware realiseert verlies van 7,6 Mio EUR Brussel, België 20 maart 2008

Nadere informatie

In crisistijd kiezen veel handelaars voor de betaalbare betaalterminals van Keyware

In crisistijd kiezen veel handelaars voor de betaalbare betaalterminals van Keyware Onmiddellijke publicatie Resultaten 2008 Keyware realiseert omzetstijging van 20% In crisistijd kiezen veel handelaars voor de betaalbare betaalterminals van Keyware Brussel, België 19 maart 2009 Keyware

Nadere informatie

Software segment zorgt voor omzetgroei in 2018 bij Keyware Groep

Software segment zorgt voor omzetgroei in 2018 bij Keyware Groep 14 maart 2019 20:00 uur Software segment zorgt voor omzetgroei in 2018 bij Keyware Groep Keyware bevestigt zijn strategische overgang naar de Fintech Brussel, België 14 maart 2019 Keyware (EURONEXT Brussel:

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2016 KERNCIJFERS

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2016 KERNCIJFERS Trimestrieel rapport Q3-2016 10 november 2016 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2016 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste negen maanden van 2016: -

Nadere informatie

Sterke groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 9% zorgt voor toename Ebitda met 12%

Sterke groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 9% zorgt voor toename Ebitda met 12% Sterke groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 9% zorgt voor toename Ebitda met 12% Extra netto resultaat van 40 miljoen door verkoop joint venture Airolux Kerncijfers eerste halfjaar

Nadere informatie

Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend

Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend Jaarresultaten 2013 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 17 maart 2014. Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend Kerncijfers 2013

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q mei 2013

Trimestrieel rapport Q mei 2013 Trimestrieel rapport Q1-2013 23 mei 2013 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2013 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2013: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

PERSBERICHT - AANKONDIGING JAARRESULTATEN 2014. Gereglementeerde informatie. Embargo tot 17 maart 2015, 17h40. The innovative packaging company

PERSBERICHT - AANKONDIGING JAARRESULTATEN 2014. Gereglementeerde informatie. Embargo tot 17 maart 2015, 17h40. The innovative packaging company PERSBERICHT - AANKONDIGING JAARRESULTATEN 2014 Gereglementeerde informatie Embargo tot 17 maart 2015, 17h40 The innovative packaging company Stijging van de operationele resultaten en de netto winst Verhoging

Nadere informatie

Financiële overzichten. Geconsolideerde tussentijdse cijfers voor het derde kwartaal 2015

Financiële overzichten. Geconsolideerde tussentijdse cijfers voor het derde kwartaal 2015 Financiële overzichten Geconsolideerde tussentijdse cijfers voor het derde kwartaal 2015 Geconsolideerde resultatenrekening en overzicht van het totaalresultaat (niet-geauditeerd) Geconsolideerde resultatenrekening

Nadere informatie

Omzet 293,7 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde (*1) 74,5 miljoen (+3%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) (*1) 40,2 miljoen (+4%)

Omzet 293,7 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde (*1) 74,5 miljoen (+3%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) (*1) 40,2 miljoen (+4%) Groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 6% zorgt voor toename Ebitda met 4.4% Extra netto resultaat van 40 miljoen door verkoop joint venture Airolux Kerncijfers 2016 ten opzichte

Nadere informatie

Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend

Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend Jaarresultaten 2010 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 17 maart 2011. Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend Kerncijfers 2010

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Halfjaarlijks rapport Q augustus 2014

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Halfjaarlijks rapport Q augustus 2014 Halfjaarlijks rapport Q2 2014 21 augustus 2014 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2014 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste semester van 2014: - de Groep heeft

Nadere informatie

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40%

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Toegenomen verlies Airolux Verder verhoging dividend Kerncijfers

Nadere informatie

Omzet 148,6 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde 37,2 miljoen (+10%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) 20,2 miljoen (+12%)

Omzet 148,6 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde 37,2 miljoen (+10%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) 20,2 miljoen (+12%) Hogere volumes zorgen voor stijging toegevoegde waarde en ebitda met meer dan 10% Resultaat Resilux na belasting stijgt met meer dan 25% Resultaat JV Airolux blijft voorlopig nog negatief Kerncijfers eerste

Nadere informatie

Financiële overzichten. Geconsolideerde halfjaarcijfers voor de eerste helft van 2015

Financiële overzichten. Geconsolideerde halfjaarcijfers voor de eerste helft van 2015 Financiële overzichten Geconsolideerde halfjaarcijfers voor de eerste helft van 2015 Geconsolideerde resultatenrekening en overzicht van het totaalresultaat (niet-geauditeerd) Geconsolideerde resultatenrekening

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q mei 2012

Trimestrieel rapport Q mei 2012 Trimestrieel rapport Q1-2012 24 mei 2012 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2012 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2012: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport Q2-2012

Halfjaarlijks rapport Q2-2012 Halfjaarlijks rapport Q2-2012 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2012 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste semester van 2012: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2011 EEN MOEILIJK JAAR 2011 ONDANKS EEN GOEDE EERSTE SEMESTER

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2011 EEN MOEILIJK JAAR 2011 ONDANKS EEN GOEDE EERSTE SEMESTER 1 Brussel, 31 augustus 2011 Gereglementeerde informatie 31 augustus 2011 17.30 u. CET GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2011 EEN MOEILIJK JAAR 2011 ONDANKS EEN GOEDE EERSTE SEMESTER Spadel zet haar investeringsstrategie

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2014

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2014 Trimestrieel rapport Q3-2014 13 november 2014 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden van 2014 en het derde kwartaal van 2014 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste negen maanden van

Nadere informatie

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2016

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2016 GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2016 Gereglementeerde informatie 30 augustus 2016 17u00 CET Omzetstijging van 4,6% op de dynamische markten die hun groei verderzetten Bedrijfsresultaat (EBIT) daalt met

Nadere informatie

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40%

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Cijfers joint venture Airolux nog niet beschikbaar Verder

Nadere informatie

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2014

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2014 Gereglementeerde informatie 27 augustus 2014 16u30 CET GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2014 Verhoging met 15% van de omzet (9% bij constante perimeter) in een groeimarktcontext gesteund door gunstige

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q3-2012

Trimestrieel rapport Q3-2012 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q3-2012 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2012 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden

Nadere informatie

Resultaten Miko per 30 juni 2012. Omzet + 5,1 % - Nettowinst + 2,1 % - EBIT + 1,4 %

Resultaten Miko per 30 juni 2012. Omzet + 5,1 % - Nettowinst + 2,1 % - EBIT + 1,4 % Resultaten Miko per 30 juni 2012 Omzet + 5,1 % - Nettowinst + 2,1 % - EBIT + 1,4 % Turnhout, 31 augustus 2012 Miko, de op Euronext Brussel genoteerde koffieservice- en kunststofverpakkingsspecialist, kende

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q mei 2016

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q mei 2016 Trimestrieel rapport Q1-2016 19 mei 2016 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2016 kunnen als volgt samengevat worden: Het eerste kwartaal van 2016 samengevat Netto-winst bedraagt 749

Nadere informatie

Jaarresultaten Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda

Jaarresultaten Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda Jaarresultaten 2012 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 18 maart 2013. Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda Kerncijfers

Nadere informatie

Kerncijfers 2017 vergeleken met 2016

Kerncijfers 2017 vergeleken met 2016 Groei van de verkochte volumes met 8.4% Recurrente ebitda voor 2017 in lijn met 2016 Positieve vooruitzichten op groei van de Ebitda voor de komende jaren Kerncijfers 2017 vergeleken met 2016 Gecorrigeerde

Nadere informatie

Gerealiseerde investeringen en acquisities zorgen voor een groei van de toegevoegde waarde (+14.3%), de ebitda (+13.9%) en de netto-winst (+17.

Gerealiseerde investeringen en acquisities zorgen voor een groei van de toegevoegde waarde (+14.3%), de ebitda (+13.9%) en de netto-winst (+17. Gerealiseerde investeringen en acquisities zorgen voor een groei van de toegevoegde waarde (+14.3%), de ebitda (+13.9%) en de netto-winst (+17.0%) Kerncijfers 1H 2018 ten opzichte van 1H 2017 Mio 1H 2018

Nadere informatie

Stijging EBITDA en volumegroei Schulden herleid tot minimaal niveau Sterke toename van de netto winst Betaling van dividend

Stijging EBITDA en volumegroei Schulden herleid tot minimaal niveau Sterke toename van de netto winst Betaling van dividend Jaarresultaten 2009 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 17 maart 2010. Stijging EBITDA en volumegroei Schulden herleid tot minimaal niveau Sterke

Nadere informatie

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2013

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2013 Gereglementeerde informatie 27 augustus 2013 16.30 u CET GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2013 Stabilisering van de omzet Het operationele resultaat (EBIT) stijgt 28 % dankzij het kostenbeheer in het kader

Nadere informatie

Geconsolideerde jaarrekening

Geconsolideerde jaarrekening Geconsolideerde jaarrekening GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING EN TOTAALRESULTAAT VOOR DE JAREN BEËINDIGD OP 31 DECEMBER Geconsolideerde resultatenrekening (in duizenden, uitgezonderd aandelen en gegevens

Nadere informatie

FINANCIEEL HALFJAARVERSLAG OPGESTELD OP 30 JUNI 2008 Gereglementeerde informatie volgens het Koninklijk Besluit van 14 november 2007

FINANCIEEL HALFJAARVERSLAG OPGESTELD OP 30 JUNI 2008 Gereglementeerde informatie volgens het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 DEFICOM GROUP NV Reyerslaan 10 1030 Brussel BTW - BE0426.859.683 - RPR Brussel Persmededeling van 29 augustus 2008 17.30 uur FINANCIEEL HALFJAARVERSLAG OPGESTELD OP 30 JUNI 2008 Gereglementeerde informatie

Nadere informatie

HERWERKTE SAMENGEVATTE GECONSOLIDEERDE FINANCIËLE STATEN OVER HET EERSTE SEMESTER VAN HET BOEKJAAR 2005/2006, EINDIGEND OP 30 SEPTEMBER 2005

HERWERKTE SAMENGEVATTE GECONSOLIDEERDE FINANCIËLE STATEN OVER HET EERSTE SEMESTER VAN HET BOEKJAAR 2005/2006, EINDIGEND OP 30 SEPTEMBER 2005 Halle, 11 december 2006 HERWERKTE SAMENGEVATTE GECONSOLIDEERDE FINANCIËLE STATEN OVER HET EERSTE SEMESTER VAN HET BOEKJAAR 2005/2006, EINDIGEND OP 30 SEPTEMBER 2005 In vergelijking met voorheen (op 19

Nadere informatie

Miko NV Steenweg op Mol Turnhout KBO nr RPR Turnhout. Halfjaarlijks financieel verslag 2017

Miko NV Steenweg op Mol Turnhout KBO nr RPR Turnhout. Halfjaarlijks financieel verslag 2017 GECONSOLIDEERDE RESULTATEN Miko NV Steenweg op Mol 177 2300 Turnhout KBO nr. 0404.175.739 RPR Turnhout Halfjaarlijks financieel verslag 2017 De omzet steeg met 12,4 % ten opzichte van dezelfde periode

Nadere informatie

Kerncijfers 1H 2017 ten opzichte van 1H Gecorrigeerde resultaten (*1) Mio 1H 2017 Omzet % Toegevoegde waarde

Kerncijfers 1H 2017 ten opzichte van 1H Gecorrigeerde resultaten (*1) Mio 1H 2017 Omzet % Toegevoegde waarde Groei van de verkochte volumes met 6.6% Recurrente ebitda voor 2017 in lijn met 2016 Positieve vooruitzichten op groei van de Ebitda voor de komende jaren Kerncijfers 1H 2017 ten opzichte van 1H 2016 Gecorrigeerde

Nadere informatie

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2018

GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2018 GROEP SPADEL: HALFJAARRESULTATEN 2018 Gereglementeerde informatie 4 september 2018 17h40 CET Groei met 6,5 % van het zakencijfer hoofdzakelijk te danken aan de integratie van het Bulgaarse filiaal Devin

Nadere informatie

Duvel Moortgat : courante netto winst +16%

Duvel Moortgat : courante netto winst +16% 15 Maart 2000 Duvel Moortgat : courante netto winst +16% Markante feiten van 1999 Beursintroductie: Duvel Moortgat werd begin juni geïntroduceerd op de Beurs van Brussel. Participatie in Noord Amerikaanse

Nadere informatie

Miko: Halfjaarresultaten Omzet + 12,4 % * EBIT + 4,4 % * EBITDA + 8,7 % * Nettowinst 3,3 %

Miko: Halfjaarresultaten Omzet + 12,4 % * EBIT + 4,4 % * EBITDA + 8,7 % * Nettowinst 3,3 % Miko: Halfjaarresultaten 2017 Omzet + 12,4 % * EBIT + 4,4 % * EBITDA + 8,7 % * Nettowinst 3,3 % Turnhout, 19 september 2017 Miko, de op Euronext Brussel genoteerde koffieservice en kunststofverpakkingsspecialist,

Nadere informatie

Geconsolideerde Financiële Overzichten

Geconsolideerde Financiële Overzichten Geconsolideerde Financiële Overzichten Verkorte Geconsolideerde Resultatenrekening Voor de 6 maanden eindigend op 30 juni 2018 2017, behalve cijfers per aandeel Voortgezette bedrijfsactiviteiten Opbrengsten

Nadere informatie

Keyware Groep registreert een omzetgroei van 11% in 2016

Keyware Groep registreert een omzetgroei van 11% in 2016 9 maart 2017, 22:00 uur Keyware Groep registreert een omzetgroei van 11% in 2016 Brussel, België 9 maart 2017 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch

Nadere informatie

Miko N.V. Steenweg op Mol Turnhout KBO nr RPR Turnhout. Halfjaarlijks financieel verslag 2016

Miko N.V. Steenweg op Mol Turnhout KBO nr RPR Turnhout. Halfjaarlijks financieel verslag 2016 GECONSOLIDEERDE RESULTATEN Miko N.V. Steenweg op Mol 177 2300 Turnhout KBO nr. 0404.175.739 RPR Turnhout Halfjaarlijks financieel verslag 2016 De omzet steeg met 1,3 % ten opzichte van dezelfde periode

Nadere informatie

Geconsolideerde jaarrekening

Geconsolideerde jaarrekening Geconsolideerde jaarrekening GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING EN TOTAALRESULTAAT VOOR DE JAREN BEËINDIGD OP 31 DECEMBER Geconsolideerde resultatenrekening (in duizenden, uitgezonderd aandelen en gegevens

Nadere informatie

Greenyard Foods groeit in omzet en bedrijfsresultaat en investeert verder in strategische groei

Greenyard Foods groeit in omzet en bedrijfsresultaat en investeert verder in strategische groei PERSMEDEDELING Greenyard Foods groeit in omzet en bedrijfsresultaat en investeert verder in strategische groei Gent, België, 21 november 2013 Greenyard Foods (Euronext Brussels: GRYFO) heeft vandaag haar

Nadere informatie

Economische toelichtingen

Economische toelichtingen 89 Economische toelichtingen GROEP KERNCIJFERS (in miljoen euro tenzij anders vermeld) TOELICHTING 213 214 2 216 217 Omzet* 9.819,3 8.828, 1.441,9 11.8,9 12.277,2 Inkomsten (metaal niet inbegrepen) 2.363,4

Nadere informatie

De opbrengsten voor 2014 bedragen 239.6 miljoen euro, een stijging van 8.2% tegenover vorig jaar

De opbrengsten voor 2014 bedragen 239.6 miljoen euro, een stijging van 8.2% tegenover vorig jaar Onder Embargo tot 04/03/2015-17.45 CET Geregelementeerde informatie Persbericht Record resultaat dank zij record omzet + e vere Hoogtepunten 2014 De opbrengsten voor 2014 bedragen 239.6 miljoen euro, een

Nadere informatie

MIKO: Resultaten Omzet + 7,4 % * EBIT + 56 % * EBITDA + 22,8 % Nettowinst + 14 % * Bruto dividend + 10 %

MIKO: Resultaten Omzet + 7,4 % * EBIT + 56 % * EBITDA + 22,8 % Nettowinst + 14 % * Bruto dividend + 10 % MIKO: Resultaten 2016 Omzet + 7,4 % * EBIT + 56 % * EBITDA + 22,8 % Nettowinst + 14 % * Bruto dividend + 10 % Turnhout, 22 maart 2017 Miko, de op Euronext Brussel genoteerde koffieservice- en kunststofverpakkingsspecialist,

Nadere informatie

Inhoudstafel: 1. Halfjaarverslag raad van bestuur Miko per 30 juni 2009 OMZET

Inhoudstafel: 1. Halfjaarverslag raad van bestuur Miko per 30 juni 2009 OMZET Inhoudstafel: 1. Halfjaarverslag raad van bestuur Miko per 30 juni 2009 2. Responsibility verklaring 3. Geconsolideerde IFRS resultatenrekening 4. Geconsolideerd overzicht van het volledig resultaat 5.

Nadere informatie

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2012 INHOUDSTAFEL

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2012 INHOUDSTAFEL RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2012 INHOUDSTAFEL 1. Geconsolideerde kerncijfers 2. Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening 3. Verkorte geconsolideerde balans 4. Verkort

Nadere informatie

Economische toelichtingen

Economische toelichtingen 88 Economische toelichtingen GROEP KERNCIJFERS (in miljoen EUR tenzij anders vermeld) TOELICHTING 212 213 214 2 216 Omzet* 12.48, 9.819,3 8.828, 1.441,9 11.8,9 Inkomsten (metaal niet inbegrepen) 2.421,4

Nadere informatie

PERSMEDEDELING 15 mei 2006 ROULARTA GROEIT MET 10% IN HET EERSTE KWARTAAL VAN 2006, DANKZIJ PRINTED MEDIA

PERSMEDEDELING 15 mei 2006 ROULARTA GROEIT MET 10% IN HET EERSTE KWARTAAL VAN 2006, DANKZIJ PRINTED MEDIA EMBARGO 15 mei 2006 om 8.00 u. PERSMEDEDELING 15 mei 2006 ROULARTA GROEIT MET 10% IN HET EERSTE KWARTAAL VAN 2006, DANKZIJ PRINTED MEDIA Roularta Media Group realiseerde in het eerste kwartaal van 2006

Nadere informatie

53,8 53,7 52,3 2,8% 2,6% en waardeverminderingen ( EBITDA ) (1) Afschrijvingen en

53,8 53,7 52,3 2,8% 2,6% en waardeverminderingen ( EBITDA ) (1) Afschrijvingen en PERSBERICHT 17.02.2012 VAN DE VELDE: JAARRESULTATEN 2011 GECONSOLIDEERDE OMZETSTIJGING VAN 8,1% EBITDA STIJGT MET 2,8% GROEPSWINST STIJGT MET 3,0% VOORSTEL TOT DIVIDEND VAN 2,15 PER AANDEEL 1. GECONSOLIDEERDE

Nadere informatie

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2011 INHOUDSTAFEL

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2011 INHOUDSTAFEL RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2011 INHOUDSTAFEL 1. Geconsolideerde kerncijfers 2. Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening 3. Verkorte geconsolideerde balans 4. Verkort

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q1 2012 Herzien* Q1 2013 evolutie Omzet 734 705-4,0% Kostprijs van verkopen (526) (502) -4,6% Brutowinst 208 203-2,4% Verkoopkosten (97) (94)

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening

Geconsolideerde winst- en verliesrekening Geconsolideerde winst- en verliesrekening Netto-omzet 265,0 274,3 Kosten van grond- en hulpstoffen -159,3-164,6 Mutatie voorraad halffabrikaten en gereed product 0,0-0,5 Brutomarge 105,7 109,2 Overige

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2017

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2017 Trimestrieel rapport Q3-2017 9 november 2017 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden van 2017 kunnen als volgt samengevat worden: Voornaamste resultaat-indicatoren van de eerste negen maanden

Nadere informatie

Miko NV Steenweg op Mol Turnhout KBO nr RPR Turnhout

Miko NV Steenweg op Mol Turnhout KBO nr RPR Turnhout Miko NV Steenweg op Mol 177 2300 Turnhout KBO nr. 0404.175.739 RPR Turnhout Halfjaarlijks financieel verslag 2018 Inhoudsopgave 1 Management toelichting bij de halfjaarlijkse financiële overzichten...

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) 2012 2013 evolutie Q4 2012 Q4 2013 evolutie Herzien* Herzien* niet Omzet 3.091 2.865-7,3% 812 739-9,0% Kostprijs van verkopen (2.222) (2.031)

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q2 2012 Herzien* Q2 2013 evolutie H1 2012 Herzien* H1 2013 evolutie Omzet 779 732-6,0% 1.513 1.437-5,0% Kostprijs van verkopen (553) (521) -5,8%

Nadere informatie

Thenergo levert sterke groei en stijgende recurrente EBITDA marge in eerste half jaar 2008

Thenergo levert sterke groei en stijgende recurrente EBITDA marge in eerste half jaar 2008 PERSBERICHT Thenergo levert sterke groei en stijgende recurrente EBITDA marge in eerste half jaar 2008 28 augustus 2008 18u00 CET Gereguleerde informatie Antwerpen Thenergo (Euronext Brussels: THEB en

Nadere informatie

PERSBERICHT HALFJAARRESULTATEN. IMMOBEL kondigt sterke resultaten aan voor het eerste halfjaar van 2014.

PERSBERICHT HALFJAARRESULTATEN. IMMOBEL kondigt sterke resultaten aan voor het eerste halfjaar van 2014. Brussel, 28 augustus 2014 17u40 Gereglementeerde informatie PERSBERICHT HALFJAARRESULTATEN IMMOBEL kondigt sterke resultaten aan voor het eerste halfjaar van 2014. Geconsolideerd nettoresultaat van 22,3

Nadere informatie

Greenyard Foods realiseert omzetgroei met een sterke verbetering van het bedrijfsresultaat en implementeert verder zijn groeistrategie

Greenyard Foods realiseert omzetgroei met een sterke verbetering van het bedrijfsresultaat en implementeert verder zijn groeistrategie PERSMEDEDELING Greenyard Foods realiseert omzetgroei met een sterke verbetering van het bedrijfsresultaat en implementeert verder zijn groeistrategie Gent, België, 20 mei 2014 Greenyard Foods (Euronext

Nadere informatie

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2010 INHOUDSTAFEL

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2010 INHOUDSTAFEL RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2010 INHOUDSTAFEL 1. Geconsolideerde kerncijfers 2. Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening 3. Verkorte geconsolideerde balans 4. Verkort

Nadere informatie

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag 2008 INHOUDSTAFEL

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag 2008 INHOUDSTAFEL RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag 2008 INHOUDSTAFEL 1. Geconsolideerde kerncijfers 2. Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening 3. Verkorte geconsolideerde balans 4. Verkort geconsolideerd

Nadere informatie

Miko NV Steenweg op Mol 177 2300 Turnhout KBO nr. 0404.175.739 RPR Turnhout. Halfjaarlijks financieel verslag 2015

Miko NV Steenweg op Mol 177 2300 Turnhout KBO nr. 0404.175.739 RPR Turnhout. Halfjaarlijks financieel verslag 2015 Miko NV Steenweg op Mol 177 2300 Turnhout KBO nr. 0404.175.739 RPR Turnhout Halfjaarlijks financieel verslag 2015 GECONSOLIDEERDE RESULTATEN De omzet steeg met 11,5 % ten opzichte van dezelfde periode

Nadere informatie

Resultaten eerste kwartaal 2009

Resultaten eerste kwartaal 2009 Resultaten eerste kwartaal 2009 - Netto resultaat van 1,34 miljoen Euro verlies (1,52 miljoen Euro winst in 2008) - Omzetdaling van 65,5 miljoen Euro in 2008 naar 48,9 mijoen Euro EMBARGO tot 28 april

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening

Geconsolideerde winst- en verliesrekening Geconsolideerde winst- en verliesrekening JAREN AFGESLOTEN PER 31 DECEMBER Toel. 2003 2002 Herwerking 2002 Omzet 3 1 796 987 1 863 467 1 863 467 Kostprijs van verkopen 5 (1 424 481) (1 489 779) (1 489

Nadere informatie

Halfjaarbericht 2015. N.V. Dico International

Halfjaarbericht 2015. N.V. Dico International Halfjaarbericht 2015 N.V. Dico International Inhoud Jaarverslag Directieverslag N.V. Dico International Verkorte halfjaarcijfers 2015 1. Verkort overzicht financiële positie per 30 juni 2015 2. Verkort

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) De geconsolideerde jaarrekening werd opgesteld volgens de International Financial Reporting Standards (IFRS). Voor de geconsolideerde jaarrekening worden dezelfde grondslagen voor financiële verslaggeving

Nadere informatie

miljoen). De bezettingsgraad op 30 september 2007 beloopt 92 % (92 % einde 2006).

miljoen). De bezettingsgraad op 30 september 2007 beloopt 92 % (92 % einde 2006). Persbericht Intervest Offices bevestigt haar bedrijfsresultaten voor 2007 Antwerpen, 31 oktober 2007 - Openbare vastgoedbevak Intervest Offices maakt vandaag haar resultaten per 30 september 2007 bekend.

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Semestrieel rapport S augustus 2018

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Semestrieel rapport S augustus 2018 Semestrieel rapport S1-2018 30 augustus 2018 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en het tweede kwartaal van 2018 kunnen als volgt samengevat worden: Voornaamste resultaat-indicatoren van

Nadere informatie