Keyware winstgevend. Winst van 446 keur voor 2010 Vanaf 21 maart opgenomen in BEL Small Index

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keyware winstgevend. Winst van 446 keur voor 2010 Vanaf 21 maart opgenomen in BEL Small Index"

Transcriptie

1 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT 10 maart 2011 Keyware winstgevend Winst van 446 voor 2010 Vanaf 21 maart opgenomen in BEL Small Index Brussel, België 10 maart 2011 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, maakt vandaag de financiële resultaten bekend voor het boekjaar 2010, dat werd afgesloten op 31 december Keyware realiseert een winst van 446 ten opzichte van een verlies van (794) voor Qua nettocashflow groeide Keyware naar 1.013, of een stijging van 86,90% ten opzichte van vorig jaar. Keyware heeft een fantastisch jaar achter de rug. Gedurende drie kwartalen op rij wordt een positief resultaat gegenereerd. Het eerste semester werd een winst gerealiseerd ten belope van 172, wat in het tweede semester verder steeg tot een winst van 274. Keyware schrijft deze winstgevende resultaten toe aan de opbrengsten uit autorisatieactiviteiten en aan de sterke omzetgroei, die het gevolg is van de uitbreiding van het product-en dienstenaanbod en het succes van nieuwe betaaloplossingen voor mobiele toepassingen zoals GRPS (via satelliet) en internet. Stéphane Vandervelde, CEO : De grootste betrachting voor 2010 was het realiseren van een substantieel positief nettoresultaat. Deze doelstelling werd overtroffen. De markt reageert enthousiast op onze nieuwe betaaldiensten én Keyware genereert een belangrijke winst over het hele boekjaar. Voor 2011 blijven wij focussen op een rendabele groei met een belangrijke meerwaardecreatie voor alle stakeholders. Met betrekking tot de financiële markten willen wij er tenslotte de aandacht op vestigen dat Keyware vanaf 21 maart deel zal uitmaken van de BEL Small-index op NYSE Euronext Brussels. Strategische keuzes Guido Van der Schueren, Voorzitter van de Raad van Bestuur : De investeerders en het management van Keyware hebben het bedrijf tijdens de voorbije jaren succesvol omgevormd tot een rendabele en gerespecteerde speler op de Belgische markt voor elektronisch betalen. Wij verwachten dat deze winstgevende groei zich zal verderzetten in De bevestiging van onze resultaten tijdens het eerste semester van 2011 zou in belangrijke mate kunnen bijdragen tot de evolutie van onze gesprekken met verschillende industriële partners in het kader van een mogelijke overname. Keyware verwacht om tijdens het derde kwartaal van 2011 haar strategische keuze hieromtrent kenbaar te kunnen maken.

2 De cijfers Voor het boekjaar 2010: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd ten belope van in vergelijking met voor dezelfde periode in 2009, hetgeen neerkomt op een stijging van de omzet met 2,16%; - de operationele cashflow (EBITDA) voor het boekjaar 2010 bedraagt 1.050, ten opzichte van 595 voor het boekjaar 2009, zijnde een stijging van 76,47%; - de nettowinst van de periode bedraagt 446 in vergelijking met een nettoverlies van (794) per 31 december 2009; - de nettocashflow bedraagt in vergelijking met 542 per 31 december 2009, zijnde een stijging van 86,90%; - de brutowinstmarge is gedaald van 80,96% tot 80,42%. Boekjaar per Kerncijfers over de periode eindigend op 31 december (geauditeerd) (geauditeerd) Omzet Winst/(verlies) van de periode 446 (794) EBITDA Netto cashflow Managementverslag van de resultaten voor 2010 De kerncijfers voor het boekjaar kunnen als volgt samengevat worden. - De omzet en de brutomarge kunnen als volgt voorgesteld worden: Boekjaar per Brutomarge Variatie Omzet ,16% Aankopen handelsgoederen (1.137) (1.082) 5,08% Brutomarge ,48% Procentuele brutomarge 80,42% 80,96% - De geconsolideerde omzet voor het boekjaar 2010 bedraagt ten opzichte van voor dezelfde periode in 2009, of een stijging met 2,16%. De omzetstijging manifesteert zich binnen de divisie van de betaalterminals door de uitbreiding van het gamma van betaalterminals. Gedurende het boekjaar 2010 heeft de groep contracten afgesloten inzake de verhuur van GPRS-toestellen. In 2009 werden er pas in september de eerste contracten inzake GPRS-toestellen afgesloten.

3 - Daarenboven heeft het door Keyware gevoerde retentiebeleid ertoe bijgedragen dat meer dan 90% van de bestaande klanten op het einde van hun contract opteren voor een contractverlenging. Binnen de divisie autorisaties is de omzet gedaald met De personeelskosten zijn gestegen met 1,44%. - De bijzondere waardeverminderingen op vlottende activa zijn gestegen van 720 tot 746. Het betreft hier waardeverminderingen geboekt op vorderingen uit financiële leasing. Deze waardeverminderingen of afwaarderingen zijn het gevolg van falingen, stopzetting van activiteiten door de klant of stopzetting van het contract door de klant. - De overige lasten zijn gestegen met 11,63 %, het gevolg van een stijging van de communicatiekosten en de vergoedingen aan consultants uit hoofde van erelonen en uit hoofde van de toekenning van de warranten. - De nettowinst voor het boekjaar bedraagt 446 in vergelijking met een nettoverlies van (794) per 31 december De stijging van het resultaat wordt verklaard door een stijging van de brutomarge en de realisatie van éénmalige andere bedrijfsopbrengsten, die deels wordt gecompenseerd door een stijging van de kosten, waarbij zowel de overige lasten als de bijzondere waardeverminderingsverliezen op vlottende activa zijn gestegen. - De nettocashflow bedraagt in vergelijking met 542 op 31 december De stijging van de nettocashflow wordt grotendeels verklaard door een verbetering van het nettoresultaat, zijnde van een nettoverlies van (794) per 31 december 2009 tot een positieve nettowinst van 446 per 31 december BELANGRIJKE GEBEURTENISSEN 2010 KAPITAALVERHOGING Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van 29 november 2010 werd de beslissing genomen om schuldvorderingen vanwege leninghouders ten belope van ,81 EUR om te zetten in nieuwe aandelen. Verder werd de beslissing genomen om schuldvorderingen vanwege leveranciers ten belope van ,19 EUR te converteren in nieuwe aandelen. Als gevolg van deze schuldconversies werd het kapitaal ten belope van EUR verhoogd en werd het totaal aantal aandelen op gebracht. PARFIP In 2010 heeft de Groep verder beroep kunnen doen op de kredietlijn bij Parfip Benelux en dit onder de vorm van cedering van contracten. Voor het boekjaar 2010 werden er voor 2,9 Mio EUR aan contracten gecedeerd aan Parfip Benelux NV.

4 UITGIFTE WARRANTEN De Buitengewone Algemene Vergadering van 17 maart 2010 heeft de uitgifte van het Warrantenplan 2010 goedgekeurd. Op deze Buitengewone Algemene Vergadering Technologies NV werd beslist over te gaan tot: van 17 maart 2010 van Keyware - (i) toekenning aan, en inschrijving op, driehonderd negentigduizend ( ) 2010 Warranten door Parana Management BVBA, Big Friend NV, Pardel SA, Federal Invest NV, Luc Pintens, JH Consulting BVBA, Iquess BVBA, Checkpoint X BVBA, Arn Clemhout en MV Services BVBA ( de Bepaalde Personen ), in de verhouding zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de raad van bestuur, - en (ii) aanbieding door de raad van bestuur van de Vennootschap van het saldo van de 2010 Warranten aan personeelsleden van de Vennootschap en haar dochtervennootschappen binnen een periode van drie maanden na de datum van de buitengewone algemene vergadering en toekenning en definitieve uitgifte daarvan (middels notariële akte) aan de personeelsleden die zulke aanbieding hebben aanvaard. UITOEFENING WARRANTEN In de loop van de eerste negen maanden van 2010 hebben een aantal warranthouders hun vertrouwen in de Groep bevestigd en zijn overgegaan tot het uitoefenen van hun openstaande warranten: - naar aanleiding van de uitoefening van Warranten 2008 werd via notariële akte verleden op 30 april 2010 het kapitaal verhoogd ten belope van 235 en werden er nieuwe aandelen uitgegeven. - naar aanleiding van de uitoefening van Warranten 2008 werd via notariële akte verleden op 17 september 2010 het kapitaal verhoogd ten belope van 200 en werden er nieuwe aandelen uitgegeven. ALTERNATIEF VOOR BANCONTACT/MISTERCASH Op 11 mei 2010 heeft Keyware aangekondigd om vanaf heden een volwaardig alternatief te kunnen aanbieden voor Bancontact/MisterCash. Via Maestro, een technologie die op iedere betaalkaart aanwezig is, biedt Keyware aan handelaars, steden, gemeenten en vrije beroepers een rechtstreeks en voordelig alternatief voor Bancontact/MisterCash (BC/MC) aan. Er wordt per debettransactie een vast bedrag verrekend, waarbij een abonnement overbodig wordt. Daarmee ligt de weg open om het jarenlange monopolie van BC/MC definitief te doorbreken. De evolutie komt niet geheel onverwacht, aangezien Maestro internationaal de grootste dienstverlener is op het vlak van debettransacties. Keyware heeft intussen al meer dan nieuwe contracten voor Maestro met handelaars op zak en voert momenteel onderhandelingen met meerdere openbare instanties en stadsbesturen.

5 ROYAL BANK OF SCOTLAND In juni 2009 had Royal Bank of Scotland (Worldpay) aangekondigd dat het zijn acquiring activiteiten einde 2009 zou stopzetten. Als gevolg hiervan moest de Groep enerzijds op zoek naar een andere oplossing voor zijn bestaande klanten maar anderzijds ook een alternatieve oplossing zoeken voor het op stapel staande EMV-project met RBS. In juli 2009 heeft Keyware de Royal Bank of Scotland in gebreke gesteld waarbij een schadevergoeding wegens éénzijdige verbreking van de samenwerkingsovereenkomst wordt geëist. Naar aanleiding hiervan zijn beide partijen onderhandelingen opgestart teneinde een minnelijke schikking uit te werken. Begin augustus 2010 hebben beide partijen een akkoord bereikt over het bedrag van deze minnelijke schikking, zijnde EUR. Dit bedrag is verwerkt onder de andere bedrijfsopbrengsten. SETTLEMENT OVEREENKOMST De Raad van Bestuur heeft in maart 2010 het wederzijds akkoord dat werd afgesloten in het kader van een juridisch geschil met een handelspartner bekrachtigd. Hierdoor heeft Keyware recht op een vergoeding van 1 Mio EUR. Tijdens het 4 de kwartaal van 2010 werden de eerste toestellen van deze leverancier in de markt geplaatst. In het kader van de settlement overeenkomst zal deze leverancier aan Keyware een bedrag van 1 Mio EUR betalen in de vorm van kortingen op toekomstige bestellingen. Het betreft hier een korting van 50% op alle software en 25% op alle hardware aangekocht bij deze leverancier. Per werd deze minnelijke schikking niet verwerkt in de cijfers maar beschouwd als een contingent asset. Per werd, op basis van enerzijds de reeds gerealiseerde contracten en anderzijds de gebudgetteerde contracten voor de komende 3 jaar, een bedrag van 559 verwerkt onder de andere bedrijfsopbrengsten. Verklaring van de commissaris De commissaris van Keyware Technologies NV, BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Koen de Brabander, heeft bevestigd dat zijn controlewerkzaamheden, die ten gronde zijn afgewerkt, geen betekenisvolle correcties aan het licht hebben gebracht die aan de verkorte geconsolideerde resultatenrekening, balans, kasstroomtabel en mutaties in het eigen vermogen van de groep over 2010, opgenomen in dit perscommuniqué, zouden moeten worden doorgevoerd. Over Keyware Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op Voor bijkomende informatie, contacteer : Mr. Stéphane Vandervelde President & CEO Keyware Technologies Tel: +32 (0) ir@keyware.com

6 GECONSOLIDEERDE WINST EN VERLIESREKENING De geconsolideerde resultatenrekening kan als volgt samengevat worden: Geconsolideerde winst-en verliesrekening over de periode Voortgezette bedrijfsactiviteiten Boekjaar per eindigend op (geauditeerd) (geauditeerd) Omzet Overige winsten en verliezen Grond- en hulpstoffen (1.137) (1.082) Personeelsbeloningen (1.552) (1.530) Afschrijvingen (253) (243) Netto bijzondere waardeverminderingsverliezen op vlottende activa (746) (720) Overige lasten (3.206) (2.872) Bedrijfswinst/(bedrijfsverlies) 278 (539) Financiële opbrengsten Financiële kosten (752) (663) Resultaat voor belastingen 211 (622) Belastingen op resultaat 235 (172) Winst/(verlies) van de periode uit voortgezette bedrijfsactiviteiten 446 (794) Winst/(verlies) van de periode uit beëindigde bedrijfsactiviteiten - - Winst/(verlies) van de periode 446 (794) Gewogen gemiddeld aantal uitstaande gewone aandelen Gewogen gemiddeld aantal aandelen voor het verwaterd resultaat per aandeel Winst/(verlies) per aandeel uit de voortgezette en beëindigde bedrijfsactiviteiten Winst/(verlies) per aandeel 0,0289 (0,0536) Winst/(verlies) per gedillueerd aandeel 0,0259 (0,0536)

7 GECONSOLIDEERDE BALANS Geconsolideerde balans op (geauditeerd) (geauditeerd) Activa Consolidatieverschillen Immateriële, materiële en financiële vaste activa Actieve latente belastingen Vorderingen uit financiële leasing Vlottende activa Totaal activa Schulden en eigen vermogen Eigen vermogen toerekenbaar aan de houders van eigen vermogensinstrumenten van de moedermaatschappij Langlopende verplichtingen Kortlopende verplichtingen Totaal schulden en eigen vermogen

8 GECONSOLIDEERD KASSTROOMOVERZICHT Geconsolideerd kasstroomoverzicht over de periode Boekjaar per eindigend op Kasstromen uit operationele activiteiten (geauditeerd) (geauditeerd) Resultaat van de periode 446 (794) Afschrijvingen en waardeverminderingen Waardeverminderingen op vorderingen uit financiële lease Bijzondere waardeverminderingen Warranten opgenomen als kost Afschrijving geactiveerde commissies Actieve en passieve belastinglatenties (235) 172 Bedrijfskasstroom vóór wijzigingen in het bedrijfskapitaal Afname/(toename) van voorraden (101) (200) Afname/(toename) van vorderingen uit financiële lease (1.438) (3.320) Afname/(toename) van handels- en overige vorderingen (484) 82 Afname/(toename) van overlopend actief 117 (155) Toename/(afname) van handelsschulden (768) Toename/(afname) van overige schulden (92) (19) Wijzigingen in het bedrijfskapitaal (2.766) (1.561) Kasstromen uit bedrijfsactiviteiten (1.553) (1.019) Kasstromen uit investeringsactiviteiten Investeringen in immateriële en materiële vaste activa (164) (38) Desinvesteringen in immateriële en materiële vaste activa (Toename)/Afname van verstrekte waarborgen 54 - Kasstromen uit investeringsactiviteiten (110) 75 Kasstromen uit financiële activiteiten Kapitaalstorting (Aflossing)/ontvangsten lt en kt leningen (186) 552 (Aflossing)/ontvangsten lt en kt leasing schulden (535) (312) Kasstromen uit financiële activiteiten Netto (afname)/toename in liquide middelen 114 (259) Liquide middelen begin van de periode Liquide middelen einde van de periode

9 GECONSOLIDEERD MUTATIEOVERZICHT VAN DE WIJZIGINGEN IN HET GECONSOLIDEERD EIGEN VERMOGEN Mutatieoverzicht van het eigen vermogen over de periode Aantal aandelen Kapitaal Uitgiftepremie Andere reserves Overgedragen resultaat Toerekenbaar aan de aandeelhouders van de moedermaatschappij Minderheids -belangen Totaal Balans per (13.698) Resultaat van de periode (794) (794) (794) Totaal van de gerealiseerde en niet-gerealiseerde resultaten van de periode (794) (794) - (794) Uitgifte van warranten Balans per (14.492)

10 Mutatieoverzicht van het eigen vermogen over de periode Aantal aandelen Kapitaal Uitgiftepremie Andere reserves Overgedragen resultaat Toerekenbaar aan de aandeelhouders van de moedermaatschappij Minderheids -belangen Totaal Balans per (14.492) Resultaat van de periode Totaal van de gerealiseerde en niet-gerealiseerde resultaten van de periode Kapitaal verhoging Waardering warranten Uitgifte van warranten Incorporatie verlies in kapitaal (14.492) Balans per

Keyware realiseert omzetgroei van 43%

Keyware realiseert omzetgroei van 43% PERSBERICHT 14 maart 2013 Keyware realiseert omzetgroei van 43% Brussel, België 14 maart 2013 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen en

Nadere informatie

Keyware winstgevend Winst van 83 keur voor 2011

Keyware winstgevend Winst van 83 keur voor 2011 PERSBERICHT 15 maart 2012 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Keyware winstgevend Winst van 83 voor 2011 Brussel, België 15 maart 2012 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen

Nadere informatie

PERSBERICHT 27 augustus 2009

PERSBERICHT 27 augustus 2009 PERSBERICHT 27 augustus 2009 Keyware realiseert omzetstijging van 30% en positieve cashflow voor het derde kwartaal op rij Resultaten tweede kwartaal en eerste semester 2009 bekend Brussel, België 27 augustus

Nadere informatie

Winst verdubbelt in 2015

Winst verdubbelt in 2015 Winst verdubbelt in 2015 10 maart 2016, 18:00 uur Brussel, België 10 maart 2016 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen en daaraan verwant

Nadere informatie

Netto-winst van Keyware verdubbelt bijna in 2014

Netto-winst van Keyware verdubbelt bijna in 2014 12 maart 2015, 21:00 uur Netto-winst van Keyware verdubbelt bijna in 2014 Brussel, België 12 maart 2015 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch

Nadere informatie

Keyware realiseert een verdubbeling van de netto winst in 2013

Keyware realiseert een verdubbeling van de netto winst in 2013 PERSBERICHT 13 maart 2014 Keyware realiseert een verdubbeling van de netto winst in 2013 Brussel, België 13 maart 2014 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport Q2-2010

Halfjaarlijks rapport Q2-2010 Halfjaarlijks rapport Q2-2010 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2010 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste semester van 2010: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Positieve operationele cash flow tweede semester 2006 ten bedrage van EUR

Positieve operationele cash flow tweede semester 2006 ten bedrage van EUR Voor onmiddellijke publicatie Resultaten 2006 Positieve operationele cash flow tweede semester 2006 ten bedrage van 387.000 EUR Brussel, België 15 maart 2007 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q3-2010

Trimestrieel rapport Q3-2010 Trimestrieel rapport Q3-2010 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2010 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden van 2010: - de groep heeft een

Nadere informatie

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat PERSBERICHT 18 augustus 2016 19:00 uur Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat Brussel, België 18 augustus 2016 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) maakt vandaag de financiële

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport Q2-2011

Halfjaarlijks rapport Q2-2011 Halfjaarlijks rapport Q2-2011 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2011 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste semester van 2011: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q1-2010

Trimestrieel rapport Q1-2010 Trimestrieel rapport Q1-2010 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2010 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2010: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd ten belope

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q3 2011

Trimestrieel rapport Q3 2011 Trimestrieel rapport Q3 2011 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2011 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden van 2011: - de Groep heeft een

Nadere informatie

Software segment zorgt voor omzetgroei in 2018 bij Keyware Groep

Software segment zorgt voor omzetgroei in 2018 bij Keyware Groep 14 maart 2019 20:00 uur Software segment zorgt voor omzetgroei in 2018 bij Keyware Groep Keyware bevestigt zijn strategische overgang naar de Fintech Brussel, België 14 maart 2019 Keyware (EURONEXT Brussel:

Nadere informatie

Resultaten eerste kwartaal 2009

Resultaten eerste kwartaal 2009 Voor onmiddellijke publicatie Resultaten eerste kwartaal 2009 Keyware realiseert een omzetstijging van 36% en houdt positieve cashflow aan. Brussel, België 20 mei 2009 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW)

Nadere informatie

Keyware realiseert substantiële omzetgroei tijdens eerste kwartaal

Keyware realiseert substantiële omzetgroei tijdens eerste kwartaal PERSBERICHT 18 mei 2017 20:00 uur Keyware realiseert substantiële omzetgroei tijdens eerste kwartaal Brussel, België 18 mei 2017 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) maakt vandaag de financiële resultaten

Nadere informatie

Impact van de groei authorisatie-opbrengsten op de rendabiliteit eveneens in het derde kwartaal bevestigd

Impact van de groei authorisatie-opbrengsten op de rendabiliteit eveneens in het derde kwartaal bevestigd PERSBERICHT 10 november 2016 20:00 uur Impact van de groei authorisatie-opbrengsten op de rendabiliteit eveneens in het derde kwartaal bevestigd Brussel, België 10 november 2016 Keyware (EURONEXT Brussel:

Nadere informatie

Resultaten eerste kwartaal 2008

Resultaten eerste kwartaal 2008 Voor onmiddellijke publicatie Resultaten eerste kwartaal 2008 Brussel, België 22 mei 2008 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen,

Nadere informatie

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat

Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) Sterke groei autorisatie-opbrengsten stuwt Keywares halfjaarlijks resultaat [1] augustus 2016 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT 18 augustus

Nadere informatie

Trimestrieel rapport 2009

Trimestrieel rapport 2009 Trimestrieel rapport 2009 KERNCIJFERS De kerncijfers van de eerste negen maanden van 2009 kunnen als volgt samengevat worden: - de Groep heeft een omzet ten belope van 3.853 keur gerealiseerd in vergelijking

Nadere informatie

PERSBERICHT - AANKONDIGING JAARRESULTATEN 2014. Gereglementeerde informatie. Embargo tot 17 maart 2015, 17h40. The innovative packaging company

PERSBERICHT - AANKONDIGING JAARRESULTATEN 2014. Gereglementeerde informatie. Embargo tot 17 maart 2015, 17h40. The innovative packaging company PERSBERICHT - AANKONDIGING JAARRESULTATEN 2014 Gereglementeerde informatie Embargo tot 17 maart 2015, 17h40 The innovative packaging company Stijging van de operationele resultaten en de netto winst Verhoging

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q1-2014 22 mei 2014

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q1-2014 22 mei 2014 Trimestrieel rapport Q1-2014 22 mei 2014 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2014 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2014: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport S augustus 2015

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport S augustus 2015 Trimestrieel rapport S1-2015 20 augustus 2015 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en het tweede kwartaal van 2015 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste semester van 2015: - de Groep

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2015

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2015 Trimestrieel rapport Q3-2015 12 november 2015 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2015 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden van 2015: -

Nadere informatie

Omzet 293,7 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde (*1) 74,5 miljoen (+3%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) (*1) 40,2 miljoen (+4%)

Omzet 293,7 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde (*1) 74,5 miljoen (+3%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) (*1) 40,2 miljoen (+4%) Groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 6% zorgt voor toename Ebitda met 4.4% Extra netto resultaat van 40 miljoen door verkoop joint venture Airolux Kerncijfers 2016 ten opzichte

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport 2009

Halfjaarlijks rapport 2009 Halfjaarlijks rapport 2009 KERNCIJFERS De kerncijfers van het eerste semester van 2009 kunnen als volgt samengevat worden: - voor het eerste semester van 2009 heeft de Groep een omzet gerealiseerd t.b.v.

Nadere informatie

Omzet en resultaat in lijn met Masterplan 2007-2009

Omzet en resultaat in lijn met Masterplan 2007-2009 Voor onmiddellijke publicatie Resultaten eerste kwartaal 2007 Omzet en resultaat in lijn met Masterplan 2007-2009 Overstap van indirecte verkoop naar Keyware Direct Sales Team Brussel, België 10 mei 2007

Nadere informatie

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40%

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Toegenomen verlies Airolux Verder verhoging dividend Kerncijfers

Nadere informatie

Geconsolideerde Financiële Overzichten

Geconsolideerde Financiële Overzichten Geconsolideerde Financiële Overzichten Verkorte Geconsolideerde Resultatenrekening Voor de 6 maanden eindigend op 30 juni 2018 2017, behalve cijfers per aandeel Voortgezette bedrijfsactiviteiten Opbrengsten

Nadere informatie

Resultaten derde kwartaal 2008

Resultaten derde kwartaal 2008 Onmiddellijke publicatie Resultaten derde kwartaal Brussel, België 27 november Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen,

Nadere informatie

Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend

Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend Jaarresultaten 2013 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 17 maart 2014. Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend Kerncijfers 2013

Nadere informatie

Sterke groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 9% zorgt voor toename Ebitda met 12%

Sterke groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 9% zorgt voor toename Ebitda met 12% Sterke groei van de Resilux kern business : stijging van de volumes met 9% zorgt voor toename Ebitda met 12% Extra netto resultaat van 40 miljoen door verkoop joint venture Airolux Kerncijfers eerste halfjaar

Nadere informatie

Financiële overzichten. Geconsolideerde tussentijdse cijfers voor het derde kwartaal 2015

Financiële overzichten. Geconsolideerde tussentijdse cijfers voor het derde kwartaal 2015 Financiële overzichten Geconsolideerde tussentijdse cijfers voor het derde kwartaal 2015 Geconsolideerde resultatenrekening en overzicht van het totaalresultaat (niet-geauditeerd) Geconsolideerde resultatenrekening

Nadere informatie

Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend

Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend Jaarresultaten 2010 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 17 maart 2011. Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend Kerncijfers 2010

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q mei 2012

Trimestrieel rapport Q mei 2012 Trimestrieel rapport Q1-2012 24 mei 2012 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2012 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2012: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Groei vertraagt door verhuur van meer goedkopere terminals en door de opstart van de activiteiten in Duitsland

Groei vertraagt door verhuur van meer goedkopere terminals en door de opstart van de activiteiten in Duitsland PERSBERICHT 24 augustus 2017 20:00 uur Groei vertraagt door verhuur van meer goedkopere terminals en door de opstart van de activiteiten in Duitsland Brussel, België 24 augustus 2017 Keyware (EURONEXT

Nadere informatie

Geconsolideerde jaarrekening

Geconsolideerde jaarrekening Geconsolideerde jaarrekening GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING DECEUNINCK (PERIODE VAN 1 JANUARI 2009 TOT 31 DECEMBER 2009 EN 1 JANUARI 2008 TOT 31 DECEMBER 2008) GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING DECEUNINCK

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport Q2-2012

Halfjaarlijks rapport Q2-2012 Halfjaarlijks rapport Q2-2012 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2012 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste semester van 2012: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q mei 2013

Trimestrieel rapport Q mei 2013 Trimestrieel rapport Q1-2013 23 mei 2013 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2013 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste kwartaal van 2013: - de Groep heeft een omzet gerealiseerd

Nadere informatie

Omzet 148,6 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde 37,2 miljoen (+10%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) 20,2 miljoen (+12%)

Omzet 148,6 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde 37,2 miljoen (+10%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) 20,2 miljoen (+12%) Hogere volumes zorgen voor stijging toegevoegde waarde en ebitda met meer dan 10% Resultaat Resilux na belasting stijgt met meer dan 25% Resultaat JV Airolux blijft voorlopig nog negatief Kerncijfers eerste

Nadere informatie

Financiële overzichten. Geconsolideerde halfjaarcijfers voor de eerste helft van 2015

Financiële overzichten. Geconsolideerde halfjaarcijfers voor de eerste helft van 2015 Financiële overzichten Geconsolideerde halfjaarcijfers voor de eerste helft van 2015 Geconsolideerde resultatenrekening en overzicht van het totaalresultaat (niet-geauditeerd) Geconsolideerde resultatenrekening

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q3-2012

Trimestrieel rapport Q3-2012 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q3-2012 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2012 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden

Nadere informatie

HERWERKTE SAMENGEVATTE GECONSOLIDEERDE FINANCIËLE STATEN OVER HET EERSTE SEMESTER VAN HET BOEKJAAR 2005/2006, EINDIGEND OP 30 SEPTEMBER 2005

HERWERKTE SAMENGEVATTE GECONSOLIDEERDE FINANCIËLE STATEN OVER HET EERSTE SEMESTER VAN HET BOEKJAAR 2005/2006, EINDIGEND OP 30 SEPTEMBER 2005 Halle, 11 december 2006 HERWERKTE SAMENGEVATTE GECONSOLIDEERDE FINANCIËLE STATEN OVER HET EERSTE SEMESTER VAN HET BOEKJAAR 2005/2006, EINDIGEND OP 30 SEPTEMBER 2005 In vergelijking met voorheen (op 19

Nadere informatie

Beluga JAARRESULTATEN 2006

Beluga JAARRESULTATEN 2006 Beluga EMBARGO 14/03/2007 17:30 JAARRESULTATEN 2006 Presentatiebasis De geconsolideerde jaarlijkse financiële staten van Beluga nv per 31/12/2006 werden opgesteld overeenkomstig de International Financial

Nadere informatie

In crisistijd kiezen veel handelaars voor de betaalbare betaalterminals van Keyware

In crisistijd kiezen veel handelaars voor de betaalbare betaalterminals van Keyware Onmiddellijke publicatie Resultaten 2008 Keyware realiseert omzetstijging van 20% In crisistijd kiezen veel handelaars voor de betaalbare betaalterminals van Keyware Brussel, België 19 maart 2009 Keyware

Nadere informatie

Gerealiseerde investeringen en acquisities zorgen voor een groei van de toegevoegde waarde (+14.3%), de ebitda (+13.9%) en de netto-winst (+17.

Gerealiseerde investeringen en acquisities zorgen voor een groei van de toegevoegde waarde (+14.3%), de ebitda (+13.9%) en de netto-winst (+17. Gerealiseerde investeringen en acquisities zorgen voor een groei van de toegevoegde waarde (+14.3%), de ebitda (+13.9%) en de netto-winst (+17.0%) Kerncijfers 1H 2018 ten opzichte van 1H 2017 Mio 1H 2018

Nadere informatie

Kerncijfers 2017 vergeleken met 2016

Kerncijfers 2017 vergeleken met 2016 Groei van de verkochte volumes met 8.4% Recurrente ebitda voor 2017 in lijn met 2016 Positieve vooruitzichten op groei van de Ebitda voor de komende jaren Kerncijfers 2017 vergeleken met 2016 Gecorrigeerde

Nadere informatie

Geconsolideerde jaarrekening

Geconsolideerde jaarrekening Geconsolideerde jaarrekening GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING EN TOTAALRESULTAAT VOOR DE JAREN BEËINDIGD OP 31 DECEMBER Geconsolideerde resultatenrekening (in duizenden, uitgezonderd aandelen en gegevens

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) 2012 2013 evolutie Q4 2012 Q4 2013 evolutie Herzien* Herzien* niet Omzet 3.091 2.865-7,3% 812 739-9,0% Kostprijs van verkopen (2.222) (2.031)

Nadere informatie

Halfjaarlijks rapport Q augustus 2013

Halfjaarlijks rapport Q augustus 2013 Halfjaarlijks rapport Q2 2013 22 augustus 2013 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2013 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste semester van 2013: - de Groep heeft

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Halfjaarlijks rapport Q augustus 2014

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Halfjaarlijks rapport Q augustus 2014 Halfjaarlijks rapport Q2 2014 21 augustus 2014 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste semester en tweede kwartaal van 2014 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste semester van 2014: - de Groep heeft

Nadere informatie

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40%

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Cijfers joint venture Airolux nog niet beschikbaar Verder

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2016 KERNCIJFERS

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2016 KERNCIJFERS Trimestrieel rapport Q3-2016 10 november 2016 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2016 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste negen maanden van 2016: -

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening

Geconsolideerde winst- en verliesrekening Geconsolideerde winst- en verliesrekening Netto-omzet 265,0 274,3 Kosten van grond- en hulpstoffen -159,3-164,6 Mutatie voorraad halffabrikaten en gereed product 0,0-0,5 Brutomarge 105,7 109,2 Overige

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q mei 2016

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q mei 2016 Trimestrieel rapport Q1-2016 19 mei 2016 KERNCIJFERS De kerncijfers voor het eerste kwartaal van 2016 kunnen als volgt samengevat worden: Het eerste kwartaal van 2016 samengevat Netto-winst bedraagt 749

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2014

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q november 2014 Trimestrieel rapport Q3-2014 13 november 2014 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden van 2014 en het derde kwartaal van 2014 kunnen als volgt samengevat worden. Eerste negen maanden van

Nadere informatie

Jaarresultaten Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda

Jaarresultaten Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda Jaarresultaten 2012 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 18 maart 2013. Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda Kerncijfers

Nadere informatie

FINANCIEEL HALFJAARVERSLAG OPGESTELD OP 30 JUNI 2008 Gereglementeerde informatie volgens het Koninklijk Besluit van 14 november 2007

FINANCIEEL HALFJAARVERSLAG OPGESTELD OP 30 JUNI 2008 Gereglementeerde informatie volgens het Koninklijk Besluit van 14 november 2007 DEFICOM GROUP NV Reyerslaan 10 1030 Brussel BTW - BE0426.859.683 - RPR Brussel Persmededeling van 29 augustus 2008 17.30 uur FINANCIEEL HALFJAARVERSLAG OPGESTELD OP 30 JUNI 2008 Gereglementeerde informatie

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q1 2012 Herzien* Q1 2013 evolutie Omzet 734 705-4,0% Kostprijs van verkopen (526) (502) -4,6% Brutowinst 208 203-2,4% Verkoopkosten (97) (94)

Nadere informatie

Geconsolideerde jaarrekening en Toelichtingen

Geconsolideerde jaarrekening en Toelichtingen Geconsolideerde jaarrekening en Toelichtingen GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING DECEUNINCK GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING DECEUNINCK Cijfers over 12 maanden eindigend op 31 december Toelichting 2009

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q2 2012 Herzien* Q2 2013 evolutie H1 2012 Herzien* H1 2013 evolutie Omzet 779 732-6,0% 1.513 1.437-5,0% Kostprijs van verkopen (553) (521) -5,8%

Nadere informatie

CMB Persmededeling Gereglementeerde informatie Press release- Regulated information

CMB Persmededeling Gereglementeerde informatie Press release- Regulated information DEFINITIEVE RESULTATEN EERSTE SEMESTER 2015 De raad van bestuur van CMB heeft, in haar vergadering van 27 augustus 2015, de geconsolideerde rekeningen afgesloten per 30 juni 2015 opgesteld. Dit bericht

Nadere informatie

Trimestrieel rapport Q3-2013

Trimestrieel rapport Q3-2013 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Trimestrieel rapport Q3-2013 KERNCIJFERS De kerncijfers voor de eerste negen maanden en het derde kwartaal van 2013 kunnen als volgt samengevat worden: Eerste negen maanden

Nadere informatie

Persbericht HY

Persbericht HY Persbericht 25 november 2016, Huizingen, België GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE Persbericht HY 2016-2017 (Resultaten voor het halfjaar eindigend op 30 september 2016) Groei in beide segmenten leidt tot 9,5%

Nadere informatie

Geconsolideerde jaarrekening

Geconsolideerde jaarrekening Geconsolideerde jaarrekening GECONSOLIDEERDE RESULTATENREKENING EN TOTAALRESULTAAT VOOR DE JAREN BEËINDIGD OP 31 DECEMBER Geconsolideerde resultatenrekening (in duizenden, uitgezonderd aandelen en gegevens

Nadere informatie

Keyware kent omzetgroei in derde kwartaal door autorisaties en software activiteiten

Keyware kent omzetgroei in derde kwartaal door autorisaties en software activiteiten PERSBERICHT 9 november 2017 20:00 uur Keyware kent omzetgroei in derde kwartaal door autorisaties en software activiteiten Brussel, België 9 november 2017 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) maakt vandaag

Nadere informatie

Resultaten 2007 [1] Resultaten Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) maart For Immediate Release

Resultaten 2007 [1] Resultaten Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) maart For Immediate Release Published on Keyware Technologies (http://www.keyware.com) Resultaten 2007 [1] maart 2008 For Immediate Release Resultaten 2007 Keyware realiseert verlies van 7,6 Mio EUR Brussel, België 20 maart 2008

Nadere informatie

Bedrijfswinst van 0,5 mio Euro ten opzichte van een bedrijfsverlies van 1,15 mio Euro in het 3 de kwartaal van 2009.

Bedrijfswinst van 0,5 mio Euro ten opzichte van een bedrijfsverlies van 1,15 mio Euro in het 3 de kwartaal van 2009. PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 10 november 2010 - Embargo tot 18.00u Tussentijdse verklaring over het 3 de kwartaal 2010 Omzet in het 3 de kwartaal 2010 van 33,7 miljoen Euro voor de voortgezette

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) FY 2014 FY 2015 evolutie Q4 2014 Q4 2015 niet evolutie Omzet 2.620 2.646 1,0% 711 672-5,5% Kostprijs van verkopen (1.813) (1,804) -0,5% (489)

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) 2010 2011 evolutie Q4 2010 Q4 2011 evolutie niet Omzet 2.948 3.023 2,5% 806 805-0,1% Kostprijs van verkopen (1,950) (2,181) 11,8% (545) (591)

Nadere informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie PERSBERICHT Gereglementeerde informatie Wetteren, 5 maart 2015 JAARRESULTATEN 2014 smartphoto knoopt terug aan met winstgevendheid 2014 wordt afgesloten met een netto winst van keur 159 tegenover een verlies

Nadere informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie PERSBERICHT Gereglementeerde informatie Wetteren, 3 maart 2016 JAARRESULTATEN 2015 smartphoto bevestigt turnaround met rendabele groei De netto winst is aanzienlijk gestegen van keur 159 in 2014 tot keur

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q1 2016 Q1 2017 evolutie Omzet 603 588-2,5% Kostprijs van verkopen (408) (396) -2,9% Brutowinst 195 192-1,5% Verkoopkosten (84) (86) 2,4% Kosten

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q2 2013 Q2 2014 evolutie H1 2013 H1 2014 evolutie Omzet 732 651-11,1% 1.437 1.273-11,4% Kostprijs van verkopen (521) (444) -14,8% (1.023) (884)

Nadere informatie

Persbericht Fluxys Belgium 27 maart 2019 Gereglementeerde informatie: resultaten 2018

Persbericht Fluxys Belgium 27 maart 2019 Gereglementeerde informatie: resultaten 2018 6. Bijlagen Geconsolideerde balans I. Vaste activa 2.321.691 2.392.797 Materiële vaste activa 2.181.771 2.250.659 Immateriële vaste activa 39.862 45.246 Deelnemingen waarop vermogensmutatie is toegepast

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) 6m 2011 6m 2012 evolutie 2 de kw. 2011 2 de kw. 2012 evolutie Omzet 1.499 1.513 0,9% 763 779 2,1% Kostprijs van verkopen (1.052) (1.079) 2,6%

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q3 2014 Q3 2015 evolutie 9M. 2014 9M. 2015 evolutie Omzet 636 661 3,9% 1.909 1.974 3,4% Kostprijs van verkopen (440) (453) 3,0% (1.324) (1.340)

Nadere informatie

Kerncijfers 1H 2017 ten opzichte van 1H Gecorrigeerde resultaten (*1) Mio 1H 2017 Omzet % Toegevoegde waarde

Kerncijfers 1H 2017 ten opzichte van 1H Gecorrigeerde resultaten (*1) Mio 1H 2017 Omzet % Toegevoegde waarde Groei van de verkochte volumes met 6.6% Recurrente ebitda voor 2017 in lijn met 2016 Positieve vooruitzichten op groei van de Ebitda voor de komende jaren Kerncijfers 1H 2017 ten opzichte van 1H 2016 Gecorrigeerde

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q2 2014 Q2 2015 evolutie H1 2014 H1 2015 evolutie Omzet 651 691 6,1% 1,273 1,313 3,1% Kostprijs van verkopen (444) (462) 4,1% (884) (887) 0,3%

Nadere informatie

Netto-omzet Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten Brutowinst Overige bedrijfsopbrengsten

Netto-omzet Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten Brutowinst Overige bedrijfsopbrengsten GECONSOLIDEERDE WINST-EN-VERLIESREKENING (in duizenden euro s) 1 e halfjaar 2017/2018 1 e halfjaar 2016/2017 Netto-omzet 18.135 19.345 Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten -2.050-2.187 Brutowinst

Nadere informatie

Netto-omzet Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten Brutowinst Overige bedrijfsopbrengsten

Netto-omzet Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten Brutowinst Overige bedrijfsopbrengsten GECONSOLIDEERDE WINST-EN-VERLIESREKENING Netto-omzet 23.798 18.135 Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten -2.697-2.050 Brutowinst 21.101 16.085 Overige bedrijfsopbrengsten 432 365 Brutomarge 21.533

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q3 2016 Q3 2017 evolutie 9m 2016 9m 2017 evolutie Omzet 625 593-5,1% 1.873 1.803-3,7% Kostprijs van verkopen (415) (397) -4,3% (1.239) (1.202)

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) 9m 2011 9m 2012 evolutie 3 de kw. 2011 3 de kw. 2012 evolutie Omzet 2.218 2.279 2,8% 719 766 6,5% Kostprijs van verkopen (1.590) (1.637) 3,0%

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q1 2014 Q1 2015 evolutie Omzet 622 622 Kostprijs van verkopen (440) (425) -3,4% Brutowinst 182 197 8,2% Verkoopkosten (84) (88) 4,8% Kosten van

Nadere informatie

Persbericht Fluxys Belgium

Persbericht Fluxys Belgium Bijlagen Geconsolideerde balans I. Vaste activa 2.392.797 2.463.346 Materiële vaste activa 2.250.659 2.321.123 Immateriële vaste activa 45.246 52.250 Deelnemingen waarop vermogensmutatie is toegepast 16

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Q2 2016 Q2 2017 evolutie H1 2016 H1 2017 evolutie Omzet 645 622-3,6% 1,248 1,210-3,0% Kostprijs van verkopen (416) (409) -1,7% (824) (805) -2,3%

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geauditeerde, geconsolideerde cijfers volgens de boekhoudkundige regels van IFRS 2015 2016 evolutie Q4 2015 Q4 2016 niet evolutie Omzet 2.646

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) 1 ste kw. 2011 1 ste kw. 2012 evolutie Omzet 736 734-0,3% Kostprijs van verkopen (505) (526) 4,2% Brutowinst 231 208-10,0% Verkoopkosten (100)

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) 2011 2012 evolutie 4 de kw. 2011 4 de kw. 2012 evolutie niet Omzet 3.023 3,091 2,2% 805 812 0,9% Kostprijs van verkopen (2.181) (2.222) 1,9%

Nadere informatie

in miljoenen euro 2010 2009 Verkort geconsolideerd overzicht van gerealiseerde en nietgerealiseerde

in miljoenen euro 2010 2009 Verkort geconsolideerd overzicht van gerealiseerde en nietgerealiseerde KERNCIJFERS over het eerste halfjaar in miljoenen euro 2010 2009 Verkort geconsolideerd overzicht van gerealiseerde en nietgerealiseerde resultaten Opbrengsten 454,6 433,6 5% Bedrijfsresultaat voor afschrijvingen

Nadere informatie

Geconsolideerd overzicht gerealiseerde en niet-gerealiseerde resultaten 2014

Geconsolideerd overzicht gerealiseerde en niet-gerealiseerde resultaten 2014 Geconsolideerd overzicht gerealiseerde en niet-gerealiseerde resultaten 2014 Gerealiseerd (x 1.000) Noot 2014 2013 Voortgezette bedrijfsactiviteiten Voortgezette bedrijfsactiviteiten Bruto facturatiewaarde

Nadere informatie

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro)

Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde winst- en verliesrekening (in miljoen euro) Geconsolideerde cijfers volgens de boekhoudkundige regels van IFRS 2016 2017 evolutie Q4 2016 Q4 2017 evolutie Omzet 2.537 2.443-3,7% 664 640-3,6%

Nadere informatie

Keyware trekt de kaart van fintech

Keyware trekt de kaart van fintech Keyware trekt de kaart van fintech 8 maart 2018, 20:00 uur Vanaf 2018 verwachte stijging in recurrente inkomsten door recente strategische acquisities Brussel, België 8 maart 2018 Keyware (EURONEXT Brussel:

Nadere informatie

Keyware consolideert dankzij groei in software Stijgende omzet uit transacties toont achteruitgang van cash betalingen aan

Keyware consolideert dankzij groei in software Stijgende omzet uit transacties toont achteruitgang van cash betalingen aan PERSBERICHT 8 november 2018 20:00 uur Keyware consolideert dankzij groei in software Stijgende omzet uit transacties toont achteruitgang van cash betalingen aan Zaventem, België 8 november 2018 Keyware

Nadere informatie

2. Geconsolideerde verkorte halfjaarcijfers

2. Geconsolideerde verkorte halfjaarcijfers 2. Geconsolideerde verkorte halfjaarcijfers 2.1 Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening in duizenden 30.06.2014 30.06.2013 Huurinkomsten 19.844 19.882 Met verhuur verbonden kosten -9-31 Nettohuurresultaat

Nadere informatie

Resultaten Miko per 30 juni 2012. Omzet + 5,1 % - Nettowinst + 2,1 % - EBIT + 1,4 %

Resultaten Miko per 30 juni 2012. Omzet + 5,1 % - Nettowinst + 2,1 % - EBIT + 1,4 % Resultaten Miko per 30 juni 2012 Omzet + 5,1 % - Nettowinst + 2,1 % - EBIT + 1,4 % Turnhout, 31 augustus 2012 Miko, de op Euronext Brussel genoteerde koffieservice- en kunststofverpakkingsspecialist, kende

Nadere informatie

SnowWorld operationele nettowinst stijgt 31%

SnowWorld operationele nettowinst stijgt 31% Persbericht 30 oktober 2017 Winstversnelling in tweede helft boekjaar 2016/2017 SnowWorld operationele nettowinst stijgt 31% In verband met het aangekondigde verplichte bod van Alychlo N.V. op aandelen

Nadere informatie

KEYWARE TECHNOLOGIES Naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan

KEYWARE TECHNOLOGIES Naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan KEYWARE TECHNOLOGIES Naamloze vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen doet of heeft gedaan Ikaros Business Park Ikaroslaan 24 1930 Zaventem Ondernemingsnummer: 0458.430.512 BTW nr BE 458.430.512

Nadere informatie

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT. 30 augustus :00 uur

GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE PERSBERICHT. 30 augustus :00 uur PERSBERICHT 30 augustus 2018 20:00 uur Keyware s omzet van het tweede kwartaal groeit met 14% dankzij softwareafdeling Een interimdividend wordt uitgekeerd Nieuw programma inkoop eigen aandelen Brussel,

Nadere informatie

Keyware Groep registreert een omzetgroei van 11% in 2016

Keyware Groep registreert een omzetgroei van 11% in 2016 9 maart 2017, 22:00 uur Keyware Groep registreert een omzetgroei van 11% in 2016 Brussel, België 9 maart 2017 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch

Nadere informatie