VILLA NOVA. TE KOOP: 13 FRAAIE DRIE- of VIERKAMER APPARTEMENTEN IN ALMERE POORT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VILLA NOVA. TE KOOP: 13 FRAAIE DRIE- of VIERKAMER APPARTEMENTEN IN ALMERE POORT"

Transcriptie

1 VILLA NOVA TE KOOP: 13 FRAAIE DRIE- of VIERKAMER APPARTEMENTEN IN ALMERE POORT

2

3 Samen bouwen wij aan jouw thuis Op zoek naar een appartement geheel naar eigen wens ingedeeld? In Villa Nova is dat mogelijk! Dit kleinschalige zelfbouw project bestaat uit 13 unieke appartementen. Wat krijg je: Een uniek en luxe appartement geheel naar wens ingedeeld; Een gunstige ligging met zicht over de duinen van Almeerderstrand; Op 20 minuten afstand van Amsterdam; Dichtbij alle voorzieningen; Een fraaie buitenruimte in de vorm van een tuin, dakterras of balkon; Ook woningen met verhoogd plafond van circa 3,6 m.; Extra privé berging op begane grond; Vloerverwarming, sanitair en tegelwerk; Minimaal 1 parkeerplaats per woning; Lift. De woningplattegronden in deze brochure zijn en. Je bepaalt zelf je eigen woningindeling. Met de architect bespreek je jouw wensen en hij denkt mee in de mogelijkheden. Zo krijg je in Villa Nova een woning op maat!

4 IJMEERDIJK N PAMPUSHOUT Godendreef Hogering COLUMBUSKWARTIER HOMERUSKWARTIER HOGEKANT MIDDENKANT CASCADEPARK POORTDREEF EUROPAKWARTIER Marina PLAN DUIN OLYMPIAKWARTIER Voortuin LAGEKANT ELEMENTENDREEF Villa Nova wordt gerealiseerd in het Columbuskwartier in Almere Poort met zicht op de duinen. Dit nieuwe stadsdeel van Almere ligt het dichtst bij Amsterdam. Het Columbuskwartier ligt centraal in het stedelijk opgezette Almere Poort. IJmeer Almeerderstrand OLYMPIA OFFICEPARK A6 Een eigen winkelcentrum, het grote Cascadepark, het strand, het bos, de duinen en nog veel meer voorzieningen liggen in de buurt. Denk daarbij aan basisscholen, een peuterspeelzaal, een gezondheids- en topsportcentrum. A6 Zilverstrand Gooimeer Tevens bevinden zich in Almere Poort goede openbaar vervoer voorzieningen. Zo is er een treinstation op loopafstand. Met de trein en auto ben je in ca. 20 minuten in Amsterdam. stad, natuur en strand in Almere poort

5 E ur opak wartier West POORTDREEF etsbrug NOORWEGENKADE PORTUGALKADE rioolgemaal trafo rioolgemaal ZWEDENSTRAAT SPANJESTRAAT FINLANDSTRAAT etsbrug Cascade Par k warmte overdracht station maatschappelijke voorziening in verkoop eind 2011 ADRIAEN BLOCKSTRAAT ADRIAEN BLOCKSTRAAT bouwlocatie VILLA NOVA WILLEM VAN NOORTSTRAAT reservering busbaan trapveld JOHN ROSSWEG in onderzoek plein bushalte PLAN DUIN supermarkt en woningen De Kaap bushalte busbaan busbaan busbaan bushalte bushalte rioolgemaal BENELUXLAAN De Zandbrug trafo regelkamer Jachtlust N K De Zuidflank COL UMB USK WAR TIE R DENEMARKENSTRA AT M NEDERLANDSTRAAT L NEDERLANDSTRAAT etsbrug BENELUXLAAN BELGIËSTRAAT het KlokHUIS HOME R USK WAR TIE R fietspad locatie ANDORRASTRAAT EUROPALAAN E UR OPAK WAR TIE R WE ST BENELUXLAAN MONACOSTRAAT ITALIËSTRAAT

6 samen bouwen met Bouwsaam 1. Neem een optie Dit is kosteloos. Een optie is 14 dagen geldig. 3. Reserveer jouw woning Sluit een reserveringsovereenkomst met ons en reserveer je woning. 5. Geef opdracht Als de aannemer opdracht heeft gekregen, start hij met bouwen. Oplevering woning Je ontvangt de sleutels van jouw eigen ontworpen woning! 2. Lever documenten aan Maximaal leenverklaring, werkgeversverklaring, BKR uittreksel, ID-bewijs. 4. Sluit overeenkomsten Je koopt een woning door het sluiten van een koopovereenkomst met ons en een aannemingsovereenkomst met de aannemer.

7 samen sta je sterker Veel mensen zijn op zoek naar een betaalbare woning. Wachten op een huurwoning duurt lang en dat is frustrerend. Krijg je dan eenmaal een huurwoning toegewezen, dan is het nog maar de vraag of deze woning aan jouw wensen voldoet. Waarom zou je daarop wachten, kies voor zelfbouw! Bouwsaam is initiatiefnemer van het zelfbouw project Villa Nova. Samen met de architect ondersteunen en adviseren wij zelfbouwers vanaf het begin tot aan de oplevering van de woningen. De architect is BDG Architecten Ingenieurs uit Almere. Zij denken met jou mee bij het realiseren van jouw (woon)wensen. Je krijgt dus alle professionele begeleiding die je nodig hebt. Naast dat je in dit project zelf je woningindeling kunt bepalen, bouwen wij samen met de zelfbouwers woningen tegen kostprijs. Dit houdt veelal in dat de totale kosten van je woning bij oplevering lager zijn dan de marktwaarde van je woning. Er is dus direct al sprake van overwaarde. Op basis van onze ervaring met meerdere vergelijkbare zelfbouw projecten in Almere Poort, zijn wij ervan overtuigd dat we dit doel ook weer bij Villa Nova zullen bereiken. Dat is betaalbaar bouwen!

8 opleveringsniveau appartementen ALGEMEEN De appartementen worden allen opgeleverd met een Woningborg certificaat. Op de Woningborg Garantie- en waarborgregeling en het daaruit voortvloeiende certificaat is het keurmerk van de Stichting GarantieWoning verstrekt. De Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen stelt dit keurmerk als voorwaarde voor het verstrekken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Voordat dit certificaat wordt afgegeven, toetst Woningborg vooraf het betreffende bouwplan. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de technische stukken en de te sluiten overeenkomsten. WONINGINDELING EN AFBOUWPAKKET Standaard worden de appartementen opgeleverd inclusief afbouwpakket, bestaande uit onder andere binnenwanden, kozijnen, deuren, sanitair en tegelwerk. De plattegronden in deze brochure dienen als uitgangspunt voor de prijzen per bouwnummer, zoals opgenomen in de bij deze brochure behorende prijslijst. Je kunt echter je eigen woningindeling bepalen en daarmee dus invloed uitoefenen op het afbouwpakket. Het verplaatsen van leidingschachten en meterkasten is daarbij niet mogelijk. Het is wel mogelijk om extra of luxere opties te kiezen, zoals bij een grotere badkamer en/of een separaat toilet. Hou er rekening mee dat extra of luxere opties zullen leiden tot een meerprijs. Eventuele verrekening van gemaakte keuzes geschiedt in afstemming met de aannemer. STADSVERWARMING In Almere Poort is sprake van stadsverwarming. Standaard worden de appartementen opgeleverd met vloerverwarming. In de appartementen worden standaard geen radiatoren geplaatst, hetgeen de indeelbaarheid ten goede komt. Het plaatsen van radiatoren is desgewenst mogelijk, waaronder bij een handdoek radiator in de badkamer. Hiervoor wordt een eventuele meerprijs gerekend. WAND- EN PLAFONDAFWERKING De wanden in de woonkamer, slaapkamers en hal worden standaard behangklaar opgeleverd. Het is ook mogelijk om deze wanden sausklaar te laten opleveren. Hiervoor wordt een eventuele meerprijs gerekend. De plafonds in de woonkamer, slaapkamers en hal worden standaard voorzien van spuitwerk. SANITAIR EN TEGELWERK Standaard worden de appartementen opgeleverd met degelijk sanitair, te weten: Sphinx 300 serie. In het standaard wordt uitgegaan van zwevende toiletten. Uiteraard is het ook mogelijk om andere keuzes te maken voor wat betreft het sanitair. Je kunt dan in de showroom van de geselecteerde leverancier terecht om de vele mogelijkheden te bekijken. Hiervoor wordt een eventuele meerprijs gerekend. Voor wat betreft het tegelwerk is ook gekozen voor een degelijk standaard, waarbinnen je meerdere keuzes hebt voor wat betreft kleur en afmetingen. Wandtegels in een separaat toilet worden aangebracht tot een hoogte van circa 120 cm en in de badkamers standaard tot aan het plafond met een maximum van 260 cm. Wens je ander tegelwerk dan is dat ook mogelijk. Je kunt dan bij de geselecteerde leverancier terecht om de vele mogelijkheden te bekijken. Hiervoor wordt een eventuele meerprijs gerekend.

9 KEUKEN Standaard worden de appartementen opgeleverd zonder keuken. Leidingen en aansluitingen ten behoeve van keukenapparatuur worden afgedopt aangebracht. DAKTERRASSEN Bouwnummers 12 en 13 worden opgeleverd met dakterras. Deze dakterrassen worden standaard opgeleverd met daktegels. Je kunt ook andere keuzes maken, houd er dan wel rekening mee dat deze andere keuzes kunnen leiden tot een meerprijs. TUINEN Bouwnummers 1 en 2 worden standaard opgeleverd met tuin. Deze tuinen worden geëgaliseerd opgeleverd. De erfafscheiding wordt uitgevoerd in de vorm van een groene haag van ca. 1m hoog. DISCLAIMER Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld. Desondanks wordt er een voorbehoud gemaakt ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Bouwsaam is gerechtigd tijdens de bouw wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid tijdens de uitvoering blijkt. Deze wijzigingen zullen geen der partijen recht geven tot het vragen van enige verrekening. In geval van ingrijpende wijzigingen zal in goed overleg een oplossing worden gevonden. De genoemde maten in deze brochure en op de tekeningen zijn circa maten. Van toepassing zijnde voorschriften zoals deze luiden op het moment van aanvraag van de bouwvergunning: Het Bouwbesluit, nieuwbouw; De op de toegepaste materialen betrekking hebbende product- en kwaliteitscertificaten; De gemeentelijke bouwverordeningen van de gemeente Almere; Voorschriften en bepalingen, voor zover op de omschreven werken van toepassing, van gemeentelijke instellingen en diensten en andere publiekrechtelijke lichamen, zoals gemeentelijke bouwtoezicht, openbare nutsbedrijven en brandweer. Bij tegenstrijdigheden tussen het omschreven opleveringsniveau van de appartementen en de impressies, tekeningen en woningplattegronden prevaleert het opleveringsniveau van de appartementen. De op de impressies, tekeningen en woningplattegronden aangegeven voorzieningen waaronder keukens en sanitair zijn indicatief. Afgebeeld interieur en meubilair is uitsluitend ter illustratie.

10 gevelimpressies

11 bouwnummers BEGANE GROND 1 e VERDIEPING 2 e VERDIEPING 3 e VERDIEPING

12 GERESERVEERD appartement 1 Begane grond vierkamerappartement Tuin 45 m² op het zuidwesten Oppervlakte: 81 m² exclusief buitenruimte

13 GERESERVEERD appartement 2 Begane grond driekamerappartement Tuin 47 m² op het zuidoosten Oppervlakte: 68 m² exclusief buitenruimte

14 appartement 3 Begane grond tweekamerappartement Terras 9,5 m² op het noordwesten Oppervlakte: 43 m² exclusief buitenruimte

15 GERESERVEERD appartement 4 1e verdieping vierkamerappartement Balkon 9,5 m² op het zuidwesten Oppervlakte: 82 m² exclusief buitenruimte

16 appartement 5 1e verdieping vierkamerappartement Balkon 9,5 m² op het zuidoosten Oppervlakte: 78,5 m² exclusief buitenruimte

17 appartement 6 1e verdieping vierkamerappartement Balkon 9,5 m² op het noordwesten Oppervlakte: 78 m² exclusief buitenruimte

18 appartement 7 1e verdieping driekamerappartement Balkon 9,5 m² op het noordoosten Oppervlakte: 73 m² exclusief buitenruimte

19 GERESERVEERD appartement 8 2e verdieping vierkamerappartement Balkon 9,5 m² op het zuidwesten Oppervlakte: 82 m² exclusief buitenruimte

20 GERESERVEERD appartement 9 2e verdieping vierkamerappartement Balkon 9,5 m² op het zuidoosten Oppervlakte: 78,5 m² exclusief buitenruimte Woonkamer verhoogd plafond

21 appartement 10 2e verdieping vierkamerappartement Balkon 9,5 m² op het noordwesten Oppervlakte: 78 m² exclusief buitenruimte

22 appartement 11 2e verdieping driekamerappartement Balkon 9,5 m² op het noordoosten Oppervlakte: 73 m² exclusief buitenruimte Woonkamer verhoogd plafond

23 GERESERVEERD penthouse 12 Penthouse derde verdieping driekamerappartement Dakterras 45 m² op het zuidwesten Oppervlakte: 92 m² exclusief buitenruimte Verhoogd dakvlak

24 GERESERVEERD penthouse 13 Penthouse derde verdieping vierkamerappartement Dakterras 45 m² op het noordwesten Oppervlakte: 85 m² exclusief buitenruimte Verhoogd dakvlak

25 VILLA NOVA Interesse? Als je interesse hebt in één van de appartementen, neem dan contact met ons op. Meer informatie is beschikbaar op de projectpagina op onze site bouwsaam.nl. Hier vind je ook de prijslijst en een overzicht met de beschikbare appartementen. Je kunt een optie nemen op een appartement door het inschrijfformulier in te vullen. bouwsaam.nl ontwerp B D G ARCHITECTEN A LMERE

24 fraaie appartementen in het Europakwartier Almere Poort HOEK VAN HOLLAND

24 fraaie appartementen in het Europakwartier Almere Poort HOEK VAN HOLLAND 24 fraaie appartementen in het Europakwartier Almere Poort HOEK VAN HOLLAND Wij bouwen samen aan jouw thuis Ben jij op zoek naar een woning geheel naar eigen wens? Dan is Hoek van Holland echt iets voor

Nadere informatie

BALI. Te Koop 25 woningen op maat v.a ,- in Almere Buiten

BALI. Te Koop 25 woningen op maat v.a ,- in Almere Buiten BALI Te Koop 25 woningen op maat v.a. 129.500,- in Almere Buiten Wij bouwen samen, aan jouw thuis Een betaalbare woning bouwen, geheel naar jouw eigen smaak ingedeeld? Dat is mogelijk! In het project

Nadere informatie

Bouw je eigen BOSVILLA. aan de groene rand van Almere Poort

Bouw je eigen BOSVILLA. aan de groene rand van Almere Poort Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort 1 Ontwerp en bouw je eigen BOSVILLA Aan de groene rand van het Homeruskwartier in Almere Poort ligt een aantal kavels waarop je je eigen 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort

Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort Bouw je eigen BOSVILLA aan de groene rand van Almere Poort 1 Ontwerp en bouw je eigen BOSVILLA Aan de groene rand van het Homeruskwartier in Almere Poort ligt een aantal kavels waarop je je eigen 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Bouwgroep. Bouw mee en bepaal zelf hoe je wilt wonen. Wij bouwen samen 18 stadsappartementen in Europakwartier in Almere Poort

Bouwgroep. Bouw mee en bepaal zelf hoe je wilt wonen. Wij bouwen samen 18 stadsappartementen in Europakwartier in Almere Poort Bouwgroep Bouw mee en bepaal zelf hoe je wilt wonen Wij bouwen samen 18 stadsappartementen in Europakwartier in Almere Poort 2 Je eigen woning bouwen? Dat kan! Zelf bepalen hoe je woning eruit komt te

Nadere informatie

...wonen tussen stad en duin

...wonen tussen stad en duin ...wonen tussen stad en duin duinpoort DUINPOORT ALMERE POORT, WONEN TUSSEN STAD EN DUIN Duinpoort, een stijlvol appartementengebouw in het nieuwste stadsdeel van Almere, wordt gerealiseerd aan de rand

Nadere informatie

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort DE STERRE 35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort Hoge ramen Vrij uitzicht Gunstig geprijsd Vloerverwarming Compleet met sanitair Schuifpui naar balkon of terras Energiezuinig

Nadere informatie

...Wonen tussen stad en duin

...Wonen tussen stad en duin ...Wonen tussen stad en duin IMPRESSIE 09/12/2015 Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen: 06-41 246 405 2 DUINPOORT 2 DUINPOORT 2 ALMERE POORT, WONEN TUSSEN STAD EN DUIN Duinpoort

Nadere informatie

16/12/2015 BROCHURE. Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen:

16/12/2015 BROCHURE. Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen: BROCHURE IMPRESSIE 2 IMPRESSIE 3 IMPRESSIE 4 LOCATIE N701 Pampushout Godendreef Homeruslaan Homeruspark HOMERUSKWARTIER Pampushout N702 Godendreef Damoclesstraat Medusastraat Tantalusstraat Brikweg Columbuskwartier

Nadere informatie

Beneluxlaan 965, Almere

Beneluxlaan 965, Almere Beneluxlaan 965, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 264.900 v.o.n. Aangeboden sinds 01-12-2016 Conditie Vrij op naam Waarborgsom Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

05/04/2016 BROCHURE. Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen:

05/04/2016 BROCHURE. Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen: BROCHURE IMPRESSIE 2 IMPRESSIE 3 IMPRESSIE 4 LOCATIE N701 Pampushout Columbuskwartier Godendreef Homeruslaan Homeruspark HOMERUSKWARTIER Pampushout N701 N702 Hogekant Pampushout Centaurenstraat Cyclopenstraat

Nadere informatie

Godendreef HOMERUS GARDENS. Homeruspark. Homeruslaan HOMERUSKWARTIER. Columbuskwartier Hogekant. Cascadepark West. IJmeer Cascadepark Oost

Godendreef HOMERUS GARDENS. Homeruspark. Homeruslaan HOMERUSKWARTIER. Columbuskwartier Hogekant. Cascadepark West. IJmeer Cascadepark Oost 2 3 Pampushout Godendreef Pampushout N702 N701 HOMERUS GARDENS Homeruslaan Homeruspark HOMERUSKWARTIER Columbuskwartier Hogekant Locatiekaart Cascadepark West Middenkant 2,5 km naar de A6 15 min. naar

Nadere informatie

WONEN AAN HET HOMERUSPARK

WONEN AAN HET HOMERUSPARK WONEN AAN HET HOMERUSPARK 26/07/2016 inclusief Villeroy & Boch sanitair en een SieMatic keukenaanbieding! 2 3 Pampushout Godendreef Pampushout N702 N701 Homeruslaan Homeruspark HOMERUS GARDENS 26/07/2016

Nadere informatie

IMPRESSIE. Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen: 06-41 246 405 / 036-540 90 31

IMPRESSIE. Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen: 06-41 246 405 / 036-540 90 31 IMPRESSIE IMPRESSIE HET ONTWERP DE LIGGING: BIJ BOS EN WATER + Tussen de Poortdreef en het Columbuskwartier, bij de entree van de wijk. + Bushalte (en straks ook de supermarkt) op loopafstand. + Dicht

Nadere informatie

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand!

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand! START BOUW e KWARTAAL 05 INCLUSIEF KEUKEN & SANITAIR Europakwartier, Almere Poort Fase 6 blok F dichtbij het strand! beneden- & appartementen vanaf 9.900,- v.o.n. Groots wonen in Blok F In deze brochure

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 35 luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 Inhoudsopgave Over La Gare In de levendige stationsomgeving van Alphen aan de Rijn zijn alle denkbare voorzieningen op

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Disclaimer 15 -- Duinluststraat

Nadere informatie

MAXHUIS HOOGTEHUIS SATURNUSSINGEL ALMERE POORT

MAXHUIS HOOGTEHUIS SATURNUSSINGEL ALMERE POORT MAXHUIS HOOGTEHUIS SATURNUSSINGEL ALMERE POORT Maxhuis Hoogte huis Saturnussingel is een tussenwoning met in de woonkamer een plafond van 4.10 meter hoog, 5,40 meter breed en 10, 11 of 12 meter diep en

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Vraagprijzen 15 Disclaimer

Nadere informatie

KRISTAL 03/07/2017 1

KRISTAL 03/07/2017 1 1 2 3 4 5 Homeruslaan Cyclopenstraat Centaurenstraat Nestorstraat Hermesstraat Achillesstraat Eddastraat Odinstraat Odysseestraat Iliasstraat Apollostraat Herassingel Artemissingel Polluxstraat Polluxstraat

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

SMAAKVOL BOUWEN PAMPUSHOUT ALMERE

SMAAKVOL BOUWEN PAMPUSHOUT ALMERE SMAAKVOL BOUWEN PAMPUSHOUT ALMERE Leukehuizen.nl 0641 246 405 info@leukehuizen.nl Smaakvol Bouwen is een moderne woning met een eigen uitstraling, gebouwd met goede materialen. Smaakvol Bouwen is bovendien

Nadere informatie

TE KOOP. Wijnhaven 71 m 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 134m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wijnhaven 71 m 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 134m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wijnhaven 71 m 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 134m² Vraagprijs 650.000 k.k. KENMERKEN Prijs 650.000 k.k. Postcode 3011 WJ Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Portiekflat Tuin Ja,

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De prachtige twee-onder-een-kapwoning met zijentree heeft extra ruime afmetingen en is voorzien van een aangebouwde, stenen berging en eigen parkeerplaats. Dat is luxe wonen en

Nadere informatie

Spanjestraat 48 TE KOOP. Almere. "2-Kamer hoekappartement uit 2016 in complex "Duinpoort 1""

Spanjestraat 48 TE KOOP. Almere. 2-Kamer hoekappartement uit 2016 in complex Duinpoort 1 TE KOOP Spanjestraat 48 Almere "2-Kamer hoekappartement uit 2016 in complex "Duinpoort 1"" Over Spanjestraat 48 Keurig startersappartement, gelegen op de hoek. Pak de verhuisdozen maar want je kunt er

Nadere informatie

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen Wonen in De Laren Meerveldplein 19 appartementen De Laren Meerveldplein Almere-Haven Wonen in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Almere-Haven In plan De Laren Meerveldplein realiseert de Alliantie

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Stadswoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Stadswoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Stadswoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad GBO aantal Buitenruimte + Vraagprijs v.o.n. adres (m2) slaapkamers bezonning excl parkeren Eva Besnyöstraat

Nadere informatie

SMAAKVOL BOUWEN SATURNUSSINGEL ALMERE

SMAAKVOL BOUWEN SATURNUSSINGEL ALMERE SMAAKVOL BOUWEN SATURNUSSINGEL ALMERE Leukehuizen.nl 0641 246 405 info@leukehuizen.nl Smaakvol Bouwen is een moderne woning met een eigen uitstraling, gebouwd met goede materialen. Smaakvol Bouwen is bovendien

Nadere informatie

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het!

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Vastgoedregisseur BV Van der Clusenstraat 6, 5553 EL Valkenswaard T: 040-242 32 23 E: info@vastgoedregisseur.nl I:

Nadere informatie

HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN

HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN INHOUD Wonen in een park 04 Locatie Het Heuvelpark 06 Plankaart 08 Appartementen 14 Comfort en veiligheid 31 Lagenoverzicht 34 Colofon 38 2 3 HET HEUVEL

Nadere informatie

2 0 A P PA R T E M E N T E N K A T W I J K

2 0 A P PA R T E M E N T E N K A T W I J K 2 0 A P PA R T E M E N T E N K A T W I J K 3 W O N E N I N U R B A N V I L L A 5 O V E R Z I C H T V E R D I E P I N G E N 6 D E A P P A R T E M E N T E N 16 K E U K E N, S A N I T A I R E N T E G E L

Nadere informatie

MISSIE HUIS. Woningplattegronden

MISSIE HUIS. Woningplattegronden MISSIE HUIS Woningplattegronden BOK D BOK B 109 UXE APPARTEMENTEN BOK C BOK A Aan de noordzijde van het deels monumentale terrein waarop het Missiehuis Hoorn zich bevindt, bouwen wij met respect voor het

Nadere informatie

Superlofts Groningen LOFT APPARTEMENT 1

Superlofts Groningen LOFT APPARTEMENT 1 Superlofts Groningen LOFT APPARTEMENT 1 type G,H & I 25 maart 2019 [derde druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts

Nadere informatie

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 1 De plaats Nuth is gelegen tussen Heerlen en Sittard-Geleen. De bosrijke omgeving, optimale bereikbaarheid en de centrale ligging in Zuid-Limburg, maken van Nuth

Nadere informatie

Salsastraat 9 1448 VE Purmerend

Salsastraat 9 1448 VE Purmerend Salsastraat 9 1448 VE Purmerend Vraagprijs: 189.000,- kosten koper Superleuke woning in de populaire woonwijk De Weidevenne. Arthur de Bock ERA Makelaardij Mastbos 2 1447 TL, PURMEREND Tel: 0299-666641

Nadere informatie

Kies uw nieuwe woning

Kies uw nieuwe woning Oplevering 1e kwartaal 2011 Kies uw nieuwe woning Ruimte, luxe en licht. Met een heel bijzonder uitzicht en uitstekende bereikbaarheid. Van een ruim appartement met twee slaapkamers tot een fraai penthouse.

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

CalandTwo - Den Haag. Te huur: 92 sociale en 25 vrije sector huurappartementen

CalandTwo - Den Haag. Te huur: 92 sociale en 25 vrije sector huurappartementen CalandTwo - Den Haag Te huur: 92 sociale en 25 vrije sector huurappartementen Inhoud Wonen in Laakhaven West... 3 CalandTwo... 3 Informatie over de appartementen... 4 Situatietekening... 5 Gevels... 6

Nadere informatie

Baden Powellweg 59, Amsterdam

Baden Powellweg 59, Amsterdam Baden Powellweg 59, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.500 bepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 14-03-2019 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.500 Totale servicekosten

Nadere informatie

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen OPTIELIJST 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen Sluitingsdatums ten behoeve van bouwnummer 6, 9, 12, 13, 18, 19, 24, 25 en 30 Aangezien er sprake is van een seriematig bouwproces, zijn de

Nadere informatie

Te Koop. Veermonde GH Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Veermonde GH Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Veermonde 16 3434 GH Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Veermonde 16 te 3434 GH Nieuwegein Vraagprijs : 540.000,--

Nadere informatie

Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen

Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen Ligging van de appartementen en de plattegronden Hiernaast kunt u terug vinden welk type appartement zich waar bevindt op de drie woonlagen en welk

Nadere informatie

Zorgeloos wonen in een modern hof

Zorgeloos wonen in een modern hof Zorgeloos wonen in een modern hof 22 comfortabele nieuwbouw appartementen Centraal gelegen nabij centrum en station noorderhof-hillegom.nl Noorderhof Hillegom zorgeloos wonen in een modern hof Nabij de

Nadere informatie

TE KOOP. Wijnhaven 67 R 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 121m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wijnhaven 67 R 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 121m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wijnhaven 67 R 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 121m² Vraagprijs 500.000 k.k. KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 3011 WJ Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Tuin Ja, Zonneterras,

Nadere informatie

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Voor ieder wat wils! INHOUD Architect aan het woord 3 Situatie & Locatie 4 Type Kastelein 6 Vogelvlucht 8 Type Troubadour 10 Impressie twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k 4 kamer- appartement LEIDERDORP Westerschans 15 vraagprijs 295.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP)

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW WELKO! GOES Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. Gebouw Goes vormt samen met gebouw Haag het project met in totaal

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Pekkendam 10 P Pekkendam 10 Een vrijstaand familiehuis (villa van 324

Nadere informatie

Optielijst meer- en minderwerk

Optielijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 Telefoon 033-4535959 Inschrijfnr. KVK 64953815 Ruwbouwopties Bouwkundig B01-124 Uitbouw achterzijde 120 cm diep, 540 cm breed 13.550,00 - uitbouw conform bijgevoegde tekening - installaties

Nadere informatie

Brochure The GreenHouse

Brochure The GreenHouse Brochure The GreenHouse 3d impressies parkzijde woonkamer Blad 2 van 7 daktuin straatzijde Situatieschets Locatie; Homeruskwartier, Almere 1:2000, maten in mm. 584 Blad 3 van 7 Parkontwerp en beeld van

Nadere informatie

Wonen in de oude binnenstad van Vianen 9 stadsappartementen Langendijk en Badhuisstraat

Wonen in de oude binnenstad van Vianen 9 stadsappartementen Langendijk en Badhuisstraat Wonen in de oude binnenstad van Vianen 9 stadsappartementen Langendijk en Badhuisstraat Ligging van de appartementen Hieronder kunt u terug vinden welk stadsappartement zich waar bevind en welke parkeerplaats

Nadere informatie

Biancaland DA Den Haag k.k.

Biancaland DA Den Haag k.k. TE KOOP Biancaland 85 2591 DA Den Haag 537.500 k.k. KENMERKEN Prijs 537.500 k.k. Postcode 2591 DA Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Keuzes voor uw nieuwe woning

Keuzes voor uw nieuwe woning Keuzes voor uw nieuwe woning 8 juni 2016 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Uw woning naar wens Gefeliciteerd met de

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

JULIAAN STOER WONEN, LEKKER LEVEN

JULIAAN STOER WONEN, LEKKER LEVEN 14 STOERE WONINGEN IN KLASSIEK JASJE LAATSTE NIEUWBOUW IN HART CASTRICUM JULIAAN STOER WONEN, LEKKER LEVEN www.juliaancastricum.nl BIESTERBOS bv INHOUD Stoere, traditionele architectuur met een knipoog

Nadere informatie

Te Koop. Noordstedeweg KC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Noordstedeweg KC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Noordstedeweg 74 3431 KC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Noordstedeweg 74 te 3431 KC Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale

Nadere informatie

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244 Aan de rand van Eindhoven/Meerhoven gelegen, royaal opgezet en

Nadere informatie

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spaarwaterhof 17 2593 RS Den Haag Maisonnette, Appartement, 85m² Vraagprijs 315.000 k.k. Vraagprijs 315.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Maisonnette, Appartement

Nadere informatie

Aelmere State. Luxe 3- en 4 kamer appartementen. Almere. Domus Planontwikkeling

Aelmere State. Luxe 3- en 4 kamer appartementen. Almere.  Domus Planontwikkeling Aelmere State Luxe 3- en 4 kamer appartementen Almere Domus Planontwikkeling www.aelmerestate.nl 1 BOUWLOCATIE Almere Eind 1976 kwamen de eerste bewoners naar Almere Haven en al in 1994 werd de 100.000e

Nadere informatie

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k.

Grotemarkt 166, 3011 PA Rotterdam ,- k.k. , 3011 PA Rotterdam 475.000,- k.k. Omschrijving SPECTACULAR LIVING! Dit is wat je noemt bijzonder wonen in het meest hippe gedeelte van de stad. Op een zeer gunstige locatie in de fameuze Markthal bieden

Nadere informatie

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken.

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken. PRIJSLIJST Bouwfonds Ontwikkeling BV Regio Zuid-West Gemeente Project Woningtype : Pijnacker : Plan Keijzershof : Bosuil Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2623363

Nadere informatie

Suydersee State. Luxe 3- en 4 kamer appartementen. Almere. Domus Planontwikkeling

Suydersee State. Luxe 3- en 4 kamer appartementen. Almere.  Domus Planontwikkeling Suydersee State Luxe 3- en 4 kamer appartementen Almere Domus Planontwikkeling www.suyderseestate.nl 1 BOUWLOCATIE Almere Eind 1976 kwamen de eerste bewoners naar Almere Haven en al in 1994 werd de 100.000e

Nadere informatie

Wonen op IJburg Blok 20, Bert Haanstrakade

Wonen op IJburg Blok 20, Bert Haanstrakade Wonen op IJburg Blok 20, Bert Haanstrakade 32 sociale huurappartementen Over Blok 20 Wonen op IJburg Op IJburg voel, proef en beleef je de ingredienten water, stad en strand. IJburg is met recht een moderne

Nadere informatie

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Omschrijving Romkeslaan 16 - Leeuwarden Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden, op een leuke plek aan het riviertje "De

Nadere informatie

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen

Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Nieuwbouw 3 levensloopwoningen 2 een- en tweepersoonswoningen Versie: 18 maart 2019 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen

Nadere informatie

GEBOUW HAAG. Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving.

GEBOUW HAAG. Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. GEBOUW HAAG (HUUR) GEBOUW HAAG Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. Gebouw Haag vormt samen met gebouw Goes het project met in totaal 66 appartementen

Nadere informatie

Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem

Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem Move2Kralingen XL-CityLiving aan de groene Boezem www.move2kralingen.nl Binnenkort wordt gestart met de transformatie van het imposante gebouw in Kralingen-West aan de Gerdesiaweg 486-488. Bij de ombouw

Nadere informatie

De Narcis - Den Haag. Te huur: 22 sociale huurappartementen

De Narcis - Den Haag. Te huur: 22 sociale huurappartementen De Narcis - Den Haag Te huur: 22 sociale huurappartementen Inhoud Wonen in Bohemen, Meer en Bos... 3 Wonen in De Narcis... 3 Informatie over de appartementen... 4 Situatietekening... 5 Gevels... 6 Verdiepingsoverzichten...

Nadere informatie

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie!

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! 152.500 v.o.n. compleet wonen inclusief luxe keuken met alle apparatuur, volledig betegelde luxe badkamer en topmerk laminaatvloer De Hanze 12: betaalbaar

Nadere informatie

HUGO DE GROOTLAAN 68 s-hertogenbosch

HUGO DE GROOTLAAN 68 s-hertogenbosch HUGO DE GROOTLAAN 68 s-hertogenbosch Algemene informatie: Soort: appartement, 4e verdieping Kamers: 3 (waarvan 2 slaapkamers) Woonoppervlakte: ca. 88m² Balkon / buitenruimte: ca. 13m² Externe bergruimte:

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

TE KOOP ,-- K.K. Nederlandstraat DB ALMERE

TE KOOP ,-- K.K. Nederlandstraat DB ALMERE TE KOOP 199.500,-- K.K. Nederlandstraat 146 1363 DB ALMERE Het appartement is voorzien van indrukwekkende hoge plafonds en gelegen op 3e verdieping. Het appartement kenmerkt zich door de uitstraling van

Nadere informatie

Engelandstraat 86 TE KOOP. Almere. "Een fantastisch appartement met een geweldige vrije ligging!"

Engelandstraat 86 TE KOOP. Almere. Een fantastisch appartement met een geweldige vrije ligging! TE KOOP Engelandstraat 86 Almere "Een fantastisch appartement met een geweldige vrije ligging!" Over Engelandstraat 86 **Dit appartement wordt aangeboden met een vanafprijs (starting price)** Spullen inpakken

Nadere informatie

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk 34 huurwoningen Huren op een unieke locatie aan de Maasdijk Op deze unieke locatie is Mooiland in samenwerking met Gemeente Cuijk en Pantein gestart met de

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

--- Verkoopdocumentatie verkoop.delft@bouwfonds.nl

--- Verkoopdocumentatie verkoop.delft@bouwfonds.nl Aan de geïnteresseerden van het woningtype Jasmijn in het plan Baanhoek-West te Sliedrecht Bouwfonds Ontwikkeling BV Regio Zuid-West Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400

Nadere informatie

TE KOOP. Wijnhaven 73 L 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 85m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wijnhaven 73 L 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 85m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wijnhaven 73 L 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 85m² Vraagprijs 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Postcode 3011 WJ Ligging In centrum Woningtype Portiekflat Tuin Ja, Zonneterras,

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Warmelo 4 W Warmelo 4 Een uniek door Piet Boon verbouwde vrijstaande villa

Nadere informatie

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM

HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM HOEDEMAKERSPOLDER DOKKUM INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking... 13 6. Keuzemogelijkheden...

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 1

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 1 Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 1 type L & N 25 maart 2019 [tweede druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts

Nadere informatie

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN

Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN Thús Wonen DE BOUSTIEN - DE WESTEREEN INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie... 2 2. Wat gaan we bouwen?... 3 3. Plattegronden, indeling en afwerking... 4 4. Huurprijzen... 12 5. Hoe komt u in aanmerking?...

Nadere informatie

driekamerappartement op de tiende, twaalfde of dertiende verdieping Netto huurprijs 800 Per maand Prachtig uitzicht!

driekamerappartement op de tiende, twaalfde of dertiende verdieping Netto huurprijs 800 Per maand Prachtig uitzicht! driekamerappartement op de tiende, twaalfde of dertiende verdieping Netto huurprijs 800 Per maand Prachtig uitzicht! Objectinformatie Plattegrond Buurt 3-5 6 7 Plaats: Amsterdam Stadsdeel: Nieuw-West Buurt:

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

47 appartementen. Almere Poort Beneluxlaan

47 appartementen. Almere Poort Beneluxlaan 47 appartementen Almere Poort Beneluxlaan YourChoice, jouw nieuwe thuis Toe aan een nieuw huis! Omdat je op jezelf wilt gaan wonen met je grote liefde of omdat je toe bent aan een huis zonder trappen.

Nadere informatie

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt De Hoopstraat 39 1335 WC ALMERE Oostvaardersbuurt Almere Buiten Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00

Nadere informatie

Botersloot 421, 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k.

Botersloot 421, 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k. , 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k. Omschrijving HOEKAPPARTEMENT MET DE MEEST GUNSTIGE LIGGING IN HET APPARTEMENTEN COMPLEX. Hierdoor heeft het luxe 3-appartement op de 11de verdieping fenomenaal uitzicht

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 2

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 2 Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 2 type M & O 25 maart 2019 [tweede druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts

Nadere informatie

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8

DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 DSL24 DUURZAAM WONEN IN HOOGRAVEN Bouwnummers 1 t/m 8 UITLEG KOPERSKEUZES EN KEUKENSHOWROOM GOED VOORBEREID OP WEG NAAR JE NIEUWE APPARTEMENT IN UTRECHT Inhoudsopgave 1. Goed voorbereid op weg naar je

Nadere informatie