bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc"

Transcriptie

1 bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc

2 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Baanbrekende technologie, exceptionele kleuren Kleur is buitengewoon belangrijk is onze huidige wereld met grote informatiestromen en supersnelle communicatie. Levendige kleuren vestigen de aandacht op de boodschap. Konica Minolta heeft vanuit deze gedachte een opzienbarende innovatie geleverd. Deze unieke digitale kleurenprinter produceert mede dankzij de revolutionaire High Chroma tonertechnologie ronduit magnifieke kleuren. n De uitzonderlijke bizhub PRESS C70hc van Konica Minolta is voorzien van de revolutionaire High Chroma (hc)-toner, die natuurgetrouwere RGB-kleuren reproduceert dan welke bestaande toner ook. De bizhub PRESS C70hc biedt een kleuren palet dat zeer dicht bij het srgb-gamma ligt. Hierdoor wordt het scala aan kleuren die kunnen worden gereproduceerd, aanzienlijk uitgebreid en ontstaan kleuren die de werkelijkheid, originelen en schermafbeeldingen dichter benaderen dan ooit voorheen. n Iedereen die ernaar streeft, snel een hogere kwaliteit te leveren tegen een scherpere prijs, zoals creatieve professionals, grafische ontwerpers, specialisten uit de grafische industrie, commerciële drukkers en printleveranciers, zullen de ongeëvenaarde prestaties van de bizhub PRESS C70hc waarderen. De RGB-functies van de digitale kleurenprinter van Konica Minolta gaan hand in hand met de voordelen die worden geboden door de veelzijdige methoden voor dataverwerking. Hierdoor is de bizhub PRESS C70hc de ideale digitale productieoplossing voor printopdrachten met een krappe deadline. n Dankzij de printsnelheid van 71 kleurenpagina s per minuut is de bizhub PRESS C70hc een zeer betaalbaar systeem die voor de beste printresultaten zorgt. Niet alleen commerciële drukkers, printleveranciers en professionals in de grafische kunst, maar ook eindgebruikers, zoals reclamebureaus en winkelketens, kunnen hiermee hun dienstverlening, producten en services differentiëren om zich te onderscheiden van de rest van de markt.

3 Versterking van communicatie via verschillende media Verkoop-, marketing- en productboodschappen worden tegenwoordig niet meer alleen via drukwerk gecommuniceerd, maar ook via internet en mobiele apparatuur. Daarom is in de grafische industrie bij het kleurenbeheer een verschuiving gaande van het traditionele CMYK-procedé naar een meer flexibele RGB-workflow. Bij het communiceren via verschillende media levert dit aanzienlijke voordelen op: doordat er veel meer formaten worden ondersteund, is het eenvoudiger om via uiteenlopende communicatieplatforms een bedrijfsnaam of merk uit te dragen. De unieke HC-toner in de innovatieve bizhub PRESS C70hc is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van RGB-workflows. Dankzij het brede toepassingsbereik is dit dé oplossing voor printtoepassingen met toegevoegde waarde: n De revolutionaire HC-toner van de bizhub PRESS C70hc produceert sprankelende, natuurlijke kleuren. Dankzij de naadloze integratie in RGB-kleurenworkflows, kunnen kleuren snel en gemakkelijk worden ingesteld en geconverteerd; de kleuren worden volgens het WYSIWYGprincipe vrijwel precies geprint zoals ze er op het beeldscherm uitzien. n De bizhub PRESS C70hc combineert deze buitengewone kleurenkwaliteit met een indrukwekkende mediaflexibiliteit en uitgebreide inline afwerkingsfuncties, waardoor ook de meest uiteenlopende printproducten kunnen worden vervaardigd in korte of lange printcycli. n De bizhub PRESS C70hc biedt keuze uit verschillende controllers van Konica Minolta, Fiery en Creo, en voldoet dankzij geoptimaliseerde workflowoplossingen aan de eisen die bij professioneel digitaal printen met hoge snelheid worden gesteld. De innovatieve digitale technologie van de bizhub PRESS C70hc is ideaal voor het printen van kleinere oplagen en variabele data; dankzij de economische prestaties is elke printgang winstgevend, zelfs bij een enkel fotoboek. Tot het grote aantal mogelijke toepassingen behoort onder meer de productie van direct mail-materiaal en het printen van marketingmateriaal. grafieken, brochures, visitekaartjes en etiketten zien er stuk voor stuk beter uit als ze op de bizhub PRESS C70hc worden geprint. Hetzelfde geldt voor verkoopmateriaal dat wordt gebruikt in bijvoorbeeld winkels, warenhuizen en supermarkten. Foto s en fotoboeken zijn sprekende voorbeelden die laten zien hoe breed het kleurenpalet is dat met de bizhub PRESS C70hc kan worden geprint.

4 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Ongeëvenaarde helderheid, uitstekende scherpte Met de ontwikkeling van de revolutionaire High Chroma tonertechnologie heeft Konica Minolta baanbrekend werk verzet dat tot nieuwe vraag en een nieuwe afzetmarkt zal leiden. De opzienbare prestaties van de bizhub PRESS C70hc zijn te danken aan het gebruik van HC-toner, die kleuren uitzonderlijk helder maakt en ideaal is voor het printen van bijvoorbeeld zeer uiteenlopend marketing- en reclamemateriaal. De HC-toner is voortgekomen uit de tonertechnologie Simitri HD van Konica Minolta, en biedt een grotere kleurenverzadiging dan mogelijk is via het traditionele CMYK-procedé. Er wordt gebruik gemaakt van materiaal dat voor uitzonderlijk levendige kleuren zorgt. Hierdoor worden de kleuren van HC-toner als veel helderder waargenomen. De belangrijkste eigenschap van de HC-toner is het feit dat met deze toner een veel groter deel van het srgbgamma kan worden gereproduceerd dan voorheen. Daardoor komt het kleurengamma van de bizhub PRESS C70hc zeer dicht in de buurt van srgb. Kleurenconversie wordt relatief eenvoudig doordat de vorm van het gamma sterk op srgb lijkt. Dit heeft het voordeel dat kleuren bijna exact kunnen worden geproduceerd zoals ze op bijvoorbeeld het computerbeeldscherm worden getoond.

5 n De HC-toner is gebaseerd op de eigen Simitri HD (High Definition) gepolymeriseerde toner van Konica Minolta. Tijdens een onderzoeks- en ontwikkelingsproces van meerdere jaren heeft Konica Minolta deze unieke toner ontwikkeld om de afbeeldingkwaliteit van zijn digitale kleurenprinters te verhogen. Ook na de introductie zijn de opmerkelijke eigenschappen van Simitri HD gepolymeriseerde toner doorlopend verfijnd en geoptimaliseerd één van de factoren die hebben geleid tot de ontwikkeling van de unieke HC-toner. n De HC-toner wordt geproduceerd via enkelvoudige polymerisatie. De geproduceerde tonerdeeltjes zijn aanzienlijk kleiner en gelijkmatiger van vorm dan bij traditioneel geproduceerde toner. Dankzij deze minuscule tonerdeeltjes met een regelmatige vorm realiseert de HC-toner een ongekende printkwaliteit. Deze onderscheidt zich onder meer met haarscherpe tekst en lijnen en een fijne afwerking die vergelijkbaar is met offset-drukwerk. Nauwkeurige reproductie van afbeeldingen en tekst Toner op poederbasis HC toner Duidelijke stip Scherpe, dunne lijn Duidelijke en scherpe tekst n Bovendien biedt de HC-tonertechnologie grote kwaliteitsverbeteringen voor kleurenfoto s en illustraties, en zorgt ze voor scherpe afdrukken bij een lager tonerverbruik. Dankzij de olievrije afwerking kan er op het document geschreven worden. Zo kan indrukwekkend direct mail- of verkoopmateriaal in levendige kleuren worden geproduceerd om de aandacht van lezers en gebruikers te trekken en waarmee de verkoop van de geadverteerde producten kan worden gestimuleerd. n De HC-toner zorgt voor energiebesparing doordat de fixeertemperatuur opvallend laag is. Hierdoor is de printer zeer voordelig in het gebruik, terwijl desondanks een breed scala aan media wordt ondersteund. Bovendien komt er bij de milieuvriendelijke productie minder CO2 vrij en gaat er tijdens het printen minder toner verloren. n De bizhub PRESS C70hc is de ideale oplossing voor professionals die zichzelf, hun producten en hun diensten willen onderscheiden van hun concurrenten en die meerwaarde willen bieden bij on-demand printen.

6 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Technologieën voor kleurenverwerking De bizhub PRESS C70hc biedt het allernieuwste op het gebied van Konica Minolta s eigen geavanceerde technologie voor kleurenverwerking. Innovaties zoals S.E.A.D. II, ITbit-technologie, CRS, HC-toner en de papiertoevoertechnologie van Konica Minolta waarbij gebruik wordt gemaakt van lucht garanderen een uitmuntende kwaliteit en probleemloze verwerking, met het hoogst haalbare aan printresultaat en betrouwbaarheid. S.E.A.D. II S.E.A.D. II is ontwikkeld door Konica Minolta en staat voor Screen-Enhancing Active Digital Process. Dit proces combineert een aantal technische innovaties, waarmee voor uitzonderlijke kleurenreproductie bij hoge snelheden wordt gezorgd. S.E.A.D. II is de tweede generatie in de technologieën voor kleurenverwerking van Konica Minolta en biedt de volgende voorzieningen: n ITbit-technologie Door middel van contourverwerking worden tekens dunner weergegeven, zodat ze minder dik overkomen. Contourverwerking is vooral nuttig bij de reproductie van witte tekens tegen een donkere achtergrond en vermindert het optreden van kartelranden bij halftoontekens. n Printresolutie 1200 x 1200 dpi x 8 bit De indrukwekkende printresolutie van de bizhub PRESS C70hc levert haarscherpe tekens en zeer dunne lijnen. In combinatie met de eigen HC-toner van Konica Minolta resulteert dit in een printkwaliteit die vergelijkbaar is met offset-reproducties. n Frequency Modulated (FM)-rastertechnologie Mede dankzij de uitstekende resolutie van 1200 dpi biedt de bizhub PRESS C70hc aanvullende rasters voor afdrukken van hogere kwaliteit. Dit zorgt voor realistische afbeeldingreproducties die de printdata exact evenaren. De nieuwe Frequency Modulated (FM) schermtechnologie levert scherpe afbeeldingen zonder moiré-effecten of gekartelde lijnen. Zonder ITbittechnologie Met ITbittechnologie

7 Grote keuze aan controllers Om te voldoen aan de uiteenlopende vereisten die in de meeste professionele printomgevingen worden gesteld, kan de bizhub PRESS C70hc worden uitgerust met één van drie verschillende controllers: n De externe EFI-controller IC-306 is een universele controller die de indrukwekkende systeemfunctionaliteit ondersteunt met de nieuwste Fierytechnologie en die fungeert als intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface tussen de gebruiker en de digitale printer. n De externe CREO-controller IC-307 is de perfecte oplossing voor VDP-applicaties (Creo VPS) en een ideale keuze voor hybride PrePressworkflows. De eigen Creo Colour servertechnologie ondersteunt de workflows op de bizhub PRESS C70hc met als resultaat: hoge printkwaliteit en ongekende productiviteit. n De interne Konica Minolta-controller IC-601 maakt kleurenbeheer betaalbaar en kan naadloos worden geïntegreerd in een brede keuze aan toepassingen van Konica Minolta. Een van de sterkste punten van de IC-601 is dat deze controller volledig in de bizhub PRESS C70hc kan worden geïmplementeerd en de bediening via het touchscreen ondersteund wordt.

8 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Optimale veelzijdigheid van het begin tot het einde De professionele afwerking van het geprinte product is een pré bij elk productieproces; daarbij is flexibiliteit essentieel. De bizhub PRESS C70hc kan worden uitgerust met tal van afwerkingsopties, zowel op instapniveau als voor gevorderde gebruikers. Het kleurenreproductiesysteem van Konica Minolta voldoet aan alle klanteisen:bijvoorbeeld op het gebied van perforeren en nieten, en biedt een brede keuze aan vouwfuncties en mogelijkheden voor het maken van boekjes. bizhub PRESS C70hc (hoofdunit) De professionele afwerking begint binnen in de bizhub PRESS C70hc een keur aan geavanceerde functies waarborgt de productie van professionele documenten. Mixplex maakt het mogelijk om enkelzijdige en dubbelzijdige pagina s binnen hetzelfde document te combineren. Met Mixmedia kan de gebruiker afzonderlijke papiersoorten uit verschillende laden toevoegen op paginaniveau. Met de gecombineerde Mixmedia- en Mixplexfunctie wordt de productie van complexe enkelen dubbelzijdige documenten op verschillende media volledig geautomatiseerd. Enkelzijdig afdrukken Mixplex enkelzijdige en dubbelzijdige wissel binnen een opdracht Dubbelzijdig afdrukken Gecombineerd mixmedia/mixplex Papier en toner bijvullen tijdens productie Mixmedia witte en gekleurde vel vanuit verschillende laden Papierinvoer (LU-202) De bizhub PRESS C70hc is uitgerust met de grote cassette LU-202, waarin maximaal 4250 vel papier past. Door het gebruik van lucht bij de papierinvoer en de optionele verwarming kan op verschillende soorten media worden geprint. Mixplex enkelzijdige en dubbelzijdige wissel binnen een opdracht Gecombineerd mixmedia/mixplex Mixmedia witte en gekleurde vel vanuit verschillende laden Papierinvoer (PF-602) De papierinvoer PF-602 verhoogt de papiercapaciteit tot 7500 vel. De mediaflexibiliteit van de bizhub PRESS C70hc wordt bovendien nog vergroot door het gebruik van lucht bij de papierinvoer en de optionele verwarming Mixplex enkelzijdige en dubbelzijdige wissel binnen een opdracht Gecombineerd mixmedia/mixplex Mixmedia witte en gekleurde vel vanuit verschillende laden Nietafwerkingseenheid (FS-531)* Deze afwerkingseenheid is de perfecte keuze voor het printen van marketingmateriaal en bedrijfsdocumenten op de bizhub PRESS C70hc. Hoeknietje Rugnietje 2-gaats perforatie** 4-gaats perforatie** groeperen en staffelen Nieteenheid (FS-521) Als de bizhub PRESS C70hc wordt voorzien van de FS-521, kan op meerdere posities worden geniet: ideaal voor het maken van handleidingen, rapporten en andere documentatie met een groot aantal bladen. Hoeknietje Rugnietje variable staple length groeperen en staffelen

9 Boekjesafwerkingseenheid (FS-612)* Als de bizhub PRESS C70hc wordt uitgebreid met de boekjesafwerkingseenheid, kan de productie van boekjes en brochures worden geautomatiseerd, met de mogelijkheid om inline in het midden te vouwen en te nieten. Hoeknietje Rugnietje Invoegen van een kleurenvel in een boekje*** 2-gaats perforatie** 4-gaats perforatie** Half-vouw Invoegen van een voorbedrukte omslag in een boekje*** Briefvouw-in Boekje (vouwen en midden nieten) Groeperen en staffelen Vouw- en perforeereenheid (FD-503) De FD-503 is de beste keuze voor het produceren van bijvoorbeeld mailings en brochures, en werkt optimaal in combinatie met de boekjesmaker, de nietafwerkingseenheid of de bindeenheid. De vouw- en perforeereenheid biedt zes verschillende vouwprogramma s. 2-gaats perforatie Half-vouw 4-gaats perforatie Briefvouw-in Invoegen van een kleurenvel in een boekje Luikvouw Lettervouw-uit Invoegen van een voorbedrukte omslag in een boekje Dubbele parallel-vouw Mixmedia vanuit diverse laden z-vouw Multi(GBC) perforeereenheid (GP-501)**** Met de meervoudige perforeereenheid kunnen meerdere (GBC) bladen op de volle systeemsnelheid worden geperforeerd ter voorbereiding van het offline maken van ringbanden. Er zijn verschillende stanssets verkrijgbaar die zijn afgestemd op de meest gebruikte perforeermethoden, zoals binden op basis van metaal (velo) en kunststof ( ring). Multi perforeren Stapeleenheid (LS-505) Als deze wordt uitgerust met de grote stapeleenheid, past de bizhub PRESS C70hc bij uitstek in omgevingen waar al afwerkingsvoorzieningen aanwezig zijn, zoals invoeg- of snijmachines. Een grote verbetering voor alle near-line afwerkingswerkzaamheden. Verwisselbare trolley Gestaffelde uitvoer Eenheid voor het maken van boekjes (SD-506) De eenheid voor het maken van boekjes vormt een ideaal afwerkingssysteem voor alle soorten geniete en schoongesneden boekjes. Hiermee kan de online productie van folders, brochures, catalogi en ander marketing- verkoop- en opleidingsmateriaal worden versneld. Invoegen van een kleurenvel in een boekje***** Brief-vouw-in Invoegen van een voorbedrukte omslag in een boekje***** Boekje (vouwen en midden nieten) Meerdere vel vouwen Trimmen Perfecte bindeenheid (PB-503) Dit is de afwerkingseenheid voor de inline productie van alle soorten perfect gebonden boeken. Tot de geboden functies behoort het insteken van Z-vouwen en het insteken van vooraf geprinte kleurenomslagen en -vel. Er kunnen boeken worden gebonden met een rugbreedte van maximaal 30 mm; ook is het inline schoonsnijden van omslagen mogelijk. De ingebouwde lade heeft een capaciteit van maximaal 1000 vel, en de gebonden boeken worden op een trolley gestapeld. perfect binder perfect binder met Z-vouw Perfect binder met kleurenkaft omslag Perfect binder met voorbedrukte tussenbladen * Optionele post inserter (PI-502) en perforeerset (PK-512/513) verkrijgbaar, ** vereist PK-512/513, *** vereist PI-502, ***** vereist RU-506, ***** vereist FD-503

10 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Configuraties systeem De bizhub PRESS C70hc onderscheidt zich door zijn modulaire opbouw, waardoor tal van systeemconfiguraties ondersteund worden. Dankzij de vele verschillende productversies is vrijwel elke combinatie mogelijk. De systemen voldoen aan de belangrijkste klantwensen en kunnen bovendien individueel worden aangepast. Systeem A Het systeem voor brochures, marketingmateriaal en direct mailing n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Perforeren, vouwen en nieten n Nieten n Boekjes maken met max. 20 vel/80 afbeeldingen A Systeem 0 Het systeem voor direct mailing, marketingmateriaal en brochures n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 4250 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit LU-202 of bypass-lade) n Perforeren, vouwen en nieten n Nieten n Boekjes maken met max. 20 vel/80 afbeeldingen 0 System DSF Het systeem voor brochures en direct mailing n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Diverse mogelijkheden voor perforeren, vouwen en nieten n Nieten en boekjes maken met maximaal 50 vel/200 afbeeldingen n Maximaal 100 vel nieten F S D

11 System L Het systeem voor mailingen, flyers in combinatie met bestaande afwerkingsapparatuur n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Toner en papier zonder onderbreking bijvullen n Stapelcapaciteit maximaal 5000 vel n Papier wordt op trolley gestapeld L System F Het systeem voor rapporten en flyers n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Papieruitvoer maximaal 3200 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Toner en papier zonder onderbreking bijvullen n Maximaal 100 vel nieten met variabele nietlengte F System DB Het systeem voor perfect gebonden boeken, fotoboeken en marketingmateriaal n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m2 (vanuit onderste lade PF-602) n Diverse mogelijkheden voor perforeren en vouwen n Boeken binden met een dikte tot 30 mm via toepassing van hete lijm n Naderhand insteken van omslagvel vanuit verschillende bronnen en inline schoonsnijden van omslagen B D

12 Technische specificaties Specificaties printer Printsnelheid A4 Max. 71 ppm Printsnelheid A3 Max. 38 ppm Printresolutie 1200 x 1200 dpi x 8bit Max.: 1200 x 3600 dpi equivalent Gradaties 256 gradaties Specificaties systeem Papiergewicht g/m 2, max. 300 g/m 2 Duplex-eenheid Omkeer-unit, g/m 2 Papierformaten A5-SRA3 (max.330 x 487 mm) Max. afbeeldingoppervlak 321 x 480 mm Capaciteit papierinvoer Max.: 7500 vel Hoofdeenheid: max vel PF-602: max vel LU-202: max vel Capaciteit papieruitvoer Max.: vel Stapeleenheid met trolley: 5000 vel Lade met grote capaciteit: 3000 vel Per sublade: 200 vel Afmetingen hoofdeenheid (B x D x H mm) 760 x 992 x 1076 mm Gewicht hoofdeenheid 356 kg (alleen hoofdeenheid) Specificaties controller IC-306 externe EFI Fiery-controller CPU Intel Core2 2,66 GHz RAM 2 GB werkgeheugen HDD 160 GB SATA harde schijf Interface Ethernet (10/100/1000-Base-T) Bestandsindelingen Adobe PostScript Level 1, 2, 3 Adobe PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a, 3; EPS(optie); TIFF(optie); TIFF/IT(optie); JPEG(optie); PPML; Creo VPS compatibel Fiery FreeForm v1/fiery FreeForm v2.1 Besturingssystemen Windows 7/2000/XP/Vista Windows Server 2003 / 2008 Macintosh OSX ( of later) Intel Macintosh OSX (10.4 of later) IC-307 externe Creo-controller CPU Intel Core 2,8 GHz RAM 2 GB systeemgeheugen 3 GB grafisch geheugen HDD 2x 500 GB systeemschijf 2x 500 GB afbeeldingschijf Interface Ethernet (10/100/1.000-Base-T) Bestandsindelingen Adobe PostScript 1, 2, 3; Adobe PDF 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a; EPS; TIFF(behalve 16 bit tiff); TIFF/IT; JPEG (behalve Progressive JPEG en JPEG 2000); CT/LW Creo Variable Print Specification (VPS) PPML Besturingssystemen Windows 7/XP/Vista Windows Server 2003/2008 Macintosh OSX up to 10.6 (64bit) IC-601 interne Konica Minolta-controller CPU Intel Core2 2,8 GHz RAM 4 GB werkgeheugen HDD 2x 250 GB SATA schijfruimte Interface Ethernet (10/100/1.000-Base-T) Bestandsindelingen Adobe PostScript 3; PCL 5c/6; Native PDF; PDF 1.7; PDF/X-1a, X-3 EPS; TIFF, TIFF/IT; JPEG; PPML Besturingssystemen Windows 2000/XP/Vista /7 Windows Server 2003/2008 Macintosh OSX (10.4.x to 10.6.x) Accessoires Lade LU-202 met grote capaciteit 1 lade Papiercapaciteit: max vel Papiergewicht: g/m 2 Standaard papierformaten: B5 - SRA3 Min. papierformaat: 210 x 182 mm Max. papierformaat: 330 x 487 mm Papierinvoer PF laden Papiercapaciteit: max vel Papiergewicht: g/m 2 (onderste lade) Standaard papierformaten: B4 - SRA3 Min. papierformaat: 100 x 148 mm (onderste lade) Max. papierformaat: 330 x 487 mm Vouw- en perforeereenheid FD-503 Insteken vooraf geprinte vel (PI): 2 PI-laden voor 500 vel elk Perforeren (2 en 4 gaten) Vouwen (half vouwen, z-vouwen, luikvouwen, brieven naar binnen vouwen, brieven naar buiten vouwen, dubbel parallel vouwen) Sublade voor max. 200 vel Meervoudige (GBC) perforeereenheid GP-501 A4-vel meervoudig perforeren Door gebruiker te vervangen mallen voor: velo binden, kunststof kam, draadbinden, kleurenspoel, pro click Papiergewicht: g/m 2 Eenheid voor het maken van boekjes SD-506 Boekjes maken met max. 50 vel (200 afbeeldingen) Nieten, schoonsnijden Uitvoerlade voor max. 50 boekjes Meerdere brieven naar binnen vouwen (max. 5 vel) Meerdere vel half vouwen (max. 5 vel) Stapeleenheid LS-505 Stapelcapaciteit maximaal 5000 vel Stapelen op trolley Stapels automatisch verplaatsen Sublade voor max. 200 vel Papierklemmechanisme Perfecte bindeenheid PB-503 Bindsysteem met hete lijm Geïntegreerd aan 1 zijde schoonsnijden van dekbladen Boeken van A5 t/m A4+ (307 x 221 mm) Boekjes vanaf 10 vel tot 30 mm rugbreedte Lade voor omslagpapier tot 1000 vel Sublade voor max. 200 vel Boekjes stapelen tot maximaal 3300 vel, 2 stapels Nieteenheid FS-521 Maximaal 100 vel nieten op 2 punten en in de hoek Variabele nietlengte (snijmechanisme) Uitvoer max vel Sublade voor max. 200 vel Sorteren en groeperen met autom. verplaatsing Bevochtigingseenheid HM-101 Boekjesafwerkingseenheid FS-612 Boekjes maken met max. 20 vel (80 afbeeldingen) Nieten op 2 punten en in de hoek Maximaal 50 vel nieten Midden vouwen en brieven naar binnen vouwen Sorteren en groeperen met autom. verplaatsing Uitvoer max vel Sublade voor max. 100 vel Nietafwerkingseenheid FS-531 Nieten op 2 punten en in de hoek Maximaal 50 vel nieten Sorteren en groeperen met autom. verplaatsing Uitvoer max vel Sublade voor max. 100 vel Post inserter PI-502 (optie voor FS-612/FS-531) Vooraf geprinte vel insteken 2 PI-laden voor 200 vel elk Perforeerset PK-512 (optie voor FS-612/FS-531) Perforeren (2 en 4 gaten selecteerbaar) Perforeerset PK-513 (optie voor FS-612/FS-531) Perforeren (4 gaten) n Alle specificaties die verwijzen naar de papierinhoud betreffen A4-papier van 80 g/m2. n Alle specificaties die verwijzen naar scan-, kopieer- en printsnelheden betreffen A4-papier dat kruislings in de multipage- of simplex-modus wordt gescand, gekopieerd of geprint. n De ondersteuning en beschikbaarheid van de vermelde specificaties en functies hangt af van de gebruikte besturingssystemen, toepassingen, netwerkprotocollen en netwerk- en systeemconfiguraties. n Sommige productafbeeldingen tonen optionele accessoires n Specificaties en accessoires zijn gebaseerd op de gegevens die beschikbaar waren op het tijdstip waarop dit werd gedrukt en kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd. n Konica Minolta garandeert niet dat de vermelde specificaties geen fouten bevatten. n Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. n Alle andere merken en productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van de respectieve eigenaren zijn en worden hierbij erkend. Uw Konica Minolta Business Solutions Partner: Konica Minolta Business Solutions Nederland B.V. Postbus AE Badhoevedorp Tel: Fax: KM1199

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, productiesysteem De innovatie die de branche verandert Grafische bedrijven moeten

Nadere informatie

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, Productie systeem Krachtige kleuren tot in perfectie Kleuren zijn van essentieel belang voor de creativiteit

Nadere informatie

Een echt kleurengenie

Een echt kleurengenie bizhub PRO C65hc Een echt kleurengenie Baanbrekende technologie, uitzonderlijke kleuren In de hedendaagse wereld met zijn overvloed aan informatie en supersnelle communicatie is kleur ontzettend belangrijk

Nadere informatie

Betrouwbaar in kleur en productiviteit

Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501 Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501, productiesysteem Meer dan alleen flexibele kleurenproductie Reproductieafdelingen en drukkers moeten snel en flexibel kunnen reageren

Nadere informatie

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP Productiesysteem, bizhub PRO C6501e/eP Op en top productie in kleur Huisdrukkerijen en de print for

Nadere informatie

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitaal printen is begonnen PRODUCTION PRINTING KLEUR

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitaal printen is begonnen PRODUCTION PRINTING KLEUR bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitaal printen is begonnen PRODUCTION PRINTING KLEUR bizhub PRESS C8000 2 DE INNOVATIE DIE HET SPEL VERANDERT De toekomst van de digitale productie van drukwerk is

Nadere informatie

bizhub PRO 951 Laagdrempelige productie, hoge betrouwbaarheid Z/W PRODUCTION PRINTING

bizhub PRO 951 Laagdrempelige productie, hoge betrouwbaarheid Z/W PRODUCTION PRINTING bizhub PRO 951 Laagdrempelige productie, hoge betrouwbaarheid Z/W PRODUCTION PRINTING DIGITAAL PRINTEN IS DE WEG NAAR EFFICIËNTE GROEI De bizhub PRO 951 is het ideale zwart-wit systeem waarmee u groeit

Nadere informatie

bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie www.konicaminoltaeurope.com

bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie www.konicaminoltaeurope.com www.konicaminoltaeurope.com Zwart-wit productiesystemen bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p zwart-wit productiesystemen

Nadere informatie

Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau

Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau bizhub PRO C6000L Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau COLOUR PRODUCTION PRINTING SYSTEM GA VOOR DIGITAL COLOUR De bizhub PRO C6000L geeft u een eenvoudige start op instapniveau met de productie

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

1052/1250/1250P. Professionele hardlopers in zwart-wit Z/W PRODUCTION PRINTING SYSTEM

1052/1250/1250P. Professionele hardlopers in zwart-wit Z/W PRODUCTION PRINTING SYSTEM bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionele hardlopers in zwart-wit Z/W PRODUCTION PRINTING SYSTEM DIGITAAL PRINTEN OP Z N BEST In de bizhub PRESS 1250-serie heeft Konica Minolta belangrijke kenmerken gecombineerd

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

C6000/C7000. Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau PRODUCTION PRINTING KLEUR

C6000/C7000. Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau PRODUCTION PRINTING KLEUR bizhub PRO C6000/C7000 Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau PRODUCTION PRINTING KLEUR GROEI MET DIGITAL COLOUR De bizhub PRO C6000 en PRO C7000 vormen de ideale introductie tot de wereld

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust bizhub PRO 920, productiesysteem Het systeem bij uitstek voor een complete, snelle documentproductie van

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

ineo + 8000 kleur 4.560 pph

ineo + 8000 kleur 4.560 pph ineo + 8000 kleur 4.560 pph Het vlaggenschi van Develop s digitale persen Ongeëvenaarde kwaliteit, grote productiviteit en toonaangevende mediaprestaties dat is waar ineo+ 8000 voor staat. Het systeem,

Nadere informatie

bizhub PRO 1052 Uitstekende afdrukkwaliteit voor productie op instapniveau Z/W PRODUCTION PRINTING

bizhub PRO 1052 Uitstekende afdrukkwaliteit voor productie op instapniveau Z/W PRODUCTION PRINTING bizhub PRO 1052 Uitstekende afdrukkwaliteit voor productie op instapniveau Z/W PRODUCTION PRINTING DIGITAAL PRINTEN IS DE WEG NAAR EFFICIËNTE GROEI De robuuste bizhub PRO 1052 presteert hoog op outputoutput,

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing 150 pagina s per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij het printen, kopiëren

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier

www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier bizhub C250P, Kantoorsysteem oplossing De gedroomde van afdrukken tot afwerken De bizhub C250P printer biedt

Nadere informatie

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen bizhub C350, de hybride oplossing Stroomlijn uw werkstroom De bizhub C350 is de alles-in-één

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Professionele, hoogvolume kleurensystemen

Professionele, hoogvolume kleurensystemen Professionele, hoogvolume kleurensystemen Flexibele production print workflows Complexe printopdrachten zo snel mogelijk afgeleverd - dat is wat uw klanten steeds vaker van u eisen. Ricoh s Pro C900 met

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl,

Nadere informatie

www.develop.nl ineo 163/213

www.develop.nl ineo 163/213 www.develop.nl ineo 163/213 Zwart-wit 16/21 ppm Waar voor uw geld Bij afdelingen, thuiskantoren en kleine bedrijven bestaat een groeiende vraag naar één ruimtebesparende, digitale machine die voordelig

Nadere informatie

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk.

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. DocuColor 5000AP kleurenpers Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. Productiviteit voor al uw drukwerk. De DocuColor 5000AP kleurenpers is altijd indrukwekkend.

Nadere informatie

bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit Faxen Printen Zwart-wit Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-SMB

bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit Faxen Printen Zwart-wit Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-SMB bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit GDI/PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur Scan-to-e-mail Scan-to-SMB Scan-to-FTP Scan-to-USB TWAIN lokaal/ netwerk Super G3-Fax

Nadere informatie

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit. Pro 8100S/8110S/ 8120S Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100S 95 ppm Zwart-wit Pro 8110S 110 ppm Zwart-wit Pro 8120S 135 ppm Zwart-wit Hogere productiviteit door geavanceerde

Nadere informatie

bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Faxen Kleur

bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Faxen Kleur bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur TWAIN-netwerk Scan-to-SMB Scan-to-e-mail Scan-to-FTP Scan-to-WebDAV

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE.

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE. Pro 8100E-serie Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100SE 95 ppm Zwart-wit Pro 8110E/8110SE 110 Zwart-wit ppm Pro 8120E/8120SE 135 Zwart-wit ppm Hogere productiviteit door

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur Pro C9100/C9110 Duurzaam losblad kleuren productiesysteem Pro TM C9100 Pro TM C9110 Kleur Kleur 110 Zwart-wit 130 Zwart-wit ppm ppm Kostenbesparend, uiterst efficiënt digitaal drukken De enorme groei van

Nadere informatie

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 couverteersysteem Het PL 4000 systeem is de alleskunner onder de couverteersystemen. Het systeem bestaat uit een basis module die met een groot aantal

Nadere informatie

unieke printoplossingen

unieke printoplossingen unieke printoplossingen Ontdek de voordelen van onze unieke printoplossingen. De zeer hoge printsnelheden van de ComColor X-Jet printers zijn te danken aan de FORCEJET -technologie van RISO. Deze technologie

Nadere informatie

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm Wanneer productiviteit telt...... kiest u voor de ineo 601 / 751 Een zwart-witprinter op een afdeling waar grote volumes worden verwerkt, op een interne printafdeling

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker

www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker bizhub C450, office systeem Een medewerker om op te bouwen Als er een nieuwe medewerker start gaat zijn chef ervan uit dat

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie

Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie bizhub 750, Kantoorsysteem Aan deadlines valt vaak niet te tornen: Wees voorbereid Snelheid is niet het

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm

ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm Onderscheidende kenmerken die een groot verschil maken Alle zwart-witmachines zien er hetzelfde uit en werken op dezelfde manier? Nee. De ineo 361/421/501 van Develop

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving De slimme oplossing voor afdrukken in wit WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving Ongekende mogelijkheden met Wit CMYW met witte toner printen, een unicum, alléén

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH. Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit en houdt u eenvoudig uw afdrukkosten onder

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur.

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur. Pro C7100/C7100X -serie Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde Pro TM C7100 -modellen Pro TM C7110 -modellen Kleur Kleur 80 Zwart-wit 90 Zwart-wit ppm ppm Voeg waarde toe en verbeter de

Nadere informatie

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten Brochure Colour Manager n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten n Grote papiercapaciteit voor hoge productiviteit n State-of-the-art beveiligingstechnologie

Nadere informatie

Printerspecificaties 1

Printerspecificaties 1 Standaardfuncties Functie Afdrukmethode Afdrukvermogen Maximumafdruksnelheid voor enkelzijdig afdrukken (monochroom/) Maximumafdruksnelheid voor dubbelzijdig afdrukken (monochroom/) Lettertypen Printerspecificaties

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Met de DS-86 draagt Neopost bij aan productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden

Nadere informatie

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention 22 juli 2014 Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention Mirage Canon Edition The Professional Printer Driver Algemene informatie Canon

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat MP W5100/MP W7140 Het ideale apparaat voor grootformaat U weet wat u wilt van een printer voor grootformaten. De printer moet uw workflow

Nadere informatie

MP 6503SP/MP 7503SP/MP 9003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning:

Nadere informatie

bizhub C25 A4-kleurenmultifunctional Max. 24 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Printen Scannen Faxen USB Kleur Zwart-wit

bizhub C25 A4-kleurenmultifunctional Max. 24 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Printen Scannen Faxen USB Kleur Zwart-wit bizhub C25 A4-kleurenmultifunctional Max. 24 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Scannen Kleur Zwart-wit Scan-to-me Scan-to-USB WIA Scan TWAIN-netwerk rinten Scan-to-SMB Scan-to-e-mail Scan-to-FT

Nadere informatie

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande

Nadere informatie

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm In alle opzichten een blikvanger Het fraaie ontwerp van de ineo+ 452 springt meteen in het oog, maar het is vooral wat hier onder schuil gaat dat het grote verschil

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Pro. C5200s/5210s. 65 ppm. Compacte digitale production printsystemen. Pro. Pro C5200s. C5210s. Kleur Zwart-wit. Kleur 80 Zwart-wit ppm

Pro. C5200s/5210s. 65 ppm. Compacte digitale production printsystemen. Pro. Pro C5200s. C5210s. Kleur Zwart-wit. Kleur 80 Zwart-wit ppm Pro C5200s/5210s Compacte digitale production printsystemen Pro C5200s 65 ppm Kleur Zwart-wit Pro C5210s Kleur 80 Zwart-wit ppm Meer mediaflexibiliteit en innovatie in uw bedrijf De vereisten binnen de

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 multifunctionele printers DCP-L6600DW Afdrukken, scannen en kopiëren Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen ADF 80

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl BROTHER

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Kopieerapparaat Printer Scanner Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm Zwart-wit 14 ppm Zwart-wit Biedt snelheid en een hoge

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

ineo + 552 kleur 45 ppm zwart-wit 55 ppm

ineo + 552 kleur 45 ppm zwart-wit 55 ppm ineo + 552 kleur 45 ppm zwart-wit 55 ppm In alle opzichten een blikvanger Het fraaie ontwerp van de ineo+ 552 springt meteen in het oog, maar het is vooral wat hieronder schuil gaat dat het grote verschil

Nadere informatie

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Océ ColorWave 900 you can Ervaar een nieuw productiviteitsniveau Met de Océ ColorWave 900 behoren knelpunten in de productie tot het verleden. Met

Nadere informatie

WorkCentre 7132. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Multifunctionele eenvoud. voor u ontworpen... nu met kleur

WorkCentre 7132. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Multifunctionele eenvoud. voor u ontworpen... nu met kleur WorkCentre 7132 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Multifunctionele eenvoud voor u ontworpen... nu met kleur WorkCentre 7132 Het Xerox WorkCentre 7132 multifunctionele systeem is de betaalbare overstap

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

ES9431 en ES9541 De toekomst van digitaal afdrukken is... BRILJANT! Baanbrekende technologie voor de creatieve industrie

ES9431 en ES9541 De toekomst van digitaal afdrukken is... BRILJANT! Baanbrekende technologie voor de creatieve industrie ES9431 en ES9541 De toekomst van digitaal afdrukken is... BRILJANT! Baanbrekende technologie voor de creatieve industrie ES9431 ES9541 Vier (CMYK) A3 kleurenprinter Vijf (CMYK+1) A3 kleurenprinter Afdrukkwaliteit

Nadere informatie

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT

DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT Het flexibele, modulaire mailsysteem dat aan al uw wensen voldoet MODULAIR SYSTEEM VOOR POSTVERWERKING DS-100 FLEXIBEL COUVERTEREN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Nadere informatie

Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P

Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P www.konicaminolta.be Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P bizhub C252P en bizhub C352P Superieure printers bizhub C252P en bizhub C352P, Kantoorsystemen Uitmuntende, krachtige kwaliteit in een

Nadere informatie

bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20

bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20 bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20 bizhub C20, Kantoorsysteem A4-allrounder in zwart-wit en kleur voor geavanceerde kantoorcommunicatie Grote

Nadere informatie

www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes

www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes bizhub C250, Kantoorsysteem Meer voor uw bedrijf Zakelijk succes is afhankelijk van uw concurrentievermogen. U moet efficiënter, betrouwbaarder,

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

bizhub 3320 A4-multifunctional zwart-wit Max. 33 pagina s per minuut Functionaliteit Printen Faxen Zwart-wit Super G3-Fax PC-fax

bizhub 3320 A4-multifunctional zwart-wit Max. 33 pagina s per minuut Functionaliteit Printen Faxen Zwart-wit Super G3-Fax PC-fax bizhub 3320 A4-multifunctional zwart-wit Max. 33 pagina s per minuut Functionaliteit Zwart-wit PCL/PS Lokaal/Netwerk Kleur, zwart-wit Scan-to-e-Mail Scan-to-FTP TWAIN-scannen Zwart-wit Super G3-Fax PC-fax

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant.

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Assortiment Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Alle pre-converted DigiGold Convertible producten vouwen dicht in volledig zelfsluitende mailings. Geen lijm die vuil aantrekt.

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP MP C305SP/MP C305SPF BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de 1e afdruk: Constante uitvoersnelheid: Geheugen: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: 23 seconden Kleur:

Nadere informatie

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Gedetailleerde specificaties CopyCentre C65 met opvangbak voor gestaffelde opvang en handmatige invoer. CopyCentre C75 met optionele extra grote feeder voor 5.100 vel en geavanceerde Office Finisher. CopyCentre

Nadere informatie

* De toekomst voorbij. Nederlands

* De toekomst voorbij. Nederlands * De toekomst voorbij Nederlands Technologie boven uw verwachtingen... VERBAZENDE AFMETING De nieuwe PSPIX, gemaakt met messcherpe technologie en design, is de kleinste en meest compacte PSP-scanner op

Nadere informatie

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder

Nadere informatie

Opmerking Als u vaak voorbedrukt papier gebruikt, dienen de papierinvoerrollers vaker te worden gereinigd.

Opmerking Als u vaak voorbedrukt papier gebruikt, dienen de papierinvoerrollers vaker te worden gereinigd. Ondersteund papier In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Richtlijnen" op pagina 2-2 "Papier dat de printer kan beschadigen" op pagina 2-2 "Lade instellen" op pagina 2-3 "Ondersteund papier en

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

PRO. Inkjet-printoplossingen voor grote volumes in kleur en in zwart-wit MAKE THE RIGHT CHOICE

PRO. Inkjet-printoplossingen voor grote volumes in kleur en in zwart-wit MAKE THE RIGHT CHOICE PRO Inkjet-printoplossingen voor grote volumes in kleur en in zwart-wit MAKE THE RIGHT CHOICE PRO Ontdek de 4 voordelen van onze unieke technologie en ons productassortiment voor professionele drukkers

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie