bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc"

Transcriptie

1 bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc

2 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Baanbrekende technologie, exceptionele kleuren Kleur is buitengewoon belangrijk is onze huidige wereld met grote informatiestromen en supersnelle communicatie. Levendige kleuren vestigen de aandacht op de boodschap. Konica Minolta heeft vanuit deze gedachte een opzienbarende innovatie geleverd. Deze unieke digitale kleurenprinter produceert mede dankzij de revolutionaire High Chroma tonertechnologie ronduit magnifieke kleuren. n De uitzonderlijke bizhub PRESS C70hc van Konica Minolta is voorzien van de revolutionaire High Chroma (hc)-toner, die natuurgetrouwere RGB-kleuren reproduceert dan welke bestaande toner ook. De bizhub PRESS C70hc biedt een kleuren palet dat zeer dicht bij het srgb-gamma ligt. Hierdoor wordt het scala aan kleuren die kunnen worden gereproduceerd, aanzienlijk uitgebreid en ontstaan kleuren die de werkelijkheid, originelen en schermafbeeldingen dichter benaderen dan ooit voorheen. n Iedereen die ernaar streeft, snel een hogere kwaliteit te leveren tegen een scherpere prijs, zoals creatieve professionals, grafische ontwerpers, specialisten uit de grafische industrie, commerciële drukkers en printleveranciers, zullen de ongeëvenaarde prestaties van de bizhub PRESS C70hc waarderen. De RGB-functies van de digitale kleurenprinter van Konica Minolta gaan hand in hand met de voordelen die worden geboden door de veelzijdige methoden voor dataverwerking. Hierdoor is de bizhub PRESS C70hc de ideale digitale productieoplossing voor printopdrachten met een krappe deadline. n Dankzij de printsnelheid van 71 kleurenpagina s per minuut is de bizhub PRESS C70hc een zeer betaalbaar systeem die voor de beste printresultaten zorgt. Niet alleen commerciële drukkers, printleveranciers en professionals in de grafische kunst, maar ook eindgebruikers, zoals reclamebureaus en winkelketens, kunnen hiermee hun dienstverlening, producten en services differentiëren om zich te onderscheiden van de rest van de markt.

3 Versterking van communicatie via verschillende media Verkoop-, marketing- en productboodschappen worden tegenwoordig niet meer alleen via drukwerk gecommuniceerd, maar ook via internet en mobiele apparatuur. Daarom is in de grafische industrie bij het kleurenbeheer een verschuiving gaande van het traditionele CMYK-procedé naar een meer flexibele RGB-workflow. Bij het communiceren via verschillende media levert dit aanzienlijke voordelen op: doordat er veel meer formaten worden ondersteund, is het eenvoudiger om via uiteenlopende communicatieplatforms een bedrijfsnaam of merk uit te dragen. De unieke HC-toner in de innovatieve bizhub PRESS C70hc is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van RGB-workflows. Dankzij het brede toepassingsbereik is dit dé oplossing voor printtoepassingen met toegevoegde waarde: n De revolutionaire HC-toner van de bizhub PRESS C70hc produceert sprankelende, natuurlijke kleuren. Dankzij de naadloze integratie in RGB-kleurenworkflows, kunnen kleuren snel en gemakkelijk worden ingesteld en geconverteerd; de kleuren worden volgens het WYSIWYGprincipe vrijwel precies geprint zoals ze er op het beeldscherm uitzien. n De bizhub PRESS C70hc combineert deze buitengewone kleurenkwaliteit met een indrukwekkende mediaflexibiliteit en uitgebreide inline afwerkingsfuncties, waardoor ook de meest uiteenlopende printproducten kunnen worden vervaardigd in korte of lange printcycli. n De bizhub PRESS C70hc biedt keuze uit verschillende controllers van Konica Minolta, Fiery en Creo, en voldoet dankzij geoptimaliseerde workflowoplossingen aan de eisen die bij professioneel digitaal printen met hoge snelheid worden gesteld. De innovatieve digitale technologie van de bizhub PRESS C70hc is ideaal voor het printen van kleinere oplagen en variabele data; dankzij de economische prestaties is elke printgang winstgevend, zelfs bij een enkel fotoboek. Tot het grote aantal mogelijke toepassingen behoort onder meer de productie van direct mail-materiaal en het printen van marketingmateriaal. grafieken, brochures, visitekaartjes en etiketten zien er stuk voor stuk beter uit als ze op de bizhub PRESS C70hc worden geprint. Hetzelfde geldt voor verkoopmateriaal dat wordt gebruikt in bijvoorbeeld winkels, warenhuizen en supermarkten. Foto s en fotoboeken zijn sprekende voorbeelden die laten zien hoe breed het kleurenpalet is dat met de bizhub PRESS C70hc kan worden geprint.

4 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Ongeëvenaarde helderheid, uitstekende scherpte Met de ontwikkeling van de revolutionaire High Chroma tonertechnologie heeft Konica Minolta baanbrekend werk verzet dat tot nieuwe vraag en een nieuwe afzetmarkt zal leiden. De opzienbare prestaties van de bizhub PRESS C70hc zijn te danken aan het gebruik van HC-toner, die kleuren uitzonderlijk helder maakt en ideaal is voor het printen van bijvoorbeeld zeer uiteenlopend marketing- en reclamemateriaal. De HC-toner is voortgekomen uit de tonertechnologie Simitri HD van Konica Minolta, en biedt een grotere kleurenverzadiging dan mogelijk is via het traditionele CMYK-procedé. Er wordt gebruik gemaakt van materiaal dat voor uitzonderlijk levendige kleuren zorgt. Hierdoor worden de kleuren van HC-toner als veel helderder waargenomen. De belangrijkste eigenschap van de HC-toner is het feit dat met deze toner een veel groter deel van het srgbgamma kan worden gereproduceerd dan voorheen. Daardoor komt het kleurengamma van de bizhub PRESS C70hc zeer dicht in de buurt van srgb. Kleurenconversie wordt relatief eenvoudig doordat de vorm van het gamma sterk op srgb lijkt. Dit heeft het voordeel dat kleuren bijna exact kunnen worden geproduceerd zoals ze op bijvoorbeeld het computerbeeldscherm worden getoond.

5 n De HC-toner is gebaseerd op de eigen Simitri HD (High Definition) gepolymeriseerde toner van Konica Minolta. Tijdens een onderzoeks- en ontwikkelingsproces van meerdere jaren heeft Konica Minolta deze unieke toner ontwikkeld om de afbeeldingkwaliteit van zijn digitale kleurenprinters te verhogen. Ook na de introductie zijn de opmerkelijke eigenschappen van Simitri HD gepolymeriseerde toner doorlopend verfijnd en geoptimaliseerd één van de factoren die hebben geleid tot de ontwikkeling van de unieke HC-toner. n De HC-toner wordt geproduceerd via enkelvoudige polymerisatie. De geproduceerde tonerdeeltjes zijn aanzienlijk kleiner en gelijkmatiger van vorm dan bij traditioneel geproduceerde toner. Dankzij deze minuscule tonerdeeltjes met een regelmatige vorm realiseert de HC-toner een ongekende printkwaliteit. Deze onderscheidt zich onder meer met haarscherpe tekst en lijnen en een fijne afwerking die vergelijkbaar is met offset-drukwerk. Nauwkeurige reproductie van afbeeldingen en tekst Toner op poederbasis HC toner Duidelijke stip Scherpe, dunne lijn Duidelijke en scherpe tekst n Bovendien biedt de HC-tonertechnologie grote kwaliteitsverbeteringen voor kleurenfoto s en illustraties, en zorgt ze voor scherpe afdrukken bij een lager tonerverbruik. Dankzij de olievrije afwerking kan er op het document geschreven worden. Zo kan indrukwekkend direct mail- of verkoopmateriaal in levendige kleuren worden geproduceerd om de aandacht van lezers en gebruikers te trekken en waarmee de verkoop van de geadverteerde producten kan worden gestimuleerd. n De HC-toner zorgt voor energiebesparing doordat de fixeertemperatuur opvallend laag is. Hierdoor is de printer zeer voordelig in het gebruik, terwijl desondanks een breed scala aan media wordt ondersteund. Bovendien komt er bij de milieuvriendelijke productie minder CO2 vrij en gaat er tijdens het printen minder toner verloren. n De bizhub PRESS C70hc is de ideale oplossing voor professionals die zichzelf, hun producten en hun diensten willen onderscheiden van hun concurrenten en die meerwaarde willen bieden bij on-demand printen.

6 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Technologieën voor kleurenverwerking De bizhub PRESS C70hc biedt het allernieuwste op het gebied van Konica Minolta s eigen geavanceerde technologie voor kleurenverwerking. Innovaties zoals S.E.A.D. II, ITbit-technologie, CRS, HC-toner en de papiertoevoertechnologie van Konica Minolta waarbij gebruik wordt gemaakt van lucht garanderen een uitmuntende kwaliteit en probleemloze verwerking, met het hoogst haalbare aan printresultaat en betrouwbaarheid. S.E.A.D. II S.E.A.D. II is ontwikkeld door Konica Minolta en staat voor Screen-Enhancing Active Digital Process. Dit proces combineert een aantal technische innovaties, waarmee voor uitzonderlijke kleurenreproductie bij hoge snelheden wordt gezorgd. S.E.A.D. II is de tweede generatie in de technologieën voor kleurenverwerking van Konica Minolta en biedt de volgende voorzieningen: n ITbit-technologie Door middel van contourverwerking worden tekens dunner weergegeven, zodat ze minder dik overkomen. Contourverwerking is vooral nuttig bij de reproductie van witte tekens tegen een donkere achtergrond en vermindert het optreden van kartelranden bij halftoontekens. n Printresolutie 1200 x 1200 dpi x 8 bit De indrukwekkende printresolutie van de bizhub PRESS C70hc levert haarscherpe tekens en zeer dunne lijnen. In combinatie met de eigen HC-toner van Konica Minolta resulteert dit in een printkwaliteit die vergelijkbaar is met offset-reproducties. n Frequency Modulated (FM)-rastertechnologie Mede dankzij de uitstekende resolutie van 1200 dpi biedt de bizhub PRESS C70hc aanvullende rasters voor afdrukken van hogere kwaliteit. Dit zorgt voor realistische afbeeldingreproducties die de printdata exact evenaren. De nieuwe Frequency Modulated (FM) schermtechnologie levert scherpe afbeeldingen zonder moiré-effecten of gekartelde lijnen. Zonder ITbittechnologie Met ITbittechnologie

7 Grote keuze aan controllers Om te voldoen aan de uiteenlopende vereisten die in de meeste professionele printomgevingen worden gesteld, kan de bizhub PRESS C70hc worden uitgerust met één van drie verschillende controllers: n De externe EFI-controller IC-306 is een universele controller die de indrukwekkende systeemfunctionaliteit ondersteunt met de nieuwste Fierytechnologie en die fungeert als intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface tussen de gebruiker en de digitale printer. n De externe CREO-controller IC-307 is de perfecte oplossing voor VDP-applicaties (Creo VPS) en een ideale keuze voor hybride PrePressworkflows. De eigen Creo Colour servertechnologie ondersteunt de workflows op de bizhub PRESS C70hc met als resultaat: hoge printkwaliteit en ongekende productiviteit. n De interne Konica Minolta-controller IC-601 maakt kleurenbeheer betaalbaar en kan naadloos worden geïntegreerd in een brede keuze aan toepassingen van Konica Minolta. Een van de sterkste punten van de IC-601 is dat deze controller volledig in de bizhub PRESS C70hc kan worden geïmplementeerd en de bediening via het touchscreen ondersteund wordt.

8 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Optimale veelzijdigheid van het begin tot het einde De professionele afwerking van het geprinte product is een pré bij elk productieproces; daarbij is flexibiliteit essentieel. De bizhub PRESS C70hc kan worden uitgerust met tal van afwerkingsopties, zowel op instapniveau als voor gevorderde gebruikers. Het kleurenreproductiesysteem van Konica Minolta voldoet aan alle klanteisen:bijvoorbeeld op het gebied van perforeren en nieten, en biedt een brede keuze aan vouwfuncties en mogelijkheden voor het maken van boekjes. bizhub PRESS C70hc (hoofdunit) De professionele afwerking begint binnen in de bizhub PRESS C70hc een keur aan geavanceerde functies waarborgt de productie van professionele documenten. Mixplex maakt het mogelijk om enkelzijdige en dubbelzijdige pagina s binnen hetzelfde document te combineren. Met Mixmedia kan de gebruiker afzonderlijke papiersoorten uit verschillende laden toevoegen op paginaniveau. Met de gecombineerde Mixmedia- en Mixplexfunctie wordt de productie van complexe enkelen dubbelzijdige documenten op verschillende media volledig geautomatiseerd. Enkelzijdig afdrukken Mixplex enkelzijdige en dubbelzijdige wissel binnen een opdracht Dubbelzijdig afdrukken Gecombineerd mixmedia/mixplex Papier en toner bijvullen tijdens productie Mixmedia witte en gekleurde vel vanuit verschillende laden Papierinvoer (LU-202) De bizhub PRESS C70hc is uitgerust met de grote cassette LU-202, waarin maximaal 4250 vel papier past. Door het gebruik van lucht bij de papierinvoer en de optionele verwarming kan op verschillende soorten media worden geprint. Mixplex enkelzijdige en dubbelzijdige wissel binnen een opdracht Gecombineerd mixmedia/mixplex Mixmedia witte en gekleurde vel vanuit verschillende laden Papierinvoer (PF-602) De papierinvoer PF-602 verhoogt de papiercapaciteit tot 7500 vel. De mediaflexibiliteit van de bizhub PRESS C70hc wordt bovendien nog vergroot door het gebruik van lucht bij de papierinvoer en de optionele verwarming Mixplex enkelzijdige en dubbelzijdige wissel binnen een opdracht Gecombineerd mixmedia/mixplex Mixmedia witte en gekleurde vel vanuit verschillende laden Nietafwerkingseenheid (FS-531)* Deze afwerkingseenheid is de perfecte keuze voor het printen van marketingmateriaal en bedrijfsdocumenten op de bizhub PRESS C70hc. Hoeknietje Rugnietje 2-gaats perforatie** 4-gaats perforatie** groeperen en staffelen Nieteenheid (FS-521) Als de bizhub PRESS C70hc wordt voorzien van de FS-521, kan op meerdere posities worden geniet: ideaal voor het maken van handleidingen, rapporten en andere documentatie met een groot aantal bladen. Hoeknietje Rugnietje variable staple length groeperen en staffelen

9 Boekjesafwerkingseenheid (FS-612)* Als de bizhub PRESS C70hc wordt uitgebreid met de boekjesafwerkingseenheid, kan de productie van boekjes en brochures worden geautomatiseerd, met de mogelijkheid om inline in het midden te vouwen en te nieten. Hoeknietje Rugnietje Invoegen van een kleurenvel in een boekje*** 2-gaats perforatie** 4-gaats perforatie** Half-vouw Invoegen van een voorbedrukte omslag in een boekje*** Briefvouw-in Boekje (vouwen en midden nieten) Groeperen en staffelen Vouw- en perforeereenheid (FD-503) De FD-503 is de beste keuze voor het produceren van bijvoorbeeld mailings en brochures, en werkt optimaal in combinatie met de boekjesmaker, de nietafwerkingseenheid of de bindeenheid. De vouw- en perforeereenheid biedt zes verschillende vouwprogramma s. 2-gaats perforatie Half-vouw 4-gaats perforatie Briefvouw-in Invoegen van een kleurenvel in een boekje Luikvouw Lettervouw-uit Invoegen van een voorbedrukte omslag in een boekje Dubbele parallel-vouw Mixmedia vanuit diverse laden z-vouw Multi(GBC) perforeereenheid (GP-501)**** Met de meervoudige perforeereenheid kunnen meerdere (GBC) bladen op de volle systeemsnelheid worden geperforeerd ter voorbereiding van het offline maken van ringbanden. Er zijn verschillende stanssets verkrijgbaar die zijn afgestemd op de meest gebruikte perforeermethoden, zoals binden op basis van metaal (velo) en kunststof ( ring). Multi perforeren Stapeleenheid (LS-505) Als deze wordt uitgerust met de grote stapeleenheid, past de bizhub PRESS C70hc bij uitstek in omgevingen waar al afwerkingsvoorzieningen aanwezig zijn, zoals invoeg- of snijmachines. Een grote verbetering voor alle near-line afwerkingswerkzaamheden. Verwisselbare trolley Gestaffelde uitvoer Eenheid voor het maken van boekjes (SD-506) De eenheid voor het maken van boekjes vormt een ideaal afwerkingssysteem voor alle soorten geniete en schoongesneden boekjes. Hiermee kan de online productie van folders, brochures, catalogi en ander marketing- verkoop- en opleidingsmateriaal worden versneld. Invoegen van een kleurenvel in een boekje***** Brief-vouw-in Invoegen van een voorbedrukte omslag in een boekje***** Boekje (vouwen en midden nieten) Meerdere vel vouwen Trimmen Perfecte bindeenheid (PB-503) Dit is de afwerkingseenheid voor de inline productie van alle soorten perfect gebonden boeken. Tot de geboden functies behoort het insteken van Z-vouwen en het insteken van vooraf geprinte kleurenomslagen en -vel. Er kunnen boeken worden gebonden met een rugbreedte van maximaal 30 mm; ook is het inline schoonsnijden van omslagen mogelijk. De ingebouwde lade heeft een capaciteit van maximaal 1000 vel, en de gebonden boeken worden op een trolley gestapeld. perfect binder perfect binder met Z-vouw Perfect binder met kleurenkaft omslag Perfect binder met voorbedrukte tussenbladen * Optionele post inserter (PI-502) en perforeerset (PK-512/513) verkrijgbaar, ** vereist PK-512/513, *** vereist PI-502, ***** vereist RU-506, ***** vereist FD-503

10 bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Configuraties systeem De bizhub PRESS C70hc onderscheidt zich door zijn modulaire opbouw, waardoor tal van systeemconfiguraties ondersteund worden. Dankzij de vele verschillende productversies is vrijwel elke combinatie mogelijk. De systemen voldoen aan de belangrijkste klantwensen en kunnen bovendien individueel worden aangepast. Systeem A Het systeem voor brochures, marketingmateriaal en direct mailing n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Perforeren, vouwen en nieten n Nieten n Boekjes maken met max. 20 vel/80 afbeeldingen A Systeem 0 Het systeem voor direct mailing, marketingmateriaal en brochures n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 4250 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit LU-202 of bypass-lade) n Perforeren, vouwen en nieten n Nieten n Boekjes maken met max. 20 vel/80 afbeeldingen 0 System DSF Het systeem voor brochures en direct mailing n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Diverse mogelijkheden voor perforeren, vouwen en nieten n Nieten en boekjes maken met maximaal 50 vel/200 afbeeldingen n Maximaal 100 vel nieten F S D

11 System L Het systeem voor mailingen, flyers in combinatie met bestaande afwerkingsapparatuur n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Toner en papier zonder onderbreking bijvullen n Stapelcapaciteit maximaal 5000 vel n Papier wordt op trolley gestapeld L System F Het systeem voor rapporten en flyers n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Papieruitvoer maximaal 3200 vel n Maximaal 300 g/m 2 (vanuit onderste lade PF-602) n Toner en papier zonder onderbreking bijvullen n Maximaal 100 vel nieten met variabele nietlengte F System DB Het systeem voor perfect gebonden boeken, fotoboeken en marketingmateriaal n 71 A4-pagina s in kleur per minuut printen n Standaard dubbelzijdig printen t/m 300 grams papier n Allerhoogste beeldkwaliteit met x dpi x 8 bits n Papierinvoer maximaal 7500 vel n Maximaal 300 g/m2 (vanuit onderste lade PF-602) n Diverse mogelijkheden voor perforeren en vouwen n Boeken binden met een dikte tot 30 mm via toepassing van hete lijm n Naderhand insteken van omslagvel vanuit verschillende bronnen en inline schoonsnijden van omslagen B D

12 Technische specificaties Specificaties printer Printsnelheid A4 Max. 71 ppm Printsnelheid A3 Max. 38 ppm Printresolutie 1200 x 1200 dpi x 8bit Max.: 1200 x 3600 dpi equivalent Gradaties 256 gradaties Specificaties systeem Papiergewicht g/m 2, max. 300 g/m 2 Duplex-eenheid Omkeer-unit, g/m 2 Papierformaten A5-SRA3 (max.330 x 487 mm) Max. afbeeldingoppervlak 321 x 480 mm Capaciteit papierinvoer Max.: 7500 vel Hoofdeenheid: max vel PF-602: max vel LU-202: max vel Capaciteit papieruitvoer Max.: vel Stapeleenheid met trolley: 5000 vel Lade met grote capaciteit: 3000 vel Per sublade: 200 vel Afmetingen hoofdeenheid (B x D x H mm) 760 x 992 x 1076 mm Gewicht hoofdeenheid 356 kg (alleen hoofdeenheid) Specificaties controller IC-306 externe EFI Fiery-controller CPU Intel Core2 2,66 GHz RAM 2 GB werkgeheugen HDD 160 GB SATA harde schijf Interface Ethernet (10/100/1000-Base-T) Bestandsindelingen Adobe PostScript Level 1, 2, 3 Adobe PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a, 3; EPS(optie); TIFF(optie); TIFF/IT(optie); JPEG(optie); PPML; Creo VPS compatibel Fiery FreeForm v1/fiery FreeForm v2.1 Besturingssystemen Windows 7/2000/XP/Vista Windows Server 2003 / 2008 Macintosh OSX ( of later) Intel Macintosh OSX (10.4 of later) IC-307 externe Creo-controller CPU Intel Core 2,8 GHz RAM 2 GB systeemgeheugen 3 GB grafisch geheugen HDD 2x 500 GB systeemschijf 2x 500 GB afbeeldingschijf Interface Ethernet (10/100/1.000-Base-T) Bestandsindelingen Adobe PostScript 1, 2, 3; Adobe PDF 1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7; PDF/X-1a; EPS; TIFF(behalve 16 bit tiff); TIFF/IT; JPEG (behalve Progressive JPEG en JPEG 2000); CT/LW Creo Variable Print Specification (VPS) PPML Besturingssystemen Windows 7/XP/Vista Windows Server 2003/2008 Macintosh OSX up to 10.6 (64bit) IC-601 interne Konica Minolta-controller CPU Intel Core2 2,8 GHz RAM 4 GB werkgeheugen HDD 2x 250 GB SATA schijfruimte Interface Ethernet (10/100/1.000-Base-T) Bestandsindelingen Adobe PostScript 3; PCL 5c/6; Native PDF; PDF 1.7; PDF/X-1a, X-3 EPS; TIFF, TIFF/IT; JPEG; PPML Besturingssystemen Windows 2000/XP/Vista /7 Windows Server 2003/2008 Macintosh OSX (10.4.x to 10.6.x) Accessoires Lade LU-202 met grote capaciteit 1 lade Papiercapaciteit: max vel Papiergewicht: g/m 2 Standaard papierformaten: B5 - SRA3 Min. papierformaat: 210 x 182 mm Max. papierformaat: 330 x 487 mm Papierinvoer PF laden Papiercapaciteit: max vel Papiergewicht: g/m 2 (onderste lade) Standaard papierformaten: B4 - SRA3 Min. papierformaat: 100 x 148 mm (onderste lade) Max. papierformaat: 330 x 487 mm Vouw- en perforeereenheid FD-503 Insteken vooraf geprinte vel (PI): 2 PI-laden voor 500 vel elk Perforeren (2 en 4 gaten) Vouwen (half vouwen, z-vouwen, luikvouwen, brieven naar binnen vouwen, brieven naar buiten vouwen, dubbel parallel vouwen) Sublade voor max. 200 vel Meervoudige (GBC) perforeereenheid GP-501 A4-vel meervoudig perforeren Door gebruiker te vervangen mallen voor: velo binden, kunststof kam, draadbinden, kleurenspoel, pro click Papiergewicht: g/m 2 Eenheid voor het maken van boekjes SD-506 Boekjes maken met max. 50 vel (200 afbeeldingen) Nieten, schoonsnijden Uitvoerlade voor max. 50 boekjes Meerdere brieven naar binnen vouwen (max. 5 vel) Meerdere vel half vouwen (max. 5 vel) Stapeleenheid LS-505 Stapelcapaciteit maximaal 5000 vel Stapelen op trolley Stapels automatisch verplaatsen Sublade voor max. 200 vel Papierklemmechanisme Perfecte bindeenheid PB-503 Bindsysteem met hete lijm Geïntegreerd aan 1 zijde schoonsnijden van dekbladen Boeken van A5 t/m A4+ (307 x 221 mm) Boekjes vanaf 10 vel tot 30 mm rugbreedte Lade voor omslagpapier tot 1000 vel Sublade voor max. 200 vel Boekjes stapelen tot maximaal 3300 vel, 2 stapels Nieteenheid FS-521 Maximaal 100 vel nieten op 2 punten en in de hoek Variabele nietlengte (snijmechanisme) Uitvoer max vel Sublade voor max. 200 vel Sorteren en groeperen met autom. verplaatsing Bevochtigingseenheid HM-101 Boekjesafwerkingseenheid FS-612 Boekjes maken met max. 20 vel (80 afbeeldingen) Nieten op 2 punten en in de hoek Maximaal 50 vel nieten Midden vouwen en brieven naar binnen vouwen Sorteren en groeperen met autom. verplaatsing Uitvoer max vel Sublade voor max. 100 vel Nietafwerkingseenheid FS-531 Nieten op 2 punten en in de hoek Maximaal 50 vel nieten Sorteren en groeperen met autom. verplaatsing Uitvoer max vel Sublade voor max. 100 vel Post inserter PI-502 (optie voor FS-612/FS-531) Vooraf geprinte vel insteken 2 PI-laden voor 200 vel elk Perforeerset PK-512 (optie voor FS-612/FS-531) Perforeren (2 en 4 gaten selecteerbaar) Perforeerset PK-513 (optie voor FS-612/FS-531) Perforeren (4 gaten) n Alle specificaties die verwijzen naar de papierinhoud betreffen A4-papier van 80 g/m2. n Alle specificaties die verwijzen naar scan-, kopieer- en printsnelheden betreffen A4-papier dat kruislings in de multipage- of simplex-modus wordt gescand, gekopieerd of geprint. n De ondersteuning en beschikbaarheid van de vermelde specificaties en functies hangt af van de gebruikte besturingssystemen, toepassingen, netwerkprotocollen en netwerk- en systeemconfiguraties. n Sommige productafbeeldingen tonen optionele accessoires n Specificaties en accessoires zijn gebaseerd op de gegevens die beschikbaar waren op het tijdstip waarop dit werd gedrukt en kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd. n Konica Minolta garandeert niet dat de vermelde specificaties geen fouten bevatten. n Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. n Alle andere merken en productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van de respectieve eigenaren zijn en worden hierbij erkend. Uw Konica Minolta Business Solutions Partner: Konica Minolta Business Solutions Nederland B.V. Postbus AE Badhoevedorp Tel: Fax: KM1199

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, Productie systeem Krachtige kleuren tot in perfectie Kleuren zijn van essentieel belang voor de creativiteit

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust bizhub PRO 920, productiesysteem Het systeem bij uitstek voor een complete, snelle documentproductie van

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

Professionele, hoogvolume kleurensystemen

Professionele, hoogvolume kleurensystemen Professionele, hoogvolume kleurensystemen Flexibele production print workflows Complexe printopdrachten zo snel mogelijk afgeleverd - dat is wat uw klanten steeds vaker van u eisen. Ricoh s Pro C900 met

Nadere informatie

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk.

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. DocuColor 5000AP kleurenpers Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. Productiviteit voor al uw drukwerk. De DocuColor 5000AP kleurenpers is altijd indrukwekkend.

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

bizhub C220, C280 and C360 Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur Kantoorsysteem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 and C360 Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur Kantoorsysteem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 and C360 Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur Kantoorsysteem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kantoorsysteem Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur De bizhubs

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

Xerox 4112 /4127 Printer/copier Overzicht. Xerox 4112 /4127 Copier/Printer De juiste keuze als u meer wilt doen en als eerste klaar wilt zijn!

Xerox 4112 /4127 Printer/copier Overzicht. Xerox 4112 /4127 Copier/Printer De juiste keuze als u meer wilt doen en als eerste klaar wilt zijn! Xerox 411 /417 Printer/copier Overzicht Xerox 411 /417 Copier/Printer De juiste keuze als u meer wilt doen en als eerste klaar wilt zijn! Inleiding Snel, flexibel en gemakkelijk in het gebruik. De 411

Nadere informatie

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Xerox C75-kleurenpers Xerox C75-kleurenpers Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Wees op alles voorbereid vooral op succes. In een tijd waarin de bedrijfsvoering met de dag een grotere

Nadere informatie

bizhub C452/C552/C652 Overtuigend op alle vlakken Kantoorsystemen bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Overtuigend op alle vlakken Kantoorsystemen bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652 Overtuigend op alle vlakken Kantoorsystemen bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652, kantoorsystemen 100% overtuigend zowel qua uiterlijk als vermogen Om voorop te blijven, moeten

Nadere informatie

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353, kantoorsystemen Succesvolle combinatie van

Nadere informatie

www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes

www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes bizhub C250, Kantoorsysteem Meer voor uw bedrijf Zakelijk succes is afhankelijk van uw concurrentievermogen. U moet efficiënter, betrouwbaarder,

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

Wij begrijpen wat professioneel afdrukken betekent /This is Why, daarom hebben we de Pro-serie ontwikkeld om u werk uit handen te nemen.

Wij begrijpen wat professioneel afdrukken betekent /This is Why, daarom hebben we de Pro-serie ontwikkeld om u werk uit handen te nemen. MX-7500N / MX-6500N Pro-series digitale kleuren productiesystemen SRA3 AFDRUKKEN IN KLEUR MET HOGE PRESTATIES Wij begrijpen wat professioneel afdrukken betekent /This is Why, daarom hebben we de Pro-serie

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie WorkCentre 7425/7428/7435 Multifunctioneel systeem Innovatie

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US. INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente

Nadere informatie

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt.

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. De slimste investeringen in technologie betalen

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen ColorQube 9301/9302/9303 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen Elk succesvol bedrijf moet de kosten waar mogelijk

Nadere informatie

Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen

Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Xerox Colour 550/560 Printer Brochure Xerox Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Productiviteit, schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in

Nadere informatie

Multifunctional kleur. CP5555i Snel en energiezuinig. Innovators in Printing

Multifunctional kleur. CP5555i Snel en energiezuinig. Innovators in Printing Multifunctional kleur CP5555i Snel en energiezuinig Innovators in Printing CP5555i 9 inch multi-touch kleurendisplay Om communicatieapparatuur binnen bedrijfsomgevingen, zoals grote afdelingen van gecentraliseerde

Nadere informatie

Xerox Colour 550/560 Printer Brochure. Xerox. Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen

Xerox Colour 550/560 Printer Brochure. Xerox. Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Xerox Colour 550/560 Printer Brochure Xerox Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Productiviteit, schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in

Nadere informatie

A3/A4-kleurenprinter voor werkgroepen met superieure afdrukkwaliteit en op veel verschillende media

A3/A4-kleurenprinter voor werkgroepen met superieure afdrukkwaliteit en op veel verschillende media ALS U ZICH REGISTREERT OP C800-serie A3/A4-kleurenprinter voor werkgroepen met superieure afdrukkwaliteit en op veel verschillende media A3/A4 a Kleur/monochroom a Print A6-formaat tot 1321 mm, max. 160

Nadere informatie

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm In alle opzichten een blikvanger Het fraaie ontwerp van de ineo+ 452 springt meteen in het oog, maar het is vooral wat hier onder schuil gaat dat het grote verschil

Nadere informatie

SAMEN STERK OOK IN DE GRAFISCHE WERELD MOET DIT HET MOTTO ZIJN 10 FEBRUARI 2015 AGFA GEVAERT NV MORTSEL

SAMEN STERK OOK IN DE GRAFISCHE WERELD MOET DIT HET MOTTO ZIJN 10 FEBRUARI 2015 AGFA GEVAERT NV MORTSEL SAMEN STERK OOK IN DE GRAFISCHE WERELD MOET DIT HET MOTTO ZIJN 10 FEBRUARI 2015 AGFA GEVAERT NV MORTSEL 1. APOGEE STOREFRONT Webaankopen zijn tegenwoordig een dagelijkse realiteit. en ook aankopen van

Nadere informatie

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden imagerunner ADVANCE Kantoormultifunctionals voor kleur en zwart-wit you can De manier waarop we tegenwoordig werken, was 20 jaar geleden ondenkbaar. Flexibele werktijden,

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN Hogere productiviteit en lagere kosten? Met de Nashuatec DSm622, DSm627 en DSm632 is volledige controle

Nadere informatie