DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT"

Transcriptie

1 DS-100 COUVERTEERSYSTEEM MET HOGE PRODUCTIVITEIT Het flexibele, modulaire mailsysteem dat aan al uw wensen voldoet

2 MODULAIR SYSTEEM VOOR POSTVERWERKING DS-100 FLEXIBEL COUVERTEREN VOOR DAGELIJKS GEBRUIK Met de DS-100 kunt u eenvoudig professionele poststukken van hoge kwaliteit samenstellen. Het systeem kan gemakkelijk worden ingesteld aan enveloppen van verschillende afmetingen. Omdat de DS-100 eenvoudig grotere documentensets en dikkere poststukken aankan, kunt u met dit systeem de meest uiteenlopende mailsamenstellingen verwerken. De DS-100 doet het allemaal, met het grootste gemak. OPTIMALE PRODUCTIVITEIT Het compacte, ergonomisch verantwoorde, ontwerp zorgt voor efficiëntere bediening en meer bedieningsgemak. Hiermee wordt een optimale verwerkingssnelheid en een hoge productiviteit bereikt. Dankzij de gemakkelijk te vullen toevoerstations en het intuïtieve papierpad raken gebruikers snel vertrouwd met het systeem. Snelle en eenvoudige toegang tot alle systeemonderdelen beperkt onderbrekingen tot een minimum. U bespaart tijd dankzij de hoge capaciteit van de toevoerstations, de hoge verwerkingssnelheid en de mogelijkheid om enveloppen bij te vullen terwijl het systeem in bedrijf is. TIJDBESPARING HEEFT U ZO IN DE VINGERS De DS-100 kan via het touchscreen worden geprogrammeerd, waarbij de systeeminstellingen automatisch kunnen worden ingesteld voor maar liefst 20 regelmatig terugkerende jobs. Hierdoor bent u aanzienlijk minder tijd kwijt met het wijzigen van de instellingen als er een andere taak moet worden uitgevoerd. Instellingen voor specifieke jobs kunnen in het geheugen worden opgeslagen en onmiddellijk worden opgeroepen, waardoor u veel tijd bespaart bij herhaal- en vergelijkbare opdrachten. Intuïtieve gebruikersbediening zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt en begeleidt u bij elke stap van het proces. De operationele beschikbaarheid (up-time) -en daarmee ook de productiviteit- van uw couverteersysteem is optimaal.

3 EENVOUDIG IN GEBRUIK MAXIMALE PRODUCTIVITEIT VOOR BESPARING VAN TIJD EN KOSTEN PROFESSIONELE POSTSTUKKEN VAN HOGE KWALITEIT ZOWEL NU ALS IN DE TOEKOMST RENDABEL VOLLEDIG TOEGANKELIJK ERGONOMISCH ONTWERP VOLLEDIGE CONTROLE OVER DE INHOUD EN OPTIMALE VEILIGHEID De DS-100 beschikt over meerdere automatische functies waarmee gepersonaliseerde mailings, al dan niet met een uiteenlopend aantal documenten per set, veilig kunnen worden verwerkt. Zo kunt u erop vertrouwen dat elke geadresseerde het juiste poststuk ontvangt. De automatische detectiefunctie voorkomt toevoer van dubbele documenten. Volgordemarkeringen (OMR-markeringen, barcodes, etc.) kunnen worden gelezen, zodat u de nauwkeurigheid van het printproces kunt controleren en bijlagen kunt selecteren op basis van klantprofielen. AUTOMATISEER UW DOCUMENTVERWERKING De optionele PrintMachine-software van Neopost is dé oplossing voor de automatisering van al uw productie- en postbeheerprocessen. Voeg automatisch OMR-markeringen of barcodes toe aan uw documenten en verhoog de betrouwbaarheid van uw documentverwerking. Voeg selectief reclameboodschappen toe aan uw poststukken om de communicatie zo effectief mogelijk te laten verlopen. Bestanden kunnen eenvoudig worden gesorteerd en samengevoegd om de kosten per geadresseerde te verlagen.

4 HET SYSTEEM DAT ZICH AANPAST AAN UW BEHOEFTEN Dankzij het modulaire ontwerp van de DS-100 kunt u er vanaf de aanschaf op vertrouwen dat het systeem meegroeit met de behoeften van uw organisatie. U hoeft alleen maar de juiste module op het juiste moment toe te voegen naarmate uw organisatie groeit. Dankzij de multifunctionele opties kunt u meer opdrachten aannemen, waardoor uw productiviteit verder verbetert. Een modulair systeem zorgt ervoor dat uw investeringen in apparatuur zowel nu als in de toekomst rendabel zijn. 3 DOCUMENTSTATIONS + VERZAMELSTATION 3 DOCUMENTEN- + 1 BIJLAGE- + VERZAMELSTATION + OPVANGBAK VOOR UITGESTUURDE DOCUMENTEN 4 DOCUMENTSTATIONS + 3 BIJLAGESTATIONS + VERZAMELSTATION + OPVANGBAK VOOR UITGESTUURDE DOCUMENTEN STROOMLIJN UW POSTVERWERKING De efficiency van uw postverwerking optimaliseert u door essentiële aspecten van de postkamer en het postverwerkingssysteem op een slimme manier te beheren. Een goede couverteermachine is ongetwijfeld één van de belangrijkste schakels in dit proces. Bij de DS-100 is het gehele productieproces invoer, doorvoer en uitvoer ontworpen om zo snel en efficiënt mogelijk te verlopen. INVOER: De DS-100 is uitgerust met toevoerstations met een bijzonder hoge capaciteit. Bij gebruik van de zogeheten tandemfunctie kunnen maar liefst 750 documenten in één productiegang worden verwerkt zonder dat u het systeem hoeft stop te zetten om bij te vullen. Wanneer een toevoerstation leeg raakt, neemt een ander station automatisch de toevoer over, zonder onderbrekingen. De DS-100 kan max enveloppen per uur verwerken. Een constant hoge doorvoersnelheid en productiviteit zijn dus gegarandeerd, onafhankelijk van het aantal bijlagen. Om onderbrekingen die het productieproces vertragen te vermijden, kunnen speciale of boventallige documenten automatisch worden uitgestuurd. Het systeem blijft uw post zonder onderbrekingen verwerken, waardoor de hoogst mogelijke productiviteit wordt gegarandeerd. UITVOER: De transportband voor enveloppen verwerkt grote hoeveelheden en kan in het verlengde van de uitvoeropening of in een hoek van 90 graden worden geplaatst. De enveloppen worden met het adresvenster naar boven gestapeld en kunnen gemakkelijk verder worden verwerkt. De toevoerstations voor bijlagen en enveloppen hebben ook een hoge capaciteit en kunnen worden bijgevuld terwijl het systeem in bedrijf is. Ook hier hoeft u het systeem dus niet uit te schakelen of de productie stop te zetten voor het bijvullen van het toevoerstation. DOORVOER: Als uw poststukken meerdere documenten uit één stapel bevatten, worden de bladen bij elkaar gevoegd na toevoer vanuit een documentstation met hoge capaciteit. Alle documenten worden vervolgens samen gevouwen. Hierdoor ontstaat een poststuk van professionele kwaliteit bij een onovertroffen productiesnelheid.

5 EENVOUDIG IN GEBRUIK MAXIMALE PRODUCTIVITEIT VOOR BESPARING VAN TIJD EN KOSTEN PROFESSIONELE POSTSTUKKEN VAN HOGE KWALITEIT ZOWEL NU ALS IN DE TOEKOMST RENDABEL VOLLEDIG TOEGANKELIJK ERGONOMISCH ONTWERP WISSELEN TUSSEN TOEVOERSTATIONS Dankzij de tandemtoevoer blijft de machine voortdurend in bedrijf. Als één station leeg is, neemt een ander station de toevoer over. EENVOUDIG TE BEDIENEN DOOR ELKE GEBRUIKER Met de razendsnelle en uiterst compacte DS-100 is het voor elke gebruiker een koud kunstje om de machine in te stellen. Het verwerken van uw post was nog nooit zo makkelijk! De intuïtieve documenteninvoer zorgt voor het probleemloos laden van documenten. Alle toevoerstations kunnen worden bijgevuld terwijl het systeem in bedrijf is het productieproces hoeft dus niet te worden stopgezet. Dagpost kan worden verwerkt via een standaard handinvoerstation. SNEL WEER VERDER NA PRODUCTIESTOP De DS-100 biedt snel, veilig en eenvoudig toegang tot het papierpad in het gehele systeem, zodat u snel weer aan de slag kunt na een onderbreking van het productieproces. De stations voor toevoer van documenten en enveloppen zijn zodanig gepositioneerd dat ze op een intuïtieve en natuurlijke manier kunnen worden bijgevuld. Maximale bedrijfstijd dankzij een goed toegankelijk papierpad. Bij het ontwerp van de DS-100 is veel aandacht besteed aan gebruiksvriendelijkheid, voor nog meer bedieningsgemak bij de productie van uw poststukken.

6 MODULAIR POSTVERWERKINGS- SYSTEEM DS-100 FLEXIBEL COUVERTEERSYSTEEM VOOR DAGELIJKS GEBRUIK DE PROFESSIONELE OPLOSSING VOOR UW POSTVERWERKING Met de DS-100 kunt u eenvoudig professionele poststukken van hoge kwaliteit samenstellen. Het systeem kan gemakkelijk worden ingesteld aan enveloppen van uiteenlopende afmetingen. En omdat de DS-100 ook geschikt is voor dikkere documentpakketten (tot 6 mm) kunt u met dit systeem de meest uiteenlopende poststukken verwerken, van direct mail tot facturen en maandelijkse rekeningoverzichten... kortom, vrijwel alle soorten post die binnen uw bedrijf worden verwerkt. Wilt u poststukken bestaande uit meerdere documenten versturen? Glanspapier of gestreken papier? Antwoordenveloppen of boekjes met een dikte tot 4 mm? De DS-100 kan het allemaal, met het grootste gemak. MEER VERZENDEN, MINDER KOSTEN Omdat de DS-100 meerdere documenten en bijlagen in één envelop kan verzenden, kunt u meer post verwerken tegen lagere verzendkosten. Dankzij de flexibele documentconfiguratie kunt u gemakkelijk voldoen aan veranderende postvoorschriften. Maar liefst 8 documenten kunnen als één pakket worden gevouwen. Meerdere bijlagen per poststuk mogelijk. Poststukken tot een dikte van 6 mm kunnen worden verwerkt. FUNCTIES EN VOORDELEN EFFICIENCY Verwerkingssnelheid max enveloppen per uur Automatische jobspecifieke instellingen Toevoer van meerdere documenten Tandemtoevoer Opvangbak voor uitgestuurde documenten Jobgeheugen 20 jobs Dagpostverwerking Capaciteit documenttoevoerstation max. 500 documenten Capaciteit enveloppentoevoerstation max. 400 enveloppen Vouwtypes wikkelvouw, z-vouw, enkele vouw, dubbele parallelvouw Vouwcapaciteit max. 8 bladen (75 g/m 2 ) Transportband voor gevulde enveloppen (optioneel) Hoogte documenten 140 tot 406 mm Breedte documenten 140 tot 228 mm Gewicht documenten 60 tot 120 g/m 2 Hoogte bijlagen 76 tot 152 mm Breedte bijlagen 140 tot 242 mm Gewicht bijlagen 60 g/m 2, max. 4 mm dik Breedte enveloppen 152 tot 264 mm Lengte enveloppen 89 tot 165 mm Dikte documentenset max. 6 mm KWALITEITSBEWAKING EN VEILIGHEID Verzamelen en vouwen Optische tekenherkenning (OMR) Barcodeherkenning (BCR) Automatische detectie van dubbele documenten Automatische formaat meting (document lengte) KOSTENBESPARING (optioneel) (optioneel) (alle toevoerstations) (alle toevoerstations) Interface met frankeermachine (optioneel) Modulair uitbreidbaar van 1 t/m 9 toevoerstations SYSTEEMSPECIFICATIES Afmetingen op basis van een configuratie met vier modules: Breedte x hoogte x diepte Gewicht 3302 mm x 1499 mm x 533 mm 324 kg Een gedetailleerd diagram op basis van de door u gewenste configuratie is op verzoek verkrijgbaar. WAAROM NEOPOST? Neopost is een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen op het gebied van postverwerking en logistiek. Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat uw postverwerking eenvoudiger en efficiënter verloopt, zodat uw bedrijf doelmatiger kan opereren. Neopost brilliantbasics biedt voordelen op elk terrein, van productkwaliteit tot (technische) ondersteuning en onderhoud. Met Neopost brilliantbasics bent u verzekerd van het allerbeste op het gebied van efficiënte bedrijfsprocessen, kwaliteitsbewaking, veiligheid, kostenbesparing en online-beheer. Of het nu gaat om advies of ondersteuning, u kunt rekenen op onze eersteklas dienstverlening telefonisch, op locatie en via internet. Als u contact opneemt met onze helpdesk hoeft u nooit lang te wachten: onze deskundige medewerkers reageren snel en bieden ook ondersteuning op afstand. Zo nodig zijn onze onderhoudstechnici snel ter plaatse om problemen te verhelpen /B - Alle specificaties onder voorbehoud. Neopost en het Neopost-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Neopost S.A. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars Neopost BV Alle rechten voorbehouden. NEOPOST BV Palmpolstraat CA ALMERE Postbus BL ALMERE T 0800-NEOPOST ( ) F (036) informatie@neopost.nl Neopost is ISO 9001, ISO en OHSAS gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste normen ten aanzien van bedrijfsprocessen, kwaliteitsbewaking en aandacht voor medewerkers en het milieu.

DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT. Het gebruiksvriendelijke couverteersysteem dat meegroeit met uw organisatie

DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT. Het gebruiksvriendelijke couverteersysteem dat meegroeit met uw organisatie DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT Het gebruiksvriendelijke couverteersysteem dat meegroeit met uw organisatie DS-85 UW VEELZIJDIGE POSTKAMER ASSISTENT HET GEBRUIKSVRIENDELIJKE COUVERTEERSYSTEEM

Nadere informatie

DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST

DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST PRODUCTIEF, VEELZIJDIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK Dankzij uw couverteersysteem mist u geen zakelijke

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER De omslagvulmachine voor elke toepassing en elk omslagtype DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER Er bestaat geen twijfel over:

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Met de DS-86 draagt Neopost bij aan productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden

Nadere informatie

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 couverteersysteem Het PL 4000 systeem is de alleskunner onder de couverteersystemen. Het systeem bestaat uit een basis module die met een groot aantal

Nadere informatie

Een opdracht instellen is heel eenvoudig. dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel.

Een opdracht instellen is heel eenvoudig. dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel. Een opdracht instellen is heel eenvoudig met de MPM 425 dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel. MPM 425 Papier-invoerstations Bijlage-invoerstations Envelop-invoerstations Afmetingen Minimaal formaat

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST

DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-90 UW POSTKAMER SPECIALIST PRODUCTIEF, VEELZIJDIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK Mis geen zakelijke kansen meer dankzij uw omslagvulmachine.

Nadere informatie

Officeline. Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer. Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator

Officeline. Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer. Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator Officeline Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator De ideale oplossing voor het vouwen van papier. IDEAL vouwmachines geven

Nadere informatie

FastPac MPM 500 Couverteer Systeem. De Snelweg naar Productiviteit

FastPac MPM 500 Couverteer Systeem. De Snelweg naar Productiviteit FastPac MPM 500 Couverteer Systeem De Snelweg naar Productiviteit De Snelweg naar Productiviteit PacPilot Bedieningspaneel Vandaag de dag is succes in het bedrijfsleven meer dan het leveren van kwalitatief

Nadere informatie

Efficiënte automatisering van uw postverwerking. OfficeRight MPM380 couverteersysteem

Efficiënte automatisering van uw postverwerking. OfficeRight MPM380 couverteersysteem Efficiënte automatisering van uw postverwerking OfficeRight MPM380 couverteersysteem De verstandige aanpak Ondanks de toenemende automati - sering is en blijft post een bijzonder belang- rijke en betrouwbare

Nadere informatie

FastPac MPM 900 Couverteersysteem. Razendsnel naar een hoger niveau

FastPac MPM 900 Couverteersysteem. Razendsnel naar een hoger niveau FastPac MPM 900 Couverteersysteem Razendsnel naar een hoger niveau Razendsnel naar een hoger niveau Uw post vormt de meest betrouwbare en consequente link met uw klanten. Natuurlijk wilt u daar het beste

Nadere informatie

FPi COUVERTEER MACHINES

FPi COUVERTEER MACHINES FPi COUVERTEER MACHINES PROFESSIONELE ENVELOPPENVULMACHINES MET EENVOUDIGE BEDIENING FPi 2300 Max. aantal verpakkingen per uur: 2.200 per maand: 15.000 zie pag. 6 FPi 2500 Max. aantal verpakkingen per

Nadere informatie

FastPac MPM 950 Couverteersysteem. Razendsnel naar een hoger niveau

FastPac MPM 950 Couverteersysteem. Razendsnel naar een hoger niveau FastPac MPM 950 Couverteersysteem Razendsnel naar een hoger niveau Razendsnel naar een hoger niveau Uw post vormt de meest betrouwbare en consequente link met uw klanten. Natuurlijk wilt u daar het beste

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 30 45 65 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire frankeerconcept sluit optimaal aan bij de

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

DI 900 Postkamer Checklist:

DI 900 Postkamer Checklist: DI 900 Postkamer Checklist: Productiviteit Bijvullen tijdens verwerking het is niet nodig de machine te stoppen om de invoeren bij te vullen Gekoppelde invoeren taken kunnen snel uitgevoerd worden zonder

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Efficiënte automatisering van uw postverwerking. OfficeRight DI380 couverteersysteem

Efficiënte automatisering van uw postverwerking. OfficeRight DI380 couverteersysteem Efficiënte automatisering van uw postverwerking OfficeRight DI380 couverteersysteem De verstandige aanpak Ondanks de toenemende automatisering is en blijft post een bijzonder belangrijke en betrouwbare

Nadere informatie

Maximaal presteren met uw postverwerking. FastPac DI425 couverteersysteem

Maximaal presteren met uw postverwerking. FastPac DI425 couverteersysteem Maximaal presteren met uw postverwerking FastPac DI425 couverteersysteem De logische kijk op uw postverwerking De vraag naar efficiency neemt met de dag toe. Om die reden doen bedrijven grote investeringen

Nadere informatie

FastPac MPM 600 Couverteer Systeem. De Snelweg naar Productiviteit

FastPac MPM 600 Couverteer Systeem. De Snelweg naar Productiviteit FastPac MPM 600 Couverteer Systeem De Snelweg naar Productiviteit De Snelweg naar Productiviteit Vandaag de dag is succes in het bedrijfsleven meer dan het leveren van kwalitatief goede producten en service.

Nadere informatie

te verbeteren zonder uw organisatie te verstoren

te verbeteren zonder uw organisatie te verstoren BATCH BATCH BATCH FTP 4 manieren om het beheer van uw uitgaande post te verbeteren zonder uw organisatie te verstoren Mailinglijst A Z KLINKT DIT BEKEND? De meeste facturen worden nog steeds via de post

Nadere informatie

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant.

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Assortiment Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Alle pre-converted DigiGold Convertible producten vouwen dicht in volledig zelfsluitende mailings. Geen lijm die vuil aantrekt.

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

Haal meer rendement uit uw postverwerking!

Haal meer rendement uit uw postverwerking! Haal meer rendement uit uw postverwerking! Frama, uw partner in postverwerking Frama Nederland is een dochteronderneming van Frama AG te Zwitserland. De oprichting van Frama Nederland vond plaats in 1975

Nadere informatie

De intelligente zagen

De intelligente zagen De intelligente zagen De compacte TigerStop B.V. Postbus 11 NL-7640 AA Wierden Nederland Tel: +31 (0) 546 575 171 Fax: +31 (0) 546 577 722 TS 350 de compacte Verbeter uw productie en precisie Tigerstop

Nadere informatie

Hoe kunt u het beste frankeren?

Hoe kunt u het beste frankeren? Hoe kunt u het beste frankeren? Hoe kunt u het beste frankeren Frankeren kan op verschillende manieren. Wat de beste methode is om uw dagelijkse post te versturen is afhankelijk van verschillende factoren.

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK www.francotyp.be ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK De enige echte wifi-machine Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 45 65 85 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire

Nadere informatie

Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren. Hoog pickvermogen

Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren. Hoog pickvermogen Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren Hoog pickvermogen De trends van de intralogistiek van de toekomst Waarop u voorbereid moet zijn: Sterk groeiend

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar

papierkussens De voordelen van ÜBESCHERMING: het opvulpapier ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig ÜMULTIFUNCTIONEEL: beschikbaar De delen van papierkussens ÜBESCHERMING: het opvulpapier is uitstekend schokwerend en geschikt alle producten, van heel licht tot heel zwaar. ÜBETROUWBAAR: biedt langdurig weerstand tegen schokken. Het

Nadere informatie

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e PR1000e PR1000e Borduurmachine Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e Borduurgebied van 200 mm x 360 mm ASV lcd-touchscreen met hoge defi nitie Geavanceerd natuurlijk

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak Doorschuifvaatwasmachine PT-500 Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak PT-500 PT-500 wast gewoonweg schitterend Met de PT-500 presenteert Winterhalter een nieuwe doorschuifvaatwasmachine die snel

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Kombi Kompakt HR-ketels Zó rendabel kan comfort zijn BETROUWBAAR IN WARMTE een huis vol rendabele warmte De ideale combiketel bestaat De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte en weldadig

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

CAFITESSE EXCELLENCE TOUCH. Even een lekkere cappuccino en weer door

CAFITESSE EXCELLENCE TOUCH. Even een lekkere cappuccino en weer door CAFITESSE EXCELLENCE TOUCH Even een lekkere cappuccino en weer door CAFITESSE. MEER DAN GOEDE KOFFIE Met Cafitesse koffie bereidt u de lekkerste koffievariaties. Van espresso tot latte of een mooie cappuccino.

Nadere informatie

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER Top kwaliteit in dozensluiters 103-SD Handmatig instelbaar, zijtransport De 103-SD is een zeer veelzijdige dozensluitmachine met zijtransportsysteem, eenvoudig

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Professionele Direct Mail Software Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Een Compleet en Modulair Direct Mail Systeem FlexMail is

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

De compacte naai- en borduurmachine

De compacte naai- en borduurmachine 900 De compacte naai- en borduurmachine 900 LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 170 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve steken Snel spoelsysteem Maakt het opwinden van

Nadere informatie

UW SCBA-PLATFORM VOOR DE TOEKOMST

UW SCBA-PLATFORM VOOR DE TOEKOMST UW SCBA-PLATFORM VOOR DE TOEKOMST SAMEN MET U ONTWORPEN HET IS TIJD OM KENNIS TE MAKEN Na drie jaar innovatie is het tijd voor MSA's meest geavanceerde, ergonomische en modulaire SCBA-systeem ontworpen

Nadere informatie

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER Multifunctionele laser! TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten n Horizontaal, enkel en dubbel afschot n Ook verticaal te gebruiken n Volledig draadloos

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten hypothermie Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten, afgestemd op uw specifieke toepassingen en wensen.

Nadere informatie

CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT TOUCH. Latte, espresso, cappuccino? Net zo makkelijk.

CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT TOUCH. Latte, espresso, cappuccino? Net zo makkelijk. CAFITESSE EXCELLENCE COMPACT TOUCH Latte, espresso, cappuccino? Net zo makkelijk. CAFITESSE. MEER DAN GOEDE KOFFIE Met Cafitesse koffie bereidt u de lekkerste koffievariaties. Van espresso tot latte of

Nadere informatie

MARELEC M1 Sorteersystemen

MARELEC M1 Sorteersystemen MARELEC M1 Sorteersystemen MARELEC M1 Sorteersystemen Nauwkeurig Hoge weeg- en sorteersnelheid Robuuste constructie Verschillende toevoermogelijkheden Verschillende sorteermogelijkheden Flexibele software

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen www.format-4.be Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen Onze deskundige adviseurs helpen u ten allen tijde en met plezier bij de planning en de samenstelling van uw individuele Format-4

Nadere informatie

SMG 50/55 Krachtige machines voor het omsnoeren met kunststofband

SMG 50/55 Krachtige machines voor het omsnoeren met kunststofband SMG 50/55 Krachtige machines voor het omsnoeren met kunststofband SMG 50: voor 5 mm PP-band SMG 55: voor 9/12 mm PP-band Economisch band voor zorgvuldige omsnoering Bespaar tijd en kosten met 5 mm smalle

Nadere informatie

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy STAALKATFARMPACKER 40 Packing made easy Uitpakken, aansluiten, inpakken STAALKAT farmpackers, wat je ziet is wat je krijgt. Een succesvol ontwerp is meer dan alleen vormen en goede lijnen. Het draait allemaal

Nadere informatie

Technische Voorwaarden

Technische Voorwaarden Technische Voorwaarden Technische Voorwaarden versie 1.5 Neopost 1 TECHNISCHE VOORWAARDEN Product versie 1.5 Document versie 1.5 Release datum december 2016 NEOPOST www.neopost.nl Bij eventuele vragen,

Nadere informatie

EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST

EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST Efficiënte pallettenstroom - niet handmatig pallets optillen Uw voordelen met PALOMAT Besparen van ruimte en een nette werkplek Geoptimaliseerde

Nadere informatie

MODULAIRE REINIGINGSLIJN

MODULAIRE REINIGINGSLIJN MODULAIRE REINIGINGSLIJN Het flexibele ultrasoon reiniging systeem voor de industrie. ELMA X-TRA LIJN De Elma X-tra units zijn bekend om hun hoge kwaliteitsprestatie en de betrouwbare Elma kwaliteit. Lange

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR Ergonomisch Duurzaam Efficient Krachtig De sterkere vlechtdraad oplossing TJEP RE-BAR www.tjep-benelux.nl telef.: 0031 321 38 33 56 TJEP RE-BAR - 2016 TJEP RE-BAR XP 2 TJEP RE-BAR XP Het voordeel van TJEP

Nadere informatie

Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots

Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots .E Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots Zo maakt u met Consis E uw apotheek efficiënter en winstgevender. De Consis E is het nieuwe hart van uw apotheek. Staat u ook voor de vraag hoe u rijen

Nadere informatie

Technische vertaling: accuraat en compleet

Technische vertaling: accuraat en compleet Technische vertaling: accuraat en compleet Bouwbestekken, installatievoorschriften, productbeschrijvingen, handleidingen: de vertaling van uw technische documenten laat u het liefst uitvoeren door vertalers

Nadere informatie

Functie LPS. Alternatieven. Configuratie voorbeelden

Functie LPS. Alternatieven. Configuratie voorbeelden LPS 1007 ID Functie LPS De standaard robot pakt de labels voor In-Mould Labelling (IML) op, plaatst de labels in de matrijs en neemt tegelijkertijd de gereed gekomen producten uit de matrijs. Vervolgens

Nadere informatie

Pro Xpc Auto. Automatische elektrostatische luchtspuitpistolen BEWEZEN KWALITEIT. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE.

Pro Xpc Auto. Automatische elektrostatische luchtspuitpistolen BEWEZEN KWALITEIT. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE. Pro Xpc Auto Automatische elektrostatische luchtspuitpistolen BEWEZEN KWALITEIT. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE. Bestelinformatie Nieuwe standaard Het Pro Xpc Auto elektrostatisch spuitpistool biedt een uitstekende

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

De uitzondering is nu de regel.

De uitzondering is nu de regel. MPC 3000 Serie De uitzondering is nu de regel. Hoe zou u een heftruck noemen die geschikt is voor orderverzamelen, productopslag, voorraadaanvulling en dubbel stapelen? Die noemen wij uitzonderlijk. Multifunctionele

Nadere informatie

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9 AIRplus voor de beste Productoverzicht 3 Functies en foliën 4 AIRplus Excel 8 AIRplus Mini 9 AIRplus GTI 9 Systeem integraties 10 verpakkingsresultaten AIRplus van Storopack biedt kwaliteitssystemen waarmee

Nadere informatie

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur,

thermaline 90 - Pasta koker 1x 40L, onderbouw met draaideur, ITEM # MODEL # onderbouw met draaideur, elektrisch, H=800, NAAM # SIS # AIA # 589450 (MCKEFBDDAO) Pasta koker 1x 40 liter, onderbouw met draaideur, 400mm, elektrisch, indirecte verwarming, bovenblad met

Nadere informatie

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no Rollover Tafel Applicator The Art of Laminating www.rollover.no Rollover Tafel Applicator De innovatieve Aplicator van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen

Nadere informatie

4 manieren voor het verbeteren van uw

4 manieren voor het verbeteren van uw 4 manieren voor het verbeteren van uw crediteurenproces zonder uw organisatie te verstoren KLINKT DIT U BEKEND IN DE OREN? De Aberdeen Groep ontdekte dat 80% van de leveranciersfacturen nog altijd alleen

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11

Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11 Handleiding Online Recalls & Online Afspraken EVOlution v11 1 Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Overzicht online recall en online afspraken... 4 Doel van online recall en online afspraken... 4 Functies van

Nadere informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie

d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie d-basics b.v. Tinstraat 3-5 4823 AA Breda Tel 076-5239040 Fax 076-5239041 verzamelen, bewerken en versturen van informatie Inhoudsopgave 1 Wat is d-basics Creditline?... 3 2 Verzamelen van informatie...

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK 1. LOSSE folderverspreiding Bladzijde 2 en 3 2. GESEALDE folderverspreiding Bladzijde 4 en 5 3. SEPARATE folderverspreiding Bladzijde 6 en 7 1. LOSSE folderverspreiding

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

DI950 Postkamer Checklist:

DI950 Postkamer Checklist: DI950 Postkamer Checklist: Productiviteit Bijvullen tijdens verwerking - het is niet nodig de machine te stoppen om de invoeren bij te vullen. Hoge capaciteit enveloppenfeeder - taken kunnen sneller uitgevoerd

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

De universeellader accepteert papier met de volgende afmetingen: breedte 69,85 mm tot 229 mm. lengte 127 mm tot 355,6 mm

De universeellader accepteert papier met de volgende afmetingen: breedte 69,85 mm tot 229 mm. lengte 127 mm tot 355,6 mm De universeellader is geschikt voor papier van diverse formaten en soorten, zoals transparanten, briefkaarten, memokaarten en enveloppen. Deze lade is handig als u enkelzijdig wilt afdrukken op papier

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

HP Color LaserJet CP1210-serie-printer

HP Color LaserJet CP1210-serie-printer HP Color LaserJet CP1210-serie-printer Handleiding voor papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

De juiste bescherming

De juiste bescherming De juiste bescherming Neolt Neolam 1650C 1650M 1650H De juiste bescherming Voor het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant door het afwerken van prints, biedt Canon een complete range laminatoren

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Universeellader vullen

Universeellader vullen De universeellader is geschikt voor afdrukmedia van diverse formaten en soorten, zoals transparanten en enveloppen. Deze lade is handig als u enkelzijdig wilt afdrukken op papier met een briefhoofd, gekleurd

Nadere informatie

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Nieuwe Standaard voor rentabiliteit, efficiëntie en flexibiliteit Transport en

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie