Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Krachtige machine voor professionele kleurenproductie"

Transcriptie

1 Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

2 Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied van digitaal afdrukken, eisen uw klanten een steeds betere kwaliteit en hogere snelheid. Wij kunnen u helpen om aan deze eisen te voldoen. De nieuwe Pro C900S is het snelste kleurensysteem in zijn klasse. Het systeem is bestemd voor hoge volumes en verwerkt de meest omvangrijke opdrachten van begin tot eind. Maximale productiviteit. Geautomatiseerde workflow. Eenvoudige bediening. Kortere doorlooptijden. Hogere nettowinst. Professioneel afdrukken van grote volumes KIES VOOR PROFESSIONALITEIT Productiviteit, professionaliteit en progressie. Ricoh gebruikt haar uitgebreide kennis van printers uit het topsegment voor de professionele production printmarkt. De Pro -lijn voldoet aan de eisen van professionals op het gebied van kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en afwerking. Daarnaast spreekt de bediening van de robuuste Pro -systemen voor zich. In andere woorden: wij weten dat deze systemen het hart van uw bedrijf vormen. BEREIK TOPSNELHEDEN De hoogste snelheid in zijn klasse met 90 kleur- of zwart-wit afdrukken per minuut. Dezelfde afdruksnelheid voor papier tot 300 g/m². Ingebouwde Fiery-server voor een hoge RIP-snelheid. AUTOMATISEER UW DOCUMENTAFWERKING De afwerking was altijd het meest arbeidsintensieve onderdeel in het documentproductie-proces. Dit hoeft echter niet meer zo te zijn. De Pro C900S van Ricoh neemt u het extra werk uit handen dankzij een unieke verzameling afwerkopties. Met deze innovatieve oplossingen kunt u geheel afgewerkte sets afdrukkken, zodat zelfs de meest veeleisende klant onder de indruk zal zijn.

3 GEMAKKELIJK TE BEDIENEN De Pro C900S biedt Ricoh s unieke kleuren gebruikersinterface, welke bekend staat om zijn gebruikersvriendelijkheid. Het touchscreen display bevat verscheidene printfuncties en een vereenvoudigd scherm voor minder complexe opdrachten. Het systeem is dus voor iedereen gemakkelijk te bedienen. Zelfs het oplossen van problemen is eenvoudig gemaakt, doordat er stap voor stap aanwijzingen worden getoond die u helpen het probleem op te lossen. BEPERK HET BIJVULLEN VAN PAPIER Enorme papiercapaciteit: vellen A4-formaat/ vellen A3-formaat. 7 verschillende papierlades en automatische ladewisseling. Toner/papier is eenvoudig en snel te vervangen/bij te vullen tijdens productie. VERBETER UW PRODUCTIVITEIT & OMZET Geef uw bedrijf net dat beetje extra. Ricoh biedt u een hoogvolume printsysteem tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het gebruikersgemak en de uitgebreide geautomatiseerde processen zullen u veel tijd en geld besparen. Het zeer brede assortiment afwerkopties geeft u tevens de kans om nieuwe diensten aan uw klanten aan te bieden.

4 Uw workflow in de hoogste versnelling Uw production printsysteem moet bijblijven met de snelle ontwikkelingen binnen de production printmarkt. De Pro C900S is in dit opzicht een aantrekkelijk systeem, gezien zijn uitzonderlijk hoge afdruksnelheid in kleur. Met dit systeem zult u in staat zijn om uw deadlines te behalen, want de machine hoeft niet onderbroken te worden voor het bijvullen van papier en/of toner. De eenvoudige bediening van dit systeem maakt het voor gebruikers mogelijk om zonder speciale training zeer professioneel afgewerkte documenten te produceren. Ononderbroken productiviteit ALLES-IN-ÉÉN De Pro C900S werkt met een EFI-servergebaseerde technologie voor optimale prestaties. Het ingebouwde Fiery System 8.2 heeft een Intel Core 2 Duo 2.16 GHz CPU, 2 GB geheugen en twee harde schijven van ieder 250 GB. Om ervoor te zorgen dat alles efficiënt verloopt, is het platform speciaal ontworpen samen met de controller van de Pro C900S. Als u nóg meer production printcapaciteit wilt, kies dan voor de externe E-80 controller. DOORLOPENDE PRODUCTIE Dubbelzijdig produceren op volle snelheid. Het luchtseparatie-systeem voor papierinvoer voorkomt dat meerdere vellen tegelijk worden doorgevoerd. De verwijderingslade verzamelt automatisch papier indien er zich een onregelmatigheid voordoet. Complete workflow die alle stappen vanaf de invoer t/m de uitvoer verzorgt. UNIEKE IN-LINE AFWERKING Hechten (nieten), perforeren en invoegen van een dubbele kaft. Volledig geautomatiseerde ringbinding. Topkwaliteit gelijmde boeken maken. Stapelcapaciteit van vellen met twee achter elkaar geplaatste stapelmodules.

5 Eenvoudig in het gebruik De Pro C900S wordt bediend via een bijzonder groot en gebruikersvriendelijk kleurendisplay. De intuïtieve interface zorgt voor een snelle toegang tot het systeem. Onervaren gebruikers kunnen het systeem gemakkelijk bedienen via het vereenvoudigde scherm. U kunt op het display tevens miniatuurweergaven en previews bekijken voordat u de printopdrachten verstuurt of opslaat. Hiermee kunt u fouten voorkomen en uzelf een hoop tijd besparen. Eenvoudig documenten produceren EENVOUDIGE INVOER & VERWERKING De EFI Fiery-controller van de Pro C900S vereenvoudigt complexe opdrachten. Het systeem is eenvoudig te bedienen met zijn zeer intuïtieve gebruikersinterface. De LCD-browser vereenvoudigt het herdrukken van printopdrachten. Complexe, aangepaste taken zijn met EFI Impose & Compose gemakkelijk voor te bereiden. GEMAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Profiteer van een systeem dat continu in bedrijf is en verhoog hiermee uw productiviteit. Onze professionele onderhoudstrainingen zorgen ervoor dat getrainde operators het onderhoud zelf kunnen uitvoeren. De zogenaamde Operator Replaceable Units zijn de riem- en drumschoonmaakmodule, ontwikkelaar, oplaadmodule, OPC-drum en beeldtransfermodule. De tonerafvalfles kan door elke operator vervangen worden. EENVOUDIG OP AFSTAND TE BEDIENEN Onze FACI-software maakt het mogelijk om Command Workstation uit te voeren op de Pro C900S. U hoeft alleen maar een beeldscherm, keyboard en muis aan te sluiten op de ingebouwde controller. Voor de externe E-80 controller is er een kit met benodigdheden optioneel verkrijgbaar.

6 De toegevoegde waarde van geautomatiseerde afwerking De Pro C900S heeft het meest veelzijdige assortiment afwerkopties dat er gecombineerd kan worden in één systeem. Op deze manier schaft u zonder extra investeringen meerdere afwerkopties aan. Vragen uw klanten om boekjes met een zadelhechting, of boeken met gelijmde ruggen? Geen probleem, want u kunt ze direct produceren. U kunt dus bijna elke wens van uw klant vervullen. De meest veelzijdige in-line afwerkopties DOCUMENTEN VAN TOPKWALITEIT Klanten verwachten stijlvol presentatiemateriaal, professionele kleurafdrukken en goed verzorgde brochures. Creëer de documenten die u nodig heeft met de robuuste finisher voor 3000 vellen met een hechtcapaciteit van 100 vellen van de Pro C900S. De optionele perforeermodule bespaart u tijd en u hoeft geen duur voorgeperforeerd papier te kopen. Een zadelmodule is optioneel beschikbaar en is zeer praktisch voor een voordelige afwerking van interne documenten. AUTOMATISCH BOEKJES MAKEN Wilt u indruk op uw klanten maken met professionele boekjes? De boekjesmaker van de Pro C900S maakt nauwkeurig gevouwen A5- en A4-sets. U kunt boekjes tot 120 pagina's automatisch vouwen en hechten. De boekjes met een vlakke rug hebben een soortgelijke vorm en uitstraling als gebonden boeken. Een optionele trimmermodule werkt de boeken vervolgens zeer professioneel af. GEAVANCEERD Z-VOUWEN Het opnemen van A3-grafieken en tabellen in een A4-presentatie is voortaan vanzelfsprekend. Het handige z-vouwsysteem vouwt A3-vellen automatisch in een A4-uitvoer, of A4-documenten in A5-uitvoer. Grotere vellen maken zo eenvoudig deel uit van kleinere sets. Er bestaan simpele oplossingen voor complexe taken. PROFESSIONEEL OMSLAGEN INVOEGEN Om waardevolle documenten stijlvol te presenteren, kunt u een kleurenomslag of voorbedrukte voor- en achteromslag toevoegen met behulp van het invoerstation met dubbele invoer. Het is de perfecte keuze voor het maken van productcatalogi, gebruikshandleidingen en brochures die een blijvende indruk moeten maken.

7 KLAAR OM INGEBONDEN TE WORDEN Vergeet het achteraf perforeren van documenten, waarbij u elke set handmatig moet invoeren in een perforator. Met de GBC StreamPunch III produceert u perfect geperforeerde documenten die meteen kunnen worden ingebonden met een simpele druk op de knop. Het gebruik van deze module heeft geen invloed op de productiviteit van de Pro C900S. VOLLEDIG GEAUTOMATISEERDE RINGBINDING De unieke geautomatiseerde ringbinder zal uw traditionele werkzaamheden drastisch terugbrengen. Automatisch perforeren en inbinden. Inbindcapaciteit: tot 50 of 100 pagina s; A4-formaat boekjes. PERFECT GELIJMDE BOEKEN De Perfect Binder produceert professionele boekjes met zeer sterke, gelijmde ruggen. Bijzonder: accepteert oversized papier voor binnenpagina's. Inbindcapaciteit: tot 200 pagina s; A4 & A5-formaat boeken. Standaard driekantensnijder en invoegen van een omslag. STAPELEN De stapelaar van de Pro C900S maakt uw hoog-volume uitvoer klaar voor het afwerken dicht in de buurt, of voor het afwerken in een andere ruimte. Een hoge capaciteitsstapelaar kan 5000 vellen stapelen en er kunnen twee stapelmodules achter elkaar worden geplaatst. Met de finisher voor 3000 vellen is de maximale papieruitvoer vellen. Handige karretjes vereenvoudigen het offline afwerken en opslaan van uw digitale drukwerk.

8 Superieure kleuren met de EFI-technologie Professionals weten wanneer zij kleurafdrukken van hoge kwaliteit zien. Ricoh weet dat kwaliteit zéér belangrijk is voor u. Daarom werkt de Pro C900S met de allernieuwste EFI-technologie. De krachtige prestaties en flexibele workflowoplossingen zijn ervoor gemaakt om aan de hoge eisen van uw klanten te kunnen voldoen. De ingebouwde EFI-controller biedt u daarnaast alle Fiery-functionaliteiten. Als u nóg meer productiekracht nodig heeft, kies dan de optionele E-80 controller. Hierbij hoort ook de standaard EFI Compose en het Fiery Graphic Arts Package Premium. Effectieve tools voor een professioneel resultaat AUTOMATISCH KLEURMANAGEMENT Kalibreer de printer of creëer en beheer kleurprofielen. Optimale nauwkeurigheid met ICC-profielen, zelfs vanuit RGB-applicaties. Automatisch uitbalanceren van verschillende kleurmanagement-systemen. Uitvoer controleren door middel van drukproeven of simulaties. VOLDOE AAN DE GRAFISCHE STANDAARD Bespaar tijd: controleer uw uitvoer en corrigeer fouten in de preview. Halftone-simulatie voor perfecte integratie met een volledig op elkaar afgestemde offset/digitale workflow. Gestroomlijnde workflow met TIFF/IT Converter en Hot Folder filter. Pre-flight en Image Viewer (optioneel voor de ingebouwde controller). EXTRA PROFESSIONEEL RESULTAAT Breng uw beeldverwerking naar het volgende niveau met het optionele Fiery Graphic Arts Package Premium. De tools van dit pakket voor het controleren, bewerken en beheren van kleuren zijn afgestemd op een omgeving waarin intensief gebruik wordt gemaakt van grafische afbeeldingen. Professionals in grafimedia vinden de optionele EFI Color Profiler Suite een eenvoudig te gebruiken profiling-oplossing.

9 Efficiënt workflowmanagement Eenvoudig, snel en nauwkeurig: dat zijn de nieuwe vereisten voor het programmeren van opdrachten. De ingebouwde en externe controllers hebben beide de compacte EFI-interface. Deze interface maakt het voor iedereen mogelijk om binnen een paar handelingen zeer complexe taken uit te voeren. Geavanceerd documentmanagement en opmaakfuncties maken dit beeld van gebruikersvriendelijkheid compleet. Voor nóg eenvoudiger afdrukbeheer via het Command Workstation, kunt u ook een FACI-monitor aan uw controller koppelen. Uitmuntende prestaties binnen handbereik COMPLEXE TAKEN WORDEN SIMPEL Verbeterde grafische workflow voor het maken van boekjes. Automatisch beheer van de verschillende papiervoorraden. De opmaakfunctie zorgt ervoor dat pagina s correct worden gevouwen en gesneden. Handige lay-outfunctie voor uitlijning van pagina s en aanpassing van verschuiving. DE INTRODUCTIE VAN VARIABELE DATA PRINTING Omdat er steeds meer oplossingen voor variabele data printing komen, is de Pro C900S standaard voorzien van Fiery FreeForm. Met deze basistool kunnen gebruikers op doeltreffende wijze één-op-één marketingdocumenten creëren. Met FreeForm kunt u mastersjablonen maken en opslaan waaraan u eenvoudig variabelen kunt toevoegen. Het programma ondersteunt tevens PPML en Creo VPS. MAXIMALE EFFICIËNTIE Gebruik van hotfolders om terugkerende taken te automatiseren. Met Rush Printing kunt u moeiteloos een spoedopdracht inpassen en tegelijkertijd uw productiviteit behouden. Met Quick Doc Merge kunt u meerdere documenten combineren tot één afdruktaak. Met Advanced Job Re-Order kunt u opdrachten een andere prioriteit geven, of deze met Schedule Print voor 's nachts inplannen om vertraging te voorkomen. FLEXIBELE OPMAAKFUNCTIES De Pro C900S van Ricoh is voorzien van EFI Impose; een flexibele PDF-tool die complexe afwerking vereenvoudigt. Het samenvoegen van boeken, handleidingen, visitekaartjes en variabele gegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest. Operators die nog meer taakinstellingen nodig hebben, kunnen kiezen voor EFI Compose.

10 Voor al uw professionele wensen De Pro C900S is een flexibel, digitaal kleurensysteem voor professionals in de printindustrie. De unieke en geïntegreerde benadering van de intensieve grafische kleurproductie zorgt ervoor dat alle processen goed op elkaar aansluiten. Versnel uw kleurenproductie-workflow PRINT FOR PAY Als u niet wilt achterblijven en óók uw winst wil zien stijgen, dan biedt de Pro C900S u de volgende voordelen: Moeiteloos afdrukken in kleur. Ondersteuning voor variabele data printing programma's. Lage Total Cost of Ownership. EFFICIËNTE CRD Als u zich wilt onderscheiden van uw concurrenten, dan biedt de Pro C900S u het volgende: Ondersteuning voor variabele data printing. Snelle en betrouwbare apparatuur. Lage exploitatiekosten. IDEAAL VOOR COMMERCIËLE PRINT SHOPS Wilt u uw klanttevredenheid verhogen? De sterke punten van de Pro C900S zijn: Non-stop productie met een snelheid van 90 ppm, ook met zwaar papier. Minimale workflow-onderbreking dankzij de Fiery-oplossingen. Professionele in-line afwerkmodules.

11 Alle processen onder controle Wilt u ook maximale efficiëntie bereiken? Ricoh s softwareoplossingen helpen u om uw workflow in ieder stadium te beheren. Het bewerken van individuele documenten of het beheren van een afdrukwachtrij is slechts een simpele handeling. Verhoog uw winst door gestroomlijnde afdrukprocessen en geavanceerde kostentoekenning. Professionele softwareoplossingen PROFESSIONELE OPLOSSINGEN VOOR MAKE-READY EN LOAD-BALANCING Versnel het verwerken van rastergebaseerde, geavanceerde documenten met het slimme softwareprogramma MicroPress. Geavanceerd afdruktaken- en kleurenbeheer. Hoge productiviteit en betrouwbaarheid. Geavanceerde make-ready functies. GEAVANCEERDE WEB2PRINT OPLOSSING Digital StoreFront biedt uw klanten een unieke printergeoriënteerde webwinkel. Ze kunnen gemakkelijk door uw gehele assortiment printproducten en -diensten navigeren via één gecentraliseerd platform. Digital StoreFront communiceert vlekkeloos met de Pro C900-serie, zodat u tevens een betrouwbaar Web2Print-systeem in huis heeft voor uw klanten. BEELDPERSONALISATIE Gebruik de kracht van personalisatie voor al uw ontwerpen. Met DirectSmile, de internationale marktleider op het gebied van beeldpersonalisatie, gaat er een wereld voor u open op het gebied van communicatie. Verschillende soorten teksten kunnen moeiteloos in fotodesigns van hoogstaande kwaliteit geïntegreerd worden. U kunt verrassend veel waarde toevoegen aan uw Pro C900S met deze optie. Verbaas uw klanten en verhoog uw respons. MET KLANTSPECIFIEKE APPLICATIES WERKEN De Pro -systemen beschikken over unieke maatwerkmogelijkheden dankzij de Embedded Software Architecture die compatibel is met Java (J2ME ). Door het gebruik van specifieke applicaties kunt u de systemen volledig integreren in de infrastructuur van uw bedrijf. Zie voor meer informatie

12 KOPIEERSYSTEEM Kopieerproces: 4 drums tandem methode (1 per kleur) met interne transferriem Kopieersnelheid: Kleur: 90 kopieën per minuut Z/W: 90 kopieën per minuut Resolutie: dpi Meervoudig kopiëren: Tot Opwarmtijd: Minder dan 420 seconden Uitvoersnelheid van de eerste Minder dan 13,5 seconden afdruk: Zoomen: % (in stappen van 1%) Geheugen: Standaard: 2 GB Harde schijf: 640 GB Papierinvoercapaciteit: Standaard: papierlades van 2 x vellen¹ handinvoerlade van 500 vellen papierlades van 2 x vellen Maximum: vellen Papierformaat: Maximum: 330,2-487,7 mm Papiergewicht: Standaardlades: g/m² SRA3 bulklade 3e/4e lade: g/m² Dubbelzijdig: g/m² Afmetingen (B x D x H): x x mm Netspanning: V, Hz Stroomverbruik: Maximum: Minder dan 5,5 kw Energiespaarstand: Minder dan 3,2 W PRINTER (INGEBOUWDE EFI-CONTROLLER) CPU: Afdruksnelheid: Geheugen: Netwerk: Driver: VDP-bestandsformaat: Lettertypes: Intel Core 2 Duo 2.16 GHz Kleur, Z/W: 90 afdrukken per minuut Standaard: 2 GB Harde schijf: 500 GB TCP/IP, IPv4, IPv6, Apple Talk, SMB PostScript 3, PCL5c, PCL6 PPML, Fiery FreeForm, Creo VPS PCL: 80 lettertypes PostScript 3 : Multiple Master (MM) lettertypes Ethernet 1000/100/10 base-t Standaard Fiery Scan, EFI Command Workstation, EFI HotFolder, EFI Fiery ColorWise, Fiery Graphic Arts Package, EFI Impose, Fiery Editie, Fiery Graphic Arts Package Premium Editie (optie), EFI Color Profiler Suite (optie), EFI Compose Fiery Editie (optie) PRINTER (EXTERNE EFI-CONTROLLER E-80) Interface: FACI-functie: Fieryondersteuningsprogramma s: CPU: Intel Quad-Core Xeon E5450 x 3.0 GHz Geheugen: Standaard: 4 x 512 GB Harde schijf: 2 x 250 GB (voor gegevens), 1 x 82 GB (voor het OS) Driver: PostScript 3 VDP-bestandsformaat: PPML, Fiery Free Form, Creo VPS (alléén ondersteund door EFI) Lettertypes: PostScript 3 : MM lettertypes Interface: Ethernet 1000/100/10 base-t x 2 Fieryondersteuningsprogramma s: standaard Fiery Graphic Arts Package Hetzelfde als de ingebouwde controller; Premium en EFI Compose Fiery Editie. Optie: EFI Color Profiler Suite SCANNER Scansnelheid: Resolutie: Origineelformaat: Bestandsformaat (uitvoer): Gebundelde drivers: Scan to Bestemmingsadressen: Opgeslagen bestemmingsadressen: Adresboek: Scan to folder: Bestemming: SOFTWARE Standaard: Optie: OVERIGE OPTIES Kleur, Z/W: Maximum 75 ipm (200 dpi) Tot aan dpi (Network TWAIN-modus) A5 - A3 TIFF, PDF, JPEG, hoge compressie PDF Network TWAIN SMTP Maximum aantal 500 per taak Maximum Via LDAP, lokaal op de harde schijf of via Web Image Monitor SMB-, FTP- of NCP-protocol Maximum aantal 50 mappen per job Web Image Monitor, TWAIN-driver DirectSmile, Digital Storefront, MicroPress SRA3 bulklades van 2 x 2000 vellen, Multi-handinvoerlade voor 500 vellen, koppelmodule, luchtkoeler, doorvoermodule met luchtkoeler, invoerstation met dubbele papierlade, finisher voor 3000 vellen met nietcapaciteit van 100 vellen en joggermodule, perforeermodule (instelbaar voor 2 of 4 perforaties), nietmachine voor tijdschriften, professionele boekjesmaker, z-vouw module, GBC StreamPunch III, DLT-/A3-lade, tabbladenmodule, ringbinder, Perfect Binder, stapelmodule, karretje voor stapelmodule, harde schijf beveiliging voor EFI-server (voor E-80), Data Overwrite Security Unit, VM-kaart, tellerinterface-module type A, FACI-benodigdheden voor EFI-server (voor E-80) Het kopieersysteem van de Pro C900S kan een kopieersnelheid behalen van 90 kopieën per minuut (met handinvoer: 60 kopieën per minuut in kleur, 80 kopieën per minuut in zwart-wit). 1 Met de juiste instelling. Raadpleeg uw lokale Ricoh-leverancier voor de verkrijgbaarheid van modellen, optionele accessoires en software. ISO9001 gecertificeerd, ISO14001 gecertificeerd Specificaties en uiterlijke vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. De kleur van het feitelijke product kan afwijken van de kleur die is afgebeeld in de brochure. De afbeeldingen in deze brochure zijn geen echte foto's en er kunnen zich kleine verschillen voordoen. Copyright 2009 Ricoh Europe PLC. Alle rechten voorbehouden. Deze brochure, de inhoud en/of lay-out ervan mag niet worden gewijzigd en/of aangepast, gedeeltelijk of geheel worden gekopieerd en/of opgenomen in andere werkstukken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ricoh Europe PLC. Neem voor meer informatie contact op met

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie C900S Perfectioneer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

Professionele, hoogvolume kleurensystemen

Professionele, hoogvolume kleurensystemen Professionele, hoogvolume kleurensystemen Flexibele production print workflows Complexe printopdrachten zo snel mogelijk afgeleverd - dat is wat uw klanten steeds vaker van u eisen. Ricoh s Pro C900 met

Nadere informatie

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP MP C305SP/MP C305SPF BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de 1e afdruk: Constante uitvoersnelheid: Geheugen: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: 23 seconden Kleur:

Nadere informatie

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat MP W5100/MP W7140 Het ideale apparaat voor grootformaat U weet wat u wilt van een printer voor grootformaten. De printer moet uw workflow

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit. Pro 8100S/8110S/ 8120S Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100S 95 ppm Zwart-wit Pro 8110S 110 ppm Zwart-wit Pro 8120S 135 ppm Zwart-wit Hogere productiviteit door geavanceerde

Nadere informatie

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur Pro C9100/C9110 Duurzaam losblad kleuren productiesysteem Pro TM C9100 Pro TM C9110 Kleur Kleur 110 Zwart-wit 130 Zwart-wit ppm ppm Kostenbesparend, uiterst efficiënt digitaal drukken De enorme groei van

Nadere informatie

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur.

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur. Pro C7100/C7100X -serie Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde Pro TM C7100 -modellen Pro TM C7110 -modellen Kleur Kleur 80 Zwart-wit 90 Zwart-wit ppm ppm Voeg waarde toe en verbeter de

Nadere informatie

Flexibel & snel kleurenproductiesysteem

Flexibel & snel kleurenproductiesysteem Flexibel & snel kleurenproductiesysteem Zeer consistente kleur in snelheden voor grote volumes In de huidige zakenwereld zijn klanten voortdurend op zoek naar nieuwe en geoptimaliseerde diensten. Het vermogen

Nadere informatie

Zeer productieve zwart-wit kantoorsystemen

Zeer productieve zwart-wit kantoorsystemen Zeer productieve zwart-wit kantoorsystemen Invoeren, verwerken, uitvoeren Uw kantoor verwerkt dagelijks een grote hoeveelheid documenten. U weet hoe waardevol een betrouwbaar systeem is dat vele verschillende

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Zwart-wit ppm 75 Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Zwart-wit ppm Hogere

Nadere informatie

All-in-one productiviteit tegen lage kosten

All-in-one productiviteit tegen lage kosten All-in-one productiviteit tegen lage kosten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Precies de kantoorondersteuning die u nodig heeft Voldoe aan uw huidige en toekomstige behoeften Optimaliseer uw workflow, verhoog

Nadere informatie

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE.

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE. Pro 8100E-serie Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100SE 95 ppm Zwart-wit Pro 8110E/8110SE 110 Zwart-wit ppm Pro 8120E/8120SE 135 Zwart-wit ppm Hogere productiviteit door

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Kopieerapparaat Printer Scanner Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm Zwart-wit 14 ppm Zwart-wit Biedt snelheid en een hoge

Nadere informatie

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm A4 kleurenprinter SP C440DN Printer SP C440DN 40 ppm Kleurenprinter voor uiteenlopende doeleinden Als u de perfecte kleurenprinter voor uw kantoor zou moeten bedenken, dan zou het de Ricoh SP C440 DN zijn.

Nadere informatie

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm SP C830DN SP C831DN A3 kleuren laserprinter Printer SP C830DN SP C831DN 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm Snelle en efficiënte kleuren laserprinters De SP C830DN/SP C831DN zijn snelle, gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Kleur Zwart-wit ppm 75 Kleur Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Kleur

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digitale multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C6502SP MP C8002SP 65 ppm Zwart-wit en kleur 80 ppm Zwart-wit en kleur Moderniseer de kleurenproductie

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Creëren, delen, communiceren wat kan er nog gemakkelijker zijn? De huidige kantoren zijn door middel van netwerken verbonden en hebben geavanceerde

Nadere informatie

Multifunctioneel workflowbeheer

Multifunctioneel workflowbeheer Multifunctioneel workflowbeheer Uitbreidbare en gemakkelijk te gebruiken kantoorsystemen Nu rendement een noodzaak is geworden, ligt het voor de hand dat u wilt besparen op de kosten van documentafhandeling.

Nadere informatie

Pro C651EX / C751EX / C751 De nieuwe generatie digitaal printen. Meer productiviteit dankzij innovatieve technologie

Pro C651EX / C751EX / C751 De nieuwe generatie digitaal printen. Meer productiviteit dankzij innovatieve technologie Pro C651EX / C751EX / C751 De nieuwe generatie digitaal printen Meer productiviteit dankzij innovatieve technologie De nieuwe Ricoh Pro C751-serie tilt digitaal printen naar een hoger niveau. Deze nieuwe

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention 22 juli 2014 Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention Mirage Canon Edition The Professional Printer Driver Algemene informatie Canon

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke & snelle documentverwerking

Gebruikersvriendelijke & snelle documentverwerking Gebruikersvriendelijke & snelle documentverwerking MP 6000/MP 7000 Creëren, delen, communiceren wat kan er nog gemakkelijker zijn? Professionele documenten zonder problemen De huidige kantoren zijn door

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH. Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP. Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm

Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH. Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP. Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH MP CW2200SP Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm In kleur afdrukken en op hoge snelheid in zwartwit afdrukken.

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Nieuw tijdperk aangebroken voor digitaal afdrukken

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Nieuw tijdperk aangebroken voor digitaal afdrukken Pro C901/C901S Graphic Arts Edition Nieuw tijdperk aangebroken voor digitaal afdrukken Innovatie zit in ons bloed. De Ricoh production printers zijn ontwikkeld vanuit een rijke erfenis van continu onderzoek

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Betrouwbaar in kleur en productiviteit

Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501 Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501, productiesysteem Meer dan alleen flexibele kleurenproductie Reproductieafdelingen en drukkers moeten snel en flexibel kunnen reageren

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

Multifunctionele topprestaties in kleur en zwart-wit

Multifunctionele topprestaties in kleur en zwart-wit Multifunctionele topprestaties in kleur en zwart-wit MP C2500/MP C3000 Creëer prachtig afgewerkte zwart-wit- en kleurendocumenten In de huidige hectische kantooromgeving is het creëren van een concurrentievoordeel

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

Multifunctionele kracht met kleur op verzoek

Multifunctionele kracht met kleur op verzoek Multifunctionele kracht met kleur op verzoek Het voordeel van zwart-wit en de kracht van kleur De huidige zakenwereld wordt steeds competitiever en de druk neemt toe. Rapporten moeten meteen klaar zijn,

Nadere informatie

Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit

Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit Beeldkwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid in één apparaat Enkele dagelijkse bezigheden op elk kantoor: bestanden afdrukken, documenten kopiëren

Nadere informatie

Uitstekende apparaten voor zwart-wit & kleur

Uitstekende apparaten voor zwart-wit & kleur Uitstekende apparaten voor zwart-wit & kleur MP C2800/MP C3300 Prachtig afgewerkte documenten in zwart-wit en kleur Voldoet aan alle communicatiebehoeften op kantoor In de hectische kantooromgeving van

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, Productie systeem Krachtige kleuren tot in perfectie Kleuren zijn van essentieel belang voor de creativiteit

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE De machine voor zwart-wit met een snelle kleurfunctie De multifunctionele DSc332 en DSc338 van Nashuatec

Nadere informatie

Documentbeheer op maat

Documentbeheer op maat Documentbeheer op maat Kopiëren, printen, scannen en/of faxen: de keuze is aan u Kantoorapparatuur moet exact afgestemd zijn op uw eisen, of u nu een simpel kopieerapparaat nodig heeft of een multifunctioneel

Nadere informatie

Multifunctionele topprestaties in kleur en zwart-wit

Multifunctionele topprestaties in kleur en zwart-wit Multifunctionele topprestaties in kleur en zwart-wit MP C2000/MP C2500/MP C3000 Creëer prachtig afgewerkte zwart-wit- en kleurendocumenten De perfecte afhandeling van al uw kantoorcommunicatie In de huidige

Nadere informatie

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C4502. Aficio MP C5502 Z/W Z/W. ppm. ppm

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C4502. Aficio MP C5502 Z/W Z/W. ppm. ppm Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 Z/W Z/W 45 Kleur 55 Kleur ppm ppm Geniet vandaag al van de documentoplossing van morgen documentoplossingen:

Nadere informatie

Revolutionaire multitasking in zwart-wit en kleur

Revolutionaire multitasking in zwart-wit en kleur Revolutionaire multitasking in zwart-wit en kleur MP C1500SP Ware multifunctionaliteit & doeltreffend kleurgebruik De huidige realiteit in de zakenwereld is tweeledig: terwijl de concurrentie steeds groter

Nadere informatie

Alles in één oplossing met kleur

Alles in één oplossing met kleur Alles in één oplossing met kleur Het nieuwste op het gebied van documentbeheer met kleur Denkt u eens na over de lay-out van uw kantoordocumenten. U gebruikt een apparaat voor al uw uitvoer in zwart-wit.

Nadere informatie

MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF

MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 Z/W Z/W 45 Kleur 55 Kleur ppm ppm Geniet

Nadere informatie

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing 150 pagina s per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij het printen, kopiëren

Nadere informatie

MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF

MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 45 Z/W Kleur ppm 55 Z/W Kleur ppm Geniet vandaag

Nadere informatie

49,- PER MAAND 59,- PER MAAND 69,- PER MAAND 79,- PER MAAND. e-studio 2051C. e-studio 2551C. e-studio 2050C. e-studio 2550C

49,- PER MAAND 59,- PER MAAND 69,- PER MAAND 79,- PER MAAND. e-studio 2051C. e-studio 2551C. e-studio 2050C. e-studio 2550C ACTIE vermelde prijzen zijn ex.%btw WWW.WESTSTRATE.NL/DUURZAAM deze actie is geldig t/m 31 december 2012 HERCULESWEG 37 - MIDDELBURG TEL. 0118 630000 Kenmerken: A3/A4 Multifunctional met een afdruksnelheid

Nadere informatie

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Een aangepast antwoord op al uw behoeften Zou u de kosten van uw normale processen voor documentafhandeling willen drukken en tegelijkertijd

Nadere informatie

MP C3002/MP C3502 30 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner

MP C3002/MP C3502 30 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3002/MP C3502 Your partner: Johan De Smedt Achterhoefweg 4 2870 Puurs Tel: 0475 344 533 johan.de.smedt@skynet.be www.ricoh-partner.be Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

MP C3002 MP C3502 30 Z/W 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002.

MP C3002 MP C3502 30 Z/W 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. MP C3002 MP C3502 Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 Z/W Kleur ppm 35 Z/W Kleur ppm Het perfecte systeem voor een efficiënt

Nadere informatie

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 35 ppm ppm kantoor hardwerkend en veelzijdig. Het gebruiksvriendelijke beginscherm bespaart

Nadere informatie

WorkCentre 7132. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Multifunctionele eenvoud. voor u ontworpen... nu met kleur

WorkCentre 7132. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Multifunctionele eenvoud. voor u ontworpen... nu met kleur WorkCentre 7132 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Multifunctionele eenvoud voor u ontworpen... nu met kleur WorkCentre 7132 Het Xerox WorkCentre 7132 multifunctionele systeem is de betaalbare overstap

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN Hogere productiviteit en lagere kosten? Met de Nashuatec DSm622, DSm627 en DSm632 is volledige controle

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl BROTHER

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen. Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Kracht, prestaties en waar voor uw geld

Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen. Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Kracht, prestaties en waar voor uw geld Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Kracht, prestaties en waar voor uw geld Iedereen die zijn bedrijf wil laten groeien: zet nu twee stappen in de goede richting!

Nadere informatie

MP C2003SP MP C2503SP

MP C2003SP MP C2503SP Multifunctionele A3-kleurenprinter MP C2003SP MP C2503SP Kopieerapparaat Printer Scanner Fax MP C2003SP 20 ppm Zwart-wit Kleur MP C2503SP 25 ppm Zwart-wit Kleur Verhoog uw productiviteit en print milieubewuster

Nadere informatie

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl,

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER De omslagvulmachine voor elke toepassing en elk omslagtype DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER Er bestaat geen twijfel over:

Nadere informatie

PJWX4141/PJWX4141N/PJWX4141NI BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN Projectiesysteem: 1-chip DLP Resolutie: 1.024.000 pixels (1280 x 800) Vorm van display: Helderheid: Kleurreproductie: Afmetingen display:

Nadere informatie

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Zwart-wit A3 MFP MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Printer Kopieerapparaat Scanner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 Zwart-wit 30 Zwart-wit

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen bizhub C350, de hybride oplossing Stroomlijn uw werkstroom De bizhub C350 is de alles-in-één

Nadere informatie

www.develop.nl ineo 163/213

www.develop.nl ineo 163/213 www.develop.nl ineo 163/213 Zwart-wit 16/21 ppm Waar voor uw geld Bij afdelingen, thuiskantoren en kleine bedrijven bestaat een groeiende vraag naar één ruimtebesparende, digitale machine die voordelig

Nadere informatie

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kleuren MFP's MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Kleur 35 Kleur MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP Productiesysteem, bizhub PRO C6501e/eP Op en top productie in kleur Huisdrukkerijen en de print for

Nadere informatie

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, productiesysteem De innovatie die de branche verandert Grafische bedrijven moeten

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

Productieve all-in-one oplossing voor grootformaat

Productieve all-in-one oplossing voor grootformaat Productieve all-in-one oplossing voor grootformaat Voldoet aan alle mogelijke eisen voor grootformaat De Aficio MP W2400/MP W3600 bouwt voort op het bewezen succes van Ricoh s grootformaat oplossingen

Nadere informatie

TotalFlow Prep, Print Manager en Production Manager. De tools die uw volledige printproductie beheersbaar maken

TotalFlow Prep, Print Manager en Production Manager. De tools die uw volledige printproductie beheersbaar maken TotalFlow Prep, Print Manager en Production Manager De tools die uw volledige printproductie beheersbaar maken Geef uw bedrijf een duidelijk voordeel TotalFlow. Productiviteit. Prestaties. Winst. Ricoh

Nadere informatie

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ZAKELIJKE DOCUMENTSCANNERS PDS-5000 / PDS-6000 Snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversie van papieren documenten. Ideaal geschikt voor het verwerken en

Nadere informatie

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Multifunctionele A3 kleurenprinter MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopieerapparaat Printer Scanner Fax MP C2003SP 20 ppm Zwart-wit Kleur MP C2503SP 25 ppm Zwart-wit Kleur MP C2003ZSP 20 ppm

Nadere informatie