Een echt kleurengenie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een echt kleurengenie"

Transcriptie

1 bizhub PRO C65hc Een echt kleurengenie

2 Baanbrekende technologie, uitzonderlijke kleuren In de hedendaagse wereld met zijn overvloed aan informatie en supersnelle communicatie is kleur ontzettend belangrijk geworden. Wie zijn boodschap echt wil laten aankomen, gebruikt maar beter verrassend levendige kleuren. Net daarom heeft Konica Minolta voor een echte innovatie gezorgd! Dit unieke digitale kleurensysteem met revolutionaire High Chroma tonertechnologie produceert ronduit schitterende kleuren zoals u nooit eerder zag. n Konica Minolta s opmerkelijke bizhub PRO C65hc is uitgerust met de baanbrekende High Chroma toner die RGB-kleuren getrouwer kan reproduceren dan eender welke bestaande tonertechnologie. De bizhub PRO C65hc heeft een kleurenruimte die het srgb-kleurenbereik heel dicht benadert. Dit maakt het kleurenreproductiebereik veel groter en zorgt ervoor dat de kleuren op papier de realiteit, originelen en schermbeelden veel beter benaderen dan voordien mogelijk was. n Creatieve professionals, grafische ontwerpers, specialisten uit de grafische sector, commerciële drukkers en printshops zijn altijd op zoek naar manieren om sneller betere kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen te kunnen leveren. Daarom zullen ze de weergaloze prestaties van de bizhub PRO C65hc zeker kunnen appreciëren. Konica Minolta s digitale kleurensysteem biedt naast zijn uitzonderlijke RGB-mogelijkheden verder ook betaalbare toegang en veelzijdige verwerking van variabele gegevens. Daarom is dit toestel de ideale digitale productieoplossing voor het afdrukken van kleine oplages binnen heel krappe deadlines. n Met een afdruksnelheid van 65 kleurenpagina s per minuut is de bizhub PRO C65hc een nuttige en heel betaalbare investering die het beste biedt wat afdrukken met meerwaarde te bieden heeft. Commerciële drukkers, printshops en professionals uit de grafische sector, maar ook eindgebruikers zoals reclamebureaus of winkelketens, krijgen met dit toestel de mogelijkheid om zich qua prestaties, producten en diensten te onderscheiden van wat de rest van de markt te bieden heeft.

3 Boost uw cross-media communicatie In tijden waarin verkoop-, marketing- en productboodschappen niet meer uitsluitend via papier, maar ook via het internet en GSM s worden verspreid, zijn professionals uit de grafische sector voor hun kleurenbeheer stilaan aan het overstappen van het traditionele CMYK-proces naar de meer flexibele RGB-werkstroom. Dit biedt een groot voordeel voor cross-media communicatie: hoe gemakkelijker de communicatie zich aan een brede waaier van outputformaten kan aanpassen, hoe gemakkelijker het is om dezelfde bedrijfs- en merkidentiteit via heel diverse communicatieplatformen te promoten De unieke High Chroma toner in de innovatieve bizhub PRO C65hc is speciaal ontwikkeld om RGBwerkstromen met een maximaal kleurenrendement weer te geven. Door zijn specifieke eigenschappen is hij de oplossing voor levendige afdrukken: n De revolutionaire High Chroma toner produceert ongelofelijk levendige en natuurlijke kleuren. Dankzij de naadloze integratie in RGB-kleurenwerkstromen verloopt de kleurenconfiguratie en omzetting snel en eenvoudig. De kleuren worden nagenoeg afgedrukt zoals ze op het scherm te zien zijn, volgens het WYSIWYG-principe. n De bizhub PRO C65hc combineert deze uitzonderlijke kleurenkwaliteit met een indrukwekkende mediumflexibiliteit en uitgebreide inline afwerkfuncties en bewijst zo dat hij in staat is om de meest uiteenlopende afdrukproducten in kleine of grotere oplages te produceren. n Een Fiery of een Creo controller laat u toe de beste oplossing te kiezen voor de meest optimale werkstroom om eenvoudig schitterende resultaten af te leveren. Alles wat voor professioneel en snel digitaal afdrukwerk nodig is. De innovatieve digitale technologie van de bizhub PRO C65hc is ideaal om kleine oplagen en variabele gegevens af te drukken. Dankzij zijn zuinige tonerverbruik wordt elke oplage, van klein tot groot, tot zelfs een individueel fotoalbum, winstgevend. Tal van toepassingen zijn mogelijk, onder andere de aanmaak van directe mailings en marketingmateriaal. Of u nu grafische voorstellingen, brochures, visitekaartjes of etiketten moet afdrukken, met de bizhub PRO C65hc zullen ze er allemaal beter uitzien. Hetzelfde geldt voor Point-Of-Sales-materiaal voor winkels, warenhuizen, winkelketens enz. Foto s en fotoalbums in het bijzonder zijn uitstekende voorbeelden van wat u met de nieuwe kleurenruimte van de bizhub PRO C65hc allemaal kunt bereiken.

4 Weergaloze helderheid, fantastische levendigheid Met de ontwikkeling van haar revolutionaire High Chroma tonertechnologie heeft Konica Minolta baanbrekend werk verricht, dat hoogstwaarschijnlijk een nieuwe vraag zal doen ontstaan en een nieuwe markt zal creëren. De opmerkelijke prestaties van de bizhub PRO C65hc zijn mee te danken aan de High Chroma toner die kleuren bijzonder helder maakt en uitzonderlijke waarde biedt voor de aanmaak van allerlei marketing- en reclamemateriaal. De High Chroma toner komt voort uit Konica Minolta s Simitri HD tonertechnologie en biedt een veel grotere kleurverzadiging dan het conventionele CMYK-proces. De kleurpigmenten verwerkt in deze toner zorgen ervoor dat de kleuren levendig en echt worden weergegeven. Daarom worden de High Chroma -kleuren door het menselijke oog als veel helderder ervaren. Het allerbelangrijkste kenmerk van de High Chroma toner is zijn vermogen om een groter deel van het srgb-kleurenbereik te reproduceren dan voorheen mogelijk was. Bijgevolg ligt het kleurenbereik van de bizhub PRO C65hc bijzonder dicht bij dat van srgb. Omdat de vorm van het kleurenbereik dicht bij srgb aanleunt, is de kleuromzetting relatief gemakkelijk. Dankzij deze grote srgb-dekking kunnen kleuren nagenoeg worden gereproduceerd zoals ze er bijvoorbeeld op een computerscherm uitzien. CMYK colour space srgb colour space High Chroma toner colour space Het kleurenbereik van de High Chroma toner ligt veel dichter bij de srgb-kleurenruimte dan het kleurenbereik ondersteund bij gebruik van conventionele toners. Hierdoor is de omzetting van srgb naar CMYK gemakkelijk voor de bizhub PRO C65hc.

5 n De High Chroma toner is gebaseerd op Konica Minolta s eigen Simitri HD (high definition) gepolymeriseerde toner. Konica Minolta heeft deze unieke toner in een jarenlang, grootschalig onderzoeks- en ontwikkelingsproces gecreëerd om de uitstekende beeldkwaliteit van haar digitale systemen te garanderen. Ook na zijn introductie op de markt heeft Konica Minolta de opmerkelijke eigenschappen van de Simitri HD gepolymeriseerde toner continu verfijnd en verbeterd wat onder andere tot de ontwikkeling van de unieke High Chroma toner heeft geleid. n De High Chroma toner wordt via een uitzonderlijk polymerisatieproces geproduceerd. De tonerpartikels zijn veel kleiner en meer gelijkmatig van vorm dan bij conventioneel geproduceerde toners. Dankzij deze minuscule, gelijkmatig gevormde tonerpartikels bereikt de High Chroma toner een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Haarscherpe tekst en lijnen en een gelijkmatige finish die de vergelijking met offset moeiteloos doorstaat, zijn slechts enkele van zijn kenmerken. Nauwkeurige beeld- en tekst reproductie Via verpulvering verkregen toner High Chroma toner Duidelijk dot Scherpe, fijne lijn Duidelijke, scherpe tekst n Daarnaast biedt de High Chroma tonertechnologie enorme kwaliteitsverbeteringen voor kleurenfoto s en illustraties. Ze produceert perfect heldere en scherpe afdrukken met een lager toner verbruik. Door de olievrije afdruk kan elke afdruk normaal beschreven worden. Zo kunnen opvallende kleuren-direct mailings of bv. Point-Of-Sales materialen in levendige kleuren worden gemaakt. Deze zijn aantrekkelijker voor de lezers en gebruikers, lokken meer reacties uit en verhogen de kans dat de voorgestelde producten worden aangekocht. n High Chroma toner fixeert bij een veel lagere temperatuur, wat leid tot een aanzienlijke energiebesparing. Bovendien worden hierdoor een veel grotere variëteit aan afdrukmedia ondersteund en zorgt zijn milieuvriendelijke productie- en afdrukproces voor minder tonerafval en een lagere CO 2 - uitstoot. n De bizhub PRO C65hc is de geknipte oplossing voor professionals die zichzelf, hun producten en diensten van hun concurrenten willen onderscheiden en die On-Demand afdrukken met een meerwaarde willen bieden.

6 Kleurverwerkings technologieën De bizhub PRO C65hc is uitgerust met Konica Minolta s eigen geavanceerde kleurverwerkingstechnologie. S.E.A.D. staat voor Screen-Enhancing Active Digital Process en combineert een hele reeks technische vernieuwingen om een ronduit uitzonderlijke kleurenproductie aan topsnelheid te garanderen. Om de grootst mogelijke precisie te bereiken, beschikt het snelle Konica Minolta kleurentoestel over een dual-beam laser en HI-PER ASICs (high-performance image processing application-specific integrated circuits). Andere kwaliteitskenmerken en technologische vernieuwingen in het S.E.A.D.-concept zijn: n Dot Position Control voor een schitterende beeldreproductie, fijne lijnen en tekst n Multi-bit screening voor een extreem natuurlijke reproductie van grijstinten n ITbit-technologie voor nauwkeurige, fijne tekst, tekst in negatief en contouren n De CRS-technologie garandeert een stabiel productieproces door het kleurentoestel continu te monitoren. Zonder ITbit Technologie Met ITbit Technologie Ultravlotte papierverwerking De bizhub PRO C65hc biedt een snelle en ultravlotte papierverwerking. Optioneel conditioneert een ontvochter en verwarmingselement in de papierlade de papiervoorraad voor het afdrukken. Konica Minolta s air-assisted toevoertechnologie scheidt de vellen en voert ze één voor één door een proces dat met extra doublefeed sensoren extra betrouwbaar is! Dankzij een specifiek afdrukproces kan de fixatietemperatuur laag worden gehouden, waardoor een veel bredere waaier van afdrukmedia kan worden bedrukt. Elke afdruk wordt voor de uitvoer gekoeld en ontkruld voor een beter naverwerking. Grote beschikbaarheid Rond de klok beschikbaarheid van de kleuren afdruksystemen is voor commerciële drukkers en printshops van cruciaal belang. De stilstandtijd van hun productietoestellen moet zo klein mogelijk en de productiviteit zo hoog mogelijk worden gehouden. Elk onderhoud moet rekening houdende met de productie worden ingepland. De basis voor een maximale beschikbaarheid van de bizhub PRO C65hc is CS Remote Care. Deze intelligente communicatie tussen de bizhub PRO C65hc en het Konica Minolta dienstverleningscentrum geeft alle relevante informatie in real time door. Hierdoor weet men precies wanneer er een onderhoud of een andere interventie nodig is.

7 Krachtige controllers IC-304 Plus Kleur, productiviteit, precisie Creo en Konica Minolta hebben in nauwe samenwerking de IC-304 Plus externe printcontroller ontwikkeld. Deze printcontroller, die voortbouwt op de Creo Color Server technologie, is exclusief voor Konica Minolta s digitale kleurenproductietoestellen ontwikkeld. Kant-en-klare kleur en een uitstekende beeldkwaliteit, verbazingwekkend bedieningsgemak, innovatieve functies en krachtige afdrukprestaties met deze kenmerken is de IC-304 Plus controller perfect geschikt voor de meest complexe wensen en uiteenlopende vereisten van elke professionele productieomgeving. Uitgerust met de IC-304 Plus controller biedt de bizhub PRO C65hc een uitstekende afdrukkwaliteit, indrukwekkende mediumflexibiliteit en uitgebreide in-line afwerkmogelijkheden. Zo biedt hij via geoptimaliseerde werkstroomoplossingen alles wat voor professioneel en snel digitaal afdrukwerk nodig is. En kan men gewoonweg schitterende resultaten binnen de afgesproken tijd afleveren. IC-305 Ontworpen voor productieve prestaties Stevige afdrukprestaties, innovatieve functies en een flexibele bediening: De EFI IC-305 externe beeldcontroller en Konica Minolta s bizhub PRO C65hc vormen een niet te evenaren combinatie van ultramoderne technologieën, ontworpen om aan de prestatiegedreven vereisten van reprografische afdelingen en print-for-pay omgevingen te voldoen. Hun kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak maken van hen de geknipte keuze voor veeleisende gebruikers in professionele productieomgevingen. Door de combinatie van de IC-305 controller met de bizhub PRO C65hc, kunnen gebruikers schitterende resultaten afleveren. Dankzij de geintegreerde werkstroom kunnen snel digitaal geoptimaliseerde afdrukken in kleur aangeboden worden.

8 Ultieme veelzijdigheid van begin tot einde Professionele afwerking van drukwerk vormt een integraal onderdeel van elke productieoplage. Zoals altijd is flexibiliteit cruciaal! Standaard is de bizhub PRO C65hc uitgerust met een hele reeks afwerkopties. Dankzijn zijn optionele afwerkeenheden wordt hij uitermate veelzijdig. Hierdoor voldoet Konica Minolta s kleurenproductiesysteem aan alle klantenvereisten, zoals tal van online perforeer- en nietopties, een ruime keuze aan vouwfuncties en de aanmaak van ingebonden boeken. bizhub PRO C65hc (basissysteem) Een hele reeks geavanceerde functies is standaard voorzien op het basissysteem voor een professionele afwerking van complexe documenten. Dankzij bv. mixplex kunnen enkel- en dubbelzijdig pagina s probleemloos in één en hetzelfde document worden gecombineerd. Mixmedia biedt gebruikers de mogelijkheid om op paginaniveau de gewenste papiersoort in te stellen. Door mixmedia en mixplex te combineren, verloopt de productie van complexe enkel- en dubbelzijdig afdrukken op diverse papiersoorten volledig automatisch. enkelzijdig mixplex enkel/ dubbelzijdig zonder het drukproces te onderbreken dubbelzijdig afdrukken/ duplex combinatie van mixplex/mixmedia papier/toner bijvullen zonder het drukprocess te onderbreken mixmedia mono/ kleur afdrukken vanuit verschillende laden Grootvolume papierlade (LU-202) Uitgerust met de grootvolumelade LU-202, wordt de papierinvoercapaciteit van de bizhub PRO C65hc uitgebreid tot maximaal vel; en dankzij de air assisted toevoer technologie en de optionele ontvochtiger en verwarmingselement kunnen allerlei papiersoorten worden bedrukt. mixplex enkel/ dubbelzijdig zonder het drukproces te onderbreken combinatie van mixplex/mixmedia mixmedia mono/ kleur afdrukken vanuit verschillende laden Hoogvolume papiereenheid (PF-602) Met de hoogvolume papiereenheid PF-602 kan de invoercapaciteit worden uitgebreid tot vel. Dankzij de air assisted toevoertechnologie en de optionele ontvochtiger en verwarmingselement kan de bizhub PRO C65hc een nog bredere waaier aan media bedrukken. mixplex enkel/ dubbelzijdig zonder het drukproces te onderbreken combinatie van mixplex/mixmedia mixmedia mono/ kleur afdrukken vanuit verschillende laden Nieteenheid (FS-520)* Deze basisafwerkeenheid is de geknipte keuze voor de productie van marketingmateriaal en visitekaartjes op de bizhub PRO C65hc. nieten in de hoek 2-punts nieten automatisch offset sorteren perforeren twee gaatjes** perforeren vier gaatjes**

9 Nieteenheid (FS-521) Uitgerust met de FS-521, kan de bizhub PRO C65hc documenten op diverse plaatsen nieten. Hierdoor wordt hij het perfecte toestel voor de aanmaak van handleidingen, rapporten en andere uitgebreide documentatie. nieten in de hoek 2-punts nieten variabele nietjeslengte automatisch offset sorteren Eenheid voor aanmaak van boekjes (FS-607)* Uitgerust met de eenheid voor de aanmaak van boekjes, biedt de bizhub PRO C65hc de volautomatische aanmaak van boekjes en brochures, met de handige en productieve in-line middenvouw- en rugniet functies. nieten in de hoek 2-punts nieten inlassing van kleuren vellen, boekje*** inlassing van kleuren omslagen, boekje*** boekjes (vouwen en rug nieten) perforeren twee gaatjes** perforeren vier gaatjes** middenvouw briefvouw in automatisch offset sorteren Vouweenheid (FD-503) De geknipte keuze voor de aanmaak van mailings, flyers en zo veel meer. Om het maximum uit de FD-503 te halen, wordt deze eenheid het best samen met de eenheid voor de aanmaak van boekjes, de nieteenheid of de perfect binder gebruikt. perforeren twee gaatjes middenvouw perforeren vier gaatjes briefvouw in inlassing van kleuren vellen, boekje venstervouw briefvouw uit inlassing van kleuren omslagen, boekje dubbele parallelvouw mixmedia mono/kleuren afdrukken uit verschillende laden z-vouw Grootvolume stapeleenheid (LS-505) Indien uitgerust met de grootvolume stapeleenheid, kan de bizhub PRO C65hc perfect worden ingepast in omgevingen met bestaande afwerkfaciliteiten, zoals envelopeer- of frankeertoestellen. Een enorme verbetering voor alle nearline afwerkeenheden. stapeleenheid op wieltjes offset afleggen Eenheid voor aanmaak van boekjes (SD-506) De eenheid voor de aanmaak van boekjes is de ideale afwerkeenheid voor alle soorten ruggeniete en schoongesneden boekjes tot 200 pagina s. Ze versnelt de online productie van folders, brochures, catalogen en heel wat ander marketing-, verkoop- en opleidingsmateriaal. inlassing van kleuren afdrukken, boekje*** briefvouw in voor meerdere pagina s inlassing van kleuren omslagen, boekje*** boekje (vouwen en rug nieten) schoonsnijden middenvouw voor meerdere pagina s Perfect Binder (PB-502) Konica Minolta s eigen ontwikkelde afwerkingseenheid PB-502 kan men online boeken inbinden met behulp van warme lijm. Het is ook mogelijk voorbedrukte kaften en kleurenafdrukken en z-gevouwen pagina s in te lassen. perfect binder perfect binder z-vouw perfect binder inlassing van kleuren kaften perfect binder inlassing van kleuren afdrukken * optionele inlaseenheid (PI-502) en perforeerkit (PK-512/513) beschikbaar, ** vereist PK-512/513, *** vereist PI-502, **** vereist FD-503

10 Systeem configuraties Systeem A Ideaal voor brochures, marketingmateriaal en directe mailings n Afdruksnelheid van 65 A4-pagina s per minuut in kleur n Standaard uitgerust voor dubbelzijdig afdrukken n Allerhoogste beeldkwaliteit n Papierinvoercapaciteit van vel n Tot 300 gr/m² (uit PF-602 onderste lade) n Perforeren, vouwen en nieten n Rug vouwen en nieten n Aanmaak van boekjes tot 20 vel/80 beelden Systeem 0 Het beste voor directe mailings, marketingmateriaal en brochures n Afdruksnelheid van 65 A4-pagina s per minuut in kleur n Standaard uitgerust voor dubbelzijdig afdrukken n Allerhoogste beeldkwaliteit n Papierinvoercapaciteit van vel n Tot 300 gr/m² (uit PF-602 onderste lade) n Perforeren, vouwen en nieten n Rug vouwen en nieten n Aanmaak van boekjes tot 20 vel/80 beelden Systeem 3 Het systeem voor brochures en directe mailings n Afdruksnelheid van 65 A4-pagina s per minuut in kleur n Standaard uitgerust voor dubbelzijdig afdrukken n Allerhoogste beeldkwaliteit n Papierinvoercapaciteit van vel n Tot 300 gr/m² (uit PF-602 onderste lade) n Tal van mogelijkheden voor perforeren, vouwen en nieten n Rug vouwen en nieten, aanmaak van boekjes tot 50 vel/200 beelden n Nieten tot 100 vel

11 Systeem 7 Ideaal voor etiketten en marketingmateriaal n Afdruksnelheid van 65 A4-pagina s per minuut in kleur n Standaard uitgerust voor dubbelzijdig afdrukken n Allerhoogste beeldkwaliteit n Papierinvoercapaciteit van vel n Tot 300 gr/m² (uit PF-602 onderste lade) n Toner en papier bijvullen zonder het afdrukproces te onderbreken n Stapelen tot vel n Stapeleenheid op wieltjes Systeem 9 Het beste voor bedrijfsdocumenten en directe mailings n Afdruksnelheid van 65 A4-pagina s per minuut in kleur n Standaard uitgerust voor dubbelzijdig afdrukken n Allerhoogste beeldkwaliteit n Papierinvoercapaciteit van vel n Papieruitvoercapaciteit tot vel n Tot 300 gr/m² (uit PF-602 onderste lade) n Toner en papier bijvullen zonder het afdrukproces te onderbreken n Nieten tot 100 vel met variabele nietjeslengte Systeem 15 Het systeem voor perfect ingebonden boeken, fotoalbums en marketingmateriaal n Afdruksnelheid van 65 A4-pagina s per minuut in kleur n Standaard uitgerust voor dubbelzijdig afdrukken n Allerhoogste beeldkwaliteit n Papierinvoercapaciteit van vel n Tot 300 gr/m² (uit PF-602 onderste lade) n Tal van mogelijkheden voor perforeren en vouwen n Boekbinden tot 30 mm dikte met behulp van warme lijm n Inlassen van kaften en inline schoonsnijden van kaften

12 Printer specificaties Afdruk snelheid 65 ppm (A4) 36 ppm (A3) Resolutie Max.: 600 x dpi 1st afdruk 6,5 sec. (A4 kleur) Gradaties 256 gradaties IC-305 externe EFI Fiery controller Paginabeschrijvingstalen PostScript 3, PPML, TIFF, PDF Besturingssystemen Windows 2000/XP/Server 2003, Mac OS X CPU Intel Core 2 2,13 GHz Interface Ethernet (10/100/1.000-Base-T) Printergeheugen Standaard: MB Harde schijf 160 GB IC-304 Plus externe Creo controller Paginabeschrijvingstalen PostScript 3, PPML, TIFF, PDF, CT/LW, VPS Besturingssystemen Windows 2000/XP/NT 4.0/Server 2003 Mac OS 9.x en 10.x CPU Intel Core 2 3,0 GHz Interface Ethernet (10/100/1.000-Base-T) Printergeheugen Standaard: MB Harde schijf 3x 250 GB Systeem specificaties Opwarmtijd Minder dan 420 sec. Systeemafmetingen (B x D x H mm) 786 x x 992 Systeemgewicht 360 kg Papiergewicht g/m² tot 300 g/m² Papierformaat A5 A3+ (330 x 487 mm) Maximaal beeld formaat 318 x 480 mm Dubbelzijdig afdrukken g/m² Papierinvoercapaciteit vel (met PF-602) vel (met LU-202) Hoogvolume papiereenheid PF-602: 2 laden, capaciteit van vel papier tot 300 g/m² (vanuit de onderste lade) Grootvolume papiereenheid LU-202: 1 lade, capaciteit van vel papier, tot 300 g/m² Eenheid voor aanmaak van boekjes FS-607 : Aanmaak boekjes tot 20 vel (80 beelden), in de hoek en 2-puntsnieten, nieten tot 50 vel, midden vouw en briefvouw in, automatisch offset sorteren en groeperen, uitvoer tot vel, bovenuitvoer van 100 vel Nieteenheid FS-520 In de hoek en 2-puntsnieten, nieten tot 50 vel, automatisch offset sorteren en groeperen, uitvoer tot vel, bovenuitvoer van 100 vel Inlaseenheid PI-502 (voor FS-607/FS-520) Inlassen van voorbedrukte afdrukken 2 inlas laden van elk 200 vel Perforatie kit PK-512 (voor FS-607/FS-520) Perforeren (2 of 4 gaatjes) Perforatie kit PK-513 (voor FS-607/FS-520) Perforeren met 4 gaatjes Vouweenheid FD-503 Invoegen van voorbedrukte afdrukken, 2 inlas laden van elk 500 vel, perforeren (2 of 4 gaatjes), vouwen (middenvouw, z-vouw, venstervouw, briefvouw in/uit, dubbele-parallelvouw), bovenuitvoer van 200 vel Eenheid voor aanmaak boekjes SD-506 Boekjes maken tot 50 vel (200 beelden), rug vouwen en nieten, schoonsnijden, uitvoer tot 50 boekjes, briefvouw in voor meerdere pagina s (tot 5 vel), middenvouw voor meerdere pagina s (tot 5 vel) Nieteenheid FS-521 Nieten tot 100 vel, in de hoek en 2-punts nieten, variabele nietjeslengte (snijmechanisme), uitvoer capaciteit tot vel, bovenuitvoer van 200 vel, automatisch offset sorteren en groeperen Grootvolume stapeleenheid LS-505 Capaciteit tot vel stapelen, stapeleenheid op wieltjes, automatisch offset stapelen, bovenuitvoer van 200 vel, papierklem mechanisme Perfect binder PB-502 Boekbinden met behulp van warme lijm, geintegreerde snijden van kaften langs 1 kant, boeken van A5 tot A4+ (307 x 221 mm), boeken van 10 vel tot 30 mm rugdikte, lade voor kaften tot vel, bovenuitvoer tot 200 vel, uitvoer voor boeken met een capaciteit van 2 stapels van elk vel. n Alle specificaties inzake papiercapaciteit hebben betrekking op A4-papier van 80 g/m². n Alle specificaties inzake de afdruksnelheid hebben betrekking op het enkelzijdig afdrukken van meerdere pagina s in A4-formaat. n De ondersteuning en beschikbaarheid van de opgelijste specificaties en functionaliteiten hangen af van de besturingssystemen, toepassingen, netwerk protocollen, alsook van het netwerk en de systeem configuraties. n Sommige productillustraties tonen optionele accessoires. n Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. n Konica Minolta garandeert niet dat de genoemde prijzen of specificaties vrij van fouten zijn. n Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. n Alle overige merk- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren, hetgeen bij deze wordt erkend. Uw Konica Minolta Business Solutions Partner: Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V. Excelsiorlaan 10 B-1930 Zaventem België Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) Afdruk in België,maart 2009 / FDM

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP Productiesysteem, bizhub PRO C6501e/eP Op en top productie in kleur Huisdrukkerijen en de print for

Nadere informatie

Betrouwbaar in kleur en productiviteit

Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501 Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501, productiesysteem Meer dan alleen flexibele kleurenproductie Reproductieafdelingen en drukkers moeten snel en flexibel kunnen reageren

Nadere informatie

bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie www.konicaminoltaeurope.com

bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie www.konicaminoltaeurope.com www.konicaminoltaeurope.com Zwart-wit productiesystemen bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p zwart-wit productiesystemen

Nadere informatie

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, Productie systeem Krachtige kleuren tot in perfectie Kleuren zijn van essentieel belang voor de creativiteit

Nadere informatie

bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc

bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc bizhub PRESS C70hc De kleurenkunstenaar Productiesysteem bizhub PRESS C70hc bizhub PRESS C70hc Productiesysteem Baanbrekende technologie, exceptionele kleuren Kleur is buitengewoon belangrijk is onze huidige

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust bizhub PRO 920, productiesysteem Het systeem bij uitstek voor een complete, snelle documentproductie van

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie

Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie bizhub 750, Kantoorsysteem Aan deadlines valt vaak niet te tornen: Wees voorbereid Snelheid is niet het

Nadere informatie

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier

www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier bizhub C250P, Kantoorsysteem oplossing De gedroomde van afdrukken tot afwerken De bizhub C250P printer biedt

Nadere informatie

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitale productie is begonnen Productiesysteem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, productiesysteem De innovatie die de branche verandert Grafische bedrijven moeten

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P

Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P www.konicaminolta.be Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P bizhub C252P en bizhub C352P Superieure printers bizhub C252P en bizhub C352P, Kantoorsystemen Uitmuntende, krachtige kwaliteit in een

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

Afdruksysteem bizhub C352P bizhub C352P Het summum van afdrukken

Afdruksysteem bizhub C352P bizhub C352P Het summum van afdrukken www.konicaminolta.be Afdruksysteem bizhub C352P bizhub C352P Het summum van afdrukken Afdruksysteem bizhub C352P Krachtige kwaliteit in een oogwenk Bij een printer wordt vooral met de snelheid van de afdrukmotor

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 350 bizhub 350 Professionele documentverwerking in zwart-wit

Kantoorsysteem bizhub 350 bizhub 350 Professionele documentverwerking in zwart-wit www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 350 bizhub 350 Professionele documentverwerking in zwart-wit bizhub 350, Kantoorsysteem De allesomvattende kantooroplossing Eén gespecialiseerd toestel

Nadere informatie

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitaal printen is begonnen PRODUCTION PRINTING KLEUR

bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitaal printen is begonnen PRODUCTION PRINTING KLEUR bizhub PRESS C8000 De toekomst van digitaal printen is begonnen PRODUCTION PRINTING KLEUR bizhub PRESS C8000 2 DE INNOVATIE DIE HET SPEL VERANDERT De toekomst van de digitale productie van drukwerk is

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 250 bizhub 250 Compacte bron van creativiteit

Kantoorsysteem bizhub 250 bizhub 250 Compacte bron van creativiteit www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 250 bizhub 250 Compacte bron van creativiteit bizhub 250, Office system Creatieve oplossingen voor uw zwart-wit documenten Vindingrijkheid voor uw kantoor

Nadere informatie

1052/1250/1250P. Professionele hardlopers in zwart-wit Z/W PRODUCTION PRINTING SYSTEM

1052/1250/1250P. Professionele hardlopers in zwart-wit Z/W PRODUCTION PRINTING SYSTEM bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionele hardlopers in zwart-wit Z/W PRODUCTION PRINTING SYSTEM DIGITAAL PRINTEN OP Z N BEST In de bizhub PRESS 1250-serie heeft Konica Minolta belangrijke kenmerken gecombineerd

Nadere informatie

ineo + 8000 kleur 4.560 pph

ineo + 8000 kleur 4.560 pph ineo + 8000 kleur 4.560 pph Het vlaggenschi van Develop s digitale persen Ongeëvenaarde kwaliteit, grote productiviteit en toonaangevende mediaprestaties dat is waar ineo+ 8000 voor staat. Het systeem,

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

bizhub 222/282/362 Compacte communicatie in zwart-wit Kantoorsystemen bizhub 222/282/362

bizhub 222/282/362 Compacte communicatie in zwart-wit Kantoorsystemen bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362 Compacte communicatie in zwart-wit Kantoorsystemen bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362, kantoorsystemen Allround communicatie in een doeltreffend toestel Vandaag de dag kan geen enkele

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau

Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau bizhub PRO C6000L Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau COLOUR PRODUCTION PRINTING SYSTEM GA VOOR DIGITAL COLOUR De bizhub PRO C6000L geeft u een eenvoudige start op instapniveau met de productie

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing 150 pagina s per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij het printen, kopiëren

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C352 bizhub C352 Divisiemanager

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C352 bizhub C352 Divisiemanager www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C352 bizhub C352 Divisiemanager Kantoorsysteem bizhub C352 Katalysator voor productiviteit Een centraal opgesteld kantoortoestel moet de complete integratie van

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

bizhub PRO 951 Laagdrempelige productie, hoge betrouwbaarheid Z/W PRODUCTION PRINTING

bizhub PRO 951 Laagdrempelige productie, hoge betrouwbaarheid Z/W PRODUCTION PRINTING bizhub PRO 951 Laagdrempelige productie, hoge betrouwbaarheid Z/W PRODUCTION PRINTING DIGITAAL PRINTEN IS DE WEG NAAR EFFICIËNTE GROEI De bizhub PRO 951 is het ideale zwart-wit systeem waarmee u groeit

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties

www.konicaminolta.be Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties www.konicaminolta.be Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties Konica Minolta beveiligingsfuncties Wie leest uw vertrouwelijke Met de huidige hightech multifunctionele copiers

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 printers HL-L6300DW Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen, uitbreidbaar tot max. 1.050 Touchscreen van 4,5 cm Toners

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm A4 kleurenprinter SP C440DN Printer SP C440DN 40 ppm Kleurenprinter voor uiteenlopende doeleinden Als u de perfecte kleurenprinter voor uw kantoor zou moeten bedenken, dan zou het de Ricoh SP C440 DN zijn.

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker

www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker bizhub C450, office systeem Een medewerker om op te bouwen Als er een nieuwe medewerker start gaat zijn chef ervan uit dat

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C252 bizhub C252 Communicatie in teamverband

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C252 bizhub C252 Communicatie in teamverband www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C252 bizhub C252 Communicatie in teamverband bizhub C252, Kantoorsysteem Verbeterde communicatie Intern en extern Productief teamwerk op kantoor is al een echte

Nadere informatie

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm SP C830DN SP C831DN A3 kleuren laserprinter Printer SP C830DN SP C831DN 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm Snelle en efficiënte kleuren laserprinters De SP C830DN/SP C831DN zijn snelle, gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 multifunctionele printers DCP-L6600DW Afdrukken, scannen en kopiëren Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen ADF 80

Nadere informatie

Professionele, hoogvolume kleurensystemen

Professionele, hoogvolume kleurensystemen Professionele, hoogvolume kleurensystemen Flexibele production print workflows Complexe printopdrachten zo snel mogelijk afgeleverd - dat is wat uw klanten steeds vaker van u eisen. Ricoh s Pro C900 met

Nadere informatie

C6000/C7000. Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau PRODUCTION PRINTING KLEUR

C6000/C7000. Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau PRODUCTION PRINTING KLEUR bizhub PRO C6000/C7000 Eenvoudige digitale kleurproductie op instapniveau PRODUCTION PRINTING KLEUR GROEI MET DIGITAL COLOUR De bizhub PRO C6000 en PRO C7000 vormen de ideale introductie tot de wereld

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten Brochure Colour Manager n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten n Grote papiercapaciteit voor hoge productiviteit n State-of-the-art beveiligingstechnologie

Nadere informatie

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Met de DS-86 draagt Neopost bij aan productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm Wanneer productiviteit telt...... kiest u voor de ineo 601 / 751 Een zwart-witprinter op een afdeling waar grote volumes worden verwerkt, op een interne printafdeling

Nadere informatie

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving De slimme oplossing voor afdrukken in wit WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving Ongekende mogelijkheden met Wit CMYW met witte toner printen, een unicum, alléén

Nadere informatie

bizhub C200 Kleur voor iedereen Kantoorsysteem bizhub C200

bizhub C200 Kleur voor iedereen Kantoorsysteem bizhub C200 bizhub C200 Kleur voor iedereen Kantoorsysteem bizhub C200 bizhub C200, kantoorsysteem Eenvoudig maar krachtig: kleur tegen een betaalbare prijs Alsmaar meer ondernemingen die er vroeger rotsvast van overtuigd

Nadere informatie

bizhub C452/C552/C652 Overtuigend op alle vlakken Kantoorsystemen bizhub C452/C552/C652

bizhub C452/C552/C652 Overtuigend op alle vlakken Kantoorsystemen bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652 Overtuigend op alle vlakken Kantoorsystemen bizhub C452/C552/C652 bizhub C452/C552/C652, kantoorsystemen 100% overtuigend zowel qua uiterlijk als vermogen Om voorop te blijven, moeten

Nadere informatie

bizhub PRO 1052 Uitstekende afdrukkwaliteit voor productie op instapniveau Z/W PRODUCTION PRINTING

bizhub PRO 1052 Uitstekende afdrukkwaliteit voor productie op instapniveau Z/W PRODUCTION PRINTING bizhub PRO 1052 Uitstekende afdrukkwaliteit voor productie op instapniveau Z/W PRODUCTION PRINTING DIGITAAL PRINTEN IS DE WEG NAAR EFFICIËNTE GROEI De robuuste bizhub PRO 1052 presteert hoog op outputoutput,

Nadere informatie

bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20

bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20 bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20 bizhub C20, Kantoorsysteem A4-allrounder in zwart-wit en kleur voor geavanceerde kantoorcommunicatie Grote

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Faxen Kleur

bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Faxen Kleur bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur TWAIN-netwerk Scan-to-SMB Scan-to-e-mail Scan-to-FTP Scan-to-WebDAV

Nadere informatie

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit. Pro 8100S/8110S/ 8120S Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100S 95 ppm Zwart-wit Pro 8110S 110 ppm Zwart-wit Pro 8120S 135 ppm Zwart-wit Hogere productiviteit door geavanceerde

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub C350 bizhub C350 Geef een heel nieuwe elan aan uw werkstroom op kantoor.

Kantoorsysteem bizhub C350 bizhub C350 Geef een heel nieuwe elan aan uw werkstroom op kantoor. www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C350 bizhub C350 Geef een heel nieuwe elan aan uw werkstroom op kantoor. Zwart-wit Kopiëren Scan-to-eMail Kleur Scan-to-FTP FTP Server Scannen Afdrukken

Nadere informatie

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353, kantoorsystemen Succesvolle combinatie van

Nadere informatie

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen bizhub C350, de hybride oplossing Stroomlijn uw werkstroom De bizhub C350 is de alles-in-één

Nadere informatie

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk.

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. DocuColor 5000AP kleurenpers Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. Productiviteit voor al uw drukwerk. De DocuColor 5000AP kleurenpers is altijd indrukwekkend.

Nadere informatie

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur.

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur. Pro C7100/C7100X -serie Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde Pro TM C7100 -modellen Pro TM C7110 -modellen Kleur Kleur 80 Zwart-wit 90 Zwart-wit ppm ppm Voeg waarde toe en verbeter de

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE.

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE. Pro 8100E-serie Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100SE 95 ppm Zwart-wit Pro 8110E/8110SE 110 Zwart-wit ppm Pro 8120E/8120SE 135 Zwart-wit ppm Hogere productiviteit door

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 420 bizhub 420 Echte werkstroomkampioen

Kantoorsysteem bizhub 420 bizhub 420 Echte werkstroomkampioen www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 420 bizhub 420 Echte werkstroomkampioen bizhub 420, kantoorsysteem Indrukwekkend en 100% doeltreffend De bizhub 420 voelt zich perfect in zijn sas in grote

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur Pro C9100/C9110 Duurzaam losblad kleuren productiesysteem Pro TM C9100 Pro TM C9110 Kleur Kleur 110 Zwart-wit 130 Zwart-wit ppm ppm Kostenbesparend, uiterst efficiënt digitaal drukken De enorme groei van

Nadere informatie

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER De omslagvulmachine voor elke toepassing en elk omslagtype DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER Er bestaat geen twijfel over:

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Kantoorsystemen bizhub 162/210 bizhub 162/210 Echte communicatiedeskundigen

Kantoorsystemen bizhub 162/210 bizhub 162/210 Echte communicatiedeskundigen www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsystemen bizhub 162/210 bizhub 162/210 Echte communicatiedeskundigen bizhub 162/210, Kantoorsystemen Bewezen kwaliteit Uitgekiende tech Vooruitdenken loont. Vooral bij

Nadere informatie

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl,

Nadere informatie

PRO. Inkjet-printoplossingen voor grote volumes in kleur en in zwart-wit MAKE THE RIGHT CHOICE

PRO. Inkjet-printoplossingen voor grote volumes in kleur en in zwart-wit MAKE THE RIGHT CHOICE PRO Inkjet-printoplossingen voor grote volumes in kleur en in zwart-wit MAKE THE RIGHT CHOICE PRO Ontdek de 4 voordelen van onze unieke technologie en ons productassortiment voor professionele drukkers

Nadere informatie

ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm

ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm Onderscheidende kenmerken die een groot verschil maken Alle zwart-witmachines zien er hetzelfde uit en werken op dezelfde manier? Nee. De ineo 361/421/501 van Develop

Nadere informatie

bizhub C25 A4-kleurenmultifunctional Max. 24 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Printen Scannen Faxen USB Kleur Zwart-wit

bizhub C25 A4-kleurenmultifunctional Max. 24 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Printen Scannen Faxen USB Kleur Zwart-wit bizhub C25 A4-kleurenmultifunctional Max. 24 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Scannen Kleur Zwart-wit Scan-to-me Scan-to-USB WIA Scan TWAIN-netwerk rinten Scan-to-SMB Scan-to-e-mail Scan-to-FT

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Even sterk in kleur als in zwart-wit

Even sterk in kleur als in zwart-wit bizhub C451 Even sterk in kleur als in zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C451 bizhub C451, kantoorsysteem Perfect evenwicht op kantoor Konica Minolta s nieuwe bizhub C451 biedt het perfecte evenwicht tussen

Nadere informatie

Prachtige foto s thuis afdrukken

Prachtige foto s thuis afdrukken Prachtige foto s thuis afdrukken Digitale fotografie is handig, want traditionele foto's uit het fotolabo kunnen niet individueel worden bijgestuurd. De nieuwe EPSON PictureMate is een compacte oplossing

Nadere informatie

ineo + 552 kleur 45 ppm zwart-wit 55 ppm

ineo + 552 kleur 45 ppm zwart-wit 55 ppm ineo + 552 kleur 45 ppm zwart-wit 55 ppm In alle opzichten een blikvanger Het fraaie ontwerp van de ineo+ 552 springt meteen in het oog, maar het is vooral wat hieronder schuil gaat dat het grote verschil

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Vorm en functie in perfecte harmonie

Vorm en functie in perfecte harmonie bizhub C550 Vorm en functie in perfecte harmonie Kantoorsysteem bizhub C550 bizhub C550, office system Pure innovatie. Puur design. De nieuwe bizhub C550 is een perfect voorbeeld van de filosofie van innovatie

Nadere informatie

De robuuste printer met uitstekende netwerkkwaliteiten

De robuuste printer met uitstekende netwerkkwaliteiten De robuuste printer met uitstekende netwerkkwaliteiten Het snelle werkpaard voor werkgroepen De Aficio AP3200 is een raspaardje in de meest uitgebreide zin van het woord. Waarom zou u nog met tientallen

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

Compact, knap en intelligent

Compact, knap en intelligent bizhub C203 Compact, knap en intelligent Kantoorsysteem bizhub C203 bizhub C203, kantoorsysteem Knap en intelligent met extra gebruiksgemak Qua hedendaagse kantoorcommunicatie hebben kleine ondernemingen

Nadere informatie

bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit Faxen Printen Zwart-wit Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-SMB

bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit Faxen Printen Zwart-wit Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-SMB bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit GDI/PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur Scan-to-e-mail Scan-to-SMB Scan-to-FTP Scan-to-USB TWAIN lokaal/ netwerk Super G3-Fax

Nadere informatie

Officeline. Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer. Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator

Officeline. Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer. Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator Officeline Praktische oplossingen voor kantoor en postkamer Vouwmachines Vouw-hechtmachine Electrische nietmachine Zware perforator De ideale oplossing voor het vouwen van papier. IDEAL vouwmachines geven

Nadere informatie

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Kopieerapparaat Printer Scanner Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm Zwart-wit 14 ppm Zwart-wit Biedt snelheid en een hoge

Nadere informatie