Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.konicaminolta.be Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties"

Transcriptie

1 Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties

2 Konica Minolta beveiligingsfuncties Wie leest uw vertrouwelijke Met de huidige hightech multifunctionele copiers en printers kunt u documenten scannen en ook fax- en berichten verzenden. Hoewel uw multifunctionele netwerkprinters en netwerkcopiers u vaak onmisbare diensten bewijzen en gemakkelijk in gebruik zijn, vormen ze voor uw onderneming een bron van veiligheidsrisico s waarbij u misschien nog nooit hebt stilgestaan. Sommige risico s liggen voor de hand. Zo kunnen vertrouwelijke persoonlijke dossiers die in de uitvoerlade van uw toestel zijn achtergebleven, door een nieuwsgierige werknemer worden ingekeken. Maar er loeren nog andere gevaren om de hoek. Uw toestellen vormen immers een schakel in uw computernetwerk en zijn bijgevolg een doelwit voor hackers die met vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan de haal willen gaan.

3 Doet u echt al het mogelijke om uw onderneming te beschermen? Iedereen is zich bewust van het probleem: Netwerkbeveiliging is één van de hoofdbekommernissen in de hedendaagse zakenwereld. De risico s zijn aanzienlijk. Intellectuele eigendom kan immers worden gestolen en uitgebuit. Juridische geschillen en reputaties in de zakenwereld staan op het spel. Er bestaan gevaren waardoor zelfs de best beveiligde netwerken inbraakgevoelig worden. U hebt uiteraard de nodige stappen ondernomen om de integriteit van uw netwerk te waarborgen. U hebt firewalls en antivirusprogramma s geïnstalleerd en de vereiste voorzorgen genomen zodat alleen bevoegde personen toegang tot uw netwerk hebben. Maar is dat wel genoeg? De meeste mensen vergeten dat hun multifunctionele printers en copiers ook een volwaardig onderdeel van hun computernetwerk vormen. Daardoor zijn ze zo gebruiksvriendelijk, maar het maakt hen ook kwetsbaar. Wij bij Konica Minolta willen u bewust maken van de voor de hand liggende en de verborgen gevaren die misschien in uw kantoornetwerk op de loer liggen en u oplossingen bieden om uzelf, uw werknemers en uw onderneming te beschermen. documenten?

4 Konica Minolta beveiligingsfuncties Wat is uw achilleshiel? Risico 1 Op de harde schijf en in het geheugen van uw digitale printer, copier of multifunctioneel toestel blijven vele megabytes mogelijk vertrouwelijke documenten nog lange tijd aanwezig. Risico 2 Het enige wat een hacker hoeft te doen om informatie van uw netwerk te stelen, is de configuratie-instellingen van de netwerkinterfacekaart van een onbeveiligde printer bekijken. Risico 3 Een aantal van de ernstigste inbreuken gebeurt bij het toestel zelf. Alle voorbijgangers, of ze nu bevoegd zijn of niet, kunnen documenten in de uitvoerlade zien liggen en ze inkijken. Risico 4 Deze vertrouwelijke informatie kan gemakkelijk buiten de onderneming via scan-to- of fax worden verspreid.

5 Uw dossierkasten sluit u goed af, maar hebt u ook aan uw netwerkgegevens gedacht? In middelgrote en grote ondernemingen gaan veel afdelingen dagelijks met vertrouwelijk materiaal om. Managers van HR-, financiële en productontwikkelingsafdelingen weten dat discretie de hoeksteen van al hun zakentransacties is. Maar in veel ondernemingen bevinden de copiers en printers zich in de gang waar iedere voorbijganger er toegang toe heeft. Daarnaast loeren er nog heel wat onzichtbare gevaren om de hoek. De harde schijf en het geheugen van uw digitale printer en copier kunnen eveneens voor problemen qua gegevensbeveiliging zorgen. Onbeveiligde NIK (netwerkinterfacekaarten) kunnen een ernstige bedreiging voor de integriteit van uw gegevens vormen. Ze bevatten alle informatie die een hacker nodig heeft om toegang tot uw netwerk te krijgen. Een aantal van de ernstigste inbreuken gebeurt bij het toestel zelf. Documenten die op een onbeveiligde printer of in de uitvoerlade worden achtergelaten, kunnen immers in verkeerde handen terechtkomen. Konica Minolta is bekommerd om de integriteit van uw gegevens. We willen u een systeem voor gegevensbeveiliging aanreiken dat u veiligheid en vertrouwelijkheid biedt zonder aan het gebruiksgemak van uw toestellen te raken.

6 Konica Minolta beveiligingsfuncties Konica Minolta beveiligingsfuncties Konica Minolta biedt door Common Criteria gevalideerde copiers, printers en multifunctionele toestellen die aan de recentste ISO EAL3 beveiligingsstandaards voldoen. Common Criteria is de wereldwijd erkende standaard voor het testen van de IT-veiligheid (ISO/IEC 15408). Copiers, printers en software met een Common Criteria certificering hebben een veiligheidsevaluatie ondergaan. Bijgevolg bieden ze de gegevensbeveiliging die u zoekt. Met de printers en copiers van Konica Minolta blijven uw vertrouwelijke gegevens dus daadwerkelijk vertrouwelijk.

7 Hoe slagen we hierin? Veel Konica Minolta printers, copiers en multifunctionele toestellen zijn uitgerust met speciale beveiligingsfuncties om uw vertrouwelijke netwerkgegevens te beschermen. Ze zorgen ervoor dat uw documenten niet in slechte handen vallen, bieden enkel aan bevoegde personen toegang tot het netwerk en beveiligen de gegevensuitvoer. Een op een algoritme gebaseerd encryptiesysteem van 128 bit codeert alle gegevens die op de harde schijf of het RAM-geheugen van uw printer, copier of fax worden geschreven. Een onbevoegde persoon kan dus helemaal niets met het resultaat aanvangen. Bovendien wist de overschrijffunctie effectief alle interne gegevens op de harde schijf door ze door willekeurige cijfers te vervangen. Voor toegang tot de ingebouwde harde schijf is een paswoord vereist, wat ongeoorloofde verwijdering onmogelijk maakt. De authenticatieprocedure garandeert dat enkel geregistreerde gebruikers informatie op het netwerk kunnen doorgeven. Met de Windows Active Directory wordt scannen enkel mogelijk na de correcte invoer van de Windows gebruikersnaam en het wachtwoord. Logbestanden bieden u een overzicht van wie, wat en wanneer met uw gegevens heeft gedaan. Alle MFP-operaties worden gedocumenteerd, waardoor u elke ongeoorloofde toegang kunt opsporen. SSL-encryptie (128 bit) (https) voor webinterface (PageScope Web Connection). Protocollen kunnen worden uitgeschakeld en zelfs de webinterface kan volledig buiten werking worden gesteld. Communicatie via http is bijvoorbeeld onmogelijk. Om te verhinderen dat onbevoegde personen een afgedrukt document onder ogen krijgen voor u het uit de uitvoerlade hebt gehaald, zijn onze toestellen met de functie beveiligd afdrukken uitgerust. Hierdoor blijven uw documenten in de copier of de printer zitten tot de juiste pincode op het toestel zelf wordt ingevoerd. Zonder deze pincode wordt het document niet afgedrukt. Houd uw zaken voor uzelf. Dankzij IP-filtering kunnen systeembeheerders de toegang tot welbepaalde toestellen voorbehouden aan de adresgroepen van bevoegde gebruikers. Deze krachtige firewall maakt ongeoorloofde toegang tot de configuraties of tot de netwerkinstellingen van uw copier en printer gewoonweg onmogelijk.

8 Functieoverzicht bizhub C250 bizhub C450 bizhub C300 bizhub C352 bizhub 250 bizhub 350 bizhub 420 bizhub 500 bizhub 600 bizhub 750 bizhub PRO 920 bizhub PRO 1050 Toegangscontrole ISO EAL3 certificering Kopiëren/afdrukken met gebruikersregistratie Functiebeperking (kopie/afdruk/scan/fax/pbus) Beveiligd afdrukken (opdrachtvergrendeling) Logboek Gegevensbeveiliging Gegevensencryptie (geheugen/harde schijf) Overschrijven van harde schijfgegevens Wachtwoordbeveiliging van de harde schijf Ingebouwde firewall IP-filtering Toegangscontrole op protocols en poorten SSL encryptie (HTTPS) Scannen Gebruikersauthenticatie POP voor SMTP SMTP-authenticatie (SASL) Overige Bescherming servicemodus Wachtwoord met 8 cijfers Toegangsbeveiliging Documentbeveiligingsmodus Versleutelde PDF , vanaf december optionele encryptiekaart vereist 3 na drie onjuiste pogingen 4 fase 2 firmware vereist 5 alleen met bizhub C352 6 vanaf mid fase 2 met optionele security kit 8 alleen met C250 Alle specificaties inzake papiercapaciteit hebben betrekking op A4-papier van 80 g/m 2. Alle specificaties inzake de scan-, kopieer- of afdruksnelheid hebben betrekking op het enkelzijdig scannen, kopiëren of kruiselings afdrukken van meerdere pagina s in A4-formaat. De vermelde geheugencapaciteiten hebben betrekking op A4-papier met de tonerdekking die in de respectievelijke voetnoot wordt vermeld. Sommige productillustraties tonen optionele accessoires. Konica Minolta waarborgt niet dat de vermelde prijzen of specificaties vrij zijn van fouten. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van het bedrijf Microsoft in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Alle andere merk- en productnamen kunnen geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van de respectieve bezitters zijn en worden hierbij als dusdanig erkend. Uw Konica Minolta Business Solutions Partner: Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V. Excelsiorlaan 10 B Zaventem Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) info@bs.konicaminolta.be

Beveiliging zonder compromissen. Konica Minolta s beveiligingsnormen. Gegevensbescherming

Beveiliging zonder compromissen. Konica Minolta s beveiligingsnormen. Gegevensbescherming Beveiliging zonder compromissen Konica Minolta s beveiligingsnormen Gegevensbescherming Beveiliging Maximale aandacht voor beveiligingsmaatregelen beveiliging van toegang, netwerken en gegevens Samen met

Nadere informatie

De voor de sector toonaangevende veiligheidsstandaarden van Konica Minolta

De voor de sector toonaangevende veiligheidsstandaarden van Konica Minolta De voor de sector toonaangevende veiligheidsstandaarden van Konica Minolta In het digitale tijdperk is de wereldwijde communicatie bliksemsnel toegenomen... en daarmee ook het risico op inbreuken op de

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com IT-Professionals bizhub IT-Professionals

www.konicaminoltaeurope.com IT-Professionals bizhub IT-Professionals www.konicaminoltaeurope.com IT-Professionals bizhub IT-Professionals bizhub IT-Pofessionals bizhub echt compatibel. Tegenwoordig beschikken printers, copiers en multifunctionele toestellen over alsmaar

Nadere informatie

Informatieveiligheid volgens Konica Minolta: ver vooruit op de standaard

Informatieveiligheid volgens Konica Minolta: ver vooruit op de standaard Informatieveiligheid volgens Konica Minolta: ver vooruit op de standaard Wereldwijde communicatie heeft een ongekende groei doorgemaakt. Daarmee is ook de kans op aanvallen en inbreuken op de veiligheid

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 350 bizhub 350 Professionele documentverwerking in zwart-wit

Kantoorsysteem bizhub 350 bizhub 350 Professionele documentverwerking in zwart-wit www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 350 bizhub 350 Professionele documentverwerking in zwart-wit bizhub 350, Kantoorsysteem De allesomvattende kantooroplossing Eén gespecialiseerd toestel

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Scangids

www.konicaminolta.be Scangids www.konicaminolta.be Scangids Scan to-smb Scan-to-FTP Internetfa Scan-to-eMail Scan-to-HDD Scan-to-Bo Scannen is in de hedendaagse zakenwereld een alledaags verschijnsel geworden. Documenten worden gescand

Nadere informatie

Kantoorsystemen bizhub 162/210 bizhub 162/210 Echte communicatiedeskundigen

Kantoorsystemen bizhub 162/210 bizhub 162/210 Echte communicatiedeskundigen www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsystemen bizhub 162/210 bizhub 162/210 Echte communicatiedeskundigen bizhub 162/210, Kantoorsystemen Bewezen kwaliteit Uitgekiende tech Vooruitdenken loont. Vooral bij

Nadere informatie

bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie www.konicaminoltaeurope.com

bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie www.konicaminoltaeurope.com www.konicaminoltaeurope.com Zwart-wit productiesystemen bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p bizhub PRO1050 Hogere productiviteit diversiteit kostenefficiëntie bizhub PRO1050 / bizhub PRO1050p zwart-wit productiesystemen

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 250 bizhub 250 Compacte bron van creativiteit

Kantoorsysteem bizhub 250 bizhub 250 Compacte bron van creativiteit www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 250 bizhub 250 Compacte bron van creativiteit bizhub 250, Office system Creatieve oplossingen voor uw zwart-wit documenten Vindingrijkheid voor uw kantoor

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust bizhub PRO 920, productiesysteem Het systeem bij uitstek voor een complete, snelle documentproductie van

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie

Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 750 bizhub 750 Bliksemsnelle zwart-witproductie bizhub 750, Kantoorsysteem Aan deadlines valt vaak niet te tornen: Wees voorbereid Snelheid is niet het

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Eenvoudig mobielzakelijk printen EveryonePrint is ideaal voor alle bedrijven, van groot tot klein, waar gebruikers

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier

www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C250P bizhub C250P Drukt af als een copier bizhub C250P, Kantoorsysteem oplossing De gedroomde van afdrukken tot afwerken De bizhub C250P printer biedt

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 printers HL-L6300DW Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen, uitbreidbaar tot max. 1.050 Touchscreen van 4,5 cm Toners

Nadere informatie

bizhub Evolution INSTALLATIE bizhub Evolution Installatiehandleiding Versie: 1.1

bizhub Evolution INSTALLATIE bizhub Evolution Installatiehandleiding Versie: 1.1 bizhub Evolution INSTALLATIE Installatiehandleiding Versie: 1.1 bizhub Evolution Inleiding Inleiding 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Over dit document... 3 Gebruikte afkortingen... 3 Opmerkingen over de

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 multifunctionele printers DCP-L6600DW Afdrukken, scannen en kopiëren Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen ADF 80

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvuldiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan dan met schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub 420 bizhub 420 Echte werkstroomkampioen

Kantoorsysteem bizhub 420 bizhub 420 Echte werkstroomkampioen www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub 420 bizhub 420 Echte werkstroomkampioen bizhub 420, kantoorsysteem Indrukwekkend en 100% doeltreffend De bizhub 420 voelt zich perfect in zijn sas in grote

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C352 bizhub C352 Divisiemanager

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C352 bizhub C352 Divisiemanager www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C352 bizhub C352 Divisiemanager Kantoorsysteem bizhub C352 Katalysator voor productiviteit Een centraal opgesteld kantoortoestel moet de complete integratie van

Nadere informatie

Shortcut Center. Versie 5.1. Beheerdershandleiding

Shortcut Center. Versie 5.1. Beheerdershandleiding Shortcut Center Versie 5.1 Beheerdershandleiding Augustus 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 De printerinstellingen configureren...5 De Embedded Web Server openen...5

Nadere informatie

bizhub 222/282/362 Compacte communicatie in zwart-wit Kantoorsystemen bizhub 222/282/362

bizhub 222/282/362 Compacte communicatie in zwart-wit Kantoorsystemen bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362 Compacte communicatie in zwart-wit Kantoorsystemen bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362, kantoorsystemen Allround communicatie in een doeltreffend toestel Vandaag de dag kan geen enkele

Nadere informatie

bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20

bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20 bizhub C20 De compacte communicatiespecialist voor kleur en zwart-wit Kantoorsysteem bizhub C20 bizhub C20, Kantoorsysteem A4-allrounder in zwart-wit en kleur voor geavanceerde kantoorcommunicatie Grote

Nadere informatie

Kantoorsysteem bizhub C350 bizhub C350 Geef een heel nieuwe elan aan uw werkstroom op kantoor.

Kantoorsysteem bizhub C350 bizhub C350 Geef een heel nieuwe elan aan uw werkstroom op kantoor. www.konicaminoltaeurope.com Kantoorsysteem bizhub C350 bizhub C350 Geef een heel nieuwe elan aan uw werkstroom op kantoor. Zwart-wit Kopiëren Scan-to-eMail Kleur Scan-to-FTP FTP Server Scannen Afdrukken

Nadere informatie

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding

Snelkoppelingsbeheer. Versie 5.1. Beheerdershandleiding Snelkoppelingsbeheer Versie 5.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 De printerinstellingen configureren...5 De Embedded Web Server

Nadere informatie

www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker

www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker www.kn.nl office systeem bizhub C450 bizhub C450 Uw meest succesvolle medewerker bizhub C450, office systeem Een medewerker om op te bouwen Als er een nieuwe medewerker start gaat zijn chef ervan uit dat

Nadere informatie

bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Faxen Kleur

bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit Kopiëren Faxen Kleur bizhub 42 Zwart-wit A4 multifunctional (optioneel A3 printen) Max. 42 pagina s per minuut Functionaliteit PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur TWAIN-netwerk Scan-to-SMB Scan-to-e-mail Scan-to-FTP Scan-to-WebDAV

Nadere informatie

Formulieren en favorieten

Formulieren en favorieten Formulieren en favorieten Versie 5.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Toepassing configureren... 5 De Embedded Web Server openen...5

Nadere informatie

Compact, knap en intelligent

Compact, knap en intelligent bizhub C203 Compact, knap en intelligent Kantoorsysteem bizhub C203 bizhub C203, kantoorsysteem Knap en intelligent met extra gebruiksgemak Qua hedendaagse kantoorcommunicatie hebben kleine ondernemingen

Nadere informatie

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen

www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen www.kn.nl bizhub C350 de hybride oplossing bizhub C350 De toekomst van zwart-wit en kleur IQ in documentstromen bizhub C350, de hybride oplossing Stroomlijn uw werkstroom De bizhub C350 is de alles-in-één

Nadere informatie

bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit Faxen Printen Zwart-wit Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-SMB

bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit Faxen Printen Zwart-wit Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-SMB bizhub 25e A4-multifunctional zwart-wit Max. 25 pagina's per minuut Functionaliteit GDI/PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur Scan-to-e-mail Scan-to-SMB Scan-to-FTP Scan-to-USB TWAIN lokaal/ netwerk Super G3-Fax

Nadere informatie

Beveiligde taken in de wacht

Beveiligde taken in de wacht Beveiligde taken in de wacht Versie 3.0 Beheerdershandleiding Januari 2016 www.lexmark.com Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Controlelijst gereedheid voor implementatie...

Nadere informatie

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT NETWERKHANDLEIDING Afdruklogboek op netwerk opslaan Versie 0 DUT Definities van opmerkingen Overal in deze handleiding gebruiken we de volgende aanduiding: Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde

Nadere informatie

All-in-one productiviteit tegen lage kosten

All-in-one productiviteit tegen lage kosten All-in-one productiviteit tegen lage kosten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Precies de kantoorondersteuning die u nodig heeft Voldoe aan uw huidige en toekomstige behoeften Optimaliseer uw workflow, verhoog

Nadere informatie

DBS Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook

DBS Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook Copyright DBS Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvuldiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan dan met schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende.

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C252 bizhub C252 Communicatie in teamverband

www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C252 bizhub C252 Communicatie in teamverband www.konicaminolta.be Kantoorsysteem bizhub C252 bizhub C252 Communicatie in teamverband bizhub C252, Kantoorsysteem Verbeterde communicatie Intern en extern Productief teamwerk op kantoor is al een echte

Nadere informatie

Beveiliging Handleiding

Beveiliging Handleiding Beveiliging Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

bizhub C200 Kleur voor iedereen Kantoorsysteem bizhub C200

bizhub C200 Kleur voor iedereen Kantoorsysteem bizhub C200 bizhub C200 Kleur voor iedereen Kantoorsysteem bizhub C200 bizhub C200, kantoorsysteem Eenvoudig maar krachtig: kleur tegen een betaalbare prijs Alsmaar meer ondernemingen die er vroeger rotsvast van overtuigd

Nadere informatie

IK WIL ONDERWIJS MET PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING OM DE EENVOUD TE BEWAREN

IK WIL ONDERWIJS MET PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING OM DE EENVOUD TE BEWAREN IK WIL ONDERWIJS MET PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING OM DE EENVOUD TE BEWAREN OP WEG NAAR MEER SERVICEGERICHT ONDERWIJS DE EENVOUDIGE WEG NAAR SERVICEGERICHT ONDERWIJS In onze hedendaagse samenleving staat

Nadere informatie

Voortdurend. met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother

Voortdurend. met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother Voortdurend Efficiënt met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother Printers HL-L8260CDW Eenvoudig te gebruiken printer Max. papierinvoer van 1.050 vellen LCD-scherm Toners voor 6.500 pg. zwart

Nadere informatie

Betrouwbaar in kleur en productiviteit

Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501 Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501, productiesysteem Meer dan alleen flexibele kleurenproductie Reproductieafdelingen en drukkers moeten snel en flexibel kunnen reageren

Nadere informatie

Onderzoeksverslag Beveiliging

Onderzoeksverslag Beveiliging Onderzoeksverslag Beveiliging Project 3 TI1B - Mohamed, Ruben en Adam. Versie 1.0 / 29 maart 2016 Pagina 1 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. VEILIGHEID EISEN... 3 3. SOFTWARE... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD.

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4420DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P

Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P www.konicaminolta.be Kantoorsystemen bizhub C252P en bizhub C352P bizhub C252P en bizhub C352P Superieure printers bizhub C252P en bizhub C352P, Kantoorsystemen Uitmuntende, krachtige kwaliteit in een

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP MP C305SP/MP C305SPF BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de 1e afdruk: Constante uitvoersnelheid: Geheugen: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: 23 seconden Kleur:

Nadere informatie

INLEIDING... 1 SPECIFICATIES... 2 INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK... 3 PROBLEEMOPLOSSING... 5 CONTACTGEGEVENS...

INLEIDING... 1 SPECIFICATIES... 2 INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK... 3 PROBLEEMOPLOSSING... 5 CONTACTGEGEVENS... P a g i n a 1 Inhoudsopgave INLEIDING... 1 SPECIFICATIES... 2 INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK... 3 PROBLEEMOPLOSSING... 5 CONTACTGEGEVENS... 6 Inleiding Beveilig uw gegevens met een cijfercombinatie de PIN secure

Nadere informatie

AVG Verklaring ASC4/Docutaris

AVG Verklaring ASC4/Docutaris AVG Verklaring ASC4/Docutaris Naam bedrijf: Aalberts Solutions Concepts B.V. (hodn ASC4/Docutaris), gevestigd aan Het Geerken 308 6932MX Westervoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Naslaggids M575 Een opgeslagen taak afdrukken Volg de onderstaande procedure om een taak af te drukken die in het apparaatgeheugen is opgeslagen. 1. Raak in het beginscherm

Nadere informatie

SYSTEEMEISEN SCENARIO ADVIES

SYSTEEMEISEN SCENARIO ADVIES Scenario Advies SYSTEEMEISEN SCENARIO ADVIES Oktober 2015 Versie 1.2 Hoofdstuk 1, Inleiding Systeemeisen Scenario Advies Inhoud 1 Inleiding Systeemeisen Scenario Advies... 1 2 Systeemeisen... 1 2.1 Besturingssystemen...

Nadere informatie

TOESTELBELEID. vzw VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS DE WEGWIJZER

TOESTELBELEID. vzw VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS DE WEGWIJZER TOESTELBELEID vzw VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS DE WEGWIJZER voor: VRIJ KATHOLIEK BASISONDERWIJS DE WEGWIJZER bestaande uit de scholen: - VBS Beveren-Leie - VBS Biest-Jager - VBS Desselgem - VBS Duizend+Poot

Nadere informatie

Wat houdt Symantec pcanywhere 12.0 in? Belangrijkste voordelen Gemakkelijke en veilige externe verbindingen Waarde Vertrouwen

Wat houdt Symantec pcanywhere 12.0 in? Belangrijkste voordelen Gemakkelijke en veilige externe verbindingen Waarde Vertrouwen Symantec pcanywhere 12.0 Toonaangevende oplossing voor helpdeskondersteuning en probleemoplossing op afstand Wat houdt Symantec pcanywhere 12.0 in? Symantec pcanywhere, de toonaangevende oplossing voor

Nadere informatie

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Deze cd bevat de Norton Internet Security-software. Deze software is ontwikkeld om uw privacy en veiligheid te waarborgen terwijl u on line bent. Op deze

Nadere informatie

Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model

Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model INHOUD Over Tools4ever...3 Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM)...3 Security Architectuur E-SSOM...4 OVER TOOLS4EVER Tools4ever biedt sinds 2004 een

Nadere informatie

Printen, kopiëren en scannen op A3. Ontdek onze "Business Smart" A3 inkjet all-in-one printers.

Printen, kopiëren en scannen op A3. Ontdek onze Business Smart A3 inkjet all-in-one printers. Printen, kopiëren en scannen op A3 Ontdek onze "Business Smart" A3 inkjet all-in-one printers. FAX PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN WIFI www.brother.be Managed Print Services De totaaloplossing voor uw printing.

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Beheersoftware PageScope Suite PageScope Suite Uw werkstroom op topsnelheid

www.konicaminolta.be Beheersoftware PageScope Suite PageScope Suite Uw werkstroom op topsnelheid www.konicaminolta.be Beheersoftware PageScope Suite PageScope Suite Uw werkstroom op topsnelheid PageScope Suite: PageScope Net Care............................................. 4 PageScope Data Administrator.....................................

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. KONICA BIZHUB C35 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822105

Uw gebruiksaanwijzing. KONICA BIZHUB C35 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822105 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor KONICA BIZHUB C35. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de KONICA BIZHUB C35 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

TOESTELBELEID. VZW Zusters van Liefde J.M. voor: Kleuterschool en Lagere school De Waaier

TOESTELBELEID. VZW Zusters van Liefde J.M. voor: Kleuterschool en Lagere school De Waaier TOESTELBELEID VZW Zusters van Liefde J.M. voor: Kleuterschool en Lagere school De Waaier Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

Don Bosco Onderwijscentrum VZW voor: Don Bosco Halle Technisch Instituut / Centrum Leren & Werken

Don Bosco Onderwijscentrum VZW voor: Don Bosco Halle Technisch Instituut / Centrum Leren & Werken TOESTELBELEID Don Bosco Onderwijscentrum VZW voor: Don Bosco Halle Technisch Instituut / Centrum Leren & Werken Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). Versie Datum

Nadere informatie

Security in het MKB: Windows 10

Security in het MKB: Windows 10 Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de noodzaak om hun bedrijfsgegevens

Nadere informatie

Xerox-beveiligingsbulletin XRX08-009

Xerox-beveiligingsbulletin XRX08-009 Software-update in verband met kwetsbaarheid van netwerkcontroller Achtergrondinformatie Er is een kwetsbare plek in de ESS/netwerkcontroller die zou kunnen worden uitgebuit, bijvoorbeeld om ervoor te

Nadere informatie

istorage datashur Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Pagina 1 www.e-quipment.eu

istorage datashur Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Pagina 1 www.e-quipment.eu Gebruikershandleiding Pagina 1 www.e-quipment.eu istorage datashur Gebruikershandleiding Copyright istorage Limited 2011, 2012. Alle rechten voorbehouden. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft

Nadere informatie

Beveiliging Handleiding

Beveiliging Handleiding Beveiliging Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Scannen naar RightFax

Scannen naar RightFax Scannen naar RightFax Versie 2.0 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Controlelijst voor gereedheid voor implementatie... 5 Toepassing

Nadere informatie

Create your Imagination. Portf#lio. #GielvandenDungen

Create your Imagination. Portf#lio. #GielvandenDungen , Create your Imagination Portf#lio #GielvandenDungen, Jos Raaijmakers Lieshoutseweg 80a 5491 RR Sint Oedenrode tel. 0413-206163 fax. 0413-206152 www.necos.nl info@necos.nl tel. + 31 (0) 413 473480 Advies

Nadere informatie

nuance autostore categorie Kenmerken Documenten vastleggen Documenten verwerken Documenten distribueren Documenten vastleggen & beheren

nuance autostore categorie Kenmerken Documenten vastleggen Documenten verwerken Documenten distribueren Documenten vastleggen & beheren nuance autostore categorie Kenmerken Documenten vastleggen & beheren Documenten vastleggen Documenten verwerken Documenten distribueren Beste Workflow onze belofte aan organisaties Geautomatiseerde workflowprocedures

Nadere informatie

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten Brochure Colour Manager n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten n Grote papiercapaciteit voor hoge productiviteit n State-of-the-art beveiligingstechnologie

Nadere informatie

Pas kopiëren. Versie 4.1. Beheerdershandleiding

Pas kopiëren. Versie 4.1. Beheerdershandleiding Pas kopiëren Versie 4.1 Beheerdershandleiding Juli 2016 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Toepassing configureren... 5 De Embedded Web Server openen...5 Het toepassingspictogram

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista BEKNOPTE HANDLEIDING voor Windows Vista INHOUD Hoofdstuk 1: SYSTEEMVEREISTEN...1 Hoofdstuk 2: PRINTERSOFTWARE INSTALLEREN ONDER WINDOWS...2 Software installeren om af te drukken op een lokale printer...

Nadere informatie

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, Productie systeem Krachtige kleuren tot in perfectie Kleuren zijn van essentieel belang voor de creativiteit

Nadere informatie

TOESTELBELEID. KBSM Leuven vzw voor: basisschool Sancta Maria. Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB).

TOESTELBELEID. KBSM Leuven vzw voor: basisschool Sancta Maria. Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). TOESTELBELEID KBSM Leuven vzw voor: basisschool Sancta Maria Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 2018-05-26 GELDIG

Nadere informatie

Google cloud print handleiding

Google cloud print handleiding Google cloud print handleiding Versie 0 DUT Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding wordt de volgende aanduiding gebruikt: en leggen uit wat u in een bepaalde situatie moet doen of hoe

Nadere informatie

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353, kantoorsystemen Succesvolle combinatie van

Nadere informatie

bizhub Evolution SMART CONVERT Gebruikshandleiding Versie: 1.2

bizhub Evolution SMART CONVERT Gebruikshandleiding Versie: 1.2 bizhub Evolution Gebruikshandleiding Versie: 1.2 "Smart Convert" staat u terzijde 2 Inhoudsopgave "Smart Convert" staat u terzijde... 3 Specificaties... 3 Vereisten... 3 De "Convert"-services gebruiken...

Nadere informatie

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Installatiehandleiding Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Softwareprogramma 98646-003-14 Inhoud Gebruiksdoel................. 3 Systeemvereisten.............. 3 Kenmerken................... 3

Nadere informatie

Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011

Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011 Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011 Copyright 2010 SAP AG. Alle rechten voorbehouden. Alle rechten voorbehouden. SAP, R/3, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, SAP Business

Nadere informatie

Versie 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Versie 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Versie 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Ongepubliceerde rechten voorbehouden onder de copyrightwetten van de Verenigde Staten. De inhoud van deze publicatie mag in geen

Nadere informatie

Handleiding KPN Secure Mail

Handleiding KPN Secure Mail Handleiding KPN Secure Mail Uw e-mailprogramma instellen Heeft u na het lezen van deze handleiding nog vragen? Neem dan contact op met de telefonische helpdesk van E- Zorg op 020 430 90 33 of per email

Nadere informatie

Toestelbeleid. Katholiek Onderwijs Vilvoorde VZW. Met volgende instellingen: Basisonderwijs: De Biekorf De Knipoog De Lampion

Toestelbeleid. Katholiek Onderwijs Vilvoorde VZW. Met volgende instellingen: Basisonderwijs: De Biekorf De Knipoog De Lampion Toestelbeleid Katholiek Onderwijs Vilvoorde VZW Met volgende instellingen: Basisonderwijs: De Biekorf De Knipoog De Lampion Heilig-Hartschool Sint-Jozef Groenstraat Buitengewoon lager onderwijs: Klavertje

Nadere informatie

Handleiding Instellen Email Account In Mozilla Thunderbird

Handleiding Instellen Email Account In Mozilla Thunderbird Handleiding Instellen Email Account In Mozilla Thunderbird Deze handleiding is op het volgende van toepassing: Vodafone Mobile Broadband Systeemvereisten: Mozilla Thunderbird Microsoft Windows Xp / Vista

Nadere informatie

Wat te verwachten. Versie 7.6

Wat te verwachten. Versie 7.6 Wat te verwachten Versie 7.6 WAT TE VERWACHTEN Versie 7.6 OBJECTIF LUNE Inc. 2030 Pie-IX, Suite 500 Montréal, QC, Canada, H1V 2C8 +1 (514) 875-5863 sales@ca.objectiflune.com www.virtualstationery.com 2015

Nadere informatie

TOESTELBELEID. Don Bosco Onderwijscentrum VZW voor: Don Bosco Genk. Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB).

TOESTELBELEID. Don Bosco Onderwijscentrum VZW voor: Don Bosco Genk. Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). TOESTELBELEID Don Bosco Onderwijscentrum VZW voor: Don Bosco Genk Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 2018-05-26

Nadere informatie

Universele handleiding stuurprogramma s

Universele handleiding stuurprogramma s Universele handleiding stuurprogramma s Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Versie B DUT 1 Overzicht 1 De

Nadere informatie

AirPrint handleiding

AirPrint handleiding AirPrint handleiding Deze gebruikershandleiding is van toepassing op de volgende modellen: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Nadere informatie

TOESTELBELEID. VZW Katholiek Basisonderwijs Stevoort Hasselt voor: Vrije Basisschool Stevoort

TOESTELBELEID. VZW Katholiek Basisonderwijs Stevoort Hasselt voor: Vrije Basisschool Stevoort TOESTELBELEID VZW Katholiek Basisonderwijs Stevoort Hasselt voor: Vrije Basisschool Stevoort Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). Versie Datum Status Auteur(s)

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

BYOD-Beleid [Naam organisatie]

BYOD-Beleid [Naam organisatie] BYOD-Beleid [Naam organisatie] De werknemer mag gebruik maken van een persoonlijk mobiel apparaat zoals een telefoon, tablet of notebook voor zakelijke doeleinden ten behoeve van [naam organisatie], voor

Nadere informatie

TOESTELBELEID. VZW Sint-Augustinusinstituut voor: Sint-Augustinusinstituut(en)

TOESTELBELEID. VZW Sint-Augustinusinstituut voor: Sint-Augustinusinstituut(en) TOESTELBELEID VZW Sint-Augustinusinstituut voor: Sint-Augustinusinstituut(en) Deze nota maakt deel uit van het informatieveiligheid- en privacybeleid (IVPB). Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0

Nadere informatie

Beveiligen van PDF documenten (deel 3)

Beveiligen van PDF documenten (deel 3) Beveiligen van PDF documenten (deel 3) Colin van Oosterhout Business development manager Acrobat Adobe Systems Benelux Redactie en documenten onderzoeken Nieuw in Acrobat 8 professional Redaction Blijvend

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie

Internetbeveiliging. Dienstbeschrijving

Internetbeveiliging. Dienstbeschrijving Internetbeveiliging Dienstbeschrijving Per april 2014 Inhoudsopgave 1. Wat is Internetbeveiliging? 4 1.1 Waarom Internetbeveiliging? 4 1.2 Pakketten Internetbeveiliging 4 1.2.1 Anti-virus 5 1.2.2 Anti-spyware

Nadere informatie

Stuurprogramma verzenden. Beheerdershandleiding

Stuurprogramma verzenden. Beheerdershandleiding Stuurprogramma verzenden Beheerdershandleiding Januari 2013 www.lexmark.com Overzicht 2 Overzicht Met Stuurprogramma verzenden kunt u eenvoudig een printerstuurprogramma voor een specifiek printermodel

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 29-3-2016 Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie