Professionele, hoogvolume kleurensystemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Professionele, hoogvolume kleurensystemen"

Transcriptie

1 Professionele, hoogvolume kleurensystemen

2 Flexibele production print workflows Complexe printopdrachten zo snel mogelijk afgeleverd - dat is wat uw klanten steeds vaker van u eisen. Ricoh s Pro C900 met de Color Controller C-80 - die gebaseerd is op de Creo Color Server-technologie - biedt u de mogelijkheid om uw klanten een flexibele, snelle printservice van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit betrouwbare systeem is speciaal ontworpen om uw digitale workflow van het begin tot het eind te verwerken. U kunt het systeem eenvoudig met uw offset workflow integreren, waardoor u een uniforme en kostenbesparende afdrukomgeving creëert. High-end Creo Color Server. Naadloze hybride workflowintegratie. Uitzonderlijk hoge productiviteit. Professionele kleurkwaliteit. Handige VDP-oplossingen. Digitaal printen voor professionals KIES VOOR PROFESSIONALITEIT Productiviteit. Professionaliteit. Progressie. Ricoh gebruikt haar uitgebreide kennis van printers uit het topsegment voor de professionele production printmarkt. De Pro -lijn voldoet aan de eisen van deskundigen op het gebied van kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en afwerking. Daarnaast is de bediening van de robuuste Pro -systemen zeer eenvoudig. KWALITEIT & FLEXIBILITEIT Printexperts waarderen de Creo-tools voor hun kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. De C-80 controller bevat een zeer uitgebreide set tools op het gebied van kleur en kwaliteit, die ervoor zorgt dat u aan de hoogste kwaliteitseisen kunt voldoen. Wij verzekeren u van een soepele integratie met uw grafische workflow door het open design van de controller. TOPSNELHEDEN 90 afdrukken per minuut in kleur of zwart-wit. Dezelfde afdruksnelheid voor zwaar papier tot 300 g/m². De Creo Color Server kan snel RIPpen en levert uitzonderlijke VDP-resultaten. VERBETER UW PRODUCTIVITEIT & OMZET Ricoh biedt u een hoogvolume printsysteem dat uitzonderlijk presteert, tegen een betaalbare hardwareprijs. Wij garanderen een professionele kwaliteit door onze beeldtechnologie en geautomatiseerde controle over uw registratie. De korte leercurve om de machine te kunnen bedienen en zeer uitgebreide automatisering bespaart u zowel tijd als geld. Een scala aan afwerkopties biedt u de mogelijkheid om nieuwe services aan uw klanten aan te bieden.

3 EENVOUDIG TE BEDIENEN De Pro C900 biedt Ricoh s grote kleurendisplay, welke bekend staat om zijn gebruikersvriendelijkheid. Het touchscreen display met intuïtieve interface stelt elke gebruiker in staat om complexe afdruktaken in te stellen. Toner en papier zijn zeer eenvoudig bij te vullen. Zelfs het oplossen van problemen is eenvoudig gemaakt, doordat er stap voor stap aanwijzingen worden getoond die u helpen het probleem op te lossen. ONDERSTEUNING VAN VERSCHEIDENE PAPIERSOORTEN EN -FORMATEN Druk A3-documenten full-bleed af: de systemen kunnen SRA3-papier verwerken. Stapelt papier tot 300 g/m² met de finisher, boekjesfinisher en stapelmodules. U kunt op vele verschillende papiersoorten afdrukken, waaronder tabbladen, gecoat papier, transparanten en karton. MINDER VAAK BIJVULLEN Enorme papiercapaciteit: vellen A4-formaat/ vellen A3-formaat. 7 verschillende papierlades en automatische ladewisseling. U kunt toner/papier eenvoudig en snel vervangen/bijvullen. GEAUTOMATISEERDE AFWERKING De afwerking was altijd het meest arbeidsintensieve onderdeel in het documentproductie-proces. Dit hoeft echter niet meer zo te zijn. De Pro C900 van Ricoh neemt u het extra werk uit handen, dankzij een unieke verzameling afwerkopties. Met deze vooroplopende oplossingen kunt u geheel afgewerkte sets produceren, zodat zelfs de meest veeleisende klant onder de indruk zal zijn.

4 De allernieuwste kleurentools Creo Color Servers bepalen de standaard voor digitale kleurkwaliteit. Met een nauwkeurige controle over de kleuren en beeldreproductie, zijn de digitale afdrukken bijna evenwaardig aan offsetafdrukken. Kleuren proofen, bewerken en verschillende managementtools zijn speciaal ontworpen voor intensieve, grafische bedrijfsomgevingen. De Color Controller C-80 heeft precies datgene wat u nodig heeft om uw workflow naar een hoger niveau te liften. Snel, nauwkeurig en eenvoudig in het gebruik PROFESSIONEEL KLEURBEHEER Behaal een stabiele kleurreproductie met de standaard X-Rite i1 spectrofotometer. Importeer ICC-profielen voor een nauwkeurige offset-emulatie. Beheer steunkleuren en bescherm originele kleuren. Maak individuele, zeer precieze kleurprofielen aan in uw digitale bestanden met behulp van PDF/X. UITBLINKEN ZONDER VEEL MOEITE Grafische gebruikersinterface voor een intuïtieve en eenvoudige bediening van de machine. Gebruik in- en uitvoerprofielen om uw nauwkeurige kleurinstellingen automatisch toe te passen. Controleer kleuraanpassingen in een afdrukvoorbeeld. NAUWKEURIG AFGESTEMDE AFDRUKKWALITEIT Behaal met gemak professionele resultaten met betere standaardinstellingen. Render fijne tekst en line art voor een professionele beeldkwaliteit. Controle over kleuren, trapping en overprinting in kant-en-klare afdrukbestanden voor het behalen van de juiste printresultaten. STREEF NAAR PERFECTIE Het professionele Power Pack bevat uitgebreide mogelijkheden voor de grafimediamarkt en servicebureaus. Hieronder valt progressief printen, geavanceerd VDP en kleurbeheer, Imposition Template Builder, job slug en meer. Parallel RIP van het Process Power Pack versnelt uw productietijd doordat u twee printopdrachten tegelijk kunt uitvoeren. Wilt u nóg betere afbeeldingsresultaten? Kies dan ook voor de Photo Touch-up software.

5 De magie van de digitale workflow Snel, gemakkelijk en automatisch: dat zijn de voordelen van een digitale afdrukomgeving. De Color Controller C-80 neemt veel werk uit handen. De managementtools optimaliseren het afdrukproces en vereenvoudigen het instellen van printopdrachten. Met een focus op production printomgevingen, biedt de controller een kwaliteitsservice die uw productietijd aanzienlijk verkort. Soepele bewerkingen OPMAKEN & RIPPEN De ultieme tijdbesparing van de Creo Color Server heeft ook een naam: RTP. Dit kant-en-klare afdrukbestandsformaat is uniek. Het stelt u in staat om tegelijkertijd opmaak- en kleurinstellingen te wijzigen of toe te voegen terwijl een printopdracht wordt ge-ript. U hebt hierbij geen opmaaksoftware nodig of bestandsconversie. Nog niet genoeg? Met het optionele Power Pack kunt u zelfs templates maken van opmaakinstellingen. EFFICIËNT BEHEER Maak aangepaste workflows met Virtual Printers en Hot Folders. Een spoedopdracht inpassen en toch uw productiviteit op peil houden. Combineer meerdere documenten in één enkele printopdracht. Start het afdrukken terwijl een printopdracht ge-ript wordt. VARIABELE DATAPRINTING De Color Controller C-80 heeft een ingebouwde variabele dataprinting-architectuur voor extra snelheid en power. De terugkereende elementen van een VDP-printopdracht worden gecached op een beeldschijf. Dit systeem is snel, efficiënt en het neemt geen geheugenruimte van de server in beslag. VDP-documenten lopen dezelfde flexibele workflow af als gewone printopdrachten. Slim en eenvoudig.

6 Integratie met offset workflows Workflowautomatisering is de sleutel tot het verhogen van uw printproductiviteit, het voorkomen van menselijke fouten en voor een perfecte overeenstemming met de eisen van uw klanten. De Creo Color Servers hebben een uitstekende aansluiting op vooruitstrevende workflowoplossingen zoals Kodak Prinergy Software en Agfa Apogee. Het systeem heeft daarnaast ingebouwde JDF-mogelijkheden. Deze systemen zijn naadloos te integreren met alle stappen in het productieproces, waardoor u met zo min mogelijk moeite uw productietijd versnelt. Perfecte systemen AANSLUITING U kunt met de Color Controller C-80 uw digitale workflow naadloos aansluiten op uw traditionele offset systemen en andere elementen van het afdrukproces. Het gebruik van open, standaard grafische bestandsformaten zoals TIFF, TIFF/IT en CT/LW levert veel voordeel op doordat u hiermee een hybride workflow creëert. U kunt offset printopdrachten naar de Pro C900 sturen voor proofing, een spoedopdracht of kleine printopdracht. KOSTENBESPAREND Lage kosten voor proofing. Lage kosten voor kleine printopdrachten. Minimale training voor het kunnen bedienen van de machine. Efficiënt beheer van middelen en tijd dankzij JDF-ondersteuning. MEER VOORDELEN Verenigd workflowmanagement voor digitale én offset printopdrachten. Consistente workflow: foutloos, transparant, speciaal systeem voor het beheer per kleur. Last-minute printopdrachten verdelen en load balancing van offset naar digitaal printen.

7 Veelzijdige afwerkopties De Pro C900 combineert de hoogwaardige kleurencontroller met het meest complete aanbod afwerkopties dat er in de markt bestaat. Vragen uw klanten naar standaard boekjes of boeken met perfect gelijmde ruggen? U kunt ze snel en zonder veel moeite afdrukken en maken. Onze professionele finishers automatiseren de meeste complexe printopdrachten. Alle printerfinishers worden ondersteund door de Color Controller C-80. Voeg waarde toe - automatisch BOEKJES CREËEREN De boekjesmaker van de Pro C900 maakt nauwkeurig gevouwen A5- en A4-sets. U kunt boekjes tot 120 pagina's automatisch vouwen en op de rug hechten. De boekjes met een vierkant gevouwen rug hebben een soortgelijke vorm en uitstraling als gebonden boeken. Een optionele trimmermodule werkt de boeken vervolgens zeer professioneel af. RING BINDING De eerste, geheel geautomatiseerde ringbinder zal uw traditionele werkzaamheden drastisch terugbrengen. Automatisch perforeren en inbinden. Inbindcapaciteit: tot 50 of 100 pagina s; A4-formaat boekjes. PERFECT BINDING De Perfect Binder produceert professionele boekjes met zeer sterke, gelijmde ruggen. Bijzonder: accepteert oversized papier voor hoofdpagina's. Inbindcapaciteit: tot 200 pagina s; A4- & A5-formaat boeken. Standaard drie/één zijde (n) automatisch bijsnijden en invoegen van een kaft. STAPELEN De stapelmodule van de Pro C900 maakt uw hoogvolume uitvoer klaar voor het afwerken dicht in de buurt, of voor het afwerken in een andere ruimte. Een module kan 5000 vellen stapelen en er kunnen twee stapelmodules achter elkaar worden geplaatst. Met de finisher voor 3000 vellen is de maximale papieruitvoer vellen. Handige karretjes vereenvoudigen het offline afwerken en opslaan van uw afgedrukte documenten.

8 ALGEMEEN Technologie: Afdruksnelheid: Resolutie: Opwarmtijd: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: Stroomverbruik: Duty cycle: COLOR CONTROLLER C-80 (EXTERN) 4 drums tandem methode (1 per kleur) met interne transferriem Kleur: 90 afdrukken per minuut (A4) Z/W: 90 afdrukken per minuut (A4) x dpi Minder dan 420 seconden x x mm Minder dan 700 kg V, Hz Maximum: Minder dan 5,5 kw Energiespaarstand: Minder dan 3,2 W pagina's per maand Moederbord: CPU: Intel Core 2 Quad 2.66 GHz (Q9400) Geheugen: 2 GB (1 GB DDR2 x 2) Harde schijf: Systeemschijf: 250 GB (SATA) + beeldschijf: 750 GB (250 GB SATA x 3) Fusion board: CPU: X-schaal Geheugen: 3 GB (invoer: 2 GB/uitvoer: 1 GB) Standaard randapparatuur: 19 inch LCD-scherm, muis, toetsenbord, X- Rite i1 spectrofotometer Netwerk: Bestanden delen: TCP/IP, AppleShare via IP Afdrukken: TCP/IP Driver: PostScript 3 Bestandsformaat invoer: Adobe Postscript Level 1, 2 & 3, Creo VPS, PPML 2.2, EPS (alle versies), Adobe PDF v1.3, 1.4, 1.5, 1.6, PDFX-1a, JPEG (behalve Progressive JPEG & JPEG 2000), TIFF 6.0 (behalve 16 bit TIFF), Pre-separated PS, JDF 1.3, GAP-bestand (Kodak Prinergy/Brisque taakbestand, TIFF, TIFF/IT, CT, LW) Lettertypes: 206 lettertypes Interface: Ethernet 1000/100/10 base-t, USB Softwaretools: Gradation tool, Imposition Template Builder, Remote workspace, Hot Folder, Virtual Printer, Gallop-modus, ingebouwde webtrainingen, Job Slug-informatie, PANTONE Goe-integratie, Spot Color Editor, Adobe Acrobat Tabs Plug-in, nearline finishing-ondersteuning, ingebouwde JDF/ JMF-mogelijkheden, Split to Booklets, Easy VDP File Creator, Graphic Arts Portondersteuning, OPI- en APR-ondersteuning, Cached Global VDP-elementen, Creo Color Server Job Ticket Software Process Power Pack (optie): Parallel RIP, Photo Touch-up PAPIERVERWERKING Papierinvoercapaciteit: Papierformaat: Papiergewicht: OVERIGE OPTIES Standaard: Papierlades van 2 x vellen Handinvoerlade van 1 x 500 vellen Maximum: vellen Maximum: 330,2-487,7 mm Standaardlades: g/m² SRA3 bulklade RT5020: g/m² Duplexlade: g/m² SRA3 bulklades van 2 x 2000 vellen¹, handinvoerlade van 500 vellen, hogecapaciteitslade voor 4550 A4-vellen, invoerstation met dubbele papierlade, finisher voor 3000 vellen met nietcapaciteit van 100 vellen en joggermodule, perforeereenheid (instelbaar voor 2 of 4 gaten, Scandinavische perforatie met 4 gaten), nietmachine voor tijdschriften, professionele boekjesmaker, z-vouw module, GBC StreamPunch III, ringbinder, Perfect Binder, stapelmodule, karretje, A3-ladekit, luchtkoeler, doorvoermodule met luchtkoeler, Process Power Pack, Creo Server-standaard (voor C-80) 1 Er kunnen maximaal 2 modules achter elkaar gekoppeld worden. Raadpleeg uw lokale Ricoh-leverancier voor de verkrijgbaarheid van modellen, optionele accessoires en software. ISO9001 gecertificeerd, ISO14001 gecertificeerd Specificaties en uiterlijke vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. De kleur van het feitelijke product kan afwijken van de kleur die is afgebeeld in de brochure. De afbeeldingen in deze brochure zijn geen echte foto's en er kunnen zich kleine verschillen voordoen. Copyright 2009 Ricoh Europe PLC. Alle rechten voorbehouden. Deze brochure, de inhoud en/of lay-out ervan mag niet worden gewijzigd en/of aangepast, gedeeltelijk of geheel worden gekopieerd en/of opgenomen in andere werkstukken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ricoh Europe PLC. Neem voor meer informatie contact op met

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Zwart-wit ppm 75 Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Zwart-wit ppm Hogere

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Xerox C75-kleurenpers Xerox C75-kleurenpers Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Wees op alles voorbereid vooral op succes. In een tijd waarin de bedrijfsvoering met de dag een grotere

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 35 ppm ppm kantoor hardwerkend en veelzijdig. Het gebruiksvriendelijke beginscherm bespaart

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Creëren, delen, communiceren wat kan er nog gemakkelijker zijn? De huidige kantoren zijn door middel van netwerken verbonden en hebben geavanceerde

Nadere informatie

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk.

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. DocuColor 5000AP kleurenpers Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. Productiviteit voor al uw drukwerk. De DocuColor 5000AP kleurenpers is altijd indrukwekkend.

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

Xerox Colour 550/560 Printer Brochure. Xerox. Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen

Xerox Colour 550/560 Printer Brochure. Xerox. Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Xerox Colour 550/560 Printer Brochure Xerox Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Productiviteit, schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen

Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Xerox Colour 550/560 Printer Brochure Xerox Colour 550/560 Printer Productiviteit en uitstekende kleurkwaliteit voor alle toepassingen Productiviteit, schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Een aangepast antwoord op al uw behoeften Zou u de kosten van uw normale processen voor documentafhandeling willen drukken en tegelijkertijd

Nadere informatie

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt.

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. De slimste investeringen in technologie betalen

Nadere informatie

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Krachtige kantoorfuncties plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 PRINTEN KOPIËREN Robuust kopiëren en printen Netwerkprinten

Nadere informatie

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie WorkCentre 7425/7428/7435 Multifunctioneel systeem Innovatie

Nadere informatie

Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp. Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem

Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp. Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp MX-B381 Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem Max. 38 PPM Groot LCD-kleurenscherm (touchscreen) Indrukwekkende prestaties in een

Nadere informatie

Producten & software oplossingen

Producten & software oplossingen Producten & software oplossingen Introductie Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions. Innovatieve documentoplossingen, gericht op het optimaliseren van

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US. INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente

Nadere informatie