Betrouwbare productiemachine

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betrouwbare productiemachine"

Transcriptie

1 Betrouwbare productiemachine

2 Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn ontworpen om deze uitdaging voor u aan te gaan. Deze complete, modulaire machines zijn ontworpen om uw grote afdruktaken efficiënt te verwerken tijdens drukke periodes. De systemen zijn zeer betrouwbaar en kunnen met tal van finishopties aangepast worden. Ze zullen een aanwinst zijn voor elke hoogvolume productieomgeving. Sterke controller voor datacenters Uitstekende productiviteit en betrouwbaarheid Genuine IPDS printing Professionele uitvoerkwaliteit Talloze finishopties Uw productionprinter GA VOOR PRO Productiviteit. Professionaliteit. Progressie. Ricoh gebruikt haar uitgebreide kennis van printers uit het topsegment voor de professionele productionmarkt. De Pro -lijn voldoet aan de eisen van deskundigen op het gebied van kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en afwerking. De bediening van de robuuste Pro -machines spreekt voor zich. Ze vormen dan ook het kloppend hart van uw bedrijf. MAXIMALE BETROUWBAARHEID EN DUURZAAMHEID Ricoh s Pro 907/1107/1357 hebben de meest duurzame motoren in hun klasse. Ze vormen hiermee het middelpunt in uw bedrijf. Onderhoud wordt beperkt door de ontwikkeling van eenheden die door de operator vervangen kunnen worden, zodat u van maximale betrouwbaarheid kunt genieten. Uw leverancier geeft training, zodat u machineonderdelen zelf kunt vervangen. De machine heeft minder vaak onderhoudsbeurten nodig waardoor u een constante productiviteit geniet. KRACHTIGE CONTROLLER Haal het beste uit twee werelden met de duo-cpu van de Pro 907/1107/1357 controller. Eén gespecialiseerde controller met Ricoh s bekende, gebruikersvriendelijke interface beheert de motor en finishoplossingen. Gegevens worden verwerkt door de productieve en stabiele controller die in een datacenter past. De volledige foutenlogboeken en de constant uitstekende kwaliteit zijn slechts twee van de voordelen van deze systemen. UITSTEKENDE PRODUCTIVITEIT Tot 90/110/135 vellen per minuut enkel- en dubbelzijdige productiviteit (A4) Finishen gaat net zo snel als afdrukken: 90/110/135 ppm perforeren met de boekjesfinisher Automatisch schakelen tussen lades voor een ononderbroken workflow.

3 UITGEBREIDE KEUZE AAN INTERNE FINISHOPTIES Stapeleenheid met hoge capaciteit Multi-vouweenheid Nieten, perforeren en kaft invoegen Professioneel boekjes maken met optionele trimmer aan de voorzijde ONDERSTEUNING VAN VERSCHEIDENE PAPIERSOORTEN Druk A3-documenten af: de systemen kunnen SRA3-papier aan. Stapel papier tot 300 g/m² met de finisher, boekjesfinisher en stapeleenheden. Druk op verscheidene soorten media af, zoals bankpost, gecoat papier, transparanten en karton. GEBRUIKERSVRIENDELIJKE BEDIENING Groot bedieningsscherm in kleur met instelbare steun Gemakkelijk taken programmeren met intuïtieve gebruikersinterface Eenvoudig problemen oplossen en onderhoud Fijne handvaten van de lades

4 Duurzame oplossingen De Pro 907/1107/1357 kunnen de strakke tijdschema s aan en dragen op efficiënte wijze zorg voor uw gehele productieproces. Van de taakvoorbereiding tot en met de professionele afwerking. Deze krachtige apparaten presteren vele malen beter dan een conventioneel afdruksysteem. De gebruikersvriendelijke systemen van Ricoh kunnen worden onderhouden door getrainde operators, wat de werkzame tijd en flexibiliteit verhoogt. Ontworpen voor topprestaties WARE PRODUCTIEKRACHT De Pro 907/1107/1357 bieden: Non-stop productie met een snelheid van 90/110/135 ppm, ideaal voor piekperiodes. Een complete productieworkflow met alle stappen, vanaf de invoer t/m de uitvoer. Dubbelzijdig afdrukken op dezelfde snelheid als enkelzijdig. DESIGN VOOR ZWAAR GEBRUIK De krachtige machine werkt probleemloos, zelfs wanneer het uiterste wordt gevergd tijdens piekbelastingen. Pro 1357 kan pieken aan van bijna twee miljoen pagina s per maand (Pro 1107: 1,5 miljoen/907: 1,2 miljoen). Maximum papiercapaciteit van 8050 vellen. Dubbelzijdig afdrukken op volledige motorsnelheid. CONSTANT PRESTEREN Negen verschillende papierbronnen en automatisch overschakelen tussen lades. Papier en toner bijvullen en nieuwe taken programmeren tijdens het afdrukken. Twee tonerflessen voor in totaal A4-pagina's. Dankzij tandemverbinding automatisch tussen stapeleenheden schakelen.

5 Systemen waar u op kunt vertrouwen Betrouwbare apparatuur is van essentieel belang in uw bedrijf. De sterke Pro 907/1107/1357 zijn Ricoh s antwoord op uw vragen. Deze modellen zijn prima in staat om grote volumes op piekmomenten te verwerken. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en voorzien van systemen die papierstoringen voorkomen. Hierdoor kunnen ze altijd in bedrijf zijn. Het solide mainframe ondersteunt altijd de functies van de stabiele controller. Ricoh s Pro 907/1107/1357 zijn machines waar u op kunt vertrouwen. Constant in werking VERMINDER STORINGEN Onze systemen zijn voorzien van een geavanceerde detectie van meerdere vellen. Een waarschuwingslampje waarschuwt u als ingrijpen nodig is. De standaard ontkrul-/verwijdereenheid voorkomt storingen door gekruld papier. Als er een storing in de finisher optreedt, zal het papier dat nog in het mainframe zit in de verwijderlade verzameld worden. Daar kan het gemakkelijk verwijderd worden. GEMAKKELIJK TE BEDIENEN Een groot bedieningsscherm in kleur met intuïtieve interface zorgt ervoor dat de gebruiker weinig training nodig heeft. Problemen oplossen is simpel: de animaties laten u alles zien. Omdat u het paneel kunt draaien, heeft u altijd een goed zicht, ongeacht uw werkpositie. Deze flexibiliteit maakt bediening gemakkelijker. Bovendien kan een servicemonteur indien nodig de arm van het display verlengen. GEMAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Beperk het aantal bezoekjes van een onderhoudsmonteur en profiteer van maximale uptime. Ons professionele serviceprogramma leert uw operators onderhoud zelf te verrichten. Onderdelen die zij kunnen vervangen, zijn onder andere de drum, ontwikkeleenheid, schoonmaakeenheid, vooroplaad- en oplaadeenheden, cleaning web en papierinvoerroller. De tonerafvalfles kan door iedereen vervangen worden.

6 Verbeter uw workflow Stabiel, productief en met uitgebreide functies: dat is de controller van de Pro 907/1107/1357 in het kort. Dankzij de sterke duo-cpu kan deze datacenter-controller taken van 2 GB of meer aan. U bent hierdoor verzekerd van een snelle doorvoer. Production printing wordt nog gemakkelijker met functies zoals de virtuele printertechnologie, vooraf ingestelde lade-instelling en one job spooling. Verschillende functies om taken te beheren, zorgen ervoor dat fouten voorkomen worden. Bovendien wordt uw controle over uw workflow vergroot. Snel, efficiënt, professioneel GENUINE IPDS PRINTING Dankzij Ricoh s IPDS Unit Type 1357 kan uw Pro 907/1107/1357 IBM hostdocumenten met tekst, afbeeldingen, grafieken en/of barcodes afdrukken. Finishfuncties, zoals nieten, worden ook ondersteund. U kunt per pagina controleren en fouten herstellen. Gebruik de functies van uw Pro bovendien in combinatie met IPDS-, PS-, PCL- en PDF-indelingen. SNEL SCHAKELEN TUSSEN ENKEL- EN DUBBELZIJDIG De Pro 907/1107/1357 lopen geen vertraging op wanneer ze in een taak tussen de enkelzijdige en dubbelzijdige modus moeten schakelen. Om de hoge productiviteit te behouden, selecteert u gewoon de mixplex-modus. Hierdoor worden enkelzijdige pagina s door hetzelfde pad als dubbelzijdige pagina s gestuurd. Het resultaat? Uw complexe afdruktaak wordt op de hoogste snelheid verwerkt en u haalt u strakke deadline. PROBLEEMLOOS OP VERSCHILLENDE PAPIERSOORTEN AFDRUKKEN Afdrukken op verschillende papiersoorten hoeft niet moeilijk te zijn. De Pro 907/1107/1357 stelt u in staat een specifieke lade te selecteren en andere lades te verbergen. Hierdoor zal de printer bepaalde in- en uitvoerlades niet gebruiken. De printer zal de invoerlade gebruiken die u geselecteerd heeft. De uitvoer gaat vervolgens ook naar de lade van uw keuze.

7 FLEXIBEL PAPIER VERWERKEN De Pro 907/1107/1357 verwerken speciaal materiaal op vakkundige wijze. Geperforeerd papier en labels gaan via een ander pad door het systeem om papierstoringen te voorkomen. Afbeeldingen kunnen 180 graden gedraaid worden en in omgekeerde volgorde afgedrukt worden. De taak wordt met een Raster Image Processor verwerkt (RIP), op de harde schijf opgeslagen en vervolgens in omgekeerde volgorde afgedrukt. VIRTUELE PRINTER Maakt u vaak gebruik van vooraf ingestelde instellingen voor uw afdruktaken? De virtuele printerfunctie van de Pro 907/1107/1357 gebruikt de vooraf ingestelde instellingen automatisch voor de huidige taak. Deze instellingen kunnen door een beheerder gemaakt en gewijzigd worden. Deze standaard oplossing bespaart u tijd. U kunt tot 64 virtuele printers instellen. PROEFAFDRUK Verspil geen tijd en geld door mislukte afdruktaken met de testmodi van de Pro 907/1107/1357. Met de proefafdrukfunctie kunt u de instellingen van uw finishers controleren. Selecteer proefafdruk om een document dat door de stapeleenheid verwerkt wordt, te controleren. HANDIGE EXTRA S Beheer uw taken met one job spooling : er is geen afdrukserver of beheersoftware nodig. Gebruik beeldverschuiving om de afbeelding aan te passen zodat u een professioneel resultaat krijgt. Laat de machine automatisch schakelen tussen papierlades met dezelfde papiersoort. Geef nietinstellingen binnen een taak op.

8 Wij geven digitale kwaliteit een nieuwe betekenis Uw klanten verwachten heldere, scherpe tekst en grafieken van hoge kwaliteit in hun documenten. De Pro 907/1107/1357 leveren on-demand efficiëntie met een hoge kwaliteit, tot in de laatste puntjes. Voortaan kunt u een hoger niveau realiseren voor elk zwart-witdocument dat u produceert. Superieure kwaliteit van tekst en afbeeldingen UITSTEKENDE KWALITEIT VAN 1200 X 1200 DPI De Pro 907/1107/1357 zijn voorzien van Ricoh's 2 x 4-beam lasertechnologie. Hiermee produceren ze uitvoer van hoge kwaliteit met een resolutie van 1200 x 1200 dpi. Uw documenten zijn vlekkeloos en de tonerdichtheid blijft gelijk, zelfs tijdens langdurige afdruktaken. Deze uitvoer voldoet altijd aan de hoogste verwachtingen, ongeacht hoeveel sets u maakt. NAUWKEURIGE SIMPLEX & DUPLEXREGISTRATIE Consequent nauwkeurige afbeeldingen en onovertroffen registratie bij 0,5 mm. Stel de registratie bij in stappen van 0,1 mm voor afdrukken op andere indelingen dan DIN. SUPERIEURE PAPIERVERWERKING Met de Pro 907/1107/1357 voldoet u aan alle wensen van uw klanten. Zwaar, gecoat, glanzend of zeer dun papier allemaal geen enkel probleem. Voorgedrukt of extra zwaar karton wordt probleemloos verwerkt met behulp van de ultrasonische detectie van meerdere vellen van de systemen. De machines kunnen SRA3-papier verwerken, zodat u A3 op offset papier kunt afdrukken.

9 Flexibiliteit in de afwerking De stapeleenheid van de Pro 907/1107/1357 maakt uw uitvoer klaar voor near-line of offline finishen. Eén eenheid kan 5000 vellen stapelen en door een tandemverbinding kunnen er twee eenheden met elkaar verbonden worden. De systemen wisselen automatisch wanneer een stapeleenheid vol is. De maximale papieruitvoer van de boekjesfinisher is vellen. De verrijdbare karretjes maken offline finishen, inpakken en verzenden gemakkelijker. U kunt bovendien een stapeleenheid combineren met een finishoplossing naar keuze om nieuwe producten aan te kunnen bieden. Unieke toegevoegde waarde bieden TAL VAN FINISHOPTIES Klanten verwachten eersteklas presentatiemateriaal, professionele rapporten en prachtige brochures. Creëer de documenten die u nodig heeft met de finisher voor 3000 vellen en de nietmachine voor 100 vellen van de Pro 907/1107/1357. Met de optionele perforeerunit bespaart u tijd en heeft u geen duur voorgeperforeerd papier meer nodig. De nietmachine voor tijdschriften zorgt voor een kostenbesparende afwerking van interne documenten. AUTOMATISCH BOEKJES MAKEN Imponeer uw klanten met professioneel ogende boekjes. De boekjesmaker levert scherp gevouwen sets in A5- en A4-formaat. De boekjesmaker vouwt en niet tijdschriften van maximaal 20 vellen en kan tot 100 vellen nieten. De optionele trimmer zorgt voor een echt professionele finishing touch. Het registratiemechanisme zorgt voor precieze perforaties op volle snelheid. GEAVANCEERD VOUWEN Maak boekjes inline met 2 of 4 vouwen en voeg A3-grafieken en -tabellen toe aan een A4-presentatie. De multi-vouweenheid van de Pro 907/1107/1357 biedt zes vouwpatronen: in tweeën, Z-vouwen, in drieën (naar binnen en buiten) en in vieren (hek en dubbele parallelle vouw). Elk type vouw gebeurt op hoge snelheid. Dit is uw creatieve oplossing voor lastige taken. PROFESSIONEEL INVOEGEN VAN KAFT/KLEURENPAGINA Om waardevolle documenten stijlvol te presenteren, kunt u een kleuren- of voorbedrukte voor- en achterkaft invoegen met behulp van de dubbele kaftinvoegeenheid. Dit is een ideale oplossing voor het maken van productcatalogi, gebruikshandleidingen en brochures die een blijvende indruk moeten maken. Indien nodig kunt u het invoegsysteem ook gebruiken om pagina's op elke gewenste plek in uw documenten in te voegen.

10 Beheer uw documentstroom Houd controle over uw documentstroom. U kunt met de Pro 907/1107/1357 elke stap van de afdruktaak bekijken. Als er iets fout dreigt te gaan, kunt u ingrijpen, waardoor uw tijd en geld bespaart. Dankzij de rapporten en logboeken kunt u verschillende accounts bekijken en op de juiste manier factureren. Met kunt u statusrapporten maken, zodat u optimale controle heeft over uw gehele machinepark. Alle systemen beheren BEHEREN & BEHEERSEN Druk een banner van uw afdruktaak af met de starttijd en sessie-id. Druk een rapport met gedetailleerde accountinformatie van elke taak af. Controleer de status van elke taak met de webinterface van de controller. Download taaklogboeken van twee maanden geleden met de Ricoh s verbetert uw workflow en vermindert de downtime van het systeem. Aflezen van de tellerstanden, tonervervanging of onderhoudsbeurten vinden automatisch plaats. Uw eigen controle over het proces neemt toe met de automatische rapporten over het machinepark en analyse van het systeemgebruik. U kunt informatie over alle Ricoh -machines in uw park verzamelen. ACHTER SLOT EN GRENDEL Werkt u met vertrouwelijke bestanden en voorgedrukt materiaal? Om er zeker van te zijn dat uw documenten op de plek blijven waar ze horen, kunnen de lades van de Pro 907/1107/1357 vergrendeld worden. De papierlades en stapeleenheden met hoge capaciteit zijn voorzien van beugels voor veiligheidssloten.* * Sloten zijn niet inbegrepen.

11 Voor al uw printopdrachten De Pro 907/1107/1357 zijn unieke, digitale zwart-witprinters voor afdrukprofessionals. De machines zijn handig en betrouwbaar. Ze passen in elke bedrijfs- of commerciële productieomgeving. Ricoh s Pro 907/1107/1357 zijn een totaaloplossing voor production printing. Ze synchroniseren alle processen, zodat ze probleemloos samengaan en uw specifieke wensen verwerken. U krijgt: MACHINE VOOR DATACENTERS Snelle en betrouwbare apparatuur om constant in bedrijf te zijn Minimale tussenkomst van operator: non-stop werking op een snelheid van 90/110/135 ppm Nauwkeurigheid en hoge kwaliteit voor uiterst belangrijke taken Naadloze integratie in host-omgevingen met een Genuine IPDS controller (optioneel) DIGITALE AFDRUKMOGELIJKHEDEN Zeer productieve motoren, afdrukken op 90/110/135 ppm Professionele interne finishtools te gebruiken zonder aan snelheid in te boeten Ondersteuning voor allerlei papiersoorten, zoals gecoat papier en karton tot 300 g/m² Lage Total Cost of Ownership BETROUWBARE OPLOSSINGEN Ricoh helpt u aan de behoeften van de constant veranderende production printingmarkt te voldoen. Ons uitgebreide aanbod van software, hardware en partneroplossingen biedt voordelen zoals geautomatiseerde distributie en documentstroombeheer. Voor al uw complexe taken, handelsdocumenten en reclamecampagnes. DIGITALE AFDRUKOPLOSSINGEN Eenvoudige creatie/afdrukken van handelsdocumenten en promotiemateriaal met variabele inhoud. Web-to-printoplossingen voor beginners en experts. Gemakkelijke integratie in ERP-(Enterprise Resource Planning) omgevingen. Transformatie van gegevens voor het afdrukken van alle belangrijke hostgegevens.

12 ALGEMEEN Technologie: Afdruksnelheid: Opwarmtijd: Afdruksnelheid van de eerste afdruk: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: Stroomverbruik: Duty cycle: CONTROLLER Processor: Printertaal/resolutie: Geheugen: Drivers: Lettertypes: NETWERKOMGEVING 2 x 4-weg laserdiode & elektrofotografisch afdrukken 90/110/135 afdrukken per minuut 360 seconden of minder Minder dan 5,7/5,0/4,3 seconden 1.046,5 x 860 x 990 mm (met ontkruleenheid) 320 kg (met ontkruleenheid) V, Hz Maximum: 3.500/3.500/4.000 W 1,2/1,5/1,9 miljoen pagina's per maand Intel Pentium M 1.4 GHz, Freescale MC GHz Standaard: PCL5e, PCL6, Adobe PostScript 3: 300, 600, dpi Optie: Genuine IPDS: 600 dpi Standaard: 512 MB, 1 GB Harde schijf: 160 GB, 160 GB PCL5e, PCL6, Adobe PostScript 3 80 PCL true type lettertypes + Andale unicode lettertype, 136 PostScript lettertypes Netwerkprotocol: TCP/IP, AppleTalk Ondersteunde netwerken: Windows 2000/Server 2003/Server 2008/ XP/Vista Macintosh OS X 10.5 of later Interface: 2 x Ethernet 10 base-t/100 base-tx/1000 base-t Extra functie: PDF Direct Print SOFTWARE Standaard: Optie: Web Image Monitor, Print PAPIERVERWERKING Papierinvoercapaciteit: Papieruitvoercapaciteit: Papierformaat: Papiergewicht: VERBRUIKSARTIKELEN Toner: Drum: Ontwikkelaar: OVERIGE OPTIES Standaard: 2 tandemlades voor vellen papierlades van 2 x 500 vellen Maximum: vellen Maximum: Finisher: vellen, Boekjesfinisher: vellen, Stapeleenheid: vellen (met tandemverbinding: vellen) 1e lade: A4 2e, 3e lade: A5 - A3 A4 LCT: A5 - A4 A3 LCT: A5 - SRA3 Standaardlades: g/m² A3 LCT: g/m² Duplexlade: g/m² Zwart: vellen afbeeldingen per maand afdrukken per zak Interne Externe opties: Hoge-capaciteitslade voor 4550 vellen A4, Hoge-capaciteitslade voor 4000 vellen A3, A3- ladeset voor 1000 vellen, Multihandinvoerlade voor 500 vellen, Finisher voor 3000 vellen met nietcapaciteit van 100 vellen, Verschillende perforeereenheden (verwisselbare perforatie voor 2/3, 2/4 gaten, Scandinavische perforatie met 4 gaten), Boekjesfinisher, Boekjestrimmer, Kaftinvoegeenheid, Stapeleenheid met hoge capaciteit met tandemverbinding, Multivouweenheid, Verrijdbaar karretje, Waarschuwingslampje, VM-kaart type K, Data Overwrite Security Unit type M Dit product van Ricoh voldoet aan de Europese ENERGY STAR-richtlijnen voor energiebesparing. Raadpleeg uw lokale Ricoh-leverancier voor de verkrijgbaarheid van modellen, optionele accessoires en software. ISO9001: 2000 gecertificeerd ISO14001 gecertificeerd Specificaties en uiterlijke vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. De kleur van het feitelijke product kan afwijken van de kleur die is afgebeeld in de brochure. De afbeeldingen in deze brochure zijn geen echte foto's en er kunnen zich kleine verschillen voordoen. Copyright 2009 Ricoh Europe PLC. Alle rechten voorbehouden. Deze brochure, de inhoud en/of lay-out ervan mag niet worden gewijzigd en/of aangepast, gedeeltelijk of geheel worden gekopieerd en/of opgenomen in andere werkstukken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ricoh Europe PLC. Neem voor meer informatie contact op met

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Zwart-wit ppm 75 Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Zwart-wit ppm Hogere

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Een aangepast antwoord op al uw behoeften Zou u de kosten van uw normale processen voor documentafhandeling willen drukken en tegelijkertijd

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Xerox C75-kleurenpers Xerox C75-kleurenpers Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Wees op alles voorbereid vooral op succes. In een tijd waarin de bedrijfsvoering met de dag een grotere

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Creëren, delen, communiceren wat kan er nog gemakkelijker zijn? De huidige kantoren zijn door middel van netwerken verbonden en hebben geavanceerde

Nadere informatie

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk.

DocuColor 5000AP kleurenpers. Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. DocuColor 5000AP kleurenpers Xerox DocuColor 5000AP kleurenpers Productiesysteem voor topkwaliteit kleurendrukwerk. Productiviteit voor al uw drukwerk. De DocuColor 5000AP kleurenpers is altijd indrukwekkend.

Nadere informatie

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US. INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN Hogere productiviteit en lagere kosten? Met de Nashuatec DSm622, DSm627 en DSm632 is volledige controle

Nadere informatie

Multifunctionele systemen Doordachte vernieuwing

Multifunctionele systemen Doordachte vernieuwing WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 A3 Multifunctionele zwart-witsystemen Xerox WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 Multifunctionele systemen Doordachte vernieuwing

Nadere informatie

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen ColorQube 9301/9302/9303 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen Elk succesvol bedrijf moet de kosten waar mogelijk

Nadere informatie

voluit gaan hp LaserJet 8150

voluit gaan hp LaserJet 8150 voluit gaan hp LaserJet 8150 prestatiegericht Een krachtig presterende netwerkprinter, ideaal voor de snelle productie van hoogwaardige zwartwit afdrukken. Met de betrouwbare en flexibele HP LaserJet 8150

Nadere informatie

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Krachtige kantoorfuncties plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 PRINTEN KOPIËREN Robuust kopiëren en printen Netwerkprinten

Nadere informatie

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden imagerunner ADVANCE Kantoormultifunctionals voor kleur en zwart-wit you can De manier waarop we tegenwoordig werken, was 20 jaar geleden ondenkbaar. Flexibele werktijden,

Nadere informatie

De economische manier om in kleur te communiceren

De economische manier om in kleur te communiceren irc2380i irc3080/i irc3580/i Multifunctionele printer De economische manier om in kleur te communiceren MET MEER AANDACHT TEGEN LAGERE KOSTEN C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i KLEUR LAAT EEN

Nadere informatie

ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer. Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur

ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer. Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur Om het van uw concurrenten te kunnen winnen, moet uw bedrijfstechnologie

Nadere informatie

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem 41 PPM IN Z/W EN KLEUR GROOT LCD KLEUREN- SCHERM (TOUCHSCREEN)

Nadere informatie

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt.

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. De slimste investeringen in technologie betalen

Nadere informatie