bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501"

Transcriptie

1 bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

2 bizhub PRO C6501, Productie systeem Krachtige kleuren tot in perfectie Kleuren zijn van essentieel belang voor de creativiteit van professionals die bij reclamebureaus en in de grafische industrie werken. Hetzelfde geldt voor een superieure beeldkwaliteit voor proefafdrukken en een hoge productiesnelheid. Daarnaast is ook een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. Konica Minolta heeft al deze eigenschappen gecombineerd in het nieuwe kleurenproductiesysteem bizhub PRO C6501. n De bizhub PRO C6501 vertegenwoordigt met zijn hoge snelheid van 65 pagina s per minuut in zowel kleur als zwart-wit een belangrijke nieuwe ontwikkeling op het gebied van kleurenapparaten. Het apparaat bevat de geavanceerde kleurverwerkingstechnologie van Konica Minolta en biedt kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en efficiënte gebruiksmogelijkheden, stuk voor stuk belangrijke vereisten voor elke professional! n De bizhub PRO C6501 combineert uitgebreide media flexibiliteit met verschillende geïntegreerde afwerkingsmogelijkheden, die grafische ontwerpers en andere gebruikers de creativiteit biedt die ze voor hun ontwerpwerk nodig hebben. De robuust metalen constructie zorgt voor absolute betrouwbaarheid, terwijl zijn compacte ontwerp prima past op locaties met beperkte ruimte. De handige bediening en het gebruiksgemak zijn andere kenmerken waaraan tijdens de ontwikkeling veel aandacht is besteed. Een echt hoogtepunt van de bizhub PRO C6501 is zijn opvallende registratienauwkeurigheid, die uitmuntende resultaten garandeert bij dubbelzijdige afdrukken, zoals brochures en boekjes. n Dankzij het Konica Minolta-concept CS Remote Care staat de bizhub PRO C6501 nu dankzij een mobiele verbinding rechtstreeks in contact met de service organisatie van Konica Minolta. En de lage productiekosten zullen zelfs personen met een krap budget aangenaam verrassen. De bizhub PRO C6501. Krachtige kleuren tot in perfectie. Waarom zou u genoegen nemen met minder!

3 Simitri HD polymeer toner Conventionele toner Geen beperkingen voor kleur en kwaliteit Professionals in de grafische industrie hebben vooral behoefte aan snelle kleurverwerking en superieure kwaliteit. Of ze nu een apparaat nodig hebben voor creatief werk en drukproefcontrole, of snelle printopdrachten of proefafdrukken van hun ontwerpen voor klanten. Dankzij een reeks van eigen technologieën van Konica Minolta voldoet de bizhub PRO C6501 voortreffelijk aan al deze essentiële vereisten met betrekking tot kleur, kwaliteit en snelheid. Compact, bekwaam en betrouwbaar Ten eerste is de bizhub PRO C6501 verbazingwekkend compact voor een apparaat in zijn klasse. Voor veel gebruikers is zijn opvallend klein formaat een waardevolle eigenschap, vooral wanneer de bizhub PRO C6501 wordt ingezet in een overvolle printerkamer of op een reclamebureau waar chronisch ruimtegebrek heerst. De duurzame en robuuste constructie zorgt echter voor continue en betrouwbare prestaties. Simitri HD -polymeertoner De Simitri HD (High Definition)-polymeertoner van Konica Minolta brengt beeldkwaliteit op een ongekend hoog niveau: de kleine maar eenvormige partikel grootte reproduceert nauwkeurig zelfs de meest fijne lijnen zonder een perfecte zwarting op te offeren. Simitri HD garandeert ook een ongeëvenaarde kleur/beeldkwaliteit en dankzij de lagere fusertemperatuur wordt een indrukwekkende reeks media ondersteund. Keuze uit verschillende controllers De interne Fiery-controller (IC-408) levert snel en efficiënt professionele prints. Het zeer efficiënte Fiery-kleuren beheersysteem van EFI ondersteunt gebruikers optimaal via een uitgebreide standaardreeks voorzieningen voor diverse toepassingen. Zo kunnen pantone kleuren herkent en geoptimaliseerdworden met de Fiery. Bovendien zijn er nog 2 externe controllers beschikbaar voor de zwaardere grafische produktieomgevingen. De externe Fiery controller (IC-305), voorzien van de laatste Fiery technologie verhoogd de functionaliteit van de bizhub PRO C6501. De IC-305 zorgt voor een intuitieve en gebruikersvriendelijke interface tussen operator en machine en heeft vele grafische software opties om de (variabele)-afdrukken te optimaliseren. De externe IC-304 Plus Creo controller verandert de bizhub PRO C6501 in een robuste workflow oplossing voor high-end grafische omgevingen die zoeken naar exceptionele produktiviteit en optimale gepersonaliseerde print oplossingen.

4 bizhub PRO C6501, Productie systeem Technologie van de toekomst nu beschikbaar De bizhub PRO C6501 combineert een fenomenale kleursnelheid, indrukwekkende mediaflexibiliteit en uitmuntende uitvoerkwaliteit met duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dankzij de duurzame, relatief lage productiekosten biedt het kleurproductiesysteem met hoge printsnelheid van Konica Minolta een goede concurrentiepositie en vormt het een voordelige printoplossing voor gebruikers met een beperkt budget die perfecte prints willen leveren van hoge kwaliteit. Unieke kleurenverwerkingstechnologie De geavanceerde kleurenverwerkingstechnologie van Konica Minolta vormt een geïntegreerd onderdeel van de bizhub PRO C6501. S.E.A.D. staat voor Screen- Enhancing Active Digital Process en biedt een reeks technische innovaties waardoor de bizhub PRO C6501 uitzonderlijke kleuren kan produceren op hoge snelheid. n De unieke en nieuw geïntroduceerde screeningmethode zorgt voor verbeterde beeldkwaliteit met aanzienlijk egalere achtergronden. Daarnaast is dankzij de nieuwe ITbit-technologie (Image Tag bit) van Konica Minolta het printen van halftonen geoptimaliseerd, waardoor er zichtbare verbeteringen zijn in met name contouren, tekst in spiegelbeeld en fijnlijnige tekst. n Een innovatieve lasereenheid met twee stralen verhoogt de productiesnelheid en garandeert ongeëvenaarde precisie. Bovendien is de bizhub PRO C6501 voorzien van drie HI-PER ASIC s (High-performance Image Processing Application- Specific Integrated Circuit) voor beeldverwerking. Deze kleine chips bevatten veel technologieën van Konica Minolta die van essentieel belang zijn voor de ongekende prestaties van dit systeem. Indrukwekkende mediaflexibiliteit De papierverwerking in de bizhub PRO C6501 is snel en verloopt zeer soepel. Dankzij de papierinvoertechnologie met air-assist van Konica Minolta is de mediaflexibiliteit van dit kleurproductiesysteem bijzonder uitgebreid, met ondersteuning voor verschillende papiersoorten, bijvoorbeeld met een papiergewicht tot 300 g/m², gecoated papier, dik papier en verschillende offsetpapieren. Met een maximale invoercapaciteit van pagina s is de bizhub PRO C6501 uitermate geschikt om grote printopdrachten te verwerken en continu te worden gebruikt. Geavanceerde voorzieningen als de mix plex- en mixmedia-functies garanderen een professionele uitvoer, zelfs bij complexe of zeer specifieke printopdrachten. Bovendien kan het optionele grote papiermagazijn worden voorzien van een verwarmingseenheid (optioneel) die de papiervoorraad droogt voordat het wordt gebruikt en zo zorgt voor uiterst betrouwbare papierinvoer.

5 Productief op professioneel niveau De bizhub PRO C6501 is van alle gemakken voorzien om te zorgen voor productiviteit op het hoogste niveau, waarbij zo min mogelijk handmatige handelingen en productieonderbrekingen plaatsvinden. De reeks functies verhoogt het gebruiksgemak en vergemakkelijkt het snel verwerken van printopdrachten. n Met het Smart Colour -kleurproductiesysteem van Konica Minolta worden kleine printopdrachten nu nog sneller uitgevoerd en is de papierdoorloop nog korter. De uitvoercapaciteit tot 65 pagina s per minuut in zowel kleur als zwart-wit en de mogelijkheid om in een handomdraai het papier en de toner bij te vullen, maken van de bizhub PRO C6501 de ideale printer voor intensief gebruik met een gemiddelde maanduitvoer van pagina s of meer. n De gebruiksvriendelijkheid is slechts een van de vele aantrekkelijke kenmerken van de bizhub PRO C6501. Tijdens de ontwikkeling van het kleurproductiesysteem van Konica Minolta hadden gebruiksgemak, snelheid, eenvoudige bediening en een no-nonsense werking hoge prioriteit. Bediening en programmering zijn bijvoorbeeld eenvoudig en intuïtief door het grote bedieningspaneel in kleur, dat duidelijk en eenvoudig toegang biedt tot alle functies. n Een voorwaarde voor perfecte afdrukken is absolute nauwkeurigheid: de bizhub PRO C6501 voldoet volledig aan deze behoefte met een registratie van vooren achterkant en een pagina-op-pagina nauwkeurigheid die offset-afdrukkwaliteit zeer dicht benaderd. Dit brengt zichtbare voordelen met zich mee, vooral bij de productie van boekjes en brochures. En dat zijn slechts twee van de vele ingewikkelde printopdrachten die de bizhub PRO C6501 moeiteloos aankan! n Betrouwbaarheid is een ander belangrijk punt voor professionals en ook hieraan is veel aandacht geschonken bij het ontwerpen van de bizhub PRO C6501. Bovendien biedt CS Remote Care, het diagnosesysteem op afstand van Konica Minolta, proactieve ondersteuning voor de bizhub PRO C6501 in uw bedrijf. Dankzij voortdurende rapportage van de systeemprestaties maakt CS Remote Care geautomatiseerde verslaggeving van storingsmeldingen en preventief onderhoud mogelijk, om een maximale up-time van uw machine te garanderen.

6 bizhub PRO C6501, Productie systeem Geïntegreerde afwerking voor professionals De superieure kwaliteit van de printuitvoer is belangrijk, maar de vormgeving en uitstraling van het uiteindelijke document niet minder. Wanneer u het afwerkingsproces automatisch wilt laten verlopen en geavanceerde printproducten met een hoge impact wilt maken, biedt Konica Minolta een ruime keuze aan geïntegreerde afwerkingsfuncties die de mogelijkheden van de bizhub PRO C6501 nog verder verbeteren. n Door de uitbreiding van de bizhub PRO C6501 met de boekjesafwerkingseenheid, wordt de productie van boekjes en brochures geautomatiseerd en is het apparaat voorzien van een handige en productieve, geïntegreerde functionaliteit voor middenvouwen en nieten. Boekjes kunnen uit maximaal 20 vel bestaan, waardoor een inhoud van maximaal 80 pagina s mogelijk is. n Het nieten tot 50 vel per geniete set op verschillende posities vormt uiteraard onderdeel van de standaardfunctionaliteit van de afwerkingseenheden. n Het apparaat is extra veelzijdig door de functie voor briefvouwen voor sets tot 3 vel, dat vooral handig is bij de automatische productie van mailings. n Bovendien is de geïntegreerde perforatiefunctie van twee of vier gaten beschikbaar als een optionele uitbreiding voor beide afwerkingseenheden. n Een andere uitbreiding is de functie voor het toevoegen van vellen en omslagen waardoor het toevoegen van vooraf geprinte omslagen wordt geautomatiseerd voor documenten die op de bizhub PRO C6501 zijn afgedrukt. Deze optie is slechts een van de vele handige toepassingen die het Smart Colour -productiesysteem van Konica Minolta biedt. Dankzij deze uitgebreide keuze aan afwerkingsfuncties, is de bizhub PRO C6501 perfect uitgerust voor de productie van boekjes, brochures, handleidingen, verslagen, mailings en andere documenten.

7 Uw opties in één oogopslag Optie voor achteraf invoegen van materiaal PI-502 Automatische Documentendoorvoer DF-609 Afdekklep OC-506 Perforatie-eenheid PK-512 Harde schijf HD-506 Boekjesafwerkingseenheid capaciteit 2500 vel FS-607 Interne EFI-controller IC-408 Verwarmingselement HT-503 Perforatie-eenheid PK-512 Externe EFI-controller IC-305 Groot volume lade LU-202 Externe Creo-controller IC-304 Nieteenheid capaciteit 3000 vel, hoek en rugnieten FS-520

8 Technische specificaties Kopieerspecificaties Kopieersnelheid 65 ppm (A4) 36 ppm (A3) Kopieerresolutie 600 x 600 dpi Eerste kopie/print 6,5 sec. (A4, kleur) Gradatie 256 gradaties Verkleinen en vergroten % in stappen van 0,1% Meerdere kopieën aftelprocedure, onderbrekingsfunctie Kopieergeheugen Standaard: 4 x 256 MB Max.: gedeeld met HDD voor kopieermachine HDD voor kopieermachine (optie) 4x 40 GB Printspecificaties Printsnelheid 65 ppm (A4) 36 ppm (A3) Printresolutie Max. 600 x dpi Interne EFI Fierycontroller IC408 Paginabeschrijvingstaal PostScript 3, PCL, TIFF, PDF Printerstuurprogramma Windows 2000/XP/Server 2003 Mac OS X CPU Intel 2,8 GHz Interface Ethernet (10/100/1000-Base-T) Printgeheugen Standaard: 512 MB Harde schijf voor printer 80 GB IC-305 Externe EFI Fiery controller Paginabeschrijvingstalen PostScript 3, PPML, TIFF, PDF Printerstuurprogramma Windows 2000/XP/Server 2003 Mac OS X CPU Intel Core 2 2,13 GHz Interface Ethernet (10/100/1000-Base-T) Printgeheugen Standaard: 1024 MB Harde schijf voor printer 160 GB IC-304 Plus Externe Creo controller Paginabeschrijvingstalen PostScript 3, PPML, TIFF, PDF, CT/LW, VPS Printerstuurprogramma Windows 2000/XP/Server 2003/NT 4.0 Mac OS 9.x en 10.x CPU Intel Core 2 3,0 GHz Interface Ethernet (10/100/1000-Base-T) Printgeheugen Standaard: 1024 MB Harde schijf voor printer 3x 250 GB Scanspecificaties Scansnelheid 39 opm (A4) 22 opm (A3) Scanresolutie 600 x 600 dpi Scanfuncties TWAIN-scan Scannen naar Scannen naar FTP Scannen naar HDD Scannen naar SMB Scanindelingen TIFF (enkelvoudige en meerdere pagina s), PDF Systeemspecificaties Automatische documentendoorvoer Maximaal 100 originelen g/m 2 Papiergewicht g/m 2 Max. 300 g/m 2 (via handinvoer of LU-202 ) Papierformaat A5 A3+ (330 x 487 mm) Maximaal afbeeldingsgebied 318 x 480 mm Duplexeenheid Type niet-stapelen g/m 2 Papierinvoercapaciteit Standaard: vel (met LU-202) Groot volume cassette Maximale papiercapaciteit vel Max. 300 g/m 2 Papieruitvoercapaciteit Hoofdlade maximaal: vel Per sublade maximaal: 100 vel Boekjesafwerkingseenheid FS607 (optioneel) Maken van boekjes tot 20 vel (80 bladzijden) Nieten op 2 plaatsen en nieten in de hoek Nieten tot 50 vel Middenvouw en brief-vouw-in Automatisch verschuiven bij sorteren en groeperen Uitvoer tot vel Sublade voor maximaal 100 vel Nieteenheid FS520 (optioneel) Nieten op 2 plaatsen en nieten in de hoek Nieten tot 50 vel Automatisch verschuiven bij sorteren en groeperen Uitvoer tot vel Sublade voor maximaal 100 vel Optie PI502 voor achteraf invoegen van materiaal (optioneel voor FS607/FS520) Invoeren van vooraf geprinte vellen 2 PI-laden voor 200 vel per lade Perforatieeenheid PK512 (optioneel voor FS607/FS520) Perforatie (2 of 4 gaten) Opwarmtijd Minder dan 420 sec. Afmetingen hoofdeenheid (B x D x H, mm) 786 x x 992 (hoofdeenheid + OC-506) Gewicht hoofdeenheid 360 kg (alleen hoofdeenheid) Uw partner voor Konica Minolta Business Solutions: Alle technische specificaties aangaande de papiercapaciteit hebben betrekking op een A4-formaat van 80 g/m². Alle technische specificaties aangaande scannen, kopiëren of printsnelheden hebben betrekking op papier van A4-formaat dat gescand, gekopieerd of in de breedterichting wordt geprint met de simplexfunctie voor meerdere pagina s. Sommige productillustraties bevatten optionele accessoires. Konica Minolta biedt geen garantie dat alle vermelde prijzen of specificaties zonder fouten zijn. Technische gegevens kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- of productnamen zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van respectievelijke houders en worden bij deze erkend. Uw Konica Minolta Business Solutions Partner: Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V. Excelsiorlaan 10 B-1930 Zaventem Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0)

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust

www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust www.konicaminoltaeurope.com Productiesysteem bizhub PRO 920 bizhub PRO 920 Doeltreffend en robuust bizhub PRO 920, productiesysteem Het systeem bij uitstek voor een complete, snelle documentproductie van

Nadere informatie

www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes

www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes www.kn.nl Kantoorsysteem bizhub C250 bizhub C250 Zakelijk succes bizhub C250, Kantoorsysteem Meer voor uw bedrijf Zakelijk succes is afhankelijk van uw concurrentievermogen. U moet efficiënter, betrouwbaarder,

Nadere informatie

bizhub C220, C280 and C360 Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur Kantoorsysteem bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 and C360 Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur Kantoorsysteem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 and C360 Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur Kantoorsysteem bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kantoorsysteem Innovatief in zwart-wit, vertrouwd in kleur De bizhubs

Nadere informatie

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353, kantoorsystemen Succesvolle combinatie van

Nadere informatie

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm In alle opzichten een blikvanger Het fraaie ontwerp van de ineo+ 452 springt meteen in het oog, maar het is vooral wat hier onder schuil gaat dat het grote verschil

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm Wanneer productiviteit telt...... kiest u voor de ineo 601 / 751 Een zwart-witprinter op een afdeling waar grote volumes worden verwerkt, op een interne printafdeling

Nadere informatie

ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm

ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm ineo 361/421/501 zwart-wit 36/42/50 ppm Onderscheidende kenmerken die een groot verschil maken Alle zwart-witmachines zien er hetzelfde uit en werken op dezelfde manier? Nee. De ineo 361/421/501 van Develop

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US. INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente

Nadere informatie

Intelligente oplossingen voor kleur

Intelligente oplossingen voor kleur MF9170 MF9130 MF8450 Kleurenlaser All-in-One Intelligente oplossingen voor kleur i-sensys MF9170 / MF9130 / MF8450 C O L O U R Zwart ppm Kleur COPY FAX OVERTREF DE VERWACHTINGEN 33.6 kbps Netwerk scannen

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

De economische manier om in kleur te communiceren

De economische manier om in kleur te communiceren irc2380i irc3080/i irc3580/i Multifunctionele printer De economische manier om in kleur te communiceren MET MEER AANDACHT TEGEN LAGERE KOSTEN C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i KLEUR LAAT EEN

Nadere informatie

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Xerox C75-kleurenpers Xerox C75-kleurenpers Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Wees op alles voorbereid vooral op succes. In een tijd waarin de bedrijfsvoering met de dag een grotere

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE De machine voor zwart-wit met een snelle kleurfunctie De multifunctionele DSc332 en DSc338 van Nashuatec

Nadere informatie

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Kleur Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunctioneel systeem Kleurrijke innovatie WorkCentre 7425/7428/7435 Multifunctioneel systeem Innovatie

Nadere informatie

FS-6025MFP/FS-6030MFP

FS-6025MFP/FS-6030MFP FS-6025MFP/FS-6030MFP A4/A3 ZwARt-wIt MultIFunCtIOnAlS ecosys staat voor ecologie, economie en systeem-afdrukken. de ecosys-apparaten met hun duurzame onderdelen zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan

Nadere informatie

Xerox 4112 /4127 Printer/copier Overzicht. Xerox 4112 /4127 Copier/Printer De juiste keuze als u meer wilt doen en als eerste klaar wilt zijn!

Xerox 4112 /4127 Printer/copier Overzicht. Xerox 4112 /4127 Copier/Printer De juiste keuze als u meer wilt doen en als eerste klaar wilt zijn! Xerox 411 /417 Printer/copier Overzicht Xerox 411 /417 Copier/Printer De juiste keuze als u meer wilt doen en als eerste klaar wilt zijn! Inleiding Snel, flexibel en gemakkelijk in het gebruik. De 411

Nadere informatie

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S.

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PRINT COPY SCAN FAX TASKalfa 6551ci TASKalfa 7551ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PERFECTE AFDRUKKEN IN KLEUR IN EEN MUM VAN TIJD. De TASKalfa 7551ci-serie is

Nadere informatie

www.develop.nl ineo+ 454e kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

www.develop.nl ineo+ 454e kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm www.develop.nl ineo+ 454e kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm Een flinke boost voor uw productiviteit Kan een multifunctional de productiviteit op kantoor echt zo veel verbeteren? Waarom is een systeem voor

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing Multifunctional kleur CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik Innovators in Printing CP2224i Verhoogde efficiëntie bij het voorbereiden van complexe kopieer-, print- en scanopdrachten De Itec

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Krachtige kantoorfuncties plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 PRINTEN KOPIËREN Robuust kopiëren en printen Netwerkprinten

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

KRACHTIGE, BETROUWBARE ALLESKUNNERS.

KRACHTIGE, BETROUWBARE ALLESKUNNERS. PRINT COPY TASKalfa 6501i TASKalfa 8001i A3 MONOCHROME MULTIFUNCTIONAL SCAN FAX KRACHTIGE, BETROUWBARE ALLESKUNNERS. HOGE PRODUCTIVITEIT EN BETROUWBAARHEID IN ÉÉN. Deze nieuwe TASKalfa-serie is ontwikkeld

Nadere informatie

Professionele, hoogvolume kleurensystemen

Professionele, hoogvolume kleurensystemen Professionele, hoogvolume kleurensystemen Flexibele production print workflows Complexe printopdrachten zo snel mogelijk afgeleverd - dat is wat uw klanten steeds vaker van u eisen. Ricoh s Pro C900 met

Nadere informatie

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt.

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. De slimste investeringen in technologie betalen

Nadere informatie