Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur"

Transcriptie

1 Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

2 Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en snelheid. Ricoh heeft daarom het hoogvolume Pro C900 kleurensysteem ontworpen. Dit betrouwbare printsysteem is de snelste in zijn klasse. Met een enorm breed scala afwerkopties, kunt u complexe afdruktaken van begin tot eind verwerken. De Pro C900 is ervoor gemaakt om grote volumes efficiënt te verwerken en u daar als betrouwbaar systeem in te ondersteunen. Uitzonderlijk hoge productiviteit Veelzijdige papierverwerking Eenvoudige bediening Unieke afwerkopties Ingebouwde/externe high-end EFI-controller Professioneel afdrukken van grote volumes GA VOOR PRO Productiviteit. Professionaliteit. Progressie. Ricoh gebruikt haar uitgebreide kennis van printers uit het topsegment voor de professionele productionmarkt. De Pro -lijn voldoet aan de eisen van deskundigen op het gebied van kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en afwerking. De bediening van de robuuste Pro -machines spreekt voor zich. Ze vormen dan ook het kloppend hart van uw bedrijf. TOPSNELHEDEN BEREIKEN De hoogste snelheid in zijn klasse met 90 kleuren of zwart-wit afdrukken per minuut. Dezelfde afdruksnelheid voor zwaar papier tot 300 g/m². Ingebouwde Fiery-server voor een hoge RIP-snelheid. GEAUTOMATISEERDE AFWERKING De afwerking was altijd het meest arbeidsintensieve onderdeel in het documentproductie-proces. Dit hoeft echter niet meer zo te zijn. De Pro C900 van Ricoh neemt u het extra werk uit handen, dankzij een unieke verzameling afwerkopties. Met deze vooroplopende oplossingen kunt u geheel afgewerkte sets produceren, zodat zelfs de meest veeleisende klant onder de indruk zal zijn.

3 GEMAKKELIJK TE BEDIENEN De Pro C900 biedt Ricoh s grote kleuren bedieningspaneel, welke bekend staat om zijn gebruikersvriendelijkheid. Het touchscreen display met intuïtieve interface stelt elke gebruiker in staat om complexe afdruktaken in te stellen. Toner en papier zijn zeer eenvoudig bij te vullen. Zelfs het oplossen van problemen is eenvoudig gemaakt, doordat er stap voor stap aanwijzingen worden getoond die u helpen het probleem op te lossen. ONDERSTEUNING VAN VERSCHEIDENE PAPIERSOORTEN Druk A3-documenten af: de systemen kunnen SRA3-papier aan. Stapel papier tot 300 g/m² met de finisher, boekjesfinisher en stapeleenheden. U kunt op vele verschillende papiersoorten afdrukken, waaronder tabbladen, gecoat papier en karton. BEPERK HET BIJVULLEN VAN PAPIER Enorme papiercapaciteit: vellen A4-formaat/ vellen A3-formaat. 7 verschillende papierlades en automatische ladewisseling. U kunt toner/papier eenvoudig en snel vervangen/bijvullen. VERBETER UW PRODUCTIVITEIT & OMZET Geef uw bedrijf net dat beetje extra. Ricoh biedt u een hoogvolume printsysteem tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De korte leercurve voor uw personeel en de uitgebreide geautomatiseerde processen zullen u veel tijd en geld besparen. Het zeer brede assortiment afwerkopties geeft u tevens de kans om nieuwe diensten aan uw klanten aan te bieden.

4 Uw workflow in de hoogste versnelling Uw production printsysteem moet bijblijven met de snelle ontwikkelingen binnen de production printmarkt. De Pro C900 is in dit opzicht een aantrekkelijk systeem, gezien zijn uitzonderlijk hoge afdruksnelheid in kleur. Met dit systeem zult u in staat zijn om uw deadlines te behalen, want de machine hoeft niet onderbroken worden voor het bijvullen van papier en/of toner. De eenvoudige bediening van dit systeem maakt het voor gebruikers mogelijk om zonder speciale training zeer professioneel afgewerkte documenten te produceren. Ononderbroken productiviteit ALLES-IN-ÉÉN De Pro C900 werkt met een EFI-servergebaseerde technologie voor optimale prestaties. Het ingebouwde Fiery System 8.2 heeft een Intel Core 2 Duo 2.16 GHz CPU, 2 GB geheugen en twee harde schijven van ieder 250 GB. Om ervoor te zorgen dat alles efficiënt verloopt, is het platform speciaal ontworpen samen met de controller van de Pro C900. Als u nóg meer production print capaciteit wilt, kies dan voor de externe E-80 controller. DOORLOPENDE PRODUCTIE Dubbelzijdig kopiëren op volle snelheid. Het luchtseparatie-systeem voor papierinvoer voorkomt dat meerdere vellen tegelijk worden ingevoerd. De verwijderingslade verzamelt automatisch papier indien er zich een onregelmatigheid voordoet. Complete workflow die alle stappen vanaf de invoer t/m de uitvoer verzorgt. UNIEKE IN-LINE AFWERKING Nieten, perforeren en invoegen van een dubbele kaft. Volledig geautomatiseerde ringbinding. Topkwaliteit gelijmde boeken maken. Stapelcapaciteit van vellen met twee achter elkaar geplaatste stapelmodules.

5 Eenvoudig in het gebruik De Pro C900 wordt bediend via een bijzonder groot en gebruikersvriendelijk kleurendisplay. De intuïtieve interface zorgt ervoor dat gebruikers zonder veel voorkennis het systeem gewoon kunnen bedienen. Wanneer er onregelmatigheden plaatsvinden, verschijnen er geanimeerde procedures op het display om u wegwijs te maken. Het bedieningspaneel kan worden gekanteld, zodat u altijd in elke positie een goed zicht heeft op het display. Deze flexibiliteit is voornamelijk handig tijdens het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Indien nodig kan een servicemonteur de arm van het display ook nog eens verlengen. Eenvoudig documenten producren EENVOUDIGE INVOER & VERWERKING De EFI Fiery-controller van de Pro C900 vereenvoudigt complexe afdruktaken. Het systeem is eenvoudig te bedienen met zijn zeer intuïtieve gebruikersinterface. De LCD-browser vereenvoudigt het opnieuw afdrukken van printopdrachten. Complexe, aangepaste taken zijn met EFI Impose & Compose gemakkelijk voor te bereiden. GEMAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Profiteer van een systeem dat continu in bedrijf is en verhoog hiermee uw productiviteit. Onze professionele onderhoudstrainingen zorgen ervoor dat getrainde operators het onderhoud zelf kunnen uitvoeren. De zogenaamde Operator Replaceable Units zijn de riem- en drumschoonmaakmodule, de ontwikkelaar, oplaadmodule, OPC-drum en beeldtransfermodule. De tonerafvalfles kan door elke operator vervangen worden. EENVOUDIG OP AFSTAND TE BEDIENEN Onze FACI-software maakt het mogelijk om Command Workstation uit te voeren op de Pro C900. U hoeft alleen maar een beeldscherm, keyboard en muis aan te sluiten op de ingebouwde controller. Voor de externe E-80 controller is er een kit met benodigdheden optioneel verkrijgbaar.

6 Voeg bedrijfswaarde toe met onze geautomatiseerde afwerkopties De Pro C900 heeft het meest veelzijdige assortiment afwerkopties dat er gecombineerd kan worden in één systeem. Op deze manier schaft u zonder extra investeringen meerdere afwerkopties aan. Vragen uw klanten om gewone boekjes, of boeken met gelijmde ruggen? Geen probleem, want u kunt ze op aanvraag afdrukken. U kunt dus bijna elke wens van uw klant vervullen. De meest veelzijdige in-line afwerkopties DOCUMENTEN VAN TOPKWALITEIT Klanten verwachten stijlvol presentatiemateriaal, professionele kleurenafdrukken en goed verzorgde brochures. Creëer de documenten die u nodig heeft met de robuuste finisher voor 3000 vellen met een nietcapaciteit van 100 vellen van de Pro C900. De optionele perforeermodule bespaart u tijd en u hoeft geen duur voorgeperforeerd papier te kopen. De nietmachine voor tijdschriften is zeer praktisch voor een voordelige afwerking van interne documenten. AUTOMATISCH BOEKJES MAKEN Wilt u indruk op uw klanten maken met professionele boekjes? De boekjesmaker van de Pro C900 maakt nauwkeurig gevouwen A5- en A4-sets. U kunt boekjes tot 120 pagina's automatisch vouwen en nieten. De boekjes met een vierkant gevouwen rug hebben een soortgelijke vorm en uitstraling als gebonden boeken. Een optionele trimmermodule werkt de boeken vervolgens zeer professioneel af. GEAVANCEERD Z-VOUWEN Het opnemen van A3-grafieken en tabellen in een A4-presentatie is voortaan vanzelfsprekend. De handige z-vouw systeem vouwt A3-vellen automatisch in een A4-uitvoer, of A4-documenten in A5-formaat. Grotere vellen maken zo eenvoudig deel uit van kleinere sets. Er bestaan simpele oplossingen voor complexe taken. PROFESSIONEEL KAFTEN INVOEGEN Om waardevolle documenten stijlvol te presenteren, kunt u een kleurenkaft of voorbedrukte voor- en achterkaft toevoegen met behulp van het invoerstation met dubbele papierlade. Het is de perfecte keuze voor het maken van productcatalogi, gebruikshandleidingen en brochures die een blijvende indruk moeten maken.

7 KLAAR OM INGEBONDEN TE WORDEN Vergeet het achteraf perforeren van documenten, waarbij u elke set handmatig moet invoeren in een perforator. Met de GBC StreamPunch III produceert u perfect geperforeerde documenten die meteen kunnen worden ingebonden met een simpele druk op de knop. Het gebruik van deze module heeft geen invloed op de uitvoersnelheid van de Pro C900. VOLLEDIG GEAUTOMATISEERDE RINGBINDING De eerste geheel geautomatiseerde ringbinder zal uw traditionele werkzaamheden drastisch terugbrengen. Automatisch perforeren en inbinden. Inbindcapaciteit: tot 50 of 100 pagina s; A4-formaat boekjes. PERFECT GELIJMDE BOEKEN De Perfect Binder produceert professionele boekjes met zeer sterke, gelijmde ruggen. Bijzonder: accepteert oversized papier voor binnenpagina's. Inbindcapaciteit: tot 200 pagina s; A4 & A5-formaat boeken. Standaard drie/één zijde(n) automatisch bijsnijden en invoegen van een kaft. STAPELEN De stapelmodule van de Pro C900 maakt uw hoogvolume uitvoer klaar voor het afwerken dicht in de buurt, of voor het afwerken in een andere ruimte. Een module kan 5000 vellen stapelen en er kunnen twee stapelmodules achter elkaar worden geplaatst. Met de finisher voor 3000 vellen is de maximale papieruitvoer vellen. Handige karretjes vereenvoudigen het offline afwerken en opslaan van uw afgedrukte documenten.

8 Superieure kleuren met de EFI-technologie Professionals weten wanneer zij kleurenafdrukken van hoge kwaliteit zien. Ricoh weet dat kwaliteit zéér belangrijk is voor u. Daarom werkt de Pro C900 met de allernieuwste EFI-technologie. De krachtige prestaties en flexibele workflowoplossingen zijn ervoor gemaakt om aan de hoge eisen van uw klanten te kunnen voldoen. De ingebouwde EFI-controller biedt u daarnaast alle Fiery-functionaliteiten. Als u nóg meer productiekracht nodig heeft, kies dan de optionele E-80 controller. Hierbij hoort ook de standaard EFI Compose en het Fiery Graphic Arts Package Premium. Effectieve tools voor een professioneel resultaat AUTOMATISCH KLEURMANAGEMENT Kalibreer de printer of creëer en beheer kleurprofielen. Optimale nauwkeurigheid met ICC-profielen, zelfs vanuit RGB-applicaties. Automatisch uitbalanceren van verschillende kleurmanagement-systemen. Uitvoer controleren door middel van drukproeven of simulaties. VOLDOE AAN DE GRAFISCHE STANDAARD Bespaar tijd: controleer uw uitvoer en corrigeer fouten in previews op volledig scherm. Halftone-simulatie voor perfecte integratie met een volledig op elkaar afgestemde offset/digitale workflow. Gestroomlijnde workflow met TIFF/IT Converter en Hot Folder filter. Pre-flight en Image Viewer (optioneel voor de ingebouwde controller). EXTRA PROFESSIONEEL RESULTAAT Breng uw beeldverwerking naar het volgende niveau met het optionele Fiery Graphic Arts Package Premium. De tools van dit pakket voor het controleren, bewerken en beheren van kleuren zijn afgestemd op een omgeving waarin intensief gebruik wordt gemaakt van grafische afbeeldingen. Professionals in de grafische sector vinden de optionele EFI Color Profiler Suite een eenvoudig te gebruiken profilingoplossing.

9 Efficiënt workflowmanagement Eenvoudig, snel en nauwkeurig: dat zijn de nieuwe vereisten voor afdruktaak-instellingen. De ingebouwde en externe controllers hebben beide de compacte EFI-interface. Deze interface maakt het voor iedereen mogelijk om binnen een paar clicks zeer complexe taken uit te voeren. Geavanceerd documentmanagement en opmaakfuncties maken dit beeld van gebruikersvriendelijkheid compleet. Voor nóg eenvoudiger afdrukbeheer via het Command Workstation, kunt u ook een FACI-monitor aan uw controller koppelen. Uitmuntende prestaties binnen handbereik COMPLEXE TAKEN WORDEN SIMPEL Verbeterde grafische workflow voor het maken van boekjes. Automatisch beheer van de verschillende papiervoorraden. De opmaakfunctie zorgt ervoor dat pagina s correct worden gevouwen en gesneden. Lay-outfunctie voor uitlijning van pagina s en aanpassing van verschuiving. DE INTRODUCTIE VAN VARIABELE DATA PRINTING Omdat er steeds meer oplossingen met variabele data printing komen, is de Pro C900 standaard voorzien van Fiery FreeForm. Met deze basistool kunnen gebruikers op doeltreffende wijze één-op-één marketingdocumenten creëren. Met FreeForm kunt u mastersjablonen maken en opslaan waaraan u eenvoudig variabelen kunt toevoegen. Het programma ondersteunt tevens PPML en Creo VPS. MAXIMALE EFFICIËNTIE Slepen & neerzetten in hotfolders om terugkerende taken te automatiseren. Een spoedopdracht inpassen en toch uw productiviteit op peil houden met Rush Printing. Meerdere documenten combineren tot één afdruktaak met Quick Doc Merge. Taken een andere volgorde geven met Advanced Job Re-Order, of ze inplannen voor s nachts om vertraging te voorkomen met Schedule Print. FLEXIBELE OPMAAKFUNCTIES De Pro C900 van Ricoh is voorzien van EFI Impose, een flexibele PDF-tool die complexe afwerking vereenvoudigt. Het samenvoegen van boeken, handleidingen, visitekaartjes en variabele gegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest. Operators die nog meer taakinstellingen nodig hebben, kunnen kiezen voor EFI Compose.

10 Voor al uw professionele wensen De Pro C900 is een flexibel, digitaal kleurensysteem voor professionals in de grafische en commerciële printindustrie. De unieke en geïntegreerde benadering van de intensieve grafische kleurproductie zorgt ervoor dat alle processen goed op elkaar aansluiten. Versnel uw kleurenproductie-workflow PRINT FOR PAY Als u niet wilt achterblijven en óók uw winst wil zien stijgen, dan biedt de Pro C900 u de volgende voordelen: Moeiteloos afdrukken in kleur. Ondersteuning voor variabele data printing programma's. Lage Total Cost of Ownership. EFFICIËNTE CRD Als u zich wilt onderscheiden van uw concurrenten, dan geeft de Pro C900 u de volgende extra mogelijkheden: Ondersteuning voor variabele data printing. Snelle en betrouwbare apparatuur. Lage exploitatiekosten. IDEAAL VOOR COMMERCIËLE PRINT SHOPS Wilt u uw klanttevredenheid verhogen? De sterke punten van de Pro C900 zijn: Non-stop productie met een snelheid van 90 ppm, ook met zwaar papier. Minimale workflow-onderbreking dankzij de Fiery-oplossingen. Professionele in-line afwerkmodules.

11 Beheer en beveilig uw printworkflow U hebt volledige controle over uw workflow met de Pro C900. U kunt elke afdruktaak stap voor stap in de gaten houden. U kunt snel ingrijpen indien nodig, waarmee u tijd en geld kunt besparen. Rapporten en logboeken stellen u in staat om de verschillende accounts in kaart te brengen en printopdrachten juist te factureren. Indien u nog meer toezicht wilt houden op uw printsystemen, dan kunt u met service tevens statusrapporten genereren. Volledig beheer over al uw systemen BEHEREN & BEHEERSEN Optimaliseer uw workflow voor meerdere operators met Command Workstation. U kunt snel en eenvoudig de afdrukstatus checken via de Fiery WebTools-interface. U kunt de status van afdruktaken bijhouden en ontvangt waarschuwingsberichten via EFI Job Ricoh s service optimaliseert uw workflow nóg meer. Uw systeem kan ononderbroken blijven draaien, want worden tellerstanden automatisch afgelezen, toner wordt automatisch bijbesteld en servicetelefoontjes worden direct automatisch afgehandeld. U hebt bovendien meer controle over processen door automatische machinepark-rapportage en analyses van uw systeemgebruik. hebt u alle informatie over al uw Ricoh-systemen bij elkaar. BEVEILIGING VAN VERTROUWELIJKE DOCUMENTEN Met Secure Job Erase worden uw documenten zeer goed beveiligd. Beperk de toegang tot uw printsystemen met gebruikersverificatie. U kunt IP-adressen en bepaalde IP-poorten blokkeren. Beveilig uw wachtwoorden en configuratie-instellingen via codering.

12 ALGEMEEN Technologie: Afdruksnelheid: Resolutie: Opwarmtijd: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: Stroomverbruik: Duty cycle: EFI-CONTROLLER (STANDAARD) 4 drums tandem methode (1 per kleur) met interne transferriem Kleur: 90 afdrukken per minuut (A4) Z/W: 90 afdrukken per minuut (A4) x dpi Minder dan 420 seconden x x mm Minder dan 700 kg V, Hz Maximum: Minder dan 5,5 kw Energiespaarstand: Minder dan 3,2 kw pagina's per maand E-80 EFI-CONTROLLER (EXTERN) CPU: Intel Core 2 Duo 2.16 GHz Geheugen: Standaard: 2 GB, Harde schijf: 500 GB Netwerk: TCP/IP, IPv4, IPv6, Apple Talk, SMB Driver: PostScript 3, PCL5c, PCL6 VDP-bestandsformaat: PPML, Fiery FreeForm, Creo VPS Lettertypes: PCL: 80 lettertypes, PostScript 3 : 136 lettertypes + 2 Multiple Master (MM) lettertypes Interface: Ethernet 1000/100/10 base-t FACI-functie: Standaard Fieryondersteuningsprogramma s: Command Workstation voor Mac, EFI Web EFI Driver, EFI Command Workstation, EFI Tools, EFI HotFolder, MS Office Filter voor HotFolder, EFI Virtual Printers, Macintosh Print Center plug-ins, Rush Printing, Print/ Process Next, Advanced Job Re-Order, Suspend on Mismatch, Quick Doc Merge, Schedule Print, EFI Fiery ColorWise, Mixed Media, Fiery Graphic Arts Package, Paper Catalogue, Tab Shift, Insert Tab, Booklet Maker, EFI Impose, Fiery Editie, EFI Fiery FreeForm, Fiery VDP Resource Manager, Fiery Graphic Arts Package Premium Editie (optie), EFI Color Profiler Suite (optie), EFI Compose Fiery Editie (optie) CPU: Intel Quad-Core Xeon E5450 x 3.0 GHz Geheugen: Standaard: 4 x 512 GB Harde schijf: 2 x 250 GB (voor gegevens), 1 x 82 GB (voor het OS) Driver: PostScript 3 VDP-bestandsformaat: PPML, Fiery FreeForm, Creo VPS (alléén ondersteund door EFI) Lettertypes: PostScript 3 : 136 lettertypes + 2 Multiple Master (MM) lettertypes Interface: Ethernet 1000/100/10 base-t x 2 Fieryondersteuningsprogramma s: standaard Fiery Graphic Arts Package Hetzelfde als de ingebouwde controller; Premium en EFI Compose Fiery Editie. Optie: EFI Color Profiler Suite PAPIERVERWERKING Papierinvoercapaciteit: Papierformaat: Papiergewicht: VERBRUIKSARTIKELEN Toner: OPTIES Standaard: papierlades van 2 x vellen 1 papierlade van 500 vellen Maximum: vellen Maximum: 330,2-487,7 mm Standaardlades: g/m² SRA3 bulklade RT5020: g/m² Duplexlade: g/m² Zwart/C, M, Y: vellen SRA3 bulklades van 2 x 2000 vellen¹, handinvoerlade van 500 vellen, Hogecapaciteitslade voor 4550 vellen A4, invoerstation met dubbele papierlade, finisher voor 3000 vellen met nietcapaciteit van 100 vellen en joggermodule, Perforeereenheid (instelbaar voor 2 of 4 gaten, Scandinavische perforatie met 4 gaten), nietmachine voor tijdschriften, professionele boekjesmaker, z-vouw module, GBC StreamPunch III, ringbinder, Perfect Binder, stapelmodule, karretje, tabbladenmodule, A3-ladekit, ES-1000 voor een enkele spectrofotometer, luchtkoeler, doorvoermodule met luchtkoeler, harde schijf beveiliging voor EFIserver (voor E-80), FACI-benodigdheden voor EFI-server (voor E-80) 1 Er kunnen maximaal 2 modules achter elkaar gekoppeld worden. Raadpleeg uw lokale Ricoh-leverancier voor de verkrijgbaarheid van modellen, optionele accessoires en software. ISO9001 gecertificeerd, ISO14001 gecertificeerd Specificaties en uiterlijke vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. De kleur van het feitelijke product kan afwijken van de kleur die is afgebeeld in de brochure. De afbeeldingen in deze brochure zijn geen echte foto's en er kunnen zich kleine verschillen voordoen. Copyright 2009 Ricoh Europe PLC. Alle rechten voorbehouden. Deze brochure, de inhoud en/of lay-out ervan mag niet worden gewijzigd en/of aangepast, gedeeltelijk of geheel worden gekopieerd en/of opgenomen in andere werkstukken zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ricoh Europe PLC. Neem voor meer informatie contact op met

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

Professionele, hoogvolume kleurensystemen

Professionele, hoogvolume kleurensystemen Professionele, hoogvolume kleurensystemen Flexibele production print workflows Complexe printopdrachten zo snel mogelijk afgeleverd - dat is wat uw klanten steeds vaker van u eisen. Ricoh s Pro C900 met

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie C900S Perfectioneer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op

Nadere informatie

Betrouwbare productiemachine

Betrouwbare productiemachine Betrouwbare productiemachine Betrouwbare partners in documentproductie Om hoge volumes te kunnen verwerken en de concurrent te verslaan, heeft u een betrouwbare machine nodig. De Pro 907/1107/1357 zijn

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm SP C830DN SP C831DN A3 kleuren laserprinter Printer SP C830DN SP C831DN 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm Snelle en efficiënte kleuren laserprinters De SP C830DN/SP C831DN zijn snelle, gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur.

Pro. C7100/C7100X -serie. Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde. Pro TM C7110 -modellen. Pro TM C7100 -modellen. Kleur. Pro C7100/C7100X -serie Losblad kleuren productiesysteem met toegevoegde waarde Pro TM C7100 -modellen Pro TM C7110 -modellen Kleur Kleur 80 Zwart-wit 90 Zwart-wit ppm ppm Voeg waarde toe en verbeter de

Nadere informatie

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit.

Pro 8100S/8110S/ 8120S. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8100S. Pro 8110S. Pro 8120S. Zwart-wit. Zwart-wit. Pro 8100S/8110S/ 8120S Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100S 95 ppm Zwart-wit Pro 8110S 110 ppm Zwart-wit Pro 8120S 135 ppm Zwart-wit Hogere productiviteit door geavanceerde

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm

A4 kleurenprinter SP C440DN. Printer SP C440DN. 40 ppm A4 kleurenprinter SP C440DN Printer SP C440DN 40 ppm Kleurenprinter voor uiteenlopende doeleinden Als u de perfecte kleurenprinter voor uw kantoor zou moeten bedenken, dan zou het de Ricoh SP C440 DN zijn.

Nadere informatie

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur

Pro C9100/C9110. Duurzaam losblad kleuren productiesysteem. Pro TM C9100 C9110. Kleur. Kleur Pro C9100/C9110 Duurzaam losblad kleuren productiesysteem Pro TM C9100 Pro TM C9110 Kleur Kleur 110 Zwart-wit 130 Zwart-wit ppm ppm Kostenbesparend, uiterst efficiënt digitaal drukken De enorme groei van

Nadere informatie

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE.

Pro 8100E-serie. 110 Zwart-wit. 135 Zwart-wit. Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik. Pro 8110E/8110SE. Pro 8100SE. Pro 8100E-serie Digitale zwart-wit productiesystemen voor intensief gebruik Pro 8100SE 95 ppm Zwart-wit Pro 8110E/8110SE 110 Zwart-wit ppm Pro 8120E/8120SE 135 Zwart-wit ppm Hogere productiviteit door

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP MP C305SP/MP C305SPF BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de 1e afdruk: Constante uitvoersnelheid: Geheugen: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: 23 seconden Kleur:

Nadere informatie

MP 6503SP/MP 7503SP/MP 9003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning:

Nadere informatie

Pro. C5200s/5210s. 65 ppm. Compacte digitale production printsystemen. Pro. Pro C5200s. C5210s. Kleur Zwart-wit. Kleur 80 Zwart-wit ppm

Pro. C5200s/5210s. 65 ppm. Compacte digitale production printsystemen. Pro. Pro C5200s. C5210s. Kleur Zwart-wit. Kleur 80 Zwart-wit ppm Pro C5200s/5210s Compacte digitale production printsystemen Pro C5200s 65 ppm Kleur Zwart-wit Pro C5210s Kleur 80 Zwart-wit ppm Meer mediaflexibiliteit en innovatie in uw bedrijf De vereisten binnen de

Nadere informatie

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat MP W5100/MP W7140 Het ideale apparaat voor grootformaat U weet wat u wilt van een printer voor grootformaten. De printer moet uw workflow

Nadere informatie

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden.

Xerox 700i digitale kleurenpers. Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Xerox 700i digitale kleurenpers Xerox 700i digitale kleurenpers De kracht en het vermogen om uw productie te verhogen en uw bedrijf uit te breiden. Een grote vooruitgang voor degenen die hun drukwerkactiviteiten

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Zwart-wit ppm 75 Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Zwart-wit ppm Hogere

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Flexibel & snel kleurenproductiesysteem

Flexibel & snel kleurenproductiesysteem Flexibel & snel kleurenproductiesysteem Zeer consistente kleur in snelheden voor grote volumes In de huidige zakenwereld zijn klanten voortdurend op zoek naar nieuwe en geoptimaliseerde diensten. Het vermogen

Nadere informatie

MP C3004(A)SP/MP C3504(A)SP/MP C4504(A)SP/MP C5504(A)SP/MP C6004SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen

Nadere informatie

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Kopieerapparaat Printer Scanner Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm Zwart-wit 14 ppm Zwart-wit Biedt snelheid en een hoge

Nadere informatie

Pro C651EX / C751EX / C751 De nieuwe generatie digitaal printen. Meer productiviteit dankzij innovatieve technologie

Pro C651EX / C751EX / C751 De nieuwe generatie digitaal printen. Meer productiviteit dankzij innovatieve technologie Pro C651EX / C751EX / C751 De nieuwe generatie digitaal printen Meer productiviteit dankzij innovatieve technologie De nieuwe Ricoh Pro C751-serie tilt digitaal printen naar een hoger niveau. Deze nieuwe

Nadere informatie

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digitale multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C6502SP MP C8002SP 65 ppm Zwart-wit en kleur 80 ppm Zwart-wit en kleur Moderniseer de kleurenproductie

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Kleur Zwart-wit ppm 75 Kleur Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Kleur

Nadere informatie

Zeer productieve zwart-wit kantoorsystemen

Zeer productieve zwart-wit kantoorsystemen Zeer productieve zwart-wit kantoorsystemen Invoeren, verwerken, uitvoeren Uw kantoor verwerkt dagelijks een grote hoeveelheid documenten. U weet hoe waardevol een betrouwbaar systeem is dat vele verschillende

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

Betrouwbaar in kleur en productiviteit

Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501 Betrouwbaar in kleur en productiviteit bizhub PRO C5501, productiesysteem Meer dan alleen flexibele kleurenproductie Reproductieafdelingen en drukkers moeten snel en flexibel kunnen reageren

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Nieuw tijdperk aangebroken voor digitaal afdrukken

Pro C901/C901S Graphic Arts Edition. Nieuw tijdperk aangebroken voor digitaal afdrukken Pro C901/C901S Graphic Arts Edition Nieuw tijdperk aangebroken voor digitaal afdrukken Innovatie zit in ons bloed. De Ricoh production printers zijn ontwikkeld vanuit een rijke erfenis van continu onderzoek

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

All-in-one productiviteit tegen lage kosten

All-in-one productiviteit tegen lage kosten All-in-one productiviteit tegen lage kosten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Precies de kantoorondersteuning die u nodig heeft Voldoe aan uw huidige en toekomstige behoeften Optimaliseer uw workflow, verhoog

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501

bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501 Het universele kleurgenie Productie systeem bizhub PRO C6501 bizhub PRO C6501, Productie systeem Krachtige kleuren tot in perfectie Kleuren zijn van essentieel belang voor de creativiteit

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH. Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP. Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm

Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH. Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP. Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH MP CW2200SP Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm In kleur afdrukken en op hoge snelheid in zwartwit afdrukken.

Nadere informatie

Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen. Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Kracht, prestaties en waar voor uw geld

Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen. Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Kracht, prestaties en waar voor uw geld Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Xerox 700i/770 Digitale kleurenpersen Kracht, prestaties en waar voor uw geld Iedereen die zijn bedrijf wil laten groeien: zet nu twee stappen in de goede richting!

Nadere informatie

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kleuren MFP's MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Kleur 35 Kleur MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP

Nadere informatie

MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF

MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF MP C4502AD/ MP C4502SPDF/ MP C5502AD/ MP C5502SPDF Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 Z/W Z/W 45 Kleur 55 Kleur ppm ppm Geniet

Nadere informatie

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Met de DS-86 draagt Neopost bij aan productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden

Nadere informatie

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention 22 juli 2014 Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention Mirage Canon Edition The Professional Printer Driver Algemene informatie Canon

Nadere informatie

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk

Xerox 700 Digitale kleurenpers. Digitale kleurenpers. Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Xerox 700 Digitale kleurenpers Xerox 700 Digitale kleurenpers Voor compleet afgewerkt topkwaliteit kleurendrukwerk Een solide investering voor uw bedrijf In welke branche u ook actief bent, u moet verstandige

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Deelpagina's afdrukken' op pagina 2-79 'Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)' op pagina 2-80 'Brochures afdrukken'

Nadere informatie

Multifunctioneel workflowbeheer

Multifunctioneel workflowbeheer Multifunctioneel workflowbeheer Uitbreidbare en gemakkelijk te gebruiken kantoorsystemen Nu rendement een noodzaak is geworden, ligt het voor de hand dat u wilt besparen op de kosten van documentafhandeling.

Nadere informatie

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C4502. Aficio MP C5502 Z/W Z/W. ppm. ppm

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C4502. Aficio MP C5502 Z/W Z/W. ppm. ppm Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 Z/W Z/W 45 Kleur 55 Kleur ppm ppm Geniet vandaag al van de documentoplossing van morgen documentoplossingen:

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP

bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP bizhub PRO C6501e/eP Een echte kunstenaar in kleur en afwerking Productiesysteem bizhub PRO C6501e/eP Productiesysteem, bizhub PRO C6501e/eP Op en top productie in kleur Huisdrukkerijen en de print for

Nadere informatie

TotalFlow Prep, Print Manager en Production Manager. De tools die uw volledige printproductie beheersbaar maken

TotalFlow Prep, Print Manager en Production Manager. De tools die uw volledige printproductie beheersbaar maken TotalFlow Prep, Print Manager en Production Manager De tools die uw volledige printproductie beheersbaar maken Geef uw bedrijf een duidelijk voordeel TotalFlow. Productiviteit. Prestaties. Winst. Ricoh

Nadere informatie

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt Printing Solutions Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt print copy scan fax Printer Drivers Drivers voor elk Operating Systeem Kyocera printers zijn ontworpen om vanuit nagenoeg alle Operating

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl BROTHER

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF

MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF MP C4502AD MP C4502SPDF MP C5502AD MP C5502SPDF Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C4502 Aficio MP C5502 45 Z/W Kleur ppm 55 Z/W Kleur ppm Geniet vandaag

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl,

Nadere informatie

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER De omslagvulmachine voor elke toepassing en elk omslagtype DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER Er bestaat geen twijfel over:

Nadere informatie

PJWX4141/PJWX4141N/PJWX4141NI BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN Projectiesysteem: 1-chip DLP Resolutie: 1.024.000 pixels (1280 x 800) Vorm van display: Helderheid: Kleurreproductie: Afmetingen display:

Nadere informatie

MP C3002/MP C3502 30 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner

MP C3002/MP C3502 30 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3002/MP C3502 Your partner: Johan De Smedt Achterhoefweg 4 2870 Puurs Tel: 0475 344 533 johan.de.smedt@skynet.be www.ricoh-partner.be Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing 150 pagina s per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij het printen, kopiëren

Nadere informatie

MP C3002 MP C3502 30 Z/W 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002.

MP C3002 MP C3502 30 Z/W 35 Z/W. Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. MP C3002 MP C3502 Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 Z/W Kleur ppm 35 Z/W Kleur ppm Het perfecte systeem voor een efficiënt

Nadere informatie

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Zwart-wit A3 MFP MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Printer Kopieerapparaat Scanner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 Zwart-wit 30 Zwart-wit

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

Van harte welkom. Koen Vermeylen Customer Trainer. Canon Belgium nv/sa

Van harte welkom. Koen Vermeylen Customer Trainer. Canon Belgium nv/sa Van harte welkom Koen Vermeylen Customer Trainer Canon Belgium nv/sa 1 Basis toestellen kopie, Scan, Print E-Maintenance Agenda Afwerkeenheden Nieten, Perforeren, Boekjes functie Papier lades Paper deck,

Nadere informatie

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Multifunctionele A3 kleurenprinter MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopieerapparaat Printer Scanner Fax MP C2003SP 20 ppm Zwart-wit Kleur MP C2503SP 25 ppm Zwart-wit Kleur MP C2003ZSP 20 ppm

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem

PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 Multifunctioneel Couverteersysteem PL 4000 couverteersysteem Het PL 4000 systeem is de alleskunner onder de couverteersystemen. Het systeem bestaat uit een basis module die met een groot aantal

Nadere informatie

MP C2003SP MP C2503SP

MP C2003SP MP C2503SP Multifunctionele A3-kleurenprinter MP C2003SP MP C2503SP Kopieerapparaat Printer Scanner Fax MP C2003SP 20 ppm Zwart-wit Kleur MP C2503SP 25 ppm Zwart-wit Kleur Verhoog uw productiviteit en print milieubewuster

Nadere informatie

Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit

Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit Documentbeheer met een ongeëvenaarde uitvoerkwaliteit Beeldkwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid in één apparaat Enkele dagelijkse bezigheden op elk kantoor: bestanden afdrukken, documenten kopiëren

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Creëren, delen, communiceren wat kan er nog gemakkelijker zijn? De huidige kantoren zijn door middel van netwerken verbonden en hebben geavanceerde

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 8400-kleurenprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 8400-kleurenprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Deelpagina's afdrukken" op pagina 2-55 "Meerdere pagina's op één enkel vel afdrukken (Vellen per pagina)" op pagina 2-56 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502

Digitale, multifunctionele kleurenprinter. Kopieerapparaat Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502 Digitale, multifunctionele kleurenprinter Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 35 ppm ppm kantoor hardwerkend en veelzijdig. Het gebruiksvriendelijke beginscherm bespaart

Nadere informatie

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf

Xerox C75-kleurenpers. Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Xerox C75-kleurenpers Xerox C75-kleurenpers Een veelzijdige oplossing voor een succesvoller bedrijf Wees op alles voorbereid vooral op succes. In een tijd waarin de bedrijfsvoering met de dag een grotere

Nadere informatie

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Multifunctionele A3 kleurenprinter MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopieerapparaat Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 Zwart-wit Kleur ppm 20 Zwart-wit Kleur ppm MP C2503SP MP C2503ZSP

Nadere informatie

49,- PER MAAND 59,- PER MAAND 69,- PER MAAND 79,- PER MAAND. e-studio 2051C. e-studio 2551C. e-studio 2050C. e-studio 2550C

49,- PER MAAND 59,- PER MAAND 69,- PER MAAND 79,- PER MAAND. e-studio 2051C. e-studio 2551C. e-studio 2050C. e-studio 2550C ACTIE vermelde prijzen zijn ex.%btw WWW.WESTSTRATE.NL/DUURZAAM deze actie is geldig t/m 31 december 2012 HERCULESWEG 37 - MIDDELBURG TEL. 0118 630000 Kenmerken: A3/A4 Multifunctional met een afdruksnelheid

Nadere informatie

Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters

Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters Betaalbare, snelle en professionele kleurenprinters Uw eerste keuze voor rendabele kleuren Voor het in huis printen van kleurafdrukken van hoge kwaliteit moet u de Aficio CL7200/CL7300 hebben. Deze printers

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Documentbeheer op maat

Documentbeheer op maat Documentbeheer op maat Kopiëren, printen, scannen en/of faxen: de keuze is aan u Kantoorapparatuur moet exact afgestemd zijn op uw eisen, of u nu een simpel kopieerapparaat nodig heeft of een multifunctioneel

Nadere informatie

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Gedetailleerde specificaties CopyCentre C65 met opvangbak voor gestaffelde opvang en handmatige invoer. CopyCentre C75 met optionele extra grote feeder voor 5.100 vel en geavanceerde Office Finisher. CopyCentre

Nadere informatie