Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 (r)evolutie

2 Extra spoelmotor Eenvoudige bediening Programmeerbare elektronische draadafsnijder 8 LED lampjes Elektronische ingebouwde draadinsteker Extra groot werkoppervlak Ingebouwde borduurunit i-height verstelbaar scherm Duidelijke symbolen Touch-on kleurenscherm Exclusieve JANOME ontwerpassistent Kniehevel Compact USB aansluitingen Specificaties MC Afmetingen 469 x 324 x 230mm Werkoppervlak 234 x 110mm Gewicht 14,3 kg Borduursnelheid steken per minuut Naaisnelheid steken per minuut 7,5 LCD touch-on kleurenscherm (193mm diagonaal) kleuren, 640 x 480 resolutie Maximale borduurgrootte 200 x 280mm (optionele Macro Hoop) Inclusief borduurring: SQ 200 x 200mm ST 126 x 110mm 122 borduurmotieven (ingebouwd) 10 borduurletterstijlen / 2 á 3 met omranding Borduurmode: kleuren / kleurdiepte wijzigen verplaatsen op het scherm kopiëren / dupliceren roteren per 1 graad vergroten / verkleinen tekst in bogen plaatsen spiegelen horizontaal / verticaal importeren samenvoegen motieven bekijken Borduurmotieven opslaan op: ATA Card USB stick intern geheugen (zonder limiet) USB poorten (in- en uitgang) voor gebruik met een USB stick directe kabelverbinding met de computer externe JANOME Cd-rom drive (optioneel) incl. USB kabel Intern geheugen 3 Mb Ingebouwde borduurunit, JANOME robottechniek Trillingsvrij, zeer geluidsarm en compact 307 naaisteken inclusief 13 knoopsgaten (1staps) 3 naailetterstijlen Originele JANOME roterende grijper Programmeerbare elektronische draadafsnijder Elektronische ingebouwde draadinsteker Verlichting 8 LED lampjes Extra spoelmotor (automatische spoelwinder) Automatisch transporteur verzinken (7 segmenten) Automatische draadspanning Start/Stoptoets Snelheidsregelaar Naaldkeuze boven/beneden Extra hoge naaivoethoogte - Klik-aan naaivoeten Automatisch afhechtentoets Achteruitnaaitoets Spoeldraadafsnijder Vrije arm Accessoirebakje Kniehevel Harde kap Elektronisch pedaal Groot assortiment naaivoeten overige accessoires Handleiding Instructie DVD Computer verbindingssoftware Optionele accessoires Vraag bij uw dealer naar de vele extra naai- en borduuraccessoires Optionele software DigitizerPro Customizer Uw JANOME dealer: Janome Nederland B.V. Bijlmermeerstraat HG HOOFDDORP NEDERLAND Internet: / Tel.: / Fax:

3 Oneindige creativiteit De Memory Craft van JANOME staat voor oneindig veel creativiteit die dromen laat uitkomen. Stelt u zich eens voor, een naaimachine die niet alleen perfect naait maar ook fantastisch borduurt. JANOME heeft rekening gehouden met uw creatieve wensen en deze meegenomen in de ontwikkeling van de Memory Craft Snel kunt u door de zeer eenvoudige bediening en vele mogelijkheden de mooiste creaties maken. Op de bedieningstoetsen staan kleine afbeeldingen zodat u direct de functie kunt zien en gebruiken. Start met dagdromen Bedenk het en realiseer het! Maak prachtige borduurmotieven, naai modieuze kleding en vervaardig uw eigen woonaccessoires met een persoonlijke look. Bekijk uw borduurmotieven in 3D op het in hoogte verstelbare kleurenscherm. Zoom in om alle details perfect te kunnen bekijken en ze eventueel te bewerken. Kopiëren, plakken, knippen, roteren, spiegelen en kleuren veranderen zijn enkele van de vele bijzondere eigenschappen die de Memory Craft bezit. Werkelijkheid Ontdek hoe moderne betrouwbare JANOME technologie uw fantasie werkelijkheid laat worden. JANOME past voor de ingebouwde borduurunit als enige in de wereld de unieke robottechnologie toe wat resulteert in zeer gelijkmatig en perfect borduurwerk. De Memory Craft is compact in omvang en groots in borduren. Door de ingebouwde borduurunit is het eenvoudig en snel switchen tussen borduren naaien of naaien borduren. Verbindt de Memory Craft door de directe kabelverbinding met de computer voor nog meer creatieve toepassingen. De Memory Craft van JANOME is de stilste naai- en borduurmachine onder de huishoudnaaimachines en wordt standaard geleverd met veel accessoires.

4

5 Exclusieve JANOME ontwerpassistent Natuurlijk omdat het de Memory Craft is en omdat JANOME altijd sterk is in het ontwerpen en bewerken direct op het scherm kunt u ook zonder computer de mooiste en exclusiefste borduurmotieven maken. Door een simpele druk op de toets swingt de stabiele borduurunit op zijn plaats en het borduren kan beginnen. De vele verschillende bewerkingsfuncties die op eenvoudige duidelijke wijze door middel van afbeeldingen worden weergegeven op het scherm zullen er voor zorgen dat u binnen enkele minuten al uw ontwerp kunt borduren. Kies uw favoriete borduurring, verplaats het motief op het scherm, vergroot het beeld zodat u het motief daar kunt plaatsen waar u het wilt hebben en gebruik de pijlen voor exacte plaatsing. De volledige lay-out op het scherm is de weergave zoals het er geborduurd uit komt te zien. Start met dromen want de bewerkingsfuncties, kopiëren, dupliceren, spiegelen, roteren per 1 graad, vergroten en verkleinen, kleuren wijzigen en nog veel meer geven u alle vrijheid om te maken wat u kunt bedenken. Dichtbij Dichterbij 3D weergave Inzoomen voor dichtbij bekijken Met de nieuwe zoom in en uit functie kunt u werkelijk magnifiek tot in detail alles op het verstelbare touch-on kleurenscherm bekijken.

6 Eenvoudig borduurmotieven importeren Uw Memory Craft heeft al 122 ingebouwde borduurmotieven om direct van start te kunnen gaan. Wanneer u graag borduurmotieven vanuit veel verschillende bronnen wilt combineren dan zorgt de Memory Craft voor een nieuwe dimensie in uw manier van werken. Er zijn meerdere mogelijkheden om borduurmotieven te importeren en te bewaren: via een ATA PC Card, USB memory stick, JANOME PC design Cards en de Memory Craft optionele Cd-rom drive. Met het eenvoudige standaard meegeleverde softwareprogramma PC Folder Tools kunt u borduurmotieven die u hebt opgeslagen op uw computer naar de Memory Craft overbrengen via de directe USB kabelverbinding. USB poorten Memory Craft De Memory Craft heeft twee USB poorten. Één USB poort voor het aansluiten van USB randapparaten voor bijvoorbeeld een USB memory stick of de optionele Cdrom drive en één USB aansluiting voor de directe kabelverbinding met de computer. USB communicatie In combinatie met JANOME software of direct vanaf de harde schijf van uw computer kunt u eenvoudig en snel borduurmotieven importeren en exporteren van en naar een USB memory stick.wanneer de USB memory stick is geplaatst in de Memory Craft heeft u ook hier de mogelijkheid om te importeren en te exporteren. ATA PC Card & USB memory stick Importeer in de Memory Craft de borduurmotieven die u hebt opgeslagen op een ATA PC Card door de Card in de opening te plaatsen. Een USB memory stick werkt op dezelfde wijze. De gegevens op een ATA PC Card kunnen in de computer worden overschreven. Een grote collectie PC Design Cards van JANOME met borduurmotieven in diverse categorieën is er beschikbaar om uw hobby nog verder te kunnen uitbreiden. Optionele software Wanneer u het kunt bedenken dan kunt u het creëren. Met de optionele software van JANOME zoals Customizer of de DigitizerPro creëert u uw eigen borduurmotieven. De software is professioneel maar eenvoudig te gebruiken. Geheugens Net als met de computer wilt u terwijl u met uw Memory Craft werkt uw creaties opslaan. Geen probleem. Geef uw nieuwe creaties een naam en bewaar ze in het geheugen van de machine in de daarvoor bestemde map of maak nieuwe mappen aan waarin u uw motieven kunt opslaan. Optionele Cd-rom drive Importeer borduurmotieven van beschikbare exclusieve CD borduurmotieven collecties. In uw Memory Craft kunt ook de CD s met borduurmotieven inlezen die u zelf heeft gebrand. Bezoek uw JANOME dealer en vraag naar de mogelijkheden of bezoek onze website

7 Optioneel Verschillende borduurringen De Memory Craft maakt optimaal gebruik van het extra grote werkoppervlak. U kunt hierdoor de breedste borduurmotieven maken, namelijk tot wel 200mm breed. Met de optionele Macro Hoop kunt u in de lengte tot maar liefst 280mm borduren. Denkt u zich eens in! Borduurmotieven maken, bijna zo groot als deze pagina, zonder de stof opnieuw te hoeven inspannen. Gebruik de borduurmotieven die in de Memory Craft aanwezig zijn en u kunt direct aan de slag. In een handomdraai verandert u de Memory Craft in een vrije-arm borduurmachine. In combinatie met de Free-arm Hoop maakt u snel en zonder problemen borduurmotieven op bijvoorbeeld een mouw van een T-shirt. Ook kinderkleding is nu eenvoudig en supersnel te voorzien van de leukste borduurmotieven. Standaard Waarom een vierkante borduurring? De Memory Craft wordt standaard geleverd met twee borduurringen. Borduurringen zijn er in allerlei groottes en vormen maar creatieve borduursters geven de voorkeur aan vierkant. Natuurlijk luistert JANOME naar deze wensen en levert standaard bij de Memory Craft de vierkante borduurring 200 x 200mm. Vierkant is bij het quilten de meest gebruikte vorm dus ook voor uw quiltprojecten is deze vierkante borduurring onmisbaar. Voor al uw andere creatieve projecten en kleinere borduurmotieven kunt u de standaard meegeleverde borduurring 126 x 110mm gebruiken. Om de borduurmotieven perfect op de stof te kunnen plaatsen worden er bij de borduurringen standaard sjablonen geleverd. Optionele Macro Hoop 280 x 200mm SQ Vierkante borduurring 200 x 200mm Optionele Free-arm Hoop 50 x 50mm ST Standaard borduurring 126 x 110mm Tijdbesparende bedieningselementen Vanaf het inrijgen met de ingebouwde elektronische draadinsteker aan het begin van uw project, tot het afknippen van de draad met de programmeerbare elektronische draadafsnijder aan het eind van uw project, bezit de Memory Craft vele eigenschappen die speciaal zijn ontworpen om het u gemakkelijk te maken uw creatieve wensen te realiseren en bovendien nog eens tijdbesparend zijn. De Start/Stoptoets geeft u de mogelijkheid om te naaien zonder gebruik te maken van het pedaal. Erg handig wanneer u lange naden wilt stikken. Met de aparte spoelmotor kunt u alvast het volgende spoeltje opwinden terwijl u naait. Het draaien en keren van de stof wordt kinderspel wanneer u de kniehevel gebruikt. U hebt beide handen vrij om uw werkstuk te begeleiden terwijl u met de kniehevel de naaivoet omhoog en omlaag beweegt. Het innovatieve helpsysteem toont u met beeldfragmentjes precies hoe u de diverse functies kunt gebruiken. Start/Stoptoets Elektronische ingebouwde draadinsteker Kniehevel Helpsysteem

8 Optimaal breedtegebruik De Memory Craft benut optimaal het extra brede werkoppervlak rechts van de naald. Optimaal lengtegebruik De grote vrije beweegbaarheid van de borduurunit in de lengte maakt het mogelijk om met de optionele borduurring van 280mm lengte te kunnen werken. Bewerk de 52 decoratieve steken tot compleet nieuwe borduurmotieven 307 Steken Nuttige steken Decoratieve steken Nostalgische steken Knoopsgaten Quiltsteken Satijnsteken Symbolen Pictogramsteken

9 De (r)evolutie 1 i-height verstelbaar scherm! Het grootste verstelbare LCD scherm met meer dan kleuren dat JANOME ooit heeft gemaakt. U kunt het touch-on kleurenscherm met een druk op de toets eenvoudig omhoog of omlaag bewegen. Breng het scherm op uw persoonlijke ooghoogte zodat u alles perfect in 3D kunt bekijken. Robotprecisie De ingebouwde borduurunit, gebaseerd op robottechnologie, zorgt voor de hoogst mogelijke precisie bij het borduren. De ontwikkelde technologie voldoet aan de daarvoor gestelde industriestandaards die voor het eerst zijn toegepast bij huishoudmachines. Wereldwijd is JANOME leider in het vervaardigen van verfijnde robottechnieken. 2 3 Extra groot werkoppervlak Met het kleurenscherm in de bovenste positie ontstaat er een extra groot werkoppervlak aan de rechterkant van de naald van maar liefst 234mm. Dit maakt het mogelijk om op de Memory Craft grote borduurmotieven en quilts te maken zonder beperkingen in uw creativiteit. Grootste vierkante borduurring Vierkant is de meest gebruikte vorm voor het borduren. De Memory Craft wordt standaard met de grootste vierkante borduurring van 200 x 200mm van alle huishoudborduurmachines geleverd. Standaard wordt ook de borduurring 126 x 100mm meegeleverd. Optioneel zijn leverbaar de Macro Hoop 280 x 240mm en de Free-arm Hoop 50 x 50mm. 4 5 Eenvoudig overbrengen van borduurmotieven Importeer of exporteer borduurmotieven via een directe USB kabelverbinding met de computer, ATA PC Card, USB memory stick of een optionele Cd-rom drive (alleen importeren). PC Folder Tools geeft u op eenvoudige wijze zonder gebruikmaking van verdere softwareprogramma s toegang tot uw borduurmotieven op de computer alsof ze zich in de Memory Craft bevinden. Compacte naai- en borduurmachine Het borduuroppervlak is vergroot zonder de totale grootte van de machine aan te passen. De Memory Craft heeft door het efficiënte design geen losse borduureenheid nodig. Wanneer u niet zoveel werkruimte heeft dan is de Memory Craft door zijn compactheid dé perfecte machine voor u wanneer u wilt naaien, quilten of borduren. 6

10

11

12 Tijdbesparende eigenschappen Met de vele tijdbesparende eigenschappen zoals o.a. de programmeerbare elektronische draadafsnijder, aparte spoelmotor, automatische ingebouwde draadinsteker en de kniehevel is het eenvoudiger, sneller en leuker om mooie projecten of kleding te maken. 7 8 Speciale LED verlichting De speciale LED verlichting geeft u de beste verlichting, helder en toch zacht voor uw ogen. Vanuit iedere richting heeft u goed licht op uw werk zonder schaduweffecten zelfs bij het werken met donkere stoffen. Bepaal per situatie of werkplek hoe u de verlichting wilt instellen. Ingebouwde creativiteit Kies uit één van de 307 naaisteken of 122 ingebouwde borduurmotieven om uw eigen combinatie samen te stellen of om nieuwe unieke ontwerpen te creëren Ontwerpen op het scherm U kunt met behulp van de exclusieve JANOME ontwerpassistent op verschillende manieren borduurmotieven importeren. Maak o.a. gebruik van de functies: kopiëren, plakken, knippen, spiegelen, roteren, inzoomen en bekijk het resultaat in 3D. JANOME historie JANOME, s werelds beste naaimachines. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan al bijna honderd jaar garant voor het maken van krachtige, innovatieve en moderne producten. 11

Doe meer met je creativiteit. creative 1.5 1

Doe meer met je creativiteit. creative 1.5 1 Doe meer met je creativiteit creative 1.5 1 Doe meer met je creativiteit Maak indruk en durf. U bent uniek! Waarom zou u dat niet uitdrukken op een manier die uw persoonlijkheid echt weerspiegelt en waardoor

Nadere informatie

Het moment waarop het mogelijk wordt. www.pfaff.com

Het moment waarop het mogelijk wordt. www.pfaff.com creativetm4.0 Het moment waarop het mogelijk wordt. www.pfaff.com Dit is het moment... waarop dromen uitkomen. Ervaar de fantastische wisselwerking tussen uw unieke ideeën en moderne technologie. U zult

Nadere informatie

Laat uw creativiteit de vrije loop.

Laat uw creativiteit de vrije loop. XV XV Laat uw creativiteit de vrije loop. Hoge resolutie 25,65 cm (10.1") IPS LCD-touchscreen Geavanceerde intelligente camerafunctie Supergroot borduurgebied 240 x 360 mm Extra grote werkruimte van 285

Nadere informatie

Overzichtscatalogus 2012. Het hele naaimachine-assortiment in één oogopslag.

Overzichtscatalogus 2012. Het hele naaimachine-assortiment in één oogopslag. Overzichtscatalogus 2012 Het hele naaimachine-assortiment in één oogopslag. Met passie aan het werk voor de beste kwaliteit Het merk BERNINA staat sinds het begin van haar bestaan bekend om haar revolutionaire

Nadere informatie

Verrijk de kwaliteit van uw leven De Innov-is 4000D en uw verbeelding is alles wat er nodig is

Verrijk de kwaliteit van uw leven De Innov-is 4000D en uw verbeelding is alles wat er nodig is Verrijk de kwaliteit van uw leven De Innov-is 4000D en uw verbeelding is alles wat er nodig is Brother Laat uw dromen uitkomen met deze ultieme naai- en borduurmachine Always at your side Het Ultieme plezier

Nadere informatie

AANBEVOLEN ACCESSOIRES

AANBEVOLEN ACCESSOIRES ACCESSOIRE CATALOGUS AANBEVOLEN ACCESSOIRES creative PETITE SQUARE HOOP 821006096 (80x80 mm) DOORSTIKVOET MET GELEIDER RECHTS 821007096 D, E, G, J, K De Doorstikvoet met geleider rechts geleidt met gemak

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding KEEPING THE WORLD SEWING Deze huishoudnaaimachine voldoet aan de eisen van IEC/EN 60335-2-28 en UL1594. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Wanneer u een elektrisch apparaat gebruikt,

Nadere informatie

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 De compacte naai- en borduurmachine LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 296 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding KEEPING THE WORLD SEWING VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Deze huishoudnaaimachine voldoet aan de eisen van IEC/EN 60335-2-28. Elektrische aansluiting Deze naaimachine moet worden gebruikt

Nadere informatie

innovte Productoverzicht 2014/2015 brothef Q p e/ d e s ig n 10

innovte Productoverzicht 2014/2015 brothef Q p e/ d e s ig n 10 innovte Productoverzicht 2014/2015 brothef Q p e/ d e s ig n 10 Naaimachines ld)e//(e>/>i //? de zoehe/d Vü/i /ie~ /lü&ieti Een modern strak design; deze machines bieden gebruiksgemak. Een goede start

Nadere informatie

Brother PE-design Plus.

Brother PE-design Plus. Brother PE-design Plus. Met PE-design Plus is veel mogelijk. Een eigen logo (JPG) kan worden ingevoerd/geïmporteerd en omgezet nar een borduurbestand (PES). Dat kan met de volgende bestanden ook:.bmp,.tif,.png,.gif.

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 1

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Bij het gebruik van een elektrisch apparaat dienen de navolgende en gebruikelijke veiligheidsvoorschriften absoluut in acht te worden genomen. Lees voor het gebruik

Nadere informatie

Cursus INKSCAPE DAC Leiden, 2007 1

Cursus INKSCAPE DAC Leiden, 2007 1 Cursus INKSCAPE DAC Leiden, 2007 1 Inhoudsopgave 2 1. Inleiding Inkscape gebruikt het SVG (Scaleble Vector Graphics ) formaat voor haar bestanden. SVG is een open standaard voor grafische software. SVG

Nadere informatie

Wegwijs in digitale foto s. Lezen. Hannie van Osnabrugge. u i t g e v e r ij coutinho. bussum 2011

Wegwijs in digitale foto s. Lezen. Hannie van Osnabrugge. u i t g e v e r ij coutinho. bussum 2011 Wegwijs in digitale foto s Lezen Hannie van Osnabrugge u i t g e v e r ij coutinho c bussum 2011 Deze leesteksten horen bij Wegwijs in digitale foto s van Hannie van Osnabrugge. 2009 Hannie van Osnabrugge

Nadere informatie

Advies over IP-camera's.

Advies over IP-camera's. Advies over IP-camera's. 1. Wat kan je met een IP-camera? Een IP-camera is een camera die je computernetwerk gebruikt om live en/of opgenomen beelden te versturen, zodat je deze kan bekijken en/of op kan

Nadere informatie

Als u borduursoftware heeft, dan MOET u gewoon Pre-Design Studio hebben!

Als u borduursoftware heeft, dan MOET u gewoon Pre-Design Studio hebben! Als u borduursoftware heeft, dan MOET u gewoon Pre-Design Studio hebben! Het tekenprogramma voor borduursters en longarm quilters - en heel handig bij het patroontekenen... In Pre-Design Studio kunt u

Nadere informatie

Projecten- en ideeënboek. Inspiratie voor het maken van persoonlijke handwerkprojecten, cadeaus en woningdecoratie

Projecten- en ideeënboek. Inspiratie voor het maken van persoonlijke handwerkprojecten, cadeaus en woningdecoratie Projecten- en ideeënboek Inspiratie voor het maken van persoonlijke handwerkprojecten, cadeaus en woningdecoratie Breng met uw eigen creativiteit de meest prachtige creaties tot stand. Breng uw ideeën

Nadere informatie

MFC-3420C MFC-3820CN MFC-3420C MFC-3820CN MFC-3420C. MFC-3820CN Netwerkklaar PhotoCapture Centre. Always at your side. Kleurencopier.

MFC-3420C MFC-3820CN MFC-3420C MFC-3820CN MFC-3420C. MFC-3820CN Netwerkklaar PhotoCapture Centre. Always at your side. Kleurencopier. MFC-3420C MFC-3420C MFC-3420C Kleurenfax Kleurenprinter Kleurencopier Kleurenscanner Netwerkklaar PhotoCapture Centre < Always at your side Telefoon www.brother.nl Netwerk mogelijkheid De is voorzien van

Nadere informatie

Voor beweging zorgen.

Voor beweging zorgen. Internetanimaties Internetanimaties 269 Voor beweging zorgen. Internetanimaties in MAGIX Web Designer Premium Let op: animaties zijn alleen in de Premium-versie beschikbaar. Internetanimaties zijn bewegende

Nadere informatie

Microsoft Office cursussen Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook. Adobe cursussen Photoshop, Illustrator en Indesign

Microsoft Office cursussen Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook. Adobe cursussen Photoshop, Illustrator en Indesign Microsoft Office cursussen Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook Adobe cursussen Photoshop, Illustrator en Indesign Secretariële ondersteuning Notuleren, typevaardigheid - Notuleren met of zonder

Nadere informatie

Handleiding voor Profotonet Album Designer Software 3.1.2

Handleiding voor Profotonet Album Designer Software 3.1.2 Handleiding voor Profotonet Album Designer Software 3.1.2 Copyright 2010 profotonet. Alle rechten voorbehouden. Profotonet Rietbaan 17 2908 LP Capelle aan den IJssel E-mail: info@profotonet.nl Telefoon:

Nadere informatie

Capture Polar Handleiding. Versie 2.11

Capture Polar Handleiding. Versie 2.11 Capture Polar Handleiding Versie 2.11 Laatst bewerkt: 11.06.2014 Pagina 2 van 92 v2.11 Inhoud 1 Inleiding... 5 1.1 Microsoft Windows XP/Vista/7 installatie... 5 1.2 Mac OS X installatie... 5 1.3 De licentie

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties

SiteCam Webcam Hosting Services. Mogelijkheden en Specificaties SiteCam Webcam Hosting Services Mogelijkheden en Specificaties Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze camerabeelden

Nadere informatie

Handleiding. CPM NiceLabel Pro & Suite 5

Handleiding. CPM NiceLabel Pro & Suite 5 Handleiding CPM NiceLabel Pro & Suite 5 (035) 60 169 41 (035) 60 248 31 Beckeringhstraat 21 Postbus 125 NL-3760 AC Soest http://www.rebo.nl E-mail : info@rebo.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... - 2 - Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Informatie gebruik Garmin ten behoeve van routes van Mc Motorass (versie juli 2014)

Informatie gebruik Garmin ten behoeve van routes van Mc Motorass (versie juli 2014) Informatie gebruik Garmin ten behoeve van routes van Mc Motorass (versie juli 2014) De voorrijders en overige leden van Mc Motorass. maken gebruik van navigatieapparatuur zoals Garmin. Voor het maken en

Nadere informatie

STEEK JE LICHT OP BIJ FOTOFLITS

STEEK JE LICHT OP BIJ FOTOFLITS COMPANY PROFILE STEEK JE LICHT OP BIJ FOTOFLITS 1 WWW.FOTOFLITS.COM Voorwoord FotoFlits streeft als specialist in fotostudio-inrichtingen en apparatuur naar optimale service en kwaliteit. Dankzij onze

Nadere informatie

WebHare en Microsoft Word

WebHare en Microsoft Word WebHare en Microsoft Word Optimaliseer uw Word documenten voor gebruik met WebHare Werken met alinea s Opmaakprofielen Afbeeldingen Datum: Maart 2010 Aantal pagina's: 26 Versie: 2.6 Doelgroep: Content

Nadere informatie

Tobii Communicator 4 Gebruikershandleiding

Tobii Communicator 4 Gebruikershandleiding Tobii Communicator 4 Gebruikershandleiding Tobii Communicator 4 Ondersteunende technologie voor communicatie en bediening Doel Tobii Communicator is pc-software voor het maken, aanpassen en gebruiken

Nadere informatie

Beschrijvings SW Gebruikers Handleiding (V4.1)

Beschrijvings SW Gebruikers Handleiding (V4.1) Beschrijvings SW Gebruikers Handleiding (V4.1) voor Microsoft Windows 2011. 5 PenAndFree Co.,Ltd Inhoud 1. Leren werken met Tablet functies ---- 3 1.1 Controleren of de tablet functies zijn geactiveerd.

Nadere informatie

SOFTWIJS. Microsoft Windows en Office serie. Powerpoint 2003. (c) Softwijs, November 2011. Speciale Editie

SOFTWIJS. Microsoft Windows en Office serie. Powerpoint 2003. (c) Softwijs, November 2011. Speciale Editie SOFTWIJS Microsoft Windows en Office serie Powerpoint 2003 Speciale Editie MICROSOFT WINDOWS EN OFFICE SERIE PowerPoint 2003 Speciale Editie Softwijs Julianastraat 17 7161 CP Neede Tel. 0545-295813 Website:

Nadere informatie