Designer SE. Simply Excellent!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Designer SE. Simply Excellent!"

Transcriptie

1 Designer SE Simply Excellent!

2 Zet de Husqvarna Viking Designer SE aan. Nadat het grote interactieve Designer scherm u heeft verwelkomd en de vele duurzame lichtdiodes branden voor een optimaal zicht, zullen uw ideeën over naaien en borduren voor eens en voor altijd veranderen. De Designer SE is intuïtief en in technisch opzicht verbazingwekkend. De Designer SE beschikt over de meest recente uitvindingen op naai- en borduurgebied om uw creativiteit en naaiplezier tot het uiterste te prikkelen. De machine heeft een ingebouwde Naai- en Borduurgids, heeft 2 USB-poorten en indrukwekkende, interactieve 3D borduurmogelijkheden. De Designer SE uit Zweden is ontwikkeld met uw wensen in gedachten. De ingebouwde flexibiliteit en souplesse van de Designer SE garanderen u jarenlang naai- en borduurplezier. Deze brochure en de bijgeleverde demonstratie CD geven u een beeld van de mogelijkheden die u moet ervaren wanneer naaien en borduren een grote hobby van u is. Alle denkbare details zullen pas volledig tot u doordringen als u de Designer SE van Husqvarna Viking daadwerkelijk in gebruik gaat nemen. Wees voorbereid op een ware passie, want voor enthousiaste naaisters is de Designer SE het summum en Simply Excellent!

3

4 Interactief Designer scherm. Simply Excellent! ONTWORPEN DOOR NAAISTERS VOOR NAAISTERS Wanneer u naar de Husqvarna Viking Designer SE kijkt, zal uw aandacht onmiddellijk uitgaan naar het interactieve Designer scherm, één van de grootste 3D kleurenschermen die er op dit moment op naai- en borduurmachines te vinden is. Naast de indrukwekkende afmetingen is dit interactieve Designer scherm ook nog eens verrassend eenvoudig te gebruiken. Dit alles is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de ingenieurs van Husqvarna Viking en ervaren naaisters, zoals u. Samen zijn we erin geslaagd dit zeer gebruiksvriendelijke, interactieve touch-on kleurenscherm te ontwikkelen. Gebruik eenvoudig uw stylus, of USB-muis, en activeer een willekeurige functie, steek of informatie door slechts één simpele aanraking of klik. STEKEN EN BORDUURMOTIEVEN De Designer SE heeft 16 stekenmenu s met in totaal ruim 700 steken. Na een aanraking op het scherm, of een klik met de muis, verschijnt de steek op ware grootte op het scherm in de richting waarin de steek wordt genaaid. Bovendien krijgt u advies over de te gebruiken naaivoet, naald, versteviging en meer. Druk op de borduurmodus, met of zonder aangesloten borduureenheid, om borduurmotieven in 3D op het interactieve Designer scherm op 3D stoffen te bekijken en te bewerken. Bij uw Designer SE worden meer dan 170 prachtige borduurmotieven geleverd!

5 Borduur het Simply Excellent bloemborduurmotief op uw favoriete stof. Ga naar voor een uitgebreide instructie!

6

7 Interactief 3D borduren. Simply Excellent! INTERACTIEVE CUSTOMIZING Bewerk uw motieven direct op het scherm. Vergroot, verklein, spiegel of roteer de motieven, wijzig garenkleuren en combineer met andere motieven en persoonlijke teksten. U kunt de borduurmotieven zelfs direct op het scherm dupliceren of resizen. Uw combinaties en wijzigingen worden onmiddellijk stuk voor stuk in 3D op het scherm getoond terwijl u werkt. Gebruik een raster als achtergrond om de motieven perfect in de borduurring te positioneren met behulp van de pijltjestoetsen of door het motief met behulp van uw stylus of muis over het scherm te slepen. Zoom in of uit om details te bekijken en om makkelijker te kunnen werken. Wanneer u klaar bent kunt u het bewerkte borduurmotief opslaan in het ingebouwde geheugen van de Designer SE of op uw USB-borduurstick. BEKIJK HOE HET BORDUURMOTIEF ER OP DE STOF UITZIET VOORDAT U GAAT BORDUREN Het interactieve Designer scherm toont uw borduurmotieven met 3D steken in de echte garenkleuren. Bespaar tijd door een 3D achtergrondkleur in te stellen die overeenkomt met de stof zodat u kunt zien hoe het borduurmotief er op uw naaiproject uitziet, voordat u begint te borduren! Loop bij ieder motief door de kleur- en gareninformatie. TWEE EENVOUDIGE MANIEREN OM UW MOTIEVEN TE VERGROTEN/VERKLEINEN De nieuwe Resize functie maakt het mogelijk het formaat van uw motieven te veranderen van 50% kleiner tot het formaat van de Mega borduurring. Uw Designer SE zal het aantal steken, dat nodig is om het motief proportioneel te vergroten of te verkleinen, opnieuw berekenen. Gebruik de functie Vergroten/verkleinen wanneer u het motief tot maximaal 20% wilt vergroten of verkleinen. De functie Vergroten/verkleinen berekent het aantal steken niet opnieuw.

8

9 NAAIEN EN BORDUREN KOMT VANAF NU IN EEN GEHEEL NIEUW LICHT TE STAAN De kleur en textuur van de stof is afhankelijk van het soort licht dat er op valt. De uitdaging voor Husqvarna Viking bestond uit het ontwikkelen van een systeem, exclusief voor de Designer SE, dat in elke situatie voor een perfect, natuurlijk licht zou zorgen. Licht dat werkelijk recht doet aan de stof! Het resultaat is het unieke en exclusieve E! Light, dat bestaat uit een aantal duurzame lichtdiodes in rood en wit. De warmte en intensiteit van het licht kunnen eenvoudig op het scherm worden ingesteld met twee schuifbalken, waarna het licht direct wordt aangepast aan een optimaal zicht. E! Light verlicht het gehele werkvlak en minimaliseert schaduwvorming. E! Light. Simply Excellent! Het gordijn van transparante stof is versierd met een borduurmotief van de Designer SE.

10

11 EEN HELPENDE HAND, WAAR NODIG Het exclusieve Sensor Systeem van uw Husqvarna Viking Designer SE is als een helpende hand. Het Sensor Systeem beweegt de naaivoet automatisch omhoog en omlaag en stelt de druk van de naaivoet af op de dikte van de stof. Dit garandeert een optimaal stoftransport. De machine beschikt ook over een extra ruimte onder de naaivoet, waarbij het Sensor Systeem het transport verzinkt om dikke naaiprojecten, zoals quilts, makkelijker onder de naaivoet door te leiden. Een pijltje op het scherm geeft de ingestelde naaldstoppositie aan. Als u stopt met de naald in de stof, zet het Sensor Systeem de naaivoet automatisch zover omhoog, dat de stof, ongeacht de dikte, kan worden gedraaid. U heeft vervolgens beide handen vrij om de stof te geleiden. Exclusief Sensor Systeem. Simply Excellent! De Designer SE met Sensor Systeem is de perfecte machine om deze gequilte rok en ceintuur te maken. Ga naar voor naai-instructies!

12 Exclusieve Naaigids en Borduurgids. Simply Excellent! Deze kledingstukken zijn allemaal versierd met borduurmotieven en siersteken van de Designer SE. Ga naar voor instructies.

13 EENVOUDIG NAAIEN De exclusieve en zeer gewaardeerde Naaigids van Husqvarna Viking is in uw Designer SE ingebouwd. De Naaigids is een droom die uitkomt, voor alle naaisters! Geef aan met welke soort stof u werkt en wat u wilt gaan doen. De Naaigids stelt automatisch de meest geschikte steek in met bijbehorende steekbreedte en -lengte, draadspanning, naaisnelheid en persvoetdruk. Ook wordt advies gegeven over de te gebruiken naaivoet, de juiste naald, eventuele versteviging enz. De Naaigids is altijd actief; klaar om u van het best mogelijke naaiadvies te voorzien. De Designer SE beschikt ook over de eerste Borduurgids ter wereld. De Borduurgids geeft, na het aangeven van de stofsoort waar u op gaat borduren, advies over de te gebruiken naald, de juiste versteviging en onder- en bovendraadspanning.

14 MAAK CONTACT De Designer SE van Husqvarna Viking beschikt over twee USB-poorten (host en device), zodat uw borduurmotieven direct van en naar uw PC, een extern diskette- of CD-station kunnen worden gestuurd via een USB-kabel of een USBborduurstick. De Husqvarna Viking USB-borduurstick (32 Megabyte) kan duizenden borduurmotieven opslaan tot wel 12,8 miljoen steken! Navigeer met behulp van de muis op uw interactieve Designer scherm om wijzigingen te maken of om verschillende functies te activeren. De USB-poort maakt alles mogelijk. Voor een optimaal gebruik is de Husqvarna Viking Designer SE geschikt voor de meest gebruikte bestandsformaten die er op de markt beschikbaar zijn. Verbindingen & USB-borduurstick. Simply Excellent!

15 DE DESIGNER SE IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST Onderzoek en ontwikkeling staan bij Husqvarna Viking nooit stil. Uw Designer SE zal altijd de nieuwste naai- en borduurmachine zijn. Download updates eenvoudig via internet of ga langs bij uw Husqvarna Viking dealer en uw machine zal nooit uit de tijd raken. Uw Designer SE beschikt altijd over de meest recente, spraakmakende technologie en de meest innovatieve mogelijkheden, technieken en steken. OPTIONELE 3D BORDUURSOFTWARE De 3D borduursoftware van Husqvarna Viking is technisch zeer geavanceerd en bestaat uit een aantal zeer gebruiksvriendelijke modules. Of u de software nu per module aanschaft of in één keer via het ultieme borduursoftwaresysteem, 3D Professional, samen met uw PC biedt de software buitengewone mogelijkheden voor persoonlijke borduurmotieven van een professionele kwaliteit. Kijk voor meer informatie over de 3D borduursoftware van Husqvarna Viking op Update mogelijkheid. Simply Excellent!

16 Voordelen & Eigenschappen Designer SE Simply Excellent Belangrijke eigenschappen: INTERACTIEF DESIGNER SCHERM Het meest eenvoudig te gebruiken grafische scherm,ontworpen door naaisters voor naaisters. De afmeting van het scherm en de meer dan kleuren (16-bits) zorgen voor duidelijke tekst en realistische 3D afbeeldingen op het scherm D.m.v.één simpele aanraking of klik, directe keuze van functies,steken en hulp. Steken worden op ware grootte en in de werkelijke naairichting getoond. Bekijk snel en eenvoudig alle steken en pas ze aan;steekbreedte en -lengte, spiegelen enz. Altijd actief,altijd in beeld,veranderingen worden direct getoond. Aanbevelingen voor de naaivoet,naald,versteviging enz. Plaats een knoop op het interactieve Designer scherm om de knoopgrootte in te stellen. Druk of klik op Quick Help of op Help en informatie voor directe hulp op het scherm (mijn info,tekst,index en categorie). Druk of klik op automatische schermblokkering om het scherm te blokkeren. INTERACTIEF 3D BORDUREN Bekijk de pracht en de details van uw borduurmotieven in 3D op uw interactieve Designer scherm. E! LIGHT Duurzame lichtdiodes (LED s) geven een perfect,natuurlijk licht, minimaliseren de schaduwvorming en zorgen voor een optimaal zicht. Stel de helderheid en kleurnuance af om uw stof in ware kleur te zien. EXCLUSIEF SENSOR SYSTEEM Exclusieve sensorgestuurde persvoetlichter - De naaivoet beweegt automatisch omhoog en omlaag bij elke naaitechniek. - Vier posities:omlaag,draaipositie,omhoog,extra hoog. - Bij extra hoog verzinkt de transporteur automatisch en geeft op die manier maximale ruimte om dikke stoffen onder de naaivoet door te leiden. - Zo hebt u uw handen vrij om de stof te geleiden. Exclusieve sensorgestuurde draaipositie - Stop met de naald in de stof;de naaivoet registreert de stofdikte en gaat zover omhoog als nodig om makkelijk te kunnen draaien,appliqueren of quilten. Exclusieve sensorgestuurde persvoetdruk - De persvoetdruk wordt automatisch aangepast aan de stofdikte voor een perfect,gelijkmatig stoftransport. EXCLUSIEVE NAAIGIDS Geef aan met welke stof u werkt en wat u wilt gaan doen.de Designer SE stelt automatisch de meest geschikte steek,steekbreedte en -lengte, draadspanning,naaisnelheid en persvoetdruk in. Bekijk de steek,de meest geschikte naaivoet en naald voor de gekozen stof en techniek. Instellingen kunnen altijd gewijzigd worden voor speciale technieken. Druk op de uitgebreide Naaigids voor meer informatie over stoffen en technieken. EERSTE BORDUURGIDS TER WERELD Informeert over de beste naald,versteviging,boven- en onderdraad voor de stof die u gebruikt en geeft borduursuggesties voor speciale stoffen. USB-BORDUURSTICK VAN HUSQVARNA VIKING Bewaar uw borduurmotieven op een USB-borduurstick. De USB-borduurstick (32 megabyte) van Husqvarna Viking wordt bij de Designer SE geleverd en kan duizenden motieven tot wel 12,8 miljoen steken opslaan! USB-AANSLUITING De Designer SE is uitgerust met twee USB-poorten (host en device) en ondersteunt een USB-muis. Verplaats borduurmotieven van uw PC via de USB-kabel,USB-borduurstick of een optioneel extern USB-CD- en/of diskettestation naar uw Designer SE. Blader door de USB-apparatuur op uw Designer SE in File Manager. Download updates voor de Designer SE via internet of ga langs bij uw Husqvarna Viking dealer. Simply Excellent! Meer eigenschappen: REAL TIME-BEDIENINGSSYTEEM Door de snelle laadtijd van het bedieningssysteem kunt u vrijwel direct na het aanzetten van uw Designer SE beginnen met naaien of borduren. QUICK GUIDE Handig gelamineerd referentieblad met alles wat u moet weten om te kunnen naaien en borduren. SNEL SPOELEN De Designer SE beschikt over een aparte spoelmotor zodat ook tijdens het naaien of het borduren opgespoeld kan worden. Spoel rechtstreeks vanaf de naald,zodat uithalen en opnieuw inrijgen tot het verleden behoort. EÉN-STAPS KNOOPSGAT SENSORVOET EN EXCLUSIEVE PBB Met de één-staps knoopsgat sensorvoet naait u keer op keer perfecte knoopsgaten.

17 NAAIEN ZONDER VOETPEDAAL Druk op START/STOP om het naaien of borduren te starten of te stoppen. Ideaal voor lange stekenreeksen op een gelijkmatige snelheid,zodat u zich op uw project kunt concentreren. Ideaal voor naaisters met fysieke beperkingen. NAALD OMHOOG/OMLAAG Zet de naald omhoog of omlaag voor draaien,appliqueren en meer. Druk op het voetpedaal of de functietoets om de naald omhoog of omlaag te zetten. De ingestelde naaldstoppositie wordt aangegeven op het scherm. HERSTART STEKEN Druk op Herstart steken om te beginnen met naaien aan het begin van een steek of een stekenprogramma. Alle steekinstellingen blijven behouden. AUTOMATISCH VERZINKEN TRANSPORTEUR De transporteur gaat automatisch omlaag en omhoog voor borduur- en naaitechnieken. Plaats een knoop op het interactieve Designer scherm om de knoopgrootte in te stellen. Perfect uitgebalanceerde knoopsgaten;met de één-staps knoopsgat sensorvoet worden beide rupsen in dezelfde richting genaaid voor een uitgebalanceerd,professioneel knoopsgat. KWALITEIT UIT ZWEDEN Husqvarna Viking ontwerpt en produceert al meer dan 130 jaar kwalitatief hoogwaardige naai- en borduurmachines en ontwikkelt daarbij ook nog eens de nieuwste technieken. EXCLUSIEVE SELECTEERBARE DRAADAFSNIJDER Met één druk op de toets worden boven- en onderdraad afgesneden, wordt de bovendraad naar de onderkant van de stof getrokken en wordt de naaivoet omhoog gezet. Automatisch afsnijden van de bovendraad bij kleurwisselingen tijdens het borduren. Automatisch afsnijden van boven- en onderdraad na borduren, knoopsgaten,afwerken enz. Programmeer de selecteerbare draadafsnijder voor automatisch afsnijden aan het eind van een stekenprogramma. FIX-FUNCTIE Druk op FIX om een steek te stoppen en direct af te werken met kleine voor- en achterwaartse steekjes. Programmeer FIX voor het direct afwerken van een stekenprogramma. STOP-FUNCTIE Druk op STOP om een steek of stekenprogramma te stoppen en automatisch af te hechten. Ideaal voor het met één steek doorknopen van quilts. EVEN OF CONSTANT ACHTERUITNAAIEN Druk op ACHTERUIT om een willekeurige steek ter afwerking achteruit te naaien. Druk tweemaal op ACHTERUIT om constant achteruit te naaien. VOLLEDIG AUTOMATISCHE DRAADSPANNING De meest ideale draadspanning voor naaien en borduren wordt automatisch ingesteld. Schakel de automatische draadspanning uit voor speciale technieken. TWEELINGNAALDBEGRENZING Geef de breedte van de tweelingnaald aan en de maximale steekbreedte voor iedere willekeurige steek wordt automatisch ingesteld. EENVOUDIG INRIJGEN EN AUTOMATISCHE DRAADINSTEKER Volg simpelweg de inrijgpijlen om de machine in een handomdraai in te rijgen. Door de ingebouwde,automatische draadinsteker hoeft u de draad nooit meer met de hand door de naald te steken. Automatisch ophalen van de onderdraad betekent dat de onderdraad automatisch omhoog komt. BOVEN- EN ONDERDRAADSENSOR De Designer SE stopt met naaien en waarschuwt als de draad op of gebroken is. KLEMVRIJE GRIJPER Geen verknopingen van garen. SMEERVRIJ Geen olie betekent geen vlekken op de stof. KLIK-KLAAR NAAIVOETEN Verwissel de naaivoet snel en makkelijk. FILE MANAGER Maak bestanden en mappen aan voor uw borduurmotieven,lettertypen, bewerkte borduurmotievencombinaties en stekenprogramma s. Maak een bestand of map aan of kopieer,verplaats,vervang en wis deze. 16 SPECIALE STEKENMENU S MET RUIM 700 STEKEN Elke gewenste steek onder handbereik voor eindeloze,creatieve mogelijkheden. Directe steekkeuze.programmeer van menu tot menu met slechts één druk op het scherm of klik met de muis.

18 EENVOUDIG PROGRAMMEREN Programmeer steek- en/of lettercombinaties,een STOP- en/of FIX-commando en/of de selecteerbare draadafsnijder. Bekijk de steken op ware grootte en horizontaal voordat u gaat naaien. Bewaar steekcombinaties in Mijn steken of in een persoonlijke map in de File Manager. 29 NAALDPOSITIES Stel de exacte naaldpositie in voor doorstikken,ritsen inzetten,quilten, speciale technieken en optionele naaivoeten. Bekijk op het interactieve Designer scherm hoe de naaldpositie verandert. INGEBOUWDE STYLUSHOUDER Zo heeft u uw stylus altijd bij de hand. INSTELBARE STEEKBREEDTE EN -LENGTE Stel de steekbreedte in van 0-7 mm en voor Omnimotion steken tot 36,5 mm. Stel de steeklengte in van 0-6 mm voor speciaal naaien. 8-RICHTINGENSTEKEN De rechte steek en versterkte rechte steek kunnen in 8 verschillende richtingen worden genaaid,zonder de stof te draaien.programmeer samen met andere steken voor grote,decoratieve randen en versieringen. 4-RICHTINGENSTEKEN 17 verschillende steken,die in 4 verschillende richtingen kunnen worden genaaid.handig bij verstel- en reparatiewerkzaamheden. MIJN STEKEN MENU Sla uw favoriete steken of stekenprogramma s op in uw persoonlijke menu om ze altijd weer te kunnen gebruiken. OMNIMOTION EN SCHULPSTEKEN Door het zijwaartse transport kunt u tot 36,5 mm brede decoratieve steken en schulpsteken maken. Grote Omnimotion schulpranden en kleine,delicate schulprandjes als prachtige afwerking van al uw projecten. VOORGEPROGRAMMEERDE APPLICATIESTEKEN Verschillende applicatiesteken in drie breedtes,zoals voorgeprogrammeerde cordonsteken,festonsteken,veersteken en perfecte tapse cordonsteken. SPECIALE STEKEN Deze steken worden gebruikt voor speciale technieken,zoals borduren, meanderen of naaien uit de vrije hand enz.de transporteur beweegt automatisch omlaag en omhoog zodra een andere steek wordt gekozen. PICTOGRAMMEN 32 programmeerbare pictogramelementen voor het creëren van originele, decoratieve steken en Pictogram -borduren. BLOCK, OUTLINE BLOCK, BRUSH LINE EN SCRIPT LETTERTYPEN Labels en data,identificeer en creëer met letters,cijfers en symbolen. STEEKDICHTHEID Verhoog of verlaag de dichtheid van decoratieve cordonsteken, zonder de lengte van de steek te veranderen. SPIEGELEN Spiegel steken en/of stekenprogramma s in de lengte of in de breedte voor onbeperkte creatieve mogelijkheden. NAAI- OF BORDUURTIJD Houd bij hoeveel uren u heeft genaaid of geborduurd. Kan,indien gewenst,opnieuw worden ingesteld voor het volgende project. SCREENSAVER Activeer uw screensaver tijdens andere werkzaamheden zoals knippen,strijken enz. ERGONOMISCH ONTWERP Handig inrijgen,eenvoudig spoelen en plaatsen van de spoel. Alle instellingen onder handbereik door de ergonomisch geplaatste functietoetsen en het interactieve Designer scherm. Aluminium casco uit één stuk,licht in gewicht,sterk,duurzaam en trillingsvrij. Ergonomisch ontworpen voetpedaal met zelfoprollend snoer. Grootste werkoppervlak binnen de vrije arm;geeft voldoende ruimte bij quilten en extra grote naaiprojecten. Door de extra lange vrije arm is het naaien van mouwen en broekspijpen heel eenvoudig. Ingebouwde liniaal voor snel opmeten.zowel in inches als centimeters. De accessoiredoos kan eenvoudig aan- en afgeschoven worden en biedt plaats aan spoeltjes,optionele naaivoeten,naalden enz. Alles direct onder handbereik.de houder voor spoeltjes kan worden uitgenomen. Uw Designer SE en de accessoires worden tijdens het opbergen of tijdens transport beschermd door een fraaie lichtgewicht beschermkap. ELEKTRONISCHE SNELHEIDSREGELING/ NAALDKRACHT Steek voor steek controle met volledige naaldkracht,ongeacht de stofsoort en bij elke snelheid. Vijf naaisnelheidmogelijkheden,afhankelijk van uw naaiproject en vaardigheid. ALARMHERHALING Een geluidssignaal (alarm) laat weten wanneer u garen moet wisselen en wanneer het borduurmotief klaar is. Aan/uit toets voor de alarmfunctie.

19 MULTI-FORMAT BORDUURMOTIEVEN Bekijk uw multi-format borduurmotieven in de vorm van kleine afbeeldingen,maak uw keuze en laad. BORDUURSNELHEID Computergestuurde snelheid voor een perfecte steekkwaliteit. Stel de snelheid handmatig in bij het gebruik van speciale garens. LETTERTYPEN Uw Designer SE heeft bij aflevering vier borduurlettertypen voor het borduren van monogrammen,letters en cijfers:clarendon,palace Script, Calligraphia en Meza. Stel de tussenruimte tussen de borduurletters naar wens in. Programmeer en positioneer in 3D op het interactieve Designer scherm. ONBEPERKTE BORDUURLETTERTYPEN 3D QuickFont creëert borduurlettertypen voor de Designer SE van elk Windows True Type lettertype in uw PC. 3D ORGANIZER Wordt gebruikt voor de communicatie van uw PC naar de Designer SE; organiseer uw motieven,bewaar motieven als image files,print overzichten en nog veel meer. TOEGANKELIJKE SPOEL Verwissel de spoel tijdens het borduren,zonder de borduurring te verwijderen. PARKEERPOSITIE Parkeer uw borduurring in de ideale stand voor het wegknippen van sprongsteken tijdens het borduren of voor het opbergen. FRAAIE BESCHERMKOFFER BORDUUREENHEID Eenvoudig te dragen.beschermt de borduureenheid en accessoires tijdens het opbergen en/of transport. DECORATIEVE STEKEN IN DE BORDUURRING Naai decoratieve steken in de borduurring voor steekranden,frames, kaders enz. EENVOUDIG TE PLAATSEN BORDUUREENHEID Direct klaar om te borduren.groot werkvlak. Makkelijk op en af te schuiven. De Designer SE kan ook naaien wanneer de borduureenheid geplaatst is. DRIE BORDUURRINGEN EN SJABLONEN Standaard borduurring voor het borduren van motieven tot 100 mm x 100 mm Grote borduurring voor motieven tot 240 mm x 150 mm Mega borduurring voor motieven tot 360 mm x 150 mm Transparant sjabloon om de plaats van het motief op de stof te markeren. Optionele borduurringen verkrijgbaar,waaronder de Mini spring borduurring,ronde spring borduurring,medium borduurring,doorlopende borduurring en de 180 x 130 mm borduurring. RIJGEN IN DE BORDUURRING Gebruik FIX om de stof rond het borduurgebied aan de versteviging te rijgen,zodat speciale stof niet in de borduurring hoeft te worden gespannen. STARTSET In deze set vindt u stof,versteviging,boven- en onderdraad,sjablonen en een sjabloonpen.u kunt direct beginnen met borduren. Simply Excellent Overige eigenschappen: COMPLEET EDUCATIEPAKKET Quick Guide;voor het snel opzoeken van de betekenis van de iconen en toetsen op uw Designer SE. Gebruikershandleiding;geeft complete stap-voor-stap informatie over het gebruik van uw Designer SE. Het gebruikershandboek en de instructie-cd geven stap-voor-stap naai-informatie en praktische oefeningen. De Gebruiksaanwijzing Accessoires bevat informatie over de ruim 40 optionele accessoires die het naaien en borduren nog sneller en leuker maken. ZigZag;ons inspirerende naaitijdschrift. 3D Borduursoftware Demo CD;helpt bij de keuze van de beste borduursoftware van Husqvarna Viking om uw creactiviteit te vergroten. HUSQVARNA VIKING BORDUURMOTIEVENCOLLECTIE Overzicht van alle kwalitatief hoogwaardige borduurmotieven van Husqvarna Viking,ontworpen door toonaangevende naai-experts. HUSQVARNA VIKING EMBROIDERY WEB SHOP Duizenden borduurmotieven,te bestellen via uw Husqvarna Viking dealer of te downloaden via internet,24 uur per dag. OPTIONELE HUSQVARNA VIKING 3D BORDUURSOFTWARE Zeer geavanceerd,maar toch gemakkelijk te gebruiken. Koop per module of als compleet systeem;het Husqvarna Viking 3D Professional systeem. Husqvarna Viking levert modules die borduursters de mogelijkheid geven in een eigen tempo hun creativiteit te vergroten.

20 TWEE INGEBOUWDE GARENPENNEN Horizontale en verticale draadtoevoer voor tweelingnaalden,speciaal naaien en doorstiktechnieken. Eenvoudig spoelen tijdens het naaien of borduren. INTERACTIEF BORDUREN Bekijk uw borduurmotieven in 3D Bekijk de kleuren en de steken op ware grootte in 3D voordat u gaat borduren.een realistisch voorproefje van het uiteindelijke resultaat. Simply Excellent Borduureigenschappen: INTERACTIEVE CUSTOMIZING Kleur wijzigen Wijzigen borduurkleuren in 3D. Eenvoudig borduren in één kleur. Met de monochroomtoets of STOP-toets kunt u in één kleur borduren, ton-sur-ton. Bekijk uw motieven in één kleur in 3D op het interactieve Designer scherm voordat u gaat borduren. 3D achtergrondkleur wijzigen Breng de achtergrondkleur in overeenstemming met uw stof om te zien hoe uw borduurmotief eruit zal komen te zien voordat u gaat borduren. Rasterkeuze Gebruik een raster als achtergrond voor een perfecte positionering. Borduurmotief in borduurring verplaatsen Gebruik uw stylus om het motief te verslepen of gebruik de positioneertoetsen voor het exact plaatsen van 3D borduurmotieven. In- en uitzoomen Wordt gebruikt voor het exact plaatsen van gecombineerde borduurmotieven of -letters of voor het bekijken van details. Verplaatsen van ingezoomd gedeelte Zoom in en verplaats het ingezoomd gedeelte voor een detailbeeld van alle delen van het borduurmotief. Garenkleuren Bekijk bij elk motief de kleur- en gareninformatie. Borduurmotief doorlopen Doorloop uw 3D borduurmotief kleur-voor-kleur of steek-voor-steek en ga voor- of achteruit naar een deel van uw motief of om delen van uw motief te borduren. De cursor op het scherm geeft exact de naaldpositie in het 3D borduurmotief aan,zodat u precies kunt zien hoever het borduren is of om eenvoudig de plaats te bepalen waar u weer wilt beginnen met borduren. Bekijk het motief,de kleuren en de plaats Met de afmetingscontrolefunctie kunt u exact zien waar het borduurmotief op de stof wordt geborduurd. USB-KABEL VOOR PC-AANSLUITING Verplaats motieven direct van en naar uw PC met de USB-kabel. INCLUSIEF BORDUURMOTIEVEN De Designer SE gaat vergezeld van 175 prachtige borduurmotieven, geschikt voor verschillende borduurringen,van de standaard borduurring tot de Mega borduurring. - Uw Designer SE beschikt over 71 borduurmotieven. - De Embroidery Sampler CD bevat nog eens 100 extra borduurmotieven, alsook een back-up voor alle in de Designer SE opgeslagen borduurmotieven. - De USB-borduurstick van Husqvarna Viking bevat vier extra borduurmotieven voor het borduren van het Simply Excellent bloemborduurmotief. Het voorbeeldenboekje toont de motieven op ware grootte of de helft van de ware grootte en vermeldt garenkleuren met nummers. Borduurmotief dupliceren In één simpele handeling dupliceert u het geselecteerde 3D borduurmotief. Resize functie De resize functie maakt het mogelijk om uw borduurmotieven proportioneel te vergroten of te verkleinen met een herberekening van het aantal steken.van 50% kleiner tot het formaat van de Mega borduurring. Vergroten en verkleinen Stel de afmeting van het borduurmotief in met behulp van de toetsen of maak het motief direct op het scherm groter of kleiner met uw stylus. De verhoudingen kunnen worden ge(de)blokkeerd om het vergroten en verkleinen nog verder te vergemakkelijken. Borduurmotief spiegelen Spiegel 3D borduurmotieven voor extra creativiteit of om deze makkelijker in de borduurring te kunnen borduren. Borduurmotief roteren Roteer in stappen van 1 of 90 graden of gebruik uw stylus voor nog meer mogelijkheden of roteer het borduurmotief om deze makkelijker in de borduurring te kunnen borduren.

21 De tas is versierd met een borduurmotief van de Designer SE. Ga naar voor meer instructies.

22 Bezoek onze website op Gedrukt in Zweden. Elanders Infologistics.Bolt Annonsbyrå AB,Jönköping,Zweden VSM Group AB.Alle rechten voorbehouden. Husqvarna en Viking zijn geregistreerde handelsmerken.alle vermeldingen zijn geldig op moment van drukken.gedrukt op milieuvriendelijk papier.

De Designer serie een vergelijking van de naai- en borduurfuncties

De Designer serie een vergelijking van de naai- en borduurfuncties De Designer serie een vergelijking van de naai- en borduurfuncties BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN Exclusive Sensor System Sensorgestuurde persvoetlichter en extra hoge positie Sensorgestuurde draaipositie

Nadere informatie

Het meest uitgebreid. Het meest briljant. Stelt u zich eens voor...

Het meest uitgebreid. Het meest briljant. Stelt u zich eens voor... Het meest uitgebreid. Het meest briljant. Stelt u zich eens voor... ~2~ www.husqvarnaviking.com www.husqvarnaviking.com ~3~ De meest briljante naaien borduurmachine ooit! Dit sieraad wordt de nieuwe standaard

Nadere informatie

Grenzeloos borduren! INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR EEN PROFESSIONEEL NAAI- EN BORDUURRESULTAAT

Grenzeloos borduren! INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR EEN PROFESSIONEEL NAAI- EN BORDUURRESULTAAT Grenzeloos borduren! INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR EEN PROFESSIONEEL NAAI- EN BORDUURRESULTAAT DESIGNER TOPAZ 30 Groots naaien en borduren absoluut onweerstaanbaar! DESIGNER TOPAZ 20 De opzienbarende HUSQVARNA

Nadere informatie

Verzinnen Maken Schitteren

Verzinnen Maken Schitteren Verzinnen Maken Schitteren ingebouwde assistentie voor perfect naai- en borduurwerk Laat uw verbeelding het overnemen! Ik ben Tara en ik vind het leuk om te naaien, maar toen ik daarbij ben gaan borduren,

Nadere informatie

Liefde vanaf de eerste aanraking

Liefde vanaf de eerste aanraking Liefde vanaf de eerste aanraking Een waardevol juweel voor liefdevolle momenten Welkom bij dit feest van de liefde! Of het nu om een verlovingsfeest gaat, een verjaardag of een aparte dag die een speciaal

Nadere informatie

Voordelen en Eigenschappen

Voordelen en Eigenschappen Voordelen en Eigenschappen Designer Topaz 30 EN 20 VOORDELEN EN EIGENSCHAPPEN UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN groot naaioppervlak Gemakkelijk grote quilts, woonaccessoires en kleding naaien Nieuwe Zweedse vormgeving

Nadere informatie

Het verschil zit 'm in de details!

Het verschil zit 'm in de details! Het verschil zit 'm in de details! Met het originele alleen van PFAFF Ervaar de nieuwe PFAFF ambition line en ontdek het verschil dat deze naaimachines echt speciaal maakt. Het Duitse design is uniek en

Nadere informatie

Uw tijd om te stralen!

Uw tijd om te stralen! Uw tijd om te stralen! FANTASTISCHE EIGENSCHAPPEN ZÓ BETAALBAAR! Tijd om te stralen met... EXCEPTIONELE MOGELIJKHEDEN Het extra grote werkvlak geeft u meer ruimte voor quilts en andere grote projecten.

Nadere informatie

Voordelen en Eigenschappen

Voordelen en Eigenschappen Voordelen en Eigenschappen Designer Topaz 30 en 20 VoorDeLen en eigenschappen UiTgeBreiDe MogeLiJKHeDen groot naaioppervlak gemakkelijk grote quilts, woonaccessoires en kleding naaien NieuweZweedsevormgevingbiedtoptimale

Nadere informatie

Verzinnen Maken Schitteren

Verzinnen Maken Schitteren Verzinnen Maken Schitteren DESIGNER TOPAZ 40 DESIGNER TOPAZ 50 INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR PERFECT NAAI- EN BORDUURWERK Laat u leiden door uw fantasie! Ik ben Tara en ik vind het leuk om te naaien, maar

Nadere informatie

De nieuwe BRILLIANCE 75Q vervangt de SAPPHIRE 965Q

De nieuwe BRILLIANCE 75Q vervangt de SAPPHIRE 965Q BRILLIANCE 75Q 1 9/24/2018 2 De nieuwe BRILLIANCE 75Q vervangt de SAPPHIRE 965Q Nieuwe LED-technologie en lichtgeleideroptiek voor zeer goede gelijkmatige verlichting van het naaigebied Verhoogde naaldkracht

Nadere informatie

uitbreiden van uw naaivaardigheden en kunt u zich overal laten meevoeren door uw creativiteit. Perfect betrouwbaar

uitbreiden van uw naaivaardigheden en kunt u zich overal laten meevoeren door uw creativiteit. Perfect betrouwbaar Laat u meevoeren Het PFAFF passport 2.0 model wordt geleverd met een harde beschermkap die uw naaimachine beschermt. De machine is ergonomisch ontworpen voor een comfortabel transport en eenvoudig opbergen.

Nadere informatie

Perfect voor. kleine ruimtes & op reis

Perfect voor. kleine ruimtes & op reis Perfect voor kleine ruimtes & op reis Laat u meevoeren Het PFAFF passport 2.0 model wordt geleverd met een harde beschermkap die uw naaimachine beschermt. De machine is ergonomisch ontworpen voor een comfortabel

Nadere informatie

F a N T A S T I S C H E E I G E N S C H A P P E N

F a N T A S T I S C H E E I G E N S C H A P P E N F a N T A S T I S C H E E I G E N S C H A P P E N Z ó B E T A A L B A A R! Groot grafisch informatievenster Exclusief Sensor Systeem Dubbele verlichting Extra groot werkvlak Exclusieve Naaigids Sapphire

Nadere informatie

NV1800Q NV1800Q. SFDS Square Feed Drive System ICAPS Volledig automatische draadspanning Zijwaarts transport Draaifunctie Inclusief grote werktafel

NV1800Q NV1800Q. SFDS Square Feed Drive System ICAPS Volledig automatische draadspanning Zijwaarts transport Draaifunctie Inclusief grote werktafel at your side = à vos côtés NV1800Q NV1800Q Creëer prachtige quilts en exclusieve kledingstukken. SFDS Square Feed Drive System ICAPS Volledig automatische draadspanning Zijwaarts transport Draaifunctie

Nadere informatie

Voordelen en Eigenschappen

Voordelen en Eigenschappen Voordelen en Eigenschappen Simply Excellent! AutomatiSCH AFSNIJDEN VAN SPRONGSTEKEN Tijdbesparend borduren; uw Designer SE Limited Edition snijdt de sprongsteken automatisch voor u af. GA NAAR HET EXACTE

Nadere informatie

staat, is er meer dan voldoende ruimte voor het uitbreiden van uw naaivaardigheden en kunt u zich overal laten meevoeren door uw creativiteit.

staat, is er meer dan voldoende ruimte voor het uitbreiden van uw naaivaardigheden en kunt u zich overal laten meevoeren door uw creativiteit. Laat u meevoeren De PFAFF passport modellen worden geleverd met een harde beschermkap die uw naaimachine beschermt. Ergonomisch ontworpen voor een comfortabel transport en eenvoudig opbergen. De reis start

Nadere informatie

We vieren 140 jaar. Magische Innovaties

We vieren 140 jaar. Magische Innovaties We vieren 140 jaar Magische Innovaties Er was eens Kent u het verhaal? Het verhaal van ons merk en onze wereldberoemde naaimachines? Volg ons op een reis en ontdek de geschiedenis van HUSQVARNA VIKING

Nadere informatie

Perfect voor. kleine ruimtes & op reis

Perfect voor. kleine ruimtes & op reis Perfect voor kleine ruimtes & op reis Laat u meevoeren De PFAFF passport modellen worden geleverd met een harde beschermkap die uw naaimachine beschermt. Ergonomisch ontworpen voor een comfortabel transport

Nadere informatie

Perfection starts here. TM. Daag uw creativiteit uit! creative 3.0

Perfection starts here. TM. Daag uw creativiteit uit! creative 3.0 Perfection starts here. TM Daag uw creativiteit uit! ONTDEK EEN VAN DE MEEST OPWINDENDE NAAI- EN BORDUUR- MACHINES TER WERELD Bezoek uw erkende PFAFF dealer. Ruim Helder Precies "Ik zoek altijd naar inspiratie,

Nadere informatie

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 Grote, krachtige naai- en quiltmachines met een schat aan mogelijkheden. Groot werkoppervlak van 210 mm rechts van de naald SFDS Square Feed Drive System Geavanceerd draadinrijgsysteem

Nadere informatie

Een onvergetelijke ervaring

Een onvergetelijke ervaring Een onvergetelijke ervaring Ontdek het hart van de innovatie HUSQVARNA VIKING deluxe Stitch System - Het hart van de innovatie De DESIGNER RUBY deluxe naai- en borduurmachine heeft een van de meest uitzonderlijke

Nadere informatie

Briljante innovatie. Schitterende resultaten.

Briljante innovatie. Schitterende resultaten. Briljante innovatie. Schitterende resultaten. Introductie van het DELUXE STITCH SYSTEM Een verborgen schat Als eerste met deze innovatie! Ons scherpe oor voor de ideeën van naaimachinebezitsters, docenten

Nadere informatie

www.eltinknaaimachines.nl

www.eltinknaaimachines.nl TM www.eltinknaaimachines.nl Originele PFAFF 9 mm steken! line Maak uw dromen waar Gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Maak uw dromen waar en beleef een nieuwe naaidimensie Zoekt u naar nieuwe

Nadere informatie

Stijlvol naaien. met de Emerald van Husqvarna Viking MODEL 116 MODEL 118 MODEL 122

Stijlvol naaien. met de Emerald van Husqvarna Viking MODEL 116 MODEL 118 MODEL 122 Stijlvol naaien met de Emerald van Husqvarna Viking MODEL 116 MODEL 118 MODEL 122 Creatief, veelzijdig en eenvoudig te bedienen De Husqvarna Viking Emerald serie bestaat uit drie fantastische naaimachines

Nadere informatie

Stijlvol naaien HUSQVARNA VIKING EMERALD 116 EMERALD 118

Stijlvol naaien HUSQVARNA VIKING EMERALD 116 EMERALD 118 Stijlvol naaien met de EMERALD van HUSQVARNA VIKING EMERALD 116 EMERALD 118 Creatief, veelzijdig en eenvoudig te bedienen De HUSQVARNA VIKING EMERALD serie bestaat uit drie fantastische naaimachines die

Nadere informatie

D E S I G N E R S E. Simply Excellent! Intuïtief ontwerp. Nieuwe techniek. Inclusief een exclusief cadeaupakket!

D E S I G N E R S E. Simply Excellent! Intuïtief ontwerp. Nieuwe techniek. Inclusief een exclusief cadeaupakket! D E S I G N E R S E L i m i t e d e d i t i o n Simply Excellent! Intuïtief ontwerp. Nieuwe techniek. Inclusief een exclusief cadeaupakket! M E E R I N NOVAT I E S, N I E UW E M O G E L I J K H E D E N

Nadere informatie

(r)evolutie Extra spoelmotor Eenvoudige bediening Programmeerbare elektronische draadafsnijder 8 LED lampjes Elektronische ingebouwde draadinsteker Extra groot werkoppervlak Ingebouwde borduurunit i-height

Nadere informatie

Klassiek naaicomfort. voor ultiem naaiplezier. ambition 610 ambition 620 quilt ambition 630

Klassiek naaicomfort. voor ultiem naaiplezier. ambition 610 ambition 620 quilt ambition 630 Klassiek naaicomfort voor ultiem naaiplezier. ambition 610 ambition 620 quilt ambition 630 De details maken het verschil. Het zijn de details die van een naaimachine een echte PFAFF naaimachine maken.

Nadere informatie

Wilt u meer? Dan krijgt u ook meer! www.pfaff.com

Wilt u meer? Dan krijgt u ook meer! www.pfaff.com Wilt u meer? Dan krijgt u ook meer! www.pfaff.com Een nieuwe definitie van creativiteit! De creative vision is opmerkelijk in alle opzichten. Hij ziet er anders uit dan alle andere naai- en borduurmachines

Nadere informatie

DESIGNER NAAI- EN BORDUURMACHINES - VERGELIJKINGSTABEL

DESIGNER NAAI- EN BORDUURMACHINES - VERGELIJKINGSTABEL TOP-EIGENSCHAPPEN DESIGNER EPIC DESIGNER BRILLIANCE 80 DESIGNER TOPAZ 50 DESIGNER TOPAZ 40 DESIGNER JADE 35 Exclusive SEWING ADVISOR Exclusive SENSOR SYSTEM +Transporteurverzinking met extra lift +Transporteurverzinking

Nadere informatie

D E S I G N E R I U S B

D E S I G N E R I U S B D E S I G N E R I U S B G E W O O N O N G E L O O F L I J K Wanneer u van naaien houdt, is de Husqvarna Viking Designer I USB één van de meest geavanceerde naaien borduurmachines voor thuisgebruik écht

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

hobby line Kent u het magazine van Pfaff al? Eenvoudig in gebruik, innovatief design en vele mogelijkheden! Alles in één!

hobby line Kent u het magazine van Pfaff al? Eenvoudig in gebruik, innovatief design en vele mogelijkheden! Alles in één! 824_Flyer hobby_dutch 03.11.2004 12:35 Uhr Seite 1 Kent u het magazine van Pfaff al? Creatieve naaisuggesties, exclusieve patronen, professionele tips en trucs en nog veel meer - U vindt het allemaal in

Nadere informatie

goed naar perfect naaien

goed naar perfect naaien Ga van goed naar perfect naaien Ingebouwde assistentie wanneer u dat nodig heeft Ik ben Sophie, een drukke moeder van twee kinderen met een ellenlange to-do-lijst. Voor mij is iedere dag dat ik kan naaien

Nadere informatie

creative 1.5 BLOEMEN-CLUTCH U HEEFT NODIG:

creative 1.5 BLOEMEN-CLUTCH U HEEFT NODIG: creative 1.5 BLOEMEN-CLUTCH Maak deze prachtige bloemen-clutch met borduurmotieven van de PFAFF creative 1.5 naai- en borduurmachine. Met de Embroidery Intro Software voor PC is het makkelijk om uw borduurmotieven

Nadere informatie

Voordelen & Eigenschappen

Voordelen & Eigenschappen Voordelen & Eigenschappen Briljante INNOVATIE DELUXE STITCH SYSTEM Het unieke HUSQVARNA VIKING deluxe Stitch System kan de bovendraad op twee manieren transporteren. Het selecteert automatisch het beste

Nadere informatie

HUSKYLOCK. Model 936, 910 en 905

HUSKYLOCK. Model 936, 910 en 905 HUSKYLOCK Model 936, 910 en 905 936 910 905 Uw HUSKYLOCK en Husqvarna Viking naaimachine zijn als naald en draad. Combineer de veelzijdigheid van uw naaimachine met de snelheid en professionele afwerking

Nadere informatie

goed naar perfect naaien

goed naar perfect naaien Ga van goed naar perfect naaien INGEBOUWDE ASSI STENTI E WANNEER U DAT NODI G HEEFT Ik ben Sophie, een drukke moeder van twee kinderen met een ellenlange to-do-lijst. Voor mij is iedere dag dat ik kan

Nadere informatie

We vieren 140 jaar. Magische Innovaties

We vieren 140 jaar. Magische Innovaties We vieren 140 jaar Magische Innovaties Er was eens Kent u het verhaal? Het verhaal van ons merk en onze wereldberoemde naaimachines? Volg ons op een reis en ontdek de geschiedenis van HUSQVARNA VIKING

Nadere informatie

Kleuren mengen Herinneringen maken

Kleuren mengen Herinneringen maken Kleuren mengen Herinneringen maken Doe wat je leuk vindt (naai!) met de mensen van wie je houdt! Eén grote quilt. Drie fantastische kussens. Geweldige tafellopers. Persoonlijke bekerhouders (zes, om exact

Nadere informatie

We vieren 140 jaar. Magishe Innovaties

We vieren 140 jaar. Magishe Innovaties We vieren 140 jaar Magishe Innovaties Er was eens Kent u het verhaal? Het verhaal van ons merk en onze wereldberoemde naaimachines? Volg ons op een reis en ontdek de geschiedenis van HUSQVARNA VIKING innovaties

Nadere informatie

Verzinnen Maken Schitteren

Verzinnen Maken Schitteren Verzinnen Maken Schitteren INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR PERFECT NAAI- EN BORDUURWERK Laat u leiden door uw fantasie! Ik ben Lara en heb net het borduren ontdekt. Ik had geen idee hoe snel en gemakkelijk

Nadere informatie

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort V3 V3 De borduurmachine met een groot werkgebied en geavanceerde functies. Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Nadere informatie

Basistechnieken. TOPFUNCTIES VAN DE passport 2.0 NAAIMACHINE. Bijgeleverde accessoires:

Basistechnieken. TOPFUNCTIES VAN DE passport 2.0 NAAIMACHINE. Bijgeleverde accessoires: Bijgeleverde accessoires: Standaard naaivoet 0A, Siersteekvoet 1A met IDT Systeem, Siersteekvoet 2A, Blindzoomvoet 3 met IDT systeem, Ritsvoet 4 met IDT systeem, Eenstaps-knoopsgatvoet 5B TOPFUNCTIES VAN

Nadere informatie

Doe meer met je creativiteit. creative 1.5 1

Doe meer met je creativiteit. creative 1.5 1 Doe meer met je creativiteit creative 1.5 1 Doe meer met je creativiteit Maak indruk en durf. U bent uniek! Waarom zou u dat niet uitdrukken op een manier die uw persoonlijkheid echt weerspiegelt en waardoor

Nadere informatie

Topfuncties VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN

Topfuncties VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN JoyOS ADVISOR FUNCTIE Een uitgebreide SEWING ADVISOR functie met tutorials, naaiprojecten, stap-voor-stap instructies en naaitechnieken op het scherm. Topfuncties Selecteer het stoftype en u krijgt een

Nadere informatie

De liefde van mijn leven

De liefde van mijn leven De liefde van mijn leven INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR PERFECT NAAI- EN BORDUURWERK Liefde in ieder detail De HUSQVARNA VIKING DESIGNER RUBY Royale naai- en borduurmachine, is onze troonopvolgster, een echte

Nadere informatie

Stap een andere wereld binnen. Er worden geweldige ideeën geborduurd.

Stap een andere wereld binnen. Er worden geweldige ideeën geborduurd. TM Stap een andere wereld binnen. Er worden geweldige ideeën geborduurd. www.pfaff.com Stap een andere wereld binnen. Voor iedereen die van naaien houdt en altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie hier

Nadere informatie

Bijgeleverde extra naaivoeten: 0A, 1A, 2A, 3, 4, 5A, 5M, vrije quiltvoet/stopvoet

Bijgeleverde extra naaivoeten: 0A, 1A, 2A, 3, 4, 5A, 5M, vrije quiltvoet/stopvoet 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! naaimachine BASISTECHNIEKEN Bijgeleverde extra naaivoeten: 0A, 1A, 2A, 3, 4, 5A, 5M, vrije quiltvoet/stopvoet FUNCTIES VAN DE EXPRESSION 150 NAAIMACHINE Het originele

Nadere informatie

Ontdek uw mogelijkheden. expression line

Ontdek uw mogelijkheden. expression line w Ontdek uw mogelijkheden expression line Ervaar een nieuwe dimensie van naaien en quilten! Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau van naaiprecisie en moderne technologie? Dit alles

Nadere informatie

1 origineel patroon. 1 B 720 die ook kan borduren. 2 dagen broeden in mijn atelier. 5,5 mm steekbreedte voor extra fijne zijde

1 origineel patroon. 1 B 720 die ook kan borduren. 2 dagen broeden in mijn atelier. 5,5 mm steekbreedte voor extra fijne zijde BERNINA 720 1 origineel patroon 5,5 mm steekbreedte voor extra fijne zijde 1 B 720 die ook kan borduren 2 dagen broeden in mijn atelier 1 zelfverzekerde klant in mijn chique zomerontwerp MATHIAS ACKERMANN

Nadere informatie

150 jaar ongelimiteerde creativiteit!

150 jaar ongelimiteerde creativiteit! 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! jubileumeditie Naaimachine inclusief PFAFF jubileum naaivoetenset. Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, een hoger niveau van naaiprecisie en moderne technologie?

Nadere informatie

Kleuren mengen Herinneringen maken

Kleuren mengen Herinneringen maken Kleuren mengen Herinneringen maken Doe wat je leuk vindt (naai!) met de mensen van wie je houdt! Eén grote quilt. Drie fantastische kussens. Geweldige tafellopers. Persoonlijke bekerhouders (zes, om exact

Nadere informatie

VQ2 VQ2. Uw creativiteit hangt voortaan enkel van uw verbeelding af

VQ2 VQ2. Uw creativiteit hangt voortaan enkel van uw verbeelding af VQ2 VQ2 Uw creativiteit hangt voortaan enkel van uw verbeelding af 473 ingebouwde steken 285 mm lange vrije arm ICAPS - Continu Automatische persvoetdruk Draaifunctie Hoge naaisnelheid tot 1050 steken

Nadere informatie

150 jaar ongelimiteerde creativiteit!

150 jaar ongelimiteerde creativiteit! 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! jubileumeditie Naaimachine inclusief PFAFF jubileum naaivoetenset. Bent u op zoek naar een betrouwbare, krachtige en veelzijdige naaimachine die uw ideeën kan omzetten

Nadere informatie

DESIGNER serie vergelijkingstabel

DESIGNER serie vergelijkingstabel DESIGNER serie vergelijkingstabel BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN Exclusive SEWING ADVISOR Exclusive EMBROIDERY ADVISOR Ja, uitgebreid met JoyOS ADVISOR functie Ja, uitgebreid met JoyOS ADVISOR functie deluxe

Nadere informatie

De compacte naai- en borduurmachine

De compacte naai- en borduurmachine 900 De compacte naai- en borduurmachine 900 LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 170 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve steken Snel spoelsysteem Maakt het opwinden van

Nadere informatie

naaimachine BASISTECHNIEKEN Verschil in eigenschappen ten opzichte van de select 2.2 naaimachine Inclusief extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5

naaimachine BASISTECHNIEKEN Verschil in eigenschappen ten opzichte van de select 2.2 naaimachine Inclusief extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5 naaimachine Inclusief extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5 Verschil in eigenschappen ten opzichte van de select 2.2 naaimachine Het originele IDT systeem. Ingebouwd Dubbel Transport systeem al meer dan 40 jaar

Nadere informatie

Naaiinstructies. De Anderson-familiequilt. AFMETINGEN BIJ BENADERING 150 x 150 cm

Naaiinstructies. De Anderson-familiequilt. AFMETINGEN BIJ BENADERING 150 x 150 cm Naaiinstructies De Anderson-familiequilt AFMETINGEN BIJ BENADERING 150 x 150 cm HUSQVARNA VIKING accessoires Boventransportvoet met wisselbare naaivoeten (920219096) Verwisselbare decoratieve geleidevoet

Nadere informatie

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 De compacte naai- en borduurmachine LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 296 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve

Nadere informatie

Voor naden in tricot en elastische stof. 10 Afwerksteek A/B In één stap randen naaien en afwerken. Voor normale elastische stoffen.

Voor naden in tricot en elastische stof. 10 Afwerksteek A/B In één stap randen naaien en afwerken. Voor normale elastische stoffen. STEKEN A Nuttige steken Steken voor het naaien en stoppen van kleding. Steek Steek nr. Steeknaam Naaivoet Toepassing 1 Rechte steek, naaldpositie in het midden A Voor alle soorten naaiwerk. Selecteer 29

Nadere informatie

line NIEUW! Naaimachines Vergelijkingstabel Eigenschappen SAPPHIRE 930 SAPPHIRE 965Q EPIC 980Q BRILLIANCE 75Q

line NIEUW! Naaimachines Vergelijkingstabel Eigenschappen SAPPHIRE 930 SAPPHIRE 965Q EPIC 980Q BRILLIANCE 75Q line Naaimachines Vergelijkingstabel Eigenschappen SAPPHIRE 930 SAPPHIRE 965Q Nieuw productontwerp Beeldschermopties alle belangrijke informatie over de steek wordt op het beeldscherm getoond. Eclusive

Nadere informatie

Basistechnieken. Topeigenschappen: Verschil in eigenschappen ten opzichte van de SAPPHIRE 930:

Basistechnieken. Topeigenschappen: Verschil in eigenschappen ten opzichte van de SAPPHIRE 930: Naaivoet A, naaivoet B, knoopsgatvoet C, blindzoomvoet D, ritsvoet E, glijvoet H, vouwvoet J, patchworkvoet P, borduur-/ stopvoet R, zijwaartse stekenvoet S, transparantie applicatievoet, eenstaps knoopsgat-sensorvoet

Nadere informatie

Fantaseren Maken Schitteren

Fantaseren Maken Schitteren Fantaseren Maken Schitteren INGEBOUWDE ASSISTENTIE VOOR PERFECT NAAI- EN BORDUURWERK Laat u leiden door uw fantasie! Ik ben Lara en heb net het borduren ontdekt. Ik had geen idee hoe snel en gemakkelijk

Nadere informatie

1 love story. 3 club sandwiches. 1 quilt en 1 jurk, 4 m 2 zeer edel leer. net klaar voor onze trouwdag. 1 groot motief in 20 min.

1 love story. 3 club sandwiches. 1 quilt en 1 jurk, 4 m 2 zeer edel leer. net klaar voor onze trouwdag. 1 groot motief in 20 min. BERNINA 830 I 820 QE 1 love story 4 m 2 zeer edel leer 9 waardevolle quiltstoffen 1 groot motief in 20 min. borduren 3 club sandwiches 2 gemiste filmklassiekers 1 quilt en 1 jurk, net klaar voor onze trouwdag

Nadere informatie

Rond opzetstuk. Circular attachment NEDERLANDS

Rond opzetstuk. Circular attachment NEDERLANDS Rond opzetstuk Circular attachment NEDERLNDS 4 35 5-1 4 35-1 Rond opzetstuk Uw ronde opzetstuk is het perfecte hulpmiddel als u unieke versieringen op uw naaiprojecten, kledingstukken of quilts wilt aanbrengen

Nadere informatie

Borduurmachine. Creëer snel en gemakkelijk borduurmotieven en naaiprojecten met hoge kwaliteit.

Borduurmachine. Creëer snel en gemakkelijk borduurmotieven en naaiprojecten met hoge kwaliteit. 1250 Borduurmachine 1250 Creëer snel en gemakkelijk borduurmotieven en naaiprojecten met hoge kwaliteit. Borduuroppervlak van 180 mm x 130 mm 136 ingebouwde borduurmotieven Groot naaioppervlak Honderden

Nadere informatie

BERNINA 3-SERIE EENVOUDIG. DOORDACHT. STIJLVOL.

BERNINA 3-SERIE EENVOUDIG. DOORDACHT. STIJLVOL. BERNINA 3-SERIE EENVOUDIG. DOORDACHT. STIJLVOL. DE NIEUWE 3-SERIE. ZELFGEMAAKT? JA, ZEKER! BERICHT VAN EEN JONGE CREATIEVELING Wie kan de nieuwe modellen uit de 3-serie beter beoordelen dan een jonge creatieveling

Nadere informatie

QUILTEN Perfecter dan ooit

QUILTEN Perfecter dan ooit QUILTEN Perfecter dan ooit 1 2 1 I LED-lampjes Optimaal heldere lampjes verlichten het hele werkgebied zonder schaduwen. 2 I Standen voor naaien uit de vrije hand Drie standen voor quilten uit de vrije

Nadere informatie

Naaibenodigdheden. Husqvarna Viking Accessoires. Tear-Away scheurversteviging. Inspira Tear-a-away light scheurversteviging, stroken van 8 cm breed

Naaibenodigdheden. Husqvarna Viking Accessoires. Tear-Away scheurversteviging. Inspira Tear-a-away light scheurversteviging, stroken van 8 cm breed Quilt lu Tear-Away scheurversteviging Inspira Tear-a-away light scheurversteviging, stroken van cm breed Pictogrampen Chaco Liner (krijtroller) wit Markeerstift Afmeting ca. 90 x 90 cm Naainiveau Naaibenodigdheden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding KEEPING THE WORLD SEWING Deze huishoudnaaimachine voldoet aan de eisen van IEC/EN 60335-2-28 en UL1594. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Wanneer u een elektrisch apparaat gebruikt,

Nadere informatie

Het verschil zit 'm in de details!

Het verschil zit 'm in de details! Per fection starts here. Het verschil zit 'm in de details! Met het originele systeem alleen van PFAFF Ontdek de PFAFF naaimachines en voel het verschil waarom deze modellen echt speciaal zijn. Achter

Nadere informatie

creative 2134 Bent u op zoek naar meer naaitips en inspiratie? Pfaff De fascinatie voor borduren! Kijk regelmatig op de website van Pfaff!

creative 2134 Bent u op zoek naar meer naaitips en inspiratie? Pfaff De fascinatie voor borduren! Kijk regelmatig op de website van Pfaff! Bent u op zoek naar meer naaitips en inspiratie? Het uitgebreide assortiment accessoires en borduurmotieven beschikbaar voor de wordt continu uitgebreid. Haal nu de dikke accessoirecatalogus bij uw erkende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding KEEPING THE WORLD SEWING VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Deze huishoudnaaimachine voldoet aan de eisen van IEC/EN 60335-2-28. Elektrische aansluiting Deze naaimachine moet worden gebruikt

Nadere informatie

1 B 790 met Steek Designer

1 B 790 met Steek Designer BERNINA 770 QE 790 4 meter delicate zijde 1 dubbeltransport voor het transport van fijne stof 1 B 790 met Steek Designer 3 Japanse borduurmotieven die «geluk» betekenen 1 perfecte pasvorm voor een overgelukkige

Nadere informatie

De basis de baas worden

De basis de baas worden Eigenschappen: A, B, C, D, E, H, J, R, Eén-staps knoopsgat sensorvoet 105 steken totaal 10 nuttige steken, 95 siersteken in 5 menu s ExclusiEF Sensor SysteEm De sensorgestuurde persvoetlichter zet het

Nadere informatie

NV2600 NV2600. Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren.

NV2600 NV2600. Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren. NV2600 NV2600 Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren. LCD-kleurentouchscreen Borduurgebied van 160 x 260 mm 138 Voorgeprogrammeerde borduurmotieven 232 Voorgeprogrammeerde steken Volautomatische

Nadere informatie

line modellen Vergelijkingstabel, de verschillen met de vorige modellen en Top-of-the-Line model

line modellen Vergelijkingstabel, de verschillen met de vorige modellen en Top-of-the-Line model line modellen Vergelijkingstabel, de verschillen met de vorige modellen en Top-of-the-Line model Eigenschappen quilt epression 720 epression 710 performance icon quilt epression 4.2 epression 3.5 Nieuw

Nadere informatie

BASISTECHNIEKEN. naaimachine. 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! FUNCTIES VAN DE SELECT 150 NAAIMACHINE

BASISTECHNIEKEN. naaimachine. 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! FUNCTIES VAN DE SELECT 150 NAAIMACHINE naaimachine 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! BASISTECHNIEKEN Bijgeleverde extra naaivoeten: 0, 1, 3, 4, 5 FUNCTIES VAN DE SELECT 150 NAAIMACHINE Het originele IDT systeem. Ingebouwd Dubbel Transport

Nadere informatie

1 langverwachte verjaardag

1 langverwachte verjaardag BERNINA 880 1 langverwachte verjaardag 4 meter fijne zijde 1 verfijnd ontwerp geborduurd in 45 minuten 3 gemiste oproepen 1 nieuwe sjaal, op tijd voor ons speciale diner DE NIEUWE B 880 8 ingrediënten

Nadere informatie

Het is zo gezellig om te picknicken! maak uw eigen tas om uw picknick mee te nemen. Met decoratieve

Het is zo gezellig om te picknicken! maak uw eigen tas om uw picknick mee te nemen. Met decoratieve 2011 KSIN Luxembourg II, S.ar.l. VIKING en HICLASS zijn handelsmerken van KSIN Luxembourg II, S.ar.l. HUSQVARNA en het merkteken met de gekroonde H zijn handelsmerken van Husqvarna AB. Alle handelsmerken

Nadere informatie

INNOVATIEF. van binnen

INNOVATIEF. van binnen INNOVATIEF van binnen Innovaties voor een nieuwe overlock ervaring. De HUSQVARNA VIKING HUSKY LOCK machines zijn aan alle kanten innovatief van binnen en van buiten. Alle innovaties zijn gericht op gebruiksgemak

Nadere informatie

Het moment waarop het mogelijk wordt. www.pfaff.com

Het moment waarop het mogelijk wordt. www.pfaff.com creativetm4.0 Het moment waarop het mogelijk wordt. www.pfaff.com Dit is het moment... waarop dromen uitkomen. Ervaar de fantastische wisselwerking tussen uw unieke ideeën en moderne technologie. U zult

Nadere informatie

NV2600 NV2600. Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren.

NV2600 NV2600. Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren. NV2600 NV2600 Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren. LCD-kleurentouchscreen Borduurgebied van 160 x 260 mm 138 Voorgeprogrammeerde borduurmotieven 232 Voorgeprogrammeerde steken Volautomatische

Nadere informatie

Innov-is A16 Innov-is A50 Innov-is A80

Innov-is A16 Innov-is A50 Innov-is A80 A-serie Geavanceerde naaldinrijger Handige centrale bediening Toets verstevigingssteek Uit de vrije hand naaien Support App Misschien begint u net met naaien, of misschien naait u al vele jaren. Wij weten

Nadere informatie

ELEGANT EN FUNCTIONEEL. expression 710. quilt expression 720

ELEGANT EN FUNCTIONEEL. expression 710. quilt expression 720 ELEGANT EN FUNCTIONEEL expression 710 quilt expression 720 Topeigenschappen van de PFAFF expression line De nieuwe expression naaimachines zijn perfect voor het creëren van artistieke quilts. PFAFF kleuren

Nadere informatie

Meisjessweater. Knip. Benodigdheden. Naaien. De manchet decoreren. Husqvarna Viking naaimachines en accessoires

Meisjessweater. Knip. Benodigdheden. Naaien. De manchet decoreren. Husqvarna Viking naaimachines en accessoires Kindersweaters Meisjessweater Benodigdheden Burda-patroon 9614 deel A Groene sweatshirtstof voor voor- en achterkantdeel, roze voor 1 mouw en donkergeel voor de andere mouw (raadpleeg de patroondelen voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Deze huishoudnaaimachine voldoet aan de eisen van IEC/EN 60335-2-28. Elektrische aansluiting Deze naaimachine moet worden gebruikt met het voltage dat is aangegeven

Nadere informatie

A4, A5, A6 - Elastische steek, naald in linker-, midden- en rechterpositie Voor naden in tricot en elastische stoffen.

A4, A5, A6 - Elastische steek, naald in linker-, midden- en rechterpositie Voor naden in tricot en elastische stoffen. STEKEN Nuttige steken Steken voor het naaien en stoppen van kleding. Steek eschrijving van de steek Naaivoet 1, 2, 3 - Rechte steek, naald in linker-, midden- en rechterpositie Voor alle soorten naaiwerk.

Nadere informatie

NV2600 NV2600. Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren.

NV2600 NV2600. Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren. NV2600 NV2600 Snel en nauwkeurig naaien, quilten en borduren. LCD-kleurentouchscreen Borduurgebied van 160 x 260 mm 138 Voorgeprogrammeerde borduurmotieven 232 Voorgeprogrammeerde steken Volautomatische

Nadere informatie

1 nieuw thuis 12 Japanse motieven

1 nieuw thuis 12 Japanse motieven 1 nieuw thuis 1 Japanse motieven 1 etra groot borduuroppervlak 1 onbeantwoorde oproepen BERNINA 780 7 koppen jasmijnthee 1 kussens waarin ik dromend wegzak Directe keuzetoetsen: Start-/stoptoets Naaivoet

Nadere informatie

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e PR1000e PR1000e Borduurmachine Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e Borduurgebied van 200 mm x 360 mm ASV lcd-touchscreen met hoge defi nitie Geavanceerd natuurlijk

Nadere informatie

Per fection star ts here ṬM. Naaien. Mijn passie. per formance 5.2

Per fection star ts here ṬM. Naaien. Mijn passie. per formance 5.2 Per fection star ts here ṬM Naaien. Mijn passie. per formance 5.2 per formance 5.2 Mijn passie voor naaien brengt het beste in mij naar boven. Prachtige stoffen inspireren me om mijn fantasie de vrije

Nadere informatie

Briljant naai- en borduurcomfort

Briljant naai- en borduurcomfort Briljant naai- en borduurcomfort Designer Brilliance TM 80 naai- en borduurmachine Briljant naaien en fantastisch borduren met de naai- en borduurmachine. Perfect voor iedereen die graag fantasievol en

Nadere informatie

750E. Innov-ís 750E Borduurmachine. Creëer snel en eenvoudig borduurontwerpen van hoge kwaliteit met de Innov-ís 750E. 180mm x130mm borduurgebied

750E. Innov-ís 750E Borduurmachine. Creëer snel en eenvoudig borduurontwerpen van hoge kwaliteit met de Innov-ís 750E. 180mm x130mm borduurgebied Wat zit er in de doos? De Innov-ís wordt geleverd met de volgende accessoires: Tornmesje Spoel (4) Naalden setje Schoonmaak borsteltje Kloskap (groot) Kloskap (middel) Kloskap (klein) Stofhoes Bedieningshandleiding

Nadere informatie

Kies & naai! Met de originele. Ultieme Eenvoud Hoge Kwaliteit PFAFF design

Kies & naai! Met de originele. Ultieme Eenvoud Hoge Kwaliteit PFAFF design TM Kies & naai! Met de originele P FAFF -functie! TM Ultieme Eenvoud Hoge Kwaliteit PFAFF design U naait graag? De is er altijd klaar voor! Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een

Nadere informatie

Kies & naai! Ultieme Eenvoud Hoge Kwaliteit Typisch Pfaff. Met de originele Pfaff-functie! Duitse kwaliteit! Innovatief design!

Kies & naai! Ultieme Eenvoud Hoge Kwaliteit Typisch Pfaff. Met de originele Pfaff-functie! Duitse kwaliteit! Innovatief design! Kies & naai! Duitse kwaliteit! Innovatief design! Met de originele Pfaff-functie! Ultieme Eenvoud Hoge Kwaliteit Typisch Pfaff U naait graag? De select is er altijd klaar voor! Eens een Pfaff altijd een

Nadere informatie

Steek Steeknaam/Toepassing Naaivoet

Steek Steeknaam/Toepassing Naaivoet STEKEN Nuttige steken Steken voor het naaien en stoppen van kleding. Steek Steeknaam/Toepassing Naaivoet 1, 2, 3 Rechte steek, naald in linker, midden- en rechterpositie Voor alle soorten naaiwerk. Druk

Nadere informatie

Knippen. U heeft nodig: Voorkant. HUSQVARNA VIKING Accessoires

Knippen. U heeft nodig: Voorkant. HUSQVARNA VIKING Accessoires Juwelen-opbergrol U heeft nodig: HUSQVARNA VIKING DESIGNER DIAMOND deluxe naai- en borduurmachine DESIGNER DIAMOND deluxe naai- en borduurmachine Sampler Design nr. 1. Wit fluweel 33 x 140 cm Witte zijde

Nadere informatie