Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos WEVERSHOF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos WEVERSHOF"

Transcriptie

1 Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos WEVERSHOF

2 2. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

3 Inhoudsopgave 1. Heino en Wevershof 2. Situatietekening 3. Mijn droomhuis in Wevershof 4. Van kavel naar woning. Bouwen binnen kaders 6. Voorbeeld kavelpaspoort 7. Kiezen voor conceptwoning 8. Een aantal zaken op een rij WEVERSHOF 3.

4 HEINO Wonen in het groen Heino Vrije kavels WEVERSHOF 4. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

5 Heino en Wevershof Tussen Zwolle en Raalte ligt Heino, een dorp met bijna inwoners. Net ten zuiden van het centrum van het dorp, gelegen aan de Raalterstraat, zal Wevershof worden gerealiseerd. Een unieke woningbouwlocatie dat ruimte biedt aan de realisatie van 8 tot 10 woningen op 10 kavels. Waar drie wegen elkaar ontmoeten ontstond een brink met daar omheen een groepering van boerderijen. De uitvalswegen richting het platteland werden chronologisch volgebouwd. Voornamelijk bestond de bebouwing uit kleine concentraties van boerderijen en woonerven. Heino ligt op een overgangszone van hoog naar laag, op de uitlopers (dekzandruggen) van de Sallandse Heuvelrug. Parallel aan de ruggen lopen verschillende beken westwaarts richting de rivier de IJssel. De grond is hier lemig en bevat kleiresten van de IJsselvallei. De hoge delen zijn veelal bebost, hier bevinden zich verschillende landgoederen. Het kenmerkende kampenlandschap en de landgoederen zijn een inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van Wevershof. Aan de Raalterstraat bevond zich het transportbedrijf Slotman. Sinds enkele jaren is dit bedrijf van deze plek verdwenen en sinds kort is de functie veranderd van bedrijfslocatie naar kleinschalige woningbouwlocatie. De Raalterstraat vormde vroeger aan de noord- en zuidzijde de entree van Heino. De Raalterdwarsweg heeft de functie van entreeweg van de Raalterstraat overgenomen. Wevershof ligt net voorbij het punt waar de Raalterstraat en Raalterdwarsweg samenkomen en vormt dus een belangrijke zichtlocatie bij het binnenkomen van het dorp. Bij deze entree naar het dorp Heino toe is ruimte gevonden voor het realiseren van maximaal 10 woningen op vrije kavels. Ten noorden van het woningbouwprogramma is reeds de dorpsboomgaard aangelegd, een initiatief van Synchroon, gemeente Raalte en de werkgroep Dorpsboomgaard. De boomgaard versterkt de groene omzoming van het plan nog verder. Wevershof wordt verder aan de zuidzijde begrensd door het dorpsbos en aan de oostzijde door de verkeersluwe en onverharde Weversweg. Aan de noordoostkant van het plan ligt ook landgoed Vlaminckhorst. Binnen het plan zijn verschillende woonsferen te ontdekken. Van landhuis tot boswoningen. De inrichting van de openbare ruimte doet recht aan deze sferen. Wevershof is landelijk wonen op een hedendaags landgoed.. WEVERSHOF

6 Situatietekening KAVEL 1 & 2 circa 1.166m2 vrijstaand of twee-onder-één-kap of gestapeld KAVEL 3 circa 77 m2 vrijstaand (of geschakeld met woning kavel 4) KAVEL 4 circa 20 m2 vrijstaand (of geschakeld met woning kavel 3) KAVEL 7 circa 766 m2 vrijstaand KAVEL 8 circa 974 m2 vrijstaand KAVEL 9 & 10 circa m2 vrijstaand of twee-onder-één-kapwoning 6. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos AT STRA LTER KAVEL 6 circa 706 m2 vrijstaand (of geschakeld met woning kavel ) RAA KAVEL circa 48 m2 vrijstaand (of geschakeld met woning kavel 6)

7 N EV W EG SW ER W O Z haag - 180cm soort n.t.b. haag - 80cm soort n.t.b. haag - 180cm soort n.t.b AT STRA WEVERSHOF

8 mijn droomhuis.. in wevershof 8. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

9 Bij grote uitbreidingsplannen wordt vaak een woningtype meerdere keren herhaald. Niet langer wilt u slechts de keuze hebben uit een aantal basiswoningtypen. Een groeiend aantal Nederlanders wil zelf invloed uitoefenen op de architectuur, de indeling en afwerking van de woning. Voor dit belangrijke signaal van de woonconsument is ruimte in Wevershof. Passend bij de opgave om een kleine, bijzondere wijkuitbreiding te maken, worden de tien kavels aangeboden ten behoeve van particulier opdrachtgeverschap. Binnen een aantal randvoorwaarden kunt u uw eigen huis naar eigen idee en leefstijl ontwerpen. Elke kavel is anders en de woonwensen van de toekomstige bewoners zijn divers, waardoor een verscheidenheid van woningen zal ontstaan. Uw droomhuis Zelf het aantal kamers in uw woning bepalen. Hier wordt gewoond, daar wordt geslapen en gewerkt, hier komt de grote woonkeuken. Of juist alles open laten en licht en lucht hun werk laten doen? Maar ook keuzes maken over het aanzien van de woning; welke materialen worden er gebruikt, hoe komt de gevel eruit te zien, welke sfeer ademt straks uw droomhuis uit? Uiteindelijk ontwerpt en bouwt u een woning die helemaal bij u past en contracteert u zelf de benodigde partijen, zoals bijvoorbeeld een architect en aannemer. Bestemmingsplan In het bestemmingsplan zijn door de gemeente de voorwaarden voor de bebouwing en het gebruik van de grond vastgelegd. Alle bouwplannen moeten passen binnen hetgeen in het bestemmingsplan is beschreven, teneinde een bouwvergunning te kunnen verkrijgen. De stedenbouwkundige opzet van het gebied, waarvan de tien kavels onderdeel uitmaken, is gericht op een gevarieerd maar samenhangend en overwegend groen straatbeeld. 9.

10 10. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

11 van kavel naar woning Het aankoop-, ontwerp- en bouwproces kent een aantal vaste stappen, die hieronder worden verduidelijkt. stap 1 initiatief stap 2 A. Het onder optie krijgen van een kavel U bent geinteresseerd in een kavel in Wevershof en neemt contact op met onze makelaar: Bosch Makelaardij in Raalte. Na wat gesprekken heeft u de ideale kavel voor uw droomhuis gevonden. U neemt een optie op de kavel en sluit een voorlopige koopovereenkomst met Synchroon en u betaalt binnen de gestelde termijn een waarborgsom. In deze overeenkomst staan twee deadlines genoemd. Binnen 3 maanden na ondertekenen dient het Voorlopig Ontwerp gereed te zijn en binnen 6 maanden dient de omgevingsvergunning te zijn aangevraagd. Deze deadlines zijn belangrijke voorwaarden bij het aangaan van de overeenkomst. ontwerp B. Schetsontwerp C. Voorlopig en definitief ontwerp Ongetwijfeld zult u allerlei ideeën hebben bij uw droomwoning. Nu is het belangrijk deze ideeën en wensen te inventariseren en om te kijken of deze woonwensen passen binnen de mogelijkheden van de voorgeschreven randvoorwaarden (bestemmingsplankaders, het kavelpaspoort, etc.) U gaat op zoek naar een architect en/of aannemer om uw dromen te vertalen in tekeningen. De door u gekozen architect en/of aannemer maakt een schetsontwerp dat na uw goedkeuring desgewenst wordt getoetst door de beoordelende instantie bij de gemeente. Uw architect en/of aannemer werkt binnen 3 maanden na ondertekening koopovereenkomst het schetsontwerp uit naar een voorlopig ontwerp dat wordt geënt op de voorgeschreven uitgangspunten. Vervolgens wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarbij de realisatie van uw woning weer een stapje dichterbij is gekomen. 11.

12 min 4.0 m min 30 max 6 max 8.0 m max 8.0 m max 12.0 m stap 3 Bouwvoorbereiding en realisatie 3.0 m 4. m min 4.0 m D. Bouwaanvraag E. Bouwvoorbereiding F. De bouw Uw architect en/of aannemer dient namens u de omgevingsvergunning in bij de gemeente op basis van het definitief ontwerp. De bouwaanvraag dient binnen 6 maanden na ondertekenen van de overeenkomst ingediend te zijn bij de gemeente Raalte. In de gemeente Raalte is geen Welstand meer sinds januari 2016, dus uw woning dient slechts te voldoen aan het gestelde in het bestemmingsplan. Binnen uiterlijk 6 weken na onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning dient de levering van de kavel bij de notaris plaats te vinden. U betaalt de volledige koopprijs (minus de reeds betaalde waarborgsom) en u bent eigenaar van de kavel. De kavel wordt in bouwrijpe staat aan u geleverd. Op basis van het goedgekeurde, definitieve ontwerp, bestek en tekeningen kan uw aannemer beginnen met de bouwvoorbereidingen. De kavel is in bouwrijpe staat en derhalve gereed om bebouwd te worden. Na het onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning (in de regel is dit, wanneer geen beroep wordt aangetekend, 14 weken na indiening) kan na betaling en levering worden gestart met de bouw. Professioneel toezicht op de voortgang van de bouw wordt aangeraden. 12. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

13 G. Oplevering Uw droomwoning is gereed. Door de aannemer wordt de woning aan u opgeleverd. U kunt beginnen met de inrichting van uw woning. Uw droom wordt werkelijkheid. 13.

14 14. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

15 Bouwen binnen kaders Kavelpaspoort Middels het stedenbouwkundig ontwerp en de inrichting van de openbare ruimte wordt een bepaalde sfeer en kwaliteit nagestreefd. De openbare ruimte wordt aangelegd door Synchroon. Voor de woningen gelden per kavel specifieke spelregels. Deze regels worden vastgelegd in een kavelpaspoort. Daarbij gaat het onder meer om de maximum afmetingen en bouwhoogte van de woning, de plaats van de woning op de kavel, het bebouwingsoppervlakte en eventuele extra eisen ten aanzien van de architectuur en de erfafscheidingen. eigen woning te (laten) ontwerpen, geheel naar uw persoonlijke wensen. Tevens ontvangt u een technisch kavelpaspoort waarop de positie is aangegeven van de aansluiting op het riool en de locatie waar de nutsvoorzieningen (kabel, elektriciteit, etc.) binnenkomen op de kavel. Hier kunt u rekening mee houden bij het ontwerpen van uw woning binnen de grenzen van het bouwvlak. Dit kavelpaspoort ontvangt u bij aankoop van de kavel. Binnen de grenzen van het kavelpaspoort bestaan ruimschoots mogelijkheden om uw WEVERSHOF 1.

16 1,7m 2,00m 10,3 wortelgoed 3 kwetsbaar vrnl bij wortelgoed 4 7 1,00m 22,00 potkweek kluit 4 trage groeier Glansmispel 1,7m 2,00m(Photinia) 19,30 3 grondverbetering niet nodig ERFAFSCHEIDINGEN OVERZICHT DROOMWEIDE 1,0m 1,7m 62,0 3 1,00m 17,00 kluit 0,7m 4 wordt niet heel dicht, beplanting wel breed aanslaan potkweek is groter 3 kwetsbaar vrnl bij wortelgoed 2,00m 2,00m indicatie erfafscheidingen Bodegraven 6,00 kluit 0,7m 3 4 1,7m 90,00 3 OeverZaaijer 3 grondverbetering niet nodig Conifeer (Leylandi) aanslaan potkweek beplanting is groter Beukenhaag haagtype &(Fagus hoogtesylvatica (groen)) prijs p stuk * spec. breedte aantal per m' breedte aantal per m' opmerkingen 1,00m 1,00 0,0m prijs p1,30 m1 wortelgoed enkele EIDE dubbele 1,00m 1,2m rij 4 rij 7 2,00m 40,00 0,0m 4 1,00m 1,2m,90 potkweek 4 7 KANT EN KLAAR HAAG WINTERGROENE 0,0m Mobiscreen Hedera lauraceracus 'Caucasica') Laurierkers (Prunus 0,0m 4 (Photinia) Glansmispel 1,7m 10,3 3 kwetsbaar wortelgoed 1,20m 2,00m x 1,00m 130,00 1,00m 17,0 wortelgoed kluit 44 1,00m 17,00 0,7m wordt niet vrnl heelbij dicht, wel breed 1,7m 19,30 3 grondverbetering niet nodig 1,20m x 1,80m 170,00 1,80m 2,00m 29,0 potkweek kluit ,00m 6,00 0,7m aanslaan potkweek beplanting is groter 1,20m x 2,20m 24,00 0,7m 4 wordt niet heel dicht, wel breed ,7m 3 4 (Taxus baccata) Venijnboom Conifeer Mobiscreen Hedera (bont) 1,00m (Leylandi) 22,00 kluit 4 trage groeier prijs p m1 breedte aantal per m' aantal per m' opmerkingen 1,00m 1,00 0,0m 1,20m 1,80m 180,00 1,0m x 1,7m 62,0 kluit 3 KANT EN KLAAR HAAGbreedte dubbele rij enkele rij 2,00m 2,00m 40,00 0,0m 1,7m 90,00 kluit 34 Mobiscreen Hedera * genoemde prijzen zijn indicatief en exlcusief kosten voor plaatsen, kraankosten en grondverbetering 1,20m x 1,00m 130,00 Glansmispel Beukenhaag(Photinia) (Fagus sylvatica (groen)) 1,20m x 1,80m 170,00 1,00m 1,2m 1,30 wortelgoed 4 7 1,00m 17,00 0,7m 4 wordt niet heel dicht, wel breed 4 AANDACHTSPUNTEN 1,20m x 2,20m 24,00 1,00m 1,2m,90 potkweek ,00m 0,7m 3 4 plant in driehoeksverband op een afstand van ca 30 cm. 6,00 zet er altijd paal met draad tussen (of een klein simpel hekwerkje) om te voorkomen dat mensen er dwars doorheen lopen en de haag dus beschadigd raakt en moeilijk op gang komt Mobiscreen Hedera (bont) 2,00m 10,3 3 (na aanplant) op kwetsbaar vrnl bij wortelgoed 1,7m bij hagen van 1 meter hoog, advies om plantmaat aan tewortelgoed planten en terug te snoeien 1 meter hoogte 1,20m x 1,80m 180,00 4hagen advies om plantmaat 1.80 (of 1.7) 200 trage groeier 2,00m potkweek op meter hoogte, in de loop van de grondverbetering nodighoogte prijs p19,30 m1 1,7m bij hoge aan te planten terug te snoeien de rest groeit tijd wel bij naar niet 2 meter 3 aanslaan potkweek beplanting is groter HAAG *KANT EN KLAAR genoemde kosten voor plaatsen, kraankosten en grondverbetering 3 prijzen zijn indicatief en exlcusief Mobiscreen Hedera n en grondverbetering De Kant & Klaar Haag is echt Conifeer (Leylandi) 1,20m x 1,00m 130,00 AANDACHTSPUNTEN 1,00mx 1,80m 1,00 0,0m een fantastisch product. 1,20m 170, plant in driehoeksverband op een afstand van ca 30 cm. 2,00m 40,00 0,0m 4 Het zorgt dat de tuin direct 1,20m x 2,20m 24,00 4 paal met draad 7 klein simpel hekwerkje) zet er altijd tussen (of een om te voorkomen dat mensen er dwars doorheen lopen en de haag dus beschadigd raakt en moeilijk op gang komt een groene uitstraling heeft. bij hagen van(photinia) 1ermeter advies omen plantmaat aan te planten en terug te snoeien omen dat mensen dwarshoog, doorheen lopen de haag dus beschadigd raakt en moeilijk op gang komt (na aanplant) op 1 meter hoogte Glansmispel Mobiscreen3 Hedera (bont) Ook de enorme keuze in (of 1.7) 200kwetsbaar vrnl bijterug wortelgoed terug tehoge snoeien (na advies aanplant) 1 meter hoogte bij hagen omop plantmaat 1.80 aan te planten te snoeien de tijdniet welheel bij naar meter hoogte 1,00m 17,00 0,7m op meter hoogte, de rest groeit in de loop vanwordt dicht,2 wel breed 1,20m op x 1,80m 180,00 3 meter hoogte, in de loop van de grondverbetering nodig e snoeien de rest groeit tijd wel bij naar niet 2 meter hoogte 2,00m ,00 0,7m 3 4soorten maakt dat ik in aanslaan potkweek beplanting is groter mijn tuinontwerpen eigenlijk * genoemde prijzen zijn indicatief en exlcusief kosten voor plaatsen, kraankosten en grondverbetering niet meer zonder wil. beukenhaag 1,00m Kant & Klaar Haag is echt beukenhaagde1,00m prijs p m1 0,0m een fantastisch product. AANDACHTSPUNTEN KANT EN KLAAR HAAG Jurgen Smit 0,0m 4 Het zorgt dat de tuin direct plant in driehoeksverband op een afstand van ca 30 cm. Mobiscreen Hedera Tuinspecialist zet er altijd paal met draad tussenheeft. (of een klein simpel hekwerkje) te voorkomen dat mensen er dwars doorheen lopen en de haag dus beschadigd raakt en moeilijk op gang komt een groene uitstraling 1,20m x 1,00m 130,00 omhaagbeuk bij hagen van 1 meter hoog,keuze advies aan te planten en terug te snoeien (na aanplant) op 1 meter hoogte Ook de enorme in om plantmaat ,20m x 1,80m 170,00 0,7m 4 wordt niet heel dicht, wel breed bij hogex hagen advies om plantmaat 1.80 (of 1.7) 200 aan te planten terug te snoeien op 1.80 meter hoogte, de rest groeit in de loop van de tijd wel bij naar 2 meter hoogte 1,20m 2,20m 24,00 0,7m 3 4soorten maakt dat ik in Het Kant & Klaar mijn tuinontwerpen eigenlijk Mobiscreenniet Hedera meer(bont) zonder wil. 1,20m x 1,80m systeem 180,00 Jurgen Smit * genoemde prijzen zijn indicatief en exlcusief kosten voor plaatsen, kraankosten en grondverbetering Tuinspecialist nen behalve in een vorstpede Kant & Klaar Haag bestaat AANDACHTSPUNTEN een hoogwaardige hek plant inuit driehoeksverband op een afstand vanriode ca 30het cm.gehele jaar worden Carpinus haag geplaatst. De hagen om kunnen werkpaal metmet 10 jaar garantie. zet er altijd draad tussen (of een klein simpel hekwerkje) te voorkomen dat mensen er dwars doorheen lopen en de haag dus beschadigd raakt en moeilijk op gang komt Productoverzicht Kant & Klaar Haag bij hagen 1 meter hoog, zijn advies om plantmaat aan teals planten en terug te snoeien (na aanplant) op 1 meter hoogte zowel aan ijzeren houten Devan haagelementen met Hagen Hedera (klimop) 120x100 (LxH) 120x180 (LxH) 120x220 (LxH) bij hogeeen hagen advies om op plantmaat 1.7) worden 200 aan bevestigd te planten door terug te snoeien op 1.80 meter hoogte, de rest groeit in de loop van de tijd wel bij naar 2 meter hoogte betonschaar hoogte1.80 of (of palen breedte, op maat te knippen. n en grondverbetering De hagen staan in een biologisch afbreekbare bak en kun- middel van speciale ontworpen beugels. Carpinus haag omen dat mensen er dwars doorheen lopen en de haag dus beschadigd raakt en moeilijk op gang komt Productoverzicht Kant & Klaar Haag Houten bakken terug te snoeien (na aanplant) op 1 meter hoogte Hagen Hedera (klimop) 120x100 (LxH) 120x180 (LxH) 120x220 (LxH) e snoeien op 1.80 meter hoogte, de rest groeit in de loop van de tijd wel bij naar 2 meter hoogte beukenhaag 1,80m beukenhaag 1,80m Carpinus betulus (haagbeuk) Fagus sylvatica (beukhaag) Photinia fraseri Red Robin Pyracantha Darts Red (vuurdoorn) Hedera Glacier Hedera Goldchild Hedera Green Ripple 100x100 (LxH) 100x100 (LxH) 120x100 (LxH) 100x100 (LxH) 120x180 (LxH) 120x180 (LxH) 120x180 (LxH) Hardhouten bak Europees houten bak Europees houten bak wordt. Links de haag zoals deze geleverd Houten bakken Beukhaag 16. era W Haagbeuk 100x9cm 100x17cm Vuurdoorn IEUW NUniek Poorten 144x40x40 cm* 14x40x40 cm* 14x60x0 cm* Fortinet poort Groen band tbv poort 100x17cm Hedera Glacier dorpsboomgaard en bos ø48mmx370mm ø48mm ø48mm 300mm 100x9cm W NIEUtussen W wonen NIEU Glacier NIEU Fortinet poort Groen band tbv poort ø48mmx370mm ø48mm ø48mm 300mm W U NIE Hardhouten bak Europees houten bak Europees houten bak 120x1 (LxH) 120x1 (LxH) *zonder of met haagelement 144x40x40 cm* 14x40x40 cm* 14x60x0 cm* Palen & Beugels IJzeren paal ø48mm x 170mm ø48mmx2600mm IJzeren tussenbeugel IJzeren eindbeugel Hardhouten paal 270mm Verzinkte beugel voor houten paal (4 per haagelement) 100x100 (LxH) 100x100 (LxH) 120x100 (LxH) 100x100 (LxH) 120x180 (LxH) 120x180 (LxH) 120x180 (LxH) Palen & Beugels IJzeren paal ø48mm x 170mm ø48mmx2600mm IJzeren tussenbeugel IJzeren eindbeugel Hardhouten paal 270mm Verzinkte beugel voor houten paal (4 per haagelement) Haag in *zonder of met haagelement bak hardhouten Rechts dezelfde haag na een groeiseizoen. in diverse soorten/hoogtes verkrijgbaar Poorten 120x1 (LxH) 120x1 (LxH) Carpinus betulus (haagbeuk) Fagus sylvatica (beukhaag) Photinia fraseri Red Robin Pyracantha Darts Red (vuurdoorn) Hedera Glacier Hedera Goldchild Hedera Green Ripple Green Ripple Goldchild W W NIEU W NIEU NIEU Green Ripple Goldchild W N I EU W NIEU W N I EU

17 voorbeeld kavelpaspoort Inspiratiedocument Door middel van het inspiratiedocument schetsen wij mogelijke in vul-lingen van de verschillende kavels. Om de kwaliteit van de openbare ruimte recht te doen, hebben wij de voorkeur voor een ontwerp van de specifieke woning die past bij de verschillende woonsferen die ontstaan. U kunt één en ander vinden in het inspiratiedocument dat te downloaden is op de website www. wevershofheino.nl. U bent vrij hiervan af te wijken. Erfafscheidingen In dit plan wordt beplanting (hagen) aangebracht op de erfgrenzen, aan die zijden van de kavel die grenzen aan het openbaar gebied (conform kavelpaspoorten); De aangelegde erfascheidingen dienen in stand te worden gehouden en onderhouden door de koper/eigenaar; De erfafscheidingen tussen de kavels onderling worden door de kopers/eigenaren van de kavels in gezamenlijk overleg aangebracht. Voor deze kavelscheidende erfafscheidingen is geen materiaal voorgeschreven, maar beplanting (haag) past het beste bij het planconcept en bij de overige erfafscheidingen; In het kavelpaspoort en de akte van levering staan de exacte spelregels omtrent de erfafscheidingen omschreven. Parkeren Er dienen minimaal 2 parkeerplaatsen op de kavel gerealiseerd te worden. WEVERSHOF 17.

18 18. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

19 voorbeeld kavelpaspoort WEVERSHOF 19.

20 20. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

21 duurzaamheid Om uw toekomstige woning te realiseren dient u te voldoen aan de wettelijke eisen t.a.v. gezondheid, comfort en energiezuinigheid zoals deze zijn opgenomen in het Bouwbesluit. Deze betreffen echter minimum eisen. gegarandeerd. Daarnaast hebben veel duurzame maatregelen als voordeel dat deze ook een positief effect hebben op de gezondheid en het comfort van uw woning. Naast de verwachting dat u uw woning realiseert met in achtneming van enkele duurzaamheidmaatregelen is het toepassen van milieukundige maatregelen ook lonend. Door stijgende energieprijzen zullen de energiekosten een steeds groter onderdeel gaan uitmaken van uw woonlasten. Aangezien u uw woning voor een langere termijn realiseert, kan het stellen van hogere eisen er toe leiden dat de energiebehoefte wordt beperkt waardoor ook de betaalbaarheid van de woonlasten in de toekomst wordt WEVERSHOF 21.

22 22. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

23 KIEZEN VOOR CONCEPTWONING... Het ontwikkelen van een eigen woning is een leuk en dynamisch proces. Het is echter geen alledaags werk en kan daardoor wellicht soms wat overweldigend zijn. Synchroon heeft daarom voor deze locatie Groothuis benaderd om een aantal concept woningen uit te werken die passen bij de locatie en passen binnen het bestemmingsplan. mooigroothuis biedt een ruim, comfortabel huis dat volledig aan uw wensen en gemak aangepast kan worden. Van een extra uitbouw voor een woonkeuken tot kleur van de tegels in de badkamer. De woningen zijn compleet, maar kunnen nóg completer gemaakt worden. Na het eerste gesprek met de makelaar, wordt u uitgenodigd door Groothuis om de woning door te spreken en de mogelijkheden te verkennen. Groothuis heeft een eigen showroom waar u alle onderdelen van de woning kunt bekijken en al kunt ervaren hoe het moet voelen om in uw eigen mooigroothuis te wonen. Na het sluiten van de koopovereenkomst en het uitwerken van de tekeningen door Groothuis, kan de omgevingsvergunning worden aangevraagd. Na verlening van de omgevingsvergunning kunt u de financiering aanvragen en start Groothuis de werkvoorbereiding op. Als de grond in uw bezit is, start de bouw. In het hele traject wordt u ontzorgd door Groothuis, maar bent u degene die de keuzes maakt. WEVERSHOF 23.

24 24. Uniek wonen tussen dorpsboomgaard en bos

25 Een aantal zaken op een rij Bestemmingsplan In het bestemmingsplan zijn door de gemeente de voorwaarden voor de bebouwing en het gebruik van de grond vastgelegd. Alle bouwplannen moeten passen binnen hetgeen in het bestemmingsplan is beschreven, teneinde een bouwvergunning te kunnen verkrijgen. Brochure Deze brochure is geen contractstuk. Het heeft een informatief karakter en is met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door diverse partijen zoals gemeente en stedenbouwkundige. Aan de inhoud, beelden, maatvoering, kleurstellingen en dergelijke kunnen geen rechten worden ontleend. Op basis van de informatie bieden wij u de mogelijkheid uw interesse aan de makelaar kenbaar te maken. Bij aankoop van een kavel ontvangt u van de makelaar alle contractstukken. Eigendomsoverdracht Op de leveringsdatum worden in het algemeen twee akten getekend: de akte van eigendomsoverdracht en de hypotheekakte. De eigendoms-overdracht geschiedt door middel van een zogenaamde akte van levering bij de notaris. In de koopovereenkomst wordt aangegeven op welke termijn de eigendomsoverdracht uiterlijk plaats dient te vinden. Kavelpaspoorten Naast de spelregels die voor alle woningen en/of kavels van toepassing zijn, zijn er ook een aantal spelregels die gelden voor een specifieke woning op een specifieke kavel. Deze regels worden vastgelegd in een kavelpaspoort. Daarbij gaat het onder meer om de maximum afmetingen en bouwhoogte van de woning, de plaats van de woning op de kavel, het bebouwingsoppervlakte en eventuele extra eisen ten aanzien van de erfafscheidingen. Koopovereenkomst In de koopovereenkomst zijn de voorwaarden (rechten en plichten) opgenomen waaronder de aankoop door u en de verkoop door ons van de kavel wordt gesloten. Bij de koopovereenkomst ontvangt u een aantal bijlagen die hiermee een onverbrekelijk geheel vormen. Waarborgsom Tot meerdere zekerheid voor de nakoming van uw verplichtingen bent u verplicht om na aankoop van een kavel een waarborgsom bij de notaris te storten. Het stellen van een vervangende bankgarantie is niet mogelijk. De waarborgsom wordt verrekend bij de levering van de grond bij de notaris. WEVERSHOF 2.

26 Bosch Makelaardij de Plas CS Raalte T: info@boschmakelaardij.nl Wevershof is een ontwikkeling van:

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG Kant & Klaar Groenconcepten THE ORIGINAL KAN T & K LAAR HAAG Haagbeuk De kwekerij De Kant & Klaar Haag wordt geproduceerd in moderne kwekerijen, gelegen op diverse locaties in binnen en buitenland. Voordat

Nadere informatie

Kant & Klaar. Groensystemen K AN T & K LAAR HAAG. Mobiroof Kant & Klaar Haag NoiStop

Kant & Klaar. Groensystemen K AN T & K LAAR HAAG. Mobiroof Kant & Klaar Haag NoiStop K AN T & K LAAR HAAG Kant & Klaar Groensystemen DIRECT PRIVACY Mobiroof Kant & Klaar Haag NoiStop Haagbeuk Meteen een groen resultaat Kant & Klaar Haag De Kant & Klaar Haag bestaat kunnen behalve in een

Nadere informatie

Kant & Klaar Haag. MobiRoof. NoiStop. Kant & Klaar. Groensystemen

Kant & Klaar Haag. MobiRoof. NoiStop. Kant & Klaar. Groensystemen Kant & Klaar Haag MobiRoof NoiStop Kant & Klaar Groensystemen Kant & Klaar Haag Direct een groene afscheiding De Kant & Klaar Haag bestaat uit een hoogwaardig hekwerk met 10 jaar garantie. De haagelementen

Nadere informatie

BEMESTING T.B.V. HAAGBEPLANTING.

BEMESTING T.B.V. HAAGBEPLANTING. 91.50.03.E 1 16 BEPLANTING 16.30 GRONDVERBETERING 16.30.10-a BEMESTEN, MESTSTOF 0. BEMESTEN Hoeveelheid: op aanwijzing leveranciers bemesting Frequentie: 1 maal na aanleg en 1 maal bij aanvang volgend

Nadere informatie

Bouwen binnen kaders. Mijn droomvilla in Tuindorp Baarschot

Bouwen binnen kaders. Mijn droomvilla in Tuindorp Baarschot vrije kavels inhoudsopgave Mijn droomvilla in Tuindorp 4 Bouwen binnen kaders 5 Van kavel naar woning 6 De spelregels 8 Voorbeeld kavelpaspoort 11 Bouwrijpe kavel 12 Aanvullende voorwaarden 13 Duurzaamheid

Nadere informatie

PROCESDOCUMENT WEVERSHOF

PROCESDOCUMENT WEVERSHOF PROCESDOCUMENT WEVERSHOF Versie 1.0 06-10-2016 Bijlages: Inspiratiedocument - d.d. september 2016 Kavelpaspoorten - d.d. 2 juni 2016 Technische kavelpaspoorten - d.d. 3 oktober 2016 Situatietekening -

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Kant & Klaar Haag. MobiRoof. NoiStop. Kant & Klaar. Groensystemen

Kant & Klaar Haag. MobiRoof. NoiStop. Kant & Klaar. Groensystemen Kant & Klaar Haag MobiRoof NoiStop Kant & Klaar Groensystemen NIET JAREN WACHTEN OP UW PRIVACY Kant & Klaar Haag Direct een groene afscheiding Een direct groene omgeving én privacy zijn twee punten die

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

stap pen plan www.architectenkavels.nl Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden

UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN. Waar woonwensen werkelijkheid worden UW DROOMWONING IN TIEN STAPPEN Waar woonwensen werkelijkheid worden 1 2 DROOMPLEK GEVONDEN? OF ZOEKT U NOG? HOE WORDT UW DROOMWONING WERKELIJKHEID? Iedereen heeft dromen. Zeker als het om wonen gaat. Maar

Nadere informatie

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet 06 04 08 1. KAVELOVERZICHT 10 2. ENSEMBLE 3. UITGANGSPUNTEN 12 14 4. WILDEMAET 5. VERKOOPPROCEDURE 6. CONTACT INLEIDING Hier kunnen wonen is uniek Heel soms stuit u

Nadere informatie

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels Vrij en groen wonen in landelijk Echt-Susteren Bouwkavels Welkom Op een van de mooiste plekken van Midden-Limburg, gelegen in het dorp, groeit een prachtige nieuwe woonwijk. Tussen het groen ontstaat Bocage

Nadere informatie

ROGGEL BOUWGROND REPPELVELD

ROGGEL BOUWGROND REPPELVELD ROGGEL BOUWGROND REPPELVELD Algemene ligging Het nieuwe bestemmingsplan "Reppelveld" ligt ten noorden van de bebouwde kom van Roggel. Het plangebied wordt begrensd door de Reppelstraat, voornamelijk bebouwd

Nadere informatie

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis Uweigenhuisbouwen In5stappenvan kavelnaardroomhuis Vanaf het moment dat u een kavel koopt gaat u natuurlijk meteen aan de slag met het realiseren van uw woning. Een uitdaging die vooral leuk, maar ook

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

Zelf bouwen in Roosendaal

Zelf bouwen in Roosendaal Zelf bouwen in Roosendaal Inhoud Zelf bouwen in Roosendaal... 1 Zelf bouwen op t Zand... 1 De voordelen... 2 Hoe gaat dat in zijn werk?... 2 Oriënteren, wat wil ik eigenlijk en kan ik dat realiseren?...

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Aan de belangstellende

Aan de belangstellende Aan de belangstellende Het doet ons genoegen u hierbij de brochure inclusief de prijslijst en bebouwingsmogelijkheden per kavel te mogen aanbieden van het project Create@Müllerpier fase 2; 10 zelfbouwkavels

Nadere informatie

ALMKERK. Fase III: wonen met karakter. Den Doorn. groeit!

ALMKERK. Fase III: wonen met karakter. Den Doorn. groeit! ALMKERK Fase III: wonen met karakter Den Doorn groeit! 2 twee-onder-één-kapwoningen type I 6 twee-onder-één-kapwoningen type II 8 hoek- en tussenwoningen (twee rijtjes van vier) DEN DOORN ALMKERK De afgelopen

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

uw woon droom wordt huis

uw woon droom wordt huis uw woon droom wordt huis... vk 210x297 Het begint allemaal met een vrije kavel... hoogdalem.nl/zelf-bouwen u heeft een scherp beeld van wat u wilt wij hebben dé plek om het te realiseren Sfeervolle woonwijk

Nadere informatie

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Kiest u voor een kavel bestemd voor een geschakelde woning dan staat in het kavelpaspoort expliciet vermeld

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 9 Type woning vrijstaand Oppervlakte ± 722 m² Verkoopprijs 262.700,--

Nadere informatie

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom Voorlopig laatste kavels Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf Bouw nu jouw eigen woondroom Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone De weerspiegeling van je woondroom Broekgraaf

Nadere informatie

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA   haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte LEGENDA kavelnummer grens kavel - openbare ruimte onderlinge vaste kavelgrens kavelgrens n.t.b. (scheiding 2-onder-1-kap) maatwerk kavelgrens mogelijk kavel vrijstaande villa kavel 2-onder-1-kapvilla oppervlakte

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE

SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE SAMEN BOUWEN OP 3 VRIJE KAVELS TE AMEIDE WWW.ZOUWEVELD.NL WELKOM IN AMEIDE Uw woning op maat gemaakt! In Ameide aan de Prinses Marijkeweg liggen een drietal unieke kavels (kavels worden aangeboden door

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND De omgeving Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid!

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! www.wonenindalmeden.nl februari 2018 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

PAGEPARK Kavel 1 Gennep

PAGEPARK Kavel 1 Gennep PAGEPARK Kavel 1 Gennep TE KOOP VRAAGPRIJS 137.000,- v.o.n. Vrijstaand wonen in een huis van je dromen! Deze royale nieuwbouwkavel voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis ligt aan de Kalander in de

Nadere informatie

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 4 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 600 m² Verkoopprijs 210.000,-- vrij op naam Korting energie maximaal 4.000,-- Bouwpeil van

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Noord!

Bouw uw eigen woning in Bos Noord! Bouw uw eigen woning in Bos Noord! www.wonenindalmeden.nl oktober 2016 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo RT is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo De Omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar ca-

Nadere informatie

LANDGOED MAETLAND PASSE-PARTOUT

LANDGOED MAETLAND PASSE-PARTOUT LANDGOED MAETLAND PASSE-PARTOUT Landgoed Maetland waar ligt het? Net even buiten de Gelderse stad Doetinchem ligt ten zuidoosten daarvan het dorp Gaanderen. Aan de rand van Gaanderen, treft u het bijzondere,

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 8 Type woning tweekapper Oppervlakte ± 306 m² Verkoopprijs 86.000,--

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland

Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland Collectief particulier opdrachtgeverschap in de Waalsprong Project Droomhuis De Waalsprong biedt binnen Project Droomhuis de mogelijkheid om zélf uw eigen droomwoning

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Cees Wilkeshuisstraat SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden:

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

Uw droomhuis aan een boomgaard in Nijmegen Noord?

Uw droomhuis aan een boomgaard in Nijmegen Noord? Riante bouwkavels vanaf 565 m2 Uw droomhuis aan een boomgaard in Nijmegen Noord? Bekkersland: rustig wonen aan het groen Wilt u wonen aan een boomgaard in Nijmegen Noord? Aan Bekkersland kan het! Bekkersland

Nadere informatie

Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel

Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel Droomt u weleens van een huis dat aan al uw wensen voldoet? Met volop ruimte voor kamers voor de kinderen, hobby s en het werk? En een mooie tuin op het zuidwesten?

Nadere informatie

Bouw je eigen droomhuis. Particulier opdrachtgeverschap in t Duyfrak. www.tduyfrak.nl

Bouw je eigen droomhuis. Particulier opdrachtgeverschap in t Duyfrak. www.tduyfrak.nl Bouw je eigen droomhuis in t Duyfrak www.tduyfrak.nl juni 2013 t Duyfrak Veel mensen hebben al belangstelling getoond voor t Duyfrak. Niet alleen vanwege de centrale ligging van het plan, nabij de oude

Nadere informatie

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Kiest u voor een kavel bestemd voor een geschakelde woning dan staat in het kavelpaspoort expliciet vermeld

Nadere informatie

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg?

Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? Ben jij klaar voor Sprokkelenburg? 1 Inhoud 3 Waarom bouwen op Sprokkelenburg? 4 Ligging van Sprokkelenburg 6 Het plan Sprokkelenburg 8 Kies uw kavel 8 Zelf bouwen op Sprokkelenburg 9 Stappenplan 11 Kavelpaspoort

Nadere informatie

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP)

landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) landelijk wonen in t Groene Hart RIANTE VRIJSTAANDE WONINGEN IN TER AAR (GEMEENTE NIEUWKOOP) EEN RUSTIGE OMGEVING, MAAR WEL OVERAL DICHTBIJ Ter Aar is een van de kernen van de gemeente Nieuwkoop. Een gemoedelijke

Nadere informatie

Kavel of klusser. Maasdijk 78 Aalst. Vraagprijs ,= KK

Kavel of klusser. Maasdijk 78 Aalst. Vraagprijs ,= KK Kavel of klusser Maasdijk 78 Aalst Vraagprijs 239.000,= KK Waterstraat 23-5301 AH Zaltbommel - tel: 0418 680300 - fax: 0418 680302 E-mail: info@vankesselsmit.nl - internet: www.vankesselsmit.nl Het kavel

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen

Samen bouwen in Diepenveen t Ambtshof Samen bouwen in Diepenveen Midden in het groen en tóch centraal Diepenveen t Ambtshof Enschede Deventer A1 Apeldoorn N332 Diepenveen ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er mooie fietstochten

Nadere informatie

Fase 2. 6 vrije kavels

Fase 2. 6 vrije kavels Fase 2 6 vrije kavels Zes vrije kavels te koop in Vinkeveld Grote ramen tot aan de grond met vrij uitzicht op de tuin? Een ruime hal met een open trap naar een vide op de eerste verdieping? Een bijkeuken

Nadere informatie

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure Vrije bouwkavels De Schulp Informatiebrochure INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE 2 LOCATIE 2 STAAT VAN DE BOUWKAVEL 3 KAVELREGELS 3 KAVELPRIJZEN 5 VERKOOPPROCEDURE 5 NADERE INFORMATIE 6 BIJLAGEN 6 Informatiebrochure

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 1 Oppervlakte 665 m² Verkoopprijs 214200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte vrijstaand 1 laag met kap max 4 m1

Nadere informatie

BOUWKAVELS REPPELVELD, ROGGEL

BOUWKAVELS REPPELVELD, ROGGEL BOUWKAVELS REPPELVELD, ROGGEL UNIEKE KANS OM UW EIGEN DROOMHUIS TE REALISEREN IN EEN RUIMTELIJKE, SPEELSE EN GROENE LEEFOMGEVING MET EEN DORPS KARAKTER. Te koop drie schitterende, ruime privacy biedende

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning KAVELPASPOORT Grote Hondring type B vrijstaande woning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

3 entree van het dorp.

3 entree van het dorp. 1 I H E I N O s e p t e m b e r 2 0 1 I N L E I D I N G N35 Synchroon Ontwikkelaars heeft enige jaren geleden gronden en panden aangekocht aan de Raalterstraat spieker in Heino, de oostelijke entreeweg

Nadere informatie

Kavelpaspoort Barchem Zuid

Kavelpaspoort Barchem Zuid - 1 Kavelpaspoort Barchem Zuid Kavelgegevens De bouwkavel Nummer: 28 Type woning: Vrijstaande woning Oppervlakte: ± 820 m² Verkoopprijs: 233.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning: Goothoogte: Bouwhoogte:

Nadere informatie

BOUWKAVEL Veldstraat 17 Wijk en Aalburg Vraagprijs ,00 kosten koper

BOUWKAVEL Veldstraat 17 Wijk en Aalburg Vraagprijs ,00 kosten koper BOUWKAVEL Veldstraat 17 Wijk en Aalburg Vraagprijs 285.000,00 kosten koper Veldstraat 17, 4261 TA Wijk en Aalburg MOOIE BOUWKAVEL VELDSTRAAT WIJK EN AALBURG Aan de Veldstraat, aan de rand van Wijk en Aalburg,

Nadere informatie

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl De kans van uw leven! Vrije bouwkavel in de woonwijk Bregtdorp te Schoorl. Al jaren op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

KOPERSINFORMATIE DE LAAN ZUID

KOPERSINFORMATIE DE LAAN ZUID KOPERSINFORMATIE DE LAAN ZUID Versie 01-10-2012 De kavels In het plan De Laan Zuid zijn in totaal 72 kavels beschikbaar. De kavels zijn gereed voor uitgifte. Er zijn nog kavels beschikbaar. Er zijn 64

Nadere informatie

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten

Werken met een Architect. Jeroen de Vries Architecten Werken met een Architect Jeroen de Vries Architecten WERKEN MET EEN ARCHITECT Je loopt rond met het idee je droomhuis te gaan bouwen of je huis te laten verbouwen, maar eigenlijk weet je niet precies hoe

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland De Omgeving Nieuw-beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-beijerland. Het dorp Nieuwbeijerland

Nadere informatie

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede 19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede Hier ga ik wonen Wonen aan het water in het groene hart van De Engk Op steenworp afstand gelegen van het centrum van Wijk bij Duurstede, wordt in de wijk

Nadere informatie

Wonen. Dieren 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE

Wonen. Dieren 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE Wonen Dieren in 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE Wonen Dieren in 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN 1 2 3 4 5 6 7 WELKOM

Nadere informatie

Alle seizoenen een heerlijk thuis! Bouw uw eigen huis op een droomlocatie in Ouderkerk aan den IJssel. De Oostkade

Alle seizoenen een heerlijk thuis! Bouw uw eigen huis op een droomlocatie in Ouderkerk aan den IJssel. De Oostkade Alle seizoenen een heerlijk thuis! Bouw uw eigen huis op een droomlocatie in Ouderkerk aan den IJssel. Bouwkavels Aan de Oostkade te Ouderkerk aan den IJssel zijn 3 bouwkavels beschikbaar met oppervlaktes

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid!

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! www.wonenindalmeden.nl juni 2016 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

Samen Bouwen in. Amersfoort Randenbroek Zuid

Samen Bouwen in. Amersfoort Randenbroek Zuid Samen Bouwen in Amersfoort Randenbroek Zuid Welkom in Amersfoort Waar woont u het liefst? In de enerverende dynamiek van een stad? Of juist lekker buitenaf, omgeven door rust en ruimte? Maar waarom zou

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning concept KAVELPASPOORT Grote Hondring type A rijwoning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien?

Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien? Heb jij al een idee hoe jouw huis er uit gaat zien? Aan de Braassem Roelofarendsveen Onderdeel van: Wonen à la Carte Aan de Braassem Wonen aan het water Wonen à la Carte biedt 8 twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

Verkoopbrochure bouwkavels Elsloo

Verkoopbrochure bouwkavels Elsloo Verkoopbrochure bouwkavels Elsloo LOGO GEMEENTE!!!!!! INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. INTRODUCTIE 2 2. DE LOCATIE 2 3. RANDVOORWAARDEN 3 4. KAVELPRIJZEN 4 5. VERKOOPPROCEDURE 5 6. BIJLAGEN 6 Verkoopbrochure bouwkavels

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 7 Oppervlakte 298 m² Verkoopprijs 73200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Plangebied Kavelnummer 6 Oppervlakte 340 m² Verkoopprijs 83500,-- vrij op naam Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Huur- en koopwoningen - Dorpshart Knegsel. Een samenwerking van

Huur- en koopwoningen - Dorpshart Knegsel. Een samenwerking van Huur- en koopwoningen - Dorpshart Knegsel Een samenwerking van Even voorstellen De projectpartners Leefbaarheidsgroep vertegenwoordigd door Jos Schuybroek en Sjaak van Beers Gemeente Eersel: Ad van Gestel

Nadere informatie

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Bouw zelf je eigen droomhuis Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Inhoud 1. Inleiding 2. Van droom naar werkelijkheid: collectief particulier opdrachtgeverschap 3. Je eigen droomhuis

Nadere informatie

Bouw samen woningen aan het groene hart van Oranjeburgh Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Anna van Saksenstraat

Bouw samen woningen aan het groene hart van Oranjeburgh Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Anna van Saksenstraat Bouw samen woningen aan het groene hart van Oranjeburgh Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Anna van Saksenstraat Oranjeburgh Royaal ROYAAL WONEN wonen OP op EIGEN eigen KAVEL kavel Ontwerp de buitenkant

Nadere informatie

wonen in het boerenlint 18 september 2015

wonen in het boerenlint 18 september 2015 HAREN NOORD - het harener holt - oosterweg kavelpaspoort 9 wonen in het boerenlint 18 september 2015 2 kavelpaspoort Voor u ligt kavelpaspoort Het Boerenlint 9. Dit kavelpaspoort is een samenvatting van

Nadere informatie

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Putter 17 3435 RP Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Putter 17 te 3435 RP Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,-- k.k.

Nadere informatie

Nieuwbouwplan De Koekoek

Nieuwbouwplan De Koekoek Sprang-Capelle Nieuwbouwplan De Koekoek S Daar waar gemoedelijkheid, tevredenheid, wonen en werken, inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Dát is wonen in de gemeente Sprang-Capelle, met de vele

Nadere informatie

DROOMVILLA s EXCLUSIEVE KAVELS. In de Luwte II, Drachten

DROOMVILLA s EXCLUSIEVE KAVELS. In de Luwte II, Drachten DROOMVILLA s EXCLUSIEVE KAVELS In de Luwte II, Drachten 2 In de Luwte II is het hart van de nieuwe wijk Drachtstervaart. In dit gebied is een aantal vrije kavels beschikbaar, gelegen op ruime percelen

Nadere informatie

Nedereindseweg 541 kavel A UTRECHT Vraagprijs ,- k.k.

Nedereindseweg 541 kavel A UTRECHT Vraagprijs ,- k.k. Nedereindseweg 541 kavel A UTRECHT Vraagprijs 540.000,- k.k. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving TE KOOP: 2

Nadere informatie

Te Koop. Tongerseweg 318 A, 6215 AC Maastricht. Kenmerken:

Te Koop. Tongerseweg 318 A, 6215 AC Maastricht. Kenmerken: Te Koop Tongerseweg 318 A, 6215 AC Maastricht Kenmerken: Vraagprijs 569.000 k.k. Woonoppervlakte 190 m² Overige inpandige ruimte 82 m² Bruto inhoud 879 m³ Bouwjaar 1997 Perceel 687 m² Kenmerken: Kelder

Nadere informatie

KAVELPASPOORT. Iepenlaan Dubbeldam

KAVELPASPOORT. Iepenlaan Dubbeldam KAVELPASPOORT Iepenlaan Dubbeldam Kavelpaspoort Iepenlaan Dubbeldam oktober 2016 1 Kavelpaspoort Locatie Iepenlaan, Dubbeldam Oktober 2016 Dubbeldam, ooit een zelfstandige gemeente, is een van de mooiste

Nadere informatie

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Het betekent dat u samen met anderen een woningbouwproject

Nadere informatie

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T Theerestraat 105 5271VL, SINT-MICHIELSGESTEL Vraagprijs Soort woning : Type woning : 649.000 k.k. bouwgrond bouwgrond T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Omschrijving:

Nadere informatie

uniek wonen aan een karakteristieke laan

uniek wonen aan een karakteristieke laan Verkoopinformatie Tomatenlaan uniek wonen aan een karakteristieke laan Wateringse Veld Tomatenlaan Wateringse Veld De wijk Wateringse Veld is een nieuwe wijk van Den Haag, een bijzondere en duurzame wijk.

Nadere informatie

BEILEN NAGTEGAEL ALLES IS MOGELIJK!

BEILEN NAGTEGAEL ALLES IS MOGELIJK! BEILEN NAGTEGAEL ALLES IS MOGELIJK! BEILEN Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden

Nadere informatie

VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS

VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS INHOUDSOPGAVE 1. Plankaart en voorbeeldverkaveling 2. Prijslijst 3. Uitgifteregels 4. Koop/optie 5. Notaris 6. Omgevingsvergunning a. Beoordeling b. Kwaliteitsteam c. Sondering

Nadere informatie

Van kavel tot droomhuis:

Van kavel tot droomhuis: stap pen plan Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk van avontuur. Een plek

Nadere informatie

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k.

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k. De Spinde 13 Raalte Vraagprijs: 387.500.-- k.k. 1 Finse houtstapelbouw Houtstapelbouw, of Logbouw Een houten woning heeft een unieke sfeer, is duurzaam en energiezuinig. Houtstapelbouw creëert een huis

Nadere informatie

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo In de parkachtige omgeving van

Nadere informatie

Projectinformatie. New Vennep. Nieuw Vennep

Projectinformatie. New Vennep. Nieuw Vennep Projectinformatie New Vennep Nieuw Vennep VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Inleiding Te koop namens Ballast Nedam, bouwkavels met de mogelijkheid om een passend bedrijfspand te laten bouwen. Ballast Nedam

Nadere informatie