Algemene Dienstverlenings Overeenkomst Kwakkenbergweg (flat 2)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Dienstverlenings Overeenkomst Kwakkenbergweg (flat 2)"

Transcriptie

1 Algemene Dienstverlenings Overeenkomst Kwakkenbergweg (flat 2) ZZG zorggroep, hierna te noemen ZZG, en de ondergetekende opdrachtgever(s) komen overeen dat ZZG op onderstaande voorwaarden de volgende diensten aan opdrachtgever(s) zal leveren, opdat de opdrachtgever zo lang mogelijk zelfstandig woont. Korte beschrijving algemene diensten *) A. Personenalarmering In geval van nood kunt u met een alarmtoestel 24 uur per dag 7 dagen per week direct contact opnemen met de centrale meldkamer van ZZG. Zij schakelen indien nodig professionele hulp in die u thuis bezoekt voor eerste noodhulp, binnen de landelijke kwaliteitsnorm van 30 minuten. In deze dienst zijn begrepen de kosten van installatie en instandhouding alarmtoestel, aansluiting en instandhouding meldbank, plus de eenmalige invoer en jaarlijkse controle gegevens van opdrachtgever. B. Advies en bemiddeling Voor vragen in verband met zelfstandig wonen, (welzijns-) activiteiten en zorg kunt u terecht bij de zorgconsulent van ZZG. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij de receptie van de Vijverhof. C. Ontmoetingsruimte en U kunt 7 dagen per week minimaal 6 uur per dag gebruik maken andere faciliteiten van de ontmoetingsruimte bij woonzorgcentrum Vijverhof. U kunt u onder genot van een drankje buren, wijkbewoners en gasten ontmoeten. De consumpties zijn aantrekkelijk geprijsd. In de ontmoetingsruimte kunnen activiteiten worden georganiseerd. Naast de ontmoetingsruimte hebben huurders ook de mogelijkheid om gebruik te maken van andere voorzieningen zoals huiswinkel, kapper, fysiotherapie en oefenapparaten. D. Bewaking buitenterrein Het terrein rondom de flat wordt bewaakt door surveillanten tussen en uur. E. Afval ophalen Uw huisvuil, plastic afval en oud papier worden opgehaald bij uw appartement en naar de straat gebracht waar de gemeente het laat ophalen volgens het jaarrooster van de gemeente. *) Voor uitgebreide informatie zie bijlage Dienstenbeschrijving ADO Betalingsverplichting opdrachtgever Opdrachtgever betaalt ZZG voor bovenvermelde diensten per automatische incasso: 39,16 per maand. Het tarief wordt jaarlijks per 1 juli aangepast in verband met de inflatie en nacalculatorische kosten, evenwel met een maximum van 5%.

2 Bijkomende verplichtingen opdrachtgever In het belang van een goed verloop van de dienstverlening is opdrachtgever gehouden: Alle wijzigingen in relevante gegevens van zichzelf en mantelzorgers middels het verstrekte mutatieformulier direct door te geven aan ZZG op het moment dat deze bij opdrachtgever bekend zijn. Een vaste analoge telefoonaansluiting aan te houden ten behoeve van de verbinding met de meldbank van ZZG. Bij gewenste verandering in de telefoonaansluiting/-provider contact op te nemen met de ADO-coördinator in verband met de betrouwbaarheid van de verbinding met de meldkamer en eventuele kosten voor herprogrammering van de alarmapparatuur. Indien u verandert van telefooaanbieder-/provider zonder dit te melden, dan kan ZZG professionele alarmopvolging niet garanderen. Zorgvuldig om te gaan met het alarmtoestel (inclusief halszender). Bij schade door onzorgvuldig gebruik of nalatigheid is opdrachtgever aansprakelijk voor reparatie- of vervangingskosten. Het alarmtoestel uitsluitend te gebruiken voor noodsituaties. Bij onnodig gebruik ter beoordeling van ZZG, is ZZG gerechtigd extra kosten in rekening te brengen aan opdrachtgever. Indien na herhaald onnodig gebruik twee schriftelijke waarschuwingen zijn gegeven, is ZZG gerechtigd de levering van de dienst personenalarmering bij opdrachtgever te staken althans op te schorten, zonder dat de betalingsverplichting vervalt. Bij veelvuldig gebruik van dienst personenalarmering een gesprek te houden met ZZG om te bezien of er aanvullende diensten nodig zijn. Bij veelvuldig gebruik binnen een tijdsbestek van 24 uur is ZZG gerechtigd om noodzakelijke maatregelen te treffen. Geen nacht- of extra sloten op de voordeur te gebruiken in verband met toegang tot de woning bij alarmopvolging. Indien u dit toch doet, zal de hulpverlener in geval van alarmering de deur laten forceren, nadat de politie hierover is geïnformeerd. Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor de schade aan de woning die hierbij optreedt. Door ondertekening van de ADO verleent u toestemming aan medewerkers van ZZG om in geval van alarmopvolging uw woning te betreden met gebruik van een loper.

3 Duur overeenkomst Krachtens huurovereenkomst met betrekking tot huur van een appartement van Oosterpoort is opdrachtgever verplicht deze Algemene DienstverleningsOvereenkomst aan te gaan voor de duur van diens huurrecht en eindigt deze overeenkomst dus van rechtswege per datum einde huurrecht. Contractsoverneming ZZG levert de overeengekomen zorgservice in het kader van een samenwerkingsovereenkomst met Oosterpoort. Voor het geval de samenwerking tussen ZZG en Oosterpoort eindigt, wijst Oosterpoort een andere zorgdienstverlener aan. In dat geval wordt aan de opdrachtgever gevraagd in te stemmen met de overdracht van persoonsgegevens aan de nieuwe zorgdienstverlener en de overdracht van de overige rechten en verplichtingen die voortvloeien uit deze overeenkomst. De bijgevoegde dienstenbeschrijving maakt onlosmakelijk deel uit van deze algemene dienstverleningsovereenkomst. Opdrachtgever verklaart deze beschrijving te hebben ontvangen en gelezen. Overeenkomst is in tweevoud ondertekend. Opdrachtgever 1 Namens ZZG Mw. J. te West Locatiemanager Vijverhof Opdrachtgever 2 (indien aanwezig) Appartementnr. Plaats Berg en Dal Plaats Berg en Dal Datum Datum Handtekening Handtekening Voor een goede uitvoering van de huur- en dienstverleningsovereenkomst is het noodzakelijk persoonsgegevens op te nemen in de administratie. Op deze werkwijze zijn de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de zorgconsulent.

4 Dienstenbeschrijving ADO Kwakkenberg flat 1, 2 en bungalows Deze Dienstenbeschrijving behoort bij de Algemene Dienstverleningovereenkomst (ADO). ZZG zorggroep veronderstelt dat u bekend bent met deze Dienstenbeschrijving voordat u de ADO ondertekent. Het doel van deze Dienstenbeschrijving is u een beeld te verschaffen van de inhoud van de diensten uit de ADO, de werkwijze van ZZG zorggroep, hierna te noemen ZZG, en uw verplichtingen. ALARMERING 1. Inhoud dienst In geval van nood in de door u gehuurde woning kunt u met een speciaal alarmtoestel 24 uur per dag 7 dagen per week direct contact opnemen met de centrale meldbank van ZZG. Indien nodig schakelt een medewerker van de meldkamer één van onze professionele hulpverleners in, die u bezoekt voor noodhulp binnen de landelijke kwaliteitsnorm van 30 minuten. Indien nodig kunnen ook andere hulpverleners worden ingeschakeld zoals huisarts of ambulance. Wij verstaan onder nood een situatie waarin acute hulp noodzakelijk is en waarbij deze hulp uitsluitend door middel van een alarmtoestel kan worden ingeroepen. 2. Werkwijze 2.1 Wij leveren of hebben geleverd een alarmtoestel in uw woning. Met alarmtoestel wordt bedoeld een kastje dat permanent is bevestigd in de woning en één draagbare melder (halszender). Een tweede draagbare melder kan apart worden gehuurd of gekocht. Bij aanvang van de bewoning maakt u zelf een testmelding. In de instructie staat beschreven hoe u dit kunt doen. 2.2 In geval van nood kunt u met het alarmtoestel direct verbinding maken met onze meldkamer. Bij een alarmmelding beoordeelt de medewerker van de meldkamer of één van onze professionele hulpverleners moet worden gewaarschuwd. Onze hulpverlener is binnen de landelijke kwaliteitsnorm van 30 minuten na alarmering bij u thuis. Indien nodig kan ook een arts, politie of ambulancedienst worden ingeschakeld. 2.3 Bij veelvuldig gebruik van de dienst alarmering houden wij een adviesgesprek met u om te bezien of er aanvullende diensten nodig zijn. Bij veelvuldig gebruik binnen een tijdsbestek van 24 uur kunnen wij na overleg met de huisarts besluiten om de dienst alarmering tijdelijk stop te zetten. 2.4 Indien u en/of anderen het alarmtoestel onnodig heeft gebruikt (door ons te bepalen), kunnen wij extra kosten in rekening brengen. Na meerdere malen onnodig gebruik geven wij een schriftelijke waarschuwing. Na twee schriftelijke waarschuwingen kunnen wij besluiten om de dienst alarmering te staken althans op te schorten.

5 3. Uw verplichtingen 3.1 Voordat u de woning betrekt, dient u gegevens over u zelf aan ons te verstrekken middels het aanmeldingsformulier meldbank. 3.2 U dient wijzigingen in de relevante gegevens van u zelf direct aan ons door te geven op het moment dat deze bij u bekend zijn. Gebruik hiervoor het mutatieformulier dat u heeft ontvangen. 3.3 U dient zorgvuldig om te gaan met het alarmtoestel. Indien u of anderen schade aan het alarmtoestel veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik of nalatigheid, bent u aansprakelijk voor reparatie- of vervangingskosten. 3.4 Nacht- en/of extra sloten op uw voordeur te verwijderen in verband met toegang tot de woning bij alarmopvolging. Indien u dit niet doet, zal de hulpverlener in geval van alarmering de deur laten forceren nadat de politie hierover is geïnformeerd. U bent zelf verantwoordelijk voor de schade aan de woning die hierbij optreedt. 3.5 Door ondertekening van de ADO verleent u toestemming aan medewerkers van ZZG om in geval van alarmopvolging, uw woning te betreden met gebruik van de loper. 3.6 Een vaste analoge telefoonaansluiting aan te houden ten behoeve van een betrouwbare verbinding met de meldkamer. 3.7 Bij gewenste verandering in uw telefoonaansluiting/-provider contact op te nemen met de ADO-coördinator in verband met de betrouwbaarheid van de verbinding met de meldkamer en eventuele kosten voor herprogrammering van de alarmapparatuur. ADVIES EN BEMIDDELING 4. Inhoud dienst U kunt op verzoek informatie, advies en bemiddeling krijgen voor diensten in verband met het zelfstandig wonen. Gespreksonderwerpen kunnen zijn: a) de inhoud van onze geleverde diensten b) eventuele vragen die u heeft voor aanvullende producten en diensten met betrekking tot lang zelfstandig wonen, zorg en welzijn(sactiviteiten). 5. Werkwijze U kunt bij de receptie van woonzorgcentrum de Vijverhof een afspraak maken met de zorgconsulent voor het hierboven genoemde gesprek. Dit gesprek vindt bij voorkeur plaats bij u thuis, maar kan ook op kantoor plaatsvinden. Tijdens dit gesprek wordt besproken in hoeverre u tevreden bent over de diensten die wij hebben geleverd en in hoeverre u behoefte heeft aan aanvullende producten en diensten. U ontvangt zonodig voorlichtingsmateriaal waarin de mogelijkheden worden aangegeven. Indien u daadwerkelijk aanvullende producten en diensten wilt, kunnen wij tegen betaling optreden als bemiddelaar.

6 6. Aanvullende producten en diensten 6.1 Voor aanvullende producten en diensten die niet worden beschreven in de ADO, kunt u zelf bepalen welke aanbieder u kiest. Het voordeel als u zorg bij ZZG afneemt is dat wij elkaar al kennen. ZZG levert onder meer huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging, activerende en ondersteunende begeleiding en behandeling. 6.2 Indien wij het vanuit veiligheids- en/of professioneel oogpunt niet verantwoord vinden om de hierboven genoemde aanvullende diensten bij u thuis te leveren en indien u naar onze mening een complexe zorgverlening en/of omgeving nodig heeft, zullen wij u maximaal ondersteunen bij het verkrijgen van adequate zorg in uw eigen woning en/of opname in passende zorgvoorziening elders. 6.3 Naast de hierboven genoemde diensten kunnen wij optreden als bemiddelaar voor zorgproducten en gemaksdiensten die worden aangeboden door andere leveranciers. ONTMOETINGSRUIMTE 7. Inhoud U kunt 7 dagen per week minimaal 6 uur per dag gebruik maken van de ontmoetingsruimte. Deze biedt u de mogelijkheid voor het ontmoeten van buren, wijkbewoners en gasten. Consumpties zijn aantrekkelijk geprijsd. In de ontmoetingsruimte kunnen in overleg met de beheerder activiteiten worden georganiseerd door bewoners en/of vrijwilligers. Professionele begeleiding is hierbij mogelijk. 8. Werkwijze Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de ontmoetingsruimte. Door inzet van betaalde medewerkers (en mogelijk ook scholieren en vrijwilligers) zorgen wij er voor dat de bewoners 7 dagen per week minimaal 6 uur per dag gebruik kunnen maken van de ontmoetingsruimte. Indien de ontmoetingsruimte structureel minder vaak en/of minder lang open kan zijn door bezettingsproblemen, dan zullen wij overleggen met (een afvaardiging van) de bewoners van het complex over mogelijke oplossingen. Uitgangspunt bij de beschikbaarstelling van de ontmoetingsruimte voor medegebruik door personen, die niet in het woonzorgcomplex woonachtig zijn, is dat dit medegebruik niet ten koste mag gaan van de dienstverlening aan de bewoners daarvan. 9. Activiteiten Wij stellen de ontmoetingruimte beschikbaar aan bewoners en vrijwilligers om activiteiten te organiseren voor andere bewoners en gasten. Eventuele kosten van deze activiteiten moeten organisatoren zelf in rekening brengen aan de deelnemers.

7 BEVEILIGING 10. Het buitenterrein wordt twee keer per nacht op onregelmatige tijden geïnspecteerd door een professioneel beveiligingsbedrijf. Zij checkt vaste punten en loopt over het terrein. Indien zij openstaande ramen of deuren waarneemt, worden deze indien mogelijk - gesloten en/of worden bewoners gewaarschuwd. Indien nodig worden onbevoegden aangesproken. AFVAL OPHALEN 11. De dienst huisvuil ophalen bestaat uit het ophalen van afval bij de voordeur en verplaatsen naar de straat: Huisvuil blauwe zak: 1 x per 2 weken Plastic : 1 x per maand Oud papier : 1x per maand FINANCIELE ASPECTEN 12. Kosten professionele noodhulp De kosten van professionele noodhulp bij alarmering zijn inbegrepen in het tarief van de ADO. Eventuele vervolghulp wordt apart in rekening gebracht. 13. Tarieven ADO 13.1 De tarieven van de ADO s zijn kostendekkend. De tarieven van de ADO s zijn gebaseerd op levering per adres Wij zullen de tarieven van de ADO s jaarlijks per 1 juli aanpassen in verband met de inflatie en nacalculatorische kosten, met een maximale verhoging of verlaging van 5% per jaar. Voor de inflatie wordt de consumentenprijsindex van het CBS van het voorgaande jaar gehanteerd. Nacalculatorische kosten zijn de werkelijk gemaakte kosten voor het leveren van de diensten uit de ADO in het voorafgaande jaar. 14. Bijkomende kosten 14.1 De kosten voor de eerste programmering van het alarmtoestel zijn voor onze rekening. Indien u een andere telefoonaanbieder-/-provider wilt, zijn de eventuele kosten voor herprogrammering van het alarmtoestel voor uw rekening De telefoonkosten voor verbinding tussen het alarmtoestel en de meldkamer zijn voor uw rekening, inclusief de tweewekelijkse testmelding. 15. Betalingen 15.1 U kunt de kosten uitsluitend betalen met een automatische incasso. Hiervoor ondertekent u een machtiging.

8 15.2 De eerste periode waarover u betaalt, start op de 1 e of 15 e dag van de maand nadat u de Algemene DienstverleningsOvereenkomst hebt ondertekend De laatste periode waarover u betaalt, eindigt op de 14 e of laatste dag van de maand nadat wij uw opzegging van de Algemene DienstverleningsOvereenkomst (mutatieformulier) hebben ontvangen. 16. Consumpties ontmoetingsruimte De tarieven van de consumpties in de ontmoetingsruimte zijn betaalbaar en vergelijkbaar met prijzen in soortgelijke omgevingen.

ABONNEMENT PERSONENALARMERING

ABONNEMENT PERSONENALARMERING ABONNEMENT PERSONENALARMERING (overeenkomst van verhuur en dienstverlening) (1) Ondergetekenden: Thebe Thuiszorg Midden-Brabant B.V., gevestigd te Tilburg en kantoorhoudend aan de Lage Witsiebaan 2a te

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST PERSONENALARMERING STICHTING PERSONENALARMERING HOEKSCHE WAARD

HUUROVEREENKOMST PERSONENALARMERING STICHTING PERSONENALARMERING HOEKSCHE WAARD HUUROVEREENKOMST PERSONENALARMERING STICHTING PERSONENALARMERING HOEKSCHE WAARD Ondergetekenden : Stichting Personenalarmering Hoeksche Waard (hierna te noemen) SPHW, gevestigd te gemeente Binnenmaas en

Nadere informatie

Huurvoorwaarden deelname personenalarmering Gemeente Wijchen

Huurvoorwaarden deelname personenalarmering Gemeente Wijchen BEGRIPPEN: Huurvoorwaarden deelname personenalarmering Gemeente Wijchen In deze voorwaarden wordt verstaan: Malderburch Alarmeringssysteem Overeenkomst Huurder Professionele achterwacht Bereikbare Dienst

Nadere informatie

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T 033-469 20 20 E personenalarmering@beweging3.nl I www.beweging3.nl WZO-064-1113 Basis van Beweging 3.0 Een veilig gevoel! Een veilig gevoel met het Basis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Professionele Alarmopvolging door QuaRijn. Ingangsdatum: nieuwe klanten 1 april 2019 bestaande klanten 1 mei 2019

Algemene Voorwaarden Professionele Alarmopvolging door QuaRijn. Ingangsdatum: nieuwe klanten 1 april 2019 bestaande klanten 1 mei 2019 Ingangsdatum: nieuwe klanten 1 april 2019 bestaande klanten 1 mei 2019 1. Algemeen 1.1. QuaRijn is de aanbieder van professionele alarmopvolging na een oproep via het alarmsysteem. 1.2. QuaRijn werkt samen

Nadere informatie

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T 033-469 20 20 E klantenservice@beweging3.nl I www.beweging3.nl WZO-064-1114 Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Een veilig gevoel! Een veilig gevoel met

Nadere informatie

Aanvraagformulier alarmering CQ5

Aanvraagformulier alarmering CQ5 Aanvraagformulier alarmering CQ5 De heer / Mevrouw / Familie (doorhalen wat niet van toepassing is) Naam/Voorletters Geboortedatum GSM-nummer E-mailadres Rekeningnummer (IBAN) : Verzoekt aansluiting met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden zorgopvolging bij professionele personenalarmering door Zorgstichting t Heem

Algemene Voorwaarden zorgopvolging bij professionele personenalarmering door Zorgstichting t Heem Algemene Voorwaarden zorgopvolging bij professionele personenalarmering door Zorgstichting t Heem 1. Algemeen 1.1. Zorgstichting t Heem is de aanbieder van zorgopvolging bij professionele personenalarmering

Nadere informatie

Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw. Geboortedatum: Straat en huisnummer:

Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw. Geboortedatum: Straat en huisnummer: Mantel-Match OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. De opdrachtgever/cliënt: Naam: Man Vrouw Geboortedatum: Straat en huisnummer: Telefoon: BSN: E-mail: 2. De contactpersoon/mentor/curator/bewindvoerder/gemachtigde:

Nadere informatie

Voorwaarden STMR personenalarmering

Voorwaarden STMR personenalarmering Voorwaarden STMR personenalarmering STMR/Vitras is een merknaam van Santé Diensten B.V., onderdeel van Stichting Santé Partners. Artikel 1 Apparatuur a. STMR verhuurt aan de klant alarmeringsapparatuur

Nadere informatie

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement Folder alarmeringabonnement Alarmerings- abonnement Datum: december 2014 1. Inleiding U overweegt van het alarmeringsabonnement gebruik te maken. Als u dit abonnement afsluit, kunt u bij calamiteiten contact

Nadere informatie

Voorwaarden STMR personenalarmering

Voorwaarden STMR personenalarmering Voorwaarden STMR personenalarmering Artikel 1 Apparatuur a. STMR verhuurt aan de klant alarmeringsapparatuur die bestaat uit een alarmeringsapparaat en draadloze alarmzender. b. STMR installeert en onderhoudt

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Alarmering

Leveringsvoorwaarden Alarmering Leveringsvoorwaarden Alarmering 1. Definities Alarmering mantelzorg: De alarmmelding wordt beantwoord door de alarmcentrale, zo nodig komt een mantelzorger hulp bieden (zie art. 5). Alarmering QuaRijn:

Nadere informatie

versie: 1.0 documenteigenaar: datum vaststelling: evaluatiedatum:

versie: 1.0 documenteigenaar: datum vaststelling: evaluatiedatum: Particuliere zorg & Diensten Leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Personenalarmering Zorg aan Huis versie: 1.0 documenteigenaar: datum vaststelling: evaluatiedatum: Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement Folder alarmeringabonnement Alarmerings- abonnement Datum: februari 2013 1. Inleiding U overweegt van het alarmeringsabonnement gebruik te maken. Als u dit abonnement afsluit, kunt u bij calamiteiten contact

Nadere informatie

Persoonsgegevens 2 e abonnee (indien van toepassing) Achternaam Voorletter(s) Geboortedatum Burgerservicenummer. Keuze alarmopvolging

Persoonsgegevens 2 e abonnee (indien van toepassing) Achternaam Voorletter(s) Geboortedatum Burgerservicenummer. Keuze alarmopvolging Inschrijving Vérian personenalarmering Graag het formulier met blokletters, leesbaar en volledig invullen 1. Persoonsgegevens 1 e abonnee Achternaam man vrouw Voorletter(s) Adres Postcode/woonplaats Geboortedatum

Nadere informatie

Alarmeringen van Rivas Zorggroep Veilig thuis en onderweg

Alarmeringen van Rivas Zorggroep Veilig thuis en onderweg Alarmeringen van Rivas Zorggroep Veilig thuis en onderweg Met één druk op de knop kan ik om hulp vragen als dat nodig is. Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) www.rivas.nl Personenalarmering: thuis

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE ZORGVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE ZORGVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE ZORGVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN U bent de huurder: 1. Mevrouw/De heer Wij zijn de verhuurder: Stichting DrieGasthuizenGroep zorgvriendelijke appartementen, gevestigd

Nadere informatie

Inschrijving Vérian personenalarmering Graag het formulier met blokletters, leesbaar en volledig invullen

Inschrijving Vérian personenalarmering Graag het formulier met blokletters, leesbaar en volledig invullen Inschrijving Vérian personenalarmering Graag het formulier met blokletters, leesbaar en volledig invullen 2. 1. Persoonsgegevens 1 e abonnee Achternaam man vrouw Voorletter(s) Adres Postcode/woonplaats

Nadere informatie

Specifieke leveringsvoorwaarden personenalarmering Vitras

Specifieke leveringsvoorwaarden personenalarmering Vitras Specifieke leveringsvoorwaarden personenalarmering Vitras De navolgende voorwaarden gelden in het bijzonder voor de personenalarmering van Vitras. Hieronder wordt bedoeld met "deelnemer" de huurder van

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang In te vullen door Secuvita monteur Zorgorganisatie Lelie zorggroep Meldbankcode MBK Ticketnummer Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang Met dit Formulier meldt u zich aan voor Personenalarmering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ZorgServicePunt+ bv

Algemene Voorwaarden ZorgServicePunt+ bv Algemene Voorwaarden ZorgServicePunt+ bv Artikel 1: Definities Thuisplatform.nl: een initiatief van ZorgServicePunt+ bv te Arnhem. Eindgebruik(st)er: de natuurlijke persoon, niet handelend in de uitoefening

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang

Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang In te vullen door Secuvita monteur Klantnummer Toestelnummer Zorgorganisatie De Lelie zorggroep Meldbankcode Ticketnummer Aanmeldingsformulier Personenalarmering en Veilige toegang Met dit Formulier meldt

Nadere informatie

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING Artikel 1 Onderwerp van overeenkomst Aanbieder verzorgt voor de klant de dienstverlening m.b.t. persoonsalarmering, te weten: 1.1 Het invoeren van relevante gegevens van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Personen Alarmering Zeeland

Algemene Voorwaarden Stichting Personen Alarmering Zeeland Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de tussen de abonnee en de Stichting Personen Alarmering Zeeland gesloten overeenkomst (hierna te noemen het Abonnement) met

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Alarmering

Leveringsvoorwaarden Alarmering Leveringsvoorwaarden Alarmering 1. Definities Alarmering mantelzorg: De alarmmelding wordt beantwoord door de alarmcentrale, zo nodig komt een mantelzorger hulp bieden (zie art. 5). Alarmering QuaRijn:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD MET PARKEERPLAATS

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD MET PARKEERPLAATS HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD MET PARKEERPLAATS De ondergetekenden: «RegBedr001 gevestigd te «RegBedr021 aan de «RegBedr019, deel uitmakend van Stichting de Alliantie, statutair

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Personenalarmering. Professionele zorg binnen handbereik

Personenalarmering. Professionele zorg binnen handbereik Personenalarmering Professionele zorg binnen handbereik Personenalarmering Hoe werkt personenalarmering? Bij een abonnement op personenalarmering krijgt u thuis de beschikking over: een (hals)zender met

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE MET WONINGAANPASSING

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE MET WONINGAANPASSING HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE MET WONINGAANPASSING VGO-nummer «VGO001i» De ondergetekenden: «RegBedr001» gevestigd te «RegBedr021» aan de «RegBedr019», deel uitmakend van Stichting de Alliantie,

Nadere informatie

Serviceovereenkomst Basis H&V

Serviceovereenkomst Basis H&V Serviceovereenkomst Basis H&V De ondergetekenden, Van der Hulst & Verlaan Financiële Planning en Vermogenscoördinatie B.V. gevestigd aan de Burgemeester Pabstlaan 10 C- 10 te Hoofddorp, 2131 XE te Hoofddorp

Nadere informatie

Dienstverleningsovereenkomst

Dienstverleningsovereenkomst Dienstverleningsovereenkomst Univé West-Drenthe ten aanzien van: Keuze O Paraaf Opdrachtnemer Werkzaamheden van Univé West-Drenthe staan in relatie tot: Arbeidsongeschiktheidsverzekering 1 Partijen Deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

VOORBEELD HUUROVEREENKOMST

VOORBEELD HUUROVEREENKOMST VOORBEELD HUUROVEREENKOMST De ondergetekenden: De..., statutair gevestigd en kantoorhoudende te..., aan de... nr... hierna te noemen: "verhuurder", en 1...., geboortedatum:.. 2...., geboortedatum:.. wonende

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT-

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH-/KLNT- Ondergetekenden, De Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personenalarmering/ Professionele alarmopvolging (versie januari 2018)

Algemene Voorwaarden Personenalarmering/ Professionele alarmopvolging (versie januari 2018) Algemene Voorwaarden Personenalarmering/ Professionele alarmopvolging (versie januari 2018) Artikel 1: Definities 1. Zorgcentrale Noord: 2. Personenalarmering: dienst van Zorgcentrale Noord (ZCN) te Meppel

Nadere informatie

Het gehuurde is uitsluitend bestemd om voor huurder en de leden van zijn huishouden als woonruimte te dienen.

Het gehuurde is uitsluitend bestemd om voor huurder en de leden van zijn huishouden als woonruimte te dienen. De ondergetekenden: De Chr. woningstichting De Goede Woning, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Rijssen, Jan ter Horststraat nr. 5, hierna te noemen: "verhuurder", Naam Geboortedatum Hierna te noemen:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning

Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning Overeenkomst Huishoudelijke Ondersteuning, locatie... gevestigd te..., bij het aangaan van deze overeenkomst vertegenwoordigd door mevrouw M.A.C. van der Valk, hierna te noemen de zorgaanbieder en mevrouw/de

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT

Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT Huurovereenkomst voor zelfstandige niet-geliberaliseerde woonruimte nummer OGEH/KLNT Ondergetekenden, De stichting Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin

Nadere informatie

Algemene voorwaarden personenalarmering, versie juni 2015

Algemene voorwaarden personenalarmering, versie juni 2015 Algemene voorwaarden personenalarmering, versie juni 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Aanbieder: Consyst B.V. 1.2 Alarmapparaat: het apparaat waarmee Klant een spreek-/luisterverbinding kan opbouwen met het

Nadere informatie

Modelcontract tijdelijke verhuur onzelfstandige woonruimte (juli 2016)

Modelcontract tijdelijke verhuur onzelfstandige woonruimte (juli 2016) Modelcontract tijdelijke verhuur onzelfstandige woonruimte (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de tijdelijke verhuur van onzelfstandige woonruimte. 1 Bij enkele

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5

Algemene voorwaarden. Pagina 1 van 5 Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan DBL administratie gevestigd Orgelpad 5, 3208 DK te Spijkenisse, hierna te noemen opdrachtnemer. Artikel 1. Definities In deze algemene

Nadere informatie

wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: "huurder",

wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: huurder, HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE De ondergetekenden: De..., statutair gevestigd en kantoorhoudende te..., aan de... nr... hierna te noemen: "verhuurder", en 1...., geboortedatum: 2...., geboortedatum:

Nadere informatie

HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE

HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE De ondergetekenden: Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Terneuzen aan de Communicatielaan 2 hierna te noemen: "verhuurder", en 1.,

Nadere informatie

Zorgovereenkomst (no. 3)

Zorgovereenkomst (no. 3) Zorgovereenkomst (no. 3) voor een zorgarrangement 1 zonder verblijf Stichting Ouderenzorg Wilgaerden, verder te noemen Wilgaerden, gevestigd te Hoorn, bij het aangaan van deze overeenkomst vertegenwoordigd

Nadere informatie

Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey

Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey Met dit formulier kunt u de gegevens van uw abonnement voor calarm en/of ckey laten aanpassen. Vul de gegevens met blokletters in en stuur een foto of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten Algemene voorwaarden Janszen Advocaten 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.a. Cliënt: de opdrachtgever of contractpartij van het advocatenkantoor 1.b. Het kantoor: de behandelend

Nadere informatie

Aanvraagformulier Alarmapparaat Pakket C

Aanvraagformulier Alarmapparaat Pakket C ViVa! Ledenservice Parlevinkerstraat 23 1951 AR Velsen-Noord Telefoon: 088 995 88 22 ledenservice@vivazorggroep.nl www.vivazorggroep.nl/ledenservice IBAN: NL46 RABO 0308 0818 97 Aanvraagformulier alarmapparaat

Nadere informatie

Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey

Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey Met dit formulier kunt u de gegevens van uw abonnement voor calarm en/of ckey laten aanpassen. Vul de gegevens met blokletters in en stuur een foto of

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont)

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Huurcontract Zelfstandige woonruimte (inclusief Warmtewet)

Huurcontract Zelfstandige woonruimte (inclusief Warmtewet) Huurcontract Zelfstandige woonruimte (inclusief Warmtewet) De ondergetekenden: De Woningbouwvereniging Oudewater statutair gevestigd en kantoorhoudende te Oudewater aan de Kapellestraat 19 hierna te noemen:

Nadere informatie

Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde. Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest. ZLO Strandgoed_2016_versie Pagina 1

Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde. Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest. ZLO Strandgoed_2016_versie Pagina 1 . Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde Stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest Versienummer: 01-2016 Laatste update: 31 mei 2016 Pagina 1 Zorgleveringsovereenkomst Strandgoed Ter Heijde

Nadere informatie

Modelcontract grote gezinnen zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016)

Modelcontract grote gezinnen zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016) Modelcontract grote gezinnen zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de verhuur aan grote gezinnen. Dit model is gebaseerd op het Aedes

Nadere informatie

ADO Algemene DienstverleningsOvereenkomst

ADO Algemene DienstverleningsOvereenkomst De ondergetekenden: Stichting Dienstencentrum OBG, gevestigd te Nijmegen en kantoorhoudend aan de Professor Cornelissenstraat 2, hierna te noemen OBG, en huurder/eigenaar* (voorl./naam): Mw./Hr.* (* Doorhalen

Nadere informatie

Personenalarmering. Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij

Personenalarmering. Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij Personenalarmering Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij Personenalarmering Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij U bent gevallen en voelt zich niet goed. U kunt niet meer opstaan

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden personenalarmering, versie maart 2017

Algemene leveringsvoorwaarden personenalarmering, versie maart 2017 Algemene leveringsvoorwaarden personenalarmering, versie maart 2017 Artikel 1 Definities 1.1 Aanbieder: Prettig Thuis Wonen 1.2 Alarmapparaat: het apparaat waarmee Klant een spreek-/luisterverbinding kan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst

Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst Algemene voorwaarden bij het aangaan van een begeleidingsovereenkomst Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mei 18

Algemene voorwaarden mei 18 Algemene Voorwaarden Algemeen is opgericht door Daniëlle Lubbers, is gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69879540. Behandelovereenkomst: Diensten: Schriftelijk:

Nadere informatie

Zorg Thuis. Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN

Zorg Thuis. Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Zorg Thuis Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl www.rosengaerde.nl

Nadere informatie

Aanvraagformulier professionele alarmopvolging pakket B. (24x7 uur Professionele alarmopvolging incl. Clavisio sleutelkluis) adres:...

Aanvraagformulier professionele alarmopvolging pakket B. (24x7 uur Professionele alarmopvolging incl. Clavisio sleutelkluis)  adres:... ViVa! Ledenservice Parlevinkerstraat 23 1951 AR Velsen-Noord Telefoon: 088 995 88 22 ledenservice@vivazorggroep.nl www.vivazorggroep.nl/ledenservice IBAN: NL46 RABO 0308 0818 97 Aanvraagformulier professionele

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm Home gebruik kunt maken.

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm Home gebruik kunt maken. 5a3a54b80cb0a Pieter van Foreest Aanmeldformulier Uw gegevens Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm Home gebruik kunt maken. Geboortedatum E-mailadres Straat Huisnummer Toevoeging Postcode

Nadere informatie

Voorwaarden, waaronder door Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., diensten worden verleend

Voorwaarden, waaronder door Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., diensten worden verleend Voorwaarden, waaronder door Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., diensten worden verleend Inhoudsopgave 1. De overeenkomst... 1 2. Aansprakelijkheid... 2 3. Verplichtingen van de Opdrachtgever...

Nadere informatie

Sensire Personenalarmering

Sensire Personenalarmering Sensire Personenalarmering is onderdeel van Sensire. Personenalarmering Stel u bent alleen en er gebeurt iets. Een klein ongelukje. Of u wordt plotseling ziek. Met het betrouwbare personenalarmeringssysteem

Nadere informatie

Modelcontract promovendi zelfstandige woonruimte (juli 2016)

Modelcontract promovendi zelfstandige woonruimte (juli 2016) Modelcontract promovendi zelfstandige woonruimte (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de verhuur aan promovendi. 1 Dit model is gebaseerd op het Aedes model-huurcontract

Nadere informatie

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van artikel 15 van de Leegstandwet

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van artikel 15 van de Leegstandwet Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van artikel 15 van de Leegstandwet --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ondergetekenden

Nadere informatie

Modelcontract tijdelijke verhuur zelfstandige DAEB-woonruimte aan bijzondere doelgroepen (juli 2016)

Modelcontract tijdelijke verhuur zelfstandige DAEB-woonruimte aan bijzondere doelgroepen (juli 2016) Modelcontract tijdelijke verhuur zelfstandige DAEB-woonruimte aan bijzondere doelgroepen (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de tijdelijke verhuur van zelfstandige

Nadere informatie

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ondergetekenden:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: "huurder",

HUUROVEREENKOMST. wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: huurder, HUUROVEREENKOMST Adm.nr: De ondergetekenden: Stichting WoonGoed 2-Duizend Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Reuver gemeente Beesel, aan de Pastoor Vranckenlaan 4, 5953 CP REUVER hierna te noemen:

Nadere informatie

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2018

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2018 Adres Frieswijkstraat 99 3861 BK Nijkerk telefoon 033-2474830 email info@sigma-nijkerk.nl web www.sigma-nijkerk.nl Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2018 Introductie De informatie die wordt gegeven

Nadere informatie

Sociale Alarmering 1

Sociale Alarmering 1 Sociale Alarmering 1 2 Sociale Alarmering Indien haalbaar wil iedereen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Toch kan zich plotseling een situatie voordoen, waarbij

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE GELIBERALISEERD De ondergetekenden: «RegBedr001 gevestigd te «RegBedr021 aan de «RegBedr019, deel uitmakend van Stichting de Alliantie, statutair gevestigd te Hilversum,

Nadere informatie

Personenalarmering. Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen

Personenalarmering. Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen Personenalarmering Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen Inhoudsopgave Wat is personenalarmering? 4 Personenalarmering: 3 abonnementsvormen 5 Abonnement Mantelzorg 5 Abonnement

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT

Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Huurovereenkomst voor zelfstandige woonruimte voor studenten nummer OGEH/KLNT Ondergetekenden, De stichting Stichting Staedion, statutair gevestigd te Den Haag en kantoorhoudende aan het Koningin Julianaplein

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST voor zelfstandige woonruimte. Ondergetekenden:

HUUROVEREENKOMST voor zelfstandige woonruimte. Ondergetekenden: HUUROVEREENKOMST voor zelfstandige woonruimte Larenseweg 32 Postbus 1854 1200 BW Hilversum Telefoon (035) 646 16 00 Ondergetekenden: Dudok Wonen, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Hilversum, Larenseweg

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik daarvan zijn uitsluitend toegestaan indien de ingevulde,

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Personenalarmering en Alarmopvolging

Personenalarmering en Alarmopvolging 2011 Personenalarmering en Alarmopvolging Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet

Nadere informatie

1. Ondergetekenden:... en...

1. Ondergetekenden:... en... OVEREENKOMST VAN OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING U hebt Quatro Assurantie & Adviesgroep v.o.f. ingeschakeld voor het verkrijgen van financieel advies en/of voor de bemiddeling in een of meerdere financiële

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F.

Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F. Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Entropt en Opdrachtgever waarop Entropt deze voorwaarden

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM De ondergetekenden: en, verhuurder, huurder Overwegende dat a. verhuurder eigenaar is van de woonruimte aan de te Amsterdam; b. verhuurder in

Nadere informatie

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Partijen De v.o.f. DROOM VAN ZWOLLE, gevestigd te Zwolle aan het adres Koestraat nr. 35, rechtsgeldig vertegenwoordigd door., hierna te noemen: Droom van Zwolle

Nadere informatie

Overeenkomst tussenschoolse opvang

Overeenkomst tussenschoolse opvang Overeenkomst tussenschoolse opvang Ondergetekende: 1. De hierna omschreven ouder(s), (onder in te vullen) en 2. Stichting Kiekeboe Kinderopvang, hierna te noemen de Stichting, vertegenwoordigd door Mw.

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Alle gegevens zijn verplicht om uw aanvraag af te kunnen ronden. Uw contactpersoon

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Alle gegevens zijn verplicht om uw aanvraag af te kunnen ronden. Uw contactpersoon 5b46062ce2078 / Proteion Aanmeldformulier Uw gegevens Alle gegevens zijn verplicht om uw aanvraag af te kunnen ronden. Geboortedatum E-mailadres Straat Huisnummer Toevoeging Postcode Woonplaats Uw contactpersoon

Nadere informatie

eigen thuis eigen kracht eigen leven

eigen thuis eigen kracht eigen leven eigen thuis eigen kracht eigen leven Visie van mosae zorggroep Eigen thuis, eigen kracht, eigen leven Wij geloven in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de regie van cliënten en de

Nadere informatie

Aanvraagformulier Service-abonnement

Aanvraagformulier Service-abonnement Aanvraagformulier Service-abonnement Hierbij verklaart ondergetekende, de heer en/of mevrouw: Naam: Geboortedatum: Adres: Postcode: Woonplaats: E-mailadres: hierna te noemen: "Abonnee en/of Opdrachtgever",

Nadere informatie

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Zorgcentrale Noord Antwoordnummer 94109 9410 WB Beilen Telefoon: 088-9800953 E mail: pa@zcn.nl Banknummer : NL80 INGB 0667 9632 78 Uw gegevens Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Naam:.. Dhr.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Onder cliënt wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de niet in de uitoefening van een beroep of bedrijf handelende persoon, die alleen of gezamenlijk met een derde een opdracht

Nadere informatie

CALCULUS. verhuur. Hospita overeenkomst. Naam. Adres. Postcode. Woonplaats. Telefoonummer. Hierna te noemen verhuurder en. Naam. Adres.

CALCULUS. verhuur. Hospita overeenkomst. Naam. Adres. Postcode. Woonplaats. Telefoonummer. Hierna te noemen verhuurder en. Naam. Adres. Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoonummer Hierna te noemen der en Naam Adres Postcode Woonplaats E-mailadres Studie richting Tel. Mobiel Tel. Nood BSN Geboortedatum Geboorteplaats Hierna te noemen huurder.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Clavisio Sleutelsysteem (Clavisio sleutelkluis alleen als toegangsoplossing voor de zorg)

Aanvraagformulier Clavisio Sleutelsysteem (Clavisio sleutelkluis alleen als toegangsoplossing voor de zorg) ViVa! Ledenservice Parlevinkerstraat 23 1951 AR Velsen-Noord Telefoon: 088 995 88 22 ledenservice@vivazorggroep.nl www.vivazorggroep.nl/ledenservice IBAN-nummer: NL46 RABO 0308 0818 97 Aanvraagformulier

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST OMKLAPWONINGEN

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST OMKLAPWONINGEN mercatus SAMENWERKINGSOVEREENKOMST OMKLAPWONINGEN De ondergetekenden: De vereniging met volledige rechtsbevoegdheid MERCATUS, gevestigd en kantoorhoudende te Emmeloord, gemeente Noordoostpolder aav het

Nadere informatie

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen:

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen: Beheerovereenkomst Ondergetekende, der van het huidige adres, verklaart hierbij dat De ondergetekende Wonende te Geboren te Gelegitimeerd met op nummer DD/MM/JJJJ,hierna te noemen opdrachtgever Opdrachtgever

Nadere informatie

De GGD Rotterdam Rijnmond zal in 2017 het volgende plusproduct leveren: Plusprod. WMO toezicht C 6.611,-

De GGD Rotterdam Rijnmond zal in 2017 het volgende plusproduct leveren: Plusprod. WMO toezicht C 6.611,- GGD Rotterdam-Rijnmond Staf directie Publieke Gezondheid en Zorí; 33D den IJsSel Cluster Maatschappelijke Ontwikkeling 2 5 NOV 2016 Bezoekadres: Halvemaanpassage 90 3011 DL Rotterdam Postadres: Postbus

Nadere informatie