Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F."

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Entropt V.O.F. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Entropt en Opdrachtgever waarop Entropt deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. 1.2 Deze Algemene Voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met Entropt, voor de uitvoering waarvan door Entropt derden dienen te worden betrokken. 1.3 De toepasselijkheid van eventuele Algemene Voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 1.4 Indien één of meerdere bepalingen in deze Algemene Voorwaarden geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijven de overige bepalingen van deze Algemene Voorwaarden onverkort van toepassing. Entropt en de Opdrachtgever zullen vervolgens in overleg treden om de vernietigde of nietige bepalingen te vervangen, in de geest van deze Algemene Voorwaarden. 1.5 Indien Entropt niet steeds strikte naleving van deze voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn, of dat Entropt het recht zou verliezen om in andere gevallen de strikte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen. 2. Offertes en aanbiedingen 2.1 Alle offertes en aanbiedingen Entropt zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is gesteld. Alle offertes en aanbiedingen van Entropt zijn geldig tot uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het evenement, tenzij anders overeengekomen. Offertes en aanbiedingen van Entropt komen te vervallen indien de termijn tussen het moment van acceptatie van het aanbod en aanvang van het evenement onvoldoende is om redelijkerwijs uitvoering te geven aan de levering van overeengekomen diensten. 2.2 Indien in een offerte of aanbieding diensten worden aangeboden waarbij personeel door Entropt wordt ingeschakeld ter uitvoering van de overeenkomst tussen Entropt en Opdrachtgever, komen de in de offerte vermelde prijzen tot stand op basis van een geschat aantal te werken uren door het door Entropt ingeschakelde personeel. De uiteindelijke totaalprijs voor de overeengekomen diensten komt tot stand op basis van nacalculatie. Deze door Opdrachtgever te betalen totaalprijs bestaat uit de in de offerte afgesproken vaste prijs voor levering van de overeengekomen diensten, vermeerderd met de kosten van het werkelijk aantal gewerkte uren door het door Entropt ingeschakelde personeel. Dit alles tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

2 2.3 Alle in een offerte of aanbieding vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. 2.4 Gedane aanbiedingen en offertes gelden niet automatisch voor toekomstige orders. 3. Contractduur 3.1 De overeenkomst tussen Entropt en Opdrachtgever wordt aangegaan voor de duur van de uitvoering van de overeengekomen diensten, tenzij partijen uitdrukkelijk en schriftelijk anders overeengekomen zijn. 3.2 Is voor de uitvoering van de overeengekomen diensten een termijn overeengekomen of opgegeven, dan is dit nimmer een fatale termijn. Bij overschrijding van een termijn dient Entropt daarbij een redelijke termijn te worden geboden om alsnog uitvoering te geven aan de overeenkomst. Indien een dergelijke termijn betrekking heeft op het leveren van diensten die noodzakelijk zijn voor de organisatie van een evenement, eindigt deze termijn op het moment van aanvang van het evenement. 4. Ingeschakeld personeel 4.1 Entropt draagt er ten tijde van een evenement zorg voor dat er niet meer dan een redelijk aantal werknemers tegelijkertijd werkzaam is, in overeenstemming met de op dat moment redelijkerwijs te verwachten werkzaamheden. Indien ten tijde van een evenement blijkt dat de werkdruk voor het geleverd personeel variabel is, behoudt Entropt zich het recht voor om het aantal ingezette werknemers wanneer nodig te verhogen of te verlagen. Entropt draagt daarbij eveneens zorg voor het nauwkeurig bijhouden van het aantal gewerkte uren door het geleverde personeel, waardoor factureren op basis van nacalculatie mogelijk is. 4.2 Het door Entropt ingeschakelde personeel werkt te allen tijde in opdracht van Entropt, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Betaling aan het door Entropt ingeschakelde personeel, op welke wijze dan ook, geschiedt enkel en alleen door Entropt. 4.3 Het is Opdrachtgever niet toegestaan het door Entropt ingeschakelde personeel te benaderen om in dienst van Opdrachtgever vergelijkbare werkzaamheden te verrichten. Alle contact met door Entropt ingeschakeld personeel geschiedt via Entropt. Indien opdrachtgever geïnteresseerd is in het in dienst nemen van bij deze overeenkomst of eerder door Entropt ingeschakeld personeel, fungeert Entropt daarbij te allen tijde als tussenpersoon en geschiedt dit alleen met toestemming van Entropt. 4.4 Indien Opdrachtgever het in 4.3 bepaalde niet respecteert, is Entropt gerechtigd om aan Opdrachtgever een bedrag in rekening te brengen ter vergoeding van de uitstroom van gekwalificeerd personeel. Deze vergoeding bedraagt ten minste en wordt nader vastgesteld op basis van de ervaring, opleiding en kwaliteiten van het personeelslid in kwestie.

3 4.5 Opdrachtgever draagt kosteloos zorg voor de in redelijkheid gewenste faciliteiten van het door Entropt ingeschakelde personeel. Hieronder worden in ieder geval de sanitaire voorzieningen begrepen. 5. Uitvoering, wijziging, opschorting en opzegging van de overeenkomst 5.1 Opdrachtgever draagt er zorg voor dat alle gegevens, waarvan Entropt aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan Opdrachtgever redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeenkomst, tijdig aan Entropt worden verstrekt. Indien de voor de uitvoering van de overeenkomst benodigde gegevens niet tijdig aan Entropt zijn verstrekt, heeft Entropt het recht de uitvoering van de overeenkomst op te schorten en/of de uit de vertraging voortvloeiende extra kosten volgens de alsdan gebruikelijke tarieven aan Opdrachtgever in rekening te brengen. Entropt is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, die is ontstaan doordat Entropt is uitgegaan van door Opdrachtgever verstrekte onjuiste en/of onvolledige gegevens. 5.2 Indien in aanloop naar of tijdens de uitvoering van de overeenkomst blijkt dat het voor een behoorlijke uitvoering daarvan noodzakelijk is om deze te wijzigen of aan te vullen, dan zullen partijen tijdig en in onderling overleg tot aanpassing van de overeenkomst overgaan. Bij wijziging van de te verlenen diensten zal Entropt daarvan zoveel als mogelijk vooraf prijsopgaaf doen. 5.3 De overeenkomst kan te allen tijde worden opgezegd in gezamenlijke overeenstemming tussen Entropt en Opdrachtgever. Indien de ontbinding aan Opdrachtgever toerekenbaar is, is Entropt gerechtigd tot vergoeding van de schade, daaronder begrepen de kosten, daardoor direct en indirect ontstaan. Bij het annuleren van een order door Opdrachtgever zullen reeds gemaakte kosten, waaronder onder andere begrepen de verrichte werkzaamheden, gereedgemaakte zaken en vervoerskosten, integraal aan Opdrachtgever in rekening worden gebracht. 5.4 Entropt is bevoegd om de nakoming van de overeenkomst te ontbinden of op te schorten indien Opdrachtgever de verplichtingen uit de overeenkomst niet, niet volledig of niet tijdig nakomt. Entropt heeft deze bevoegdheden eveneens indien er na het sluiten van de overeenkomst Entropt ter kennis gekomen omstandigheden goede grond geven om te vrezen dat Opdrachtgever de financiële verplichtingen niet zal nakomen. 5.5 Indien Opdrachtgever zijn uit de overeenkomst voortvloeiende verplichtingen niet nakomt en deze niet-nakoming ontbinding rechtvaardigt, dan is Entropt gerechtigd de overeenkomst terstond en met directe ingang te ontbinden zonder enige verplichting zijnerzijds tot betaling van enige schadevergoeding of schadeloosstelling, terwijl Opdrachtgever, uit hoofde van wanprestatie, wel tot schadevergoeding of schadeloosstelling is verplicht.

4 6. Kluisverhuur 6.1 De artikelen 6.2 t/m 6.9 van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts van toepassing op de overeenkomst tussen Entropt en Opdrachtgever indien onder de overeengekomen dienstverlening is inbegrepen de huur en levering van verplaatsbare kasten met kluisjes die in eigendom zijn van Entropt. 6.2 Opdrachtgever is aansprakelijk voor alle schade die in de aanloop naar of tijdens het evenement aan de kluisjes wordt toegebracht en welke niet redelijkerwijs toe te rekenen is aan (werknemers in dienst van) Entropt. 6.3 Indien met Opdrachtgever overeen wordt gekomen dat de kluisjes worden verhuurd zonder begeleidend personeel van Entropt, wordt aan Opdrachtgever met de levering van kasten met kluisjes eveneens een aantal bossen sleutels geleverd dat gelijk is aan het aantal geleverde kluisjes. Deze sleutelbossen dienen na afloop van het evenement door Opdrachtgever compleet en intact aan Entropt geretourneerd te worden. Indien een sleutelbos incompleet, defect of niet wordt geretourneerd, wordt Opdrachtgever daarvoor een bedrag van 5 euro per sleutelbos in rekening gebracht. 6.4 Bij het leveren van kasten met kluisjes zonder begeleidend personeel van Entropt, wordt Entropt geen partij in de overeenkomst die wordt gesloten tussen Opdrachtgever en de gebruikers van kluisjes. Bij het leveren van deze dienst wordt eveneens meegeleverd een set Algemene Voorwaarden die onderdeel is van de overeenkomst tussen Opdrachtgever en de gebruikers van de kluisjes. Het is Opdrachtgever verplicht om deze Algemene Voorwaarden van toepassing te verklaren op iedere overeenkomst die wordt gesloten tussen Opdrachtgever en de gebruiker van een kluisje. Entropt aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot vorderingen van gebruikers van kluisjes jegens Opdrachtgever die zijn te wijten aan het niet van toepassing verklaren van de door Entropt meegeleverde voorwaarden. 6.5 Bij het leveren van kasten met kluisjes zonder begeleidend personeel van Entropt wordt tevens minimaal één universele sleutel aan Opdrachtgever geleverd, welk aantal bij overeenkomst dient te worden vastgesteld. Bij vermissing van de universele sleutel(s) wordt Opdrachtgever een bedrag van 750,- euro per vermiste universele sleutel in rekening gebracht. 6.6 Indien met Opdrachtgever overeen wordt gekomen dat de kluisjes worden verhuurd zonder begeleidend personeel van Entropt, is Entropt geenszins aansprakelijk voor de aan de gebruiker van de kluisjes en/of Opdrachtgever toe te rekenen vermissing van opgeslagen eigendommen en andere schade die de gebruikers van de kluisjes oplopen en welke in direct verband staat met het gebruik van de kluisjes. 6.7 Indien met Opdrachtgever overeen wordt gekomen dat de kluisjes worden verhuurd zonder begeleidend personeel van Entropt, is Entropt op geen enkele wijze

5 aansprakelijk voor de te innen of geïnde gelden met betrekking tot de verhuur van kluisjes aan gebruikers. 6.8 Indien met Opdrachtgever wordt overeengekomen dat de kluisjes met begeleidend personeel van Entropt worden gehuurd, is de gehele kluisverhuur- en levering als dienst van Entropt aan te merken. In het geval van deze dienstverlening is Entropt verantwoordelijk voor de afhandeling van schadeclaims van gebruikers, het innen van gelden en alle overige werkzaamheden die met de exploitatie van de kluisjes gepaard gaan. Artikel 6.2 blijft in deze situatie echter onverkort van toepassing. 6.9 Indien met Opdrachtgever wordt overeengekomen dat de kluisjes met begeleidend personeel van Entropt worden gehuurd, wordt bij overeenkomst bepaald welk bedrag of percentage van de totaal geïnde gelden met betrekking tot de verhuur van kluisjes aan gebruikers aan Opdrachtgever zal worden betaald. Dit bedrag wordt als kickback aangemerkt en in dit bedrag zit de BTW à 21% te allen tijde al inbegrepen, in afwijking van het in artikel 2.3 bepaalde. 7. Aansprakelijkheid 7.1 Indien Entropt aansprakelijk mocht zijn voor enige geleden schade door Opdrachtgever, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tot hetgeen in deze bepaling is geregeld. 7.2 Entropt is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat Entropt is uitgegaan van door of namens de Opdrachtgever verstrekte onjuiste en/of onvolledige gegevens. 7.3 Indien Entropt aansprakelijk mocht zijn voor enige door Opdrachtgever geleden schade, dan is de aansprakelijkheid van Entropt beperkt tot maximaal de factuurwaarde van de order, althans tot dat gedeelte van de order waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft De aansprakelijkheid van Entropt is in ieder geval steeds beperkt tot het bedrag dat de verzekeraar van Entropt uitkeert in voorkomend geval Entropt is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade. Onder directe schade wordt uitsluitend verstaan de redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en de omvang van de schade, voor zover de vaststelling betrekking heeft op schade in de zin van deze voorwaarden, de eventuele redelijke kosten gemaakt om de gebrekkige prestatie van Entropt aan de overeenkomst te laten beantwoorden, voor zoveel deze aan Entropt toegerekend kunnen worden en redelijke kosten, gemaakt ter voorkoming of beperking van schade, voor zover Opdrachtgever aantoont dat deze kosten hebben geleid tot beperking van directe schade als bedoeld in deze Algemene Voorwaarden. Entropt is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie.

6 7.6 De in dit artikel opgenomen beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Entropt of zijn ondergeschikten. 8. Overmacht 8.1 Entropt is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens Opdrachtgever indien hij daartoe gehinderd wordt als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan zijn schuld, en noch krachtens de wet, een rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. 8.2 Entropt kan gedurende de periode dat de overmacht voortduurt de verplichtingen uit de overeenkomst opschorten tot uiterlijk de aanvang van het evenement. Indien de overmacht voortduurt tot na aanvang van het evenement is ieder der partijen gerechtigd de overeenkomst te ontbinden, zonder verplichting tot vergoeding aan de andere partij. 8.3 Als Entropt ten tijde van het intreden van overmacht zijn verplichtingen uit de overeenkomst inmiddels gedeeltelijk is nagekomen of deze zal kunnen nakomen, en aan het nagekomen respectievelijk na te komen gedeelte zelfstandige waarde toekomt, is Entropt gerechtigd om het reeds nagekomen respectievelijk na te komen gedeelte separaat te factureren. Opdrachtgever is gehouden deze factuur te voldoen als ware er sprake van een afzonderlijke overeenkomst. 9. Betaling en incasso 9.1 Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum op een door Entropt te bepalen wijze Indien Opdrachtgever in gebreke blijft in de tijdige betaling van een factuur, dan is Opdrachtgever van rechtswege in verzuim. 9.3 Indien Opdrachtgever in verzuim is in de (tijdige) nakoming van zijn verplichtingen, dan komen alle redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte voor rekening van Opdrachtgever 10. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 10.1 Op de overeenkomst tussen Entropt en Opdrachtgever is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Geschillen tussen Entropt en Opdrachtgever worden uitsluitend aanhangig gemaakt bij de bevoegde rechter te Amsterdam, tenzij partijen besluiten om via arbitrage het geschil te beslechten.

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of Art. 1 Begripsbepaling 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden. Opdracht Elke Opdracht door Opdrachtgever verleend. Hieronder mede verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent).

Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Algemene voorwaarden Marian Hellema, 28 februari 2017. Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Marian Hellema, ICT-Erfgoedspecialist (adviseur, schrijver, docent). Versie 28 februari 2017. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Odin s Stars handelend onder de handelsnaam: bezwaarwaterschapbelasting (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Spirit coaching met paarden en opdrachtgever, waarop Spirit coaching

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemeen. Offertes en aanbiedingen. Risico overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging; onderzoek

Algemene Voorwaarden. Algemeen. Offertes en aanbiedingen. Risico overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging; onderzoek Algemene Voorwaarden Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Carca Logistics, en een opdrachtgever waarop Carca Logistics deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd en.

Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd  en. Geachte Gast, Hieronder staan de Algemene Voorwaarden van Wake n Walk Vierdaagseslaapplaats. Wanneer er onduidelijkheden of vragen zijn, kunt u altijd e-mailen. Met vriendelijke groet, Jur Jacobs CONTRACTVOORWAARDEN

Nadere informatie

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden MBO Voorwaarden MEESTER Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen MBO

Nadere informatie

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen De Boekenfluisteraar en een Opdrachtgever waarop De Boekenfluisteraar deze voorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Gewoonbyzonder artikel 1 Algemeen 1. Gewoonbyzonder is een zelfstandige onderneming welke uit (GZ-)Psychologen en Orthopedagoog bestaat. 2. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: (i) Het Vertaalcollectief: de besloten vennootschap onder firma HET VERTAALCOLLECTIEF, gevestigd te

Nadere informatie

Offertes en aanbiedingen

Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen artikel 2. Offertes en aanbiedingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Valebe Consultancy, gevestigd aan de Quadriviumlaan

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Privalliance, en een Opdrachtgever waarop Privalliance deze voorwaarden van toepassing heeft

Nadere informatie

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. ALGEMENE VOORWAARDEN MOBILITEITSVISIE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. Naast Mobiliteitsvisie kunnen tevens alle personen die op enigerlei wijze aan

Nadere informatie

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen Artikel 1. Algemeen Loopbaanadviseurs 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stehouwer en Vink Loopbaanadviseurs, en een Opdrachtgever waarop Stehouwer

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl

Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl Algemene voorwaarden Werkenindechemie.nl Artikel 1. Algemeen 1.1 - Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Werkenindechemie.nl, hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst tussen Focus Op Zorg hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever. Tevens zijn deze voorwaarden

Nadere informatie

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen

XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland. 1. Algemeen XL Ontwerp gevestigd in Didam Gelderland 1. Algemeen De onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door XL Ontwerp en haar opdrachtgevers te sluiten overeenkomsten, hierna tevens te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IP 2

Algemene voorwaarden IP 2 Algemene voorwaarden IP 2 Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen IP 2, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Opdrachtnemer in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen.

Opdrachtnemer in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Claim & Care, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V.

Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. Algemene voorwaarden Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Adviescentrum Brandveilig Wonen B.V. hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen acupunctuurpraktijk Mingmen, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Offertes, aanbiedingen

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Offertes, aanbiedingen 1 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen stichting Gastsprekers Oorlogen, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AdministratiekantoorEB, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Noflikwurk Artikel 1. Algemeen. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Van Noflikwurk, gevestigd te Echten,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0)

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Klachtencommissie.nl, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Opgemaakt: 02 maart 2016 Algemene voorwaarden Menting Energietechniek BV Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen REFQ B.V., ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 / 5

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 / 5 Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Toegankelijke Informatie en een opdrachtgever waarop Stichting Toegankelijke Informatie deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STORYLINER Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening zijn van toepassing op iedere offerte, overeenkomst en opdracht tussen Storyliner, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kerckhoffs & Mullenders belastingadviseurs VOF

Algemene voorwaarden Kerckhoffs & Mullenders belastingadviseurs VOF artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kerckhoffs & Mullenders belastingadviseurs VOF, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DGL Juridisch Advies

Algemene Voorwaarden DGL Juridisch Advies 1 Algemene Voorwaarden DGL Juridisch Advies Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen DGL Juridisch Advies, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden NCZ

Algemene leveringsvoorwaarden NCZ Algemene leveringsvoorwaarden NCZ Artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen NCZ en een Opdrachtgever, waarop NCZ deze voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woningontruiming Plus

Algemene voorwaarden Woningontruiming Plus Algemene voorwaarden Woningontruiming Plus artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Woningontruiming Plus, hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW

Algemene Voorwaarden. Maatschap voor ontwikkeling van hotelzorg en zorghotels Noordeinde 61 KvK BR Zevenhuizen BTW Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Gebruiker, en een Wederpartij waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AA-Kantoor

Algemene voorwaarden AA-Kantoor artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AA-Kantoor, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten

Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes, aanbiedingen en overeenkomsten Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen A. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en / of overeenkomst tussen Pedicure W.J.R. van Hunen- Brouwers, hierna te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Werkzaamheden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Bedrijfsgegevens

Algemene voorwaarden. Werkzaamheden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen. Bedrijfsgegevens Bedrijfsgegevens Mats Taal is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 64885909. Mats Taal is een reclamebureau met als secundaire activiteit dienstverlening voor uitvoerende kunst. Mats

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AVIVAS ADVISEURS

ALGEMENE VOORWAARDEN AVIVAS ADVISEURS ALGEMENE VOORWAARDEN AVIVAS ADVISEURS DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Avivas Adviseurs: V.O.F. Avivas Adviseurs, Irisstraat 66, 7531 CW Enschede, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PABB Sollicitatietraining

Algemene Voorwaarden PABB Sollicitatietraining Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PABB, ook handelend onder de naam www.sollicitatietraining.com, hierna te noemen: Gebruiker,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JENNIX TALENT MANAGEMENT. Jennix Talent Management te Zwolle ingeschreven bij de k.v.k onder nummer

ALGEMENE VOORWAARDEN JENNIX TALENT MANAGEMENT. Jennix Talent Management te Zwolle ingeschreven bij de k.v.k onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN JENNIX TALENT MANAGEMENT Jennix Talent Management te Zwolle ingeschreven bij de k.v.k onder nummer 05079604 1. Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen

Algemene Voorwaarden Houdbaar Ondernemen Artikel 1 Algemeen 1.1. De Algemene voorwaarden Houdbaar Ondernemen, hierna te noemen: AV zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen een OPDRACHTGEVER en HOUDBAAR ONDERNEMEN,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Dienstverlening & Verkoop

Algemene voorwaarden voor Dienstverlening & Verkoop Algemene voorwaarden voor Dienstverlening & Verkoop 1. Definities en Toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor dienstverlening, verkoop en levering, verder: Voorwaarde wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Olthof-kunststofkozijnen

Algemene voorwaarden Olthof-kunststofkozijnen Algemene voorwaarden Olthof-kunststofkozijnen 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor dienstverlening, verkoop en levering, verder: Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Olthof-kuststofkozijnen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Cloudbase Consultancy Gruytsweg TD Warfstermolen

ALGEMENE VOORWAARDEN Cloudbase Consultancy Gruytsweg TD Warfstermolen ALGEMENE VOORWAARDEN Cloudbase Consultancy Gruytsweg 86 9852 TD Warfstermolen Artikel 1 Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: Cloudbase Consultancy: de gebruiker van deze algemene voorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl)

ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) ALGEMENE VOORWAARDEN Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte tussen Renate s Amsterdam (renatesamsterdam.nl), en een Wederpartij

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Eva regelt! B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de termen in de onderstaande betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Eva Opdrachtgever:

Nadere informatie

artikel 2 Offertes en aanbiedingen

artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Bij de toepassing van deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. BudgetSolarPlus: leverancier van producten, adviezen, materialen en diensten b. Koper:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GROENE HART BIJLES

ALGEMENE VOORWAARDEN GROENE HART BIJLES artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Groene Hart Bijles, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Prof. Keesomstraat 1 5223 GJ s-hertogenbosch info@viatrix.nl 06 38 39 19 15 https://www.viatrix.nl Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan ViatriX gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere reisovereenkomst, aanbieding, offerte en andersoortige overeenkomst tussen Motorsafaris BV KvK nummer 61082333,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017)

Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017) Algemene Voorwaarden van Body en Mind Lifestyling B.V. (versie oktober 2017) Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Body en Mind

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden Artikel 3 De Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden Artikel 3 De Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen 1. Van Droom naar Daad is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het trainen en coachen van vrouwen met jonge kinderen, een en ander in de meest ruime zin. 2.

Nadere informatie

Offertes en aanbiedingen

Offertes en aanbiedingen Vondelstraat 60 1054 GG Amsterdam +31 20 26 00 573 www.dekkervanvelzen.nl Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Dekker & Van Velzen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Administratie en Adviesburo Bouwer B.V. te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN Administratie en Adviesburo Bouwer B.V. te Dordrecht artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Administratie en Adviesburo G. Bouwer B.V., te Dordrecht, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dienstverlening Vraaghetdemeester.nl

Algemene Voorwaarden Dienstverlening Vraaghetdemeester.nl 1 artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Vraghetdemeester.nl, hierna te noemen: Gebruiker, en degene die om advies vraagt hierna te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAX4U B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAX4U B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAX4U B.V. artikel 1. Algemeen 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Max4U B.V., hierna te noemen: Max4U is gevestigd te Zoetermeer en houdt kantoor aan (2718

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Human Touch

Algemene voorwaarden Human Touch Algemene voorwaarden Human Touch artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Human Touch hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden zakelijke dienstverlening zelfstandige zonder personeel

Algemene Voorwaarden zakelijke dienstverlening zelfstandige zonder personeel Algemene Voorwaarden zakelijke dienstverlening zelfstandige zonder personeel Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kramer Business

Nadere informatie

Artikel 1 algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen

Artikel 1 algemeen Artikel 2 Offertes en aanbiedingen Algemene voorwaarden Artikel 1 algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Rootjes Management en Advies, hierna te noemen: Gebruiker, en een op

Nadere informatie

De onderhavige voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met THA, voor de uitvoering waarvan door THA derden worden betrokken.

De onderhavige voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met THA, voor de uitvoering waarvan door THA derden worden betrokken. Artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Ten Hove Advies, hierna te noemen: THA, en een Opdrachtgever waarop THA deze voorwaarden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

artikel 1. Algemeen artikel 2 Offertes en aanbiedingen

artikel 1. Algemeen artikel 2 Offertes en aanbiedingen artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bakkum Financiële Dienstverlening hierna te noemen: B.F.D., en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden RunnersHigh voor Projectmanagement en Marketing en communicatie opdrachten.

Algemene Voorwaarden RunnersHigh voor Projectmanagement en Marketing en communicatie opdrachten. Algemene Voorwaarden RunnersHigh voor Projectmanagement en Marketing en communicatie opdrachten. Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Sparkling at Work Oktober 2017

Algemene voorwaarden Sparkling at Work Oktober 2017 Algemene voorwaarden Sparkling at Work Oktober 2017 artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen de VOF Sparkling At Work, KvK-nr: 69410569,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thoonen Juridisch Advies

Algemene Voorwaarden Thoonen Juridisch Advies Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2: Algemeen... 1 Artikel 3: Offertes en aanbiedingen... 2 Artikel 4: Doel van de opdrachtverlening... 2 Artikel 5: (Concept)Adviezen...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies

Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies Artikel 1 Algemeen 1.1 KAAT Onderwijsadvies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die onderzoek uitvoert, onderwijs verzorgt en advies geeft binnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Diff rence Advies & Training

Algemene Voorwaarden Diff rence Advies & Training Algemene Voorwaarden Diff rence Advies & Training artikel 1. Algemeen 1.Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst tussen Diff rence Advies & Training, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Be Bricks

Algemene Voorwaarden Be Bricks Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Onder Opdrachtgever wordt verstaan de (natuurlijke) persoon of rechtspersoon die een overeenkomst van opdracht heeft afgesloten met VOF. 2. Onder Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marc Stekelenburg Organisatieadvies en Coaching

Algemene voorwaarden Marc Stekelenburg Organisatieadvies en Coaching Algemene voorwaarden Marc Stekelenburg Organisatieadvies en Coaching Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Marc Stekelenburg Organisatieadvies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Marselius Consultancy

Algemene voorwaarden Marselius Consultancy Algemene voorwaarden Marselius Consultancy Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen Marselius Consultancy en een Opdrachtgever waarop Marselius

Nadere informatie

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan.

Opdrachtgever: De natuurlijke en/of rechtspersoon met wie aanbieder een verbintenis is aangegaan. Algemene Voorwaarden Dienstverlening La Plume Media In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: La Plume Media. La Plume Media is een communicatie- en contentbureau dat tot doel heeft

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Troeba Theater & Training

Algemene voorwaarden Troeba Theater & Training Algemene voorwaarden Troeba Theater & Training Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Troeba Theater & Training: de eenmanszaak van J.T.A. (Jeroen) Tessers. b. Troeba: de onder

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen. Artikel 3 Contractsduur; uitvoeringstermijnen, risicoovergang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging

Artikel 1. Algemeen. Artikel 3 Contractsduur; uitvoeringstermijnen, risicoovergang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging VE Vastgoed Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen VE Projects, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing tussen Opdrachtgever en de medewerkers van Gebruiker en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing tussen Opdrachtgever en de medewerkers van Gebruiker en zijn directie. ALGEMENE VOORWAARDEN Huisbeheer NL BV artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en offerte van Huisbeheer NL BV (HBN), gevestigd te Overwegwachter 4, 3034 KG te Rotterdam,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Uitvoering van de overeenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Eigendomsvoorbehoud

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02)

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1. Onder SOOF wordt verstaan: SOOF Makelaars en/of alle anders handelsnamen waarmee onder nagenoemd KvK-nummer naar buiten

Nadere informatie

Beeld, tekst & webdesign: compleet!

Beeld, tekst & webdesign: compleet! Heemskerk Multimedia Beeld, tekst & webdesign: compleet! Algemene Voorwaarden Heemskerk Multimedia KvK-nummer: 60415703 Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities:

Nadere informatie