Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat EB Tilburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat EB Tilburg"

Transcriptie

1 Gastouderbureau Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat EB Tilburg

2 Inhoud Welkom Pagina 3 Erkende gastouderopvang Pagina 3 Wie zijn onze gastouders Pagina 4 Waaraan voldoen de gastouders Pagina 4 Hoe worden gastouders begeleid? Pagina 5 Wennen Pagina 5 Evaluatiegesprek Pagina 5 Opvangdagen en tijden Pagina 5 Tarieven Pagina 6 Bureaukosten Pagina 6 Kassiers functie Pagina 6 Betaling Pagina 6 Aanmelden via gastouder Pagina 7 Meer informatie Pagina 7 Hoe kunt u ons bereiken Pagina 7 2

3 Welkom bij Tjil! gastouderopvang! Beste ouder, Voor u ligt het informatieboekje van Gastouderbureau Tjil!. Dit boekje is bedoeld om u te informeren over het gastouderbureau en professionele gastouderopvang. Erkende gastouderopvang Gastouderbureau Tjil! is een geregistreerd en door de GGD erkend gastouderbureau. Wij staan als gastouderbureau geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Het inspectierapport dat is opgesteld door de GGD is inzichtelijk voor publiek en te vinden op de site: Gastouders die met ons samenwerken hebben een overeenkomst van bemiddeling met ons afgesloten, voldoen aan een aantal voorwaarden en staan ingeschreven in het landelijk register kinderopvang. Hierdoor zijn zij een erkende vorm van kinderopvang. Dit betekent dat de kosten die u maakt voor de opvang van uw kind deels vergoed kan worden door het rijk. Zie voorwaarden wet kinderopvang Tjil! heeft een samenwerkingsverband met zijn gastouders. De gastouder zal uw kind opvangen in de huiselijke sfeer van haar/zijn woning. Een gastouder mag zorg dragen voor maximaal 6 kinderen tegelijkertijd van 0 tot 13 jaar, inclusief de eigen kinderen van de gastouder onder de 10 jaar. Tjil! is van mening dat goede kinderopvang begint bij de gastouder, omdat zij hoofdzakelijk bepalend zijn voor de kwaliteit van de opvang. Onze hoofdtaak ligt dan ook bij het ondersteunen van de gastouder in zijn/haar eigen kinderopvang. Denk hierbij o.a. aan: De gastouder adviseren en begeleiden in het opzetten van zijn/haar eigen kinderopvang Geven van ondersteuning en advies Bewaken van de kwaliteit, veiligheid en hygiëne Administratieve en financiële afhandeling Uitvoeren van de kassiersfunctie Verstrekken van informatie Organiseren van bijeenkomsten en thema-avonden Investeren in gerichte opleiding of op andere wijze van professionalisering van zijn/haar eigen kinderopvang Het vervaardigen van promotiemateriaal voor de gastouder adviseren bij verschillen van inzicht 3

4 Wie zijn onze gastouders? De gastouders die met ons samenwerken, zijn zelfstandig ondernemende gastouders met hun eigen bedrijf. Zij houden van kinderen en vinden het in de eerste plaats leuk om met kinderen om te gaan. Ze hebben kennis van en ervaring in de ontwikkelingsfase, het opvoeden en begeleiden van kinderen. Zij zijn het visite kaartje van hun eigen kinderopvang en bepalend voor de kwaliteit van de opvang. Ze voldoen aan de deskundigheidseis en de kwaliteitseis gesteld in de wet kinderopvang en staan ingeschreven in het landelijke register kinderopvang. Ze zijn minimaal in het bezit van een MBO- 2 Helpende (Zorg en) Welzijn diploma, een daaraan gelijkgesteld diploma, of een ervaringscertificaat. Ze bezitten een geregistreerd certificaat Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis. Ze zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag, ook voor huisgenoten van 18 jaar of ouder. Onze gastouders zien hun werk als hun beroep en zijn hun eigen kinderopvang aan huis gestart. Zij werken met Tjil!, dit betekent dat ze een samenwerking hebben met Tjil! en gebruik maken van de franchise mogelijkheden. Zoals o.a. het Logo van Tjil!, promotiemateriaal, overeenkomsten en investeringen. Iedere gastouder draagt zijn eigen naamsbekendheid uit door het door ons ontwikkelde promotiemateriaal zoals o.a. flyers, brochures, visitekaartjes en een internetsite. Hiermee werft de gastouder zelf zijn eigen klanten voor zijn of haar eigen kinderopvang. Waaraan voldoen de gastouders? Een gastouder die met Tjil! samen werkt is getoetst aan het functie en competentie profiel gastouder, ontwikkeld door Gastouderbureau Tjil!. De aangesloten gastouders voldoen aan de deskundigheidseis en de kwaliteitseis van de wet Kinderopvang. De gastouder vangt maximaal 6 kinderen tegelijkertijd op, in de leeftijd van 0 tot 13 jaar (inclusief eigen kinderen onder de 10 jaar). De gastouder mag niet meer dan 5 kinderen tegelijk opvangen, als deze kinderen allemaal jonger zijn dan 4 jaar(inclusief eigen kinderen tot 4 jaar). De gastouder is gebonden aan een leeftijdsopbouw van de groep. Dat betekent dat hij/zij niet meer dan 4 kinderen van 0 en 1 jaar tegelijk mag opvangen, waarvan maximaal 2 kinderen van o jaar (inclusief eigen kinderen van deze leeftijd). De opvanglocatie biedt voldoende speelruimte voor de op te vangen kinderen, zowel binnen als buiten. Kinderen tot anderhalf jaar beschikken over slaapgelegenheid in een aparte ruimte. Kinderen boven de anderhalf jaar beschikken, indien nodig, over een slaapgelegenheid in een rustig af te scheiden ruimte. De locatie is ten allen tijde rookvrij en voorzien van voldoende rookmelders. Een gastouder die meer dan 3 kinderen tegelijkertijd opvangt dient te zorgen voor een back-up bij calamiteiten en maakt gebruik van een calamiteitenprotocol. Tevens werkt de gastouder met een protocol vermoeden kindermishandeling.

5 Hoe worden onze gastouders begeleid? Wij werken intensief samen met onze collega-gastouders en bieden een concept aan dat bijdraagt aan meer grip op hun eigen kinderopvang. Na een selectie aan de hand van ons competentie en functie profiel begeleiden wij de gastouder, aan de hand van de ervaring van de gastouder, in het opzetten van een eigen kinderopvang aan huis. Tevens investeren wij in onze gastouders door het bijdragen aan gerichte scholing of op andere wijze professionaliseren van zijn of haar eigen kinderopvang. De startende gastouder krijgt een basistraining Kinder EHBO aangeboden volgens de normen van het Oranje Kruis, tweejaarlijks zal deze training bij de gastouder worden opgefrist. De gastouders kunnen bij Tjil! altijd terecht voor begeleiding en ondersteuning, denk hierbij aan pedagogische ondersteuning, administratieve ondersteuning, (bij)scholing of als vraagbaak voor alle voorkomende vragen die met het uitvoeren van de werkzaamheden voorkomen. Ten minste eenmaal per jaar zal een medewerker van Tjil! volgens een inventarisatielijst een huisbezoek uitvoeren, waarin samen met de gastouder gekeken wordt of er volgens de richtlijnen van veiligheid en hygiëne gewerkt wordt. Tijdens een bezoek wordt ook het pedagogisch plan samen met de gastouder besproken om zo de kwaliteit van de gastouderopvang te waarborgen. De gastouder maakt tevens gebruik van onze faciliteiten zoals: financieel administratieve ondersteuning, opgaaf belasting, facturatie en uitbetaling, opstellen en bewaken van overeenkomsten, investeren in opleiding/cursussen, uitvoeren van risico inventarisaties en het ondersteunen in pedagogische vraagstukken. Wennen Voor aanvang van de opvang van uw kind adviseren wij u een of twee wendagen af te spreken met uw gastouder. Hoeveel dit er zijn hangt van uw kind af, maar het is goed om een kind de ruimte te geven om aan de nieuwe situatie te wennen. Dit kan o.a. door een keer een kopje koffie bij de gastouder te drinken, het kind bij de gastouder te brengen en even een boodschap te gaan doen, enz. De wenperiode van uw kind zal in overleg tussen u en de gastouder worden vastgesteld. Tijdens de eerste wendag zal de gastouder een intakegesprek met u afnemen. De gegevens uit dit gesprek worden schriftelijk vastgelegd in een intakeformulier. Hierin worden zaken als belangrijke telefoonnummers waarop u en uw partner te bereiken zijn genoteerd, Noodnummers, Huisartsgegevens, verzekeringsnummers en informatie overgedragen over uw kind zoals: slaapgedrag, eetgewoontes, ziektes, snoepbeleid.

6 Evaluatiegesprek De opvang van uw kind wordt jaarlijks geëvalueerd in een gesprek met u, de gastouder en een medewerker van Tjil!. Hierin wordt gekeken naar de voortgang van de opvang, of uw kind zich thuis voelt, hoe het zich ontwikkelt, enz. Tevens is er de mogelijkheid om zaken met de medewerker van Tjil! te bespreken of vragen te stellen. Indien nodig worden er aanvullende afspraken gemaakt. Opvangdagen en tijden Gastouderopvang is een flexibele opvang De opvang van uw kind kan met uw gastouder op maat geregeld worden. Tijdens het kennismakingsgesprek worden o.a. de opvanguren, dagen en tijden besproken dat de gastouder beschikbaar is en u uw kind wil onderbrengen bij de gastouder. Tjil! zal deze afspraken vastleggen in een overeenkomst van opdracht tussen u en de desbetreffende gastouder. Incidentele opvang op andere tijden of dagen is ook mogelijk in overleg met de gastouder.

7 Tarieven Alle bij Tjil! aangesloten gastouders berekenen een uurtarief van 5,25 per kind. Een gedeelte van dit uurtarief is bedoeld voor de gastouder, het andere gedeelte wordt door de gastouder afgedragen aan Tjil!, hoeveel de gastouder afdraagt aan Tjil! is afhankelijk van de ervaring en mate van zelfstandigheid van de gastouder. De gastouder draagt zorg voor voeding, speelgoed, luiers en babydoekjes. Flesvoeding dient u, gezien de beperkte houdbaarheid, zelf mee te nemen. Bureaukosten De bureaukosten bedragen 25,- per kind per maand, onafhankelijk van het aantal uren dat een kind opvang geniet. U betaalt bij Tjil! geen inschrijfgeld. Gastouderbureau Tjil! behoudt zich het recht voor tariefswijzigingen door te voeren. Wijzigingen zullen ten minste drie maanden voor ingangsdatum schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Kassiers functie Tjil! werkt middels een kassiersfunctie, dit is wettelijk verplicht voor gastouderopvang. Dit betekent dat de gastoudertarieven door ons aan u worden gefactureerd en dat Tjil! zorg draagt voor uitbetaling aan de gastouder. Betaling De gastouder noteert de uren, waarop opvang en verzorging ten behoeve van uw kind plaats vind, op een urenverantwoording formulier. De gastouder zal aan het eind van iedere maand het urenverantwoording formulier ter goedkeuring en ondertekening aanbieden aan u of uw partner. In geval van ziekte, vakantie of andere afwezigheid van de gastouder worden de uren conform de overeenkomst van opdracht niet gefactureerd. Nadat het urenverantwoording formulier door de gastouder en u of uw partner akkoord is bevonden en ondertekend zal Tjil! aan de hand van dit formulier een factuur opstellen. De betalingstermijn is 7 dagen. Bij een achterstand van 45 dagen wordt de zorg voor uw kind stopgezet totdat de betaling is ontvangen. Bij een achterstand van 60 dagen kan de gastouder de overeenkomst opzeggen.

8 Aanmelden via de gastouder De aanmelding voor opvang van uw kind, wordt verzorgd door de gastouder. U heeft tijdens het kennismakingsgesprek en de rondleiding van de gastouderopvang al informatie uitgewisseld over opvangdagen, tijden en uren. Na deze eerste kennismaking en indruk van de gastouder heeft u een beslissing genomen over de opvang van uw kind. Wanneer u en de gastouder besluiten met de opvang willen starten zal de gastouder uw kind bij ons aanmelden via het inschrijfformulier. Tjil! neemt contact met u op en maakt een afspraak voor een informatief gesprek over het gastouderbureau. U ontvangt in dit gesprek o.a. informatie over het pedagogische beleid en de algemene voorwaarden van Tjil!. Aan de hand van de gegevens van het kennismakingsgesprek dat u heeft gevoerd met de gastouder, wordt er een overeenkomst van opdracht gemaakt over de opvangdagen, uren en tijden van uw kind, deze dient te worden ondertekend door beide partijen. Tevens ontvangt u een Overeenkomst van Bemiddeling tussen u en Tjil!. Aanmelden via Tjil! Wanneer u contact opneemt met Tjil! omdat u op zoek bent naar een gastouder, zal Tjil! in een telefoongesprek uw wensen inventariseren en op zoek gaan naar een gastouder binnen ons bestand. Wanneer wij een gastouder hebben gevonden zullen wij contact met u opnemen en de contactgegevens van de gastouder aan u doorgeven. U kunt contact opnemen met de gastouder om een kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal de gastouder u informatie geven over de gastouderopvang en een informatiepakket overhandigen van Tjil! Wanneer blijkt dat u en de gastouder met de opvang willen starten zal de gastouder uw kind bij ons aanmelden via het inschrijfformulier. Tjil! neemt contact met u op en maakt een afspraak voor een informatief gesprek over het gastouderbureau. U ontvangt in dit gesprek o.a. informatie over het pedagogische beleid en de algemene voorwaarden van Tjil!. Aan de hand van de gegevens van het kennismakingsgesprek dat u heeft gevoerd met de gastouder, wordt er een overeenkomst van opdracht gemaakt over de opvangdagen, uren en tijden van uw kind, deze dient te worden ondertekend door beide partijen. Tevens ontvangt u een Overeenkomst van Bemiddeling tussen u en Tjil!. Vragen gedurende de opvang Na aanvang van de opvang kunt u bij uw gastouder terecht voor vragen betreffende de opvang van uw kind of wijzigingen in de overeenkomst. De gastouder is uw hoofdaanspreekpunt en zal, indien nodig, contact opnemen met Tjil!. U kunt ook direct contact opnemen met Tjil! voor vragen of opmerkingen over de voortgang van de opvang. Heeft u klachten over onze dienstverlening, dan kunt u terecht bij de Stichting Klachtenregeling Kinderopvang via

9 Meer informatie? Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een informatief en vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact met ons op. Hoe kunt u ons bereiken? Tjil! is zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen van 9.00 tot uur. Telefoonnummer: Of via info@tjil.net

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net

Gastouderbureau. Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net Gastouderbureau Tjil! Gastouderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 67 www.tjil.net info@tjil.net Inhoud Welkom Start je eigen kinderopvang! Wat is gastouderopvang? Wat

Nadere informatie

Informatie gastouderopvang

Informatie gastouderopvang Informatie gastouderopvang Semarangplantsoen 23, 1335 GV Almere, T 036-5337598, info@flevokiscare.nl, www.flevokidscare.nl Inhoudsopgave pag. 1. Introductie 3 2. Wat is gastouderopvang? 4 2.1 Wet kinderopvang

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Laura Hofman Augustus 2017 Inhoudsopgave 1. Gastouderopvang voor gast- en vraagouder(s)... 1 2. Gastouderopvang... 1

Nadere informatie

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang TIKO Kinderopvang/ Informatie vraagouder februari 2015 1 Informatie voor vraagouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis,

Nadere informatie

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang

Informatie voor vraagouders over gastouderopvang TIKO Kinderopvang/ Informatie vraagouder januari 2017 1 Informatie voor vraagouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis,

Nadere informatie

Gastouderbureau Ela. Informatieboekje voor vraagouders

Gastouderbureau Ela. Informatieboekje voor vraagouders Gastouderbureau Ela Informatieboekje voor vraagouders 1 Inhoud 1. Wat is gastouderopvang.... 3 2. Waarom zou ik kiezen voor gastouderopvang.... 3 3. Kwaliteit... 4 3.1 Pedagogisch Beleidsplan... 4 3.2

Nadere informatie

Informatie gastouder. Gastouderbureau NL

Informatie gastouder. Gastouderbureau NL Informatie gastouder Gastouderbureau NL www.gobnl.nl info@gobnl.nl 01-09-2016 Informatie voor gastouder In dit boekje geven we uitleg over kleinschalige kinderopvang bij de gastouder of bij de ouder thuis.

Nadere informatie

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders.

! De gastouder mag het kind niet alleen laten. Ook mag het kind niet zonder toestemming van de ouder worden toevertrouwd aan iemand anders. Reglement Algemeen! De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis in een veilige, hygiënische en kindvriendelijke omgeving. Een kind wordt door de ouder gebracht en gehaald.! Een gastouder mag maximaal

Nadere informatie

Kidscasa Gastouderopvang

Kidscasa Gastouderopvang Kidscasa Gastouderopvang Gastouderopvang is kleinschalig en huiselijk. Gastouderopvang is flexibel door de individuele afspraken die er worden gemaakt. Het Gastouderbureau (GOB) van Kidscasa Kinderopvang

Nadere informatie

Gastouderbureau SharedCare. Informatiebrochure

Gastouderbureau SharedCare. Informatiebrochure Gastouderbureau SharedCare Informatiebrochure Werkwijze gastouderbureau SharedCare Inhoudsopgave 1. INLEIDING 1.1 Nieuwe koppelingen 1.2 INTAKEGESPREK GASTOUDER 1.3 INTAKEGESPREK VRAAGOUDER 1.4 KOPPELINGSGESPREK

Nadere informatie

Welkom Kind Regelgeving

Welkom Kind Regelgeving 2010 Welkom Kind Regelgeving Welkom Kind Tilburg www.welkomkindtilburg.nl Regelgeving en voorwaarden Welkom bij Welkom-Kind Tilburg, het officieel geregistreerde gastouderbureau voor Tilburg en omstreken

Nadere informatie

ALGEMEEN. Wat is gastouderopvang? GASTOUDERBURO PIERROT

ALGEMEEN. Wat is gastouderopvang? GASTOUDERBURO PIERROT ALGEMEEN Wat is gastouderopvang? In Nederland zijn diverse vormen van kinderopvang. De meest bekende is wel het kinderdagverblijf of crèche. Daarnaast is er bijvoorbeeld buitenschoolse of naschoolse opvang.

Nadere informatie

Maatwerk Bemiddeling

Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang voor Gast- en Vraagouders. Maatwerk Gastouderbemiddeling is een bureau dat regionaal werkzaam is op het gebied van gastouderopvang. Maatwerk richt zich uitsluitend op het regelen

Nadere informatie

Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderbureau de Vlinder Gastouderopvang Vraagouders Informatie voor vraagouders Gastouderbureau de Vlinder Voor vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de Vlinder. De Vlinder Hoogstraat

Nadere informatie

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem contact met ons op! Adresgegevens

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem contact met ons op! Adresgegevens INLEIDING Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze organisatie. Stichting Kinderopvang Heerhugowaard (SKH) heeft een gastouderbureau dat bemiddeld voor ouders en gastouders in Heerhugowaard. Met deze

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2015 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket gastouders

Nadere informatie

www.gastouderland.nl

www.gastouderland.nl www.gastouderland.nl Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 2 Werkwijze Gastouderland 2 Selectiecriteria gastouders 2 Kwaliteit gastouders 3 De kosten 3 Klachtenreglement

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 3 Werkwijze Gastouderland 3 Selectiecriteria gastouders 3 Kwaliteit

Nadere informatie

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder

TIKO Kinderopvang / informatie gastouder 1 Informatie voor gastouders over gastouderopvang Gastouderopvang: een kleinschalige vorm van kinderopvang die plaats vindt bij een gastouder thuis, in een gezinssituatie, dicht bij huis of werk, op vaste

Nadere informatie

Gastouderbureau Pierewiet,

Gastouderbureau Pierewiet, Gastouderbureau Pierewiet Kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving Welkom! Welkom bij gastouderbureau Pierewiet. Gastouderbureau Pierewiet zorgt voor kleinschalige opvang in een huiselijke

Nadere informatie

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Adresgegevens

INLEIDING. Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Aarzelt u niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Adresgegevens INLEIDING Hartelijk dank voor uw belangstelling als gastouder in onze organisatie. Stichting Kinderopvang Heerhugowaard (SKH) beheert het gastouderbureau in Heerhugowaard. Gastouder zijn, is leuk en kan

Nadere informatie

voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang voor astouders De nieuwe regels voor gastouderopvang Voor de communicatie over en implementatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert en ondersteunt

Nadere informatie

Informatie Gastouder

Informatie Gastouder Informatie Gastouder Gastouderbureau NL GOB NL Inhoudsopgave 1. Registreren als gastouder 2. Geregistreerd gastouder. 3. Overstappen 4. Gastouder aan huis / Nanny gastouderopvang 5. Voorwaarden waaraan

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2014 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling

Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Brochure gastouderopvang gast- en vraagouder(s) Gastouderbureau Maatwerk Bemiddeling Laura Hofman Mei 2017 Inhoudsopgave 1. Gastouderopvang voor gast- en vraagouder(s)... 1 2. Gastouderopvang... 1 3. Beleid...

Nadere informatie

Pedagogisch Beleidsplan

Pedagogisch Beleidsplan Pedagogisch Beleidsplan Gastouderbureau Bij Monique 1 Voorwoord Hoe werken wij? Via de website van gastouderbureau Bij Monique kunnen zowel ouders als gastouders zich kosteloos inschrijven. Of een ouder

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers REIS REIS Samen, Plezier, Open, Ontwikkeling, Respect en Vertrouwen Gastouderopvang

Beste ouders en verzorgers REIS REIS Samen, Plezier, Open, Ontwikkeling, Respect en Vertrouwen Gastouderopvang Gastouderopvang Beste ouders en verzorgers U heeft onze brochure Gastouderopvang in handen en u geeft daarmee aan geïnteresseerd te zijn in de gastouderopvang die Kids2b biedt. Welkom in onze wereld!

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER

INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER Informatiefolder INFORMATIE VOOR VRAAGOUDERS EN GASTOUDERS OVER GASTOUDEROPVANG WAT IS GASTOUDEROPVANG? In 2005 is de Wet Kinderopvang ingevoerd, waardoor de overheid u als (vraag)ouder financieel tegemoet

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET VOOR GASTOUDERS GASTOUDERBUREAU HAYAT 2014 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket gastouders

Nadere informatie

Informatie ouder. Gastouderbureau NL

Informatie ouder. Gastouderbureau NL Informatie ouder Gastouderbureau NL www.gobnl.nl info@gobnl.nl 01-09-2016 1 Informatie voor ouder In dit boekje geven we uitleg over kleinschalige kinderopvang door een gastouder. Het kan je helpen bij

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen vraagouders en gastouders Inhoudsopgave informatiebrochure pag. Gastouderland, even voorstellen 3 Werkwijze Gastouderland 3 Selectiecriteria gastouders 3 Kwaliteit

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum

Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum Inspectierapport Gastouderbureau Kind aan Huis (GOB) Swanneblom 15 9251 TD Burgum Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Tytsjerksteradiel Datum inspectie: 20-03-2015 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Informatie en Regels Gastouderopvang l Aanvullingen op Algemene Voorwaarden 0-12

Informatie en Regels Gastouderopvang l Aanvullingen op Algemene Voorwaarden 0-12 Informatie en Regels Gastouderopvang l 2018 Aanvullingen op Algemene Voorwaarden 0-12 Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. Welkom bij de gastouderopvang 4 Het kind, het meest kostbare bezit van een ouder 4 Pedagogisch

Nadere informatie

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen Gastouderbureau: MIAvoorgezinnen Vestigingsadres Contactgegevens Weesperstraat 118K, 1112 AP Diemen Mariza Bosch 06-449 74 747 mariza@miavoorgezinnen.nl

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OUDERS

INFORMATIE VOOR OUDERS INFORMATIE VOOR OUDERS Gastouderbureau Haaglanden en Kinderzaken Klaverveld 173 2492 KB Den Haag Haaglanden - Telefoon 088 0022000 Email: gobhaaglanden@casema.nl www.gastouderbureauhaaglanden.nl Kinderzaken

Nadere informatie

Gastouder in de praktijk

Gastouder in de praktijk Gastouder in de praktijk Informatieboekje van Het Nederlands Gastouderbureau Het Nederlands Gastouderbureau Het beste voor uw kind Het Nederlands Gastouderbureau Het beste voor uw kind Welkom! Geachte

Nadere informatie

Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderbureau de Vlinder Gastouderopvang Vraagouders Informatie voor vraagouders Gastouderbureau de Vlinder Voor vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de Vlinder. De Vlinder Hoogstraat

Nadere informatie

Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderbureau de Vlinder Gastouderopvang Gastouders Informatie voor gastouders Gastouderbureau de Vlinder Voor vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de Vlinder. De Vlinder Hoogstraat

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen PW Niezijl Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen PW Niezijl Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW Niezijl Registratienummer 134554747 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Zuidhorn Datum inspectie: 13-06-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden op onze website:

Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden op onze website: Geachte gastouder, Wij zijn blij u te mogen verwelkomen als (potentiële) klant bij Gastouderbureau Oostnederland. Veel van de informatie die u wenst te ontvangen of die u zou moeten weten, is te vinden

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen: Het Gastouderbureau De Kleine Kroon, kantoorhoudende aan de Keizersgracht 429, 1017 DJ te Amsterdam, bereikbaar op telefoonnummer 020 8208702

Nadere informatie

Informatie en regels Gastouderopvang l

Informatie en regels Gastouderopvang l Informatie en regels Gastouderopvang l 2017 0-12 Inhoudsopgave Voorwoord 3 1. Welkom bij de gastouderopvang 4 Het kind, het meest kostbare bezit van een ouder 4 Pedagogisch beleid 4 Kwaliteit 6 Eisen aan

Nadere informatie

Informatiebrochure Gastouderopvang. voor vraagouders

Informatiebrochure Gastouderopvang. voor vraagouders Informatiebrochure Gastouderopvang s Inleiding Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang voor kinderen tussen 0 jaar tot einde van de basisschool. De gastouder biedt opvang, verzorging en begeleiding

Nadere informatie

Informatiebrochure Gastouderbureau Polly

Informatiebrochure Gastouderbureau Polly Informatiebrochure Gastouderbureau Polly 2011/2012 Inhoudsopgave 1.0. Visie Gastouderbureau Polly 1.1. Algemeen 2.0. Stappen bemiddeling 2.1. Aannemen gastouders 2.2. Bemiddeling door het Gastouderbureau

Nadere informatie

voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang voor astouderbureaus De nieuwe regels voor gastouderopvang 1 Voor de communicatie over en imple mentatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert

Nadere informatie

Gastouderbureau de Vlinder

Gastouderbureau de Vlinder Gastouderopvang Gastouders Informatie voor gastouders Gastouderbureau de Vlinder Voor vragen en/of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de Vlinder. De Vlinder Hoogstraat

Nadere informatie

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen

Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Inspectierapport Orthopedagogisch Gastouderbureau Groningen (GOB) Hoendiep 1 9718TA Groningen Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 09-06-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Hét gastouderbureau voor erkende kinderopvang aan huis en gastouderopvang.

Hét gastouderbureau voor erkende kinderopvang aan huis en gastouderopvang. Hét gastouderbureau voor erkende kinderopvang aan huis en gastouderopvang. Informatieboekje gastouders/leidsters Marijkestraat 4 3291 BP Strijen T. 078-674 5684 F. 078-674 5685 www.kiddiecare.nl info@kiddiecare.nl

Nadere informatie

Brochure Gastouderbureau 2014

Brochure Gastouderbureau 2014 Schitterende Kindertijd in Langedijk Brochure Gastouderbureau 2014 versie september 2012 Spoorstraat 140 1723 NG Noord Scharwoude Telefoon: +31226 320208 Fax: +31226 341155 www.kinderopvanglangedijk.nl

Nadere informatie

WELKOM BIJ GASTOUDERBUREAU TANTE BETJE

WELKOM BIJ GASTOUDERBUREAU TANTE BETJE WELKOM BIJ GASTOUDERBUREAU TANTE BETJE Gastouderbureau Tante Betje Kimwierde 406 1353 EW Almere www.tantebetje.com gobtantebetje@hotmail.com 06 418 125 17 LRK 136699248 KvK 32144384 1 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat CZ Oldenzaal Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat CZ Oldenzaal Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau van Twente (GOB) Spoorstraat 32 7572CZ Oldenzaal Registratienummer 145784162 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Oldenzaal Datum inspectie: 18-10-2017

Nadere informatie

Kinderopvang bij een gastouder of in eigen huis

Kinderopvang bij een gastouder of in eigen huis Kinderopvang bij een gastouder of in eigen huis Bambini a Casa Veel ouders doen wel eens een beroep op een naaste om op hun kind te passen. Soms springt een vriendin bij, soms een buurvrouw of een oma.

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen Het gastouderbureau MIAvoorgezinnen Straat en huisnummer Daniel Stalpertstraat 17-2 Postcode en plaats 1072 VZ Amsterdam Telefoonnummer 06-44277077/06-44974747

Nadere informatie

1. WAT IS GASTOUDEROPVANG 2. 2. WERKWIJZE GASTOUDERBUREAU 3 2.1 De aanmelding 3 2.2 De bemiddeling 3 2.3 De wenperiode 4 2.

1. WAT IS GASTOUDEROPVANG 2. 2. WERKWIJZE GASTOUDERBUREAU 3 2.1 De aanmelding 3 2.2 De bemiddeling 3 2.3 De wenperiode 4 2. INHOUDSOPGAVE 1. WAT IS GASTOUDEROPVANG 2 2. WERKWIJZE GASTOUDERBUREAU 3 2.1 De aanmelding 3 2.2 De bemiddeling 3 2.3 De wenperiode 4 2.4 De opvang 4 3. FINANCIEEN 4 3.1 Tarief gastouder 2014 4 3.2 Tarief

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747

Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747 Inspectierapport Gastouderbureau inzicht (GOB) Pelmolen 9 9842PW NIEZIJL Registratienummer 134554747 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Zuidhorn Datum inspectie: 17-08-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Brochure Gastouderbureau 2016

Brochure Gastouderbureau 2016 Schitterende Kindertijd in Langedijk Brochure Gastouderbureau 2016 Spoorstraat 140 1723 NG Noord Scharwoude Telefoon: +31226 320208 Fax: +31226 341155 www.kinderopvanglangedijk.nl Inhoud I II III Voorwoord

Nadere informatie

Informatie en regels. Gastouderopvang I 2016 0-12

Informatie en regels. Gastouderopvang I 2016 0-12 Informatie en regels Gastouderopvang I 2016 0-12 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD P. 3 1. WELKOM BIJ DE GASTOUDEROPVANG P. 4 Het kind, het meest kostbare bezit van een ouder Pedagogisch beleid Kwaliteit Eisen aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau Mathil

Algemene voorwaarden Gastouderbureau Mathil Algemene voorwaarden Gastouderbureau Mathil 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bemiddeling: De bemiddeling door Gastouderbureau Mathil die leidt tot de totstandkoming van een koppeling

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA.

VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. VOORWAARDEN EN RICHTLIJNEN GASTOUDERBURO YVONNE KINGMA. De voorwaarden en de richtlijnen van het gastouderbureau zijn bedoeld voor zowel ouders als gastouders. Door de voorwaarden en de richtlijnen te

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Surplus Kinderopvang Voorsteven 48 4871 DX Etten-Leur Tel: 076-5039340 brochure gastouderbureau / gastouders januari 2011 1 Kinderopvang via het gastouderbureau

Nadere informatie

Artikel 1 Het GOB zal bemiddelen bij het tot stand brengen en gedurende de kinderopvang door een gastouder.

Artikel 1 Het GOB zal bemiddelen bij het tot stand brengen en gedurende de kinderopvang door een gastouder. Gastouderbureau De Kleine Kroon Keizersgracht 429 1017 DJ Amsterdam (+31) 020 820 8702 info@gobdekleinekroon.nl www.gobdekleinekroon.nl Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen: Het

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede

INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2015. Doornlaan 12B 6717 BR Ede INFORMATIEPAKKET GASTOUDERBUREAU HAYAT VOOR DE VRAAGOUDER(S) 2015 H a y a t Gastouderbureau Doornlaan 12B 6717 BR Ede Telefoon: 0318-620 316 E-mail: info@gob-hayat.nl www.gob-hayat.nl Informatiepakket

Nadere informatie

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders

Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Informatiebrochure Bemiddeling tussen Vraagouders en gastouders Inhoudsopgave pag. 1. Voorstellen 2 2. Werkwijze 2 3. Vraagouders 2 4. Gastouders 2 5. Kwaliteit 3 6. Kosten 3 1. Even voorstellen Gastouderbureau

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Februari 2011, 1 e druk. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Inhoudsopgave. Februari 2011, 1 e druk. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Over Timpaan Kinderopvang 3 3. Gastouderopvang, thuisopvang en kleinschalige opvang 4 4. Onze eisen aan gastouders/ opvangouders 6 5. Onze service 8 6. Onze kijk op kinderopvang

Nadere informatie

Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1

Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1 Inspectierapport Care4Kids gastouderbureau (GOB) Groen van Prinstererlaan 1 5237CL 's-hertogenbosch Registratienummer 514367635 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: 's-hertogenbosch

Nadere informatie

Informatie voor gastouders

Informatie voor gastouders Informatie voor gastouders Semarangplantsoen 23, 1335 GV Almere, T 036-5337598, info@flevokidscare.nl, www.flevokidscare.nl Inhoudsopgave pag. 1. Introductie 3 2. Wat is gastouderopvang? 4 2.1 Wet kinderopvang

Nadere informatie

Inspectierapport Als Thuis (GOB) De Jachtvalk ET Almelo Registratienummer

Inspectierapport Als Thuis (GOB) De Jachtvalk ET Almelo Registratienummer Inspectierapport Als Thuis (GOB) De Jachtvalk 4 7609ET Almelo Registratienummer 107852627 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Almelo Datum inspectie: 16-10-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

GASTOUDERBUREAU VOOR KINDEREN

GASTOUDERBUREAU VOOR KINDEREN Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Deze Algemene Voorwaarden gelden met ingang van 1 januari 2015. Deze voorwaarden worden gehanteerd door Gastouderbureau Voor Kinderen Algemene voorwaarden Versie 1.1.

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat AV BIGGEKERKE Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Kindercentrum/Gastouderbureau Het Biggetje L. Simonsestraat 34 4373 AV BIGGEKERKE Registratienummer 132639531 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Veere

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Kober kinderland

Brochure voor gastouders Kober kinderland Brochure voor gastouders Kober kinderland Kober kinderland Hooilaan 1 4816 EM Breda Tel: (076) 504 56 00 Pagina 1 van 6 Gastouderopvang via kober kinderland, werken in de kinderopvang en toch thuis! Welkom

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang

Brochure gastouderopvang Brochure gastouderopvang Net zo fijn als thuis Informatie voor gastouders Gastouderbureau t Kwakersnest Aurorabastion 1 1991 PL Velserbroek 023 5387627 info@kwakersnest.nl www.kwakersnest.nl Welkom bij

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

GASTOUDERBUREAU HET TUINHUIS INFORMATIEBOEKJE

GASTOUDERBUREAU HET TUINHUIS INFORMATIEBOEKJE GASTOUDERBUREAU HET TUINHUIS INFORMATIEBOEKJE 1 Introductie 2 Wat is gastouderopvang? 3 Wat doet het Tuinhuis Gastouderbureau? Werven en selecteren gastouders Koppelen van gast- en vraagouders Offerte

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK VOOR. Versie: januari 2014 Datum: 1 januari 2014 Auteur: Jacoba Hiemstra van Houten INHOUD

INFORMATIEBOEK VOOR. Versie: januari 2014 Datum: 1 januari 2014 Auteur: Jacoba Hiemstra van Houten INHOUD INFORMATIEBOEK VOOR Versie: januari 2014 Datum: 1 januari 2014 Auteur: Jacoba Hiemstra van Houten INHOUD 1. Introductie 2. Wat is gastouderopvang? 3. Wat doet Gastouderbureau Koekeloere? 3.1 Werven en

Nadere informatie

gastouderbureau ga aan de slag als gastouder

gastouderbureau ga aan de slag als gastouder gastouderbureau ga aan de slag als gastouder Vindt u het prettig om voor kleine kinderen te zorgen, bijvoorbeeld nu uw eigen kinderen wat groter zijn? Of lijkt het u voor uw eigen kind goed om met andere

Nadere informatie

Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders.

Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders. Eisen die de Wet kinderopvang stelt aan gastouders. Gastouderopvang wordt verzorgd door een gastouder in een gezinssituatie. De gastouder is verantwoordelijk voor de opvang en staat ingeschreven bij een

Nadere informatie

Brochure gastouderopvang

Brochure gastouderopvang Brochure gastouderopvang Net zo fijn als thuis Informatie voor gastouders Gastouderbureau t Kwakersnest Postbus 2111 1990 AC Velserbroek 023 5769951 info@kwakersnest.nl www.kwakersnest.nl Welkom bij Kwakersnest

Nadere informatie

Wist u dat: Uw gastouderbureau jaarlijks de kwaliteit en veiligheid van uw opvang controleert?

Wist u dat: Uw gastouderbureau jaarlijks de kwaliteit en veiligheid van uw opvang controleert? 2. Spin in het web tussen ouder, gastouder en overheid Waaraan herkent u de gastouderbureaus die bij De Gastoudercentrale zijn aangesloten? Zij zorgen ervoor dat uw kinderen op de eerste plaats staan!

Nadere informatie

Huisregels Kidzmatch

Huisregels Kidzmatch Huisregels Kidzmatch Huisregels Gastouderbureau Kidzmatch, (lrkp nr. 758402090) Regel 1: Halen en brengen gastkind Het gastkind wordt door de vraagouder(s) gebracht en gehaald. Indien een derde door de

Nadere informatie

Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan MB Boxtel Registratienummer

Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan MB Boxtel Registratienummer Inspectierapport Welkom-kind Boxtel en omstreken (GOB) Deken Broekmanlaan 18 5282MB Boxtel Registratienummer 205322268 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Boxtel Datum inspectie:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden bemiddelingsbureau NannyQ

Algemene Voorwaarden bemiddelingsbureau NannyQ Algemene Voorwaarden bemiddelingsbureau NannyQ Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende definities het volgende verstaan: Bemiddelingsbureau: NannyQ, de organisatie die bemiddelt

Nadere informatie

Informatieboekje. Alles Kids Vlaardingen B.V. Gastouderbureau 1-1-2015

Informatieboekje. Alles Kids Vlaardingen B.V. Gastouderbureau 1-1-2015 2015 Informatieboekje Alles Kids Vlaardingen B.V. Gastouderbureau 1-1-2015 Inleiding en inhoudsopgave draagt zorg voor de bemiddeling en opvang van kinderen bij gastouders. Gastouderopvang komt dus tot

Nadere informatie

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder Partijen Gastouder Gegevens Gastouder Straat en huisnummer Postcode en plaats Telefoonnummer E-mail BSN Gegevens Vraagouder(s) Vraagouder 1 (voorletters

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderbureau: GastOuderBureau SamSam, gevestigd te Assen; Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

voor ouders De nieuwe regels voor gastouderopvang

voor ouders De nieuwe regels voor gastouderopvang voor ouders De nieuwe regels voor gastouderopvang 1 Voor de communicatie over en implementatie van de wijzigingen in de gastouderopvang is een Implementatiebureau opgericht. Dit bureau informeert en ondersteunt

Nadere informatie

Inspectierapport Klaver- van der Meer (VGO) Roptastate RM LEEUWARDEN Registratienummer

Inspectierapport Klaver- van der Meer (VGO) Roptastate RM LEEUWARDEN Registratienummer Inspectierapport Klaver- van der Meer (VGO) Roptastate 55 8926RM LEEUWARDEN Registratienummer 354603528 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie: 09-02-2016 Type

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gastouderbureau GO Kidz

Algemene voorwaarden gastouderbureau GO Kidz Begripsomschrijvingen Algemene voorwaarden gastouderbureau GO Kidz Gastouderbureau: GO Kidz die de gastouderopvang tot stand brengt en begeleidt. Gastouder: degene die opvang aanbiedt voor het kind van

Nadere informatie

Informatieboekje gastouders

Informatieboekje gastouders Hét gastouderbureau voor erkende kinderopvang aan huis en gastouderopvang. Informatieboekje gastouders Fazantenpad 13 3291 XA Strijen T. 078-645 1282 www.kiddiecare.nl info@kiddiecare.nl Beste gastouder,

Nadere informatie

Inspectierapport Fleur Innovatieve Opvang Gastouderbureau (GOB) De Wrongel NZ HOOGEVEEN Registratienummer

Inspectierapport Fleur Innovatieve Opvang Gastouderbureau (GOB) De Wrongel NZ HOOGEVEEN Registratienummer Inspectierapport Fleur Innovatieve Opvang Gastouderbureau (GOB) De Wrongel 29 7908NZ HOOGEVEEN Registratienummer 765803240 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Hoogeveen Datum inspectie:

Nadere informatie

Informatieboekje. Gastouderbureau De Admiraal. Versie: Maart 2016

Informatieboekje. Gastouderbureau De Admiraal. Versie: Maart 2016 Gastouderbureau De Admiraal Informatieboekje Versie: Maart 2016 Gastouderbureau De Admiraal Leonie Admiraal Het Brugstuk 72 1851 WZ Heiloo Tel: Website: www.gastouderbureauadmiraal.nl KvK nummer: 64572900

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Boxmeer (GOB) In het Spiek PR Rijkevoort Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Boxmeer (GOB) In het Spiek PR Rijkevoort Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Boxmeer (GOB) In het Spiek 5 5447PR Rijkevoort Registratienummer 115122564 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Boxmeer Datum inspectie: 06-12-2016

Nadere informatie

Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau

Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau Informatie voor houders van een (nieuw) gastouderbureau Waar moet de administratie van een gastouderbureau aan voldoen? Mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Eisen en verantwoordelijkheden gastouderbureaus...

Nadere informatie

PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN KOBA

PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN KOBA PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN KOBA versie 4, februari 2010 Inleiding Eén van de kwaliteitseisen in de Wet Kinderopvang is dat een gastouderbureau een pedagogisch beleidsplan heeft. In dit plan staan de uitgangspunten

Nadere informatie

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer

Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk ST KOEKANGE Registratienummer Inspectierapport Tweede Thuis (GOB) Koekangerdwarsdijk 16 7958ST KOEKANGE Registratienummer 130948007 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: De Wolden Datum inspectie: 19-10-2016 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA Haaksbergen Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA Haaksbergen Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Snoesje (GOB) Albert Cuyplaan 2C 7482JA Haaksbergen Registratienummer 464044911 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Haaksbergen Datum inspectie: 21-09-2017

Nadere informatie

PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN G.O.B. DE DUIVENTIL. Gastouderbureau De Duiventil

PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN G.O.B. DE DUIVENTIL. Gastouderbureau De Duiventil PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN G.O.B. DE DUIVENTIL INHOUD 1. Inleiding... 3 2. Pedagogische visie van De Duiventil... 4 3. De praktijk: een veilige en vertrouwde opvang... 6 4. Respect en aandacht... 6 5. Stimuleren

Nadere informatie

Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012

Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012 Informatie Folder Veranderingen gastouderopvang 2012 2 1. Inhoudsopgaven 1. Inleiding 5 2. Kwaliteitseisen gastouderopvang 6 2.1 Eisen aan Gastouders 6 2.1.1 Deskundigheidseisen gastouders 7 2.1.2 Overige

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Gastouderbureau Vip (hierna te noemen GOB Vip), Adres Scheumergats 1, 6305 BM te Schin op Geul. Geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer:

Nadere informatie

Inspectierapport Iacono (VGO) Blekenweg JR Haren Gn Registratienummer

Inspectierapport Iacono (VGO) Blekenweg JR Haren Gn Registratienummer Inspectierapport Iacono (VGO) Blekenweg 117 9753JR Haren Gn Registratienummer 211984012 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Haren Datum inspectie: 13-06-2017 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie