Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie?"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 11, 24 november 2016 Algemeen Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie? Schoen zetten Aanstaande maandag 28 november mogen alle kinderen hun school in de klas zetten. Breng zo snel mogelijk je schoen mee en dan maar afwachten wat de Pietjes erin zullen doen. Vol verwachting klopt ons hart Studiedag Op dinsdag 6 december is er voor de leerkrachten weer een studiedag. De kinderen zijn deze dag lekker vrij. Genoeg tijd om met het speelgoed wat de Sint heeft gebracht te spelen! Werkochtend 10 december Wie zou ons willen helpen op zaterdag 10 december? Omdat de speelheuvel op de speelplaats nog niet is zoals wij hem graag zouden hebben, zijn we naarstig op zoek naar ouders die ons op zaterdag 10 december zouden kunnen komen helpen. Het betreft de aanplant van de speelheuvel, beregening en dergelijke. Wanneer we ongeveer 10 vrijwilligers hebben, is de klus zaterdag 10 dec. waarschijnlijk helemaal klaar. De supervisie is in handen van Arian de Groot. Hij zorgt ervoor dat er voldoende gereedschap is. Wil je graag meehelpen, dan even doorgeven aan maria.hermsen@eenbes.nl Groep 1 en 2 Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie? Oudergesprekken U heeft inmiddels een uitnodiging ontvangen voor de oudergesprekken. We zien elkaar op vanavond (donderdag 24 november) of dinsdag 29 november. Pepernoten bakken Zoals je in de vorige Raagten Actueel al kon lezen, gaan we ook dit schooljaar weer pepernoten bakken samen met de kinderen. Dit willen we graag op de volgende dag en tijden gaan doen: Woensdag 30 november u: Groep 0-1-2a u: Groep 0-1-2b u: Groep 0-1-2c

2 Wie heeft er zin en tijd om ons hierbij te komen helpen? Je krijgt dan een klein groepje kleuters mee, waarmee je samen gaat wegen, kneden en rollen. Geef het via de mail even aan de eigen leerkracht door. Studiedag Op dinsdag 6 december is er voor de leerkrachten weer een studiedag. De kinderen zijn deze dag lekker vrij. Genoeg tijd om met het speelgoed wat de Sint heeft gebracht te spelen! Themaviering Inmiddels is het thema Sinterklaas aangebroken, dus houd vrijdag 2 december in jullie agenda vrij. We hebben dan samen met de peuters en het kinderdagverblijf weer een themaviering. De kinderen zullen dan per groep iets laten zien en horen wat ze op school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf hebben geleerd m.b.t. het thema Sinterklaas. Alle ouders/verzorgers, opa s, opa s willen we hierbij uitnodigen. Tijdens deze viering vinden we het fijn wanneer de aandacht uitgaat naar onze kinderen. Wanneer het nodig is, willen we dan ook vragen om een rustiger plekje op te zoeken met de jongere broertjes/zusjes. We beginnen om uur met de viering, vanaf 8.30 uur kunnen jullie alvast een plaatsje zoeken in de zaal. Hopelijk tot dan! Voorstelling poppentheater Kris-Kras Wat hebben we genoten van de voorstelling vorige week vrijdag! Op Facebook kunnen de foto s worden bekeken. Letter van de week Vanaf aankomende maandag hebben we weer een nieuwe letter van de week, namelijk de /d/ van dak. Je spreekt dit uit als de d die je in dak hoort. Dus niet als dee. Vanaf maandag mogen de kinderen weer spullen met deze letter meebrengen. We zijn blij om te zien dat er altijd zoveel meegenomen wordt voor de letter van de week. Verkleden In de klassen zijn we volop bezig rondom het thema Sinterklaas. De kinderen spelen fijn in de huishoeken. We merken dat ze het verkleden als Sinterklaas en Zwarte Piet erg leuk vinden. De kinderen kunnen dan ook niet meer wachten totdat ze als Sinterklaas of Zwarte Piet naar school mogen komen. Dit mag dit jaar op twee dagen. Namelijk op vrijdag 2 december (optreden voor ouders) en natuurlijk op maandag 5 december. De rest van de dagen mogen de kinderen zich verkleden met de kleren die we op school hebben. Schoen zetten Op maandag 28 november mogen de kinderen op school de schoen zetten. De kleuters gebruiken hiervoor de gymschoen. Zo hoeven de kinderen thuis geen schoenen te missen. Wanneer de kinderen een werkje willen maken voor Sint en Piet, mogen ze dat maandagochtend meebrengen. Natuurlijk mogen de kinderen ook wortels voor het paard meebrengen. We hopen dat Sinterklaas en Zwarte Piet ons niet stilletjes voorbij rijden.

3 Groep 3 Schoen zetten Aanstaande maandag 28 november mogen alle kinderen hun school in de klas zetten. Breng zo snel mogelijk je schoen mee en dan maar afwachten wat de Pietjes erin zullen doen. Vol verwachting klopt ons hart Kasteel van Sinterklaas Wat hebben we afgelopen dinsdag genoten van het bezoek aan het kasteel van Sinterklaas. We hebben onze ogen uit gekeken naar zoveel Pieten die aan het werk waren. Gelukkig hadden we 9 ouders die ons naar het kasteel toe brachten en ook weer netjes terug op school afzetten. Super bedankt lieve moeders!! Wat we nog meer hebben gedaan is dat we donderdag lekkere mini taartjes hebben gebakken mmmmmm en we zijn druk bezig om de grote kartonnen stoomboot in de klas helemaal op te pimpen. Het wordt prachtig. De kinderen hebben heel hard in hun sinterklaas werkboekjes gewerkt en zijn druk bezig met het oefenen van een dansje en liedje voor als de Sint een bezoekje aan ons brengt. Kortom; we hebben het er maar druk mee hihi.

4 Veilig Leren Lezen Deze week is bij alle kinderen de herfstsignaleringstoets afgenomen. De kinderen hebben letters en woorden moeten lezen en ook al zinnetjes. Wat hebben ze allemaal goed hun best gedaan. Daarom hebben alle kinderen hun diploma dubbel en dwars verdiend!! Rapporten Deze week hebben alle kinderen hun rapport mee naar huis gekregen. We zijn heel trots want er is hard gewerkt en iedereen heeft super zijn/haar best gedaan. Toppie!! Wil iedereen het rapport ondertekenen op de laatste bladzijde en weer zo snel mogelijk terug geven aan ons? Groetjes juf Anne, Ingrid, Wilma en Miranda. Groep 4 Rapporten Veel kinderen zijn afgelopen maandag met trotse snoetjes naar huis vertrokken om het eerste rapport van groep 4 te laten zien. Natuurlijk mogen de kinderen dit rapport ook showen aan familieleden/vrienden. Zorgt u ervoor dat het rapport daarna weer op school terug komt? Kijkkwartiertje Op maandag 28 november bent u het eerste kwartiertje van de ochtend van harte welkom om de werkjes van uw kind te komen bekijken. Het volgende kijkkwartierje zal zijn op dinsdag 20 december. Keersommen We zijn gestart met de keersommen. We hebben de stapjes gemaakt van het herhaald optellen naar het verkort weergeven in een keer som. Dus: 10+10= wordt 2X10= Het is fijn als u thuis ook oefent. Voor nu zijn de tafels van 1, 10 en 5 belangrijk. Via onderstaande link kunne de kinderen ook op de computer oefenen. Oudergesprekken U heeft inmiddels een uitnodiging ontvangen voor de oudergesprekken. We zien elkaar op donderdag 24 november of dinsdag 29 november.

5 Groep 5 Bibliotheek Op donderdag 1 december moeten de kinderen hun boeken en pasje in een tas bij zich hebben. Tafeltjes Morgen moeten de kinderen de tafel van 2, 4, 5, 6, 8 en 10 door elkaar van buiten kennen. Op maandag 28 november starten we met het inoefenen van de tafel van 3. Voor de kerstvakantie moeten alle kinderen het gele tafelboek uithebben. Het is heel belangrijk dat de kinderen het tempo van de klas bijhouden. Hoe eerder de kinderen in het bezit zijn van het tafeldiploma, hoe meer profijt ze er van hebben tijdens de rekenlessen. Biologie Zodra we klaar zijn met de aardrijkskundeles gaan we verder met een biologieles. Schoen zetten De kinderen mogen hun schoen zetten bij de schouw in de klas. Het zou heel fijn zijn als er voor Sint, Piet of het paard iets in de schoen zit. Handenarbeid Afgelopen maandag zijn we met een klein groepje kinderen gestart met het aanleren van de kruissteek. Borduren is heel goed voor de fijne motoriek en voor het kritisch lezen van een tekening. Je zou het kunnen vergelijken met de bouwtekeningen van Lego. Hierbij heb ik hulp nodig van ouders/oma s. Wie kan maandagmiddag van 14:30 15:30 uur komen helpen? Groep 6 Toets De Romeinen Op dinsdagmiddag 29 november is de toets van de Romeinen. De kinderen hebben allemaal een blad met aantekeningen mee naar huis om te leren. Rekenles We zijn de afgelopen week bezig geweest met inhoudsmaten. Dat is een moeilijk onderwerp. Thuis kijken welke maten op verpakkingen en flessen staan is al leerzaam. Kleine moeite toch! Natuurlijk mogen lege verpakkingen mee naar school, kleine verpakkingen zijn extra welkom.

6 Rapport Afgelopen maandag is het eerste rapport mee naar huis gegaan. Elk kind heeft zijn of haar rapport besproken met de juf. Vanavond ( donderdag 24 november) en volgende week dinsdag (29 november) zijn de oudergesprekken. Uw kind heeft de uitnodiging mee naar huis genomen. Tot dan. Graag de rapporten voor de kerstvakantie terug naar school. Aardrijkskunde Vorige week en komende week behandelen we het 2 de blok van aardrijkskunde. Het gaat over grondsoorten. De kinderen krijgen daarna een aantekeningen-blad mee naar huis om te leren. In de volgende RA wordt de toets-datum bekend gemaakt. Surprise Op maandag 5 december vieren we Sinterklaas in de klas met een mooie surprise voor elkaar. Zorg ook voor een mooi gedicht van minstens 8 regels! Je mag ook snoep bij je surprise doen (niet te veel!). Natuurlijk mag je altijd een leerkracht om hulp/advies vragen. Er zijn al veel kinderen aan het knutselen. Sommigen zijn al klaar! Veel knutselplezier voor de andere hulp-pieten. Excursie woensdag 30 november We fietsen naar Eef van de Ven om kennis te maken met het bedrijf van zijn ouders. Neem dus je fiets mee naar school en zorg bij slecht weer voor regenkleding. Groep 7 Kwartiergesprekken Afgelopen maandag hebben alle kinderen hun rapport mee naar huis gekregen. Samen met juf heeft ieder kind het rapport besproken. Natuurlijk doet u dat thuis ook. Wilt u er voor zorgen dat de rapporten wanneer ze door iedereen gezien zijn weer terugkomen op school? Vanavond en dinsdagavond vinden de gesprekken plaats. Als het goed is bent u op de hoogte van dag en tijd. Ik zie u dan. Surprise Iedereen is natuurlijk al druk bezig met het maken van een leuke surprise. Bij de surprise mag gerust iets van snoep, maar liever niet te veel. En..vergeet het gedicht niet! Heel veel plezier met de voorbereiding. Voor vragen kunnen de kinderen altijd bij meneer Piet of juf Lucie terecht. Handbaltoernooi Alle kinderen die wilden hebben zich opgegeven om mee te doen aan het handbaltoernooi tussen de Laarbeekse scholen. Het toernooi vindt plaats op 4 januari in sporthal d n Ekker. U hoort hier tzt nog meer van.

7 Groep 8 Rapport en gesprekken De kinderen hebben hun eerste rapport van groep 8 gekregen. Donderdag 24 november en dinsdag 29 november zijn de 15 minuten gesprekken. Mediawijsheid In de klas zijn we bezig met het thema Mediawijsheid. We spelen online een spel waarbij we allerlei dingen leren over online gedrag en veiligheid. Ook kunnen de kinderen thuis aan de slag. Ga naar Scrol naar de thuispagina en log in bij de leerling. De kinderen weten de inlognaam en het wachtwoord Lessen omgaan met elkaar Maandagmiddag zal juf Josephine voor de laatste keer in groep 8 komen voor de lessen omgaan met elkaar. We hebben veel geleerd over opkomen voor jezelf, meeloper zijn en pesten. In de klas hebben we vooraf onderzoek gedaan naar pestgedrag en het blijkt nog steeds te gebeuren! Dat mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn en daarom gaan we er allemaal voor zorgen dat dit stopt! Met de tips van juf Josephine gaan we dan ook zorgen voor een veilige en prettige sfeer in de klas. Bezoek Commanderij College Laarbeek Donderdagochtend 1 december gaan we naar het Commanderij College Laarbeek. De ouders die deze keer meefietsen mogen om uur in de klas komen. Het zou kunnen dat we iets later dan uur terug op school zijn. Voorlichtingsavond VO scholen Heeft u interesse in de voorlichtingsavond van de VO scholen? Vul dan de brief in die uw kind mee heeft gekregen met het rapport. Toets Donderdagmiddag 1 december maken de kinderen een toets over het gemaakte huiswerk. Het gaat dan over les 7, 8 en 9. Het is voor de kinderen belangrijk om deze huiswerkbladen in orde te hebben. Hebben ze er een gemist? Dan hoop ik dat ze zelf komen vragen om antwoorden. Huiswerk Nieuwsbegrip Deze week maken de kinderen voor Nieuwsbegrip de woorden van boerderij zoekt boer.

8 Nieuws van PSZ

9 Nieuws van buiten Experimenteren met de gekke professoren van Mad Science! Binnenkort komt Mad Science een wetenschap & techniek cursus verzorgen op De Raagten, waar de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor kunnen inschrijven. De spectaculaire science show is geweest op De kinderen gaan tijdens de cursus aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Wie gaat er mee op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap? Maak kennis met de wereld van detectives, leer over de zin van onze zintuigen, ervaar de Van de Graaff machine, hoe blijft een vliegtuig eigenlijk in de lucht, wordt de beste architect en onderzoek de wereld van wetenschap in de keuken. Dit zijn zomaar een paar onderwerpen die tijdens de lessen voorbijkomen. Krijg je er al zin in? Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. De activiteiten vinden plaats op het leerplein van De Raagten (1 e verdieping). Data van de cursus: Dinsdag , dinsdag , dinsdag , dinsdag , dinsdag , dinsdag Starttijd: 15:45 (lessen duren 60 minuten) Inschrijven kan via inschrijven.mad-science.nl Inschrijven kan nog tot en met Deelname bedraagt 69,50 per kind, incl goodies, leskaarten en Mad Science-polsbandje. Typecursus In het voorjaar zijn in de regio Beek en Donk nog enkele plaatsen beschikbaar. Heeft u weleens een typecursus als naschoolse activiteit overwogen? (uiteraard ook onder schooltijd mogelijk) Een goede begeleiding draagt bij aan een hoger eindresultaat en grotere succeservaring voor de cursist. Wij verzorgen al 40 jaar typecursussen in heel Nederland en maken sinds 5 jaar daarvoor gebruik van onze adaptieve lesmethode De Typetuin! Vanwege het adaptieve karakter is De In het voorjaar starten wij weer met een nieuwe ronde. In uw regio hebben onze docenten nog enkele plaatsen in hun planning vrij. U biedt de lesruimte, wij zorgen voor de rest van de organisatie! De cursus bij u op school inplannen? (kan uiteraard ook onder schooltijd) mail naar info@typetuin.nl of neem telefonisch contact op via Wees er snel bij, want vol=vol! Meer info op Team De Typetuin

10 Gezondheidsrace In het kader van de Gezondheidsrace 2.0 organiseert tafeltennisvereniging ATTC 77 op zondag 29 januari 2017: Ruik, proef, voel en wandel We starten tussen en uur vanaf de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle- Rixtel. Tijdens deze wandeling van maximaal 5 km voor het hele gezin kom je op de mooiste plekjes van Aarle-Rixtel en dat kun je voelen, ruiken, proeven en ervaren! Kennis, creativiteit èn sportiviteit worden getest. Ook voor de kinderen zullen er leuke opdrachtjes zijn. Bij terugkomst in de gymzaal staan soep en pannenkoeken klaar waarna de prijsuitreiking rond uur zal plaatsvinden. Deelname is gratis en iedereen, zowel groepen als individuen, kinderen en volwassenen, is welkom!

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Belangrijke data Woensdag 12 april: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Vitruviusweg*

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2017-2018 Nr. 3 St.Odulfusdag Op woensdag 20 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de pannenkoekenlunch zorgt de oudercommissie.

Nadere informatie

nummer 2 30 augustus 2018

nummer 2 30 augustus 2018 nummer 2 30 augustus 2018 Agenda 3 t/m 7 september 7 september 12 september 13 september 17 september 19 september ouder-kindgesprekken start schooljaar afsluiting Gouden Weken MR vergadering Molenveldnieuwtjes

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

augustus - nummer 1

augustus - nummer 1 2018 2019 24 augustus - nummer 1 Agenda Maandag 27 aug. Mad Science geeft een show onder schooltijd Donderdag 30 aug. Kennismakingsgesprekken en inloopmoment Maandag 3 sept. OR vergadering (20.30) Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 10, 9 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 10, 9 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 10, 9 november 2017 Algemeen OPROEP DEELNAME TEVREDENHEIDSONDERZOEK! Beste ouders, Wat fijn dat er al zoveel ouders de vragenlijst hebben ingevuld voor het tevredenheidsonderzoek!!

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Algemeen Studiedag Op woensdag 18 november hebben alle juffen en meesters een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De juffen en meesters gaan

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data:

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data: Nieuwsbrief oktober Belangrijke data: ma 16 t/m vrij 20 oktober: herfstvakantie Maandag 23 oktober: Mad Science show (zie verderop in deze nieuwsbrief Hallo allemaal, Nog even vlak voor de herfstvakantie

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur.

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur. Mahoniehoutstraat 13,... 5706 VS Helmond Telefoon... 0492-523847 Email...obshout@obsh.nl Website... www.obshout.nl Vrijdag 14 september 2018 Enthousiaste start schooljaar Super fijn om te zien dat we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Algemeen Kerstavond Vorige week stond in Raagten Actueel dat ouders een kopje koffie of thee kunnen gebruiken, voordat de kinderen in de klassen opgehaald

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017 Algemeen HIJ KOMT,HIJ KOMT... Op dinsdag 5 december is het zover, dan komt Sinterklaas naar De Raagten! Deze keer komt de Sint met de luchtballon naar

Nadere informatie

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen?

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen? Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 12, 1 december 2016 Algemeen Sinterklaas Vol verwachting klopt ons hart. De Sint heeft beloofd maandag een bezoekje aan onze school te brengen. En hij heeft ook beloofd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender september 2018 1 16 2 17 Studiemiddag: alle leerlingen om 12 uur uit! 3 18 4 Inloopavond van 18.30 uur tot 19.30 uur; 19 Groepen 7 en 8: informatieavond Voortgezet onderwijs: 1945 uur; 5

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar 2016-2017 Agenda 24 november Groep 3/4 pepernoten bakken bij Jumbo 10.00 u. 11.30 u. 24 november Groep 8 gastles op Bravo College 28 november Groep 5 pepernoten

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 2 25 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Het TSO-rooster t/m de kerstvakantie - Nieuws van

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015 Toermalijnnieuws Nummer 8 26 maart 2015 Algemene informatie Ouderavond KiVa Na de opening van 2 februari is KiVa alweer in volle gang. De tijd is aangebroken om ook ouders te informeren over KiVa. Daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Algemeen Tevreden Al 71% van de ouders heeft het tevredenheidsonderzoek ingevuld. Wij zijn heel tevreden met deze grote respons! U kunt de vragenlijst

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 16 16-05-2017 ALGEMEEN Agenda 16 mei: MJW nr. 16 19 mei: spelletjesmiddag gr. 1-2B 13.30 uur 15 mei t/m 9 juni: Entreetoets groep 7 25 mei: Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 & 10 november Kledinginzameling

Nr Belangrijke data: 9 & 10 november Kledinginzameling Nr. 5 2015-2016 Belangrijke data: 9 & 10 november Kledinginzameling 12 november Studiemiddag Alle kinderen zijn s middags vrij Kledinginzameling 9 & 10 november Binnenkort houden wij weer een kledinginzameling.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016 Algemeen Bezoek Sinterklaas Op maandag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan De Raagten. Hij bracht ook 3 pieten mee. Het was een zeer geslaagde

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Tweede Stroming. Musical; Want daar brandt nog licht met kinderen uit unit 2 en 3

Tweede Stroming. Musical; Want daar brandt nog licht met kinderen uit unit 2 en 3 Tweede Stroming Algemeen November 19-11 bezoek schuilkelder Oss (unit 3) 20-11 dag van het kind (kinderrechten) 20-11 bezoek aan gemeentehuis unit 3 (18.00 uur verzamelen,18.15 uur vertrek) 20-11 gekke

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar 2017-2018 Agenda 4 september Info avond groep 5,6 6 september Info avond groep 3,4 11 september MR vergadering 12 en 14 september Oudergesprekken 13 t/m 27 september

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de Riemslootnieuws 716 19-10-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 9, 10 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 9, 10 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 9, 10 november 2016 Algemeen Hulp gevraagd!!! Omdat de speelheuvel op de speelplaats nog niet is zoals wij hem graag zouden hebben, zijn we naarstig op zoek naar ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 25: 18.03.2016 Belangrijke data: 14-18 maart: Week van de lentekriebels 18 maart: oud papier container 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl. NR. 6 26 november 2015. (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 6 26 november 2015 (nr. 7 zal verschijnen op 10 december 2015) 27-11 Lisanne Zwarts (gr. 3) 29-11 Mieke Donkers (gr. 8) 06-12

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie