Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 13, 30 november 2017 Algemeen HIJ KOMT,HIJ KOMT... Op dinsdag 5 december is het zover, dan komt Sinterklaas naar De Raagten! Deze keer komt de Sint met de luchtballon naar ons toe en daarom is het misschien een goed idee om je verrekijker mee naar school te brengen. Dan kun je hem al van verre aan zien komen. We hopen op niet te veel wind, dan kan hij veilig op ons schoolplein landen. De kleuters zorgen voor een groot kruis op de grond, zodat vanuit de lucht goed te zien is waar de landingsplaats is. We wensen Sint een goede vaart!!! Studiedag Woensdag 6 december hebben de kinderen een vrije dag. Ze kunnen dan gaan genieten van alle leuke cadeautjes die ze van Sinterklaas hebben gekregen. De leerkrachten en pedagogisch medewerkers hebben een gezamenlijke studiedag, waarin ze onder meer nieuw opgedane kennis en ervaring met elkaar willen delen. Enkele Sinterklaas tips voor ouders en kinderen met Autisme/ADHD Besteed niet alleen aandacht aan de aankomst van Sinterklaas, maar ook aan het vertrek. Voor veel kinderen met autisme is 6 december een moeilijke dag omdat ze niet hebben gezien dat Sinterklaas weer weg is. Kijk eventueel hiervoor naar dit filmpje: Bouw thuis zoveel mogelijk rust in tijdens de Sinterklaas periode. Op school, in de winkel, op het gemeentehuis, op straat overal kom je Sinterklaas tegen en alles wat daarmee te maken heeft. Zorg dat het kind thuis in rust alles kan verwerken. Plan in deze periode geen andere spannende dingen zoals een tandarts bezoek, dagje pretpark etc. Maak samen een aftelkalender met de belangrijke dagen. De intocht, dagen van schoen zetten, wanneer komt Sinterklaas op school, pakjesavond en het afscheid. Natuurlijk kunt u op het internet nog meer tips nalezen.

2 Keuze-uur bloemschikken De kinderen hebben woensdag weer prachtige stukjes gemaakt tijdens het keuze-uur bloemschikken! Keuze-uur bloemschikken 13 december Tijdens dit keuze-uur gaan we een kerstkrans maken. De kinderen zijn hiervan op de hoogte, maar voor ouders/verzorgers delen we mede dat er aangepaste inkopen gedaan kunnen worden. Wilt u zorgen voor de basis van de krans: Mos, tillandsia en / of kokosvezel. Ook vragen we naar verschillende soorten kerstgroen en hedera, hortensia en geverfde asparagus zijn perfecte middelen om in een krans te binden. Geen "verse" bloemen, want deze gaan indrogen en dan blijft de krans niet mooi. U mag uw kind allerlei kerstdecoraties, krootjes, balletjes, lint etc. meegeven die hij/zij in een krans kan verwerken. Voor de strokrans en de binddraad wordt door de school gezorgd! Nieuws van Voorschoolse Opvang

3 Groep 1 en 2 Letter van de week De weken tot aan de kerstvakantie gebruiken wij om de reeds aangeboden letters te herhalen. De kinderen hoeven geen spullen mee te brengen. We kijken deze weken namelijk voor spulletjes in de klas met de al aangeboden letters. Herhaling: Projectweek In februari van het nieuwe jaar heeft de projectgroep weer een mooi project voor ons in petto. Hiervoor hebben ze héél veel toiletrolletjes nodig. Zouden jullie deze thuis vast willen sparen. Deze mag je dan in de week van 5 februari afgeven bij de leerkracht. Herhaling: Studiedag Woensdag 6 december hebben de kinderen een vrije dag. Ze kunnen dan gaan genieten van alle leuke cadeautjes die ze van Sinterklaas hebben gekregen. Herhaling: Kerstspel Wij nodigen alle papa s, mama s, opa s en oma s van de kinderen van groep 2 uit om op dinsdag 19 december naar het kerstspel te komen kijken. Het kerstspel begint om uur, zodat de kinderen tijd hebben om in hun rol te komen. Het publiek mag vanaf plaats nemen in de hal. De kinderen hebben er nu al enorm veel zin in! Sint op school Aanstaande maandag 4 december gaan we tijdens het buitenspelen een enorm groot kruis op het schoolplein zetten. Dit zodat Sinterklaas zeker vanuit de luchtballon zien waar hij moet landen. We hopen dat het niet te hard waait, zodat hij onze school voorbij vliegt en veilig kan landen. Hoera! In groep 0-1-2D is Meike Sneijers nu de grote zus van Hanne. Wij feliciteren Antje, Rob, Meike en Luuk met de geboorte van hun dochter en zusje. Wij wensen hen veel knuffelplezier. Groep 3 Sinterklaas Deze week kregen we post van Sinterklaas. Hij vond dat we al zoveel geleerd hadden in groep 3. Fijn dat hij heeft gezien en gehoord dat we zo goed ons best doen!!

4 Volgende week maandag gaan we gezellig pepernoten bakken. We gaan eerst kijken wat we nodig hebben, afwegen, kneden en dan de pepernoten maken en bakken. Daarna gezellig alles opsnoepen mmmmmm Veilig leren lezen Deze week sluiten we kern 4 af met controletaken die achterin het werkboekje staan. Volgende week worden de leestoetsen afgenomen, dus..nog flink oefenen thuis met lezen. Zet m op allemaal!! In deze kern zijn de volgende letters geleerd: Groetjes van juf Sari, Ingrid en Miranda. Groep 4 Sinterklaas Vol verwachting klopt ons hart. De Sint heeft beloofd dinsdag een bezoekje aan onze school te brengen. Wat spannend. We hopen er met z n allen een leuke, sfeervolle en gezellige dag van te maken. Sint komt in de klas op bezoek en we gaan zelf pepernoten bakken. s Middags hebben we pietengym in de gymzaal, dus de gymspullen moeten gewoon mee naar school. Iedereen natuurlijk veel plezier gewenst op pakjesavond! Als de Sint uit het land is en de kinderen op hun vrije dag lekker hebben kunnen spelen, zien we ze graag donderdag weer op school. Ze mogen allemaal 1 cadeautje meenemen. Dit mogen ze in de klas laten zien en er even mee spelen. We raden aan geen spullen mee te geven met kleine onderdelen. Het zou jammer zijn als er al iets zoekraakt van het nieuwe speelgoed! Studiedag Woensdag 6 december hebben alle kinderen lekker vrij. De juffen en meesters zijn op school om nieuwe dingen te leren. Fijne dag allemaal! Rekenen In de klas werken we er dagelijks aan de sommen tot 10 op vlot tempo te krijgen (houden). Tijdens het rapportgesprek is met een aantal ouders besproken dat het voor het kind belangrijk is ook thuis het automatiseren tot 10 te oefenen. We hebben de laatste tijd de volgende strategieën extra geoefend in de klas:

5 Nulsommen (als 6-0= ) Verdwijnsommen (als 6-6= ) Bijna verdwijnsommen (6-5= ) 1 eraf sommen (6-1= ) Blijf deze sommen en alle andere sommen tot 10 thuis oefenen. Belangrijk is het tempo, zodat het kind niet kan tellen. Laat uw kind dus niet alleen een werkblad invullen, want zo is er alle tijd om te tellen. Houd 2 seconden aan voor een antwoord zeggen en 3 voor een antwoord schrijven. Gynzykids Aanstaande vrijdag krijgt uw kind een strookje mee naar huis met een inlogcode. Deze code is voor Kijk eens samen met uw kind wat er allemaal op een leuke manier te oefenen is op deze site. Kijkkwartiertje (herhaling) Op woensdag 13 december bent u het eerste kwartiertje van de ochtend van harte welkom om het werk van uw kind te komen bekijken. Groep 5 Sinterklaas Nog enkele nachtjes slapen, dan komt Sinterklaas in de klas. Wat zal hij voor ons meegebracht hebben? Wat een spannende tijd!!! Bibliotheek Op donderdag 7 december gaan we weer naar de bieb. De kinderen moeten hun pasje en boeken meebrengen in een tas. Tafeltjes Vrijdag 1 december moeten de kinderen de tafel van 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 door elkaar van buiten kennen. Op maandag 4 december starten we met het klassikaal inoefenen van de tafel van 7. Op 15 december moeten de kinderen de tafel van 7 door elkaar van buiten kennen. Het gele tafelboek moet voor de kerstvakantie uit zijn. Biologie De biologieles gaat over: Ziek zijn. Knutselwerkjes Dinsdagmiddag 5 december krijgen de kinderen enkele knutselwerkjes mee naar huis. Wij zouden het heel fijn vinden als de kinderen dan opgehaald kunnen worden, anders overleven de prachtige kunstwerken de weg naar huis misschien niet.

6 Groep 6 Surprise op dinsdagmiddag 5 december Op dinsdagmiddag 5 december gaan we er samen een gezellige middag van maken. Hopelijk wordt iedereen flink verrast met een mooie surprise en leuke cadeautjes. Houd tot die tijd nog geheim wie je hebt, ik ben benieuwd bij wie dat gaat lukken! Neem je surprise in de ochtend al mee als je moet overblijven. Er is wat verwarring ontstaan over de surprises naar het blijkt. Het is zeker de bedoeling dat er een gedichtje wordt geschreven bij de surprise. In het laatste blok van taal zijn we bezig geweest met woordstukjes en rijmschema s dus dat zou helemaal goed moeten gaan komen! Geschiedenis met de handen Vorige week hebben de kinderen in het kader van geschiedenis met de handen gewerkt. Er zijn bustes, romeinse toiletten (ja 4 naast elkaar) en romeinse huizen gebouwd. Nu de vloerverwarming nog! Groep 7 Nationaal Voorleeskampioenschap Afgelopen maandag hebben we het voorleeskampioenschap gehouden in groep 7 en 8. Er waren vier geweldige kandidaten: Jolijn, Keylie, Linde en Saar. Alle vier hebben ze hun beste beentje voorgezet en zo mooi mogelijk hun gekozen stuk voorgelezen. De jury die bestond uit juf Geja, juf Marie-Louise, Maria, Merel en Daan had het er moeilijk mee om tot een goede keuze te komen. Uiteindelijk is hun keuze gevallen op Jolijn uit groep 8. Zij mag onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde. Proficiat Jolijn!!! Surprisemiddag Aanstaande dinsdagmiddag vieren we in onze groep Sinterklaas. De kinderen die overblijven mogen hun surprise s morgens al naar de klas brengen, de andere kinderen brengen hun surprise s middags mee. We gaan er samen natuurlijk een hele gezellige Sinterklaasmiddag van maken. Als iedereen er voor zorgt dat ie een leuke surprise heeft gemaakt kan iedereen tevreden naar huis. Toets geschiedenis Deze week maken we blok 2 van geschiedenis af en dan volgt er daarna natuurlijk weer een toets. De toets staat gepland voor vrijdag 8 september. Alle kinderen krijgen een leermapje mee zodat ze thuis alles wat ze geleerd hebben over de Romeinen nog eens goed door kunnen lezen. Elke dag even tijd hieraan besteden dan is het maken van de toets een makkie.

7 Groep 8 Voorleeskampioenschap Yes! In groep 8 zijn we een voorleeskampioen rijker. Gefeliciteerd Jolijn! Op Facebook vind je nog veel meer foto s van deze activiteit. Surprise op dinsdagmiddag 5 december Op dinsdagmiddag 5 december gaan we er samen een gezellige middag van maken. Hopelijk wordt iedereen flink verrast met een mooie surprise en leuke cadeautjes. Houd tot die tijd nog geheim wie je hebt, ik ben benieuwd bij wie dat gaat lukken! Neem je surprise in de ochtend al mee als je moet overblijven. Commanderij College Op dinsdagochtend 28 november zijn we met groep 8 naar 2 locaties van het Commanderij College in Gemert geweest. We hebben veel gezien. Mama s bedankt voor het meefietsen! Op donderdagochtend 7 december gaan we naar het Commanderij College in Beek en Donk. Bent u ook benieuwd naar de school, fiets dan gerust mee en neem een kijkje terwijl de school in bedrijf is. Huiswerk Maken les 10 Leren les donderdagmiddag 7 december toets Nieuwsbegrip Maken les over zwerfhonden Tip voor het leren: iedere dag 5 tot 10 minuten even doorlezen. Schoolhandbaltoernooi Op woensdag 3 januari is het scholenhandbaltoernooi in sporthal D n Ekker. Wie komt onze jongens en meisjes aanmoedigen? Tevens zijn wij nog op zoek naar een coach voor ons jongensteam. Wie wil ons coachen? Laat maar weten. Voorlichting online veiligheid Op dinsdagavond 20 februari is er op school een voorlichting voor ouders over online veiligheid vanaf uur. Doel van de bijeenkomst Jongeren experimenteren en zoeken grenzen op. Dat hoort bij hun leeftijd. Jongeren experimenteren ook op internet. Tijdens de bijeenkomst geeft de Halt-medewerker toelichting wanneer dit experimenteergedrag strafbaar wordt. Ook vertelt de medewerker over verschillende opvoedvaardigheden. De kinderen krijgen een brief mee met meer informatie. Hopelijk zie ik jullie dan!

8 Nieuws van Buiten IK-ben-IK training Nu de eerste ronde van de IK-ben-IK training bijna achter de rug is, is het opnieuw mogelijk uw kind deel te laten deelnemen aan de IKben-IK training. Deze start op: woensdag 13 december 2017 Het is een training (in de vorm van een serie coach-sessies in een klein groepje) die gegeven wordt passend bij de leer- en ontwikkelvraag die uw kind heeft op het gebied van sociaalemotioneel leren. U kunt met uw vraag binnenwandelen bij STAP ns binnen Beatrixlaan 13, Aarle-Rixtel. Dit kan elke woensdag van uur. Ook vindt u uitgebreide informatie over de inhoud van deze training op (onder het kopje IK-ben-IK training) Of bel mij: Annemie van Poppel Mooi filmpje:

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 12, 23 november 2017 Algemeen Staking Beste ouders/verzorgers, Zoals u mogelijk al uit de media heeft vernomen, hangt er voor 12 december a.s. wederom een staking in het

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 11, 16 november 2017 Algemeen Sint op De Raagten Fluisterpiet is al vooruit gestuurd en hij heeft laten weten dat de Sint dit jaar met de luchtballon naar onze school wil

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 10, 12 november 2015 Algemeen Studiedag Op woensdag 18 november hebben alle juffen en meesters een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De juffen en meesters gaan

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 4, 21 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 5, 6 oktober 2016 Algemeen Plastic doppen Wat geweldig dat er al een hele tijd veel kinderen en ouders meesparen voor hulphonden door middel van plastic doppen. Er wordt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 13, 8 december 2016 Algemeen Bezoek Sinterklaas Op maandag 5 december bracht Sinterklaas een bezoek aan De Raagten. Hij bracht ook 3 pieten mee. Het was een zeer geslaagde

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Groep Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 14, 10 december 2015 Algemeen Kerstavond Vorige week stond in Raagten Actueel dat ouders een kopje koffie of thee kunnen gebruiken, voordat de kinderen in de klassen opgehaald

Nadere informatie

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag.

Pasen Op maandag 2 april zijn alle kinderen vrij, i.v.m. tweede Paasdag. Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 25, 22 maart 2018 Algemeen Vrije dagen groepen 1 t/m 4: 29 en 30 maart! Op donderdag 29 maart is er voor de leerkrachten van de onderbouw een studiedag. Op vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie?

Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie? Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 11, 24 november 2016 Algemeen Rapporten Denken jullie eraan dat de rapporten weer ingeleverd worden voor de kerstvakantie? Schoen zetten Aanstaande maandag 28 november mogen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen?

Rapporten Denken jullie er aan om je rapport voor de kerstvakantie weer mee naar school te nemen? Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 12, 1 december 2016 Algemeen Sinterklaas Vol verwachting klopt ons hart. De Sint heeft beloofd maandag een bezoekje aan onze school te brengen. En hij heeft ook beloofd

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 21, 22 februari 2018 Algemeen Belangrijke data Woensdag 28 februari: Donderdag 1 maart: Vrijdag 23 maart: Alle kinderen om 11.30 uur uit Creatieve avond: 18.30-19.30 uur

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar 2016-2017 Agenda 24 november Groep 3/4 pepernoten bakken bij Jumbo 10.00 u. 11.30 u. 24 november Groep 8 gastles op Bravo College 28 november Groep 5 pepernoten

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 23, 8 maart 2018 Algemeen Vervangingsprobleem Vorige week is er in de vergadering van de medezeggenschapsraad aandacht gevraagd voor het landelijke vervangingsprobleem.

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013

Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013 Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013 Week 46: donderdag 14 nov. Onderwijsdag. Alle kinderen vrij! vrijdag 15 nov. gr 1 t/m 4 vrij zaterdag 16 nov. aankomst Sinterklaas Week 47: woensdag 20 nov.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

november nummer 6

november nummer 6 2016 2017 23 november 2016 - nummer 6 Agenda Maandag 28 nov. Gezamenlijke MR en OR-vergadering, aanvang 19.00 u. Maandag 5 dec. Sinterklaasviering op school Dinsdag 6 dec. Studiedag; alle kinderen zijn

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 11, 19 november 2015 Algemeen Tevreden Al 71% van de ouders heeft het tevredenheidsonderzoek ingevuld. Wij zijn heel tevreden met deze grote respons! U kunt de vragenlijst

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 7, 12 oktober 2017 Algemeen Herfstvakantie Wij wensen alle kinderen een heel fijne herfstvakantie toe. Rust maar lekker uit en geniet van het herfstweer. Wij zien jullie

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Informatieboekje Middenbouw Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Lezen In groep 3 en 4 is het leren lezen erg belangrijk. Kinderen moeten veel kilometers lezen om zo steeds vloeiender en foutloos

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 5 Vrijdag 7 oktober 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 14, 7 december Beste ouders,

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 14, 7 december Beste ouders, Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 14, 7 december 2017 Algemeen Beste ouders, In De Raagten Aktueel van 23 november jl. hebben we u al geïnformeerd over een mogelijke staking op dinsdag 12 december. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 1 februari 2018 Algemeen Hoog bezoek Aanstaande maandagmiddag, 5 februari, verwachten wij hoog bezoek uit Vlaanderen. De Minister van Onderwijs, mevrouw Crevits zal

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Finale Mens Erger Je Niet

Finale Mens Erger Je Niet Jaargang 21, nr 15 Donderdag, 04 december 2014 Week 49:vrij 5 dec Sinterklaas 09.00-12.45 uur Week 50: geen bijzonderheden Week 51: don 18 dec. kerstactiviteiten Week 52: 22 dec. t/m 02 jan. kerstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Rotterdam, vrijdag 1 december 2017

Rotterdam, vrijdag 1 december 2017 De Quackstraat 76 3082 VW Rotterdam tel. 010-4 29 09 87 Landmanstraat 2 3082 WL Rotterdam tel. 010-4 29 51 59 Rotterdam, vrijdag 1 december 2017 Nou, die Rommelpiet heeft er afgelopen week wel een zooitje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Boog nr Sinterklaas

Boog nr Sinterklaas Boog nr.4 03-12-2018 Sinterklaas Nog twee nachtjes slapen en dan is het 5 december. In de afgelopen weken is er al volop gewerkt, gespeeld en gebakken rondom het thema Sinterklaas. Alle ouders die zich

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

Schoen zetten Op maandag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 in de klas hun schoen zetten.

Schoen zetten Op maandag 24 november mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 in de klas hun schoen zetten. ALGEMEEN Sinterklaasactiviteiten Sinterklaas en zijn zwarte pieten zijn weer in het land! Pietenshow Op vrijdag 21 november komen de zwarte pieten weer een geweldig leuke show geven op de Bolderik. Dit

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie